Twitter Question #54

Make-up, we gebruiken het wanneer we willen, er zin in hebben, of het nodig vinden. Ikzelf ga bijna dagelijks enthousiast aan de slag met mijn collectie aan kwasten, 168 kleuren oogschaduw, verschillende tinten foundations, poeders in mooie verpakkingen en lipgloss die ik na 5 seconden weer van mijn lippen afhaal omdat ik dat plakkerige gevoel niet fijn vind (en m’n haar blijft eraan plakken). Op de plek waar ik me opmaak, liggen een aantal producten die ik bijna dagelijks gebruik. Welke zijn dat?

Photobucket

Photobucket
Ik heb een wastafel met daarboven een marmeren plankje. Hierop staan de bak met mijn kwasten, een aantal cremes, mijn beautyblender, kabuki kwast en twee Swarovski sieradendoosjes met de ringen die erin horen, erop liggen. Ook heb ik een klein bakje met wattenstaafjes op het plankje staan, maar naarmate de wattenstaafjes opgaan, des temeer make-upproducten erin het bakje verdwijnen.

Ik moet van mezelf in het eerste laatje van mijn make-upkast de producten bewaren die ik dagelijks gebruik (mascara, eyeliner etc), maar ik ben blijkbaar toch te lui dat laatje open te trekken -het is ook een hele klus natuurlijk-, waardoor deze producten in mijn wattenstaafjesbakje verdwijnen.

Momenteel liggen daarin: 2 mascara’s, één van Rimmel en één van Gosh, MAC lippotlood in Redd, Urban Decay Primer Potion, Hema Eyebrow Pencil en Rimmel Exaggarete Eyeliner. Ook bedenk ik me net (ik schrijf dit zonder nauwelijks naar mijn wastafel te kijken) dat ik voor de bak met kwasten ook nog een Maybelline Gelliner en een MAC Paintpot in Bare Study heb liggen. Verder ligt alle make-up keurig in mijn beautykast, omdat wanneer ik snel weg moet ik vaak toch alleen wat eyeliner en mascara aanbreng en natuurlijk rode lipstick. Maar die doe ik in de auto/trein op, net als de poeder en eventueel concealer.

Welke make-up ligt er op de plek waar jij je opmaakt?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 3 december 2011 | 62 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Ikke op 3 december 2011 10:58

Mascara Gelliner en m’n oogschaduw palette, ik ben visagist dus heb heel veel in m’n koffer, die ik zelf ook gebruik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2011 om 15:17:

Ahhh, is dat wel handig?

[Beantwoorden]


Door Sabine op 3 december 2011 10:59

Hihi leuk ik sta er in :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 december 2011 11:05

In een doosje in de badkamer. (;

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 3 december 2011 om 11:06:

En daar ligt mijn mascara, eyeliner en foundation.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 3 december 2011 11:07

Ik maak me op aan mijn bureau en daar staat een bakje met make-up die bijna dagelijks gebruik. Basis, foundation, poeder, blush, wenkbrauwpoeder, gelliner, mascara, oh en mijn dagcrème. :)

[Beantwoorden]


Door Yara op 3 december 2011 11:16

Leuk weeer!

[Beantwoorden]


Door Amber op 3 december 2011 11:28

Ik heb een kast waar mijn make-up inzit, die staat naast de wastafel in de slaapkamer en daar maak ik me ook op. Alls binnen handbereik :).

[Beantwoorden]


Door charile op 3 december 2011 11:28

Leuke vraag! Ik heb gewoon een tasje met mijn dagelijkse producten die uit mijn gehele stash komen :)
x

[Beantwoorden]


Door Eljah op 3 december 2011 11:30

Ahh wat leuk, ik sta erin! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2011 om 15:17:

^^)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 3 december 2011 11:34

ik heb op de plek waar ik me dagelijks opmaak 2 lip producten liggen kwasten 3 mascara’s 1 eyeliner 1 oogschaduwpallet 3 losse oogschaduws een dagcreme poeder foundation en blush. en de rest zit in een kast met allemaal laadjes.

[Beantwoorden]

my life in beauty antwoordt op 3 december 2011 om 11:34:

ik bedoel 7 lipproducten 2 lippenstift de rest lipgloss en trouwems ook nog een oogschaduwbasis.

[Beantwoorden]


Door Paola op 3 december 2011 11:44

Ik heb alles eigenlijk op soort liggen! Ik heb geen everyday bakje!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 3 december 2011 11:45

Ik maak mij meestal op in de badkamer, en daar ligt geen make up. Anders wordt het zo vies. Al mijn make up ligt op de slaapkamer.

[Beantwoorden]


Door Nina op 3 december 2011 11:49

Leuk om te lezen! In mijn everyday bakje (die van de action) zitten mijn dagelijkse of in ieder geval vaak gebruikte make-upjes, maar de inhoud verschilt per week (niet andere producten, maar de ene keer zit ie helemaal vol en dan vind ik ’t weer te veel en haal ik bijna alles er uit)
Nu zitten er een foundation, concealer, 3 mascara’s, beautyblender, kabuki kwast, blush, wenkbrauwborsteltje en -gel, stippling brush, transparante poeder en eyeliner in.

[Beantwoorden]


Door Fien op 3 december 2011 11:51

Een mandje naast mijn spiegel met daarin; concealer, poeder, mascara, eyeliner, oogpotlood, oogschdauwbasis oogschaduw en eventueel blush

[Beantwoorden]


Door lena op 3 december 2011 12:07

alles hihi want ik heb een kastje voor de spiegel staan waar ik me opmaak. maar wat op de kast licht is een bijna lega foundation, zodat ik weet welke bijna leeg is en welke niet. ik wou dat ik kon zeggen : concealer mascara en poeder. maar daar heb ik een veels te onzuiveren huid voor :(

[Beantwoorden]


Door Nicky op 3 december 2011 12:14

Alles! Ik heb een klein eigen badkamertje en dat ligt volgepropt met mijn make-up. En als ik zeg volgepropt, moet je je geen gigantische stash voorstellen, dan gaat het over maximaal 2 stuks van elk product :) (Mijn badkamertje is namelijk echt minimaal, er kan net 1 persoon staan)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 3 december 2011 12:21

Als ik op moet schieten: een bronzer(Rmmel), een mascara(maxfactor), oogpotlood (Rimmel) en lipgloss (elke dag een ander merk ^^) )

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 3 december 2011 12:32

Ik heb altijd wel veel op mijn bed liggen als ik bezig ben met mijn make-up: kwasten, oogschaduw, eyeliner, mascara, blush, poeder, concealer, lippenbalsem, lippenstift, highlighter…. Alles zo’n beetje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2011 om 15:19:

Je bed? Gaat dat niet vlekken dan? :P

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 3 december 2011 12:34

Hey, ik zie mijn reactie ^^ Vet!
Daar blijf ik ook bij. Ik houd mijn stash zo compact mogelijk… niet qua aantallen (want: veel te veel), maar wel dat ik alles bij de hand heb. Heb onder me kaptafel een make-up koffer staan en alle andere spullen staan OP de kaptafel. Zo kan ik dus overal bij. Ik gebruik dan ook elke dag andere producten :)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 3 december 2011 12:36

Ik heb zo’n bakje voor mijn dagelijkse make-up: foundation, mascara, lipgloss e.d. Dat maakt het makkelijk. :) x

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 december 2011 12:37

Ik heb alles in een lade van mijn Malm kast liggen (laatst zóveel weggedaan, van 2 lades naar 1 haha), dus elke ochtend ga ik er lekker bij langs om uit te zoeken waar ik die dag zin in heb (roze of peachy blush, lipstick of maar gewoon lipbalm)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2011 om 15:20:

Ik ga nu ook lekker opruimen en uitzoeken!

[Beantwoorden]

michella antwoordt op 3 december 2011 om 17:15:

Vera als je hebt opgeruimd en je spulletjes uitgezocht hebt.
Zou je dan weer eens je stash willen laten zien

[Beantwoorden]


Door Barbara op 3 december 2011 12:51

Bij mij groet de stapel, tot het echt niet meer kan en dan ruim ik op. Ik heb dus geen vaste spulletjes, maar er komt iedere dag wat bij. Ik draag ook niet iedere dag dezelfde make-up…

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 december 2011 12:51

Eigenlijk al mijn producten, aangezien ik 1 grote ladekast heb waar mijn make up in ligt.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 3 december 2011 12:55

Ik maak me beneden op dus ik moet wel een klein etuitje hebben met dagelijkse producten haha! Momenteel zit er een concealer van NYX, poeder van Catrice, bronzer van TBS, MSF van MAC, blush van Essence, eyeshadow quattro van Essence, wenkbrauwpotlood van HEMA en een mascara van Lancôme in! Best veel eigenlijk :P

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 december 2011 13:13

Bij mij ligt er niks in het zicht behalve de grotere paletten die niet makkelijk in mijn kastje kunnen, wat wattenstaafjes en mijn kwasten. De rest zit allemaal in mijn laadjes. Ik HAAT rommel.

[Beantwoorden]


Door Ariane op 3 december 2011 13:21

De make-up die ik elke dag zou kunnen gebruiken (dus 4 blushes waar ik uit kan kiezen bijvoorbeeld) die liggen in kastjes óp mijn bureau. De make-up die ik alleen gebruik voor feestjes etc. ligt in een groter kastje ónder mijn bureau.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 3 december 2011 13:23

Op de plek waar ik me opmaak ligt mijn mascara, foundation, concealer, blush en lippenbalsem.
De rest (andere foundations/andere kleuren blush/removers etc) ligt in de kast :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 3 december 2011 13:27

Uhmm ik maak me op waar heel mijn stash ligt, maar ik heb ook een soort van ‘every day’ bakje en daar zit mascara, too faced eye shadow palette, sleek au naturel palette, wimperkruller, oogschaduwbasis, blush en bronzer in!

[Beantwoorden]

Tedje antwoordt op 3 december 2011 om 13:28:

en natuurlijk kwasten en lipglosjes!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 december 2011 13:38

Ik maak mezelf op aan mijn Hemnes make-up tafel en in de bovenste la ligt alles wat ik nodig heb. Ik heb een kleine stash namelijk. ;-)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 december 2011 14:01

Ik heb dus geen everydaybakje o.i.d. alles ligt gewoon netjes in de laadjes. Ik heb wel een kwastenhouder met een leeg vak over, daar zitten dan een oogschaduwbasis en mascara in.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 3 december 2011 14:11

De plek waar ik mij opmaak is voor m’n spiegel (duuuuh :’)). Maar die spiegel zit aan de binnenkant van m’n kast. Nu heb ik een bureau (Expedit van IKEA, met dus ook een kast eraan vast van 2×4 vakken) waarbij de kast dichtbij mijn spiegel zit. Ik heb mijn hele stash dus altijd dichtbij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2011 om 15:20:

Dat is handig! Ik weet wel welke kast je bedoelt. Slim!

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 december 2011 14:35

Leuke TwitterQuestion. Ikzelf maak me altijd op in de badkamer en heb daar alle make-up bij de hand. Ik heb sowieso niet zo extreem veel make-up (maar blijkbaar nog teveel, want er blijft een hoop ongebruikt liggen) en als ik het verder weg leg gebruik ik het nooit. Ik heb wel een soort kunststof ladenkastje waar ik alles in heb zitten daar staan.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 december 2011 15:40

Bij mij staat gewoon alles bij m’n wastafel, al heb ik wel een everyday bakje. Ik heb niet zo’n grote stash dus dat past makkelijk. ^^

[Beantwoorden]


Door Dorian op 3 december 2011 15:53

ik heb een tijdje geleden mijn make-up la helemaal op geruimd, en daardoor heb ik nu alleen de producten die ik dagelijks gebruik pus nog een paar extra dingetjes. dat past eigelijk allemaal in een toilettas. Dat neemt bijna geen ruimte in.
xx

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 3 december 2011 17:01

Alles wat ik dagelijks gebruik behalve mijn oogschaduw, die ligt bij mijn andere make-up. In de ochtend kies ik dus eerst mijn oogschaduw uit en die neem ik mee naar de plek waar ik me opmaak. Ook mijn lipsticks en lipgloss liggen op een andere plek dus als ik klaar ben kies ik daarna nog een lip kleurtje uit!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 3 december 2011 18:31

Al mijn make up staat bij de plek waar ik me op maak. Een plank en een kast vol;)

[Beantwoorden]


Door nathalie op 3 december 2011 19:08

Ik heb in de badkamer 2 mandjes (xenos) in de kast staan. Eentje is gezicht (foundation, concealer, poeders,blush, wenkbrauwen), en het andere mandje is alles voor de ogen. Alles keurig naast elkaar, in potjes/bakjes. Dus als ik klaar ben verdwijnen ze weer keurig in de kast, niks meer van te zien. Dus eigenlijk staat er niks :lol:

Mijn collectie is dus niet zo heel groot :D want het past immers een twee van zo’n langwerpige mandjes.

[Beantwoorden]


Door Aniek op 3 december 2011 19:15

Ik maak me op aan me bureau, en daar naast staat mijn kast waar een bakje ligt met mascara’s, eyeliners, oogpotloden, en een bakje met foundation en poeder. Dus heb alles makkelijk bij de hand.

[Beantwoorden]


Door Aniek op 3 december 2011 19:16

Precies hetzelfde als Nathalie boven mij, alleen dan op m’n kamer in plaats van badkamer.

[Beantwoorden]


Door baaaabke op 3 december 2011 19:58

allesss!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 3 december 2011 20:14

Ik heb twee bakjes op mijn bureau staan met in de ene mijn every day spulletjes, met daarin concealer, foundation, mascara, blush, poeder etc. In het andere bakje zitten oogschaduws en kwasten, die ik wat minder gebruik i.v.m. tijd. In mijn Helmer kastje zitten alle overige make-up producten die ik af en toe af wissel.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 december 2011 20:19

eigenlijk alles wat ik heb XD heb bij m’n werkbureau ook m’n hele stash staan ^^

[Beantwoorden]


Door Jazmine op 3 december 2011 21:06

hahahah, eerst lag het op me kast maar dan liep ik steeds heen en weer naar me spiegel. dus nu heb ik het in me sokkenla :X hahaha, dan hoef ik niet steeds heen en weer te lopen. daar staat alleen me mascara en oogpotlood, ook me wimperkruller. de rest gebruik ik niet zo vaak, dus die staan daar niet.
soms alleen wel tussen me sokken zoeken waar me mascara ligt :$

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 3 december 2011 21:58

Veel te veel van alles, hoezo? (A)

[Beantwoorden]


Door Desteney op 3 december 2011 22:29

Euh, haha dat is heel wat. Ik had eerder altijd een make up tasje en die ging echt OVERAL mee naartoe. Daar zat ook een parfum in, paracetamol, wattenstaafjes en soms zelfs make up remover haha!
Maar qua make up gebruik ik dagelijks als eerste concealer, daarna foundation en af en toe een beetje blush. Voor mijn ogen een liquid eyeliner, mascara & soms oogpotlood. M’n wenkbrauwen teken ik ook bij. Verder eigenlijk vrij weinig.. Maar het lijkt me genoeg, toch?

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 december 2011 22:29

Ik heb mijn allerdaagsbakje er staan, mijn penselen en een deel van mijn palettes + twee bakjes met oogschaduws, nieuwe make-uptafel, make-up all over the place. :’)

[Beantwoorden]


Door Jill op 3 december 2011 23:55

In mijn kast en de makeup die ik het meest gebruik zitten in een apart bakje in die zelfde kast. Dat zijn: mascara,eyeliner,oogpotlood,blush,oogschaduw en wenkbrauwgel

[Beantwoorden]


Door Nienke op 4 december 2011 09:11

Eigelijk geen mak-up alleen mijn biodroga huidverzorging in een rekje aan de spiegel en mijn kwasten. Ik heb dezelfde spiegel als jij en dezelfde kast maar dan die van een meter hoog.(ik ben vrij klein)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 4 december 2011 11:22

hmmm wat ben ik eigenlijk blij met mijn wastafel :D

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 4 december 2011 12:10

Mijn mascara, favo lipgloss, Nivea Cotrol Shine gezichtscrème en mijn favo palletje! <3

xx-Dieuwzz

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 december 2011 14:09

*kijkt achterom*

Beautyblender, oogschaduwbasis, eyeliners/oogpotloden, mascara, kwasten, pincet, wimperkruller, concealer en een slijpertje. De make-up zit in een kast naar mn opmaaktafel, dus kan er zittend op mn krukje gewoon bij :)

[Beantwoorden]


Door danielle op 4 december 2011 21:19

ik heb een make-up organizer van de action en dat staat op mijn bureau, en daar staat in; poeder, gel liner, nude oogschaduws, mascara, oogpotlood ;D

[Beantwoorden]


Door Loes op 4 december 2011 21:39

Ik sta erin ^^

[Beantwoorden]


Door Bertine op 5 december 2011 17:43

Ik maak me op in de badkamer met een giant spiegel, anderhalve meter breed en een meter hoog ofzo. Daar staat m’n make-up organizer, met daarin:
– Catrice gezichtsbasis
– L’oreal true match foundation
– Minerale gezichtspoeder
– Hema bronzing mousse
– Catrice bronzer
– Bourjois blush
– Max Factor Masterpiece
– Action oogpotloodje
– Wimperkruller
– Sephora lichtroze/parelmoer everydag oogschaduw
– 88 palette
& talloze kwasten.

Ik word elke dag happy als ik naar m’n huidige everyday stash krijg. Omdat het perfect bij me past. Perfercte producten.

[Beantwoorden]