Twitter Question #67

Kado’s zijn er in alle soorten en maten. Je geeft ze en je krijgt ze, en zowel geven als hoort het leuk te zijn. Toch? Maar een familiepak condooms is in alle soorten en maten op je verjaardag (van je vader!) krijgen, lijkt me eerder een moment waarbij je in de verjaardagsslingers wil gaan hangen dan dat je je vader met drie dikke kussen bedankt. Je vader wil een positieve boodschap uitdragen, maar dat had ook echt wel een keer privé gemogen en niet terwijl familie + vrienden meekijken…

Photobucket

Photobucket

Mij gebeurde dat gelukkig niet, maar @liesbethdewilde helaas wel. Maar, wees gerust. Ook ik heb mijn schare foute kadootjes gehad. Een opblaasbare huisman, een vibrerende lipstick en poederkwast bijvoorbeeld. Ook zitten er in de goodiebags die ik soms krijg en die vaak heel leuk zijn, af en toe aparte dingen. Condooms, afslankthee, een hartvormige soort stempel om je schaamhaar in een hartje mee te scheren en een yoghurtmaker… Maar ah, die thee geef ik aan mijn vader en die yoghurt ga ik ook gewoon maken!

Hoe leuk ik het geven en krijgen van kado’s ook vind, het blijft vaak toch ook een hele lastige klus. Ik weet zeker dat ik ook kado’s heb gegeven die achteraf niets waren voor de ontvanger. Maar je doet je best, meer kan je niet doen. Dat iemand moeite heeft gedaan jou iets te geven vind ik al een kado alleen. Dus, nog bedankt voor de opblaasbare huisman en vibrerende make-up!


Wat is het meest vreemde of aparte kado dat je ooit hebt gekregen?


Reacties

Door kirsten op 3 maart 2012 16:18

Haha een aardappel met geld in xD

[Beantwoorden]


Door Marlin op 3 maart 2012 16:21

heee :D
ik wist niet waar ik mijn vraag kon stellen, maar er zou toch nog een artikel/filmpje komen over pesten? Of is die al geweest en heb ik die gemist? xxxx
ps. jij en je site zijn echt ge-wel-dig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:22:

Het duurt heel lang, ik weet het. Maar die komt nog!

[Beantwoorden]

Marlin antwoordt op 3 maart 2012 om 18:27:

Okee :)
Maakt niet uit hoor, maar ik wist niet of die al geweest was. xxx

[Beantwoorden]


Door Gaia op 3 maart 2012 16:21

Ik heb nog geen vreemde kados gehad en daar ben ik blij om als ik de vreemde geschenken van andere lees. ^^)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 3 maart 2012 16:24

Biju mij wast allemaal heel erg normaal gehouden denk ik :(.

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 maart 2012 16:29

Ik kan zo snel eigenlijk niet echt een heel raar cadeau bedenken. Ik krijg vaak gewoon wat ik vraag haha :) Wie weet ooit…

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 3 maart 2012 16:31

Heb nog nooit iets raars gehad denk ik, iig niet dat ik me kan herinneren! (En als het raar zou zijn zou ik het me heus wel herinneren, haha)

Weet nog wel heel goed dat ik voor mijn tiende verjaardag oorbellen mocht laten schieten (yay!) en dat ik toen alvast oorbelletjes van mijn oma had gekregen, clowntjes. Ik durfde niet te zeggen dat ik ze niet mooi vond (hallooo ik was tien, dan wil je geen clowntjes :P). Ik had het wel in mijn moeders oor gefluisterd, en die zei dat ik het toch maar eerlijk moest zeggen. Helemaal rood heb ik gezegd dat ik liever andere oorbelletjes wilde omdat ik clowntjes niet zo leuk vond, en toen hebben we ze geruild. Maarja zoiets wil je niet tegen je lieve oma zeggen :P

volgens mij heb ik sindsdien ook altijd geld gekregen om zelf wat leuks uit te zoeken

[Beantwoorden]

Tedje antwoordt op 3 maart 2012 om 16:39:

Aaah heel herkenbaar! Durfde vroeger ook nooit tegen mensen te zeggen als ik het cadeautje niet zo leuk vond. Ik zei altijd netjes dankjewel en vervolgens gebruikte ik het cadeautje niet…. Ook zonde.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:24:

Awww!! Clowntjes oorbellen… haha. Wel super knap dat je dat toen gezegd hebt. Had ik denk ik niet gedurfd.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 maart 2012 16:35

Een pot witte-bonen-in-tomatensaus. Er zat gelukkig wel geld onderin.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 maart 2012 om 13:03:

Moest je zeker wel eerst die pot leeghalen? bah! :D

[Beantwoorden]


Door Bedia op 3 maart 2012 16:36

HAHAHA GENIAAAAL!! :star:

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 3 maart 2012 16:39

Haha op mijn broers verjaardag gingen ze hem zijn kadootje geven, het was een knalgele zeemanonderbroek. vervolgens trok iedereen zijn broek een stukje naar beneden, daardoor kon je zien dat ze allemaal zo’n kanariegele zeeman onderbroek aan hadden. Gelukkig heb ik niet hele gekke dingen gekregen, ik was gister jarig, maar me vrienden sparen me. (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:24:

Ah, nog gefeliciteerd! Leuke verjaardag gehad?

[Beantwoorden]


Door mandy op 3 maart 2012 16:40

Een paraplu standaard… ik ben 14?

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 4 maart 2012 om 15:13:

Haha :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 3 maart 2012 16:42

Hahaha, leuke twitter question!
Bij mij is het altijd wel normaal eigenlijk…

[Beantwoorden]


Door Mariette op 3 maart 2012 16:44

Whaha geniaal.
Ik ben een beetje verslaafd aan cappuccino dus als suprise kreeg ik van mijn vader zo een doosje waar die cups inzitten, ik was echt laaiend maar gelukkig zaten er iPod oortjes in :).

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Panajotta op 3 maart 2012 16:49

Ik heb eigenlijk nooit hele rare cadeaus gehad. Maar het raarste is toch denk ik fel een neon-roze push-up BH 2 maten te groot van mijn OMA… :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:25:

Hahah! :D

[Beantwoorden]


Door Christianna op 3 maart 2012 16:51

Ik ging twee jaar geleden naar New York met m´n moeder, en zou daar ook met mijn verjaardag zijn, dus ik kreeg het kadootje voor mijn verjaardag mee van mijn vriend. Hij zei dat het ´vouchers´ waren waarmee ik leuke dingen kon doen….ik vond het nogal vreemd, maar toen ik de envelop openmaakte op mijn verjaardag zaten er een heeeeeleboel dollars in waar ik de entree voor het Empire State voor betaald heb, en een super mooi horloge (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:26:

Lief ^^)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 3 maart 2012 17:03

Leuk, ik volg je nu ook op twitter!
Mijn vreemdste kado`s waren van mijn oma. Toen ik wat jonger was had ze geen idee wat mij interesses waren, vaak kreeg ik kado`s van haar waar ik eigenlijk al wat te oud voor was.

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:26:

Leuk dat je me volgt!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 maart 2012 17:04

Een bak vol met slijm waar een kokertje in zat met 10 euro. Hihi dat was een vieze bende geworden !

[Beantwoorden]


Door Nina Denevers op 3 maart 2012 17:08

Theekopjes met theedoos vol verschillende smaken en theepotje. terwijl ik geen thee lust en het dus ook nooit drink.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 3 maart 2012 17:08

Ik kreeg een keer een envelop.. Van mn tante en er stond in: Dit jaar geen geld voor jou door de economische crisis. Het was echt lachen na een halfuur ofzo kreeg ik toch mijn geld (A) Voor de rest krijg ik niet echt rare cadeaus. (Gelukkig)

Trouwens dit is de eerste keer dat ik reageer en ik vind je super!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:28:

Haha, heel slim!

En dankjewel!!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 3 maart 2012 17:10

Hahaha, wat grappig! Ik heb eigenlijk nooit zoiets raars gekregen, gelukkig. :X

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 3 maart 2012 17:11

Hahaha, grappig. Ik heb nooit echt van die hele bizarre cadeaus gehad. Wel cadeautjes die ik eigenlijk niet zo leuk vind, maar dat telt niet mee.

[Beantwoorden]


Door Lois op 3 maart 2012 17:15

Hahahah echt leuke TQ!
Ik heb nooit echt iets extreem raar gehad, eigenlijk.. saai he? ;)
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 maart 2012 17:22

Akwarddd.. Mijn vader zou me nooit nooit nooit condooms geven, dat is zó taboe bij ons thuis. En laten we het vooral zo houden haha

[Beantwoorden]


Door Naomi op 3 maart 2012 17:30

Ik zou het niet weten. Maar een aardappel met geld erin is geniaal!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 maart 2012 17:33

Haha, leuke antwoorden!
Dat van je opblaaspop wist ik, was dat niet 2 jaar geleden van je verjaardag? Toen had je nog een video daarvan en toen had je ook een kaartje van concert Don Diablo? (a) Ghehe, zo lang volg ik je dus al!
Mijn ergste cadeau… geen idee eigenlijk. Nog niet gekregen :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:29:

Haha, klopt! Dat was vorig jaar. Don Diablo… (love)

[Beantwoorden]


Door Charile op 3 maart 2012 17:35

Ik zou het niet weten ;)

[Beantwoorden]


Door fee op 3 maart 2012 17:38

Hahaha,
awkward!
leuke post weer vera!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 maart 2012 17:43

Haha, sommige dingen zijn ook echt heel erg. :’) Best lachwekkend, heel vervelend als je het krijgt. Ik kan niet zo 1, 2, 3 op iets komen, maar misschien een geel kussen wat ik ooit een keer kreeg.. ik kreeg er maar één, voor in mijn kussenhoek, die al meer dan drie jaar was verdwenen. :’)

[Beantwoorden]


Door Paola op 3 maart 2012 17:44

Op mijn 18e verjaardag kreeg ik van een hele grote paarse massage staaf met een bobbel van Durex.. Ik was knalrood!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 3 maart 2012 17:49

Een kookboek van Sonja Bakker. “Maar niet omdat je moet afvallen hoor!” Ehm, ik heb maat 38… beetje vreemd wel. Dankjewel, schoonmoeder?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:30:

Haha, ook lekker!

[Beantwoorden]


Door kaylee op 3 maart 2012 17:52

Echt altijd superleuk die twitter questions!
Zelf nog niet echt zoiets raars gekregen, gelukkig maar!

[Beantwoorden]


Door Ceren op 3 maart 2012 17:56

HAHAH SASKE!!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 maart 2012 18:02

Ik heb een keer een plastic-kip gehad, waar ze één en of andere vieze, glibberige smurrie in hadden gedaan. In die vieze smurrie zaten allemaal euro’s. Echt heel vies :+

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 maart 2012 18:02

Ik gaf ooit mijn ex een boxer cadeau waar ik mijn naam en een hartje op had laten drukken, vond hij erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Annemarijn op 3 maart 2012 18:02

Ik weet niet wat mijn ergste cadeau was, ik krijg meestal geld.
Ik ben benieuwd of ik nog wat raars ga tegenkomen volgend jaar…

[Beantwoorden]


Door Marianne op 3 maart 2012 18:03

Haha dit artikel brengt me weer op leuke ideeën!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:30:

Haha oeeei… Je vrienden zijn alvast gewaarschuwd? :D

[Beantwoorden]


Door alice op 3 maart 2012 18:31

Haha, geweldige antwoorden!
Ik heb ooit een spons gekregen van een buurvrouw. En van mijn oma krijg ik altijd hele rare dingen zoals kleine meisjes pyjama’s en onderbroeken (ik was toen al een jaar of twintig) maar eigenlijk vind ik het best schattig van haar :)

[Beantwoorden]


Door ilse op 3 maart 2012 18:33

hey vera ik had een vraag!
welk budget oogpotloot raad jij aan?

gewoon die van hema?

ik hoop dat je me wil helpen!
groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 20:01:

Budget oogpotlood… Persoonlijk vond ik die van Hema niet zo, maar een vriendin van gebruikt het potlood van Etos en die bevalt haar wel.

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 3 maart 2012 om 21:16:

Ik raad die van catrice aan, ik heb hem zelf ook en vind hem wel heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 3 maart 2012 18:35

Een elfstedentochtspel :/

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 maart 2012 18:40

Mijn tante is toevallig de SLECHTSTE cado koper ooit. Ik geef enkele voorbeelden van wat ik allemaal al ooit van haar kreeg voor kerst:

– Zelfgemaakt heuptasje met een vliegtuigje op (was al 16 toen..)

– Boekje met handgeschreven bijbelse en ‘inspirerende’ quotes

– Sjaal met alle kleuren van de regenboog

– Een magneet met een poesje op + marginale hoerige tailleriem met kant

:( wehh!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 maart 2012 18:48

Wheee, mijn laatste verjaardag kreeg ik een roze dildo met diamantjes van mijn nichtje, omdat ik 2 dagen daarvoor vrijgezel werd… Gelukkig is zij ook bijna jarig en geef ik haar een dikke vette zwarte (she likes that…) wiebelende monstercock, incl. big chocolate salty balls er aan, en ofcourse een zuignap. HA!
Ik denk dat ik ook een stripper ga huren, die dan even als zij geblindoekt is die dildo in haar nek legt zodat ze heeeeulemaal gek word en denkt dat het een echte is

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 20:02:

Hahahah! Eigen schuld dikke bult. Ik wens je nichtje alvast een hele fijne b’day :D

[Beantwoorden]

Febe antwoordt op 3 maart 2012 om 21:48:

Hahahahahaha geniaal gwn!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 3 maart 2012 18:51

Een chréche boek, van een buitenlands gezinnetje die me eigenlijk een schattig notitieboekje wouden geven..

[Beantwoorden]


Door Monica op 3 maart 2012 18:52

Ik kreeg ooit een keer een boek met een 7 stappenplan om een rijke man aan de haak te slaan… Vorig jaar was dat ik en was 13 ;/. Daarvoor kreeg ik van dezelfde persoon poppekast poppen?

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 maart 2012 18:56

uhhmm… nee, nog niet echt zo’n cadeau gehad..
wel heb ik soms dat ik van die cadeaus krijg die ik al heb, of niet eens mooi vind. ik durf er dan nooit wat van te zeggen :$

xx

p.s. mn vader weet niet hoe hij een @ moet maken op een toetsenbord :S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 20:03:

Shift en 2! :D

[Beantwoorden]


Door Lise op 3 maart 2012 18:56

Een zwarte bananenhouder in de vorm van een… ding. Zal wel te maken hebben gehad met ”the bananbox” waar ik het wel eens met mijn vriendinnen over had :’) Nooit verwacht hem echt te krijgen! Gelukkig gebruikt mijn moeder hem nu.. Niet dat dat het minder vreemd maakt.

[Beantwoorden]


Door amanda op 3 maart 2012 18:58

Ik heb nog nooit zo’n raar cadeau gehad als in dit artikel, hilarisch om te lezen haha

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 maart 2012 19:01

Toen ik 8 jaar was geworden kreeg ik een spaarrekening voor mijn verjaardag van mijn ouders… En daarbij kreeg ik een spaarpotje in de vorm van een appel. Ik had toen geen idee wat een spaarrekening was dus ik vond het echt een heel saai cadeau :-P

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 maart 2012 19:19

Condoom met geld vlak voordat ik voor het eerst alleen op vakantie ging naar Spanje. Wat dacht mijn familie wel niet wat ik allemaal uit ging spoken? Oh en op zich is het geen kado maar met sinterklaas heb ik ooit een gedicht moeten voorlezen over ongesteld zijn, puberteit en dat soort dingen. Ik was 13 en stond met een boei voor mijn familie. Degende die het gedicht schreef? Mijn oma…

[Beantwoorden]


Door Simone op 3 maart 2012 19:32

Ik ben 7 feb. Jarig en vroeger kreeg ik altijd van die valentijnsdag kadootjes.. Heel raar is het niet maar toen ik 9 werd en nog nooit verliefd was geweest vond ik dat maar gek.. Het jaar erop had ik bovenaan mijn verlanglijst gezet GEEN VALENTIJNSTROEP haha!!

[Beantwoorden]


Door Lynn op 3 maart 2012 20:01

Een zak chips waar een cavia was opgeplakt en er stond super groot cavia chips op

[Beantwoorden]

Hannah antwoordt op 3 maart 2012 om 21:27:

HAHAHA, dat is echt heel raar..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 23:57:

Haha inderdaad!

[Beantwoorden]

Ade antwoordt op 6 maart 2012 om 09:39:

Ok dit maakte mij heel erg aan het lachen haha

[Beantwoorden]


Door Sheela op 3 maart 2012 20:02

Hier zitten echt hele grappige dingen tussen,haha! Maar zelf niet iets vreemds gehad denk k x

[Beantwoorden]


Door sofie op 3 maart 2012 20:04

een vriendin had een keer geld in kattenvoer… YUK!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 maart 2012 20:08

Haha wat een leuk artikel! Ik heb voor volgens mij mijn elfde verjaardag een neptaart gekregen van plastic met allemaal vieze smurrie erin van mijn vriendinnen.. Daarin zat geld en nog een paar kleine cadeautjes. Nasty, maar wel lachen ^^)

[Beantwoorden]


Door famke op 3 maart 2012 20:13

Ahaha er zitten echt rare dingen tussen !
Ik heb nog nooit een echt raar cadeautje gekregen, niet dat ik weet tenminste !

[Beantwoorden]


Door Samantha op 3 maart 2012 20:17

Mijn raarste cadeau xd?

uhm 7 cent en een tekening dat nergens op sloeg van mijn broertje toen hij nog 9 was hahaha

verder krijg ik vrij normale cadeau’s denk ik xd hahahah

xx

[Beantwoorden]

Febe antwoordt op 3 maart 2012 om 21:44:

Hoe lief is dat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 23:57:

Dat is echt schattig :$

[Beantwoorden]


Door Samantha op 3 maart 2012 20:19

hahahahahahah die aardappel xd lig helemaal dubbel

[Beantwoorden]


Door Carla op 3 maart 2012 20:24

Mn oma bedoelt het altijd wel goed, maar het meest vreemde wat ik heb gekregen was van haar.
Het was een setje borsteltjes voor het schoonmaken van je fiets. Ookhad ze er plakletters bij gedaan die mijn opa vroeger gebruikte. Wauw vreemd. Haha
x

[Beantwoorden]


Door Katja op 3 maart 2012 20:43

Oh wat zou ik het genant vinden als mijn vader zoiets gaf als wat er bij Liesbeth was gebeurd XD. En ja Saske, geniale tweet.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 3 maart 2012 20:43

Ik kreeg ooit een soort opblaaspop. Niets seksueels, dat zat er niet aan, maar het was een soort kleine (half zo groot als mezelf) rosse man. Ik kreeg hem van een groep vriendinnen omdat hij hen deed denken aan mijn vriend, omdat die ook ros is. We hebben er wel ontzettend goed mee gelachen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 23:58:

Mijne was ook niet seksueel hoor! *gelukkig*

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 3 maart 2012 20:48

hahaha super grappig dit!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 maart 2012 21:10

Ik had voor Sinterklaas in de brugklas goudvissen gevraagd omdat ik die van mijn moeder niet mocht.. kreeg ik echt een kartonnen doos beschilderd als tuin met vijver, met daarin een teiltje getaped met twee goudvissen! Zo leuk (love). Ze waren wel binnen een week dood, maar sindsdien heb ik altijd goudvissen gehad. Oh en ik had trouwens graag een Pokémon broodtrommel gehad, gotta love Pokémon ;-)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 3 maart 2012 21:13

Ik kreeg net toch wel het gekste en grappigste cadeautje ooit!
Mijn ouders zijn gescheiden en zoals iedere puber dat wel eens heeft had ik laatst ruzie met mijn moeder. Ze belde toen mijn vader op of hij me op kon komen halen maar die had ook geen zin in dat gezeur. Komt hij net met 2 pakjes aan. Eentje voor mij en eentje voor mijn moeder. Met van die opblaasknotsen, weet je wel van die knuppeldingen! hihi

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 3 maart 2012 om 21:44:

Haha, wat grappig dat je vader daar dan mee aankomt! Leuk ipv een kussengevecht met je vriendinnen. Slaan met opblaas knuppels, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 23:59:

Hahah dat is echt tof!

[Beantwoorden]


Door Febe op 3 maart 2012 21:41

Hahahaha ik heb mij echt ziekgelachen bij het lezen van deze post xD Ocharme Saske.. Het raarste cadeau dat ik al gekregen heb.. euuhm mijn stiefmoeder had een cd die ze cadeau wou geven op een schoendoos gelegt vr ze ze wou inpakken om me op het verkeerde spoor te zetten. Blijkbaar zaten er nog verschrikkelijk lelijke sandalen in xD Het leukste c

[Beantwoorden]

Febe antwoordt op 3 maart 2012 om 21:42:

Oeps.. het leukste cadeau dat ik kreeg waren tickets vr Justin Bieber :D

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 maart 2012 21:43

Eigenlijk nooit vreemde cadeaus gehad ^.^ Zou wel kunnen lachen als iemand me vibrerende make-up zou geven, haha!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 maart 2012 21:48

Ik heb niet heel vreemde cadeau’s gehad, niet zo vreemd als de dingen die ik hier in de comments lees haha. Wel is er een periode geweest waar ik veel paars droeg (kleren, nagellak, oogschaduw..) en toen hebben mijn vriendinnen me allemaal paarse dingen gegeven, dat hadden ze afgesproken :’). Maar volgende week ben ik jarig, ik word 16, en mijn zus zit me al de hele week vage hints te geven, dus ik ben bang dat ik dan ook wat dingen kan toevoegen aan het lijstje haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 00:00:

Haha oh oh…

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 3 maart 2012 21:57

Ik heb wel ooit een onderbroek gekregen, maar verder niet echt iets heel geks.

[Beantwoorden]


Door Sara op 3 maart 2012 22:23

Toen ik klein was heb ik eens een pak witte toiletpapier gekregen!
Dit had ik trouwens zelf gevraagd! Wij hadden altijd grijze en ik vond de witte zo lekker zacht! ook om lekker tegen me wang aan te houden! LOL!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 00:00:

Hahahah! :lol:

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 maart 2012 22:36

Ik ben ook verschrikkelijk in cadeau’s geven. Tegenwoordig geef ik graag alledaagse dingetjes die ik gewoon zelf maak. Een sjaal, een muts, een kettingetje, een pennezak… Daarmee kan je niet echt iets misdoen denk ik (tenzij het lelijk is natuurlijk ^^) en ze weten dat je er echt werk in gestoken hebt, niet gewoon een winkel binnengesprongen voor iets om iets te hebben. Het lijkt misschien ook goedkoop, maar er zit wel altijd liefde in ^^

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 maart 2012 22:49

Ik had op mijn 13e of 14e verjaardag van mijn opa en oma (oma had het uitgezocht) een KLEURboek gekregen! (van 3 euro bij de kruidvat). Och ik schaamde me zo en wist niet hoe ik moest reageren. Mijn moeder had (gelukkig) gevraagd om het bonnetje :P

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 3 maart 2012 22:58

Toen ik wat jonger was kreeg ik van mijn oma onderbroeken en leverpastei! hahahahhaha ik schaamde me zo erg toen!

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 maart 2012 23:11

Mijn tijd is nog niet gekomen, maar ik zit in een vrij grote vriendengroep waar we op iemands 16e verjaardag een “16-pakket” geven met allemaal sex en/of alcohol gerelateerde dingen geven. En we verzinnen er vaak ook nog een spelletje ofzo omheen, zo grappig. 23 maart is het alweer zo ver. Mijn tijd is pas 10 mei 2013 dus dat duurt nog wel even, maar ja. Echt hilarisch. Stel tienermeiden HAHA. Het begon trouwens wel allemaal bij een jongen! Hij is de oudste van de groep en toen hij 16 werd hadden we een heel pakket gemaakt. Toen besloten we om er een traditie van te maken. Hihi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 00:01:

Ik durfde die dingen echt niet te kopen toen ik 15 was, ookal was het voor vrienden! Zou me kapot schamen, condooms afrekeken bij Kruidvat :D

[Beantwoorden]


Door Lilian op 3 maart 2012 23:18

Ik heb een oom, en hij weet nooit wat hij mij moet geven, misschien mede omdat hij zelf geen kinderen heeft. Dus dan krijg je vreemde dingen, zoals een stuk of 8 borstels, omdat ik een meisje ben, en lang haar heb… of een staafmixer, zodat ik smoothies kan maken… of een abonnement op een wetenschapstijdschrift, zodat ik er maar wat van op kan steken.. xD allemaal goed bedoelt hoor, en heel lief… maar ik vraag me toch af wat er in zijn hoofd omgaat als hij zoiets koopt :)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 4 maart 2012 01:12

Voor kerst kreeg ik van mijn bijna-schoonmoeder een Vogue douchegel met puff -pakket… Het was goedbedoeld maar ik ben 25 en die dingen zijn lichtblauw met roze katjes erop. Er moeten toch geschiktere dingen te vinden zijn in het kruidvat nee?

Verder zat er een jongen bij me op kamers die voor de verjaardag van zijn nieuwe vriendin (ze waren toen 3 maanden samen of zo) een “ster” had gekocht voor haar. Dan krijg je zo’n certificaat en mag je de ster een naam geven… Uhm, njah :D

Voor de rest heb ik wel al vaak gewoon domme kado’s gekregen zoals een lelijke plastic klok die heel hard tikt van “vriendinnen” terwijl ze toch echt weten dat ik niet tegen zulke tikkende klokken kan :)

[Beantwoorden]

Febe antwoordt op 4 maart 2012 om 11:08:

Das toch super romantisch!

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 5 maart 2012 om 15:48:

Ah, zo’n ster certificaat is juist super cute <3. Ik zou er juist enorm blij mee zijn ;).

[Beantwoorden]


Door Mieke op 4 maart 2012 01:15

Hello Kitty kinder-onderbroekjes..

[Beantwoorden]


Door Danielle van de Haar op 4 maart 2012 01:46

Ik heb toen ik een jaar of 8 was een mok gekregen met een man erop. Zodra de mok warm werd, had die kerel geen kleren meer aan… ;-) Ik had hem gekregen van mijn vader, maar hij wist dit dus niet. Gelukkig kwamen we er snel genoeg achter en ging hij weer terug naar de winkel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 10:50:

Hahah ahhh!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 maart 2012 08:58

Dan is dat voor mij toch wel de snoepjes beha van mijn oma..

[Beantwoorden]


Door Jessica op 4 maart 2012 09:31

Hihi, die verhalen zijn echt zo grappig:) Nee, bij mij is het allemaal nog redelijk normaal gebleven;)

[Beantwoorden]


Door Romy op 4 maart 2012 09:53

Ik heb een keer met mijn vriendin in een melige bui een zogenaamde “trillende plasser” voor 1,50 gekocht voor een andere vriendin. Dan moet je aan zo’n touwtje trekken en dan gaat ie trillen. Maar dat was meer voor de grap erbij en we hebben hem ook gegeven toen niemand hem zag, wel een beetje schaamtelijk als je ouders daar bij staan ofzo. Oja, er was ook nog een kaart erbij. Maar laat ik daar maar niet teveel op in gaan…

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 4 maart 2012 om 09:57:

Oja het leek trouwens helemaal niet op een plasser het was meer een recht lelijk gouden kleur met een gezichtje erop

[Beantwoorden]


Door xxfashionlove op 4 maart 2012 09:56

ik kreeg vorige jaar van mijn tante’s voor mijn verjaardag een envelop met een kaart erin met een groot vraagteken. Toen mijn nichtje een maand later jarig was krijg zij hetzelfde. Nadat er geboekt was hoorde we dat we een reisje naar Newcastle kregen. Echt een super leuk kado!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 10:57:

wow, heel vet!

[Beantwoorden]


Door Superdiva op 4 maart 2012 10:01

Ik heb nog nooit echt een raar cadeau gekregen. Alleen een keer maandverband met geld daarin? hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 10:57:

Nou dat vind ik toch best wel vreemd :D

[Beantwoorden]


Door Polish and Passion op 4 maart 2012 10:02

Gelukkig kan ik (nog) niet meepraten ! :P

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 4 maart 2012 10:04

Ik heb deze kerst een lingeriesetje van mijn schoonmoeder gekregen.
Sexy vampy rood met véél kant. De BH was enkel maar te klen, en de slip te groot. Thank you… :+

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 4 maart 2012 10:12

Hmm, waar ga ik beginnen? ik ben zelf nu 26 en een paar maanden, en ik heb echt wat bizarre cadeautjes gekregn!

op mijn achtste van mijn beste vriendin een opblaasbare baby?
op mijn negende een pippi langkous dekbed.
daarna was het wel weer normaal.
op mijn 13e een barbie.
op mijn 15e stoepkrijt.
en op mijn 16e, alcohol,condooms,panterprint doorschijnend jurkje., en een diadeem met een pik erop. :O

en daarna alleen nog maar geld. woow. ik heb best rare cadeautjes gehad.. :wow: :eww:

[Beantwoorden]


Door Elis op 4 maart 2012 10:36

Ik kreeg van mijn oma mijn eigen kado weer terug. Een fles Gloria VanderBild edt. BAH wat een lucht. (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 10:58:

Oeeeiii

[Beantwoorden]


Door Emma op 4 maart 2012 10:38

250 muntjes van 2 cent…

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 maart 2012 10:44

ik denk dat ik nog geen rare cadeaus heb gekregen omdat ik altijd geld vraag van mijn opa’s, oma’s en andere familieleden vanwege enkele cadeaus die mijn zusje en nicht en neef hadden gekregen op hun verjaardagen….

[Beantwoorden]


Door Paula op 4 maart 2012 10:48

Ik had een keer een chipszakje gekregen, zat daarin 10 euro. :$

[Beantwoorden]


Door Sandra op 4 maart 2012 11:08

ik heb nog nooit echt hele vreemde cadeau’s gehad..

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 4 maart 2012 11:15

Ik zit me nou echt af te vragen hoe je in een aardappel geld krijgt?

Voor de rest heb ik weleens iemand tien kilo aarde, zaadjes en bloempotjes. Hij mocht zijn eigen bloemen kweken in plaats van een saai bosje bloemen :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 maart 2012 om 15:50:

hihi openmaken, uithollen, geld erin, dichtlijmen?

[Beantwoorden]


Door Elise op 4 maart 2012 11:17

Een ananas :-) (die te lang in inpakpapier had gezeten trouwens..)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 4 maart 2012 11:21

Haahaha, geniaa Sakske!
Maar ik ben volgende week donderdag jarig, dus wie weet…
Het raarste kado? Ehmm, ik denk een pyama van didl volgensmij.. Van mijn oma als ik het goed heb… Maar wie weet wat ik volgende week donderdag krijg! Spannend!!! :)

[Beantwoorden]


Door Denisseee op 4 maart 2012 11:23

een geodriehoek en zon pak met van die scoobydoo draadjes weet je wel… Halloooo ik ben 14? =O

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 4 maart 2012 om 17:39:

Oke, ik snap dat je dat niet leuk vindt, maar het komt wel erg raar over..
Als iemand 14 is, heeft diegene natuurlijk al wel wiskunde neem ik aan. Dus een geodriehoek is altijd wel nodig.
En scoobydoo touwtjes.. Tja, ik zou ook verwachten dat een kind van 14 dat nog leuk vindt.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 4 maart 2012 11:37

Wat een geweldige dingen allemaal!
Mijn moeder kreeg vroeger echt een raar kado toen ze 14 was ofzo, een pot appelmoes omdat ze dat zo lekker vond! Haha :wtf:
En ik kreeg van m’n oma op m’n 13e verjaardag een peer?
Ook omdat ik dat zo lekker vind! Hihi mijn oma geeft vaak eten weg enzo vandaar misschien! :)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 4 maart 2012 11:55

Mijn opa vond het een keer grappig om een paar schoenen uit mijn kast te nemen, en die vervolgens in te pakken en doen alsof ze nieuw waren. Ik kon er gelukkig wel om lachen haha, vond t best een geniale actie. Ik kreeg daarna wel mijn echte cadeau,lol.

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 4 maart 2012 12:21

Hahaha superleuk dat je mijn antwoord er hebt uitgenomen :D Dacht trouwens niet dat ik de enige ging zijn met zo’n cadeau. Achja, daarna kreeg ik gelukkig mijn échte verjaardagscadeau. Wat dat was herinner ik me natuurlijk niet meer. Ik werd geloof ik 16 toen. Ik hou wel van “out of the box” cadeau’s, mijn vader blijkbaar ook ;)

[Beantwoorden]


Door anne op 4 maart 2012 15:08

van mijn vriendinnen heb ik een x een veel te grote playboy bh gekregen. kop als een biet natuurlijk

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2012 15:19

Haha, condooms! Maar een vibrerende poederkwast lijkt me best handig! Geef ‘m anders maar aan mij als je ‘m niet leuk vind ;)
Ik krijg eigenlijk altijd wel iets normaals. Onee, één keer toen kreeg m’n vriendin de uitnodiging te laat, heel verhaal, maar ze had maar 1 dag om iets te kopen. En toen kreeg ik een dagkalender. Met plaatjes die je erop kan plakken zoals wanneer je gaat eten. True story. Toen werd ik 12! Weird… XxX

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 maart 2012 17:34

een knuffel robot hondje met lichtgevende ogen en een bijbehorende afstandbediening !
van me opa toen ik 17 was, haha

[Beantwoorden]


Door Amber op 4 maart 2012 18:14

Bij mij was het toch wel dat ik van mijn tante die ik bijna nooit zag, een Hannah Montana kaart met barbie stickers, voor mijn dertiende verjaardag! Maarja, me nichtje was er later wel blij mee haha! :-P

[Beantwoorden]


Door Amber op 4 maart 2012 18:30

En trouwens, er is een nagellakje van MUS naar je vernoemd haha!
Hij behoord onder de Fraganced lakjes, mooie kleur ook! <3

[Beantwoorden]


Door Fay op 4 maart 2012 18:34

Haha, super leuk om te lezen!
Voor mijn 16de verjaardag kreeg ik van een paar vriendinnen een kerststring die minstens 3 maten te groot was.. gelukkig kreeg ik ook nog een echt cadeau!
Van mijn oma krijg ik ook wel eens vreemde cadeautjes ookal bedoelt ze het natuurlijk wel goed. Toen ik 13/14 was kreeg ik eens 2 grote haarklemmen, met verschillende printjes en kleuren en een haarband. Mijn oma had toen mijn haar (zoals ze wel vaker deed maar wat ik eigenlijk al een paar jaar niet meer zo leuk vond) in drie vlechten gevlochten en toen had ze de haarband in mijn haar gedaan en de klemmen naast elkaar boven op mijn hoofd gezet! Pas toen we in de auto zaten en naar huis reden durfden ik en mijn moeder te zeggen dat het niet zo’n leuke combinatie was en had ik de klemmen ook uit mijn haar gehaald!

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 maart 2012 19:06

Haha zoiets heb ik gelukkig nog niet meegemaakt xD Heb wel eens 2 roze boxers van een vriend van me gekregen voor m’n verjaardag (12e volgensmij?), hij zei dr bij dat z’n zusje dezelfde had lol..

[Beantwoorden]


Door Leanne op 4 maart 2012 19:48

Ik kreeg een pakketje opgestuurd. Van mijn ex.
Een grote bloemkool met een haat brief erbij O_o

[Beantwoorden]


Door José op 4 maart 2012 23:56

Ik heb nog nooit iets vreemds gekregen, maar ik heb een vriend van me wel ooit eens een komkommer voor zn verjaardag gegeven…

en ik heb ooit eens van een jongen waar ik verliefd op was voor mijn verjaardag een bioscoopbon gekregen, ,met een post-it ‘je mag hem alleen houden als je me een keertje meeneemt’, OH WAT WAS IK TOEN BLIJ :D. Dus dat was het leukste kado dat ik ooit heb gehad.. :)

[Beantwoorden]


Door essolsz op 5 maart 2012 02:32

Een hele grote kaars……..voor mijn 6e verjaardag.

[Beantwoorden]


Door Caro op 5 maart 2012 10:16

Gekste dat ik ooit heb gekregen… een boekje van Dick Bruna… Ik werd toen 19… iets te jong voor kinderen :p ik kreeg het van mijn beste vrienden destijds…

[Beantwoorden]


Door Desiree op 6 maart 2012 13:06

Hallo vera,

Ik wilde je even zeggen, dat ik je site echt heel tof vind! :love:
Echt respect voor hoe je dit allemaal zo goed maakt! Je hebt echt talent!

Liefs,
Desiree

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2012 om 13:38:

AH dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Ester op 6 maart 2012 19:49

Superleuke Twitter Question. Echt gelachen om de ‘antwoorden’. Zelf zou ik eigenlijk zo gauw niks weten te bedenken wat echt heel gek of apart was qua dingen die ik gekregen heb.

[Beantwoorden]