We zijn allemaal onzeker

Er is één ding dat we allemaal met elkaar gemeen hebben en dat is dat we onzeker zijn. Iedereen heeft zo zijn onzekerheden. Je kunt onzeker zijn over je uiterlijk. Je haakneus, dunne figuur, piekerige haar… Maar je kunt net zo goed onzeker zijn over je karakter, toekomst, nieuwe vriendje of de niet bepaald etiquette manier waarop je eet. Wat voor de ander misschien iets stoms en kleins is, is voor jou de bron van je onzekerheid. Hoe ga je hiermee om, en zit er misschien toch ook iets positiefs aan die nare onzekerheid?

Photobucket

Ik zit goed in mijn vel en ben doorgaans niet onzeker. Vroeger was dat wel anders, maar daar ga ik niet verder op in. Toch heb ik ook nu nog zo mijn onzekerheden en kan één gemene opmerking of oncharmante foto waar ik met drie dubbele onderkin en een rood hoofd op sta, ervoor zorgen dat ik me weer net als vroeger voel. Zo had ik woensdag een kleine dip na het opnemen van twee filmpjes. Ik was echt totaal niet tevreden met de manier waarop ik eruit zag, en hoewel ik daardoor meestal gewoon de filmpjes opnieuw opneem trok ik het nu even niet meer. Niemand had een opmerking gemaakt dat ik er lelijk uitzag (de filmpjes stonden immers nog niet online) maar ik was bang voor de reacties die nog komen gingen. Ik ben onzeker over mijn uiterlijk, dat ben ik altijd al geweest en daarom ben ik voor opmerkingen daarover ook extra gevoelig. Ik trek in mijn filmpjes wel vrolijk allemaal gekke bekken en zing ‘pow wow wow jippy yo jippy yay,’ maar later denk ik ‘neeeee, wat lelijk!’

Wat ik toen heb gedaan is mijn grootste en meest kritische fan ernaar laten kijken: mijn moeder. Ze is altijd goudeerlijk en dus liet ik haar de filmpjes zien. Nadat ze mij verzekerde dat ik me druk maakte om niets, zag ik ook in dat het wel meeviel en is het eerste filmpje gisterochtend online gegaan. Jullie reacties waren weer heel erg lief, dank daarvoor!

Laat onzekerheid je niet gek maken en probeer realistisch te zijn. Als je denkt dat je neus echt zo enorm en lelijk is, vraag dan eens aan vriendinnen waar jij je op je gemak bij voelt en die je vertrouwt, hoe zij jouw neus zien. En als één van hun dan toch zegt; ‘ja Veer, je neus is inderdaad wel een beetje groot’. Dan hoeft dat nog geen ramp te zijn. Je hebt immers wel een geweldige bos haar en sprekende ogen. Zo is mijn neus inderdaad een beetje breed en groot, maar hey, hij zit er nou eenmaal. Er zijn veel ergere dingen en bovendien kan ik door dat brede geval wel ruiken als een hond.

Iedereen is onzeker, ook de meiden op school die met een kin omhoog en een attitude door de gangen paraderen. Vaak zitten de mensen waarvan je denkt dat ze arrogant zijn, het minst goed in hun vel. Die arrogantie is alleen maar een masker om hunzelf te beschermen.

Photobucket

Gemene opmerkingen onthoud je 10 keer zo goed als de leuke complimentjes die je krijgt. Ik merk dat bij mezelf ook heel erg. Probeer de positieve dingen die je hebt gehoord extra goed te onthouden en schrijf ze als reminder op wanneer je een onzekerheids dipje hebt. Wanneer ik lieve tweets en mailtjes van jullie krijg bewaar ik die ook altijd.

Waarom zou onzekerheid goed kunnen zijn? Momenteel ben ik best onzeker over iets wat ik over een tijdje ga doen. Ik kan er nog niet veel over zeggen omdat er nog niets officieel is, maar waarschijnlijk gaat de site veranderen. Niet met een andere lay-out, maar groter. Ik vind het doodeng, maar ik wil het graag doen omdat ik erin geloof dat het een hele positieve verandering gaat zijn. Toch ben ik er onzeker over omdat verandering altijd spannend is en ik bang ben jullie kwijt te raken. Maar wat ik merk is dat onzekerheid me ook alert maakt, goed over alles na laat denken en me met beiden benen op de grond houdt. Mijn onzekerheid zegt me dat mijn plan flut is en daarom denk ik er heel veel over na en kom met veel ideeën om te bewijzen dat dat niet zo is.

Het is goed om bewust te zijn van je pluspunten, minpunten en onzekerheden. Maar laat die laatste jou niet de baas worden. Laat je onzekerheid je er niet van weerhouden iets te doen wat je graag wilt. Als ik dat zou doen, had ik nu niet gestaan waar ik nu sta. Dan was veracamilla.nl er niet in de vorm geweest zoals je hem nu ziet en had ik deze blog nooit geschreven (en de blogs over schaamhaar en vagina’s al helemaal niet!). Als je onzeker bent over de manier waarop je eruit ziet, probeer het dan te veranderen zodat je dat een stuk minder bent. Kan dat niet? Accepteer het dan. Door het te accepteren zal je veel beter in je vel zitten. Pow wow wow jippy yo jippy yay!

Bron foto’s: We Heart It.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 14 oktober 2011 | 168 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door hannah op 14 oktober 2011 15:03

mooi artikel vera
xx

[Beantwoorden]


Door Victoria op 14 oktober 2011 15:03

super goed artikel !

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 oktober 2011 15:14

ik kijk op zoveel beautyblogs maar vind die van jou echt het leukst! je bent altijd super positief en op filmpjes lach je altijd (werkt goed op mijn humeur) je hoeft dus nergens onzeker over te zijn, zolang je maar jezelf bent ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:42:

Dankjewel Merel! ^^)

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 16 oktober 2011 om 20:47:

Haha jaa vind ik ook, jij en Teske :)
Mascha is toch een stuk minder persoonlijk en Cynthia vind ik helemaal nep ;)

[Beantwoorden]

Lobke antwoordt op 24 oktober 2011 om 15:48:

Huh, ik vind Cynthia juist persoonlijk met haar foto’s die ze die maand heeft gemaakt :3…

beautyblog10 antwoordt op 20 februari 2012 om 16:17:

Cynthia is idd wel een beetje minder persoonlijk dan Vera, Linda(Beautytreat) schrijft ook heel persoonlijk en neemt je als het ware mee in haar leven.

Lisa antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:42:

‘retweet’!

[Beantwoorden]

kaylee antwoordt op 14 oktober 2011 om 18:16:

helemaal mee eens! (love)

[Beantwoorden]

famke antwoordt op 14 oktober 2011 om 19:00:

idd ‘retweet’ haha.

ik vind de blogs van jou en teske echt het leukst ! ik volg er ontzettend veel maar door die van jullie word ik gewoon vrolijk. Een leuk random filmpje met je leuke opmerkingen kan m’n dag weer helemaal goed maken !

Weet dat je trouwe bezoekers in je geloven en niet zomaar je blog niet meer volgen omdat je het verandert ! Just keep up the good work !

[Beantwoorden]

Carla antwoordt op 15 oktober 2011 om 13:05:

mee eens :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 oktober 2011 15:19

Dit vind ik zo leuk van jou, je staat altijd zo sterk in je schoenen en bent nooit negatief over dingen.
Ookal zouden mensen je verrot schelden, ik weet zeker dat het je nog niet zoveel doet.
Je hebt zo’n fijne aura om je heen, daar kan je heel veel kwetsbare zieltjes mee helpen denk ik! Je bent een groot voorbeeld, voor mij althans.. wat betreft onzekerheid/positief in het leven staan.
Leuk artikel weer, ik heb hem met veel plezier gelezen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:43:

Dankjewel Manon, heel erg lief!

[Beantwoorden]


Door Charissa op 14 oktober 2011 15:31

Lieve Vera,
Laat je nooit gek maken door gemene opmerkingen, want de mensen die dat schrijven zijn gewoon jaloers.
Ook is het makkelijker om iemand verrot te schelden op het internet dan in het echt, en kunnen dingen anders worden opgevat omdat je ze niet hoort.. Niks van aan trekken, er proberen het positiefste uit te halen en lekker je ding doen, want dat maakt wie jij bent:
VeraCamilla(PUNT NL) :)
Leuk stuk en ik zie uit naar je verandering..
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:46:

Dat doe ik ook zeker niet, ik ben al heel vaak uitgescholden op bijvoorbeeld YouTube maar dat doet me niets omdat ik die mensen toch niet ken. Als mijn vaste lezers wat zeggen wel, omdat ik toch wel iemand ben die iedereen wil pleasen en het altijd goed wilt blijft doen.

Dankjewel voor je lieve reactie!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 14 oktober 2011 15:37

Wat een mooi artikel – met een goede boodschap. Je hebt ook helemaal gelijk, iedereen is weleens onzeker. De een wat meer/vaker dan de ander, maar toch helpt het als je denkt aan het feit dat je niet de enige bent die onzeker is.

[Beantwoorden]


Door Iman op 14 oktober 2011 15:42

Heel mooi en duidelijk artikel!
En Vera, je schrijft echt als de beste en je filmpjes zijn super!
Ik vind jou altijd zo spontaan en zo vrolijk en zo ga ik me dan zelf ook gedragen! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:46:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 oktober 2011 15:55

mooi♥♥♥

ik ben benieuwd naar de nieuwe site!

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 oktober 2011 15:58

goed artikel!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 oktober 2011 15:59

Wat een fijn artikel!

[Beantwoorden]


Door Debora op 14 oktober 2011 16:00

respect. (love)

[Beantwoorden]


Door marjolein op 14 oktober 2011 16:13

haha leuk artikel vera!

[Beantwoorden]


Door Maud op 14 oktober 2011 16:14

You’re Beautiful

[Beantwoorden]


Door Ris op 14 oktober 2011 16:16

Bang dat je ons kwijt raakt?
Meid, al verander je je blog zo erg dat m’n laptop chrast, van mij kom je niet af! (love)

[Beantwoorden]

annabelle antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:19:

Haha dat is helemaal waar :-)
Go Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:46:

Hahaha nou zover zal het niet komen hoor!

[Beantwoorden]


Door Noore op 14 oktober 2011 16:18

Mooi artikel!
Ik vond het Pow wow wow jippy yo jippy yay! stukje echt het leukste uit je filmpje<3
Dikke x Noore

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 oktober 2011 16:27

Jij zet wel vaker op twitter, dat je filmpjes zijn mislukt en dat je ze opnieuw gaat opnemen, dat de belichting zo is dat je hoofd donkerder is dan je nek etc. maar dat is gewoon écht niet zo! Je vlogs, die kun je niet dubbel opnemen, zijn ook altijd geweldig. En wat maakt ’t uit als de belichting een beetje verkeerd is, je zet in je filmpje ‘sorry voor de belichting, in het echt was er geen verschil!’ dan begrijpt IEDEREEN dat!
En ook je full face foto’s, post them, please! Jij vind ze misschien mislukt maar wij vinden JOU leuk, dus ook JOU foto’s, hoe ze er ook uitzien.

En nu ben ik zoooo benieuwd naar die verandering haha.
Je moet wel iets heel heel heel vreselijks doen, bijv er voor zorgen dat je virussen krijgt als je op jou site komt, wil je mij kwijt raken.

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:47:

Dankjewel Roos, dat is heel erg lief! Maar dat ik zo kritisch ben heeft ook wel iets positiefs, anders hadden jullie nu nog webcam filmpjes gehad haha ;-)

Virussen komen er sowieso niet!

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 oktober 2011 16:27

Mooi artikel!..

Ik ben ook weleens onzeker, en dan met name over mijn schoolresultaten..Ik ben gewoon niet goed in het leren voor tentamens en dan ben ik soms wel eens bang dat mensen mij dom vinden terwijl ik dat helemaal niet ben. Gelukkig is er een nieuw jaar begonnen in een nieuwe klas en daar voel ik mij erg op mijn gemak, dus dan valt er ook alweer een last van mijn schouders:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:48:

Ah, dat snap ik! Meer dan je best kun je je niet doen en als mensen jou dom noemen zegt dat meer over hun dan over jou. You can do it :ja:

[Beantwoorden]


Door Paola op 14 oktober 2011 16:28

Supermooi artikel! Goed geschreven!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 oktober 2011 16:28

Ik heb zin om je een dikke knuffel te geven! Top artikel, mij raak je zeker niet kwijt ^^)

[Beantwoorden]


Door Jacky op 14 oktober 2011 16:29

Zo daar gaan mijn sluizen weer open! Heb zon kutdag (oké, week) en dit is recht uit jouw hart, in de roos. Ik ben altijd bang om te falen en dat houdt me nu tegen om een grote droom van mij in de start lokken te zetten.. Maar je hebt gelijk, je moet niet altijd door je onzekerheden laten leiden. Bewust zijn is goed, maar ernaar leven is niet goed voor je. Thanks :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:49:

Ahhh, dat snap ik heel goed hoor! Maar later zal je spijt krijgen, dus hoe eng het ook is, als je je droom najaagt zal je straks onwijs trots op jezelf zijn. Ik weet zeker dat je het kan!

[Beantwoorden]

nanda antwoordt op 22 december 2011 om 01:25:

hej jij schrijft nu toch op misslipgloss??? was dat je grote droom? :o

[Beantwoorden]


Door Demi op 14 oktober 2011 16:30

leuk artikel ! iedereen is inderdaad heel erg onzeker. moeilijk om vanaf te komen!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 14 oktober 2011 16:32

Je kan zeggen wat je wilt, maar ik vind je een lekker wijf in hoe je doet enz. Soms lijken je filmpjes me niet interessant genoeg om te kijken, maar je doet gewoon altijd zo leuk in het filmpje wat het interessant maakt voor mij. Mijn vader zegt altijd tegen mijn broers wanneer ze spreken over een ‘lekker ding’: liefde zit niet alleen in hoe ze eruit ziet, haar karakter is veel belangrijker. Zo ga ik vaak even denken wanneer ik mezelf lelijk vind. En ook al ben je ontzettend knap in mijn ogen, je karakter vind ik geweldig! Ik heb ook een enorm brede neus, maar sinds ik er samen met mijn nichtje, en allerbeste vriendin, achter ben gekomen dat we allebei zo’n lelijke brede neus hebben, kunnen we er alleen nog maar om lachen:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:50:

Dankjewel Bertine! En wat de brede neus betreft: high five!

[Beantwoorden]


Door Jane op 14 oktober 2011 16:35

Mooi artikel!
Ikzelf heb nooit problemen gehad met mijn uiterlijk; ik ben niet heel lang, maar wel slank en ik heb een mooi gezichtje waar ik trots op ben. Maar helaas kreeg ik wel gemene reacties als: ‘Dat kind is zó perfect, ik wed dat haar innerlijk juist het tegenovergestelde is.’ Daar voel ik me altijd wel rot over en dan ga ik minder goed in mijn vel zitten :(

xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:51:

Dat zie je wel vaker dat ‘knappe’ mensen vaak juist arrogant of gemeen worden genoemd terwijl ze dat helemaal niet zijn. Dat komt uit pure jaloezie, laat jezelf niet gek maken! Je bent net zo mooi aan de binnenkant als aan de buitenkant.

[Beantwoorden]


Door Aline op 14 oktober 2011 16:36

Wauw!
Ik laat niet vaak een reactie achter, maar ik merk dat je vaak een gevoelige snaar raakt met je artikels bij mij. Ik denk dat veel mensen wel wat aan dit soort artikels kunnen hebben. Super <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:51:

Dankjewel Aline, dat vind ik super om te horen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 oktober 2011 16:47

Vera je schrijft heel leuk, je filmpjes zijn fantastisch. Je hebt een geweldige uitstraling. En je ziet er ook nog goed uit! Moet ik nog iets noemen?

[Beantwoorden]


Door Aranka op 14 oktober 2011 16:50

Ontzettend goed artikel Vera! Ik heb dat een keer met een filmpje gehad. Ik heb een behoorlijk grote neus en er kwam een keer een reactie op dat ik echt een neuscorrectie moest nemen. Ik ben altijd al onzeker over mijn neus maar die reactie kwam zo hard aan dat ik een tijd geen filmpje heb durven opnemen. Maar nu denk ik, ze kletsen maar ik heb ook genoeg mooie dingen van mezelf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:53:

Precies, en dat terwijl je ongetwijfeld voor de rest alleen maar hele leuke reacties had, laat 1 reactie je uit het veld slaan! Verbaast me niets hoor, ik begrijp het helemaal, maar het is echt zonde. Goed dat je nu lekker doorgaat! :D

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 oktober 2011 16:51

Zelf ben ik heel erg onzeker. Ik vind het gewoon moeilijk om goede dingen over mezelf te zeggen. Ik ben vroeger er gepest, ik voel me daar nog steeds onzeker over. Mijn zelfvertrouwen is ook tot 0 gereduceerd. Dat begint zich nu wel weer op te bouwen. Maar er zijn tijden geweest dat ik mezelf in slaap huilde.

Trouwens, Vera dit vind ik een van de mooiste artikelen van jou. Ik zit nu met ogen vol tranen boven mijn laptop. Omdat dit heel veel in mij losmaakte.

-xxx- Anna

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:54:

Ik ben vroeger (en zelfs onlangs nog) ook heel erg gepest, ik weet hoe lang het duurt om daar bovenop te komen. Geef het tijd, het komt echt wel goed. Laat die pesters maar eens even zien dat jij het gaat maken! <3

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 14 oktober 2011 om 16:57:

Dankje <3 Jij bent mijn grote voorbeeld. Gewoon omdat je doet wat je het liefst doet. En je hebt ook nog eens een geweldige persoonlijkheid!
Ga zo door <3

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 14 oktober 2011 16:56

Echt heel mooi gezegd.
Ik volg veel beatyblogs maar als eerste kijk ik altijd op die van jou.
Ik vindt het goed dat je soms zoiets er op zet… het helpt wel, denk ik. Als iedereen dit leest, krijg je weer een boots.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 17:03:

Maar ik doe het niet voor mezelf he, zoiets schrijven. Natuurlijk doe ik het omdat ik een boodschap wil overdragen, maar ik hoop dat jullie daardoor een beetje beter in je vel gaan zitten, dingen anders gaan bekijken etc.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 oktober 2011 16:57

Helemaal mee eens! Wat een ontzettend goed artikel,
dit soort artikels maakt jou blog zoveel leuker dan al die anderen. Het geeft toch iets meer persoonlijks!
Zelf was ik ook altijd heel onzeker, over mijn neus (ja ook!), mijn figuur en al die andere shizzle, maar nu denk ik: fuck it, dit is wie ik ben en zo blijf ik ook, of je het nou leuk vind of niet (:!
En natuurlijk heb ik mn zwakke plekken (figuur), maar ach er zijn zat mensen die me wel leuk vinden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 17:04:

Dankjewel Esmay! En zo is het inderdaad maar net, nobody’s perfect :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 oktober 2011 16:58

Super inspirerend artikel, ik heb er echt wat aangehad!

En ohja, ik blijf je blog bezoeken als ie verandert. Ik ga altijd gelijk na school op de computer om je blog te checken!
xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 oktober 2011 16:58

Wat mooi geschreven, Vera! Ik denk dat je met dit artikel veel mensen (inclusief mij) aan het denken hebt gezet.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Alyssia op 14 oktober 2011 16:59

Ik vind het heel goed dat je hier ook aandacht aan besteed, en niet alleen maar aan het uiterlijk! Respect vera (:

[Beantwoorden]


Door mariska op 14 oktober 2011 16:59

wauw , veer
super mooi artikel
echt ik vindt dat je echt een hele mooie meid ben
ik ben echt jaloers op je haar,
en echt dit is echt een van de mooiste artikelen , echt WAUW
complimenten!

xxxxx
Mariska

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 17:04:

Dankjewel Mariska ^^)

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 14 oktober 2011 17:01

Vera, super goed artikel weer,

you’re amazing

[Beantwoorden]


Door Nina op 14 oktober 2011 17:07

Hoe meer van zulke stukjes je schrijft, hoe liever en leuker ik je ga vinden. Je bent nu denk ik zelfs mijn favoriete beautyblogger, dus mij kwijtraken zal heel moeilijk worden!
Onzekerheid is inderdaad vervelend, ik heb er erg veel last van, maar het gaat bij mij echt in periodes. Dan voel ik me top, en dan totaal niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 17:28:

Dankjewel Nina ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 14 oktober 2011 17:09

Inderdaad iedereen is wel eens onzeker! Ik ben het vooral wanneer ik nieuwe mensen leer kennen…

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 oktober 2011 17:13

wat je met ‘de site groter’ bedoeld weet ik niet helemaal, maar als je bedoeld dat hij een ontwikkeling doormaakt richting hoe de site beautygloss nu is dan weet ik inderdaad niet of dat een hele goede verandering is. je blog is uitgegroeit en heeft al veel meer bezoekers dan eerst, maar het is nog steeds bescheiden. het heeft de gezelligheid van een klein blogje terwijl veracamilla.nl eigenlijk al best groot is! die sfeer zou ik erin houden als ik jou was. maar that’s my opinion ;) vind dit trouwens een goed artikel vera! ook goed geschreven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 17:30:

Beautygloss heeft toch alleen een andere lay-out gekregen? Dat is niet wat ik bedoel. De site lijkt heel klein, maar is dat niet en daar zit zeker ook wat positiefs in. Maar ik denk dat ik er meer uit kan halen… Klinkt heel vaag, ik weet het, maar dat zie je vanzelf! Als ik knopen heb doorgehakt vertel ik natuurlijk meer.

[Beantwoorden]


Door Monique op 14 oktober 2011 17:19

Super mooi artikel!

[Beantwoorden]


Door zwaan op 14 oktober 2011 17:21

Goed artikel!
Ik wilde ook nog even wat zeggen.
Op je laatste filmpje heb ik een reactie achtergelaten waarin ik een tijdstip heb gezet (dus 1:34 van je filmpje ofzo), met “hAHAHA” erbij.
Op dit moment trok je namelijk een erg grappig gezicht.
Ik wil nog even zeggen dat ik dit absoluut niet gemeen of onaardig bedoel. Misschien is dat zo overgekomen maar dat is dus helemaal niet mijn bedoeling/wat ik dacht! (Zelf trek ik trouwens zeeeer vaak vreemde gezichten. zeg maar gerust: lelijke gezichten ;])
Ik dacht, ik meld het maar even, voor het geval dat je er misschien eventjes onzeker door werd :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 17:31:

Neeeee joh, niet druk om maken! Dat vatte ik niet verkeerd op, ik keek ook gewoon raar en daar moet je ook lekker om lachen anders had ik het er wel uit geknipt ;-)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 14 oktober 2011 17:23

Ik denk dat, hoe “perfect” je ook bent, er altijd mensen zullen zijn die iets te zeggen hebben. Uit jaloezie of uit haat.. maar ik probeer altijd maar te denken van ja niet iedereen kan je leuk vinden! En dat hoeft ook helemaal niet. Ik heb mezelf geaccepteerd zoals ik ben, en dat betekent niet dat ik vind dat ik perfect ben maar dat ik tevreden ben. Laura (DutchDivaLaura) zei een keer in een van haar filmpjes ‘ Je moet het je hele leven met jezelf doen’ of iets in die trant. En dat heeft me wel aan het denken gezet.. dat is ook echt zo! Waarom kostbare tijd verspillen met jezelf niet leuk vinden, je kan toch niet iemand anders worden..

En hoewel ik nu klink alsof ik het allemaal ontzettend goed weet, heb ik ook m’n dingetjes die ik minder vind hoor :) maar ik kies er voor om daar niet al te veel aandacht aan te besteden. Ik heb vrienden, dus blijkbaar zijn er mensen die me leuk vinden, ja toch?^.^

En vera, wees alsjeblieft niet te onzeker. Je bent een ontzettend mooie meid, van binnen (voor zover ik dat kan ” beoordelen” ) en van buiten. Mensen die stom doen.. tsja, naar. Maar verspil er geen tijd aan en doe wat je leuk vind !

x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 oktober 2011 17:26

“Toch ben ik er onzeker over omdat verandering altijd spannend is en ik bang ben jullie kwijt te raken.”
Maar meid toch, wij blijven heus wel terugkomen hoor, maak je daar alsjeblieft geen zorgen om, dat is nergens voor nodig.

En seriously, jij gepest? Ik vind dat je een mooie meid bent, en ik denk ook dat IEDEREEN die jou volgt, jouw haar zou willen hebben. Inclusief ik. Ruilen? <3 haha :')

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 17:32:

Haha! :D Maar wie is er nou echt terecht gepest? Niemand. Pesten is altijd onterecht en gemeen.

Bedankt voor je lieve comment!

[Beantwoorden]


Door Famke op 14 oktober 2011 17:35

Ik vind het geweldig dat je zó open en zó eerlijk bent, dat ik (je trouwe lezeres die zodra ze tijd heeft het eerste veracamilla.nl in haar webbalk inklikt) gewoon oprecht geloof hoe je denkt. En jij hoeft nergens bang voor te zijn -en ja ik weet het als mensen tegen je zeggen dat je nergens bang voor hoeft te zijn je dat niet meteen gelooft (ik ben zelf vroeger heel erg gepest en zelfs inelkaar geslagen door kinderen van mijn leeftijd (ik was toen 8) dus i know where i’m talking about! )- maar echt , je doet het geweldig leuk. Toen ik je ontmoette op het beautylab event zei ik tegen je: ‘Ja je bent précies zoals in de filmpjes’ en toen zei je: ‘mooi daar ben ik blij om’ en ook dat was weer zo precies als in je filmpjes, je komt gewoon over als een vriendin, iemand die je vertrouwd. Serieus van jou neem ik echt álles aan, als jij helemaal enthousiast bent over een product ren ik naar de winkel en ga ik hem zelf uitproberen. Zo ben ik dus ontzettend blij geworden van mijn Smokey eyes brush van essence en mijn oogschaduwbasis, en echt dankjewel voor het advies want die kwast is geweldig fijn voor die €1,30! Ik ben ontzettend benieuwd naar je veranderingen, en met jouw style en creativiteit zal die verandering een groot succes worden! Als ik dit terug lees, pff wat een verhaal! Anyway, het geeft wel vertrouwen zo’n artikel, wat inner-beauty is natuurlijk ook very important! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 18:17:

Ik weet nog wie je bent! Moet er nog regelmatig aan terug denken, want dat vond ik echt heel erg leuk en fijn om te horen. Dankjewel voor je lieve reactie, je hebt me echt geraakt. <3

[Beantwoorden]

Famke antwoordt op 14 oktober 2011 om 18:51:

Echtwaar hihi, ik zal de foto van ons wel even mailen, hij is volgensmij heel onduidelijk maar achja ;p om het idee (a) je bent echt een leuk en lief meisje :) Lopen je schoenen al wat lekkerder? Want anders neem ik ze dinsdag ook mee bij de primark want ik vond ze wel leuk! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 19:19:

Ja, ze lopen een stuk beter! Ik trek ze morgen weer aan ^^)


Door Marleen op 14 oktober 2011 17:37

Goed artikel Vera! Zoals velen voor mij al hebben gezegd: je hoeft echt nergens onzeker over te zijn, je bent mooi zoals je bent! :)

[Beantwoorden]


Door Lise op 14 oktober 2011 17:39

Vera je bent gewoon toppie, meer woorden zijn er niet voor nodig (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 14 oktober 2011 17:40

Daar sluit ik me bij aan.

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 oktober 2011 17:47

Fijn artikel!

x

[Beantwoorden]


Door rosalie op 14 oktober 2011 17:49

heel mooi artikel vera! xxxxx

[Beantwoorden]


Door mel op 14 oktober 2011 17:51

Ik hou van dit soort stukjes positieve psychologie!

En Vera, in verband met dat – nog onofficiele – wat er misschien gaat gebeuren met je site, DOEN! Ik denk dat jij realistisch genoeg bent, en een doorzetter, dus niet bang zijn! Haha ik lijk wel een moeder nu :)
Maar serieus, hoewel ik in het begin geen fan was van jou, vind ik jou zoals Famke hierboven zegt zo eerlijk en oprecht. Mensen moeten wel van jou houden?!
En je neus? Is mij eigenlijk nooit opgevallen. Je heb uitstraling, tonnen! Dat is wat telt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 18:18:

Dankjewel Mel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Els op 14 oktober 2011 17:51

Lieve Vera, je bent zo’n leuke meid! Je bent zo vrolijk en jouw posts op je blog en youtubekanaal zijn zo leuk/inspirerend/te gek! Ik snap dat je wel eens onzeker bent (iedereen heeft dat) maar bekijk het zo:
Het overkomt de besten :)

[Beantwoorden]


Door Lina op 14 oktober 2011 18:06

Mag ik even zeggen dat je gewoon super cool bent! :’]
Pow wow wow jippy yo jippy yay!

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 14 oktober 2011 18:13

Ik vind het echt goed van je dat je dit soort artikels durft te plaatsen, zo zien we toch ook de ‘andere’ kant van je.. Niet dat we je natuurlijk super goed kennen ofzo, maar ik hoop dat je een beetje snapt wat ik bedoel.

Ik vind je een hele leuke meid en vind je filmpjes altijd top! Het enige wat ik kan zeggen : Ga zo door! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lon op 14 oktober 2011 18:13

Goed artikel! Ik ben zelf ook een beetje onzeker. Ik wordt namelijk gepest op school. Het is niet dat ik het me heel erg aantrek maar het is wel irritant. En niet echt iets wat ik erbij wil hebben aangezien ik al een hele hoop heb meegemaakt. Die pesters zijn echt zielig, dat je iemand anders gebruikt in de hoop niet zelf gepest te worden of om je beter te voelen. Ik vind altijd dat het meer over de pester zegt dan over degene die wordt gepest.Ik denk altijd maar, no way dat ik mezelf ga veranderen voor die pesters, want ik ben ik. En als je daar problemen mee hebt is dat jou probleem.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 18:19:

Het zégt ook meer over de pesters dan over jou. Met jou is niets mis, maar met een pester wel. Waarom zou diegene anders zo gemeen doen? Laat ze je niet klein maken!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 14 oktober 2011 18:16

Toen ik de titel zag van dit artikel voelde ik me gelijk aangesproken. De laatste tijd zit ik namelijk helemaal niet meer zo goed in m’n vel. Ik ben onzeker over mijn figuur, m’n uiterlijk, jongens, vriendinnen.. eigenlijk over alles wel. Op school gaat het daardoor ook steeds minder, en m’n zelfbeeld wordt steeds slechter. Ik weet wel dat ik het wil veranderen, maar weet niet precies hoe. Oeps. Ik dwaal af, ik wil ook nog even zeggen dat je me met dit artikel echt hebt geraakt. Ik vind het echt super dat pesters je koud laten en je gewoon je leuke zelf blijft. En over die verandering op je site; ik weet wel dat ik gewoon blijf bezoeken, wat het ook is. Verandering kan ook voor meer bezoekers zorgen! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 18:20:

Probeer aan de positieve dingen te denken, er is echt niets mis met jou! Ik heb ook wel eens zo’n periode en soms moet ik er ook weer even doorheen om me daarna nog beter als ervoor te voelen. Scucces! Komt echt wel goed :)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 14 oktober 2011 18:30

Wat een super goed artikel! Echt heel erg goed geschreven. En jij hoeft je echt niet onzeker te voelen, je bent hartstikke leuk. Ook in de filmpjes ben je lekker vrolijk en enthousiast, dat hebben niet alle bloggers hoor. Daarom maakt het jou filmpjes zo leuk om naar te kijken! :wave:

[Beantwoorden]


Door Dorien op 14 oktober 2011 18:34

Goed artikel!
Je bent hier in heel open en zo laat je je ook van een andere kant zien! Blijf lekker schrijven hoe jij dat wilt, ik blijf het lezen!

[Beantwoorden]


Door alicia op 14 oktober 2011 18:46

ik blijf je zeker nog een heeele poos trouw volgen!!
& ik maak ookwel eens niet zo aardige opmerkingen. :-|
sorrrie daarvoor!

ga zo dooooor!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 14 oktober 2011 18:49

ik denk idd ook dat iedereen zijn onzekerheden heeft op welk gebied dan ook, en dat is iets waar we mee moeten leren omgaan…!
ik vind dat je het geweldig doet met je site enzo… en ben heel benieuwd wat er gaat gebueren!

[Beantwoorden]


Door SamirHier op 14 oktober 2011 18:52

Ik vond het te veel om te lezen, de titel leek mij al duidelijk genoeg, dus ik heb het niet gelezen… sorry :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 18:58:

Is niet erg Samir ;-)

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 oktober 2011 18:55

Dit vind ik nou zo leuk, je schrijft niet alleen over mooie mascara’s en mooie mode shows, nee, ook over dit soort dingen en allemaal lekker dicht bij jezelf, ik kan er weer even tegenaan na zo’n stukje!

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 oktober 2011 18:58

Je hoeft echt niet onzeker te zijn over jezelf of in elk geval op filmpjes. Want soms tweet je ”mn foundation zit veel te donker/licht op dit filmpje :'(” en dan kijk ik m later en dan zie ik er echt niks van. Dat is echt nergens voor nodig, want je bent zonder en met make up supermooi, en je hebt ook een prachtig innerlijk <3 keep goin'

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 oktober 2011 18:59

Ja, inderdaad, iedereen heeft dat. Ik was vroeger echt heel onzeker, maar toen ik meer met mijn uiterlijk ging doen voelde ik mij zelfverzekerd, als je goed in je vel zit (en dat doe je ook met bijv, kleding) dan straal ik echt zelfverzekerdheid uit, maar soms ben ik echt héél onzeker, gewoon omdat ik anders ben dan andere. Mensen die nog steeds oemaloempia naar mij toe roepen of zo. Mensen zeggen wel dat ik er niets van aan moet trekken, maar dat is echt niet gemakkelijk hoor! Ik probeer er ook niet naar te luisteren, maar je onthoudt inderdaad dingen die je onzeker maken. Dat ik dikke lippen heb (omgg heb je een lipodingetje gedaan ofzo?). En ik ging van de week met rode lipstick naar school en de conciërge (die is minimaal 100 jaar oud) die schreeuwde: ZO WAT EEN FELLE LIPPEN. Ik weet niet, maar dat maakte mij ook onzeker, zo ook de blikken die ik in de gang dan krijg. Nee wacht, dat niet, dat vind ik wel grappig haha. Ik ben wel onzeker ja, maar véél minder dan in de 1e klas. Oh enne ik vind jouw gekheid in de filmpjes wel leuk, jouw filmpjes kijk ik tenminste af, bij sommige heb ik dat niet haha. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 21:53:

Ahhh, dat heb ik ook zovaak gehad! Nu trek ik me er niets meer van aan, maar vroeger was dat wel anders. Begrijp ik heel goed, en het is al super goed dat je vooruit gang merkt. Het kan natuurlijk niet in 1 klap over zijn :)

[Beantwoorden]


Door Renske op 14 oktober 2011 19:03

Het is eigenlijk zo jammer dat wij allemaal perfect willen zijn, want hierdoor mis je toch het genieten van bepaalde dingen, enkel omdat je jezelf onzeker maakt. En ik net zo goed natuurlijk.
Ik vind het erg mooi hoe je dat gevoel in dit artikel ombuigt en dat je aangeeft wat positieve punten zijn.
Zo vind ik jouw lach prachtig. Als je lacht, dan straal je en ga ik automatisch meelachen. En dat weegt zoveel meer mee dan een neus waar je misschien wat onzeker over bent:)

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 oktober 2011 19:06

Mooi stukje heb je geschreven, ik ben het er helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 oktober 2011 19:09

Mooi stukje! Ik vind het trouwens al heel wat dat je filmpjes maakt, zou ik toch niet snel doen. Doodeng, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 21:54:

Ik kan me niet goed realiseren dat er ook echt mensen kijken, daarom vind ik dat niet zo eng. Ik zie reacties, kijkcijfers… maar niet echt mensen voor me die reageren zeg maar. Toen mensen van mijn oude school ze gingen kijken vond ik het wel even eng ;-)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 14 oktober 2011 19:14

Hooi veer,
De blog die jij hebt is mijn favoriet kan nooit wachten totdat er een nieuwe post komt. Jouw schrijf stijl is leuk en jouw fimpjes zijn geweldig. Je lijkt me een super toffe meid en ik zou zeggen keep on going!

Dit artikel is super mooi en waar. Er zit een meisje bij me in de klas en die grofgezegd dik, ze is ontzettend irritant en maakt gemene opmerkeningen. Zo had een ander meisje uit mijn klas omdat het de laatste schooldag was, rode lipstick op gedaan. En toen zei het dikke meisje door de hele klas, schreeuwens: wat heb jij met je lippen gedaan?, met gevolg dat het meisje met de lipstick zich doodschaamde. Dit is puur omdat het dikke meisjes zo onzeker is dat ze zo doet. Dus ik probeer me zo minmogelijk van der aan te trekken,maar dat is weleens moeilijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 21:56:

Waarschijnlijk zit dat meisje ook helemaal niet lekker in haar vel, anders zou ze niet zo doen. Wel heel rot voor jou en je klasgenoten, misschien eens met een leraar bespreken wat eraan de hand is?

[Beantwoorden]


Door kirsten op 14 oktober 2011 19:18

ontzettend knap van je dat het je niet heel veel doet als mensen negatieve dingen zeggen!
ik kijk altijd zo op tegen dat soort mensen!
super knap echt respect !;d
vroeger ben ik echt uitgescholden om alles en daar zit ik nog steeds wel mee.. dus het is voor mij nogal moeilijk om zo te denken!$

dus ik hoop dat ik ook ooit zo mag denken over mezelf ! ;d

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 21:55:

Maar Kirsten, dat is niet meer dan normaal! Ik heb er ook heel lang mee gezeten toen ik gepest werd. Dat heeft gewoon echt tijd nodig, don’t worry :).

[Beantwoorden]


Door Lisan op 14 oktober 2011 19:34

Echt een heel erg mooi en goed artikel Vera!
Zet me toch wel een beetje aan het denken (:
En ik vind echt dat je heel erg leuk schrijft! Moet vaak glimlachen als ik je stukjes lees (:

Liefs x

[Beantwoorden]


Door Jennn op 14 oktober 2011 19:41

nobody’s perfect. (:

[Beantwoorden]


Door Julia op 14 oktober 2011 19:55

Wauw mooi artikel Vera!
Ik vind jouw filmpjes juist het allerleukste, omdat je zo spontaan en vrolijk bent. En die kleine blundertjes en grapjes geven het filmpje juist een leuke ‘twist’, waardoor ik altijd met een glimlach zit te kijken!
xxx

[Beantwoorden]


Door Madelief op 14 oktober 2011 20:01

Je hebt niet een standaard gezicht maar wel een prachtig gezicht! Ik vind dat je er altijd hartstikke leuk uitziet, je hebt een geweldig talent voor make-uppen en je komt altijd super sociaal en lief over. Als er één iemand is van de beautybloggers die ik zou wel willen ontmoeten ben jij het en je verdient het dus echt niet om onzeker te zijn ♥ liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 21:57:

Dankjewel Madelief, heel erg lief!!

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 14 oktober 2011 20:08

Neem je fouten voor lief en aanbid je schoonheden :) With flaws and all :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 oktober 2011 20:26

Ik heb een boggel in mijn neus en mijn neus staat scheef. Maar mijn vriendinnen accepteren me gelukkig zoals ik ben daardoor zit ik ook goed in mijn vel. (:

[Beantwoorden]


Door .... op 14 oktober 2011 20:33

Ik ben er helemaal stil van.
Het is net alsof jij mij beschrijft. Ik heb er geen woorden voor.
Ik denk dat ik onzekerder ben dan jij. Jij durft het te uiten. Ik heb als masker een glimlach en een paar vriendinnen. Ik vind mezelf niet mooi als ik mijn make up eraf haal. Als ik me opmaak dan kan ik soms tegen mezelf zeggen dat ik toch wel een beetsje knap ben. Ik ben de hele dag vrolijk, maaar voel me stuk van vanbinnen. Ik snap niet dat sommige mensen mij aardig vinden, wie praat er nou met zo´n lelijk mens? Toch heb ik wel lieve vriendinnen. Ze weten niet dat ik zo onzeker ben, maar gaan repectvol met me om. Elk scheldwoordje wat andere mensen tegen me zeggen onthoud ik. Ik weet zelf nog een paar dingen die mensen vorig jaar tegen me hebben gezegt, al weten zij waarschijnlijk niet eens wie ik ben.

Goed dat je zo positief over jezelf bent!!! Ik probeer het ook. Elke dag.

xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 21:58:

Ik weet niet hoe oud je bent, maar toen ik jonger was heb ik me ook zo gevoeld. Ik denk dat het wel goed komt, geef het tijd en wees blij met wat je hebt. Lieve vriendinnen en als je goed kijkt echt geen lelijk uiterlijk. I know you can do it :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 oktober 2011 20:44

oh god gekkie! ik heb echt een a touch of fashion geschreven die hier nogal op lijkt! maar goed… wel een mooie onderwerp, goed en helder en adviserend geschreven!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 oktober 2011 om 21:57:

Haha, great minds think alike?

[Beantwoorden]


Door Linnn. op 14 oktober 2011 20:53

Heel mooi artikel! Ik herken mezelf er erg goed in. Vooral dat stukje wat je vertelde over je neus! Ik heb er eenhele tijd moeilijk mee gehad ik vond hem zo lelijk en iedereen verklaarde me voor gek. Ik was er ontzettend onzeker over en me ouders wisten op een duur er ook geenraad meer me. Nu heb ik het gelukkig voor een groot deel geapceteerd! En ik vind van mezelf dat ik prachtig haar heb en mooie ogen :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 oktober 2011 21:02

Wauw , echt onwijs mooi geschreven.
Jij bent altijd zo lekker vrolijk&lief in je filmpjes , echt heeel leuk om naar te kijken :)
Je bent een prachtige meid.
& ben heel benieuwd naar de verandering van je site :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Asmae op 14 oktober 2011 21:11

Lieve Vera, je hoeft echt nergens onzeker over te zijn. Niemand is perfect. Iedereen heeft wel iets. Je hebt een prachtige bos haar, om jaloers op te zijn! En je hebt ook een prachtige lach. En jou neus is echt niet lelijk! Dat zit gewoon tussen de oren!!

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 oktober 2011 21:23

Heel leuk geschreven! ^^)

[Beantwoorden]


Door lena op 14 oktober 2011 22:16

vind je jou neus niet mooi? ik vind em helemaal niet breed of iets, is me nog nooit opgevallen! ik vind em juist mooi ik wou dat ik em had haha want ik heb een grote neus!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 14 oktober 2011 22:20

Wauw, door dit soort artikels voel ik me altijd een stuk beter. Gewoon het gevoel dat je er niet alleen zo denkt. Ik ben ook erg onzeker over een aantal dingen en dat laat ik vaak niet merken, maarja in je achterhoofd blijft het toch altijd steken. Ergt super goed geschreven Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2011 om 07:50:

Dankjewel Fleur!

[Beantwoorden]


Door Sofia op 14 oktober 2011 22:22

Wauw, Vera wat een mooi geschreven artikel!
Je maakt me altijd heel vrolijk met je leuke filmpjes (Vooral de laatste over wat er in je tas zat, vond ik geweldig!) en dit artikel heeft me echt opgevrolijkt. Keep it up girl, i like the way you are! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2011 om 07:51:

Thanks Sofia ^^) Goed om te horen.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 14 oktober 2011 23:25

Mooi artikel. :)

[Beantwoorden]


Door flo op 15 oktober 2011 00:06

Heel mooi artikel, ik hoor je de woorden gewoon bijna zeggen als ik het lees, je schrijfstyle ligt zo dicht bij jezelf ;-) Ik laat bijna nooit een reactie achter maar soms zijn jouw artikelen gewoon te goed om niks van me te laten horen :) wanneer je dit soort artikelen schrijft krijgt denk ik iedereen het gevoel dat je hun vriendin bent aangezien de teksten zo persoonlijk zijn <3 Ik denk niet dat je je bezoekers snel kwijt raakt, want wie jouw site eenmaal heeft ontdekt blijft terug komen (A) Verder wilde ik nog even zeggen dat je ontzettend mooi bent, en dat zeg ik niet omdat je hebt gezegd dat je je daar onzekerder over voelt, maar aangezien ik je altijd zo'n mooi meisje vind wanneer ik je foto's en filmpjes bekijk, je bent prachtig :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 oktober 2011 om 07:52:

Dankjewel Flo! Heel erg lief!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 15 oktober 2011 08:38

yo go girl! ;-)
Xx

[Beantwoorden]


Door berber op 15 oktober 2011 09:32

ik vind jou filmpjes altijd super leuk . en ik vind het juist leuk als je powpowpowjippiejay zingt. hahaha.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 15 oktober 2011 10:36

ik vind dit echt een supergoed berichtje, beschrijft meerdere meisjes van deze leeftijd. keep up the good work :wave:

[Beantwoorden]


Door Tedje op 15 oktober 2011 10:52

Wat een leuke post, je hoeft ECHT niet onzeker te zijn hoor!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 15 oktober 2011 11:15

Als de site groter word, hoef je echt niet bang te zijn ons kwijt te raken hoor! We will stay! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 oktober 2011 11:26

Zo een mooi en eerlijk artikel ! Je word gelijk blij van dit artikel. Zelf heb ik altijd goed in mijn schoenen gestaan maar iemand met wie ik close ben niet echt.. Weet dan nooit echt goed wat te zeggen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 oktober 2011 13:23

Goed artikel Vera!

[Beantwoorden]


Door zegiklieverniet. op 15 oktober 2011 13:43

ik heb flaporen, grote flaporen.. ik zie het zelf nog erger dan derest..
ik ben dr sinds ik het me kan herinneren er altijd mee gepest.
zo erg dat ik niet meer wou leven =(. ik ben nu 17 en sinds groep 5 (toen realiseerde ik het me pas) loop ik altijd met m’n haar los..
ik wil het laten opereren maar toch ook weer niet omdat ik gewoon niks neps wil.. zoo dat was even fijn om te type!
en zoals heel veel mensen al zeggen van jou blogs wordt ik altijd vrolijk, en je bent echt een knap meisje en ik zie helemaal niks aan je neus! het is me nooit opgevallen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:35:

Ahh! Ik snap wel dat je met je flaporen zit, maar ik vind het vaak juist wel leuk, die flapoortjes.

[Beantwoorden]

Justin antwoordt op 7 augustus 2013 om 17:21:

Flaporen zijn mooi, het maakt je uniek. Kijk hier http://www.youtube.com/watch?v=ZbuoYbI7Ujo en hier http://www.youtube.com/watch?v=fpCknaV1KA4, Aziatische zangeressen die triomfantelijk hun flaporen tonen.
En hier http://www.youtube.com/watch?v=f3vOzsvJ8xw

[Beantwoorden]


Door Resy op 15 oktober 2011 13:44

goed artikel!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 15 oktober 2011 15:10

Super goed artikel Vera! En je hebt helemaal gelijk! Filmpje heb ik gezien en ik kan niks raars vinden hoor :) Je zag er daar juist harstikke leuk uit. Als mijn vriendinnen trouwens tegen me zeggen dat het wel meevalt geloof ik het niet. Hoe eerlijk ze altijd ook tegen me zijn.. zelf lijk ik het altijd vergroot te zien.. :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 oktober 2011 16:16

Hè? Doel je nou op dat What’s in my bag filmpje? Ik vond je er daar juist zo mooi uitzien!!
Wat je site betreft: ik blijf je volgen want jouw blog is één van mijn favorieten. :)
Verder beaam ik dat je negatieve opmerkingen altijd beter onthoudt dan de positieve.. Moest vanochtend nog denken aan een feest waar iemand tegen mijn vader zei: “Wat heb je een knappe dochter,” waarop hij antwoordde: “Mwah, kan ermee door.” Tsja.. Zulke dingen vergeet je toch niet heel snel.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 15 oktober 2011 16:53

Heel mooi en goed artikel, ga er zeker nog vaker naar kijken als ik even een dipje heb! <3

[Beantwoorden]


Door Christel op 15 oktober 2011 17:20

Goed dat je dit onder de aandacht brengt. Zo worden we er allemaal even aan herinnerd dat het eigenlijk niet nodig is om onzeker te zijn.

[Beantwoorden]


Door Samanthaa_G op 15 oktober 2011 17:20

Lieve Vera, jij hoeft echt niet onzeker te zijn, je bent echt een knap meisje! (zoals je weet, ben ik jaloers op je prachtige haar! )
Ik vind je geweldig, en jou site is mn favoriete site!
btw, dat ‘Pow wow wow jippy yo jippy yay!’ juist super grappig, en spontaan!

xxx Samantha

[Beantwoorden]


Door kirsten op 15 oktober 2011 19:35

Mooi artikel Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 15 oktober 2011 21:47

Jouw artikel komt precies echt geroepen.. Ik heb een rotweek achter de rug waarin onzekerheid centraal stond. Onzekerheid rond school, mijn vriendenkring (wie zijn mijn echte vrienden), maar vooral mezelf en wat ik allemaal niet kan, niet heb en hoe waardeloos ik me voel. In je artikel gaat het meer over uiterlijk, maar dat is ook een onderdeel natuurlijk. Ik ga geen persoonlijke details hier neerplaatsen, ik wil alleen maar zeggen nu dat je artikel me ergens wel geraakt heeft om toch door te zetten :) dank je wel.

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 oktober 2011 00:36

Neee Vera serieus toen ik je filmpje gister zag was het eerste wat ik dacht wat zie je er mooi uit! Je bent echt een hele mooie meid en het is me nooit opgevallen dat je een brede neus hebt. Zo zie je maar dat wat je zelf niet mooi vind aan jezelf andere niet eens zien. Zelf heb ik donkere kringen onder mn ogen waar je U tegen zegt en ben er altijd vreselijk onzeker over geweest. Maar toen ik het aan mijn zus vroeg laatst zei ze verbaast welke wallen (komt vast ook door de dikke laag concealer die ik erop smeer maar ok :-P ) Sindsdien heb ik het gewoon geaccepteert net als wat jij zegt die donkere kringen zitten er nu eenmaal en ik moet het maar accepteren :-)

[Beantwoorden]


Door katrijn op 16 oktober 2011 08:59

Vera ik vind je super tof!! je filmpjes zijn ook echt super leuk elke dag kijk ik wat er nou weer voor leuks online staat!!
elke keer is het iets leuks! (knap trouwens dat je elke dag 1 of meer stukjes\filmpjes online zet)
Vera ga zo door xxx

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 16 oktober 2011 13:01

Echt heel mooi artikel! Ik herken mezelf er wel in terug! Jij hoeft denk ik niet onzeker te zijn over die ”nieuwe site” want je hebt hierdoor al zo veel fans! Ik kijk ook bijna elke dag op je site, ik zou het alleen maar heel leuk vinden als je iets nieuws ging doen met je site! Ik ben echt benieuwd! xxx

[Beantwoorden]


Door indiraa op 16 oktober 2011 13:13

De laatste tijd reageer ik niet echt meer , maar ik lees altijd nog ! ik heb het gewoon best wel druk en ga dan snel even mijn favo blogs af,
maar nu reageer ik wel even.
Toen ik gister dat filmpje zag dacht ik écht ; wat is zij toch een leuke meid ! super vrolijk en gezellig, zo kom je echt over en heel spontaan ook. ik had echt een paar keer gelachen tijdens het filmpje. Juist nu je dit artikel schrijft wil ik dat wel eventjes laten weten wat dat dacht ik echt gister, je hebt zo veel bereikt terwijl je nog jong bent, gewoon een eigen bedrijfje (blog). en dat je filmpjes maakt enzo echt heel leuk ! ik heb ook al best veel filmpjes op genomen voor m’n blog maar durf ze niet online te zetten omdat ik bang ben wat mensen ervan vinden, maar het komt vanzelf ooit wel
in iedergeval je lijkt me echt een heel leuk persoon ( hoe je over komt in je filmpjes ) en je blog is superleuk !
x

[Beantwoorden]

indiraa antwoordt op 16 oktober 2011 om 13:15:

ik bedoel het whats in my bag filmpje, maar die zag ik gister pas haha.

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 16 oktober 2011 13:45

Wauw een heel mooi artikel vera,je hebt helemaal gelijk ^^

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 oktober 2011 16:39

Ik vind jou zo’n lief persoon hè. :)

Ik ben ook onwijs onzeker. Complimentjes geloof ik ook nooit echt.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 17 oktober 2011 13:47

Haha na een minuut lang scrollen wil ik nog even zeggen dat je dit super hebt geschreven! :)

[Beantwoorden]


Door simone op 17 oktober 2011 18:54

echt super leuke site en filmpjes.
sinds een paar dagen volg ik al jou filmpjes en je website en je doet het super leuk;) ik heb het ook al mijn vriendinnen aangeraden:D

[Beantwoorden]


Door Ellen op 17 oktober 2011 19:48

Ik lees dit nu pas en het klinkt vast vreemd.. maar ik ben trots op je. Naast dat, kijk ik ook erg tegen je op. Je bent ’t levende bewijs voor ’t feit dat je niet op moet geven en moet gaan voor wat je wilt. Daarvoor moet je inderdaad beslissingen nemen waarvan je niet altijd zeker bent. Volgens mij heb jij absoluut van die beslissingen moeten nemen, maar daardoor ben je nu wel zo groot en sta je waar je staat.
Meid, ik hoop dat je nog veel van die beslissingen zult maken in je leven. Want of ze nou goed of fout zijn, je leert er van. Je leert ervan en verlegt je grenzen.

Je inspireert me, Vera. Bedankt! ^^)

[Beantwoorden]


Door clarissa op 18 oktober 2011 09:56

Heb niet alle reactie gelezen. waren er een beetje veel. Maar ik had helemaal niet door dat je het filmpje niet op nieuw had gedaan. Dacht nml naar je tweet gelezen te hebben dat je het over had gedaan. Vond al dat je heel goed kon acteren toen je er achter kwam dat je lipstift afgebroken was.
Niks mis met het filmpje. Misschien klinkt het gek maar bij jou krijg ik altijd een beetje het gevoel dat ik je gewoon ken. je bent zo lekker normaal. Echt een mens zeg maar.
Een beetje een late reactie maar vond dat je het toch moest weten.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Savitri op 18 oktober 2011 19:03

Je bent echt inspirerend Vera, dat je ondanks je ups en downs je niet laat tegenhouden om te doen wat je wilt. Je bent ook zo lekker eerlijk en nuchter; bij jou twijfel ik nooit of je wel meent wat je zegt, het zit altijd wel goed bij jou :)

Beetje gek om dit te zeggen, want ik “ken” je natuurlijk niet echt, maar zo kom je in ieder geval door je blogs en filmpjes op me over (en ik volg nu toch wel al zeker een jaar denk ik…). Echt, thumbs up! :smak:

[Beantwoorden]


Door Wies op 18 oktober 2011 21:50

Super artikel! ;D ik ben zelf ook erg onzeker over zo veel dingen en ik herken mijzelf ook goed hierin, ik vind dat je echt erg leuk schrijft! (love)

[Beantwoorden]


Door Jill op 19 oktober 2011 20:29

Ik stuur dit artikel naar m’n beste vriendinnetje omdat ze even in een dopje zit. Ze kan alles en ze is super mooi! Ik hoop dat ze dit zelf ook gaat zien.
Mooi artikel!
Kus.

[Beantwoorden]


Door Jill op 19 oktober 2011 21:09

Dipje ipv dopje !

[Beantwoorden]


Door Romy op 19 oktober 2011 21:26

Dit vind ik nou altijd zo leuk! Jij schrijft gewoon wat er in je op komt en durft het ook! Echt een goed artikel en zo waar! Echt iets waar ik, en ik weet zeker ook andere mensen, goed over na kunnen denken!

[Beantwoorden]


Door Lobke op 24 oktober 2011 15:59

Vera,Ik vind jou erg uniek je stijl is prachtig je durft grote oorbellen te dragen maar wel zo dat ze erg classic staan bij je oufit (hoe je dat ook mag zeggen) Verder straal je aardigheid uit ;) Als ik16 ben wil ik graag eens meeten ;)
xxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 oktober 2011 20:52

Ik heb zelf ook erg last van onzekerheid, wanneer er maar een nare opmerking gemaakt wordt, betrek ik het meteen tot mezelf en val ik in een zo dal waar ik moeilijk uit klim.. Zelf probeer ik al jaren sterker te worden erin het gaat alleen erg traag…

Er fijn artikel!

[Beantwoorden]


Door Sara op 7 januari 2012 18:04

Super goed dat je dit schrijft, het doet me echt aan het denken!
Je schrijft super goeie blogs! (love) ^^)

[Beantwoorden]


Door Michelle Olivia op 3 maart 2012 19:57

Heb je weer eens prachtig geschreven Vera! We love you all!! (love)

[Beantwoorden]