L’Oréal Mega Volume Collagene 24H Mascara

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of het begint alweer mascara’s te regenen. De mascara die ik momenteel gebruik is de L’Oréal Mega Volume Collagene 24H mascara. Deze nieuwe mascara van L’Oréal belooft mega zwarte wimpers, mega veel volume én mega lange draagbaarheid van 24H. Dat is toch wel heel erg… mega? Ik heb het getest!

Photobucket

Photobucket
Ik moet zeggen dat ik vind dat L’Oréal er vaak goed voor zorgt dat de producten er mooi uitzien. Deze mascara ziet er classy uit, zo helemaal in het zwart en enkel witte details. Mooi! De Mega Volume Collagene 24H mascara is een verbeterde versie van de originele Extra-Volume Collagene mascara. Deze heb ik ook gehad, maar ik was er niet dol op.

Photobucket

Photobucket
De mascara belooft je wimpers diepzwart te kleuren, volume te geven en dat 24 uur lang zo te houden. Door nieuwe bestanddelen in de mascara,die nog nooit eerder zijn gebruikt, zouden je wimpers overal even zwart moeten zijn als je deze mascara gebruikt.

Ook zou de ‘high-tech’ borstel (die twee keer zo groot is als de gemiddelde mascaraborstel) ervoor zorgen dat de mascara makkelijk is aan te brengen.

Photobucket
De borstel is groot, echt heel erg groot. Hij heeft veel haartjes waardoor je makkelijker al je wimpers zwart kleurt, maar knoeien is ook gelijk een stuk simpeler. Vooral wanneer je je onderste wimpers een likje mascara wilt geven moet je uitkijken.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De mascara kleurt mijn wimpers heel goed zwart, van wortel tot uiteinde. Ook ben heel blij dat de mascara niet klontert, korrelt of door de dag heen afbreekt. Hij blijft zoals beloofd heel lang mooi zitten. Volume geeft de mascara ook, hoewel ik dit niet één van zijn sterkste eigenschappen vind. Hij doet het prima hoor, maar ik ben niet weggeblazen.

Photobucket
Er zijn deze maand samen met de mascara ook drie nieuwe kleuren L’Oréal Color Infallible uitgekomen. Dit wilde ik tussendoor nog even snel met jullie delen. Voor de kleuren Enigmatic Purple, Smokey Green en Ultimate Black kun je nu ook bij het L’Oréal schap in de drogist terecht.

Photobucket
Dus, wat vind ik ervan? Ik vind de L’Oréal Mega Volume Collagene 24H zeker een fijne mascara, ik gebruik hem met plezier. Hij kleurt mijn wimpers mooi zwart en blijft de hele dag zonder gedoe goed zitten. Wel is het grote borsteltje even wennen en het volume die de mascara mijn wimpers geeft ook niet helemaal wat ik gehoopt had. Zoek je een mascara die je wimpers diepzwart kleurt en lang goed blijft zitten, dan raad ik deze aan. Wil je vooral veel volume, dan zou ik nog even verder zoeken.

L’Oréal Mega Volume Collagene 24H mascara is vanaf deze maand te koop voor een adviesprijs van €16,99

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget Reviews | 24 januari 2012 | 92 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Barbara op 24 januari 2012 10:23

Ziet er goed uit, maar ik heb nou niet het idee dat mascara echt iets is waarvan duurdere veeeeel beter zijn dan goedkopere met bijv. 3 laagjes. Daarom zou ik er nooit zoveel geld voor uitgeven!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 10:34:

Nou, ik merk toch wel echt veel verschil als ik zo’n mascara van L’Oréal of eentje van Essence/Catrice gebruik. Dat is natuurlijk per persoon verschillend, maar bij een mascara van Essence zijn mijn wimpers nauwelijks zichtbaar.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 24 januari 2012 om 10:39:

Mee eens.. Ik vind de lakjes van Essence/Catrice verder top, alleen de mascara vind ik niet zo. Essence heeft een 2 in 1 volume mascara nagemaakt van Rimmel, goed vind ik ‘m totaal niet. Geef mij dan maar een goede en dure!

[Beantwoorden]

Bosje antwoordt op 24 januari 2012 om 12:10:

Wat mij vooral opvalt bij goedkopere mascara’s, is dat ze veel sneller uitdrogen.. Ik gebruik er nu gewoon één van Maybelline, Volume Express denk ik. Die is niet duur en heel fijn!

Lisa antwoordt op 24 januari 2012 om 12:37:

Gebruik ik ook, echt een top mascara! Alle mascara’s van Maybelline vind ik goed overigens.. De ‘klassieker’ Great Lash Mascara blijft toch het best.

Tessa antwoordt op 24 januari 2012 om 13:31:

Wat gek, bij mij drogen de dure mascara’s ontzettend snel uit. Mijn L’oreal Volume Million Lashes kon ik na 2 maanden weggooien, zo droog was die, en een mascara van Maybelline is al binnen 1 maand rijp voor het afval. En dat terwijl mijn Catrice mascara na 2,5 maand nog steeds perfect werkt.

Fleur antwoordt op 24 januari 2012 om 14:42:

Die van de Etos al eens geprobeerd dan? Essence en Catrice vind ik vreselijk qua mascara’s, maar ik vind die van de Etos zelfs beter dan Max Factor, Maybelline, Loreal, noem maar op! En een stuk goedkoper :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 16:33:

Ja, Etos heb ik vroeger wel veel gebruikt en vond ik inderdaad wel fijn!

Samantha antwoordt op 24 januari 2012 om 17:36:

Hey Vera, that’s so true!

[Beantwoorden]

LottedeJ antwoordt op 24 januari 2012 om 12:11:

Ik ben echt een budgetfreak, maar voor mascara leg ik toch altijd zo’n 16 à 17 euro neer. De mascara’s van Catrice en Essence (om even als voorbeeld te noemen) hebben bij lange na niet het effect dat ik krijg van Max Factor mascara’s.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:53:

Max Factor mascara’s vind ik ook heel fijn! Masterpiece MAX is mijn alltime favorite.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 januari 2012 10:34

Dat beloofd wel wat goeds voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 24 januari 2012 10:53

Als jij de mascara op je wimpers laat zien, denk ik altijd: “oh wat een mooie, goedwerkende mascara!” maar jouw wimpers zijn gewoon heel mooi van zichzelf, haha.

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 24 januari 2012 om 11:50:

Dat denk ik ook altijd! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:54:

Haha, ja ik heb zeker geluk met mijn wimpers maar wanneer ik een mascara opdoe die niet goed werkt zie je dat ook wel.

[Beantwoorden]


Door Anne vdh op 24 januari 2012 10:53

Hmm, ik denk dat ik nog even verder zoek, wil toch echt graag veel volume!:) Maar wel fijn dat hij niet afbrokkelt, ik heb een mascara (2 in 1 volume) van essence die dat wel doet. Aan het eind vd dag is de helft van de mascara weg.;)

[Beantwoorden]


Door Ris op 24 januari 2012 10:58

Excusez-moi voor deze off-topic vraag: Mijn beste vriendinnetje is gek van Kat von D en rode lipstick. En nu wil ik voor haar verjaardag een Kat von D Painted Love Lipstick (in de kleur Hellbent) kopen. Maar die verkopen ze niet bij de Nederlandse Sephora! Heb jij enig idee (qua online shops misschien?) waar ik het wel zou kunnen kopen, buiten eBay om? (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:55:

Je zou HQhair kunnen proberen, anders zou ik het ook niet weten… Hopelijk lukt het je! If not, tweet het anders even naar me dan RT ik het voor je.

[Beantwoorden]


Door Roos op 24 januari 2012 10:59

Ik vind hem toch iet wat dikkere wimpers maken. Een vriendin van mij heeft deze ook en bij haar worden de wimpers echt heel lang en vol, echt heel mooi.
Ik ben nog wel op zoek naar een nieuwe mascara en was van plan deze te gaan kopen, maar ik weet het niet heeel zeker meer.

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 24 januari 2012 11:08

Mmm…Hoe is hij na een paar uit? Ik heb heel vaak met een mascara dat die heel mooi volume geeft, maar na verloop van tijd… ‘uitzakt’. Noem je dat zo bij een mascara? hahaa!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:56:

Deze houdt de krul ook goed vast!

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 24 januari 2012 11:13

Mmm ziet er goed uit maar ga deze toch skippen. Denk dat ik es die nieuwe van Benefit ga uitproberen, The’re Real ofzoiets :p

[Beantwoorden]

Ilja antwoordt op 24 januari 2012 om 12:32:

Dat vond ik toch wel de fijnste mascara die ik geprobeerd heb van de laatste tijd! Ik vind Theyre Real echt een aanrader! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:56:

They’r Real! Is heel fijn vind ik!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 januari 2012 11:15

Ik vind hem er wel goed uit zien. Ben ook dol op van die dikke borstels, haha. Trouwens, welke kleur heb jij hier in je crease zitten? Hij is echt mooi (love)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:56:

Dankje! Dat is een kleur uit het Sleek Oh So Special palette

[Beantwoorden]


Door Moniek op 24 januari 2012 11:20

Het lijkt me een fijne mascara, ik heb er al veel over gehoord. Ik vind ‘m wel wat prijzig, dus ik wacht op leuke korting ^^

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 januari 2012 11:21

Ugh zo’n borstel vind ik niks. Ik hou niet van die traditionele haartjes. Doe mij maar met van die rubberen stukjes. Ik hou het daarom maar bij de Maybelline One -by-One!

[Beantwoorden]


Door Blondie op 24 januari 2012 11:26

Mooie mascara, maar wel heel duur voor een drogisterijmerk.

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 24 januari 2012 12:04

Hij ziet er wel goed uit op je wimpers! Toch vind ik Loreal ook altijd wel wat aan de dure kant, voor gewoon een ‘ drogist ‘ merk..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:56:

Ja, dat begrijp ik wel.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 24 januari 2012 12:13

Ziet er goed uit! Ik ben er wel benieuwd naar, de meeste mascara’s van L’Oréal vind ik heel prettig. Het borsteltje ziet er goed uit, ondanks de grootte.

[Beantwoorden]


Door Germa op 24 januari 2012 12:21

Ik heb hem zelf ook gehad en hij beviel mij goed alleen ging hij op een gegeven moment klonteren. Dus heb hem niet weer gekocht. Als hij een keer in de aanbieding is, koop ik hem wel weer. (dan vind ik het niet zo erg om hem eerder weg te moeten gooien.)

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 24 januari 2012 om 15:00:

hij is nu bij de etos in de aanbieding :-)

[Beantwoorden]


Door Seraphina op 24 januari 2012 12:21

Ik ben wel benieuwd naar deze mascara!

[Beantwoorden]


Door Charlot op 24 januari 2012 12:26

Wauw, wat is de naam van die mooie oogschaduw op je bewegend ooglid? Me like.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:57:

Dankje! Naam weet ik niet exact, maar ik heb de look met het Sleek Oh So Special palette gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 24 januari 2012 12:29

Ik had ook een keer zo’n waterproof collagene mascara van L’oreal, dat vond ik echt helemaal niks. Kreeg er echt van die spinnenpoten van. Ik vind deze wel een stuk mooier, maar weet niet of ik hem zou kopen.

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 24 januari 2012 12:31

Ziet er goed uit Vera!

Maar ik heb een vraagje, is het de mascara zelf, dat voor volume zorgt?
Of is het het borsteltje? Dus zijn de mascara’s in een essence potje en in een L’oreal ”staafje” hetzelfde?

Xx.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 12:58:

Het is allebei belangrijk!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 24 januari 2012 12:37

Ziet er best goed uit, maar die prijs…. :/

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 24 januari 2012 12:54

De mascara geeft wel een mooi effect! Meestal geef ik niet zoveel geld uit aan mascara, maar ik gebruik op dit moment de Lash Architect 4D van L’Oreal en die is ook €16,99. Hij bevalt goed en dan ben ik wel bereidt om het er voor uit te geven!

[Beantwoorden]


Door Charile op 24 januari 2012 12:57

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 24 januari 2012 13:05

leuk hoor, dat hij 24 uur mee kan, maar wat heb je eraan als je het toch weer af moet doen als je gaat slapen. voor de rest ziet hij er wel okee uit, maar zou zelf nooit zoveel geld betalen als je voor 3 of 4 euro ook voor de dag kan komen :P

[Beantwoorden]


Door Paola op 24 januari 2012 13:08

Ziet er mooi uit, maar ik vind hem echt te duur

[Beantwoorden]


Door Amanda op 24 januari 2012 13:11

Hij geeft een prachtig effect!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 januari 2012 14:07

ik heb een beetje een mwhaa- gevoel. Wel oké niet super

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 januari 2012 14:30

Ziet er mooi uit. Een bedrag van 16,99 vind ik opzich ook nog redelijk.

De Masterpiece Max is mijn favoriet, heb het idee dat met die mascara mijn wimpers het mooiste zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 16:34:

Dat is ook mijn favoriet! Geweldige mascara :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 24 januari 2012 14:56

ik gebruik de Max Factor lash extensions effect, die is ook wel fijn ^^) alleen kleur ie je wimpers niet zo heel mooi zwart maar dan doe ik er gewoon nog de max factor experience overheen en tadaaa, probleem opgelost (H) (A)

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 24 januari 2012 15:04

oh ik heb zóveel mascara’s geprobeerd he? l’Oréal, Maybelline, Rimmel, Maxfactor, Essence, Covergirl, MAC, Clinique, Lancome etc.. En dan gewoon bijna alle soorten! (werkte dan ook bij de etos haha!) Maargoed, na al die euro’s te hebben uitgegeven, en na al die jaren – zonder grappen- te hebben doorgezocht, heb ik een paar favorieten:

– Bourjois Liner Effect
– Clinique High Impact
– Maxfactor Masterpiece
– Lancome Dolleyes (!!!)

Deze zijn écht fijn. Echt. ECHT!

[Beantwoorden]


Door Tara op 24 januari 2012 15:12

Hij maakf je wimpers mooi zwart inderdaad!
Krijgen we ook nog een review van de oogschaduws?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 16:35:

Weet ik nog niet, moet even kijken hoe ze bevallen :)

[Beantwoorden]


Door ishara op 24 januari 2012 15:13

toch heb ik het liefst een mascara van catrice, die bevallen mij het beste, l’oreal stelt mij kwa mascara altijd een beetje telleur
http://tiny-heart-beats.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door christy op 24 januari 2012 15:13

Ik heb altijd mascara’s van maybelline. Die zijn echt allemaal supergoed! ( Op de cat eyes na) mijn favoriet is echt de one by one! (love)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 24 januari 2012 15:16

ziet er goed uit! ik heb bij een goedkope mascara echt precies hetzelfde effect als bij een dure dus ik heb meestal wel de goedkopere mascara’s

[Beantwoorden]


Door Emma op 24 januari 2012 15:25

ah fijne mascara!

[Beantwoorden]


Door Leontien op 24 januari 2012 16:10

Ik ben heel benieuwd naar deze mascara
Zo op het eerste oog ziet ie er wel goed uit
Ik gebruik nu de volume million lashes extra black.
Ik vind hem wel fijn
Het is wel jammer dat Lóreal mascara’s zo’n 17 euro kosten.
Voor een drogisterijmerk vind ik dat best wel duur.
Maybelline heeft ook wel goede mascara’s
Maar de beste mascara ooit, naar mijn mening is de Dior black out mascara

[Beantwoorden]


Door Michelle op 24 januari 2012 16:24

Hmmm.. ik vind toch maxfactor een fijne mascaramerk

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 januari 2012 16:40

Wauw ziet er echt mooi uit, als mijn maybelline op is probeer ik hem misschien wel (:

[Beantwoorden]


Door elise op 24 januari 2012 16:42

Ik koop altijd een wat duurdere mascara, omdat anders mn ogen echt gaan irriteren.. En sowieso eentje die ook voor contactlenzen bestemd is .. :)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 24 januari 2012 16:50

Mij lijkt het een fijne mascara. Ik koop altijd duurdere mascara net zoals ik duurdere foundation en poeder koop. Dat zijn dingen die ik gewoon goed wil hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 21:15:

Dat ben ik wel met je eens, doe ik ook. Komt er wel bij dat ik zo’n lichte huid heb dat vrijwel alle drogisterij foundations sowieso te donker zijn :(

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 januari 2012 16:51

Ik had de Volume Million Lashes mascara van L’oreal maar wil deze ook graag proberen! Is deze ongeveer net zo goed? Of beter?:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 21:15:

De Volume Million Lashes heb ik niet getest!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 24 januari 2012 16:55

Persoonlijk vind ik dat de loreal mascaras veel te duur zijn geworden voor wat ze waard zijn, maar er zitten hier en daar wel goede tussen :). Dank je voor de review :).

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 24 januari 2012 17:10

Het effect is best wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 24 januari 2012 17:19

De look die je op hebt is echt gorgeous! :D De mascara maakt je wimpers mooi zwart en separeert ze perfect!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 januari 2012 17:24

WOW, wat issie zwart! Dat is echt mooi, mooie huls ook.

[Beantwoorden]


Door Jill op 24 januari 2012 17:25

lijkt me fijn, ik had eerst de oudere versie, die vond ik altijd heel fijn maar nu gebruik ik de collosal, maar deze wil ik ook wel een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 24 januari 2012 17:31

Ziet er goed uit.

[Beantwoorden]


Door mariethje op 24 januari 2012 17:50

ik wissel graag tussen 2 mascara´s ; mabylinne falsies en l´oreal 4d waterproof , ik ben fan van beiden ! mascara´s vind ik zeeeeker het investeren waard (:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 januari 2012 18:12

Hij ziet er echt supergoed uit! Ik had de Volume Million Lashes en die vond ik ook erg fijn. Volgens mij zijn alle L’Oreal mascara’s wel goed!

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 januari 2012 18:44

Ik vind juist dat het heel veel volume geeft, echt mooi resultaat!
Alleen te duur…

Xxx

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 24 januari 2012 18:51

ga ik ook eens proberen x

[Beantwoorden]


Door Cariena op 24 januari 2012 19:09

Ik vind het best een mooie mascara, maar de andere mascara’s van l’Oréal (zoals volume million lashes) vind ik fijner qua borsteltje!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 24 januari 2012 19:13

ziet er super uit zeg…

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 januari 2012 19:14

Die foto van het borsteltje zag er wat dreigend uit, sticky-ness ;) Maar het valt mee zo te zien! Al vind ik m’n 1 euro mascara van de Action eigenlijk wel prima, heb het niet meer zo op de dure mascara’s.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2012 om 21:17:

Haha ja, dat vond ik ook maar valt echt heel mee. Hij is totaal niet klonterig!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 24 januari 2012 19:59

Ik ga toch liever voor een budget-variant, 17 euro vind ik echt veel te veel. Ik snap het, en de dure mascara’s zijn vaak ook veel beter dan goedkopere, maar ik vind 6 euro eigenlijk wel de max. Ik heb het geld er simpelweg niet voor!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 24 januari 2012 20:45

Klinkt fijn! :D x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 januari 2012 20:46

Ik had de oude variant hiervan en daar was ik totaal niet tevreden over. Spinnenpoten en afgezakte wimpers waren het gevolg van die mascara. Zoals ik jouw wimpers nu zie, vind ik de intense zwarte kleur in ieder geval al een hele vooruitgang. De nieuwe oogschaduws van Loreal lijken mij wel erg fijn. Het wordt tijd voor een 1+1 actie ergens in een drogist!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 januari 2012 21:07

Ik vind max factor fijn werken, maar toch krijg ik last van mijn ogen. Ik gebruik altijd maybelline;D

[Beantwoorden]


Door Erika op 24 januari 2012 21:14

Zou je nog een review willen schrijven van de nieuwe kleuren van de color infallible oogschaduws, ik ben er erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 24 januari 2012 22:02

Ik vind L’Oreal mascara altijd heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 januari 2012 21:38

Ik ben jaloers op je wimpers, ik wil ook zulke lange ! :(

[Beantwoorden]


Door Resy op 27 januari 2012 17:13

Ziet er erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 januari 2012 13:05

Ziet er heel goed uit!
Jammer genoeg heb ik gister net nieuwe mascara’s gekocht en lees ik het nu pas :}

[Beantwoorden]


Door kirsten op 29 januari 2012 21:11

Ziet er goed uit! ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Chantal. op 30 januari 2012 14:00

Bij mij werkt die 2 in 1 van Essence super goed en die is een stuk goedkopen dus die blijft ik lekker gebruiken ipv dat ik dure mascara’s ga gebruiken (:

[Beantwoorden]


Door Erja op 30 januari 2012 17:33

Jij hebt zulke moooie wimpers! Jaloezie! :love:

[Beantwoorden]


Door tammie op 29 maart 2013 19:59

Power up mascara van Miss sporty is toch the best van de etos.
en dat voor maar 4 euro…

[Beantwoorden]