Picture of the week

Photobucket

Het is geen echte foto, maar een screenshot van een smsje die ik deze week kreeg van ene Diederik. Ik ken geen Diederik, het smsje was dan ook niet voor mij bedoeld.

Het is je vast wel eens gebeurd dat je per ongeluk een smsje naar de verkeerde persoon stuurde. Dat je bijvoorbeeld iets typt over een jongen, en het smsje moet naar een vriendin, maar met de jongen in gedachten stuur je het berichtje per ongeluk naar hem! Yeah, I’ve been there :D

Is jou wel eens zoiets overkomen?


Reacties

Door susanne op 29 december 2011 16:01

Door Fatima op 29 december 2011 16:02

Hahahahahahahahahha dat is ZO genant! Ik heb het ook wel eens gehad haha maar deze is wel HEEL leuk!

[Beantwoorden]


Door Jill op 29 december 2011 16:03

hahaha kei grappig!
word dit vaste prik voor de donderdag? een picture of the week ipv cosmogirl? Das wel een leuk idee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:21:

Zoiets wil ik wel gaan doen, maar misschien elke week wel een andere … of the week. Kunnen dus bijvoorbeeld ook uitspraken zijn, favoriete liedjes, etc.

[Beantwoorden]

Lizzy antwoordt op 29 december 2011 om 20:24:

Ja, leuk idee! Geweldig dit trouwens, zag het al op Twitter. Zo awkward voor hem dat hij nu zo op je blog staat haha.

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 30 december 2011 om 09:15:

Ja! Inderdaad een leuk idee!


Door Manon op 29 december 2011 16:04

Hahaha dat is me nooit overkomen, maar ik denk dat diegene zich ook schaamt nu xd

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 29 december 2011 16:04

Hahahaha, wat genant voor die jongen! Supergrappig. Ik las het van de week al op twitter en toen moest ik ook al zo lachen.

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 29 december 2011 16:06

Te grappige!
haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Amber op 29 december 2011 16:06

Hahaha, wat erg!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 29 december 2011 16:11

Haha grappig!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 29 december 2011 16:11

Jep.. Een beschamend ondeugende sms i.p.v. naar mijn man, naar zijn broer die daar net onder stond in mijn telefoon :X

[Beantwoorden]


Door Eva op 29 december 2011 16:11

Ooooja, dat kan ook nog, dat het niet naar jou was bedoeld! Ik dacht toen ik het op Twitter zag dat het 1 of andere grote fan van je was XD. Maar eigenlijk best zielig voor hem dat je het nu op je blog zet en het door superveel meiden laat lezen, want het is best wel beschamend. Je geeft toe dat je je rot schaamt als dat bij jou gebeurt, maar nu het bij hem is gebeurd laat je het gelijk heel de wereld weten.

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 29 december 2011 om 16:15:

ah joh, je weet alleen dat hij Diederik heet. zoveel kun je daar toch niet mee? ;)

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 29 december 2011 om 16:47:

Niemand weet toch welke diederik het is? Ze heeft zijn telefoonnummer er niet bijgezet ofzo ;-) Wie weet zou hij er wel om kunnen lachen joh (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:20:

Maar niemand weet toch wie die Diederik is? Hij kan overal wonen, iedereen zijn. Ik heb wel nagedacht over wat je zegt, maar ik denk niet dat het beschamend is. Het kunnen 10000000 Diederiks zijn.

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 29 december 2011 om 20:21:

Ja, daar heb je gelijk in. :)

Ps. Hoe kan je zo’n foto bij je reactie krijgen?

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:21:

Door een account aan te maken bij Gravatar.com!

Eva antwoordt op 31 december 2011 om 13:20:

Dankjewel!
xxx


Door Axelle op 29 december 2011 16:20

nu ik mijn iphone heb gebeurt het niet meer zoo heel vaak omdat ik sneller lees naar wie ik het ga verzenden maar met me vorige mobiel deed ik het perongeluk wel eens en dat zorgde vaak voor genante situaties :D

[Beantwoorden]


Door Anne vdh op 29 december 2011 16:24

Been here done that;-)
Zo beschamend is dat hahaha! Gelukkig moet ik dan altijd wel weer lachen over mijn stomme actie!

[Beantwoorden]


Door didi op 29 december 2011 16:27

hey vera, ik heb een vraagje het heeft hier niks mee te maken maar ik heb een bestelling bij lush gedaan, weet jij mischien hoe lang het ongeveer duurt voor je het binnen krijgt? dit is namelijk mijn eerste bestelling.
xxxx didi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:22:

Nee, weet ik niet. Staat het niet op de site? Ik zou daar even kijken als ik jou was :-)

[Beantwoorden]

Emmelien antwoordt op 29 december 2011 om 19:31:

Lush NL of Lush UK? NL weet ik ook niet, UK duurt ongeveer een week :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 29 december 2011 16:28

haha, gelukkig is mij zoiets nog nooit overkomen ;)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 29 december 2011 16:30

ja…ik stuurde een smsje die naar mijn ex moet waarin stond dat hij zich niet met mij moest bemoeien en ik stuurde hem per ongeluk naar mijn nieuwe vlam….oeps

[Beantwoorden]


Door Veere op 29 december 2011 16:32

Best grappig, hihi!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 29 december 2011 16:33

Ik heb wel eens een smsje van iemand gekregen die maar bleef smsen (ik smsde nooit terug) van ja schat je blijft bij mij, niemand pakt je nooit meer van me af. En het kwam heel boos over dit en dat (het meisje was blijkbaar vreemd gegaan en haar vriend wou haar terug ofzo) en zat echt vol met spellingsfouten… Ik vond het zó raar. Uiteindelijk heb ik naar een tijd maar terug smst, ik ben die en die ik denk dat je naar een verkeerd nummer smst, haha!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 29 december 2011 16:34

hahaha! Nasty xD

wel grappig:p

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 29 december 2011 16:36

Haha grappig.
Ik werd een keer gebeld door een of andere Joey die tegen me zei dat het uit was en een heel scheldpartij erachteraan. Maar ik ken helemaal geen Joey dus ik zei dat hij verkeerd verbonden was. Een paar minuten later beld hij me weer om hetzelfde te zeggen. Weird

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 29 december 2011 16:41

Haha prettig smsje ook :p. Ik heb ’t wel met bellen gehad, toen was iemand verkeerd verbonden en 5 minuten later belde zijn vriend vanaf hetzelfde nummer nog een keer, heel slim ^^)

[Beantwoorden]


Door Diede op 29 december 2011 16:46

haha, grappig.
Ik heet Diede
Geen DiedeRIK

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:22:

Hmmm… just checkin ;-)

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 30 december 2011 om 20:35:

:)

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 december 2011 16:50

Oei. gênant.
Ik heb vorig jaar mijn vriendje met iemand anders zien zoenen. Ik een heel smsverhaal naar een andere vriendin van ”Ja, ik ga vet boos en gekwetst tegen hem doen, maar eigenlijk hou ik nog steeds van hem” en dat soort onzin.
De volgende dag kwam hij naar me toe en ik vergat mijn plan helemaal. Ik kon er nix aan doen maar ik smolt gewoon bijna (okee dat klinkt dramatisch maarja). En toen zou ik hem bijna weer zoenen, zei hij: ”Je zou toch boos en gekwetst tegen me doen? Leuke smsjes!” Echt zoo erg. Ik onthoud altijd alle telefooonnummers, had ik dus die van een vriendin en van hem door elkaar gehaald! Nu is het uit. Grr.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:23:

Noujaaa, wat een %#&!(! :O Wow, hoe reageerde je daarna?

[Beantwoorden]


Door Ariane op 29 december 2011 16:53

Haha, wat grappig. Volgens mij is het mij wel eens overkomen ja, maar wat er dan in stond of naar wie ik het per ongeluk stuurde, weet ik niet meer.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 december 2011 16:56

Hahahaha, geniaal!

[Beantwoorden]


Door Aileen op 29 december 2011 17:00

Hahaha!! Ik dacht al! Het is mij wel eens overkomen, maar geen heftige smsjes ofzo, eentje die voor mn moeder was naar een vriendin gestuurd, maar dat was niet zo erg ^^)
:wave:

[Beantwoorden]


Door Renate op 29 december 2011 17:05

Hahah! Ja , dat is grappig als je een smsje krijgt van iemand die niet bedoeld is voor jouw! haha.:)

[Beantwoorden]


Door L-beauty op 29 december 2011 17:14

Hihi, zo kom je nog eens iets te weten :P

Ik heb het ook eens gehad, echt genant!
Maar ja that happens ;-)

xxx L-beauty

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 29 december 2011 17:16

Ik was bezig met een heel verhaal te whatsappen naar mijn beste vriendin, wat ging over mijn crush enzo. Best wel gênant als andere mensen dan ik en mijn vriendin het zouden lezen. Kwam ik erachter dat ik bij de verkeerde chat was.. Ik verstuurde het naar mijn broer :o hij heeft het nog steeds over hem, terwijl het al meer dan een maand geleden is, die jongen nu verkering heeft en ik hem ALLANG niet meer leuk vind. Woooops hahaha

En dat gebeurd me wel veel vaker!

Xxx.
Ps. Veel plezier bij die massage ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:24:

Haha oh no, ik denk dat je broer dat nooit meer vergeet ^^)

[Beantwoorden]


Door yak man op 29 december 2011 17:17

haha, geniaal! :d Ik had ooit een smsje gekregen in het Engels, dat ze aan het wachten was ergens, ging ik maar terug smsen dat ze de verkeerde nummer had gesmst, anders is het een beetje zielig dat ze geen sms terug kreeg haha xD.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 29 december 2011 17:19

Hmm, nee nooit echt, hahah, maar ik zie wel voor me dat dat gebeurt bij mij! :$

[Beantwoorden]


Door lonneke op 29 december 2011 17:20

OOOEH GENANTT!!!! ^^) ^^) ‘
Tja, ik heb het ook wel eens gehad toen ik aan een jongen vroeg of hij wilde afspreken en toen naar mijn moeder gestuurd ( schaam) :shit:

[Beantwoorden]


Door Pippi op 29 december 2011 17:20

nee, gelukkig niet. maar ik heb weleens een bericht gekregen dat een vriendin aan haar minnaar stuurde. heb het nooit aan haar verteld, want er stonden dingen in waar ik behoorlijk rode oortjes van kreeg:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:26:

Haha oeps!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 29 december 2011 17:26

Ik krijg elk jaar een verjaardagsfelicitatie voor Adrie via de sms. Stuur wel terug dat ik Adrie niet ben, maar het helpt niet :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:26:

Hahah!

[Beantwoorden]


Door margot op 29 december 2011 17:29

haha pijnlijk moment

[Beantwoorden]


Door Nicky op 29 december 2011 17:36

Helaas heb ik het ook ooit voorgehad, ik was wel nog jong, maar ik had een hele hoop minder lieve dingen gezegd over de jongen die toen m’n vriendje was. En in plaats van het naar een vriendin te smsen, stuurde ik het naar hem ..

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 december 2011 17:38

whaha dan had ik teruggesmst van tuurlijk schat, waar spreken we af XD en er dan naar toe gaan en filmen hoe dom z’n reactie is als ie op zoek is naar iemand die er nooit zal zijn :3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:27:

Maar misschien woont hij wel helemaal in Groningen ofzo! Could be anywhere.

[Beantwoorden]


Door Sonja op 29 december 2011 17:41

Ik heb het nog nooit gehad, ik heb ze ook nog nooit gehad. Mijn moeder wel een aantal keer haha.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 29 december 2011 17:45

Oyeah zeer herkenbaar dat laatste. Of dat ik echt mn frustraties kwijt moet over iemand en dat ik het dan naar die persoon zelf stuur. Oeps :$

[Beantwoorden]


Door leoniee op 29 december 2011 17:47

hahaa toevallig laatst nog gehad me vriendje smste me en vroeg daarin aan iemand wat hij in de verjaardagskaart van zijn vriendinnetje moest schrijven! hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:27:

Dat is wel schattig ^^)

[Beantwoorden]


Door fien op 29 december 2011 17:50

ik ken het, ik heb eens een bericht gehad van een onbekend nummer dat ging zo: “je moet dringend komen, ik heb je nodig. haast je!” de ochtend nadien bel ik dan naar die nummer, neemt er een man op. oh ik kwas verkeerd verbonden ik dacht dat het 49 was i.p.v. 94. grappig hoor :o x, fien

[Beantwoorden]


Door Desirée op 29 december 2011 17:50

Ik kreeg een keer sms van een vreemde over hoe laat het kleiduiven schieten begon :p Deze is dan wel ff wat smeuïger ;)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 29 december 2011 17:52

Haha, geweldig! xD Hoe hij het ook uitlegt. :’)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 december 2011 17:57

Hahaha!
Heb ’t gelukkig zelf nog nooit gehad (ook niet andersom), maar ik denk dat deze persoon nu wel denkt van “Fuck!” hihi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:28:

Ik denk niet dat hij het leest! En anders hoop ik dat ‘ie erom kan lachen ^^) Niemand weet tenslotte dat hij het is, er zijn zoveel Diederiks!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 december 2011 17:57

ROFL dit is echt geweldig. Nooit zelf gedaan gelukkig, maar wel ooit een voice mail gehad van een jongen die niet snapte waarom ik hem niet terugbelde na een 1e date. Ik kende die hele knul niet, dus ik vermoed dat de dame in kwestie een verkeerd tel. nummer gegeven had. Oeps!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 december 2011 17:58

Oh jeetje, het zal je overkomen…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 december 2011 17:58

Ik ben nu trouwens wel benieuwd wat je terug gestuurd hebt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:28:

“Laat die massage maar komen!” Haha, nee ik heb niets teruggestuurd.

[Beantwoorden]

lena antwoordt op 30 december 2011 om 22:53:

Ben je niet hartstikke nieuwgierig? Ik had iets teruggesmst denk ik hihi !

[Beantwoorden]


Door Alanah op 29 december 2011 18:17

xD,
mijn pa werd midden in de nacht (hij sliep bijna) gebelt en toen zei er een vrouw waar was je nou? ik heb de hele avond zitten wachten! je moet wel oprijd thuis zijn he? en toen legde ze voor men vader iets kon zeggen de telefoon op. Egt vet grappig

[Beantwoorden]


Door scarlett op 29 december 2011 18:20

hahah die is wel heel erg! is mij overigens nog nooit overkomen hihi

[Beantwoorden]


Door Rosa op 29 december 2011 18:26

Hahaha leuk smsje! Ik bel wel eens iemand verkeerd, dan moet ik iemand anders hebben die dezelfde naam heeft haha, vanochtend weer! :$

[Beantwoorden]


Door Dewi op 29 december 2011 18:30

hahaha, ik zag het op je twitter ja,
echt leuk :-P

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 december 2011 18:41

Hahahahaha! Het is mij gelukkig nog nooit overkomen, oh wat schaamtelijk!

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 29 december 2011 18:42

ojaa ken ik volledig ! Ik had ooit es net gebeld met mijn vriend en was ongelofelijk kwaad op hem. Dus ik zend in al mijn furie een kwaad bericht over hem naar mijn beste vriendin, alleen was dat bericht dan bij mijn vriend beland #genant

[Beantwoorden]


Door Nena op 29 december 2011 18:50

Haha grappig! Nooit zoiets meegemaakt eigenlijk..

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 december 2011 19:10

Haahahah eerst zou ik denken: huh?! Maar ik zou er ook keihard om lachen :) Mij is het gelukkig nooit overkomen met gênante smsjes, ik heb wel eens iets naar een verkeerd nummer gestuurd, maar dat was op zich niet zo’n probleem :)

[Beantwoorden]


Door eline op 29 december 2011 19:10

haha ja, ik heb eens per ongeluk een smsje naar een vriendin gestuurd die voor mijn moeder bedoeld was.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 december 2011 19:11

Nou mijn ex heeft een keer een smsbericht verzonden naar mijn vader die voor mij bedoeld was… Het was nogal een smeuiige, met oa : je bent mijn prinsesje blablabla.
Ik kreeg het van mn vader te horen toen hij uit het werk kwam en we allemaal aan het avondmaal zaten.
Mn ouders bescheurden het en maakten er vreselijk genante grappen over…. Niet stoer….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:30:

Haha ook niet heel fijn lijkt me! Dat zou ik ook wel schaamtelijk vinden, maar je ouders zijn ook jong geweest ;-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 december 2011 19:14

Haha, grappig! Ik heb dat ook weleens gedaan, dan wil ik iets over bijv. een jongen smsen naar een vriendin en dan stuur ik het naar hem.. Erg dom dus. Ik let vanaf nu goed op!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 29 december 2011 19:15

Soms kan het ook in je voordeel werken! Ik heb ooit wel eens (expres) een sms over iemand naar die persoon gestuurd en daar is uiteindelijk heel veel leuks uit gekomen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:30:

Ah, dat is wel heel tof!

[Beantwoorden]


Door Paola op 29 december 2011 19:19

Haha dat is wel genant! En best herkenbaar

[Beantwoorden]


Door Astrid op 29 december 2011 19:21

Ik heb een keer ‘De date was leuk, moeten we vaker doen! xx ‘ Gekregen waarschijnlijk vond de ander de date niet leuk en heeft het verkeerde nummer gegeven. !! ^^) ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 19:30:

Haha, dat dacht ik bij dit smsje ook even! Dat een meisje Diederik dus niet zo leuk vond en een ander nummer heeft gegeven :O

[Beantwoorden]


Door charile op 29 december 2011 19:23

Wat grappig! Ik krijg dat soms ook wel eens, of mensen die mij bellen met een heel vaag geluid etc. Moet er altijd wel om lachen ;)
x

[Beantwoorden]


Door Elien op 29 december 2011 19:25

ik heb ook wel eens zo’n vreemd sms’je gekregen en ik vond het wel grappig XD

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 december 2011 19:32

hee vera, ken je stiekem echt geen diederik ? :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:25:

Ik ken wel een Diederik van de middelbare school, maar ik weet zeker dat hij het niet is! :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 december 2011 19:36

Ik vond eens iemand heeel erg leuk dus daar dacht ik veel aan.
ik wilde een smsje sturen naar mijn beste vriend waar in stond hee schatje! hoe is het allemaal met je xxxxx loveyousomuch!. op het moment dat ik hem wilde versturen dacht ik ik mag deze echt niet naar s sturen anders zou dat echt lullig zijn, allebei de namen beginnen met een s en stonden onder elkaar en op het moment dt ik aan hem dacht stuurde ik perongeluk het smsje naar diegene waarop ik verliefd was:$ hij dacht dat ik het echt voor hem had geschreven, ik had nog gestuurd dathet niet voor hem bedoeld was alleen wilde hij dat niet geloven, hij had het smsje toen aan heel veel mensen laten lezen en laten weten dat hij me niet leuk vond. ben blij dat het is gebeurd anders was ik er nooit achtergekomen wat een lul het eigenlijk is:)

[Beantwoorden]


Door Tanisha op 29 december 2011 19:38

Hahaha geniaal!

Ik kreeg een tijdje geleden ook heel vaak smsjes met “hoi” , maar daar reageerde ik nooit op :-P

Maar ik heb een vraag die totaal niet bij dit onderwerp hoort, maar wanneer ga je die pestvideo op je site zetten?
Want ik ben er erg nieuwsgierig naar ! ;-)

xxx

[Beantwoorden]


Door willemijn op 29 december 2011 19:38

ik kreeg allemaal smsjes in het afghaans ( is dat een taal? :/ )
maar het was best wel eng

[Beantwoorden]


Door Shelby op 29 december 2011 19:39

Hahahaha wat genant!
Mijn moeder kreeg laatst een bericht van jaa moest ik nog oppassen morgen enzo. En over kinderen. Terwijl wij helemaal geen oppas hebben haha. Had diegene het ook verkeerd gestuurd. Mij is het ook eens overkomen toen stuurde ik een smsje naar mijn moeder en die stuurde ik naar een meisje uit me klas dus ik zo jaa mag ik even je telefoon zien enzo. En op dat moment kwam het smsje binnen dus heb die snel verwijderd hahaha!

xx

[Beantwoorden]


Door Charley op 29 december 2011 20:09

Haha schoot hardop in de lach! Gelukkig is mij dit nooit overkomen, maar wel heb ik weleens (normaal getinte) smsjes naar de verkeerde persoon gestuurd.

[Beantwoorden]


Door Barbara op 29 december 2011 20:27

Haha zulke dingen vind ik altijd wel lachwekkend, behalve als het me zelf overkomt .. en dat gebeurt vrij vaak! haha. Het ergste was toch wel toen ik bij een vriend was, en tegen mijn moeder zei dat ik bij een vriendin was. Toen ik naar huis fietste smste ik die vriend (dacht ik..) zoiets als was gezellig, gelukkig heeft m’n moeder niks gemerkt (..) en dan nog een heleboel andere dingen erbij van die avond. Toen stuurde ik die dus naar mijn moeder. Ik kreeg een halve hartaanval toen ik op de fiets naar huis zag dat ik het haar stuurde en ik heb wel 50 keer op annuleren gedrukt maar dat wilde niet meer baten, haha. Heeft me 2 weken huisarrest opgelevert. XD

[Beantwoorden]

Liz antwoordt op 31 december 2011 om 12:23:

Ik heb ook een keer een sms gehad van:
He Henry. Wil je nog zo’n Iphone 4 hebben?
Wat jammer nou dat die sms niet voor mij bedoeld was..

[Beantwoorden]


Door robin op 29 december 2011 20:28

mij interesseert t eigenlijk niet als dat gebeurd, ken diegene toch niet XD

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 29 december 2011 20:42

Heb je eigenlijk gereageerd? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:25:

Haha, nee.

[Beantwoorden]


Door Anne op 29 december 2011 20:56

Precies!
Ik wilde een vriendin sms’en dat ik geen idee had van hoe ik hem moest vertellen dat ik hem leuk vond en noemde ook elke keer zijn naam.. Uit automatisme heb ik dat berichtje naar hem gestuurd. Damn, wat een schaamte.

[Beantwoorden]


Door Krissi op 29 december 2011 20:59

Haha, ik zou eerst wel denken OMG maar ik zou het grappig vinden, misschien ziet hij dit wel op je blog staan, :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:25:

Hij valt nou niet echt binnen de doelgroep, maar het zou kunnen :P

[Beantwoorden]


Door Denise op 29 december 2011 21:12

Het eerste wat ik dacht toen ik je site opende was: neeeh he niet weer z’n campagne tegen soa’s van vrijsoavrij. Maar gelukkig het was een grappige blog.

Ik heb wel eens gehad dat ik tijdens een ruzie met een vriendin op msn, de tekst naar een andere vriendin kopieerde, maar dat toen weer in het zelfde scherm plakte waarop het duidelijk was dat ik het de hele tijd al aan het doorsluizen was. Genant….. haha

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:26:

Haha nee, geen vrij soa vrij! Hoewel ik de dames die toch een spannende massage krijgen aanstaande zaterdag wil aanraden voor de zekerheid voorbehoedsmiddelen mee te nemen ;-)

[Beantwoorden]


Door Inge op 29 december 2011 21:18

Super fout!
Mijn moeder kreeg vorig jaar een smsje van een ‘lekkere neger’ geloof ik…. :P En hij bleef maar dingen sturen, ik geloof dat mijn vader hem gesmst heeft (met mijn moeders telefoon) dat het het verkeerde nummer was ofzo, toen hield het ineens op haha.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 29 december 2011 21:25

ik heb eens een bericht dat voor een vriendin was naar een collega gestuurd haha. Gelukkig stonden er geen pikante dingen in.

[Beantwoorden]


Door saskia op 29 december 2011 21:29

Haha! Ik had laatst een gemiste oproep van een onbekend nummer. Dus ik belde terug maar toen bleek het een pizzeria uit Groningen te zijn. En degene aan de telefoon heeft toen aan al zijn personeel gevraagd of die ene Saskia uit brabant kende maar nee, niemand. Haha, hoezo belt een pizzeria uit groningen mij terwijl ik in brabant woon…?

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 29 december 2011 21:40

hahaha, te grappig! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 december 2011 21:55

Haha, oei, die jongen zal wel balen nu een ander persoon dat ook heeft kunnen lezen, wel grappig, haha :P :’)

[Beantwoorden]


Door Linda B op 29 december 2011 21:58

Haha! ik heb eens gehad dat mijn vriend naar de huistelefoon ipv naar mijn mobiel een bericht stuurde met de vraag of ik condoom had! mijn pa las dat bericht, ik kon wel door de grond zakken van schaamte.
Het is inmiddels 5 jaar geleden en mijn pa begint er nogsteeds over xD

[Beantwoorden]


Door Lise op 29 december 2011 22:29

Nu ik zo’n printscreen zie, krijg ik heimwee naar mijn iPhone… Hij is gestolen op school :( Ik hoop dat mijn ouders me verrassen met een nieuwe iPhone voor Nieuwjaar… Hope so! Btw. echt grappig berichtje :d

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:24:

Ahhhm dat is heel erg balen :(

[Beantwoorden]


Door Carina op 29 december 2011 22:30

Haha, ik stuurde laatst een smsje wat bedoelt was voor mn vriendje naar mn pa!

Zo genant :lol:

[Beantwoorden]


Door justine op 29 december 2011 22:31

Oh, wat grappig! Ik denk wel dat het raar moest doen om zo’n bericht te kregen.

[Beantwoorden]


Door Lin op 29 december 2011 22:48

Ik had het al op twitter voorbij zien komen. Zulke smsjes blijven grappig.

Zoiets heb ik gehad toen we op vakantie waren. Ik was denk ik 14 ofzo en ik had net een eigen mobiele telefoon en ik kreeg een smsje in dezelfde trant. Zoiets van ‘Liefie, ik mis je, ik hoop dat je snel weer terug naar huis komt. Dan maken we er een leuke avond van ;) kus Dennis’
Je snapt wel dat ik de hele vakantie lang geplaagd ben door mn vader met wie die dennis was en wat hij van me wilde. Ik zat toen nog heel erg in de jongens-zijn-vies-fase.

[Beantwoorden]


Door Jo-ann op 29 december 2011 23:18

haha wat stuurde je terug? ‘Ja, graag dit is mijn adres…’

Ik krijg heel vaak nog berichtjes en whatsapps van onbekenden. Pas nog iets van; Hé, ik ben nu in de stad om met Joey te praten. Waar ontmoeten we elkaar? xxx je beertje. En: moet je nog werken in Las Palmas? allemaal zulk soort dingetjes
Dan zit je best wel giechelend naar je mobielschermpje te kijken haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:24:

Ja, adres, tijd, etc! Haha nee, heb niet gereageerd :-P

[Beantwoorden]


Door Leonie op 29 december 2011 23:33

Oh mijn God JAAAA zoiets heb ik ook een keer gehad! Al was dat van mij nog veeeeeel erger…
Het was al ’s avonds superlaat (’s nachts eigenlijk wel) en ik lag in bed nog wat te msn’en op mijn iPod met mijn beste vriendin en de jongen die ik destijds superleuk vond. Ik had het eigenlijk nog nooit zo met mijn vriendin over hem gehad, maar dat deed ik de nacht wel. Ik vertelde alles over hoe ik me voelde en dat ik niet wist wt bij voor mij voelde etc etc. Blijkt ineens dat ik het niet aan mijn vrienin vertelde, maar aan mijn crush! Oh. Mijn. God. Verschrikkelijkste gevoel ooit! Ik geloof dat mijn hart echt even stilstond. Ik weet niet meer hoe hij toen heeft gereageerd (niet heel slecht ofzo geloof ik, anders zou ik dat nog wel weten, Hahaha). Het is in ieder geval nooit iets geworden tussen ons, maar ooooh wat was dat beschamend zeg! :’)
XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:23:

Ah shiiit! Dat had mij ook zo kunnen overkomen.

[Beantwoorden]


Door Eileen op 29 december 2011 23:51

ja dat heb ik ook een keer gehad! haha zo grappig. Dit kreeg ik:
Hee schat, nee ik kan morgen niet afspreken met jou, want mijn vriend is er dan. Dan wordt hij achterdochtig, maar binnenkort is dat afgelopen hoor. Kus’ Denise
Het erge is dat ik die mensen ook kende, dus dat was dubbel zo erg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:22:

Oh, dat is wel erg! :O

[Beantwoorden]


Door Elnaz op 30 december 2011 00:12

Ooooh dit komt me zo bekend voor hahahahah! Ik heb eenkeer een fototje van mijn billen per mms naar mn zus (sanaz) gestuurd :$ en helaas kwam die op de een of andere manier verkeerd terecht hahaha!!!! Zo voorschut!! Maar ag hoe moet die kerel weten van wie die bolle ass is :) hihi!

Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 00:22:

Hahahah! :D

[Beantwoorden]


Door suus_kiss op 30 december 2011 01:03

haha ik moest zo lachen om deze foto op twitter xD
ik krijg ook elk jaar fijne kerstwensen en een gelukkig nieuwjaarswens van ene Jim. géén idee wie het is en ik heb al een aantal keer gereageerd dat ik m niet ken, maar daar schijnt hij geen boodschap aan te hebben. Terwijl ik mijn 06 nummer echt al.. 5 jaar heb? In het begin werd ik ook wel elke week een keer gebeld door iemand die mevrouw *FDJSOFSI??* zocht en verbaast was als ik zei dat ik die mevrouw niet kende.. Nu is dit niet meer zo vaak, maar dus 5 jaar later word ik soms nog steeds opgebeld en zoeken ze die mevrouw. Get the hint haha

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 december 2011 01:17

Ik wou in de klas een smsje sturen naar mijn beste vriendin, die eigenlijk maar een paar meter van me zat maar mijn gebarentaal niet begreep. Ik stuurde over mijn vriendje dat hij mij superhard irriteerde, dat ik echt kwaad was op hem omdat hij zo nonchalant is soms,… kortom ik uitte al mijn frustraties! Ik drukte op verzenden en glimlachte naar mijn vriendin. Ik keek op mijn gsm en opeens zag ik: ‘afgeleverd bij Liefje.’ nou ja, zo wist hij ineens hoe ik erover dacht :)

[Beantwoorden]


Door Shivanie op 30 december 2011 02:21

Dit gebeurt me echt te vaak tijdens het whatsape, ik moet echt beter opletten naar wie ik wat schrijf. Laatst schreef ik naar mijn crush: heey schat en hij reageerde met: wtf. Ik zei meteen sorry en dat het niet naar hem was bedoeld en hij zei toen ik hou van je. Vervolgens zei ik huh waar heb je het over en toen zei hij: tja die was niet naar jou bedoeld, of toch wel…… OMG IK GING HELEMAAL STUK XD
Dezelfde persoon lag een keertje tijdens een filmavond op mij en toen whatsappte hij mij: heey ik lig op jou, maar in plaats van dat hij het naar mij verstuurde stuurde hij het naar zijn broer :O

[Beantwoorden]


Door lala op 30 december 2011 09:53

Haha ik heb een keer ietsa heel grappigs meegemaakt. Mijn moeders mobiel ging maar ze was boven dus ik nam even op.

Hallo met de telefoon van … … (Naam van m’n moeder)

Hey hallo met mij!!!

Ehm sorry met wie spreek ik?

Je spreekt met Maarten! De jongen uit de trein vanmorgen!

Sorry trein? Ik heb niet in de trein gezeten vandaag en dit is mijn moeders telefoon.

Huh maar jij bent dat leuke meisje uit de trein en je hebt me jouw / dit nummer gegeven.

Haha toen zei ik iets beetje onaardigs van: sorry dude maar ik denk dat het meisje jou iets minder leuk vond want ze heeft een verkeerd nummer gegeven.

Hij natuurlijk vet teleurgesteld maar het aller zieligst is dat hij een uur later nog een keer belde en vroeg: Ben je het echt niet? Hahahahah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2011 om 11:11:

Ahhh, sneu!

[Beantwoorden]


Door Tess op 30 december 2011 10:20

Ahh damn het filmpje is op privé gezet op youtube, ik wou je linken naar een filmpje van acteur Justin Long die maaaanden lang met een tiener gesmst heeft die dacht dat hij haar vriend ‘Eduardo’ was. Hij liet het hele gesprek zien op tv, Hi-la-risch!

[Beantwoorden]


Door Manouck op 30 december 2011 11:13

Haha,
ik heb weleens een sms gestuurd naar een vriend van me die ik leuk vond (per ongeluk verstuurd dan),
Hij was bedoeld aan een vriendin van mij.
Er stond in dat ik hem wel leuk vond en zag zitten.
Toen hij me terug stuurde dat hij mij ook zag zitten merkte ik pas dat ik het smsje verkeerd had gestuurd,

toen kregen we, alleen dat is al weer 2 jaar geleden. en al weer lang uit hahaha!,
Zo hebben sommige verkeerde geadresseerd sms-jes toch wel iets positiefs!

[Beantwoorden]


Door sophie op 30 december 2011 11:18

haha ik heb ooit meegemaakt dat een oma me belde, ze vroeg of dat ik haar kwam halen met de auto omdat het feestje saai was en dat het nu echt wel tijd was om te gaan, dat ze blij was dat ik haar dochter was. En ik sorry mevrouw ik ben niet uw dochter ik denk dat uw het verkeerde nummer heeft gebeld. die vrouw helemaal geschokt. Ja hahah ik vond het best grappig achteraf

dat bericht:
”haha nasty”

echt geniaal! xx

[Beantwoorden]


Door Tessa op 30 december 2011 11:22

De comments zijn ook echt geweldig hier! Blijkbaar vond dat meisje die Diederik helemaal niet zo leuk, aangezien hij een verkeerd nummer had hihi

[Beantwoorden]


Door maria op 30 december 2011 11:42

mijn vader en mijn moeder waren een weekendje in den Haag voor m’n vaders verjaardag.
zaten ze op hun hotelkamer kreeg mijn vader een sms van ene milou of die nog mee ging zwemmen en daarna nog wat leuks wil doen ……

[Beantwoorden]


Door Claire op 30 december 2011 12:06

Hahahhahaha zoiets heb uk ook een keer gehad maar ik stuurde hem zelf niet maar omtving hem het was echt zo’n typish sexueel getint smsje maar wast het erge was vior hem is dat bleek dat ik hem toch kemde via scjool alleen niet zo heel gped dus ik had zijn nummer niet ofzo die jaren er na heeft hij mij niet meer durfen aankijken

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 december 2011 12:25

Ik had het uitgemaakt met een jongen, omdat ik toch terug wilde naar mijn ex. Maar omdat ze elkaar kende, had ik toch maar gelogen dat het niks met andere jongens te maken had.. Stuurde ik hem een paar dagen later een sms in de trant van; ´*naam*, ik ben toch blij dat weer samen zijn, geen idee hoe ik het zonder je heb overleefd´

Dat was wel echt akward en vooral heel pijnlijk voor hem..

[Beantwoorden]


Door xAmber op 30 december 2011 12:32

zelf eigenlijk nooit meegemaakt wat ik mij zo kan herinneren…
ik heb wel een keer smsje naar de moeder van een vriendin gestuurd maar dat was omdat ik het verkeerde nummer bij de verkeerde naam had staan! stond niks ergs in hoor

[Beantwoorden]


Door Dees op 30 december 2011 12:33

Ik zag je screenshot al op twitter, en echt ik heb me kapot gelachen! Die jongen schaamt zich vast dóod als hij erachterkomt dat iedereen nu van zijn fout kan meegenieten…
Ik heb ook wel eens zo’n smsje gehad, en het ging ongeveer van: Hee dushi, kom je naar de danceparade? Dus ik smste terug zo van wie ben jij? Toen luidde het antwoord: Je bestie, je schatje, je allesje!
Dat was echt heel raar toen…

[Beantwoorden]


Door Machteld op 30 december 2011 12:35

Haha, jaaaa! Ik heet dus machteld, en dat begint met ma dus. Laat mama nu ook met ma beginnen :p krijg ik dus smsjes van ja mama, ik blijf bij een vriend eten enzo, is dat goed? Meestal stuur ik gewoo terug van da’s goed, maar wees op tijd thuis en niet te veel drinken. Weten ze ineens dat ze naar de verkeerde hebben gesmst :D

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 30 december 2011 12:39

ja ik heb ook weleens een smsje gehad, waarin stond dat hij al klaar lag :omg:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 december 2011 12:52

of hij was gewoon wél voor jou bedoeld ;)… hoe weet je dat nou?

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 30 december 2011 13:09

hahaha lol

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 30 december 2011 13:14

hahah echt grappig dat soort dingen! heb ik nog nooit gehad, maar mijn vader wou een keer een lief smsje naar mijn moeder sturen, (toen ze nog jonger waren) maar hij stuurde hem naar zijn baas. Ze hebben dezelfde voornaam, en aangezien hij helemaal in de wolken was, had hij niet zo goed opgelet!

[Beantwoorden]


Door meisje op 30 december 2011 13:26

hahah, grappig, krijg ik ook wel eens.
Heb je ook nog wat leuks terug gestuurd? doe ik dan nog wel eens (:

[Beantwoorden]


Door yara op 30 december 2011 13:55

raar genoeg is het me zelf nog nooit overkomen!Wel een leuke rubriek.(:
x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 december 2011 14:13

Ah vera, ik wil even kwijt dat ik het ontzettend lief vind dat je zoveel op comments reageert :) ‘Dat schept een band’ ;)

[Beantwoorden]


Door Saar op 30 december 2011 14:35

Ik kreeg een keertje om 3 uur ’s nachts zo’n soort smsje, natuurlijk had ik mijn geluid keihard aan. Dus ik word wakker… Heel verhaal over dat zijn hond was overleden, een Duitse dog. En hoe het met mijn hond ging, en of ik nog interesse had in Xena…
Heel vaag allemaal
Kon de rest van de nacht niet meer slapen (‘:

[Beantwoorden]


Door Cher op 30 december 2011 14:49

Haha, een vriend van me had ooit een sms gestuurd naar zijn vriendin met ‘hey schatje, ik mis je nu al, maar was geweldig daarnet, ik hou van je kus’ & toen was het naar per ongeluk naar een vriend van hem gestuurd hahahaha. Echt ontzettend grappig want we waren net die dag ook met z’n allen uitgeweest enzo, dus het zou nog best toepasselijk zijn, haha :lol:

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 30 december 2011 14:49

hahahah, errug grappig ik heb me hier dood zitten lachen,
had je wel gereageerd op dat smsje?
als ik zo’n smsje zou hebben gekregen zou ik eigenlijk wel benieuwd zijn wie het heeft gestuurd.. en naar wie die bedoeld was! hahaha (A)
xxx

[Beantwoorden]

Jamilla antwoordt op 30 december 2011 om 14:53:

ik heb trouwens nu ik er over na zit de denken, wel een keer gehad, dat een man me midden in de nacht wakker had gebeld, en heel verhaal over dat hij weer een keer seks wou hebben met die gene waar die eigenlijk naar toe had moeten bellen, haha hij wou ene nadia aan de telefoon maarja haha toen kreeg die mij aan de telefoon, maar dat had die dus niet door

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 december 2011 14:54

Haha, straks leest zijn vriendin dit hier op veracamilla.nl. Lullig voor die vriend…

[Beantwoorden]


Door Ellen op 30 december 2011 14:55

Ik stuur van die flirterige berichtjes soms naar een crush en zeg daarna tegen diezelfde crush dat het niet voor hem bedoeld was. Dan kijk ik hoe ‘ie reageert om een beetje af te tasten wat hij van mij vindt.. Ik ben er trouwens nog nooit wat mee opgeschoten hoor, haha.

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 december 2011 14:59

Ohja, ik weet er nog wel eentje alleen heb ik dat zelf niet gedaan. Ik zet er maar geen namen bij zielig voor mijn vriendinnetjes:
vriendin 1 vraag het nummer van vriendin 2 omdat ze dan kunnen afspreken om samen naar de stad te gaan. Ze hebben inmiddels al afgesproken en vriendin 1 is in een melige bui en ze maken altijd grapjes met elkaar dus stuurt een smsje in de richting van: heej Koelie, geile poes hier blablabla. Maar het was dus het nummer van het mobiel van haar moeder want vriendin 2 was haar mobiel tijdelijk kwijt en had daarom even die van haar moeder doorgegeven.. Schaamtelijk.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 december 2011 15:14

hahaha ik lig helemaal dubbel xD ik had dit laatst:

ik dacht dat ik een smsje nar me vriendje had gestuurd zo van:
Heejj schat! zie je vanaaf hea ;)
Enne haal jij die dingetjes..

Loveyouxx

nou raad maar is wat die dingetjes kunnen zijn.. :p
maar nu het ergste…. IK VERSTUURDE HEM NAAR ME VADER
Heb maar gezegd dat een vriend van me dat voor de grap heeft verstuurd..
x

[Beantwoorden]


Door Britt op 30 december 2011 15:17

Ik heb een keer expres een ‘verkeerde’ sms gestuurd naar de jongen die ik leuk vond. Ik vond hem écht heel leuk, zoiets had ik nog nooit voor een jongen gevoeld.. Maar ik had niet echt contact meer met hem en had z’n nummer via een vriendin van hem gekregen en ik had er iets in gezet van dat ik een leuke avond heb gehad enzo. We hebben wel veel gesmst maar nu is het wel voorbij.. Toen ik hem weer zag bleek dat hij meer aandacht had voor een vriendin dus dat was snel over haha! X

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 december 2011 15:26

hahahaha wat grappig!
ik had een keer dat ik naar een vriendin wou sturen, sow *naam* zit wel te slijmen zeg! en toen stuurde ik het dus naar die jongen =$ oeps

[Beantwoorden]


Door paulien op 30 december 2011 16:52

ik heb gelukkig nooit genante dingen gesmst naar verkeerde mensen, maar wel als ik bij een vriendin was en daar zou blijven eten, het aan mijn ouders smste dat ik dan per ongelijk die vriendin smste waar ik was. heel dom.

[Beantwoorden]


Door paulien op 30 december 2011 17:13

ik ben weleens opgebeld trouwens door een boze man. die helemaal begon van: En we hadden een afspraak je zou betalen en nu heb je dat weer niet gedaan. dus ik zei iets van dat hij het verkeerde nummer had gebeld. hij: nee ik heb het verkeerde nummer niet en nu moet je goed luisteren bla bla bla. na drie keer zeggen dat hij echt het verkeerde nummer had ging hij het nummer voorlezen dat hij moest bellen en had hij het laatste cijfer verkeerd gedrukt…. haha

ik kreeg ook eens een smsje: wil je cola voor me meenemen?

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 30 december 2011 17:35

WHAHAAHAHA zo grappig!! Die gozer zal wel gebaald hebben toen hij er achter kwam dat het naar een verkeerd nummer was :P Ik heb wel eens gehad dat ik een vriendin wilde bellen om iets over een jongen te vertellen (had ruzie gehad) en toen had ik hem gebeld.. hoorde ik ineens zijn stem aan de telefoon ik schrok me dood haha!

[Beantwoorden]


Door sharon op 30 december 2011 19:25

hahaa grappig

[Beantwoorden]


Door Britt op 30 december 2011 19:26

Ik heb het zelf nog nooit naar de verkeerde persoon verstuurd, maar ik kreeg vorig jaar nog een sms: gelukkig nieuw jaar! Xx Vany&Kim. Dat was niet voor mij bedoeld haha,

[Beantwoorden]


Door Livia op 30 december 2011 21:59

Ik heb wel eens zoiets gehad niet hetzelfde maar het heeft er wel mee te maken., ik wilde een meisje uit mijn team bellen, of ze mee zou fietsen naar de training. Alleen ze nam niet op.. dus ging ik het nog maar een paar keer proberen, omdat ik het moest weten. Dus uiteindelijk na een stuk of 4 x :$ proberen, nam er iemand de telefoon op. Het was haar moeder, ik wilde net vragen of dat meisje thuis was, zei die moeder : ‘Nog één keer bellen, en ik schakel de politie in. Ik weet welk nummer je hebt dus ik zou het niet nog een keer proberen’. Ik schrok me dood.. Ik wist echt niet waar haar moeder het over had. Ik heb dus meteen de telefoon opgehangen en er niks tegen haar over gezegd.. Uiteindelijk ben ik maar alleen naar de training gegaan.

[Beantwoorden]


Door Ursula op 30 december 2011 21:59

Werd vorig jaar gebeld door een onbekend nummer. Toen ik opnam vroeg de man aan de lijn naar ene Martijn. Toen ik zei dat ik Martijn niet was begon hij te flippen, want dit was écht het nummer van Martijn. Uiteindelijk was hij ervan overtuigd dat ik Martijn’s telefoon gejat had.. Uhms.. bíjna goed! :roll:

[Beantwoorden]


Door Kristi op 30 december 2011 23:13

Ik heb een keer naar mijn (toenmalige) vriend (dacht ik) gesmst “Hee lieverd, vanavond mag je lekker bij me slapen, heb er nu al zin in!”

Toen krijg ik van mn bazin terug: “Gezellig, moet ik mijn slaapzak meenemen?”

Oepsie! Danny/Daphne staan dichter bij elkaar in je telefoonboek dan je denks :/

[Beantwoorden]

larissa antwoordt op 31 december 2011 om 00:32:

haha dat is lekker genant zeg ,

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 december 2011 23:15

Ik wou een keer m’n vriendin sms’en die toen hartstikke verliefd op een jongen was. ‘Hey, vind je Nick echt zo leuk? Mss moet je hem gwn vragen! xxx’
Alleen mijn vriendins naam stond in m’n contactenlijst boven zijn naam & ik had het smsjes per ongeluk naar hem gestuurd…

[Beantwoorden]


Door Deliyah op 31 december 2011 00:26

heb je eigenlijk wat teruggesmst? haha

[Beantwoorden]


Door larissa op 31 december 2011 00:33

ik fietste een keer over de weg
en ik smsde naar een vriendin lieverd , ik ben bijna bij je ik denk dat ik over 15 bij je ben oke?
xxxly

stuurde ik het naar mn baas :|
ik dacht noo dit meen je niet haha dus ik helemaal uitleggen pfff
vreselijk

[Beantwoorden]


Door Liz op 31 december 2011 12:06

Ik krijg regelmatig sms’jes die niet voor mij bedoeld zijn. Waarschijnlijk omdat mijn nummer vroeger van iemand anders was. Zooo focking irritant :(

[Beantwoorden]


Door Eva op 31 december 2011 15:47

ik heb dat ook ooit gehad haha toen stuurde een vriend van mij dat hij met me wou zoenen maar dat moest naar zijn vriend hahahaha

[Beantwoorden]


Door loreanne op 31 december 2011 20:31

Ha, ja ik heb het ook wel eens meegemaakt… maar niet zo genant.
Vorig jaar op school gingen we wel bij nlt een bepaalde module doen, dan moest je een moordzaak oplossen,, wij hadden als groepje wel een hoofd verdachte op het oog.. en per verdachte stond er een telefoonnummer in..
Smst zo;n jongen uit ons groepje, ben je de dader en heb je de moord gepleegd?

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 december 2011 22:42

Hahaha wat een fail moest je perongeluk dit smsje naar je moeder ofzo sturen :-P

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 1 januari 2012 21:26

nasty! hahah
ik krijg best vaak smsjes van mensen die niet voor mij zijn bedoeld
en kan er altijd best om lachen

zou leuk zijn als je dit elke week doet :)

[Beantwoorden]


Door Luana op 3 januari 2012 12:31

Hahahah! Ik stuurde laatst ook een smsje naar een vriendin van mij, met een X op het eind. Tenminste, ik dacht dat ik haar smste, maar ik had per ongeluk het nummer van mijn bijlesleraar gebruikt….. en hij is niet zo’n type dat heel vlot praat in smsjes, dus dan kom ik ineens met een X-je.. hahaha genant.

[Beantwoorden]


Door Leylaatje_ op 3 januari 2012 20:19

Hahaha ohjaa zeker!
Ik stuurde een x naar mijn vriendje: I love you,
en dan krijg ik trug.. wie ben jij?
ik d8 echt van OMG heaa!? *Schaam Schaam* oeps…

[Beantwoorden]


Door Nannick op 6 januari 2012 18:38

Hahaha grappig, laat ons weten hoe je massage was ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 januari 2012 22:30

Wat ouder artikel maar heb zoiets ergs meegemaakt moet ik even in een reactie zetten. Een paar jaar geleden verhuisde ik naar een andere stad en om in contact te blijven met mijn beste vriendin zijn we super veel gaan mailen. Nu heeft mijn beste vriendin toendertijd niet voor het standaard mailadres @hotmail gekozen maar voor @live. Ik wist ergens wel vaag dat er iets met dr mail adres was maar ik wist het zelfbedachte gedeelte gewoon uit mn hoofd en ging er maar vanuit dat het @hotmail was. Heb die eerste week onwijs veel gemaild, zij zat midden in een toetsweek dus ik dacht naahh ze is gewoon druk dus ze heeft geen tijd. En hield dr verder op de hoogte van alles met verhuizen maar ook super persoonlijke dingen. Kreeg ik na een week een mail van de @live account dat diegene me niet kende en of ik aub op wilde houden met mailtjes sturen. Ik vond het zoooo erg! Heb ik een vreemde super persoonlijke dingen gemaild! Gelukkig wel anoniem, heb geen adres of tel of achternaam vermeldt gelukkig. Maar vond het echt erg. Nu aan paar jaar later kunnen we er nog steeds om lachen haha. Wat moet diegene wel niet gedacht hebben!

[Beantwoorden]