Wat moet je de eerste keer dat je naar MAC gaat kopen?

Een vraag die ik vaak krijg is wat je moet kopen de eerste keer dat je naar MAC gaat. Vandaag heb ik daar een video over gemaakt die alle MAC groentjes hopelijk een beetje de goede weg op kan helpen. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat kocht jij de eerste keer dat je naar MAC ging? Of als je er nog nooit geweest bent, wat zou je dan willen kopen?


Reacties

Door Charlotte op 16 oktober 2011 12:15

Ik kocht als eerste de fluidline en oogschaduw :)

[Beantwoorden]


Door Anne-Floortjee op 16 oktober 2011 12:16

Misschien ligt het aan mijn internet/computer, maar je What’s In My Bag filmpje staat er.. hoewel de MAC video wel gewoon op je kanaal staat (heb ‘m vanochtend al gezien), hopelijk heb je er wat aan, want ik denk niet dat dit de bedoeling is :)

Sorry voor mijn betweterigheid haha

[Beantwoorden]

Anne-Floortjee antwoordt op 16 oktober 2011 om 12:17:

Heh wat raar, nu staat ‘ie er wel! Naja, in ieder geval hele leuke video :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:17:

Wel super vreemd! Heb niets veranderd namelijk…

[Beantwoorden]


Door amy op 16 oktober 2011 12:31

Ik heb tijdens mijn vakantie in Florida redelijk wat van Mac gekocht omdat het daar met de dolar gewoon veel goedkoper was! En die ombre blush (die van paars naar roze overloopt) volgens mij wordt die binnenkort weer uitgebracht in een andere LE!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:18:

Ahh lucky you! En ik hoop het van de blush, hij is ZO mooi!

[Beantwoorden]

Cher antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:46:

Ik ga volgend jaar ook naar Miami! Kun je een beetje lekker shoppen daar???

[Beantwoorden]

amy antwoordt op 16 oktober 2011 om 21:07:

Jazeker!! Mocht je naar MAC willen zal ik je niet aanraden om naar de MAC store in miami beach te gaan, want het is daar heel druk en veel dingen waren uitverkocht! En er is ook een outlet (ik weet de naam zo niet maar dat zou je kunnen googlen) waar een CCO in zit geloof ik (een CCO is een winkel waar ze de oude LE van Mac en wat andere merken verkopen voor een stuk minder.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 16 oktober 2011 12:32

leuk filmpje & wat zie je er leuk uit :D

[Beantwoorden]


Door Alma op 16 oktober 2011 12:32

Toen ik voor het eerst naar de MAC ging kocht ik een oogschaduw. Ik was 6! En toen ik het product wou afrekenen lachte ze me uit :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:18:

6, wow!

[Beantwoorden]


Door Charile op 16 oktober 2011 12:33

Ik heb niets van Mac. Ik wil wel graag de tinted lip conditiner. Vind jij die fijn?
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:22:

Ja, de TLC van MAC is zeker fijn, maar vind hem niet heel bijzonder. Heb hem al eens met een Pout Polish van Sleek laten battelen ;-) Zie hier: http://veracamilla.nl/2011/07/mac-vs-sleek-tinted-lip-conditioners/

[Beantwoorden]


Door Natascha op 16 oktober 2011 12:38

Toen ik voor het eerst iets kocht bij een mac counter/store kocht ik een LE lipstick.

[Beantwoorden]


Door Barbara op 16 oktober 2011 12:43

Mijn eerste MAC aankoop was een lipstick in Brave Red, nog steeds mijn meest gebruikte rode lipstick!

[Beantwoorden]


Door Inge Oliemans op 16 oktober 2011 12:46

Eerste product wat ik bij Mac kocht was een oogpotlood. Simpel omdat ik op citytrip in New York was, aan het shoppen was in Macy’s en erachter kwam dat ik mijn oogpotlood was vergeten.. Ik liep tegen Mac aan in dat warenhuis en dacht; waarom ook niet ;)

[Beantwoorden]


Door Corien op 16 oktober 2011 12:46

Het eerste dat ik 3 of 4 jaar geleden bij MAC kocht waren 2 potjes oogschaduw; Gleam en Corduroy :) Vind het nog steeds mooie kleuren en gebruik ze nog regelmatig!

[Beantwoorden]


Door cora op 16 oktober 2011 12:47

de eerste keer ging ik voor een paint pot bare study,die wou ik al zo ontzettend lang! en omdat een paint pot me zo goed beviel ben ik de 2e keer voor de pp rubenesque gegaan. en next time word het een lip erase :)

[Beantwoorden]


Door Elien op 16 oktober 2011 12:51

De allereerste keer kocht ik een Fluidline in Blacktrack en een kwastje om dat aan te brengen, de 266 :)
2 producten waar ik nog altijd heel tevreden over ben!

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 oktober 2011 12:51

Ik zou het eigenlijk niet weten, maar wat een leuk filmpje weer! (:

[Beantwoorden]


Door Juliepopo op 16 oktober 2011 12:58

Nog niet zo lang geleden was mijn eerste keer bij mac!
Toen heb ik zelf een oogschaduwpalletje samengesteld nadat ik je filmpje gezien had van de cranberry look, en ik moest die kleur hebben!!
Ik denk dat ik de volgende keer voor een foundation ga!
Gewoon om eens precies de juiste kleur te hebben!!
Leuk filmpje!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:23:

Toffff! ^^) Dankjewel.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 16 oktober 2011 13:02

ik kocht 2 oogschaduws (satin taupe en retrospeck) + een blending kwast toen ik voor het eerst bij mac kwam
gebruik alle producten nog steeds, ze zijn echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 16 oktober 2011 13:04

Eerste keer kocht ik lipsticks en blushes! Nu heb ik lades vol met van alles _o-

[Beantwoorden]


Door Paola op 16 oktober 2011 13:07

Leuk filmpje! Een mac zit hier niet in de buurt en ik denk ook niet dat ik snel iets van het merk zou kopen. Ik ben meer van de budget merken!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 16 oktober 2011 13:16

leuk filmpje! heel eerlijk zat ik een beetje aftewachten op zo’n filmpje als deze want ik wou heel graag wat meer weten over de MAC producten.
Maar waar zitten de mac winkels, ikheb het wle eens proberen op te zoeken maar kon niks vinden. Zitten de winkels alleen in Amsterdam?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:24:

Nee, ook in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Maastrich, Rotterdam en Groningen.

[Beantwoorden]

Ingrid antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:42:

okeej dankjewel ik ga zeker een keer naar een mac winkel!

[Beantwoorden]


Door Yara op 16 oktober 2011 13:21

Super handig filmpje! Mijn eerste MAC was een lipstick, van Cindy Lauper.. Ik heb er ondertussen 3, een blushkwast, een blush en lip erase. Love!

[Beantwoorden]


Door kim op 16 oktober 2011 13:25

Heb je niet al eens eerder zo´n filmpje opgenomen? Kijk deze: http://www.youtube.com/watch?v=2gn1SFJtSTQ

Ik heb hier wel super veel aan hoor! dankje!

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:25:

Hee omg! Dat ik dat niet meer weet :O Hoop dat dit filmpje toch een anders genoeg is.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 16 oktober 2011 om 17:10:

Jaa, haha, dat dacht ik ook al. ‘hee, heb ik dit niet al eens gezien?’ Maar maakt niet uit (: Ik vond het nog steeds een heel leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Germa op 16 oktober 2011 13:27

Mijn eerste MAC producten kocht ik via een webshop, allcosmeticwholesale. Ik kocht twee lipsticks See sheer en Myth. Het eerste product wat ik in de winkel kocht,… uhm volgens mij trax en honesty oogschaduws… Ik weet het niet zeker meer. Ik vind MAC echt een fijn merk en de service in de winkel is ook top. Mijn advies, koop iets wat je echt gaat gebruiken en spreek met jezelf een budget af wat je mag uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 oktober 2011 13:30

Hi! Leuk filmpje.. ik wil heel graag wat van MAC kopen. Waarschijnlijk een foundation. Maar ben vrij snel allergisch voor make up en andere verzorgingsproducten dus dat vind ik best lastig.. Ik kan niet zomaar iets kopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:25:

Klopt, maar volgens mij mag je het terugbrengen als je inderdaad een allergische reactie krijgt. Dat kan ik me herinneren inderdaad, ben zelf ook iemand die last heeft van allergieën.

[Beantwoorden]


Door lisa op 16 oktober 2011 13:30

ik heb nog niets van mac,maar als ik ergens ben waar een mac zit ga ik sowieso even kijken bij de blushes en mischien voor een foundation! :) ik denk dat een shoplog filmpje wel weer leuk is met kleding enzo :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 16 oktober 2011 13:33

Haha mijn 1e x mac was 1 maand geleden ofzo toen kocht ik een lipstick in Please me. Haha ik was echt aan het twijfelen want ik vond 18 euro toch wel door voor een lipstickje maar ik heb hem uiteindelijk toch gekocht. Een week later kocht ik een blush in Fleur Power en de mac brush cleanser :)
Ik wil nu nog die gel liner en ik wil ook wel een mac lipconditioner en fix + :) Haha ik wil ook een liperase en voor de rest nog een blush erbij :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 oktober 2011 13:36

ik ben er serieus nog nooit geweest.. het is te ver weg om even naar toe te gaan.. hoop dit jaar toch nog wel mijn eerste keer mac te beleven :D

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 16 oktober 2011 13:37

Ik ben eigenlijk op zoek naar een matte natuurlijk rode kleur blush en liefst een bijpassende lipstick ook zonder al te veel glans of glitter. Geen idee of ik dan bij mac aan het juiste adres ben. Ben wel erg nieuwsgierig naar de producten.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 oktober 2011 13:38

hoe duur is de foundation ong. bij mac? ik ga namelijk eind deze maand naar Groningen, en dan wil ik graag een foundation kopen bij de mac. Aangezien ik ook een hele lichte huid heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:26:

Rond de €30.

[Beantwoorden]


Door roshelle op 16 oktober 2011 13:39

in het filmpje dare to make a change, zei je dat je nog een keer een filmpje zou maken over pesten, ga je dat nog doen? :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:26:

Ja, die komt! Ik krijg de vraag regelmatig, maar ik moet nog even iets meer moed bij elkaar rapen. Blijft een moeilijk onderwerp voor me, maar hij komt eraan!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 16 oktober 2011 13:45

De blush ‘Dame’ adviseerden ze mij ook! Zo’n mooie kleur!

Je makeup vind ik prachtig in ’t filmpje, trouwens! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:27:

Thanks Ellen! ^^)

[Beantwoorden]


Door marriette op 16 oktober 2011 13:51

HEEEJ,leuk filmpje!
als ik naar mac ga, dan wil ik de highliter: soft and gentle halen, als die er nog is xD

[Beantwoorden]


Door Nynke op 16 oktober 2011 13:57

Leuk filmpje.
Ik kocht een oogschaduw (Grain) en de brush cleanser toen ik voor het eerst naar de MAC ging!

[Beantwoorden]


Door Marleen Ophof op 16 oktober 2011 13:58

ik ga volgende week woensdag naar Groningen en vrijdag naar Amsterdam, dus twee keer lekker voor het eerst naar de Mac! Ik ga waarschijnlijk Fix+ spray en twee oogschaduws kopen! Ik heb er superveel zin in, dus dit filmpje kwam precies op tijd!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Tamara op 16 oktober 2011 14:05

Ik heb nog niks van Mac maar de producten vind ik wel super mooi

[Beantwoorden]


Door jennifer op 16 oktober 2011 14:06

leuk filmpje! ik heb niks van mac. maar ik denk dat ik daar ooit een concealer ga halen. ik vind het altijd zo moeilijk met kleuren kiezen en daar kunnen ze me vast helpen met mijn getinte huid :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:28:

Succes! Maar ik denk wel dat het gaat lukken.

[Beantwoorden]


Door Joan op 16 oktober 2011 14:07

Handig filmpje, vooral voor mij want ik heb nog nooit wat van MAC gekocht. Weet eigenlijk ook niet of ik dat ooit ga doen, want ik vind het toch wel een beetje zonde om zoveel geld uit te geven aan een make-up product, juist omdat ik ook heel tevreden ben met de low budget make-up producten. Maar ik ga het zeker onthouden voor als ik het wel een keer ga overwegen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 oktober 2011 14:07

Mijn eerste product was bare study paint pot. Aangezien ik graag snel wilde weten wat ze allemaal hadden heb ik toen een afspraak gemaakt voor een consult met een Makeup artist. Dat kost 35 euro geloof ik, maar voor dat geld mag je dan ook producten uitzoeken, dus als je dan toch van plan ben wat te kopen, kun je dat ook niet. Gaat wel alleen op afspraak, maar dan krijg je in een uur tijd wel te horen wat er van MAC bij jou past. Ik vond het handig en heb inmiddels op 2 of 3 producten na alles gekocht wat dat meisje toen bij mij gebruikt heeft.

Mijn favoriete producten zijn idd ook de oogschaduws en de fluid lines. Ik wil graag nog een mooie nude lipstick, een mooie lipgloss en een roze blush. Dus daarvoor ga ik t.z.t. een keer naar een MAC counter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:29:

Goede tip!

[Beantwoorden]


Door Lobke op 16 oktober 2011 14:07

Ik kocht gister mijn eerste MAC product een oogschaduw ‘Carbonized’ik ben er alleen een beetje terleurgesteld in de kleur is chocolade bruin met rode shimmer maar zo donker! ik ben 13 dus ik vroeg om een kleurtje dat ik makelijk naar school kan dragen zonder dat het opvalt missie mislukt dan had ik toch liever die mooie mosgroene oogschaduw gehad achja misschien nog even mee spelen ;) ik vond het niet zo moeilijk om te kiezen wat ik wou aangezien ik er veel plezier van wou hebben ;)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:29:

Is de kleur ook niet mooi in je arcadeboog met een lichtere tint op het bewegend ooglid?

[Beantwoorden]

Lobke antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:02:

Mawh hij pakt niet zo mooi uit een beetje grijs terwijl hij dat niet is als je hem swachts (hoe de dat ook schrijft :P) dus ik vind hem een beetje tjaa wel mooi maar te donker ;(

[Beantwoorden]


Door .... op 16 oktober 2011 14:08

Ik zou zeggen, bespaar je geld en ga naar de inglot, zelfde(of betere) kwaliteit en over het algemeen een betere prijs! Plus het is ook een leukere winkel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:30:

Nou ieder zo zijn mening natuurlijk! Vind INGLOT ook een prachtig merk :)

[Beantwoorden]

alexandra antwoordt op 21 oktober 2011 om 13:57:

maar de lipstick van inglot heb zo’n nare geur, dat ik ‘m nooit opkan, zo storend en aanwezig is die. Erg chemisch

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 oktober 2011 14:14

zijn de mascara’s goed? x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:31:

Geen ervaring mee, maar wat ik er over heb gelezen kun je beter gewoon een mascara bij de drogist kopen…

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 oktober 2011 14:16

Ik heb een vraagje over dat shirtje wat je aanhebt, want die heb ik ook maar bij mij hangen er allemaal elestieke draadjes uit die geknapt zijn. is dat bij jou ook zo? vind het echt stom! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:31:

Nee, heb nog nergens last van gehad! *klopt af*

[Beantwoorden]

Annelien antwoordt op 22 oktober 2011 om 18:52:

Als je shirtje echt kapot aan het gaan is zonder dat je er rare dingen mee doet is het een productiefout en kun je ‘m beter terug brengen :) volgens de wet mag dit tot een jaar na aankoopdatum.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 16 oktober 2011 14:23

Ik heb nog nooit iets van mac gekocht maar als ik er heen zou gaan zou ik gewoon de perfect roze blush kopen, gewoon die overal bij past die je altijd kan pakken en die je ongelofelijk vaak gebruikt. (love)

[Beantwoorden]


Door Victoria op 16 oktober 2011 14:30

Super handig filmpje !
Zijn misschien ook de nagellakjes van top-kwaliteit, of kan ik beter nagellak gewoon van de rimmel ofzo kopen ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:32:

Ik heb geen MAC nagellak, maar wat research vertelt me dat de meningen daarover vaak wat lauw zijn.

[Beantwoorden]


Door floorxx op 16 oktober 2011 14:37

ik zou als ik erheen ging een goede foundation kopen voor mijn droge acné huidje.
zou je een keer een nieuw filmpje willen maken over je favoriete dvd’s? ^^)
want ik ben echt verliefd op jou ‘dvd stash’ !

<3!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:33:

Maar de vorige heb ik nog maar onlangs opgenomen! :lol:

[Beantwoorden]


Door Marcella op 16 oktober 2011 14:37

De 1e keer bij mac heb ik een oogschaduw gekocht in Sweet Lust. Nogal een miskoop. Komt namelijk alleen maar een beetje glitter af :( Mijn andere oogschaduw is ook miskoop :P Ik heb wel aardig veel mac miskopen. Maar de blushes kunnen bij mij nooit miskopen zijn. :D

[Beantwoorden]


Door Judith op 16 oktober 2011 14:37

Vraagje!!

Ik heb een blush palette van MAC die ik zelf kan vullen. Maar kunnen er ook andere producten in zoals bv een poeder? Of kan ik het palette alleen gebruiken voor blush?

[Beantwoorden]


Door Katja op 16 oktober 2011 14:49

Ik ga daar zeker een blush (ooit) kopen, haha.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 16 oktober 2011 14:50

Wat zie je er mooi uit in je filmpje! Ik wil denk ik een lipgloss, of, wat jij ook had, een foundation en/of concealer want mijn huid heeft ook veel last van acne en ik vind het echt niet mooi…

[Beantwoorden]


Door Lies op 16 oktober 2011 14:58

Kan je eens een soort filmpje maken over Inglot vs MAC?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:33:

Daarvoor heb ik te weinig van Inglot!

[Beantwoorden]


Door Jenneke op 16 oktober 2011 15:10

Ik ben inmiddels twee keer bij MAC geweest en voor mij is het ook echt een uitstapje. De eerste keer wist ik ook totaal niet waar ik moest kijken en wat ik moest kopen.
De tweede keer ben ik prima geholpen en namen ze ondanks de drukte ook echt de tijd voor mij.
Ik was mij toen ook aan het oriënteren op een goede foundation voor mijn huidtype (gecombineerd), maar de studio sculpt werd echt afgeraden omdat veel mensen met een normaal huidtype hier al pukkels van kregen, laat staan mensen met een gecombineerde tot vette huid.
Toch gebruik jij wel de studio sculpt, hebben ze deze jou wel aangeraden??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 15:34:

Ja, omdat mijn huid heel droog is. Ik heb ook acné, maar heb het al eens getest en het werd niet erger van de SS.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 16 oktober 2011 15:16

Ik kocht twee oogschaduws: Gorgeous Gold en Lucky Green, omdat ik net mijn Masterscriptie in had geleverd en vond dat ik wel een cadeautje had verdiend :)
Ben toen heel erg fijn geholpen. De tips die ik kreeg gebruik ik nog iedere week!

Ik vond het vooral ook heel fijn dat me niets werd aangesmeerd. Ik kreeg naast de oogschaduw ook wel lipstick, lipconditioner en oogpotlood op, maar dat was allemaal vrijblijvend. Er werd me zelfs aangeraden de lipstick niet te kopen omdat ik er zo van schrok! :lol:

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 16 oktober 2011 15:26

Niet geweest :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Jeanine op 16 oktober 2011 15:31

Hoi hoi,

Ik vind het echt een super duidelijk filmpje.
Ik heb zelf nog helemaal niks van mac maar vind de blushes en de lipglossjes SUPER mooi. Ik kijk vaak op youtube naar mac haul filmpjes en maak een lijstje van de spulletjes die ik graag zou willen hebben. Inmiddels ben ik helemaal into de dazzleglasses. Ik ben GEK op gloss met shimmer of glitter en de kleuren spreken me heel erg aan.

Ik begin steeds meer te kijken naar kwaliteit en betere producten voor wat meer geld dan heel veel minder goede producten voor weinig geld maar bij mij in de buurt zit helaas helemaal geen enkele echt goede make up winkel….. :no:
Maar ik ga je tips in mijn achterhoofd houden voor als ik een keer naar een grote stad ga!

xxx

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 oktober 2011 15:35

Ik kom regelmatig bij mac en ik maak nog steeds lijstjes met de producten die ik wil hebben. De eerste keer had ik een hele hoop op mijn lijstje staan en heb dat ook allemaal gekocht. Als eerst kocht ik 2 blushes: well dressed en pink swoon daarna kocht ik een palette die ik zelf maakte met de kleuren: all that glitters, satin taupe, twinks en vanilla.Toen bedacht ik dat ik ook nog een goede poeder wilde en ik kocht minerialize skinfinish natural in medium. Toen zag ik later de highlighter schroom staan en die wilde ik natuurlijk ook hebben. Toen ik eenmaal bij de lipsticks stond kon ik echt niet kiezen en liet ik de verkoopster voor mij kiezen. Ik kocht: creamcup(die ik achteraf toch niet mooi vond staan) en overtime. Ik was wel een hele hoop geld kwijt in 1 keer maar ik was dolblij met al mijn mac producten.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 oktober 2011 15:52

Omg, echt eng, ik zocht al 3 weken naar zo´n soort artikel/filmpje omdat ik iets voor de eerste keer wilde kopen van Mac, niks gevonden van filmpjes ofzo. Ben ik vandaag naar Mac geweest, kom ik terug staat jou filmpje op de site! Das toch raar! Ik heb wel een hele mooie cream blush gekocht in de kleur posey.
Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door anna op 16 oktober 2011 15:58

heel leuk en handig filmpje, zat hier pas nog aan te denken!
maar ik had een vraagje, hoe duur is een blush, en hoe duur is zo’n concealer?
x

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 oktober 2011 15:59

Heb nog nooit wat bij mac gekocht. Maar ben dit zeker een keer van plan. Wat ik dan zou kopen? Ik denk een tinted lip conditioner en een cream blush. Dat zijn twee dingen die ik echt nog niet heb. En ben hier al maanden benieuwd naar.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:02:

Oeps verkeerde comment

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 oktober 2011 16:01

Heb nog nooit wat bij mac gekocht. Maar ben dit zeker een keer van plan. Wat ik dan zou kopen? Ik denk een cream blush. Dat is iets wat ik echt nog niet heb. En ben hier al maanden benieuwd naar. En ik wil graag ook een fluidliner proberen in de kleur blacktrack.

[Beantwoorden]


Door Fleur♥ op 16 oktober 2011 16:07

Leuk filmpje! Ik kocht de cleanse off oil dat ik voor het eerst bij MAC kwam.

[Beantwoorden]


Door Inge op 16 oktober 2011 16:10

Leuk filmpje en wat ben je toch een knappe dame!
Ik heb zelf niets van Mac, maar zou graag een blush willen.
Zou je misschien weer een dagelijkse-routine-filmpje op kunnen nemen, ben benieuwd naar de producten die je nu gebruikt. Liefs,

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 16 oktober 2011 16:10

Ik heb geen idee wat het eerste was wat ik kocht bij MAC, wel weet ik dat als je in mijn badkamer MAC roept dat dan alles in elkaar stort!
Maar ik had een vraagje, zelf een oogschaduw palletje samenstellen zoals jij dat hebt gedaan, kan dat gewoon bij de counters of echt alleen in de pro store?

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 17 oktober 2011 om 12:58:

Dat kan alleen bij de pro store! Bij de counters verkopen ze alleen de oogschaduw in de verpakking en verkopen ze ze niet in de pan.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 16 oktober 2011 16:28

Handig filmpje! Deze zomervakantie voordat ik op vakantie ging, ging ik voor het eerst naar de MAC op Schiphol. Ik vond het ook best spannend, misschien vonden ze me wel erg jong (ik was 14, nu 15), maar dat was helemaal niet zo. Ze waren super aardig en ik werd echt goed geholpen en geadviseerd. Uiteindelijk kocht ik een blush in Sunbasque, deze draag ik nog steeds bijna dagelijks.
Ik wil heel graag deze vakantie weer een keer naar MAC, ik heb alleen nog geen idee wat ik wil kopen, haha!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 oktober 2011 16:42

Ben nog nooit bij mac geweest en heb er nu ook niet zo’n behoefte aan, maar hier zal ik in de toekomst zeker wat aan hebben!

[Beantwoorden]


Door Dionneeu op 16 oktober 2011 16:44

Ik weet dat mac een goede kwaliteit heeft, ik loop er ook vaak even naar binnen. ik kan het alleen niet betalen. misschien straks als ik wat meer verdien ik iets ga kopen. Even een opmerking trouwens he, niet gemeen bedoeld. Lijkt het alleen zo of zie ik kleur verschil in je hals/nek en je gezicht? :$
niet dat ik er me aan stoorde,maar dat viel me dus een beetje op toen ik hem de 2e keer keek het filmpje!

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 oktober 2011 16:44

Ik kocht de eerste maal bij Mac de Studio Sculpt Foundation en Select cover up concealer. De foundation is helaas niet zo mijn kleur meer maar van de concealer ben ik superblij. Verder vind ik de blushes bij mac ongelofelijke aanraders en de lipsticks zijn ook superleuk ! Mijn favo blush is Love Joy, zo’n speciale kleur, love it gewoon !

[Beantwoorden]


Door Bo op 16 oktober 2011 16:52

Super leuk/handig filmpje, je ziet er ook leuk uit (:
Mijn eerste keer bij MAC is ongeveer een jaar geleden, en mijn aankopen toen waren een lipglass en select sheer loose powder.

[Beantwoorden]


Door Silke op 16 oktober 2011 16:57

Ik ga denk ik voor een lippenstift! naja wel limited editon ben namelijk een succer voor mooie verpakkingen :-P

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 oktober 2011 17:06

Super leuk waar heb je dat shirtjes gekocht?

[Beantwoorden]


Door Ariane op 16 oktober 2011 17:33

Heeeel handig! Maar ik durf nooit ‘nee’ te zeggen als ik iets te duur vind, dus dat is voor mij een drempel.

[Beantwoorden]


Door Christel op 16 oktober 2011 17:37

Fijn filmpje! Ik twijfelde laatst om de Mac store binnen te lopen. Heb dit niet gedaan omdat dit eigenlijk spontaan zou zijn dan. En ik dus nog niks van Mac heb en bang was dat ik veel te veel zou gaan shoppen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 oktober 2011 17:39

De eerste keer dat ik mac kocht was in New York. Toen liet ik mij opmaken door de verkoper en toen kocht ik de blush ( pink swoon ) die ze bij mij had opgedaan. Als je in Ny bent moet daar zeker is langsgaan ! Handig filmpje trouwens !

[Beantwoorden]


Door sharon op 16 oktober 2011 17:55

kun je eens een natural look laten zien?

xx

[Beantwoorden]


Door Nannick op 16 oktober 2011 18:06

Super handig fimpje! Ik wil echt graag een keer naar de MAC (love)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 16 oktober 2011 18:33

Handig filmpje! Mijn eerste aankoop bij MAC was een lipstick die ik al heel lang wilde, namelijk Chatterbox. Ik ben er nog steeds heeeeeeel blij mee en draag ‘m minstens 1x per week!

[Beantwoorden]


Door Shelley op 16 oktober 2011 18:37

Ik woon dus ook in Arnhem want ik nu toch wel f jammer vind haha maar ik ben al een x bij n mac store geweest (utrecht) en k heb toen de brush cleanser gekocht, niet echt een makeup product dus maar ik ga over n paar weken een weekendje naar den haag en daar zit ook een mac! Zit nu alleen wel f te twijfelen wat ik ga halen, n highlighter, blush of concealer. Dus dat moet ik nog maar even uitzoeken haha (:

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 16 oktober 2011 18:57

Phoe wat was mijn eerste aankoopje ook alweer? Volgens mij heb ik toen de MAC Shroom oogschaduw gekregen van mijn vriend en heb ik een fluidline zelf gekocht.

[Beantwoorden]


Door Fien op 16 oktober 2011 19:00

Heb al een bronzer van MAC en die is van goeie kwaliteit, dus wil ik natuurlijk meer. Hoeveel kosten de oogschaduws in een palette? Ik ben namelijk op zoek naar wat meer gewaagdere kleurtjes. Moet je ze apart betalen (15 € per stuk?) of het palette in z’n geheel?

[Beantwoorden]


Door Aranka op 16 oktober 2011 19:03

Mijn eerste 2 MAC producten waren een blush in Dainty en een mineralize skinfinish in Naturel. Met beide producten ben ik nog steeds erg blij en misschien zijn het nog wel mijn favoriete producten.

[Beantwoorden]


Door anoniem op 16 oktober 2011 19:51

misschien een rare opmerking (schaam)
ik zou jou wel eens met je haar in een staart willen zien, je hebt zo’n mooi haar, je zult wel een mooie lange volle staart hebben!!
zou je dat eens in een filmpje willen doen? (gewoon je haar in een staart maken en dan een filmpje over ander onderwerp)
ik ben nog nooit bij MAC geweest, maar ik gluur wel altijd even als ik langs de counter loop..
ik ben nog jong, en gebruik niet zo veel make-up (ik vind make-up wel heel erg leuk)
maar ik wacht liever tot dat ik wat ouder ben, en dus wat meer geld heb en meer make-up gebruik, zodat ik het product ook veel zal gebruiken! ik zou wel heel graag een product van MAC willen maar ik ben bang dat ik het koop en het daarna niet ga gebruiken..

[Beantwoorden]


Door Raveena op 16 oktober 2011 20:09

Handig filmpje! Ik heb niks van Mac maar ik ga zeker door dit filmpje ook iets kopen van daar :D
Je ziet er trouwens echt leuk uit (altijd eigenlijk haha)

[Beantwoorden]


Door lucyluce op 16 oktober 2011 20:37

Ik vroeg een keer in de mac counter in den haag welke blush hun mij zouden aanraden maar ik kreeg niet echt een leuk antwoord. Ze zeiden: ja elke kleur staat jou wel. Maarja dat was niet echt wat ik vroeg. Beetje een teleurstelling dus!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 16 oktober 2011 20:38

Goed filmpje! Ik heb nog nooit iets gekocht bij MAC maar ben het wel van plan dus dit filmpje was wel handig. Denk dat ik als eerste aankoop voor een foundation of een blush ga :ja:
Verder heb je echt een leuke ketting om, waar is die van als ik vragen mag? ^^)
xx

[Beantwoorden]


Door Nana op 16 oktober 2011 20:55

Ik vind het een erg fijn filmpje (: De eerste en enigste keer dat ik MAC ging kopen was ik echt helemaal overdonderd en voelde ik me niet zo op m’n gemak. Dit was in de Douglas in Utrecht. Maar uiteindelijk heeft de MUA me daar goed geholpen met het uitzoeken van een blush. Blushes vind ik echt geweldig en gebruik ik vaak, dus dat leek me op dat moment een slimme aanschaf. Toen ik dit jaar in Boedapest was kwam ik een MAC store tegen, dus ik dacht ik ga hier een lipstick kopen! Omgerekend is het toch net een tikkie goedkoper en ik had geen lipstick bij. Maar de MUA daar raadde me een lipstick aan die ik erg mooi vond, vervolgens komt ze me vertellen dat die uitverkocht is. Dus ze raadde me een andere aan.. Precies hetzelfde verhaal ): Binnekort ga ik weer eens MAC shoppen, nu met de tips die jij hebt gegeven! Ik ga met een doel haha ^^

[Beantwoorden]


Door Anchjj op 16 oktober 2011 21:52

ik ben een paar weken geleden voor het eerst nr mac geweest een kocht de studio fix fluid foundation en de mineralize skinfinish natural. ik vroeg de make-up artist me te helpen met een kleur uitzoeken. ging prima mr toen ik het de volgende dag zelf thuis opdeed viel het ineens wel op dat de vloeibare eigenlijk te donker was :( 30 euro naar de maan.

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 16 oktober 2011 22:51

Siper leuk filmpje. Heb zelf nog niks van Mac :crazy: .. Stom. Ben benieuwd. Ik ga eens opzoek!

[Beantwoorden]


Door saartje op 17 oktober 2011 00:28

Heey Vera! Ik zag iets in je video wat ik heel mooi vind en dat is de Vegas Volt!Mooie kleur zo op het eerste gezicht, maar ben toch bang dat mijn tanden dus geler lijken. Mijn vraag is of je een keer een artikel over de Vegas volt zou willen schijven.

[Beantwoorden]


Door Elisa op 17 oktober 2011 07:14

Echt heel handig dat je dit filmpje hebt gemaakt, ben van plan om binnekort mijn eerste MAC producte te kopen. Ben van de zomer in een MAC counter in Barcelona geweest, maar niks gekocht. Wil heel graag een oogschaduw(palette) kopen . Aanraders?

liefs

[Beantwoorden]

Tamara antwoordt op 17 oktober 2011 om 14:20:

goede vraag, zou ik ook wel willen weten! Welke palettes zijn aanraders (die in fimpje ziet er mooi uit), kun je ze bij elke counter krijgen en hoeveel kosten ze?

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 17 oktober 2011 08:31

leuk filmpje hoor, zelf ga ik nooit naar MAC het ziet helemaal niet om de hoek bij mij en ik vind het eigenlijk gewoon veel te duur…! heb het er {nog} niet voor over zogezegd.

[Beantwoorden]


Door Gabriella op 17 oktober 2011 08:52

Handig filmpje dit! Ik ging afgelopen voorjaar voor het eerst naar de MAC… Ik was ook altijd ‘bang’ om ernaartoe te gaan omdat het er zo duur en professioneel uit zag. Maar als je eenmaal bent geweest kun je niet meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Ruth op 17 oktober 2011 09:43

Leuk filmpje <3 Ik heb een foundation van MAC, werd super geholpen, maar hij is eigenlijk iets te donker en te roze. Welke kleur heb jij, ik heb namelijk ook een lichte huid met roodheden. Binnenkort ga ik iig weer een poging wagen :)

[Beantwoorden]


Door oumaima op 17 oktober 2011 10:39

leuk filmpje,wat is de goedkoopste mac product?? ^^)

[Beantwoorden]


Door melissa op 17 oktober 2011 10:40

mijn eerste mac aankoop waren twee blushes .
waar zit trouwens de mac in den haag? ik ga altijd naar rotterdam en den haag is dichterbij ben beniewd . groetjes melissa

[Beantwoorden]

vera antwoordt op 19 mei 2014 om 10:19:

Bijenkorf den haag

[Beantwoorden]


Door Marijke op 17 oktober 2011 10:47

Mijn tante (zus van mijn moeder) is zelf ook visagiste en maakt bekende Nederlanders op o.a van GTST en the voice heeft ze ook gedaan!

En het merk wat het meest voorkomt in de wereld van visagisten is toch echt Maxfactor, gebruiken ze enorm veel! Alleen mijn moeder werkt jammer genoeg niet bij Mac wel bij Douglas, maar ik kom er wel regelmatig:)!

[Beantwoorden]


Door Floor op 17 oktober 2011 11:23

Leuk filmpje! Ik heb geen make-up van mac, ik heb wel een kwast (blend) die vond ik toch wel heel fijn!

Kan je een filmpje maken over hoe (en in welke volgorde) je concealer-foundation-blush het beste op kan doen?

[Beantwoorden]


Door Tamara op 17 oktober 2011 13:47

Hoi Vera,

Erg leuk filmpje waar ik zeker wat aan heb! je verteld echt heel leuk!
Vraagje: verkopen ze de quads bij alle counters of moet je daarvoor naar de pro store in A’dam?
Hoeveel kost dat dan en hoeveel kost het om een losse quad te vullen met 4 oogschaduws?

Alvast bedankt voor je antwoord!

[Beantwoorden]


Door GirlUpgraded op 17 oktober 2011 13:59

De eerste keer bij MAC kocht ik de Studio Careblend als foundation. Ik werd héél goed geholpen! Ze lieten me eerst de winkel even doorwandelen (ik liep vermoedelijk met mijn mond wagenwijd open…) en toen kwam een MUA vragen of ze kon helpen. Ik koos voor een foundation omdat ik niet lang daarvoor was opgemaakt door een MUA die me uitlegde dat een goede foundation écht de basis is. Als je foundation de foute kleur is of duidelijk zichtbaar is, maakt het niet uit hoe mooi de rest is, het lijkt helemaal nergens op. Dus dacht ik ‘kwaliteit = MAC’ en huppaa! En ben er nog steeds tevreden over. Als ik weer wat centjes heb, ga ik zeker nog eens langs!

[Beantwoorden]


Door Martine op 17 oktober 2011 14:30

Echt een super leuk filmpje weer!
Wil al langer graag iets van mac kopen en je maakt zeker het een en het ander duidelijk over mac en wat leuk is etc.
Dankjewel!!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 17 oktober 2011 15:37

Ik heb ook probleempjes met mijn huid, en die foundation klinkt als een goede? Maar hoe veel kost deze? Tipje voor de volgende keer, de prijzen er bij! X

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 17 oktober 2011 17:59

Ik ben zelf nog nooit in een MAC store geweest, wat ik binnekort wel verandering in wil brengen. Ik vind de meeste producten er goed uitzien in reviews en swatches, maar eigenlijk een beetje te duur.
Vraagje; zijn er vaak bepaalde hoeken in de winkel met afgeprijsde artikelen? Of zijn er überhaupt dingen afgeprijsd? Want de prijzen liggen best wel ver boven mijn budget :]

[Beantwoorden]


Door Harriette op 17 oktober 2011 18:31

Ik ben er een paar week terug voor het eerst geweest, ik heb er heel lang over na gedacht en toen kocht ik eindelijk mn eerste mac product, wat een lip erase was (:
Liefs

[Beantwoorden]


Door kirsten op 17 oktober 2011 18:47

Handig filmpje!
Zelf ben ik ook van plan om eens bij MAC langs te gaan, maar ik durf niet echt binnengaan omdat ik me nog wat jong voel (14) en ook omdat ik niet goed weet wat ik zou kopen…
Dus super bedankt voor dit filmpje Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lissa op 17 oktober 2011 19:51

Mijn eerste producten waren de MAC moisture cover condealer en foundation in de kleur NW 15. Alleen ben ik hier niet heel erg blij mee. De foundation droogt zo snel op dat ik hem niet goed kan uitsmeren. Ook de concealer laat heel erg rare ophopingen achter onder mijn ogen. Ik denk dat ik toch eens terug ga gaan om wat extra tips te vragen. Misschien breng ik hem wel verkeert aan. Maar ook over de kleur twijfel ik. Als ik deze draag vraagt mijn moeder echt heel erg of ik ziek ben. Ik vind het wel heel erg spijtig van mijn geld. Heeft iemand dit ook dat de foundation zo snel op droogt?

[Beantwoorden]


Door Francisca op 18 oktober 2011 12:20

Ik woon in Den Haag en er is een MAC counter in de Bijenkorf daar. Maar toch durf ik daar niet even ‘binnen’ te lopen. Ik ben niet écht geweldig met make-uppen en dat kan je meteen zien aan mij. Het houdt bij mij al snel op na een lipglosje of een mascara, hahaha ;)

[Beantwoorden]


Door Victoria op 18 oktober 2011 14:58

Wow, Hier heb ik echt ontzettend veel aan! Ik ga volgende week naar Amsterdam en ik wil heel even naar de MAC store. Ik ben 12 ja, maar zonder dit filmpje zou ik er waarschijnlijk niet zo snel in willen en durven stappen. Ik ga denk ik voor een simpele lipconditioner want al mijn money gaat in mijn spaarvarken voor New York. :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 oktober 2011 16:50

Nu heb ik echt zin om naar zo’n Mac winkel te gaan. Ik ben er nog nooit geweest. Ik ben nog niet zo goed met make-up dus durf ik niet naar een Mac winkel. Ik kan amper blush aanbrengen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 oktober 2011 17:28

je zegt wel heel vak ehh, ehh ehh

[Beantwoorden]


Door Demelza op 18 oktober 2011 20:51

Wat een leuke outfit! XXX

[Beantwoorden]


Door julia op 19 oktober 2011 21:05

ben vandaag naar de mac geweest!!
heb een tinted lip conditioner een studio moisture tint een oogschaduw en een blush gekocht ben echt super blij ^^)

[Beantwoorden]


Door Céline op 20 oktober 2011 12:33

Handig filmpje :)

Ik vind je ketting ook zo mooit! waar komt die vandaan?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 22 oktober 2011 10:43

Luv je ketting. Ja, IEDEREEN wilde die foundation, dat was een echte hype, maar ik had er helemaal niks mee. Ook niet met blush, haha. De eerste keer ging ik voor een MAC Fluidline, omdat ik eyeliner heel mooi vind. Daarnaast was ik in een lipstickfase, dus ik kocht een lipstick ook. JA, die oogschaduws! Ik wil echt meer kleurtjes, ik heb nu een basic kleur die ik heel vaak gebruik, die vind ik echt fijn dus ik wil er meer. *zucht* nu wil ik weer naar de MAC. Expensive pink! Elke keer in HK toen ging ik in de MAC oogschaduws swatchen en expensive pink swatchte ik elke keer weer. OJA die MSF collectie haha, ik weet het nog als de dag van gisteren dat jullie drie zaten te gillen om die MSF. Lipsticks van MAc, ik vind de kleuren zo mooi, maar ik vind hem eigenlijk niet zo heel goed, hij blijft niet zo lang zitten, andere lipsticks vind ik beter, maar ik blijf het toch kopen haha.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 23 oktober 2011 16:16

Ik heb gisteren mijn eerste MAC product gekocht bij de Bijenkorf in Amsterdam. Het was de Viva Glam Lipstick VI. Ik heb daar ook advies gevraagd omdat ik een mooie basis kleur zocht en werd super geholpen. Het is een kleur geworden die ik normaal NOOIT zelf uit zou kiezen, maar hij staat geweldig. Ben er super blij mee!

Heel leuk filmpje trouwens!

[Beantwoorden]


Door Amy op 26 oktober 2011 15:47

Mijn eerste producten waren Moon’s Reflection eyeshadow, Speed Dial lipstick en de #239 Brush.

[Beantwoorden]


Door Akabe op 1 november 2011 22:17

Hoeveel kosten de MAC Studio Sculpt Foundation’s ofzo iets. Ik weet de naam niet precies. Excuses!

[Beantwoorden]


Door Francien op 27 december 2011 11:07

Ik denk dat ik iets bij de bijenkorf wil bestellen, maar is dat raar, want ik heb (nog) niks van mac, of kan je beter eerst naar zo’n mac winkel gaan? bestellen is wel handiger toch ^^)

[Beantwoorden]


Door marjan op 11 juli 2015 10:35

Handige tips! :)

[Beantwoorden]