Inspirerend: Gaga by Gaultier

Bijna twee weken geleden zag ik het interview ‘Gaga By Gaultier’ op tv, dat vorig jaar werd gehouden in het atelier van Gaultier Parijs. Ik was niet van plan dit interview te kijken, want ik heb eerlijk gezegd (fans, don’t shoot me!) nooit zoveel interesse in Lady Gaga gehad. Mijn ouders keken het wel -vooral mijn vader vond het schrikbarend interessant- en terwijl ik met een schuin oog vanachter mijn laptop meekeek, werd ik al snel meegezogen in Gaga’s woorden.Ik vind de preview het interview niet echt tot zijn recht doen. Tja, het gaat over seks, drugs… De onderwerpen die de kijkers moeten trekken. Het valt een beetje verwachten. Mij interesseert Gaga’s drugsverleden en seksleven niet zo, ik vind juist de momenten waarin ze vertelt hoe ze vroeger was, hoe ze nu leeft en wat haar fans met haar doen het meest geweldig. Ze komt heel oprecht over, zo echt. Ze praat met passie, je ziet gewoon dat ze het meent.

Photobucket

Ze geeft haar hele leven aan de muziek, het optreden, haar fans. Mij raakte het diep, en ja, omdat je zo aandringt: ik heb wel wat tranen gelaten. Het raakte me heel erg, ik begrijp wel wat Gaga zegt over iets doen met ontzettend veel passie. En dat Stefani (haar echte naam) haar hele leven opgeeft om Gaga te zijn, dat maakt me nieuwsgierig. Kan ze nog wel een kopje thee drinken thuis? Een tijdschrift op bed lezen? Ik kan het me niet voorstellen. Het lijkt me doodeng, maar dat ze zoveel opgeeft om Gaga te zijn vind ik ook inspirerend. En het is waanzinnig hoe één persoon zoveel kan betekenen voor enorm veel mensen. Dat ze dat beseft en die kracht gebruikt om te vechten voor bijvoorbeeld de rechten van homo’s, vind ik fantastisch en wederom inspirerend. Ik raad je echt aan het interview te gaan kijken!

Kijk het interview hier terug. Nynke, dankjewel voor de link!


Reacties

Door Manon op 1 februari 2012 16:05

Lijkt me wel interessant! Ik ga het even bekijken

[Beantwoorden]


Door Lan op 1 februari 2012 16:10

Hij doet het niet!!!!! :(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 februari 2012 16:13

hij is sinds gister niet meer terug te kijken :(

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 1 februari 2012 16:13

Ik had het ook gezien toen het op TV kwam.
Het klinkt misschien overdreven maar het heeft mijn kijk op Lady GaGa echt veranderd, dit laat zien dat ze echt passie heeft en hard heeft moeten knokken. Ze houdt van haar vak en haar fans. Vooral wat ze vertelde over de band met haar ‘little monsters’ raakte mij diep.

[Beantwoorden]

Valérie antwoordt op 1 februari 2012 om 19:50:

1000000x retweet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:05:

Ja, voor mij geldt precies hetzelfde! Het heeft mijn kijk op haar en de dingen die ze doet helemaal veranderd.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 2 februari 2012 om 10:39:

Ik vond het ook een heel bijzonder interview. Maar ik was al Gaga fan!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 1 februari 2012 16:19

Ik had nog nooit van het interview gehoord zelf… Ik ben ook geen fan, maar op een of andere manier heb ik toch ongelooflijk veel respect voor haar. Achter al het ‘gemasker’ moet tocht iets verborgen zitten!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 1 februari 2012 16:20

Ik had dit interview graag willen zien :(

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 1 februari 2012 16:20

Ik heb er een klein stukje van gezien en ik moet zeggen dat ik Lady Gaga nu toch anders ben gaan bekijken. Ze is veel meer dan gewoon een artiest. Ze durft open te zijn over alles en wil ook echt iets bereiken. Ik ben nu wel benieuwd naar de rest van het interview!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 februari 2012 16:25

Jammer dat die link is verlopen :( Was wel heel benieuwd eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Nynke op 1 februari 2012 16:26

Deze link werkt wel!

http://velvetparkmedia.com/blogs/gaultier-gaga-interview-full-video

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:06:

De link is bij mij een beetje wiebelig, maar ik zet hem in het artikel erbij. Thanks!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 1 februari 2012 16:27

Pfff, ik heb echt totaal niks met haar. Zij is één en al ILLUMINATIE.
Voor de mensen die het niet kennen, google + wikipedia.

x.

Ps. het laatste woord van het begin van je artikel: worden maar het is woorden. : ”Mijn ouders keken het wel -vooral mijn vader vond het schrikbarend interessant- en terwijl ik met een schuin oog vanachter mijn laptop meekeek, werd ik al snel meegezogen in Gaga’s WORDEN.”

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 2 februari 2012 om 10:40:

Je weet dat Illuminatie verlichting betekent he? Ik zou niet weten wat daar mis mee is. Boeddha deed daar ook aan. :)

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 2 februari 2012 om 12:05:

Oh nee hoor, ik bedoel helemaal niks met verlichting.
Illuminatie moet je niet zo zien, denk aan driehoek met oog erin, satanisme etc etc. Rihanna, Beyoncé, Jay-z, etcetc ;)

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 2 februari 2012 om 14:35:

Jaja. Nou als de muziek goed is vind ik het prima.

... antwoordt op 2 februari 2012 om 15:20:

:’) Je moet niet zomaar alles geloven.

Irenka antwoordt op 2 februari 2012 om 16:51:

Boeiend.

[Beantwoorden]

lovelight antwoordt op 2 februari 2012 om 17:07:

Helemaal eens met jou! Gelukkig iemand hier die er wel doorheen prikt. De afgelopen tijd heb ik veel onderzoek gedaan omtrent dit onderwerp en kan maar 1 ding concluderen:
Lady gaga is een freemason en werkt voor de illuminati, net als iedereen in de muziek/film/entertainment-industrie.
Heel jammer dat mensen het niet serieus nemen, want het gaat uiteindelijk iedereen aan.
En mensen die denken dat ze alles zelf ontwerpt/verzint hahaha laat me niet lachen.
Ze is een puppet van de illuminati en is alles behalve “in control”.

[Beantwoorden]

izzy antwoordt op 5 februari 2012 om 08:53:

De illuminatie is begonnen als wetenschappelijke groep dus als niks engs en er is niet bekend of ze nu nog bestaan. Maar de illuminatie is zoiets van als je ernaar zoekt zie je aanwijzingen. Je kan overal wel wat achter zoeken.

[Beantwoorden]

lovelight antwoordt op 19 februari 2012 om 22:40:

Hahahahah ik wil jou nog wel eens horen als jij bij 1 van de 6,5 miljard zit die ze willen uitroeien.

Maar goed Yasmina heeft dus gelijk.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 1 februari 2012 16:29

Hmm, ik ga toch even kijken..
Heb altijd wel respect voor haar gehad omdat zij gewoon anders durft te zijn en doet wat ze zelf wil en leuk vindt.

[Beantwoorden]


Door Germa op 1 februari 2012 16:30

Ik ga hem gelijk kijken! Bedankt voor de tip.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 februari 2012 16:31

Ik ben zelf niet echt een lady gaga fan , maar toch was ik wel ontzettend benieuwd naar het interview.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 februari 2012 16:32

heb dit interview laatst gezien op school bij ckv, en eigenlijk veel meer respect voor haar gekregen! Gaultier praat zo grappig engels!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:08:

Haha, ja Gaultier is ook echt tof! Je moet Patrick Demarchelier (fotograaf) eens Engels horen praten ^^)

[Beantwoorden]


Door San op 1 februari 2012 16:32

Heb het wel gezien, en vond het inderdaad inspirerend en ben lady Gaga anders gaan bekijken! Je kan het interview ook op youtube vinden trouwens, voor de mensen die het nog graag willen zien!

[Beantwoorden]


Door Annelien op 1 februari 2012 16:37

Ik vind juist heel weinig oprecht aan Lady Gaga.. ze heeft gewoon een goed team achter zich en dat werkt. Super voor haar, daar niet van maar ik heb er niets mee en dit interview vind ik eerder tenenkrommend haha. :)

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 1 februari 2012 16:38

Ik heb het inderdaad ook gezien en vond het ook heel erg interresant. Was met een vriendin, en eigenlijk niet de bedoeling om ‘ tv ‘ te kijken samen, maar het stond er op en ik werd ook echt een beetje meegesleept. Sinds dat interview ben ik ook een klein ini-mini beetje een little monster; ) Nee grapje. Maar ik vond het Heel inspirerend om het te zien. Bijzondere vrouw. heb veel respect voor dr.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:09:

Ik zou mezelf ook geen Little Monster noemen, maar ik let nu wel meer op wat ze doet!

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 februari 2012 16:41

Ik heb het ook gezien. Ik herken alles wat je zegt! Ik was eigenlijk ook niet echt een fan van Gaga, maar na dit interview heb ik zoveel respect voor haar gekregen! Ik ben echt een huuuuuge fan nu haha. Ik vond het heel inspirerend en kijk nu heel anders tegen haar aan. Iedereen moet dit eigenlijk zien! De dag erna heb ik ook al mijn vriendinnen opgeroepen om er naar te kijken hihi. En zoals jij ook zegt, ze was heel erg écht! Xxx

[Beantwoorden]


Door Joan op 1 februari 2012 16:42

Ik vind veel verhalen van bekende mensen vaak heel inspirerend. Sommige hebben echt hard gewerkt (en werken er nog steeds voor) om te bereiken wat ze bereikt hebben. Kunnen veel anderen nog wel iets van opsteken. Toch lijkt het me niks om zo bekend te zijn als bijvoorbeeld Lady Gaga, je moet er heel wat voor opgeven.. Maar ik snap ook wel weer dat je er heel wat voor terugkrijgt. Ik ben wel benieuwd naar het interview!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:11:

I agree! Hoewel ik niet altijd alles geloof, er kan veel marketing achter zitten… Ik vind biografieën ook altijd interessant, ik lees nu die van Steve Jobs. Ook heel fascinerend!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 februari 2012 16:43

Ik vind Gaga ook wel inspirerend hoor. Haar boodschap is heel helder maar tijdens het concert werd ik er een beetje moe van. Om de zoveel liedjes herhaalt ze dat je nooit bang moet zijn om jezelf te zijn. Leuk, maar na 2-3 keer heb ik dat wel gehad. En voor mensen die zeggen dat ze een slim team heeft: heeft ze ook, maar ZIJ stuurt het aan. Gaga heeft zelf de touwtjes inhouden. Haar team staat in dienst van haar. Al haar geld steekt ze in Haus of Gaga wat bestaat uit haar vriendenclub uit New York en die werken dus allemaal op haar payroll om er voor te zorgen dat Gaga, Gaga kan zijn. Wat mij betreft is dit gewoon een hele slimme dame. Echt een ander niveau dan bijv. Lana Del Rey.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:12:

Ik denk dat ze ook echt een hele goede, slimme zakenvrouw is.

[Beantwoorden]


Door carmen op 1 februari 2012 16:43

Ik heb altijd al respect voor haar gehad. Ze krijgt zoveel roddels over zich heen en toch blijft ze zo ongelofelijk sterk. Knap hoor. Eem vrouw waar ik op (sommige punten) tegenop kijk.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 1 februari 2012 16:44

Ik heb ook een stukje van het interview gezien en ik vond het geweldig! In het interview komt een veel andere Lady Gaga naar voren dan dat ik dacht, heel tof om te zien..

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 februari 2012 16:48

Ah het lijkt me echt interresant! Ik ben wel een soort van fan van Lady GaGa. Ik ga ook even zoeken waar je de uitzending kan terugkijken. :)

[Beantwoorden]


Door Ariane op 1 februari 2012 17:02

Ik heb echt niks met Lady GaGa. Ik vind het cool van der dat ze voor homo’s opkomt, dat zouden meer celebrities moeten doen, maar daar blijft het ook bij. Verder vond ik Lady GaGa vroeger bij Just Dance veel leuker, nu heeft ze pas écht rare kleding aan en dat vind ik echt te overdreven. Ik denk niet dat ze ”cool is dat ze dat durft”, ik vind het echt teveel grenzen overgaan.
Don’t shoot me! It’s just my opinion.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:14:

I won’t shoot! :D Ik snap het wel hoor, ik dacht er eerst net zo over. Maar als je het interview niet gekeken hebt, raad ik je toch aan dat wel te doen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 februari 2012 17:18

oh awesome :D die moet ik zeker nog ff terugkijken!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 1 februari 2012 17:37

Dit lijkt me echt een super intressant interview, ik ga het meteen even kijken! Ik vind Gaga’s accent echt geweldig, haha!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 februari 2012 17:41

Aargh, ik wil ‘m ook heel graag kijken nu. Let me know als je ‘m weer hebt!!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 1 februari 2012 17:43

Ik denk dat ze als Stephanie gewoon over straat kan… Als ze haar pruik afzet en gewoon een jeans aantrekt… Niemand zal haar denk ik herkennen?? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:14:

Ik denk dat ze toch wel herkend wordt, zelfs ik weet hoe ze er ‘normaal’ uitziet door oude foto’s van haar.. *stalker alert*

[Beantwoorden]

Roxanne antwoordt op 2 februari 2012 om 14:19:

Het grappige is dat ze nooit ‘r pruik afzet of een jeans aandoet. Ze zegt dat ze nog liever sterft dan dat haar fans haar in een jogging zien. In NY loopt ze dus ook gewoon in haar onderbroekje over straat. *baby I was born this waaaay…* ;-)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 februari 2012 17:43

Door Cynthiiaa op 1 februari 2012 17:49

Ik ben het eens met je vader! Haha, ik vond het ook echt heel interessant, ondanks dat ik maar een klein stukje meekreeg. True, ze praat met veel passie en liefde voor haar “werk”. Daarnaast heb ik Gaga altijd leuk gevonden, omdat ze apart was, gek, echt heel insane, maar ook nog eens voor de homorechten was. :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 1 februari 2012 17:49

hmmm ik kijk nu wel een beetje anders naar lady gaga ja ..

[Beantwoorden]


Door Malou op 1 februari 2012 17:53

Ik vind Lady Gaga echt een grote inspratiebron, ik denk dat ze echt veel betekent voor een grote groep mensen. Mooi vind ik dat : )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:15:

Ja, en dat ze die kracht dan ook gebruikt; slim en goed.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 februari 2012 17:54

Ik word door het interview met de minuut meer verliefd. Vond d’r al een topchick.

[Beantwoorden]


Door yak man op 1 februari 2012 17:56

dat ga ik kijken ♥. Ik was al fan van haar, maar toen ik vorig jaar ergens een interview zag hield ik nog meer van haar haha :).

[Beantwoorden]


Door Luna op 1 februari 2012 17:57

Ik heb het toenvallig ook gezien! Ik had inderdaad, net als jou, ook nooit zoveel met Lady Gaga, maar heb echt respect voor haar gekregen! Ze is inderdaad heel oprecht! Ik had zelfs het idee dat ze ontzettend eenzaam en onzeker over zich zelf is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:16:

Ik denk inderdaad dat ze best eens eenzaam zou kunnen zijn, hoewel ze nu wel een hele leuke nieuwe vriend schijnt te hebben! :cool:

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 1 februari 2012 18:12

Ik ben geen fan van haar muziek, maar haar persoonlijkheid vind ik wel heel erg interessant, ze heeft iets dat ik respecteer, ze doet zoveel en ze blijft er eigenlijk nog vrij nuchter bij, ik vind haar echt heel intrigerend :).

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 februari 2012 18:24

Cool! Ik heb het op tv gezien, het kwam voor een concert van haar. Met oud&nieuw volgens mij :smak:

[Beantwoorden]


Door Zoe op 1 februari 2012 18:32

Wauw Vera, echt respect voor je dat iets over Lady GaGa op je blog plaatst :) Ik ben al jaren fan van haar, en geen enkele vriend/vriendin snapt me. Ze vinden haar maar een doorgedraait gek wijf. Ik zie dat anders, ik zag al lang wat jij juist bent beginnen zien. Ze is echt erg gevoelig en doet haar werk met zovéél passie. Muziek is haar leven. En ik ben zo blij dat je er een artikel aan wijdt, want zo kunnen misschien andere mensen ook een betere kijk op haar geven :) Ze heeft gewoon een eigen stijl en dat is waarom mensen haar haten.

Ik apprecieer echt dat jij er een artikel hebt van gemaakt, dankjewel :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:18:

Graag gedaan Zoe! Er zijn btw ook veel fora over haar waar fans over d’r praten.. Misschien een idee om daar eens te gaan kijken? :-). Kun je er toch over kletsen met anderen die het wel begrijpen!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 1 februari 2012 18:34

Wat een inspirerend interview, het is een erg bijzonder persoon, ik bekijk haar nu helemaal anders!

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 februari 2012 18:51

Oh jammer dat ie het niet doet! Ik ben totaal geen fan van lady gaga, haar liedjes zijn meestal wel leuk, maar ik vind hoe ze zich gedraagt gewoon verschrikkelijk, ben niet zo van de overdreven types. Maar ik ben wel erg benieuwd naar dit interview!

[Beantwoorden]


Door Linda op 1 februari 2012 19:11

Ik ben benieuwd naar het interview!

Ik vind het interessant om te zien hoe “bekende” mensen hebben moeten knokken om te komen waar ze nu zijn. Wat ze moeten opgeven, ervoor over moeten hebben, etc. Mooi om te horen en te zien vind ik dat. Veel mensen kunnen daar nog wat van leren. Inclusief ikzelf.

[Beantwoorden]


Door Tiffany op 1 februari 2012 19:15

Ik weet niet of iemand ondertussen al een link gevonden heeft, maar volgens mij werkt deze: http://velvetparkmedia.com/blogs/gaultier-gaga-interview-full-video
Ik vind het trouwens erg goed dat ze zo open over haar verleden praat, vele andere beroemdheden doen er alles aan om hun verleden en zelfs hun gewone leven privé te houden, you go Gaga! ;p

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 februari 2012 19:43

echt respect voor haar, nog een keer de hele versie gekeken. Ze is écht goed!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 februari 2012 19:43

Ik heb het ook gekeken! Ik ben ook wel geraakt. Dit klinkt een beetje raar, maar ik had nooit gedacht dat ze zo ‘gevoelig’ zou zijn zegmaar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2012 om 20:18:

Dat snap ik wel hoor, ik zag ook altijd alleen maar die rare vleesjurken en pruiken, maar er zit veel meer achter.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 1 februari 2012 20:57

Precies hetzelfde, ik had het echt niet gepland enzo en ja interesse, nee. Maar ik keek het en toen vond ik het echt superleuk en interessant!

[Beantwoorden]


Door evelien op 1 februari 2012 21:21

ik vind Lady gaga vol zitten met inspiratie voor anderen vele fans natuurlijk, ik persoonlijk niet maar ik vind het leuk dat ze zo haar eigen stijl heeft dat maakt haar juist zo speciaal

[Beantwoorden]


Door Mirte op 1 februari 2012 21:46

Ik heb het ook vanaf de helft gevolgd omdat ik jouw tweets las hihi, en ik ben al jaren fan van Lady GaGa! Sommige liedjes gaan te ver, maar de andere… daar kan ik wel uren naar luisteren! :D En ze heeft ook een hele zachte kant wat je niet meteen zou denken.

[Beantwoorden]


Door kibelle op 1 februari 2012 21:50

Moooi Gaga met bruin haar!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 februari 2012 22:11

Lady Gaga is gewoonweg geweldig, toen ik haar paar jaar terug live zag toen kon je ook echt zien dat ze het beste voor had voor haar fans. Ze inspireert mensen ook om zichzelf te zijn, dat je vrij bent om te zijn wie je wilt zijn en dat je eender wat kan bereiken als je maar in jezelf gelooft en nog meer van dat soort dingen :) Overigens, ze zingt prachtig live, hele mooie stem heeft ze! Vind het geweldig hoe ze van van het zingen in vieze bars in NYC het heeft geschopt naar een werelster zijn. Go get ‘em Gaga! :) You’re amazing :)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 1 februari 2012 om 22:12:

wereldster* typo :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 februari 2012 22:13

PS: bedankt voor de link, ga het interview eens bekijken :D

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 2 februari 2012 06:23

Laatst tijdens ha optreden in New York gaf ze ook tussendoor hele diepzinnige uitleggen over haar gedachte bij d’r geschreven liedjes, bijzondere vrouw selfmade popstar GEWELDIG

[Beantwoorden]


Door Dewi op 2 februari 2012 08:59

Toen ik zag dat dit op tv zou komen, dacht ik: ‘Yeah!’
Ik vond het echt een super goed programma,
xxxx

[Beantwoorden]


Door HCN op 2 februari 2012 10:01

Het interview heb ik ook op tv gezien! Ik vind Gaga vanaf het begin al fantastisch en na het interview is het alleen maar beter geworden. Ze is in zoveel opzichten inspirerend! Daar kan ik alleen maar wat van leren.

[Beantwoorden]


Door Monique op 2 februari 2012 11:55

deze ook gezien.. echt heel inspirerend en verrassend

[Beantwoorden]


Door Nikita op 2 februari 2012 13:17

Hoi Vera!

Ik was ook een beetje sceptisch tegenover Lady Gaga,
maar toen ik dit interview op tv zag was ik echt verbaasd!
Ik heb nu echt veel respect voor haar!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 2 februari 2012 13:57

Bedankt voor de link! Ik ben blij dat ik het interview alsnog heb gezien. Ik ben niet echt een fan, ken haar voornamelijk van de viva glam lipstick. Ik vind het bewonderingswaardig dat ze zich o.a. zo inzet voor gelijke rechten, aids etc. ze zet haar beroemdheid in voor goede doelen en zorgt zo ook voor juiste informatie. Daar heb ik respect voor.

[Beantwoorden]


Door lena op 2 februari 2012 19:49

heb het helemaal gezien, heb meer respect voor haar nu!

[Beantwoorden]


Door hermina op 2 februari 2012 23:27

Ik was vroeger wel fan van haar, maar ze werd een beetje TO much, en achteraf kwam ik achter dat ze ook nog bij de illuminati hoorde dus nee dat werd hem niet.. ik stopte echt met naar haar kijken toen haar liedje judas uitkwam. Beetje weard om van iemand te houden dat God verraden heeft en ook nog zeggen I love God?( haar God misschien? de duivel?)

Nee sorry heb niks met haar.

[Beantwoorden]

Nietbelangrijk antwoordt op 5 februari 2012 om 13:50:

Judas is een voorbeeld. Ze zingt dat ze verliefd is op een slechte man. Het is niet dat ze echt verliefd is op Judas. :)

[Beantwoorden]


Door Loo op 4 februari 2012 14:34

Sorry hoor maar ik vind haar echt een dom wijf en een attention seeker net als rihanna. En ze doet alsof ze creatief is maar dat is ze niet, dat is gewoon pure aandacht trekkerij, ik heb echt helemaal niks met ‘celebrities’ alles is nep in die wereld’

[Beantwoorden]


Door Sicco op 5 februari 2012 00:15

Heey Vera,

Gaga is betoverend inderdaad! Ik hou van haar en vind het cool dat je over haar schrijft!

Join the little monster family!

Paws up betch!<#

[Beantwoorden]


Door Nietbelangrijk op 5 februari 2012 13:49

Ik ben blij dat heel veel nu anders tegen haar aankijken. Ze heeft mijn leven veranderd.

Op school word ik eigenlijk gewoon uitgelachen omdat ik zo veel van haar hou. Ze vinden haar maar een dom wijf. Ik moet eerlijk zeggen, toen in 2008 Just Dance en Poker Face uitkwamen, ik ook dacht van, goh wel een beetje nep, vast weer iemand die niet kan zingen en autotune nodig heeft enzo. Maar toen ben ik me meer in haar gaan verdiepen. Ze heeft een prachtige stem en speelt ook nog eens heel goed piano. Bovendien schrijft ze haar eigen liedjes.Toen was ik al fan.

Maar het album Born This Way heeft me echt veranderd. Ik ben, net zoals heel veel andere meisjes, denk ik, heel erg onzeker. Maar de laatste tijd gaat het echt zo veel beter. “Don’t judge me, I was born this way!” Als ik me slecht voel, dan gaan de speakers gewoon heel hard en zet ik Born This Way op.

Als Gaga huilt, huil ik zo mee. Maar hetzelfde geldt als ze lacht, dan ben ik ook weer blij.

Ik vind het jammer dat zoveel mensen haar echte schoonheid niet zien. Of, ze willen het niet zien. Ze zien alleen de gekke kleding.
Ze inspireert me heel erg, en ik kan me eigenlijk geen wereld zonder haar voorstellen. Sommige zeggen dat ik geobsedeerd ben, nah, misschien hebben ze wel gelijk. :’)

Dankje voor dit plaatsen op je blog!
Een little monster. ^^)

[Beantwoorden]

Sicco antwoordt op 6 februari 2012 om 17:18:

Dat verwoordt mijn gevoel met haar ook!

Monster Family! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Marina op 5 februari 2012 17:37

Ik ben al heel lang fan van Gaga, omdat ze een prachtig mens is. Veel mensen vinden haar inderdaad maar raar of niet boeiend maar ik vind het mooi dat door dit interview de mening van velen is verandert. Ik heb haar nog live gezien in Paradiso, en kijk wat ze nu bereikt heeft! Ik kan echt niet wachten op de Born This Way tour :)

[Beantwoorden]


Door nirosha op 6 februari 2012 19:12

Ik had m opgenomen, maar ik vond het enorm gaaf. Sowieso is Gaultier heel erg tof. Ik ben geen super fan van lady gaga, maar ik heb wel bewondering en respect voor haar. Ze is uniek en inderdaad erg inspirerend

[Beantwoorden]


Door Dianne op 8 februari 2012 11:42

Precies hetzelfde had ik toen ik het keek!
Ik was niet van plan om het te kijken, maar zat ’s avondspits alleen op de bank en toen had ik het toch maar aangezet.
Inderdaad fantastisch hoe ze alles met zoveel passie doet, voor haar fans! Ik ben no geen Little Monster, maar kijk nu zeker heel anders tegen Gaga aan!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 8 februari 2012 21:21

Ik had hem ook gezien, leuk om te zien! Je ziet haar nu heel anders ;)

[Beantwoorden]


Door Julia... op 21 februari 2012 00:46

o, nog steeds niet gekeken, snel maar eens doen

[Beantwoorden]