Twitter Question #47

In de zomer wil ik het nog wel eens vergeten mijn lichaam in te smeren met een fijne bodylotion, maar zodra het weer kouder wordt en de verwarming aangaat, snakt mijn lijf naar een vette crème. Zo heb ik wel meer producten nodig om de gure wintermaanden te overleven, maar welke zijn dat eigenlijk allemaal?

Photobucket

Photobucket
Ik heb er vorig jaar al een filmpje over gemaakt, maar ondertussen zijn er weer nieuwe favorieten bijgekomen. Fruitige bodyproducten zet ik aan de kant en ik sla steevast de Shea producten van The Body Shop in. Dik, verzorgend en super winters. Die maken mijn droge melkflessen weer lekker soepel! Ik zag veel tweets voorbij komen over het ‘Nivea blik’, persoonlijk heb ik nog nooit zo’n blik vast gehad, enkel toen ik als vakkenvuller in de supermarkt werkte op de afdeling drogisterij cosmetica. Wel ga hun nieuwe SOS crème testen voor überdroge huidjes. Ik ben benieuwd…

In mijn statische en droge haar smeer ik net wat royaler met conditioner en haarmaskers, en in mijn tas vind je een heel scala aan lipbalsems. Sleek Pout Polishes, Carmex en Kruidvat Sensitive Care lipbalsen vooral. Oh, en natuurlijk Eight Hour Cream van Elisabeth Arden. Ik ben nog opzoek naar een fijne handcreme, maar de handcreme van Zarqa neem ik alvast mee.

Ook mag een zwoel parfum, zoals Beyoncé Heat of Kate Moss Vintage niet ontbreken. ’s Winters smeer ik ook net iets enthousiaster met rode lipstick en versier ik mijn nagels graag met een dennegroen of kersenrood kleurtje.

Welke producten gebruik jij in de winter om de koude dagen te overleven?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 15 oktober 2011 | 70 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Pleun op 15 oktober 2011 15:09

heee mijn comment! Superleuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:13:

^^)

[Beantwoorden]


Door Silke op 15 oktober 2011 15:11

Herfst Thee eindelijk is hij de weer. (love)

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 15 oktober 2011 15:15

De handcreme van TBS met hennep is zoo fijn! ik kan echt niet meer zonder.

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 oktober 2011 15:35

Lippenbalsem is in de winter mijn tweede naam!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 oktober 2011 15:36

Warme kleurtjes op mijn nagels. Warme (lees: donkerbruine smokey) ooglooks en heel veel lekkere warme sjaals! Verder heb ik van mezelf al een droge huid, zomer of winter maakt bij mij amper verschil, dus smeren doe ik toch al!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 15 oktober 2011 15:59

in iedergeval een creme, als bodylotion , bodybutter ;D

[Beantwoorden]


Door Joan op 15 oktober 2011 16:26

Ik heb echt iets tegen bodylotion. Ik heb er genoeg staan, maar vergeet het altijd en heb er ook nooit echt zin in. Shame on me! Terwijl er zulke lekkere bodylotions zijn.
Maar wat ik wel veel in/rond de winter gebruik zijn lippenbalsems, lemony flutter en een wat vettere dagcrème. Imperialis van Lush is echt mijn favoriet en die gebruik ik eigenlijk het hele jaar door.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:14:

Snap ik wel! vind het vaak ook irritant onder kleding, maar wel fijn voordat ik ga slapen ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 15 oktober 2011 16:39

Een goede handcreme, lippenbalsem, bodybutter en conditioner.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 15 oktober 2011 16:49

warme chocolade melk is inderdaat een heerlijk wonder middel! ^^) ik denk dat het ‘hot’ masker van de kruitvat ook heel erg fijn is, die had ik een keer geprobeerd met een vriendin, die is echt heel lekker warm

[Beantwoorden]


Door Merel op 15 oktober 2011 17:00

veel lipbalsem idd! Mijn lippen zijn snel gesprongen (tot bloedens toe, heel charmant…) Bodylotion zou eigenlijk wel moeten, maar ik ben zo lui, en het is niet fijn om met plakkerige benen te gaan slapen…
En sjaals en wanten natuurlijk, en een muts! Al ben ik die na 4 weken altijd wel zat :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:16:

Aiii, dat probleem van de lippen is herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 oktober 2011 17:01

heel veel potjes vaseline :D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 15 oktober 2011 17:03

The Body Shop body butters zijn echt een musthave voor in de winter, vind ik. Mijn benen zijn altijd zooo droog in de winter, vreselijk! En lippenbalsem inderdaad. Oh, en lipscrub vind ik ook erg belangrijk door al die stomme velletjes.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 15 oktober 2011 17:25

Handcreme, handcreme, handcreme. Oh, en had ik al gezegd dat ik niet zonder handcreme kan in de winter?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:16:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 15 oktober 2011 17:28

Wat een leuke twitter question! Ik verslind vooral veel warme chocolademelk, handcrème, bodylotion en verzorgende lipbalms. Ik kan echt niet zonder in de winter!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 15 oktober 2011 17:30

Bodylotion en handcreme!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 15 oktober 2011 17:34

Je vind in mijn tas altijd Elizabeth Arden 8 hour creme! Echt geweldig spul is het! Ook de bodybutters van TBS vind ik heel erg fijn en Lush producten.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 15 oktober 2011 17:45

Ik gebruik in de winter eigenlijk niets speciaals? :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:17:

Geen last van een droge huid? Lucky girlll.

[Beantwoorden]


Door Nadine1986@live.nl op 15 oktober 2011 17:48

Handcreme! Door de kou krijg ik altijd barsten op mijn handen, kijk er nu al tegenop >_<.

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 15 oktober 2011 17:57

Handcreme, bodybutters, lippencreme(vaseline) en lemony flutter <3.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 15 oktober 2011 17:59

Lippenbalsem en lekker vette crème. niveau ofzo :)

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 15 oktober 2011 18:00

Bodybutters, handcreme, labello en peach blush.

[Beantwoorden]


Door LeylaatjeX op 15 oktober 2011 18:01

Wat een leuk artikel!
Krijg helemaal zin in dat weer, terwijl ik het helemaal niks vind!
Hahaha XD
Ik heb altijd lippenbalsem mee! en ook een klein blikje van nivea creme voor school. Hihi, weet niet als het het blikje is waar julllie het steeds over hebben maarja (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:18:

Hahah, ik hou wel van de winter! Maar ook van de herfst, lente en zomer :)

[Beantwoorden]


Door Jae op 15 oktober 2011 18:04

Ik kan niet zonder handcrème en lippenbalsem !
Droge lippen,daar kan ik echt niet tegen !
In de winter moét ik echt handcrème gebruiken,mijn handen zij dan echt veel te droog !

[Beantwoorden]


Door Jorine op 15 oktober 2011 18:10

Er is voor mij een product heilig: de Make Up Store Lip Care Mix.. heb er Zweedse winters mee overleefd en mijn lippen bleven perfect. Het is een investering (omgerekend was ik 17 euro kwijt, 175 SEK) maar het is het dubbel en dwars waard!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:18:

Hmmm, je maakt me nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door bndesign op 15 oktober 2011 18:10

– handcreme! Ik zoek nog de perfecte maar ik heb al wel een hele vette voor ’s avonds.
– bodybutters, dikke rijke butters.
– nog steeds scrubs
– dagcreme (die gebruik ik amper :$)
– rose bud lippenbalsem
– dikke sjaal! en muts en (leren) handschoenen
– warme choco (met slagroom) en thee!!
– geurkaarsen/ soymelts

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 oktober 2011 18:14

mmmm, een lekker thee’tje, sloffen, kacheltjee! Echt heerlijk!
En qua beauty denk ik vaseline, voor de droge en schrale plekjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 oktober 2011 18:16

Een dikke winterjas, en gruwelijk lelijke uggs.

[Beantwoorden]


Door charile op 15 oktober 2011 18:19

Purol lippenbalsem qua make-up product en overig gewoon een heerlijk warme trui :D
x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 oktober 2011 18:22

Ik ben het helemaal eens met Anne; warme chocolademelk en slagroom, daar kom ik de koude winter(en herfst)dagen wel mee door! Daarnaast smeer ik het hele jaar door al lippenbalsem, maar in de winter een extra dikke laag. Verder smeer ik elke dag handcrème op voor ik ga slapen. De Nivea Zijdezacht voedende handcrème is echt een aanrader!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:19:

Hmmm, chocolademelk!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 15 oktober 2011 18:30

lipbalsem en lekkere bodylotion :yay:

[Beantwoorden]


Door Nina op 15 oktober 2011 19:00

Hee, ik zie mezelf ! Leuk artikel, ik word wel heel benieuwd naar die intensieve Kruidvat vaseline..

[Beantwoorden]


Door Nanne op 15 oktober 2011 19:56

Zeker Vaseline. Mijn lippen drogen anders enorm uit.

http://www.fashiable.nl

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 oktober 2011 19:58

Een goede handcrème is er 1 van HDH.. te koop bij de Etos..

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 15 oktober 2011 20:02

Warme thee en een heerlijke masker of scrub

xx

[Beantwoorden]


Door Sanja op 15 oktober 2011 21:50

AMEN to Lemony Flutter ♥ God der nagelriemcrèmes

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 oktober 2011 22:08

Leuke vraag! :)

Zelf vind ik de lippenbalsem van Elizabeth Arden erg fijn en de 8h cream, dan en een handcrème + handscrub van Crabtree & Evelyn (zo fijn dat ie is en het ruikt heerlijk, ik heb degene die naar de zee ruikt of iets in die aard) en verder ja, een warme kop chocolademelk of thee en mijn favoriete TV-series ;-)

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 15 oktober 2011 22:18

Zodra het kouder worden mijn potten bodybutter van TBS ineens een stuk leger. Ook koop ik meer badolie en badproducten omdat dat zo lekker is in de winter, ’s avonds lekker in een warm bad, en bij verkoudheid een eucalyptusbadje nemen. Ook gebruik ik in de winter veel meer blush dan in de zomer, omdat mijn gezicht een stuk witter en bleker is en dus wel wat kleur kan gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Marlou op 15 oktober 2011 22:43

Ik gebruik nu van palmers de cacoa butter formula perfect als,handcreme en andere droge plekjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:20:

Ah, die had ik vorig jaar ook! Fijn is die :)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 15 oktober 2011 22:44

Bodybutterss! Ik gebruik ze ook in de zomer, ja, craza, maar dat heeft mijn huid nodig. Ik gebruik ook meer lippenbalsem dan normaal. :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 16 oktober 2011 00:00

Ik zweer ook echt bij de shea bodybutter! Ik vind hem ook zo lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door Katja op 16 oktober 2011 07:10

Bodybutters en warme chocolademelk mag altijd.

[Beantwoorden]


Door Inge op 16 oktober 2011 10:08

Ik smeer áltijd de verzorgende lippenbalsem van de etos op mijn lippen, deze is echt zó fijn! Hij verzorgt je lippen echt heel goed!
En voor mijn handen gebruik ik de kruidvat hand therapy geconcentreerde handcrème, een blauwe tube. Hij zorgt écht dat je handen een stuk minder droog worden. Oke ik ben al weer te veel aan het opratelen. Máár deze twee producten zijn zéker het uitproberen waard! x

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 oktober 2011 10:33

wat ik echt niet kan missen in de winter is: handcrème, lemony flutter, bodylotion van TBS, vaseline voor mijn lippen en natuurlijk lipscrub van lush!

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 oktober 2011 10:39

De ouderwetse nivea creme <3
Elke een dik gezichtsmaskertje <3
En natuurlijk loads of Lippenbalsem <3

[Beantwoorden]


Door Victoria op 16 oktober 2011 10:44

Bodybutter in tropische geuren, nog een beetje leuk aandenken aan de zomer.. :(

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 16 oktober 2011 13:41

Weer een leuke twitter question vera (: Heb je misschien nog goeie tips over het verzorgen van je lippen. Ik weet niet hoe het kan maar echt mijn lippen gaan zo snel kapot en droog. Het ziet er super lelijk uit en het irriteert mij heel erg. En ik doe gewoon lippenbalsem etc op. Heel irritant ):

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2011 om 16:22:

Dankjewel Marieke! Scrbben, lekker smeren met lipbalsem en ze niet te nat maken met je tong (er vaak overheen likken).

[Beantwoorden]


Door Tedje op 16 oktober 2011 13:46

Purol of vaseline! Lekker om je lippen te verzorgen tijdens de koude wintermaanden!

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 oktober 2011 13:54

Hhaha, ik sta ertussen, wat grappig!
leukleuk

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 16 oktober 2011 15:37

Inderdaad lippenbalsem, echt een must voor de herfst en winter. Ook conditioner, bodybutter, maskertjes en ook thee drink ik meer in de herfst en winter. :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 oktober 2011 17:00

Vaseline, thee, en een lief vriendje om tegen aan te kruipen als het koud is. ^^

[Beantwoorden]


Door maaaaarit op 16 oktober 2011 17:05

Wel ga IK hun nieuwe SOS crème testen voor überdroge huidjes. Ik ben benieuwd…

Maar ‘tis’ (hihi) je vergeven meis! (a)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 16 oktober 2011 17:17

Een warme douche, benen lekker insmeren met boudybutter en vervolgens in jogging broek en lekkere dikke warme trui op de bank met fleece dekentje over, laptop op schoot! En labello bij de hand voor de droge lippen!

En voor verkoudheid staat alvast een neusspray een doosje tisseus met een koe erop , staan klaar!!

haha(:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 oktober 2011 17:37

Trind is het antwoord voor mijn nagelriem/nagelproblemen,
en een lekkere vette creme is ook altijd fijn. En heeel veel lipbalsem!

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 oktober 2011 18:05

Ik heb echt vaseline lippenbalsem en mijn body butter nodig en mijn zomerse nagellak om toch een beetje vrolijk te blijven !

[Beantwoorden]


Door ellis op 16 oktober 2011 19:22

bodybutter, lekkere parfum, lipbalsem en natuurlijk een lekkere zachte dag en nachtcreme :D

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 16 oktober 2011 22:18

Ik gebruik vooral:
– Labello (classic maar ook bijv de Fruity Shine Pomegranate)
– Sabon scrub kokos/vanille
– Sabon butter cream en/of sorbet body gel kokos/vanille
– Dove Silky Nourishment Body Cream

[Beantwoorden]


Door Lucilee op 17 oktober 2011 16:05

Body Butter. En zorg altijd ervoor dat ik handcreme in m’n tas heb m’n handen zijn altijd droog met koud weer met handcreme niet meer :D. Van kruidvat eigen merk heb je ook zo lijn echt een aanrader! Vooral voor dat geld gebruik hem nu ook al af en toe, ruikt super lekker en handen worden weer zacht.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 18 oktober 2011 14:15

Lippenbalsem! Zonder twijfel.

[Beantwoorden]


Door Nannick op 19 oktober 2011 12:37

Lippenbalsem, absoluut!

[Beantwoorden]


Door evelien op 23 oktober 2011 18:59

Die Maplesyrup bodylotion van Garnier!
Ik heb echt een dramatische dunne, gevoelige, droge huid die op een dorre woestijngrond in afrika lijkt.

maar niet met Garnier! Het is echt een wereldwonder!
IEDEREEN MOET HET GEBRUIKEN!!

[Beantwoorden]