Testpanel review: Andrélon droogshampoo

Vanaf vandaag kun je bij de drogist terecht voor de nieuwste droogshampoo van Andrélon. Verpakt in een lichtpaarse bus belooft deze droogshampoo je ongewassen lokken weer een volume boost te geven en frisser te laten aanvoelen. Het kersverse veracamilla testpanel, bestaande uit 10 geweldige leden heeft de droogshampoo voor jullie getest!

Photobucket

10 reviews, dat zijn er nogal wat en daarom heb ik ze zo kort en krachtig, maar nog steeds zo informatief mogelijk voor jullie samengevat. De 10 testers hebben verschillende leeftijden en verschillende soorten haar. Maar wie zijn ze?

We hebben de 14 jarige Anne, met donkerblond en krullend haar, Anouk, een 17-jarige meid met vrij dunne manen, Chantal, 22 jaar, met een volle bus krullen, de Aziatische en 18-jarige Shirley, de blonde Elisa van 20, Cansu, met vrij dik haar van 18, Carina, die een kappersopleiding doet, veel en dik haar heeft en 17 jaar is, de 15 jarige Emmaly met dik, kastanjebruin haar, Gamze, die 22 jaar is, dun en weinig haar heeft, en als laatste de 23-jarige Gogo danseres Nikkie, met lang, donkerblond haar.

De Andrélon Droogshampoo Verrassend Volume komt in een vrij grote bus (zeker geen meeneem formaat) met 236 ML inhoud. Versierd met paarse en lichtgroene kleuren geeft de verpakking van de droog shampoo een frisse indruk. De droog shampoo is vooral gemaakt om je haar een oppepper te geven en er wat volume in te gooien. Niet perse om je haar ook minder vet te maken, maar natuurlijk hebben de testpanel-leden dat toch ook even getest.


Hoe ruikt de droogshampoo en hoe voelt het aan?

Anne: hij ruikt erg fris, de eerste keer dat ik het opspoot bleef ik maar ruiken! Na een tijdje wordt de geur naar mijn idee wel een beetje chemisch. De droogshampoo voelt verder prima aan.

Anouk: Bij het aanbrengen van de droogshampoo rook ik een frisse, aangename geur. Na wat beter geroken te hebben, deed het me ook denken aan een geparfumeerde haarlak. Mijn haar voelde iets stroever aan, maar verder merkte ik weinig verschil.

Chantal: Nadat ik de droogshampoo heb aangebracht voelt mijn haar zichtbaar stugger aan bij de wortels en valt het daardoor minder plat, maar wel (inderdaad) verrassend volumineus. Pluspunt is dat het er ook direct een stuk frisser uit ziet.

Shirley: Toen ik de droogshampoo van Andrélon voor het eerst spoot viel de geur mij als eerste op, want persoonlijk vind ik deze heel lekker. Het is een frisse geur zoals er ook op de verpakking staat, een beetje citroen en limoen achtig. Daar moet je ook wel van houden, maar ik vond het wel een toevoeging. Dan ruikt je haar ook meteen lekker!

Elisa: De geur is denk ik fruitig bedoeld, maar ik vond hem vrij chemisch.

Cansu: De droogshampoo heeft een zoete limoen “slash” citroen geur. Ik moest gelijk aan snoep denken, echt een fantastische geurkeuze, Lekker fresh!

Carina: De droogshampoo heeft een hele prettige frisse geur, een beetje citroenachtig. Als je hem net hebt gebruikt is hij wel erg aanwezig maar -voor mij- niet storend. Dit gaat naar verloop van tijd wel weg. Als je hem hebt gebruikt voelt je haar stug, niet voor iedereen een prettig gevoel maar het hoort wel zo aan te voelen anders heb je natuurlijk ook geen volume.

Emmaly: Zoals ik bij bijna elk product doe, ruik ik ook even aan het product. Wat een heerlijke geur zeg! Het is heel erg zoet, precies zoals ik het graag heb. Het doet me een beetje denken aan perzik snoepjes, haha! Ik moet wel zeggen dat de geur redelijk overheersend is tijdens de twee minuten dat je droog shampoo moet laten intrekken, daar moet je van houden. Ik vond het persoonlijk niet erg, omdat ik -zoals ik al zei- de geur erg lekker vind. De droogshampoo maakt de haarstructuur stugger, waardoor het meer houvast heeft en je er meer kanten mee opkan. Hierdoor blijft je haar beter op zijn plaats zitten, op een natuurlijke manier.

Gamze: Ruikt frisjes naar limoen en oranje fruit.

Nikkie: De geur is lekker fris en dat vind ik belangrijk, zo krijg je toch een beetje een fris gevoel als je haar een beetje vet is, maar je wilt het nog niet wassen. De droogshampoo maakt mijn haar iets stug, maar dat is volgens mij ook de bedoeling, want er staat groot: textuur/volume op de bus. Dit is opzich prima, maar gebruiken met mate dus.

Photobucket

Wat voor resultaat heeft het op je haar, geeft het ook volume?

Anne: Nadat ik mijn haar geborsteld had en met mijn handen in model had gebracht, zat er zeker meer volume in, meer dan ik verwacht had! Je kon ook echt voelen dat er meer volume inzat. Wat ik wel heel erg jammer vind, is dat het na een paar uur weer gewoon inzakt. Je kunt dan wel wat makkelijker dan normaal een beetje volume in je haar creëren, maar niet heel erg veel.

Anouk: Een frisse, volumineuze coupe zónder witte waas is het resultaat. Het is geen wonderproduct dat mijn haar net zo fris en vol volume maakt als wanneer ik het was, maar hé, het is dan ook geen vervanging van je wasbeurten, maar een oppepper voor tussendoor. Mijn haar gaat er zeker beter door uitzien en wat meer van glanzen. Doordat ik lang haar heb, creëert het product vooral bovenop mijn hoofd volume en minder in mijn lange lokken.

Chantal: Heb je wel eens zo’n meisje gezien? Zo een met krullend haar tot over de schouders, bovenaan plat als een pannenkoek en onderaan waaiert het flink uit alsof het compenseert voor bovenop. Je kan het zien als een driehoek met 2 hoeken onderaan. Dat meisje ben ik. Mooi? Zeker niet. Iets aan te doen? Misschien wel. Mijn haar voelt zichtbaar stugger aan bij de wortels en valt daardoor minder plat en (inderdaad) verrassend volumineus. Pluspunt is dat het er ook direct een stuk frisser uit ziet.

Shirley: In het mailtje dat ik kreeg stond al een waarschuwing: “Let op: de droogshampoo is niet perse bedoelt om vet haar schoon te laten lijken” Ik vond het best vreemd van Andrélon dat ze het dan deze naam gaven want ik dacht juist dat droogshampoo ervoor moest zorgen dat het wat minder vet leek. Dan hadden ze het bijvoorbeeld gewoon een volume spray kunnen noemen als dat de bedoeling was. Eigenlijk snap ik niet zo goed wat nu de functie van deze droogshampoo is, want het maakt mijn haar niet minder vet en het geeft mijn haar ook geen volume. Dat laatste zou misschien ook door mijn slappe futloze Aziatische haar kunnen komen, volume in mijn krijgen is sowieso al lastig. Dus misschien geeft het bij andere haartypes wel wat volume.

Elisa: Het effect is niet spectaculair, heel veel volume krijg ik dan ook zelden in mijn lange, dunne haar. Toch is mijn pony dankzij de droogshampoo lichtjes ‘gelift’, mijn haar hangt er minder slap bij, en als ik met mijn handen door mijn haar ga blijft het wat volumineuzer staan. Ik ga de droogshampoo zeker blijven gebruiken tussen twee wasbeurten door.

Cansu: Na het behandelen van mijn haren met de droogshampoo, zoals het duidelijk op de verpakking stond aangegeven, heb ik mijn haren met mijn vingers in model gebracht. En oh boy, wat had ik een volume! Supermooi! Ik mag dan dik, donkerbruin, schouderlengte haar hebben, zo veel volume had ook ík niet gezien! Ik creëerde slagen die ook daadwerkelijk bleven zitten. Hoe mooi is dat?
Jammer genoeg voelde mijn haar niet echt minder vet aan gelijk na het borstelen. Bummer? Nee, want tot mijn grote verbazing werd het enkele minuten later, wel minder vet. Niet alles was opeens verdwenen, maar je voelde wel een verschil. Ik heb van mezelf ook pluizig haar, maar Andrélon droogshampoo maakte mijn haar duidelijk gladder en glanzender. En daar ben ik nog wel het meest blije over!

Carina: Ik heb het twee keer getest. De eerste keer testte ik het op vetter haar om te testen of het daarvoor ook hielp. Eerlijk gezegd was ik best wel verrast. Ik had niet gedacht dat het vettige “weg zou trekken”, maar dat deed het wel. Niet voor een lange tijd natuurlijk maar toch lang genoeg om het wassen uit te stellen. (Had hem ’s morgens gebruikt en ’s avonds was het weer vet) De tweede keer heb ik het getest als oppepper en volume. Als je alles doet wat er staat en je wacht even met je haar in model te brengen merk je al gauw dat het haar bij de haarwortels stugger wordt. Dit wil je natuurlijk ook bereiken als je volume wilt creëren dus dat is goed. Fris word je haar er zeker van door de lekkere geur die de droogshampoo heeft.

Emmaly: Of het product werkt? Jazeker! De droogshampoo haalt een deel van het haarvet weg, dat is al een enorm pluspunt. Daarnaast maakt hij de haarstructuur stugger, waardoor het meer houvast heeft en je er meer kanten mee opkan. Hierdoor blijft je haar beter op zijn plaats zitten, op een natuurlijke manier. Ik creëerde een luchtig kapsel met volume. Yesyesyes! Voor mij werkt het, ik gebruik de droogshampoo als een soort haarspray, alleen dan zonder dat ‘harde laagje’ dat ik altijd krijg van normale haarsprays.

Gamze: Het maakt mijn haar lekker stug! Wie bekend is met de volume poeders zal weten dat stugheid voor lekkere volume zorgt. Als ik droogshampoo op mijn haaraanzet heb gespoten hoef ik mijn haar niet meer te touperen en of een ander product te gebruiken voor de volume. De Andrélon droogshampoo heeft in mijn ogen een dikke pluim verdient in zijn ‘volume product jasje’.

Nikkie: Wat me opvalt aan deze droogshampoo dat hij minder goed het vet absorbeert van mijn andere haar dan andere droogshampoo (bv batiste), ik heb meer product nodig voor hetzelfde resultaat. Hij maakt mijn haar stugger, maar dat is volgens mij ook de bedoeling, aangezien er groot: textuur/volume op de bus staat. Dit is opzich prima, maar gebruik het product dus met mate.

Photobucket

Wat vind je van de prijs/kwaliteit verhouding? De droogshampoo kost €4.99

Anne: De prijs/kwaliteit verhouding is prima! Ik vind het vooral heel erg fijn dat de droogshampoo geen witte waas achterlaat, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ook vind ik het erg fijn dat hij zo makkelijk te gebruiken is.

Anouk: €4,99 is een goede prijs voor dit product. Op de verpakking staat: ‘Geeft een verfrissende volume boost aan je haar tussen de wasbeurten door’. Dit is precies wat het doet. De droogshampoo laat mijn haar heerlijk ruiken en geeft frisse oppepper.

Chantal: Ik vind de droogshampoo voor wat het is, vrij prijzig. Maar dat meisje met dat driehoekhaar? Die is niet meer.

Shirley: Het is een grote verpakking dus vind ik die 5 euro zeker wel een redelijke prijs, vooral omdat je bij droogshampoo meestal maar een beetje gebruikt. Ik zou hier dus wel lang mee kunnen doen, zeker omdat je het niet iedere dag hoeft te gebruiken.

Elisa: Verrassend Volume Droogshampoo van Andrélon heeft een richtprijs van €4,99 voor een bus van 236 ML en dat vind ik een prima prijs. Ik ga de droogshampoo zeker blijven gebruiken tussen twee wasbeurten door.

Cansu: Voor 5 euries is dit dus echt een goede kwaliteit! Ik zou zeggen: ren sneller dan het licht en sla je Andrélon droogshampoo-slag voor het te laat is! Oh, en had ik jullie al iets vertelt over die geur? Goddelijk! ;-)

Carina: Ik vind de droogshampoo opzich niet duur als je bekijkt hoeveel erin zit.

Emmaly: Het geld dat je betaald voor dit product, vind ik zeker aannemelijk. €5,- is sowieso al niet een vermogen voor een haarproduct, daarnaast werkt het nog eens goed. Ik zeg: kopen die handel!

Gamze: De Andrélon droogshampoo heeft in mijn ogen een dikke pluim verdient in zijn volume product jasje. Het zorgt voor lekkere volume, laat na stylen geen witte waas achter en ruikt frisjes naar limoen en oranje fruit. Voor het effect wat die geeft is €4,99 een hele mooi prijs.

Nikkie: Ik vind de prijs voor dit product niet niet verkeerd, maar ik vind de droogshampoo ook geen topper.

Photobucket

Anne, Anouk, Chantal, Shirley, Elisa, Cansu, Carina, Emmaly, Gamze en Nikkie: Bedankt voor het testen en reviewen van de droog shampoo!

De Andrélon Droogshampoo Verrassend Volume is ongeveer vanaf 10 oktober te koop voor €4.99.


Reacties

Door Silke op 10 oktober 2011 15:02

Dit is super je moet vaker reviews doen met meerdere

[Beantwoorden]

Sandy antwoordt op 10 oktober 2011 om 22:03:

I agree, bij deze geef ik mij graag op ;-)

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 10 oktober 2011 15:15

Leuk zo review met testpanel! Ik zelf heb de droogshampoo van Lee Stafford (bij Etos te koop) en die is echt super goed, de beste die ik ooit heb gehad. Hij werkt super goed en laat niks wits of iets dergelijks achter, echt een fijne droogshampoo :)

[Beantwoorden]

Roelie antwoordt op 12 oktober 2011 om 04:49:

Bij mij laat die weer wel een witte/grijze waas achter :S

[Beantwoorden]


Door yara op 10 oktober 2011 15:16

wauw leuk!ik wou dat ik in het testpanel zat :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 15:40:

Misschien de volgende keer!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 oktober 2011 15:18

Deze droogshampoo lijkt me erg fijn! Leuk gedaan met zo’n soort ‘testpanel’, erg leuk om te lezen! Ik denk dat ik deze ook ga halen, hij lijkt me ook helemaal niet duur voor de verhouding (:

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 oktober 2011 15:18

Ik lees erg veel positieve dingen erover! Ik ga hem bij mezelf natuurlijk ook even uitproberen

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 oktober 2011 15:20

Misschien moet ik me er ook eens aan gaan wagen..

[Beantwoorden]


Door Anne op 10 oktober 2011 15:29

Leuk artikel Vera! Ik vond het echt leuk om in je testpanel te zitten!

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 10 oktober 2011 om 15:37:

Me 2! ben benieuwd wie dat verrassingspakket heeft gewonnen.

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 10 oktober 2011 om 16:05:

Wow, ik had helemaal niet in de gaten dat je een verrassingspakket kon winnen joh, maar ik las het net bij de blog over het testpanel ja, haha. xd

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 15:41:

Dankjewel meiden :$ Ik ben erg blij met jullie reviews!

[Beantwoorden]


Door Claire op 10 oktober 2011 15:31

ik ga die shampoo echt proberen

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 10 oktober 2011 15:37

Leuk, reviews met een testpanel :D Grappig om te zien dat de meningen soms verschillen, maar dat hoort erbij. Als ik iets koop, kan mijn mening altijd verschillen van die van andere mensen.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 10 oktober 2011 15:37

Misschien een tip voor de volgende keer: ik mis een soort conclusie! Verder leuk dat je anderen laat testen :)

[Beantwoorden]


Door Noë op 10 oktober 2011 15:39

Hmm deze ga ik misschien wel kopen. Ik zoek namelijk juist niet een droogshampo die mijn haar minder vet maakt, want ik heb heel droog haar. En om mijn haar niet verder uit te drogen was ik het zo mn mogelijk, dus dan is droogshampoo wel weer handig.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 10 oktober 2011 15:42

Klinkt erg goed, ik vind het wel weer duur eigenlijk. Want een gewone shampoo van 5 euro vind ik al duur. Ik gebruik altijd de Batiste droogshampoo. Het is trouwens wel een ontzettend leuk artikel geworden!

[Beantwoorden]


Door Stella op 10 oktober 2011 15:44

er staat in dat blokje 2 keer elisa (:

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 10 oktober 2011 om 15:57:

Dat wilde ik ook net typen :) Ik wil graag weten of Chantal een witte waas had, en die staat er net niet tussen (:

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 10 oktober 2011 om 16:36:

Ik ben vergeten dat in mijn review op te nemen, dus daar kan Vera niets aan doen. For the record: ik heb ook geen witte waas gezien! Wel het idee dat het iets minder ging glanzen, maar dat komt natuurlijk doordat het minder vet is. :)

[Beantwoorden]

Shadow antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:24:

Aah dankjewel! Dan ga ik hem halen, want mijn haar lijkt t meest op dat van jou en Anne en jullie hadden beiden geen witte waas gelukkig :)

Shadow antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:25:

Ik ben btw die Annemiek van hierboven (:

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:33:

Ah, ik ga het blokje even aanpassen en Elisa vervangen voor Chantal. Thanks for noticing! :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 10 oktober 2011 15:44

Leuk, zo’n testpanel review! Ik ben wel enthousiast geworden over deze droogshampoo. Ik zoek al een tijdje een droogshampoo en ik denk dat deze het gaat worden. De prijs vind ik ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 10 oktober 2011 15:50

Leuk zo al die reviews!
Ga hem misschien wel proberen binnenkort.
Had het wel nog leuk gevonden als er foto’s van het resultaat bij zaten.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 10 oktober 2011 15:53

heel erg leuk zeg…! leuk om verschillende reviews te lezen

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 oktober 2011 15:56

Leuk ! Weet je een keer de mening van verschillende mensen !

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 10 oktober 2011 16:00

Ik denk dat ik deze wel ga kopen! Ik zoek juist iets wat mn haar lkkr volume geeft. Gebruik daar nu haarlak voor, maar hoorde dat dat niet echt goed voor je haar is ofzo…?
Heeft er iemand nog andere goede tips misschien? (heb krullen)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:35:

Kan je gewoon gebruiken hoor! Maar misschien is deze droogshampoo ook wel een idee.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 10 oktober 2011 16:00

Echt leuk dat je andere meiden hebt laten testen! Het lijkt mij echt een fijn product, ik was nog opzoek naar een fijne droogshampoo, misschien ga ik deze eens proberen. Ik hoop wel dat er bij mij geen witte waas achter blijft.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 10 oktober 2011 16:06

Joh helemaal geen slechte reviews! M’n moeder had ’t altijd over droogshampoo van vroeger, misschien ’s voor de gein deze ’s voor haar meenemen, kijken wat ze er van vind :)

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 oktober 2011 16:09

Dat is de moeite, leuk dat je andere meiden hebt laten testen!
Ik denk dat ik deze zeker ook eens ga uitproberen..
Niet dat ik vaak droogshampoo gebruik maar voor in het geval (:

Liefs, Julie xx

[Beantwoorden]


Door Monique op 10 oktober 2011 16:22

Super leuke reviews!

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 oktober 2011 16:27

ZO! dat is een lange post!
Ik gebruik zelf droogshampoo van batiste en ben daar zeker tevreden over, vooral die ‘blush’ die ruikt ook lekkerrrr

[Beantwoorden]


Door Gamze op 10 oktober 2011 16:31

Aah ziet er superleuk uit zo allemaal bij elkaar. Leuk om te zien dat het bij iedereen een beetje anders heeft gewerkt maar toch voor volume heeft gezorgd. Super reviews meiden! het was super om mee te doen aan deze testpanel thanx Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:36:

Ik vond het super leuk dat jullie zo enthousiast hebben meegedaan!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 oktober 2011 16:32

Leuk en handig met ’t testpanel! Ben vooral benieuwd naar de geur want ik vind die van Batiste en Kruidvat helemaal niet lekker, dus ik ga ‘m nog wel proberen :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 10 oktober 2011 16:42

Mij lijkt dit product me geen succes. Als het maar eventjes werkt, dan was ik liever mijn haren. Er zijn betere droogshampo’s volgens mij. Deze sla ik dus over.

[Beantwoorden]


Door Christel op 10 oktober 2011 16:51

Leuk een review met testpanel. Jammer dat ik allergisch ben voor Andrelon anders had ik hem gekocht.

[Beantwoorden]


Door Fenna op 10 oktober 2011 16:58

Haha het is Batiste (zonder P). Leuk en handig artikel, maar wel jammer dat op héél veel plekken spelfouten niet zijn verbeterd, waar een -d moet staat een -t en andersom.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:37:

Ik ben heel lang bezig geweest met de review, en nog een beetje ziek, dus sorry, maar ik zie de fouten niet… Als ik beter ben zal ik er nog wel even naar kijken, want ik snap wel dat het storend is.

[Beantwoorden]


Door charile op 10 oktober 2011 17:05

Klinkt goed :D Deze wil ik zeker ook eens gaan uitproberen :)
x

[Beantwoorden]


Door Tedje op 10 oktober 2011 17:07

Echt leuk zo’n testpanel! :) Zou je vaker moeten doen!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 10 oktober 2011 17:09

Erg leuk zeg! Dit moet je vaker doen! :wave:

[Beantwoorden]


Door Amber op 10 oktober 2011 17:14

Klinkt goed, misschien maar ook een keertje uitproberen

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 10 oktober 2011 17:47

Klinkt goed! Is ook wel iets voor mij! zeker omdat mijn haar van nature ook wat slap is. en textuur is altijd welkom :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 10 oktober 2011 18:02

Dat klinkt goed ^.^

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 oktober 2011 18:04

Leuk zo’n testpanel, moet je zeker vaker doen! Maar dan wel met wat minder mensen, 4 ofzo, dit is wel erg veel lezen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:38:

Snap ik, het is inderdaad veel tekst, maar zo is de droogshampoo wel heel uitgebreid getest voor elk type haar :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 oktober 2011 18:05

Echt leuk om zo te lezen , met meerdere reviews (:

[Beantwoorden]


Door lolalola op 10 oktober 2011 18:11

kan je het nu al in de winkel kopen of waarneer pas :) maar is die van het ruidvat niet goedkoper en beter ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:39:

Hij is vanaf vandaag te koop, staat ook in de tekst he :) prijsverschillen weet ik niet, de richtprijs is €4.99

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 10 oktober 2011 18:15

Leuk om te lezen! Maar is het nou wel of geen droogshampoo? Haalt het het vette uit je haar wel weg? ‘T klinkt supergoed, ik ga naar de winkel hiervoor! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 18:40:

Daar is hij in eerste instantie niet voor bedoelt, maar zoals je merkt vinden sommige testers wel dat hij ook dat klusje klaart. Toch is de droogshampoo eigenlijk bedoeld voor meer volume en frisheid.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 oktober 2011 18:17

Droogshampoo is fijn! Gebruik het alleen echt als nood. Voor als mijn haar opeens spontaan vet is..
Gebruik zelf die van lee staford.

[Beantwoorden]


Door Paola op 10 oktober 2011 18:22

Superleuk om de meningen van meerdere mensen te lezen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 oktober 2011 18:27

Echt superleuk dit testpanel! Ik zit nu wel te twijfelen… misschien toch die van batiste proberen die écht voor vet haar is bedoeld.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 oktober 2011 18:27

Die ga ik zeker halen. Het zal vast wel een goed uitkomen. ^^)

xx

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 10 oktober 2011 18:45

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door emmaly op 10 oktober 2011 18:55

oh dit is echt supergaaf zeg! erg leuk dat ik mee mocht doen vera!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 10 oktober 2011 18:56

Leuk om te lezen! (love)

[Beantwoorden]


Door Agnetha op 10 oktober 2011 18:59

Leuk om te lezen :D en zo’n droogshampoo wil ik ook wel proberen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 oktober 2011 19:27

Leuke post.
Ga hem denk ik morgen halen, ben al tijdje op zoek naar een droogshampoo die betaalbaar is!

[Beantwoorden]


Door alicia op 10 oktober 2011 19:27

wauw, wat een goed idee om het zo te revieuwen!!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 10 oktober 2011 19:41

Alleen al omdat er bij een paar meiden staat dat de shampoo lekker ruikt, wil ik m gaan kopen. Die van Batiste vind k verschrikkelijk ruiken

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2011 om 21:19:

Haha, ja ik vind de geur (heb de droogshampoo zelf ook) wel echt een plus :)

[Beantwoorden]


Door Samira op 10 oktober 2011 20:25

oké kopen dus!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 10 oktober 2011 20:49

Echt leuk zoon testpanel, alleen vond ik het onduidelijk wie wie was en wie welk haar had!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 10 oktober 2011 20:51

Ik vind droogshampoo erg fijn, maar ik denk dat ik zelf bij Batiste blijf

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 oktober 2011 21:04

Wat superleuk om te lezen al die meningen,
ik heb nog geen droogshampoo.
snel kopen haha.
x

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 10 oktober 2011 21:39

Zo, grote lap tekst! Leuk om al die verschillende meningen te lezen, ik denk niet dat ik deze droogshampoo ga proberen, het lijkt meer voor extra volume te zorgen dan voor minder vet haar :no:

[Beantwoorden]


Door Dionneeu op 10 oktober 2011 21:44

hmm ik denk eerlijk gezegd dat ik niet veel aan het testpanel heb gehad. geen van die haartypes komt over mijn mijn haar type. Toch vind ik het wel goed bedacht en voor de mensen die er wel iets aan hebben is het super handig! alleen twijfel ik nu echt of ik hem wel of niet zal kopen aangezien ik wel nog zo iets nodig heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 oktober 2011 om 11:17:

Wat voor haartype heb je, Dionne?

[Beantwoorden]

Dionneeu antwoordt op 11 oktober 2011 om 14:29:

ik heb heel erg dik rood haar dat heel snel vet wordt. echt snel. maar het pluist ontzettend en ik mag het dus ook niet uitdunnen. ik heb tussen slag en stijl en soms tussen slag en krullen. ik heb nog geen shampoo voor mijn haar gevonden want ik heb dus pluizig en vet haar tegelijk. en ik heb ook heel snel last van dooie punten terwijl ik bijna met 0 graden douche en nooit stijl of krul.

[Beantwoorden]

cindytjee antwoordt op 13 oktober 2011 om 22:16:

hoi dionne
ik ben kapster, en ik denk dat ik je kan helpen om een goede shampoo te vinden,
er is van kerastase een shampoo speciaal voor een vette hoofdhuid en vette lengtes en punten bain clarifiant alleen is die €19.00
goedkoper altenatief is goldwell dualsenses deep cleansing shampoo is €10.90
als je het echt vervelend vind dat je snel vet haar hebt, kun je over wegen over te stappen op 1 van deze shampoo’s
je kan ook even rond kijken op internet daar worden de shampoo’s meestal goedkoper aangeboden,
het zijn inderdaad duurdere shampoo’s maar in verhouding doe je er langer mee omdat je minder nodig hebt


Door barbara op 10 oktober 2011 22:09

haal even een fohn door je haar en die witte waas is weg
of evt een handdoek door je haar wrijven

[Beantwoorden]


Door Pauline op 10 oktober 2011 22:28

superleuke review, wil m nu zelf ook wel testen!

[Beantwoorden]


Door daisy lammers op 10 oktober 2011 23:16

Ik ben echt al heel lang op zoek naar een droog shampoo dus ik ga deze maar is uittesten.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 11 oktober 2011 06:45

Als mn huidige droogshampoo op is, ga ik ‘m eens halen!

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 oktober 2011 13:10

Handige review!
Ik ga alleen niet aan de droogshampoo ;)

[Beantwoorden]


Door Amber op 11 oktober 2011 13:49

Veel tekst, maar wel erg handig!
vraag me wel af, heeft ook iemand met kort haar het getest?

[Beantwoorden]


Door Inge op 11 oktober 2011 23:10

Stug haar..? Ik weet niet of ik van het woord stug in combinatie met haar nou heel blij moet worden.. Ik wil dat mn haar zacht en glad is. Niet stug. Heb zelf al genoeg volume dus als het het vette niet weghaalt zie ik niet echt een reden om dit product te gaan gebruiken..

[Beantwoorden]


Door Bibi op 3 november 2011 11:33

En voor meiden met kort of halflang haar?

[Beantwoorden]


Door geen op 5 november 2011 18:16

waar is andrelon droog shampoo te koop ik kan het echt nergens vinden

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 10 november 2011 01:17

Ik was vandaag bij de Etos en die zeiden dat deze droogshampoo voorlopig niet meer te koop is wegens leveringsproblemen.

[Beantwoorden]


Door Isaben op 14 november 2011 14:13

Echt heel fijn, die review! Ik twijfelde eigenlijk om de droogshampoo te kopen, omdat ik uit ervaring weet dat de helft van zulke soort producten troep is, maar dit heeft me overtuigd. Gonna try!

[Beantwoorden]


Door Mnemo op 16 november 2011 16:56

Leuk idee en leuk artikel!
Voor- en na foto’s erbij zou misschien wel leuk zijn? (en nog een foto ’s avonds, dan kan je zien hoelang de shampoo het uithield :))

[Beantwoorden]


Door Suzan op 16 november 2011 18:48

En nu gratis bij aanschaf van drie Andrelonproducten, die samen ook nog eens maar vijf euro kosten. De verkoopster begon meteen over hoe goed zij dit spul vindt zonder dat ik het ook maar vroeg dus ik denk dat het wel een aanrader is!

[Beantwoorden]


Door Isa op 26 november 2011 19:04

Leuk! Veel meiden uit mijn klas hebben het over deze droogshampoo, ze vinden hem allemaal heel erg fijn! En het is ook best wel budget, en dat is fijn aangezien ik niet echt heel veel geld te besteden heb, En dit zou ook wel fijn voor mij zijn, aangezien ik best wel gevoelig ben voor luizen, kan ik mijn haar niet te vaak wassen. En zo zou het er wel schoner uitzien!
En ik zou eigenlijk ook wel heel graag meedoen met zo’n testpanel!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 27 november 2011 12:00

[…] producten: ♥ Andrélon Droogshampoo ♥ NYX Matte Lipstick Perfect Red ♥ MAC Lippencil Cherry ♥ The Body Shop Strawberry Body […]


Door Carly op 29 november 2011 21:05

Wat een flut product. Vette pony, blijft gewoon een vette pony.

[Beantwoorden]


Door klara op 30 november 2011 11:25

Deze droogshampoo is prettig maar bij mij is helaas na twee dagen alle lucht op onverklaarbare wijze uit de fles ontsnapt waardoor er geen druk meer in zit en ik de de drooshampoo dus niet meer uit de fles kan spuiten.. Erg vervelend! Dan is 5 euro wel ineens veel :(

[Beantwoorden]


Door Nienke op 4 december 2011 12:34

De droogshampoo van Andrélon heb ik na een paar weken proberen gisteren in de prullenbak gegooid. Het enige positieve er aan vind ik de geur. Vergeleken met de droogshampoo die ik normaal gebruik (Schwarzkopf, lichtblauwe verpakking) een plus, maar die werkt verder een stuk beter.

[Beantwoorden]


Door shirley op 19 december 2011 23:02

heey,,
dat is toevallig, ik heet ook Shirley en kom uit Azië alleen ben ik 2 jaar jonger :P

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 december 2011 20:36

Ik vind et een FLUT droogshampoo, ik heb hem 1keer gebruikt en daarna liep hij zelf leeg.

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 december 2011 13:06

Leuke review, wel toevallig want gister was ik van plan een droogshampoo te gaan kopen. Uiteindelijk niet gedaan, maar nu weet ik wat meer over deze en welke ik wil.

[Beantwoorden]


Door Mirriam op 7 januari 2012 23:50

Wel goed. Maar heb 2 maal een bus gehaald en na 2-3 keer geprobeert ook inderdaad uit zich zelf leeg!!! Duurkoop dus.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 20 februari 2012 22:40

Hmm klinkt goed van dat volume! Ik gebruik zelf de Kruidvat droogshampoo vrij regelmatig maar dan echt voor vette plukjes. 2 spuitjes droogshampoo en goed uitkammen met een heel klein kammetje anders lijkt het net of je mega last van roos hebt. Volgende keer deze eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 april 2012 22:22

Ik heb 2x een spuitbus gekocht en na enkele keren gebruik, was de spuitbus al helemaal leeg.
Bij de 2e spuitbus had ik hetzelfde!
Ik ga geen 3e kopen!

[Beantwoorden]


Door no name op 22 januari 2013 20:39

hey ik heb een vraagje
bestrijd de droogshampoo ook luizen, of kan ik het een soort van gebruiken ipv echte shampoo want ik kan niet vaak me haar wassen…???
xx vanwege die vraag mijn naam… :?:

[Beantwoorden]


Door Mar op 29 augustus 2013 19:09

Ik kwam een klein flesje droogshampoo tegen dus ik dacht dat ga ik eens proberen dan, want dan vind ik het de moeite wel waard. Moet zeggen op zich bevalt het me. Ik vraag alleen af wat de gevolgen erna zijn voor vettig haar? Hoe vaker ik mijn haar was, hoe vetter het wordt, hierdoor loop ik eigenlijk altijd wel een keer met vet haar. (dagelijks wassen is ook niet zo best voor mijn superfijne haar), maar inmiddels zit ik op om de dag wassen en is het de volgende dag dus alweer vet. Nu hoop ik dus de droogshampoo te gebruiken om die dag dat ik met vet haar loop, niet meer zo voor schut te lopen, maar is het bij de droogshampoo niet ook zo dat het uiteindelijk zorgt voor nog vetter haar? want dan heeft het totaal geen zin voor mij om te gebruiken. Daar ben ik dus wel benieuwd naar, want als mn haar er niet nog vetter van wordt, dan wil ik het graag 1 a 2 x in de week gebruiken tegen dat vette haar om zo het wassen nog een dag uit te stellen, zodat mijn haar niet nóg sneller vet wordt :)

[Beantwoorden]