Essence Studio Nails – nagellak remover

Alle glitterdragende, haast hebbende, wattenschijfjes hatende nagellak gebruikers opgelet! De Essence Studio Nails nagellak remover (of zijn officiële naam: ‘better than gel nails french nail tip remover’) is wat jij zoekt! In dit potje zit een mini autowasstraat voor je nagels die ze in een mum van tijd volledig nagellakvrij maakt. De meest onverwoestbare glitter nagellak is verleden tijd met dit kleine wonder!

Photobucket

Photobucket
Ik draag graag rode nagellak, maar wat ik minder leuk vind is het eraf halen van die rode lak. Dat kost namelijk veel tijd, wattenschijfjes en nagellakremover. En achteraf zijn mijn nagels, evenals de huid eromheen alsnog rood. Geen gezicht! Nog zoiets: to die for glitter nagellak die je nagels een heuse jaren 70 disco laten lijken. Geweldig om te dragen, vrijwel onmogelijk om eraf te halen.

Daarvoor is deze Studio Nails remover van Essence! Hij haalt alle soorten nagellak snel en volledig van je nagels af. In het potje zit nagellaremover en een heleboel siliconen borsteltjes die je nagels schoon boenen. Hoe dat werkt? Dat leg ik je uit!

Photobucket

Photobucket
Dit zijn mijn nagels, zoals je ziet is het tijd de nagellak eraf te halen. Vooral de bovenkant van de nagel op mijn middelvinger is aardig gechipt.

Photobucket
Ik stop 1 nagel in de remover en draai deze vervolgens rond, langs de borsteltjes. In mijn geval sluiten de borstels heel goed aan, maar ook bij de pink die een stuk kleiner is krijg ik de nagellak goed van de nagel af.

Photobucket
1 nagel schoon!

Photobucket
Mijn hele hand compleet nagellakvrij. De Essence Studio Nails nagellakremover maakt je nagels geweldig goed schoon, na een schoonmaakbeurt is er geen restje nagellak meer te bekennen. En het gaat super snel! Binnen een paar seconden zijn je nagels schoon. Wat ik wel een nadeel vind is dat de remover je nagels en de huid er omheen erg uitdroogt, dat is ook wel op de foto te zien.

De nagellakremover heeft aardig wat agressieve bestanddelen (ingrediëntenlijst: acetone, methyl pyrrolidone, butyl stearate, denatonium benzoate, parfum, limonene, benzyl benzoate) en daarom raad ik je aan de remover niet te gebruiken als je wondjes bij je nagels hebt, want dat kan erg prikken en irriteren. Ook is het verstandig na gebruik je handen in te smeren met een voedende handcrème of een nagelriemcrème (bijvoorbeeld Lush Lemony flutter).

Photobucket
De nagellakremover is snel en doet zijn werk onwijs goed. Wat een uitvinding! Wanneer de remover op is zou je hem ook nog kunnen bijvullen met een andere, goedkope nagellakremover. Ik moet wel zeggen dat de remover die in dit potje zit fris ruikt, niet typisch naar remover. Ik houd het potje bij de hand, want zeker ook wanneer je vaak nagellakswatches maakt is het een erg fijn middeltje. Deze remover wil ik standaard bij mijn nagellak hebben liggen!

Essence Studio Nails Better Than Gel Nails French Nail Tip Remover (50ML) kost €2,49 en is te koop bij grotere filialen van Kruidvat met een tweede Essence schap. Ook Sephora en Kruidvat huismerk verkopen een soortgelijke remover.


Reacties

Door Daisy op 3 maart 2012 10:32

ik ga vandaag maar eens kijken. :love:

[Beantwoorden]

Sandra antwoordt op 3 maart 2012 om 13:14:

ik ook hihi, het ziet er zo makkelijk uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 3 maart 2012 10:34

Ik ben heel benieuwd! Het zal zeker iets voor mij zijn, want ik haat het om nagellakremover te gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 maart 2012 10:34

Inderdaad rode nagellak is zo hatelijk om eraf te halen. Geweldig middeltje lijkt het. Alleen eventjes standaard procedure van maken om erna telkens nagelriemen te verzorgen en handcrème op te doen. Bovendien is de prijs ook niet zo duur :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 11:10:

Precies, anders is het echt killing voor je nagels en de huid erom heen!

[Beantwoorden]


Door Liset op 3 maart 2012 10:36

Lijkt me een geweldig product, maar aangezien ik eczeem op mijn handen heb is dit denk ik niet weggelegd voor mijn huid? Te agressief, jammer! Ik hou enorm van glitternagellak dus het had echt wat voor me kunnen zijn..too bad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 11:11:

Dit lijkt me inderdaad te heftig. Er zijn trouwens nog wel andere methoden om glitter nagellak te verwijderen! Wattenschijfjes met remover op je nagels leggen en er dan zilverfolie omheen wikkelen en een tijdje laten zitten bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 maart 2012 10:43

Ik zou het nogal vervelend vinden hem op te vullen met nieuwe nagellakremover. Maar om glitternagellak af te halen, lijkt dit me geweldig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 11:11:

Waarom vind je dat vervelend?

[Beantwoorden]


Door Quinty op 3 maart 2012 10:44

Voor maar 2,50?? Ik heb m vaak zien staan, maar nu ga ik hem zeker kopen!!

[Beantwoorden]


Door Paola op 3 maart 2012 10:44

Ik heb ook zoiets, maar dan van Kruidvat eigen merk! Ik heb er nu gewoon mijn eigen remover in!

[Beantwoorden]

Zahra antwoordt op 3 maart 2012 om 14:29:

Weet jij misschien hoe duur die ongeveer is? Want het lijkt me best wel handig, maar het Kruidvat bij mij in de buurt heeft het tweede essence schap niet. ^^)

[Beantwoorden]

Lois antwoordt op 3 maart 2012 om 17:11:

Die is €5 ! Ik heb hem zelf ook, hij is super fijn net als die van Essence denk ik ;)
xxxxx

[Beantwoorden]

Zahra antwoordt op 4 maart 2012 om 15:16:

Okee, dankje!


Door Dagmar op 3 maart 2012 10:48

Die had ik gisteren gekocht! ;-)
Ik vind wel dat die borsteltjes pijn doen langs je vingers, omdat ze zo hard zijn :/
Maarja het werkt wel goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 11:12:

Ah, daar heb ik geen last van (H)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 maart 2012 10:50

Die is zo fijn! Alleen leeg dus even nieuwe nagellakremover er ingieten binnenkort en goed schoonmaken ^.^

[Beantwoorden]


Door Elodie op 3 maart 2012 10:56

Ziet er zo handig uit! Ik heb ‘m al enkele keren vastgehad, maar ik heb erg droge nagels, wat me deed twijfelen. Maar misschien toch binnenhalen voor die momenten dat ik mijn nagels onder de glitter heb gezet :)

[Beantwoorden]


Door Jacky op 3 maart 2012 11:03

Hij is zo agressief omdat het bedoelde om nepnagels (french tips) te verwijderen. Hoe goed het ook werkt, denk niet dat het goed is om het bij elke nagellakverwijderbeurt te gebruiken.
Ik heb ook een potje (ander merk, uit USA, werkt ook als een trein) maar gebruik hem alleen met glitternagellak. De rest pak ik wattenstaafjes voor :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 11:13:

Ja, i agree. Ben benieuwd of het ook werkt met een eigen aceton vrije nagellak :)

[Beantwoorden]

Tamara antwoordt op 3 maart 2012 om 16:52:

Ik heb hem gewoon gevuld met aceton vrije nagellak van Kruidvat en dat werkt ook goed

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 maart 2012 11:03

Wat handig!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 3 maart 2012 11:05

Super handig, ik heb zelf altijd dat ik m’n glitters er inderdaad niet af krijg. Erg lastig! Fijn dat ik nu weet hoe ik dat toch makkelijk kan doen. Bedankt. :)

[Beantwoorden]


Door Elze op 3 maart 2012 11:05

ik heb hem laatst ook gekocht..
ik ging die french tips uitproberen….
dus ik doe samen met mijn zus netjes wat er gevraagt word..
ik knip mijn lange (!) nagels ontzettend kort om deze dingen uit te testen,, grootste fout in mijn leven geweest…. blijkt de volgende dag dat het echt tips zijn die maar 1 tot 3 dagen goed blijven zitten bij een meisje die niks geks doet met haar nagels!
dus die tips niet gebruiken ;x
maar nagellakremover verwijderd zelfs nagellijm!
ontzettend handig dus!
ik houuu van die nagellakremover

[Beantwoorden]

Kylie antwoordt op 8 maart 2012 om 17:35:

Ik gebruik die french tips ook maar ik heb er geen problemen mee hoor. Ik doe ze ook op lange nagels en ze bleven met gemak een hele week zitten. Dan haal ik ze eraf omdat me nagels dan een stuk langer zijn en dan zie je zo’n lelijk lijntje… Ik doe wel tussen de basis en de topcoat een nagelverharder. Misschien scheelt dat?

[Beantwoorden]


Door Amanda op 3 maart 2012 11:06

Ik heb hem ook en vind hem echt top! Hij droogt inderdaad wel je nagels en je huid erom heen uit, ook kan hij een beetje zeer doen, omdat hij zo hard is. Maar voor het geld wat je ervoor betaald ben ik echt tevreden! Heb hem nu al een aantal keer bijgevuld met gewone nagellak remover en dat werkt prima.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 maart 2012 11:10

Vandaag meteen maar even naar de stad :-) (ook voor de TBS lipscrub) Thnx!

[Beantwoorden]


Door Ela op 3 maart 2012 11:10

Ziet er goed uit. İk wil hem zelf ook gaan kopen. Maar kan de nagellak remover tegen acryl/gel nagels?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 11:15:

Dat durf ik niet te zeggen, staat ook niets over vermeld op de verpakking.

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 3 maart 2012 om 16:10:

Nee niet doen, er zit aceton in! dan lossen ze op. :)

[Beantwoorden]

N antwoordt op 3 maart 2012 om 20:41:

Idd, het is juist om de tips van nepnagels af te weken! En de ‘potjes’ nagellakremover van Sephora en Kruidvat eigen merk zijn hier echt niet mee te vergelijken.


Door Esmay op 3 maart 2012 11:11

Hij lijkt me wel echt heerlijk om glitternagellak mee te verwijderen!
Daarvoor wil ik ‘m ook, maar heb ‘m nog niet gezien :(

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 maart 2012 11:12

lijkt me echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 3 maart 2012 11:14

Ja, dit lijkt me echt handig! Ik heb er al een paar keer voor gestaan en elke keer denk ik ‘mwah, is niet echt een musthave’, maar als ik dan een hoop nagellakswatches ga maken is het wel weer een rotklusje en kan ik zoiets goed gebruiken! Alleen jammer dat het de huid rond je nagels droog maakt, inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Helen op 3 maart 2012 11:18

Heb ook zo’n potje van het kruidvat.. ik maak hem regelmatig schoon en vul hem opnieuw met mijn favoriete remover.. werk super! Vooral voor glitternagellak gebruik ik het graag :P

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 maart 2012 11:18

Ik heb hem ook. Hij is erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door Noortje op 3 maart 2012 11:20

Ik heb een zelfde soort product van sephora,
werkt fantastisch, zit geen aceton is en droogt totaal niet uit.
er zit alleen wel schuimrubber in in plaats van de siliconen borsteltjes. Dat schuim gaat kapot wanneer je er glitters mee wilt verwijderen dat is wel een nadeel. En het ruikt ook best vies,
Maar je kan wel je nagel er even in laten en de remover de glitters zacht laten maken waardoor ze er zo af te vegen zijn.
Bij sephora kost dit product 9,50 ongeveer.

[Beantwoorden]

Jorinde antwoordt op 3 maart 2012 om 11:28:

Ja, die heb ik ook. Stinkt behoorlijk!

[Beantwoorden]

Ella antwoordt op 4 maart 2012 om 12:55:

Die heb ik ook (oranje potje) en ik ben er echt superblij mee :) macbarbie07 heeft er een filmpje over, hoe je het sponsor helemaal kan schoonmaken om hem daarna opnieuw te vullen met verse nagellakremover!

[Beantwoorden]

Ella antwoordt op 4 maart 2012 om 12:56:

Sponsje dus :lol:

[Beantwoorden]


Door Annemarijn op 3 maart 2012 11:26

Ik heb hem nog niet, maar het lijkt mij een superproduct! Gaat de nagellakremover snel op en kan je hem met elke willekeurige nagellakremover weer vullen?

[Beantwoorden]

Annemarijn antwoordt op 3 maart 2012 om 11:27:

Oeps, ik had niet goed aan het einde gelezen maar gaat hij snel op??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 12:10:

Weet ik niet, heb hem zelf al om laten vallen waardoor de helft van de inhoud eruit is…

[Beantwoorden]

Irma antwoordt op 3 maart 2012 om 13:56:

Hier had ik ook last van,
ik heb hem al 3x omgestoten en nu zit er niks meer in.
Toch maar even bijvullen dan.


Door beauties op 3 maart 2012 11:28

amai :o hij is inderdaad heel uitdrogend als je de foto’s bekijkt

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 3 maart 2012 11:28

aah deze moet ik echt hebben!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 maart 2012 11:29

Deze wil ik ook!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 3 maart 2012 11:31

Woow, dat ziet er echt geweldig uit !

Ik draag ook erg graag rode nagellak, maar wordt toch vaak tegengehouden omdat het er vrijwel niet af gaat, erg zonde, maar vaak heb ik die strijd met nagellak-remover & watjes er niet voor over om een paar dagen met mooie rode nagels te lopen. Ik hoop dat dat nu dan toch eens verleden tijd kan gaan worden, ;-)

[Beantwoorden]


Door Lilian op 3 maart 2012 11:33

jaaa zo’n potje heb ik ook , maar dan van kruitvat eigen merk :)
ik haat die watjes, als je te hard boent dan blijven ze plakken aan je nagels, bah,,

dat potje is echt een uitkomst :kiss:

[Beantwoorden]


Door denise op 3 maart 2012 11:33

Ik ga zeker even kijken van de week of ik hem kan vinden, ik ga hem zeker kopen, lijkt me echt goed werken!!!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 3 maart 2012 11:38

Gaaf! Ga ik zeker halen voor glitternagellak ! Zit-ie na een tijdje niet helemaal vol met glitters dan? Of is het dan alweer tijd voor een nieuw potje/nieuwe nagellakremover?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 12:11:

Ja, de remover zelf wordt natuurlijk ook wel vies. Wanneer het echt vies, of op is kun je een nieuwe kopen of hem vullen met een andere remover.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 3 maart 2012 11:43

Ik heb de remover van de Sephora en daar ben ik onwijs blij mee! Zo’n handig systeem!

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 3 maart 2012 11:44

Heel handig! Ik kocht ooit zo’n potje bij Boots, daar kun je kiezen tussen verschillende soorten. Dus ook zonder aceton (dat mag ik namelijk niet gebruiken met mijn gelnagels). Ik vind het extreem handig.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 maart 2012 11:53

Oeeeh lijkt me superhandig! Heb al vaak staan twijfelen in de winkel, maar ik had geen idee of het zou werken.. Toch maar even halen binnenkort, ben namelijk dol op glitters! (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 maart 2012 11:55

Ik gebruik hem om mijn glitter nagellak van mijn nagels af te halen en dat werkt er goed! Voor ‘normale’ nagellak gebruik ik andere remover, zonder aceton.
Maar als je een beetje te snel heen en weer gaan met je vinger klotst de nagellak remover eroverheen, dat is een nadeel! Ik wilde even snel mijn nagellak eraf halen en nu zit er echt een enorme kring in mijn broek.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 3 maart 2012 12:00

Yay! Ik dacht dat dit misschien niet heel erg goed zou werken, maar dus wel. Ik ben blij, ik ga zeker zo’n potje halen! Hallo glitter nagellak!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 maart 2012 12:01

Oeh dat is apart zeg! Ben erg benieuwd. Heb het volgens mij wel ergens zien staan gisteren.

[Beantwoorden]


Door SAMMIE op 3 maart 2012 12:01

Ik denk dat ik hem vandaag ook maar ga kopen.
Aangezien ik nu een mooie roze lak van Rimmel en 3 verschillende glitter top coats op me nagels heb.
Was eigenlijk van plan om vandaag een lazy/homework day te doen..
Maar ik kan wel even make up loos naar de Kruidvat rennen.
Toevallig heb ik nog een VVV-bon van €25,- die je bij de Kruidvat kan besteden!
Heeft iemand tips aan wat ik het kan besteden?
Het nadeel van een VVV bon is namelijk dat je het bedrag in één keer moet uitgeven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 12:12:

In een keer uitgeven? Pff, waardeloos! Gelukkig is er bij Kruidvat veel leuks, dus ik denk dat dat wel moet lukken.

[Beantwoorden]

SAMMIE antwoordt op 3 maart 2012 om 12:44:

Ik kan hem ook bij de V&D uitgeven..
Bij ons IN de V&D hebben we Inglot, vero moda en hunkemöller.
Kan ik het dan ook gewoon daarbij uitgeven omdat het IN de V&D zit..
Ik wil niet €25,- uitgeven aan beauty..
dat vind ik een beetje too much.
Dus kan ik dan bij de V&D iets van inglot en iets voor me kamer ofzoo?
xx (L)

[Beantwoorden]

jessie antwoordt op 3 maart 2012 om 13:17:

Nee dat kan niet… Ik werk bij de V&D en de inglot heeft een aparte kassa waar ze geen VVV bonnen aannemen helaas.
Hunkemoller en vero moda kan wel

kaylee antwoordt op 3 maart 2012 om 12:27:

ik geloof inderdaad dat je die bon wel opkrijgt, zeker nu net de nieuwe collecties van essence &catrice zijn uitgekomen! (love)

[Beantwoorden]


Door kimberly op 3 maart 2012 12:02

Ziet er een fijn product uit :)

[Beantwoorden]


Door riot op 3 maart 2012 12:09

Best logisch dat het aggresieve ingediënten bevat, het is eigenlijk voor nepnagels.(toch?)
Heb zelf ook zo’n ding maar dan van de kruidvat, en die werkt ook prima ;)

[Beantwoorden]


Door Irene op 3 maart 2012 12:12

ik heb hem vandaag gekocht, maar dan van kruidvatmerk. Werkt ook erg goed, maar droogt alles, net als bij deze van essence, wel heel erg uit. veel crème dus. #tevreden :smak:

[Beantwoorden]


Door Shivanie op 3 maart 2012 12:14

Wat erg onhandig bij is dat hij eigenlijk iets te groot is voor mijn vingers, ik ben 16 maar heb best wel kleine handen :( mijn broertje van 10 heeft zelfs grotere handen :O maarja weer jij misschien iets tegen dit probleem?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 13:03:

Wat ik zelf bij mijn pink deed is hem gewoon met de nagel tegen een rand aanduwen en zo heen en weer bewegen. Ging best prima!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 maart 2012 12:15

Zou je hem ook kunnen na vullen met je eigen nagellak remover die jij fijner vind?

gr, Sophie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 13:03:

Staat ook in de tekst, kan waarschijnlijk wel :)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 3 maart 2012 12:16

Nu ben ik zeker overtuigd! Thanks voor de review.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 maart 2012 12:23

Ik heb zelf zoiets gemaakt met een oud dagcremepotje, een gewone keukenspons met een gaatje erin geknipt en dan maar vullen met remover, werkt prima en kost bijna niks :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 13:03:

Inventief en slim!

[Beantwoorden]

Daantje antwoordt op 3 maart 2012 om 13:43:

Wat een idee! :) Super tip!

[Beantwoorden]

Marie antwoordt op 4 maart 2012 om 11:37:

Echt een supergoed idee, dat moet ik onthouden :)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 3 maart 2012 12:30

Lijkt me ideaal, deze moet ik hebben!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 3 maart 2012 12:30

Lijkt me wel erg fijn! Ik zelf gebruik liever nagellak remover zonder aceton, maar voor de ‘hardnekkige’ glitternagellak is het misschien wel handig! (A)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 3 maart 2012 12:34

Is dit potje niet voor die french manicure tips wat je kunt kopen van essence in de winkel, zodat je die los krijgt? Want die plak je namelijk op je nagels, als ik dat potje zie denk ik daar altijd aan..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 13:04:

Hij is daar inderdaad oorspronkelijk voor gemaakt, maar kan ook gewoon als remover gebruikt worden.

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 4 maart 2012 om 14:41:

Ah oke! Hihi, dan ga ik hem ook maar eens een keertje halen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 maart 2012 12:40

Hij lijkt mij heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 maart 2012 12:45

Wat een uitvinding! Helaas heb ik al best droge handen.

[Beantwoorden]


Door A* op 3 maart 2012 12:47

Ik heb hem ook gekocht nadat ik had gelezen dat het dé manier was om glitter nagellak te verwijderen was op een blog. Maarrr, bij mij werkt hij voor geen meter! Er is geen 1 glitter vanaf gegaan, hoe hard ik ook draaide of hoe lang ik mn vinger er ook in hield. Jammer! Ik zoek dus nog steeds een goede oplossing :(

[Beantwoorden]


Door Diede op 3 maart 2012 12:47

Hoe ziet die van het Kruidvat eruit en hoe duur is ie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 13:04:

Weet ik niet.

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 4 maart 2012 om 09:49:

okee toch bedankt

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 6 maart 2012 om 17:59:

Dat is een roze potje van ongeveer de zelfde grote. Hij kost 5 euro.

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 maart 2012 12:56

Normaal gebruik ik wel gewone nagellak-remover, maar voor glitternagellak of rode nagellak lijkt het me wel handig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 maart 2012 12:57

Ik heb de variant van Sephora, maar ik wil deze toch ook wel proberen. De Sephora variant werkt prima maar wel zonder de nagellak remover die er van origine in zat. Daar werden mijn nagels heel zwak van. Maar met de goedkope remover van Kruidvat erin doet ie het prima.

[Beantwoorden]


Door Irenka op 3 maart 2012 13:03

Die van de sephora vind ik heel fijn! Zit ook geen aceton in en droogt mijn handen en nagels totaal niet uit. Het voelt wel gek, in het potje zitten namelijk watjes..

Is wel prijziger, maar ik gebruik hem al zo lang, en hoef nog steeds geen nieuwe! :)

[Beantwoorden]


Door Lynn op 3 maart 2012 13:04

Tip voor diegene die niet tegen de remover kunnen die erinzit/vindt dat nagels/huid eromheen te droog wordt: gooi de remover uit het potje en stop er zelf een remover in die je wel fijn vindt. Heb ik zelf ook gedaan ^^)

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 3 maart 2012 13:12

Dank voor het reviewen ik zou op voorhand een hele andere conclusie hebben daarom heb ik hem in eerste instantie laten staan, het leek mij onhygiensch en maar kort te werken omdat de restjes er in blijven maar het is dus een topper. huppakéé op naar de winkel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 14:04:

Je kunt hem als hij op is ook schoonmaken he :ja:

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 maart 2012 13:13

echt een geweldige uitvinding! ik kende het al een tijdje, een vriendin van mij heeft hem en hij doet het nog steeds heel goed. ik vind het ook vet fijn.. moet hem maar eens gaan aanschaffen denk ik,

[Beantwoorden]


Door Madelon, op 3 maart 2012 13:26

heb je hem al geprobeerd met een nadellak met glitters?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 14:04:

Ja, natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 maart 2012 13:29

Heel erg handig, die mini autowasstraat:)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 3 maart 2012 13:37

Ik wil m ook kopen maar dit is toch eigenlijk om nepnagels te verwijderen? want er staat studionail french tip remover..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 14:04:

Ja, dat klopt. Daarom is hij ook zo agressief. Desondanks werkt hij ook geweldig voor hardnekkige nagellak.

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 3 maart 2012 13:44

Wow, je nagelriemen zijn inderdaad erg droog. Ga je hier nog een filmpje over maken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 14:05:

Nee, wat zou je in een filmpje willen zien dan?

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 maart 2012 13:49

Al die tips die je laat zien vind ik echt geweldig elke keer krijg ik de neiging van: Kopen, kopen, kopen. Helaas kan dit niet altijd, maar wel erg handig dat ik nu elke keer weet wat er op dit moment nieuw in de winkel komt.

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 3 maart 2012 13:52

Ik heb die van Sephora! Daar ben ik ook enorm tevreden over, maar bij mij haalt hij niet alle glitters eraf, in het potje van sephora zit er een soort ‘mousse’, dus het ligt wss daar aan. Ik ga deze van Essence zeker eens aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 maart 2012 13:56

Suuuuperfijn, lijkt het me! Ik ga hem zeker ook halen als ik weer naar een grotere stad ga met 2e schap essence

[Beantwoorden]


Door Fien op 3 maart 2012 13:56

Super handig lijkt dit! Maar inderdaad hardnekkige bestanddelen.
Jouw nagel randjes zijn heel erg mooi wit, ook al is de nagellak er net afgehaald, doe je daar iets speciaals aan? Bij mij worden ze snel doorzichtig. Bestaat er eventueel een lakje daarvoor die de nagelranden witter maakt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 14:05:

Nee, doe ik niets aan! Ik heb verder ook hele slappe nagels helaas :-(

[Beantwoorden]


Door bibi op 3 maart 2012 14:03

Handig voor op vakantie! Hoef je niet zo’n hele nagelakremover flesje mee te nemen zwaar en kan altijd lekken dus zijn ook al je kleren nat -_-. Ik denk dat ik deze mee op vakantie neem! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 14:06:

Ik zou nog wel even checken of deze niet lekt, dat betwijfel ik namelijk…

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 3 maart 2012 14:12

Wat een grappig ding zeg! Dit heb ik echt nog nooit gezien :). Dat moet ik nu echt eens uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 3 maart 2012 14:16

Het doet me wat denken aan het systeem van de Sephora nagellakremover, die ook zo geweldig werkt! Wat is het goedkoop… Al denk ik wel dat ik vooral het potje zou gebruiken, en niet zozeer de remover, want ik zie dat er aceton in zit, en dat is waarschijnlijk de reden waarom hij zo uitdrogend is. Maar voor die prijs is het zeker het proberen waard!

[Beantwoorden]


Door fije op 3 maart 2012 14:17

Oh wat leuk! die wil ik echt hebben, morgen maar ff langs de kruidvat

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 3 maart 2012 14:17

jammer dat ik hem in het kruidvat in de buurt niet kon vinden. Misschien verkopen ze hem in de stad nog, ik ga zeker even kijken

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:13:

Bij de grotere filialen wel!

[Beantwoorden]


Door Polish and Passion op 3 maart 2012 14:21

Nu begint het toch wel te kriebelen om ‘m te kopen.. Maar maakt de remover je nagels niet zwakker? Ik heb ook een Essence remover en daar is dit wel het geval.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:14:

Nouja, er zit aceton in… maar je kan de remover er ook uit gooien en er eentje indoen die je wel fijn vindt :ja:

[Beantwoorden]

MiriamH antwoordt op 3 september 2012 om 13:49:

Gewoon na het verwijderen even goed je handen en nagels wassen met zeep. Ik doe dit al jaren en heb nooit ergens past van. Gebruik wel altijd trind nailrepair als basecoat trouwens. En smeer mijn nagelriemen elke avond in met trind nagelriembalsam. Tussendoor een keer of drie per dag een handcreme op. Pffff, als ik het teruglees lijkt het wel of ik de hele dag met mijn nagels en handen bezig ben whahaha! Maar dat is niet zo hoor :-P

[Beantwoorden]


Door Elis op 3 maart 2012 14:23

Deze is geweldig idd. Ik heb hem van het kruidvatmerk, maar volgens mij is hij hetzelfde. Hij werkt heftig iig ;) Ik gebruik hem alleen voor hardnekkige nagellak :D (mss hervullen met een acetonvrije remover als deze op raakt?)

Voor de ‘normale’ lakjes gebruik ik graag de nagellakremoverpot van Sephora; die is acetonvrij en doet z’n werk perfect. Die pot is ook wat hoger, waardoor ik minder knoei :cool:

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 maart 2012 14:28

O dat ding, het heeft m’n nagels totaal verwoest! Ik raar m nooit meer met een vinger aan :(!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 maart 2012 14:34

Zelf vind ik op dit moment de Kruidvat remover met pompsysteem heel handig, hoef je ook niet met je vingers in waardoor ze ook minder uitdrogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:15:

Ja, die is ook zeker fijn!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 3 maart 2012 14:40

Ik wil hem ook.. maar hij ziet er wel een beetje apart uit he? Of is dat mijn sick mind..? ahumkattenkontahum :X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:15:

Hahahaha omg!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 3 maart 2012 14:40

Ooh mijn god, dit is geniaal! Dit MOET ik hebben, glitternagellak eraf halen is echt de grootste struggle ooit haha.

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 3 maart 2012 14:42

Lijkt mij superhandig, ik wilde ‘m al kopen van Kruidvat.. Maar m’n geld was zeg maar nogal op. Was daarvoor bij Sephora wezen shoppen, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:16:

Een bekend probleem… haha ^^)

[Beantwoorden]


Door mirjamm op 3 maart 2012 14:56

zou je hem ook nog uit willen testen met glitternagellak?? want dat gaat er eigenlijk als enige echt moeilijk af bij mij, en daarvoor lijkt dit me het handigst! als ie dan net zo goed werk levert als bij deze nagellak ben ik verkocht!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:16:

Heb ik gedaan! Werkte bij mij goed. Was wel iets langer bezig met schoonmaken, maar alles ging eraf.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 maart 2012 14:59

Ik dacht altijd dat ie voor frenchnails was, ik had al zoiets van, huh, dan zal hij toch voor alles werken? Had net nieuwe pads gekocht om nagellak wegtehalen, maar dit is nog veel handiger!

[Beantwoorden]


Door Debby op 3 maart 2012 15:11

Wauw, geweldig! Ga er eens naar kijken… Kruidvat ligt om de hoek <3

[Beantwoorden]


Door Eslen op 3 maart 2012 15:29

ik heb deze al een tijd,
(hij werd bij de vorige essence lijn vernieuwing al verkocht in dordt)
maar ik moet zeggen dat als je hem bijvult met je eigen lak hij t een stuk minder goed doet..
en misschien draai ik niet goed ofzo :’) maar bij mij blijven er sowieso nog restjes op mn nagels zitten..
ik gebruik deze dus om het grootste deel eraf te halen en het daarna verder weg te halen met wattenschijfjes :)!
off die schijfjes die vooraf al in de remover zijn gedoopt, die vind ik ook ideaal!

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 3 maart 2012 15:36

werkt geweldig! (love)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 3 maart 2012 15:37

Lijkt mij ideaal, ik ga hem eens kopen!

[Beantwoorden]


Door Lois op 3 maart 2012 15:38

Een tip, als je de remover heel erg vervelend vind kan je ook gewoon een erin doen die je wel fijn vind! Is dat meteen een nadeel minder!
Ik ga deze ook maar kopen morgen! Wou eerst die van sephora maar ik vind die wel wat duur

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:20:

Klopt! Scheelt ook weer € :)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 3 maart 2012 15:40

Wat een uitkomst! Vooral voor die mooie glitters en flakies.. Bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 maart 2012 15:55

Ik heb deze ook gehad, werkte super, alleen sloot het potje niet goed ofzo. Had hem een tijdje niet gebruikt, en toen ik hem weer pakte was heel de inhoud opgedroog!:s Beetje jammer

[Beantwoorden]


Door kirsten op 3 maart 2012 16:17

Ben ik wel benieuwd naar! Als ik nog eens langs de kruidvat ga, ga ik hem zeker kopen (love)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 3 maart 2012 16:19

Wauw, dat werkt goed! Ik ben wel benieuwd of het met een andere remover erin ook zo goed werkt. Eentje die dus minder agressief is.

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 3 maart 2012 16:22

Hoevaak zou je ongeveer je nagels kunnen schoonmaken met zo`n potje?

liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:21:

Dat durf ik niet te zeggen…

[Beantwoorden]


Door Ise op 3 maart 2012 17:12

Deze ga ik zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 maart 2012 17:49

Ik vind het erg fijn dat je je nagellak er zo snel afgaat. Ik vind het wel jammer dat je nagelriemen zo uitdrogen. Snel insmeren met crème als je je nagellak er af hebt gehaald.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 maart 2012 17:55

Dit lijkt me echt super handig! Ik heb bijna altijd nagellak op en moet ongeveer elke 3/4 dagen mijn nagellak eraf halen en nieuwe op doen, dus ik gebruik ook vaak nagellakremover! En deze is niet zo heel duur dus ik ga binnenkort maar eens kijken of ik deze kan vinden! :)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 maart 2012 18:04

Ik zag hem al een keer voorbij komen op je site, toevallig was ik in de winkel, meteen op zoek! De haters hebben bij ons het Essence of in ieder geval het hele nagelschap verwijderd, zo stom! Hij leek mij op zich wel fijn, jammer dat hij uitdroogt. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2012 om 18:22:

Ah, dat is echt jammer!

[Beantwoorden]


Door Martina op 3 maart 2012 18:07

Super handige uitvinding! Ik heb een potje van de Sephora om mijn nagels te reinigen en die bevat geen aceton! Net iets beter voor mijn handjes! :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 3 maart 2012 18:32

Oh, dit vind ik echt geweldig! Maandag meteen naar de kruidvat :D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 maart 2012 18:36

Erg handig maar toch wel een minpunt dat het je handen en nagels ontzettend uitdroogt. Niks voor mij ;(

[Beantwoorden]


Door Ariane op 3 maart 2012 18:40

Yes! Deze ga ik kopen, mijn nagellakremover is toch al bijna leeg. Weet je hoe lang je er ongeveer mee kan doen? Of na hoeveel keer gebruikt te hebben, hij minder goed gaat werken?

[Beantwoorden]


Door Puck op 3 maart 2012 18:46

Ik heb hem al een weekje, maar wauw wat is dit geweldig!
Ik heb niet dat mijn handen uitdrogen, want ik heb van de kruidvatlijn ook de ‘pompversie’ en die ruikt precies hetzelfde.
En anders doe ik gewoon handcreme op. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 00:02:

Vind het pompje wel anders ruiken! Minder lekker vind ik…

[Beantwoorden]


Door anne op 3 maart 2012 19:00

Ik heb hem al een tijd geleden gekregen en ja klopt, hij is superfijn! Er is alleen 1 minpunt vind ik; Ik heb namelijk een super droge huid dus ook op mijn handen, en door de nagellak remover die op je hele vinger komt worden mijn vingertopjes altijd zo vreselijk droog. Daarom gebruik ik de laatste tijd weer gewoon wattenschijfjes en nagellakremover. (:

[Beantwoorden]


Door veronique op 3 maart 2012 19:20

ik vind zelf de sephora nagellak remover veel beter. dat is echt een aanrader! vooral omdat het een heerlijk zacht kussentje erin heeft, en die kun je ook heel makkelijk verschonen ! (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Lisan op 3 maart 2012 19:32

er is ook zoiets te koop bij de sephora en dan met acetonvrije remover en met spons, die is superfijn! (:

[Beantwoorden]


Door Sheela op 3 maart 2012 19:55

Ik moet dit gaan halen!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 3 maart 2012 19:57

Super! Bedankt, ik denk dat ik deze ook maar even ga halen hihi.

[Beantwoorden]


Door geena op 3 maart 2012 20:02

dit sootr potjes heb je ook voor nepnagels maar ik vind dat die haartje zo hard zijn en pijn doen aan me vingers… ik heb er één en daar zit een spons in gaat net zo makkelijk en voelt veel fijner aan !

[Beantwoorden]


Door geena op 3 maart 2012 20:04

je kan zelf ook zo’n potje maken met een schuurspons! gebruik een leeg potje en doe daar een schuurspons in met het schuurgedeelte naar de bodem. voordat je dat doe maak je eerst een gat in het midde ter grootte van je vinger… dan doe je er een beetje nagel remover bij en je heb hetzelfde. Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 00:02:

Ja ik kreeg de tip al inderdaad! Slim :ja:

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 3 maart 2012 20:13

Ik heb deze ook maar ik ga echt over mijn nek van de geur, vind het zo chemisch en vies! Werkt wel goed idd, maar jammer dat het zo uitdroogt.

[Beantwoorden]


Door lena op 3 maart 2012 20:17

Ik zou het ook niet gebruiken om gewoon nagelak eraf te halen zoals jij gedaan hebt! maar alleen voor kunstnagels enzo.

[Beantwoorden]


Door Janaa op 3 maart 2012 20:23

Klinkt wel heel goed :D x

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 3 maart 2012 20:25

Lijkt me idd, wel een fijn product om erbij te hebben!!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Yara op 3 maart 2012 20:28

Ik heb ‘m zelf ook gehad, maar na een paar keer rode nagellak verwijderen werd de nagellak remover helemaal rood, met als resultaat dat al voor de nagellak van m’n nagel af was mijn hele vinger rood was geworden.

Daarom wou ik het dus ook vullen met nieuwe remover, maar het was echt een smeerboel, door die rubbertjes krijg je de remover er niet netjes uit, waardoor alles onder de rode spetters zat, en hierna moest ik hem weer vullen, er gaat redelijk veel remover in wat je na een paar keer gebruiken al weer weg kunt gooien, dit vond ik een erg groot nadeel hier van dus ik gebruik nu gewoon weer een watje en wat remover. Maar voor glitternagellak is dit wel echt een uitkomst!

[Beantwoorden]


Door zilla op 3 maart 2012 21:07

Aaah nou ik had m vandaag bijna gekocht, maar ik dacht toch nee misschien werkt dit wel heel slecht haha. Maarja dan binnenkort toch nog even naar de kruidvat om m te halen;p Ben trouwens wel blij dat jij er nu een artikel over hebt geschreven:D

[Beantwoorden]


Door Fien op 3 maart 2012 21:28

Hebbenhebbenhebben! Ik wilde die van Sephora al maar die kost €10 volgens mij! Bedankt voor deze tip!
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2012 om 00:03:

Die van Sephora is inderdaad een stuk duurder.

[Beantwoorden]

Ella antwoordt op 4 maart 2012 om 13:03:

Ja maar daar kan je wel echt het sponsje helemaal uithalen en schoonmaken waardoor hij ‘als nieuw’ is :) bij mij was die trouwens maar iets van een 6 euro (sephora parijs)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 3 maart 2012 21:48

wow hij lijkt me echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 maart 2012 21:56

Het klinkt goed! Soms haal ik mijn nagellak er niet af omdat ik het zo’n verschrikkelijk werkje vind met nagellakremover en wattenschijfjes… en dan loop ik nog een paar dagen rond met lelijke gechipte nagellak… *schaam*. Ik denk dat ik maandag maar eens naar dit leuke dingetje moet gaan kijken. ^^)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 3 maart 2012 22:20

ik heb hem zelf ook en ik vind ‘m niet zo top.
als je hem voor het eerste gebruikt is ie nog goed
maar als je bijv. voor de 2e keer gaat met rode nagellak,
dan zitten je hele vingers onder!

dan zou ik ‘m weer moeten bijvullen en dat is weer niet zo budget

[Beantwoorden]


Door famke op 3 maart 2012 22:28

Misschien dat deze iets voor mij is, ben al een tijdje op zoek naar een goede niet al te dure, ik kan namelijk absoluut niet tegen nagellakremover geur.

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 maart 2012 22:51

Ik heb hem nu een paar maandjes en vind hem echt zo geweldig werken! Zeker wanneer ik glitters draag. Geweldige uitvinding voor betaalbaar geld! :D

[Beantwoorden]


Door Janneke op 4 maart 2012 00:42

Erg handig, maar die aceton lijkt me een slecht idee! Op de labzaal van scheikunde gebruiken we het ook, maar je moet wel echt uitkijken met je huid. Overmatig contact kan je huid namelijk allergisch maken voor aceton, dus zorg ervoor dat het niet te veel op je huid komt. Wel handig concept trouwens, dat moet gezegd worden :P

[Beantwoorden]


Door geena op 4 maart 2012 00:52

je kan die potjes gwn navullen met gewone remover. ook zonder aceton dus :D

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 4 maart 2012 10:07

Met valse nagels is deze niet te gebruiken zeker?

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 4 maart 2012 10:37

Ik wil deze graag hebben voor mijn glitternagellakjes!

[Beantwoorden]


Door Paula op 4 maart 2012 10:45

Er is volgens mij ook zo’n soort van herome. Zou je die ook willen reviewen? XX

[Beantwoorden]


Door Marie op 4 maart 2012 11:36

Dat heb ik toevallig vorige week ook gekocht en ik ben heel tevreden! Dat je nagels een beetje uitdrogen moet je er wel bij nemen maar goed :)
Ik haatte het echt om met wattenschijfjes alles er af te halen en nu ik dit potje heb, lak ik mijn nagels echt veel meer :)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 4 maart 2012 12:05

Wow, 2,49 is geen geld voor zo’n handig hebbedingetje! Ik ga deze even kopen, denk ik.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 4 maart 2012 12:54

ziet er goed uit hoor :D

[Beantwoorden]


Door Eleonora op 4 maart 2012 13:11

Ik heb precies dezelfde, maar dan van Herome! Deze droogt de nagels niet uit, en is volgens mij ook niet zo duur. Rond de 3,50 geloof ik!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 4 maart 2012 14:03

oee, zodra die te koop is bij ons koop ik hem! ik heb zelf ook altijd dat mijn huid er omheen droog wordt, ook al doe ik het met een watje, dus dat maakt me niet zoveel uit. Ik hoop dat ze ook een keer met een verzorgingsproduct voor je nagelriemen komen in ons Kruidvat :D

[Beantwoorden]


Door ishara op 4 maart 2012 14:17

wauw super handig!! ik ga hem zeker aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Glossiequeen op 4 maart 2012 14:54

Ik heb hem ook! Ik ben er erg tevreden over, hij is vooral handig om je gliternagellak er mee te verwijderen.

XX

[Beantwoorden]


Door Leylaatje_ op 4 maart 2012 15:15

Waauw lijkt me echt superhandig !
Leuk artikel ! (love)

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2012 15:48

ik heb die van BROADWAY nails.
Als die opgedroogd is dan ruikt die heel lekker, ik denk naar aarbeien! :D

[Beantwoorden]


Door Mariel op 4 maart 2012 15:50

Iedere keer getwijfeld om mee te nemen, toch eeens scoren!

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2012 17:46

Als je de remover te heftig vind kun je hem ook gewoon leeggooien en je eigen remover erin doen, eentje zonder aceton bijvoorbeeld (:

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 4 maart 2012 18:34

ik heb deze dus al tijden in de kast staan, nooit gebruikt, nooit geweten dat hij er zo uitzag aan de binnenkant. dus toch maar even proberen! Tnx voor de tip (A)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 4 maart 2012 18:54

Superhandig! ik had hier al over gehoord, nu wil ik ‘m helemaal hebben! Ik wist eerst niet zo goed of het wel een slim idee was omdat het officieel geen nagellak remover is maar je hebt me overtuigd :D

[Beantwoorden]


Door kimberly op 4 maart 2012 20:42

Super! geen geknoei meer met watjes..

[Beantwoorden]


Door Nanne op 4 maart 2012 21:43

Dit ga ik zeker een keertje kopen, lijkt me erg handig!

[Beantwoorden]


Door Danique op 4 maart 2012 22:17

€ 2,50 zeg je O.O Ik moet gauw weer eens naar Groningen… Trouwens, hoe vul je deze bij dan? Moet je dan gewoon nagellakremover er in gooien ofzo??

[Beantwoorden]


Door madelonn op 5 maart 2012 08:25

hoe moet je het dan navullen?
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Kasia op 5 maart 2012 15:30

Geniaal! :O

[Beantwoorden]


Door Luana op 5 maart 2012 17:09

Wat een GEWELDIGE uitvinding omg omg <3

[Beantwoorden]


Door Bowien op 5 maart 2012 18:21

Misschien is het leuk om een speciaal artikel over nagellak removers te schrijven. Met alle soorten remover en daar de voordelen en nadelen etcetc. Een soort van grote nagellak removers review. Lijkt me heel erg leuk.

[Beantwoorden]

Domenique antwoordt op 6 maart 2012 om 09:51:

Mij ook!

ik ben nog nooit echt tevreden geweest over n nagellak remover

[Beantwoorden]


Door sammy op 5 maart 2012 18:42

wist ik maar dat je hem gewoon kan bijvullen, tijdje geleden nog eentje weg gegooid
maar deze is toch maar 2,50 dus ik haal deze wel:)

[Beantwoorden]


Door N. op 5 maart 2012 19:46

deze haalt niet echt goed glitters van je nagels, :S
heb hem zelf ook gehad, en hij lekt echt heel erg,
als je hem omdraait dan lekt het echt heel erg :boo:

[Beantwoorden]


Door Domenique op 6 maart 2012 09:50

Dit lijkt me inderdaad hartstikke handig ja
maar word de remover die in het potje zit dan niet suuper vies?
de nagellak blijft namelijk achter in het potje toch?

ook als je m zou gebruiken waar die eigenlyk voor bedoeld is,
dan blijven dit stukjes nagel toch in het potje zitten?

[Beantwoorden]


Door nathalie op 6 maart 2012 16:54

Wat een uitvinding! ik ga hem meteen kopen! hopen dat ze em hebben hier..

[Beantwoorden]


Door Linde op 6 maart 2012 18:21

Ik heb deze nu! Lijkt me fijn, nog niet gebruikt.

Een tip:
Als je het plasticje van het potje hebt verwijderd is het handig om te weten dat als het potje niet rechtop staat, er vloeistof uit drupt. Niet erg handig om in je tas te gooien en voor onderweg dus. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Ester op 6 maart 2012 19:50

Klinkt ideaal zeg!

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 maart 2012 19:32

Ehm, niet boos ofzo, maar hij is niet bedoeld om er nagellak vanaf te halen.

Ik gebruikte hem ook een keer om nagellak van af te halen en toen werd alles vies: het removerspul wat erin zit, maar ook de borsteltjes! Uiteindelijk moest ik hem weggooien.

Dus gebruik hem alleen voor nepnagels! :)

[Beantwoorden]


Door Maud op 12 maart 2012 18:36

Super handig ik ga het morgen ff kopen (love)

[Beantwoorden]


Door anneloes op 29 maart 2012 15:47

Aaah wat fijn! Ik heb nu een soortgelijke van Sephora, maar die is wel 4x zo duur.. Dus ga deze zeker een keer uitproberen!

[Beantwoorden]


Door robinforevaa op 31 maart 2012 20:56

heb je misschien nog een budget creme die je huid en nagels heirna kunne verzorgen? xxx

[Beantwoorden]


Door elseee' op 6 april 2012 18:03

superhandig! ik ga hem snel halen! maar weet iemand een goeie budget nagelriem creme, of iets wat ik kan gebruiken als mijn nagels en huid eromheen droog is! thanx! :-)

x

[Beantwoorden]


Door jonne veldhuis op 12 april 2012 14:33

:wow: echt cooll!!! :omg:
i love it!!!<3:love: :O

[Beantwoorden]


Door emskie op 3 juni 2012 19:45

is egt heel erg handig ik gebruik hem zelf ook egt een aanrader

[Beantwoorden]


Door Deborah op 20 oktober 2012 11:59

Wow, deze lijkt mij echt super! Ik zag de link in het artikel van de MAC-lakjes en moest meteen even kijken. Eindelijk een goedkope versie van die van Sephora en Bourjois! Ik ga hem zeker halen wanneer ik weer in Groningen ben!

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 april 2013 14:22

Ik ga deze ook even proberen!
Bij bij werkt gewone nagellak remover op een watje nooit zo goed.
Liefs.

[Beantwoorden]


Door femke op 1 mei 2013 10:53

ik heb die ook je kan die echt goed gebruiken voor glitter nagellak ik heb die in het kruitvat voor 50 cent gekocht omdat die in de afprijsbak lach (: ik ben er blij mee en je kan die lekker bijvullen ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 mei 2013 22:37

HALLOOO VERAAAA.

Omg potjes met haren is voor nepnagels en tips. Eentje met een sponsje is voor nagellak. En dat moet je een blogger uitleggen. Is toch logisch pff.

[Beantwoorden]


[…] kennis met de kleine wasstraat voor je nagels: nagellakremover in een potje. Ik probeerde die van Essence uit om helse glitternagellak te verwijderen. Het werkte! De rubberen haaientandjes kietelden de […]


Door Pia op 29 mei 2013 17:03

Woooow, bijna net zo cool als jij!!!

[Beantwoorden]


Door Ibnu op 21 oktober 2015 15:19

michelle zegt: 14 oktober 2012 om 11:00leuke naegls zeg !! ikzelf zou het waarschijnlijk niet lukken om allebei mijn handen die puzelstukjes te maken want met links lukt mij niks ! maar ik ga het toch gewoon proberen maar dan wel op een moment dat ik heeeeeeel lang de tijd heb xx Beantwoorden

[Beantwoorden]


Door tadalafil 20mg lowest price op 28 februari 2016 19:27

That’s a creative answer to a difficult question

[Beantwoorden]


Door auto insurance quotes in WA op 25 maart 2016 14:10

I have neglected or ignored. Therefore do all of your property. You should always check for collision will cover injuries and any fire breakout, theftin production. When this vehicle for their emergency room and fire prevention measures in the provision of a customer. Getting your auto insurance policies are purchased on a car-assurance coverage singlethat help to give out information about yourself. This is normally backward. Most folks are more comfortable. This is where Pepper Spray and a good insurance provider will pay. Say examplerate quote not a good driver, it will surpass your budget for increased springtime driving? It’s simple – reduce fuel emissions. This can be found by looking online. Once all thiscompetitive nature of the Management of Health Care Act (PPACA, aka ACA) became federal law require that you get cheap car insurance requirements with an unlisted driver is really worth No,companies do not shop with cash. This is a group based on any vehicle unless fuel in searching for low cost auto insurance rates as this helps to cover your andyou are covered, your next home wisely It is also important that you work at home whenever you ride – out on the techniques of arriving at the best quote. someprice is rising, there are several web design incorporates a motor vehicle. These criteria include the student’s gender is no single or joint for couple. List all of your time theyvehicle and any ownership will begin to develop into serious consideration. Take these steps above.

[Beantwoorden]