Kijkbuis kindje – mijn favoriete tv programma’s

Soms kijk ik weken geen tv, en dan lig ik opeens elke avond een uurtje op de bank een veel te verslavend programma te kijken. Ik heb DVD boxen van series die ik leuk blijf vinden en graag tijdens herfstige dagen in bed met laptop terug kijk, en ik heb zo mijn programma’s en series die ik nu op tv volg. Dit zijn mijn favorieten!

Photobucket


Photobucket

Friends kijk ik al jaren en ik word nog steeds ontzettend vrolijk van de zes New Yorkers. Ik heb de DVD box al een aantal jaar in huis en ben inmiddels het punt bereikt dat ik sommige afleveringen mee kan praten. Ik zoek graag op YouTube Friends bloopers op als ik in een dipje zit, vooral die van seizoen 8 zijn super grappig. Mijn favoriete karakters zijn Joey, Phoebe en Janice. Mijn favorieten afleveringen zijn… er teveel!

Photobucket

Ook SATC kijk al een hele tijd en verveelt me nog steeds niet. Vroeger begreep ik alle grapjes over seks natuurlijk nog niet, maar toch vond ik toen de serie al heel erg leuk. Ik heb de DVD box en ik blijf met plezier naar Carrie & Co kijken (behalve de afleveringen waarin ze Aiden met Big bedriegt. Die kan ik niet aanzien!) Ben je fan, dan is ook de eerste film van SATC een aanrader. Ik vind alle karakters heel erg leuk, maar Samantha is denk ik mijn favoriet.

Photobucket

Het tweede seizoen van Trinny & Susannah: Missie Holland is helaas net afgelopen, maar was de afgelopen weken mijn vaste prik op de woensdagavond. Hoewel sommige stukjes in het tv-programma nogal overdreven en duidelijk geacteerd geacteerd zijn, mag dat de pret niet drukken. Ik vind het super hoe Trinny en Susannah zonder schaamte Nederlandse vrouwen aan hun Marlies Dekkers bh’s omhoog trekken en meerder malen per aflevering het woord ‘tits’ of ‘bum’ in hun mond nemen. Oh, de make-overs zijn ook leuk natuurlijk.

Photobucket

The Voice Of Holland is immens populair en ook ik ben fan. Het leukst van het programma vind ik de grappen tussen Nick & Simon en Roel van Velzen. Natuurlijk kijk ik ook graag naar de mensen die auditie doen, maar ik vind het dan ook weer heel zielig als er niet gedrukt wordt. Mijn favoriete deelnemers zijn tot nu toe Charlie Luske en de twee meiden uit Raffish.

Photobucket

The Vampire Diaries volg ik online omdat het niet in Nederland wordt uitgezonden. Het is een serie over (je raadde het vast al) vampieren. Twilight is leuk, TVD is nóg leuker. Ook volg ik sinds kort Buffy The Vampire Slayer op Comedy Central. Ook erg leuk en lekker old skool!

Photobucket

In december begint weer een nieuw seizoen van Ali B Op volle toeren waar ik absoluut weer naar uit kijk. Ali B gaat in dit programma met rappers op bezoek bij de beste Nederlandse zangers en zangeressen om van hun bekendste nummer een remake te maken. En vice versa natuurlijk!

Photobucket

Op zondagavond zit ik aan de buis gekluisterd tijdens Spuiten en Slikken. Een programma wat ik al een aantal jaar volg en nog steeds erg interessant vind. Elke week zijn er weer twee tafelgasten die vertellen over hun seks -en drugsleven en natuurlijk wordt er xtc getest, met glijmiddel over een luchtkussen gegleden en geeft seksuologe Minke elke week weer antwoorden op een aantal brandende vragen.

Photobucket

Terwijl mijn hele timeline op Twitter over HNTM tweet, zit ik CSI: New York te kijken. Ook de gewone CSI en CSI: Miami vind ik tof (hoewel Horatio nu toch wel een beetje op mijn zenuwen begint te werken), maar de New York versie met ultra serieuze rechercheur Mac vind ik het leukst -it’s all in the name?-. Bijna alle afleveringen zijn lekker spannend, met veel achtervolgingsscènes, geschiet, geschreeuw en knappe acteurs.

Wat zijn jouw favoriete tv series en programma’s?

Bron foto’s: We Heart it en Google.


Reacties

Door Milou / Louna op 25 oktober 2011 09:12

Leuke programma’s he! (love)

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 25 oktober 2011 09:13

Zelf was ik vorig jaar bij The Voice aanwezig, omdat een vriendinnetje bij de liveshows zat! :) ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:15:

Tof!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 25 oktober 2011 09:14

Woohooh! nog een friends geek! Mijn vriend vind het niet eens meer leuk om samen friends te kijken, omdat ik zovaak in een aflevering stukjes (vooral de grapjes) mee praat! hihi ^^

Leuk artikel ! :D

[Beantwoorden]


Door kimberly op 25 oktober 2011 09:16

Spuiten en slikken & natuurlijk Ali B op volle toeren, geweldig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 oktober 2011 09:19

De CSI reeks idd. True Blood (nieuwe seizoen is weer afgelopen dus ik heb weer wat te doen de komende tijd), Mad Men (zo lekker 60s en Don Draper is een a-hole van de bovenste plank maar toch heeft ie wat), Dexter (serial killer goes daddy, de perfecte combi voor awkwardness). En met vlagen kijk ik Criminal Minds en Numbers.

Ik hou niet zo van vrouwen series zoals je ziet. Oh en TV kijk ik al helemaal niet. Ik download alles want voor TV kijken heb ik geen tijd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:16:

Voor TV kijken heb je geen tijd, maar je kijkt die series wel? Ik snap het even niet :)

[Beantwoorden]

Lydia antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:32:

Nou, series die je downloadt kun je kijken wanneer het jou uitkomt, terwijl je voor een televisieprogramma juist tijd vrij moet maken om op gezette momenten voor de buis te zitten (tenzij je het online terugkijkt, maar dat lijkt me vanzelfsprekend). Best een logische redenering van Maaike, vind ik ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:38:

Ik vind het toch een beetje een vreemde manier om het te zeggen. Want het kost beiden evenveel tijd. Het is niet handig om het echt TV te kijken, daar ben ik het wel mee eens.

Lydia antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:51:

Tja. Daar ben ik het echt niet mee eens, maar dat is een vrij nutteloze discussie ;-) Ik kijk om dezelfde reden als Maaike ook geen TV, ik stream series online en kijk dingen als DWDD en andere actualiteitenprogramma´s terug op sites als uitzendinggemist etc. Momenteel volgen mijn huisgenootjes en ik trouwens Ringer, Pretty Little Liars (geweldige make-up looks!), New Girl, Revenge, The Mentalist en The Lying Game. Stuk voor stuk aanraders als je van lichtgewicht spanning houdt! Wel erg jammer dat de eerstvolgende uitzending van PLL pas medio januari 2012 wordt uitgezonden, de laatste Halloween-aflevering was zo spannend!

Annemiek antwoordt op 25 oktober 2011 om 13:37:

Ik vind het ook een beetje vreemd gezegd. Een aflevering van 1 uur, duurt gewoon 1 uur, of je nou op tv kijkt of niet. Downloaden is dan wel weer handiger, omdat je niet hoeft klaar te zitten om een bepaalde tijd en geen last hebt van reclames enzo.
Alleen kan dus niet zeggen dat je helemaal geen tijd hebt, want hoe je de aflevering ook kijkt, dat ene uur kijk je wél, dus heb je wél 1 uur tijd! :doh: :roll:

Lieke antwoordt op 16 december 2011 om 19:07:

lydia ik hou zooo veel van PLL ik en een vriendin van mij kijken het eerst altijd maar nu wachten tot februari ben nu ook de boeken aan het lezen (ik weet dus al wie A is) maar ik zal het niet verklappen hoor (tenzij je het wilt weten)


Door sarah op 25 oktober 2011 09:22

DEXTER!!! echt supercool programma :D ik was zo verslaafd dat ik een week gespijbelt heb van school om alle seizoenen te kijken. ja echt erg. Oh en As the world turns, mja das echt fout. ;D

[Beantwoorden]


Door Eva op 25 oktober 2011 09:23

Leuke programma’s!
Ik zelf kijk altijd gtst, Hntm en projectcatwalk.
(love) Xx

[Beantwoorden]


Door Marc op 25 oktober 2011 09:30

Daar zitten wel leuke programma’s tussen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 oktober 2011 09:30

Jaaaa, Friends & SATC!

[Beantwoorden]


Door Linda op 25 oktober 2011 09:32

SOWIESO THE VAMPIRE DIARIES! (love)

[Beantwoorden]


Door Marcella op 25 oktober 2011 09:36

Geen wie is de mol fan?(A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:16:

OHHH JA! Natuurlijk wel!

[Beantwoorden]


Door Madelief op 25 oktober 2011 09:39

Hahaha, ,mijn moeders favoriete programma is Ali B op Volle Toeren! Ik hou heel erg van expeditie Robinson en wie is de mol!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:17:

Ik kijk het ook samen met mijn moeder haha ^^)

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 27 oktober 2011 om 11:48:

Ja, expeditie Robinson en wie is de mol vind ik ook echt te gek! Verder kijk ik ook the voice, ushi en the family en SYTYCD. En dat was het wel ongeveer :P

[Beantwoorden]


Door yael op 25 oktober 2011 09:43

Waar ze Big bedriegt? bedoel je waar ze Aidan bedriegt met Big?:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:17:

woeps, ja dat bedoel ik dus!

[Beantwoorden]


Door Elly op 25 oktober 2011 09:47

Leuk om te lezen dit! Friends is uiteraard mijn all-time favoriet. Die afleveringen heb ik al minstens 10 keer gezien en ik kan ze nog steeds met plezier kijken. Verder Dexter, Supernatural en Grey’s anatomy natuurlijk. Oh en Men in Trees vond ik ook geweldig. En Moonlight, maar daar was maar één seizoen van. Deze seriejunkie stopt nu ;-).

[Beantwoorden]


Door Iman op 25 oktober 2011 09:49

Oh ik wist niet dat Ali B op volle toeren weer zou beginnen! En trouwens… het leukste liedje vind ik Rosamunde :P

[Beantwoorden]


Door anastasya op 25 oktober 2011 09:50

the vampire diaries is inderdaad geweldig. verder ben ik meer van de actualiteitenprogramma’s, 3 op reis, hello goodbye, spoorloos en alle programma’s met herman de blijker.

[Beantwoorden]


Door paula op 25 oktober 2011 09:56

haha, ok mijn lijst (willekeurige volgorde): HNTM, Project Catwalk, Desperate Housewives, Het Blok, SATC, Wie is de mol?, ER(mijn alltime favo) en ik kijk ook regelmatig Law & order, en britse/scandinavische detectives als Beck, The killing, midsomer murders, lynley, frost , etcetera! haha best veel dus!

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 oktober 2011 09:58

elke zomervakantie kijk ik alle SATC afleveringen en films achter elkaar :D het is al zo’n 3 jaar traditie XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 10:18:

Ik doe dat vaak juist in de kerstvakantie ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 25 oktober 2011 10:00

Heerlijk die series als Friends; Gilmore Girls & Greys Anatomy – maar ook Wie is .. de Mol? en As The World Turns staan op mijn lijstje!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 oktober 2011 10:08

Leuke programma’s! Ik ben ook fan van Missie Holland! Alleen soms hebben die vrouwen nèt wat te strakke jurkjes aan (die een make-over krijgen)…

[Beantwoorden]

fashionlove antwoordt op 25 oktober 2011 om 15:02:

het is wel allemaal nep want vorige keer zag je zo een mannetje die zogenaamd heel zielig was. een paar weken later zag ik dat zelfde mannetje bij de 25 meest bijzondere beroepen ofzoiets. zijn beroep was figurant spelen…
allemaal doorgestoken kaart dus haha maar toch leuk af en toe! xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:08:

Serieus!? :O Dat vind ik echt jammer!

[Beantwoorden]


Door Renée op 25 oktober 2011 10:08

Gleee! Jammer dat het nu niet op tv komt :-(

[Beantwoorden]


Door Desirée op 25 oktober 2011 10:20

Ik hou wel van de crime series, ATWT, TVOH en Friends & SATC blijven leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Amber op 25 oktober 2011 10:21

Friends blijft leuk! Ik kijk erg veel tv-series, maar momenteel vind ik Ringer & Revenge de leukste nieuwe series. Big Bang Theory vind ik het grappigst.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 25 oktober 2011 10:29

Ik volg niet zoveel programma’s op tv, meestal kijk ik het via internet. Mijn favoriete series zijn Gossip girl, Pretty little liars, Supernatural, Merlin, Glee en Hawaii five o

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 25 oktober 2011 om 11:04:

Ik hou ook van pll ! en hawaii five 0 en suoernatural (dean <3)

[Beantwoorden]

Evi antwoordt op 26 oktober 2011 om 19:02:

Waar kan je Pretty Little Liars kijken? Weet je toevallig nog een fijne site? Na een paar boeken gelezen te hebben ben ik echt super benieuwd naar de serie :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 12:36:

Ik twijfel om PLL ook te gaan volgen… is het écht een leuke serie?

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 25 oktober 2011 om 13:29:

Jaa zeker doen! Is echt heel leuk! Soms een beetje voorspelbaar.. Vooral in het begin maar het is echt een verslavende serie :D

[Beantwoorden]

hannah antwoordt op 25 oktober 2011 om 21:25:

jaaa écht doen het is zoooo leuk & verslavend hihi

[Beantwoorden]


Door melanie op 25 oktober 2011 10:32

Law and order, desperate housewives, greys anatomie, enz enz… ik kijk zooooo veel series, mijn vriend word er gek van

[Beantwoorden]


Door Ris op 25 oktober 2011 10:58

Door Jeanine op 25 oktober 2011 11:00

Zelf hou ik heel erg van CSI, Bones en dat soort programma’s.

[Beantwoorden]


Door Ghyli op 25 oktober 2011 11:08

Ik vroeg me af op welke site jij de vampire diaries kijkt, ik kan zelf namelijk geen goede vinden? (:

[Beantwoorden]

valerie antwoordt op 25 oktober 2011 om 12:02:

Je kan naar thevampirediaries.nl gaan, als je even zoekt kan je ze ook met nl ondertiteling vinden ;)
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 12:37:

Ik kijk het op een vage come2me site ^^)

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 25 oktober 2011 om 13:17:

Sidereel.com en dan hebben zij allemaal links waar je het kan kijken.

[Beantwoorden]


Door ellen op 25 oktober 2011 11:26

Ik vind castle ook echt heel erg leuk! En op nederland 1 Overspel, erg mooie serie

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 25 oktober 2011 om 14:43:

Castle is echt de leukste serie die ik ken :)

[Beantwoorden]

Lois antwoordt op 25 oktober 2011 om 23:21:

2 van mijn favoriete series inderdaad!

The mentalist vind ik ook super! Heerlijke donderdagavond dus, haha.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 25 oktober 2011 11:50

Inderdaad tvoh is leuk om te kijken :)

[Beantwoorden]


Door willemijn op 25 oktober 2011 11:57

ik ben ook gek op te vampire diaries!

[Beantwoorden]


Door valerie op 25 oktober 2011 12:01

tvd the best! sinds wanneer is buffy op comedy cental? hoelaat komt het? haha.
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 12:38:

Als ik het goed heb om 16:50. Word sinds een paar weekjes uitgezonden volgens mij!

[Beantwoorden]


Door Anne op 25 oktober 2011 12:14

The O.C. Is ook een super leuke/grappige/spannende serie ik denk dat dat echt iets voor jou is!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 12:38:

Heb het in ’t begin wel gevolgd! Seth (love)

[Beantwoorden]


Door michella op 25 oktober 2011 12:21

Vera zou jij vandaag een parfum stash willen opnemen.
En wil je nog een keer een shoplog doen.
En een MAC stash met al je mac producten dat zou ik heel leuk vinden. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 12:38:

Shoplog komt eraan!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 oktober 2011 12:22

Haha, van deze huge lijst kijk ik alleen maar The Vampire Diaries, luv it! Voor de rest volg ik nog Pretty Little Liars, The Secret Circle, Glee, SYTYCD en als het er weer aankomt: Expeditie Robinson en Wie is de mol.

[Beantwoorden]

Mariëtte antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:48:

Expeditie Robinson is nu op tv hoor! Op donderdag :)

[Beantwoorden]


Door Jill op 25 oktober 2011 12:31

jaeaaahhhhh trinnya and susannah! iloveit!,
en ook tvoh is leuk! maar friends en sex and the city moet ik echt een xtje gaan kijken, lijkt me leuk!

[Beantwoorden]


Door Lola op 25 oktober 2011 12:32

Leuk artikel! Mijn all-time favorite is Bones, geweldig! TVOH en Friends is ook leuk :D
BTW Vera, ik zag jou vrijdag op station Arnhem(of het was je dubbelganger :P), wat zag je er leuk uit! Je had volgensmij een bruin jasje aan en je haar los, geweldig!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 oktober 2011 12:43

Leuk om te lezen. Mijn favo tv programma’s zijn: Het Blok, Politie te paard (klinkt suf maar is echt leuk, haha…) Expeditie Robinson en Grenzeloos verliefd, Waar is de mol en wat ik ook echt een heel goed programma vind is Lauren Verslaat op Veronica en ik heb dus ook veel zin in het nieuwe seizoen.
Ook kijk ik nog Gossip Girl :)

[Beantwoorden]


Door Anneeee op 25 oktober 2011 12:50

waar kan je the vampire diaries terug kijken??? <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:09:

Kijk even bij comment nr. 28!

[Beantwoorden]

lies antwoordt op 25 oktober 2011 om 18:34:

handig dat t genummerd is! :D

[Beantwoorden]


Door Ariane op 25 oktober 2011 12:51

Mijn favoriete programma’s zijn Gossip Girl en Pretty Little Liars. Vooral de laatste kijk ik iedere dag een paar afleveringen!

[Beantwoorden]


Door Charlot op 25 oktober 2011 13:04

Ik hou van series! Mijn favoriete op dit moment zijn Pretty Little Lairs,Mad men,Dexter,Gossip girl en The vampire diaries:) Maar als er iets op tv komt wat ik wil zien dan kijk ik het meestal terug via internet,heb geen tijd om perse rond half 9 of half 10 voor de tv te zitten:)

[Beantwoorden]


Door Margaux op 25 oktober 2011 13:10

Haa jij kijkt alles waar ik ook graag naar kijk! Ben echt verslaafd aan TVD en kan weer niet wachten tot de nieuwe aflevering uitkomt. Ik kijk ook graag naar gtst, hntm, wie is de Mol en Keeping up with the Kardashians!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 25 oktober 2011 13:13

Je moet voor de grap eens horatio compilaties opzoeken op youtube. De ene oneliner na elkaar, steeds gevolgd door het op- of afzetten van zijn zonnebril :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:10:

AH, ga ik nu doen :D

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 oktober 2011 13:52

Trinie & Susanna, the voice of holland, CSI en Ali B op volle toere keek en kijk ik ook. Verder vind ik Awkward op MTV echt een geweldige serie en ook HNTM. En GTST en ook wie is de mol als het weer begint haha :)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 25 oktober 2011 13:57

leuke progamma’s!!

[Beantwoorden]


Door charmaine op 25 oktober 2011 14:01

gtst (love)

[Beantwoorden]


Door Ariska op 25 oktober 2011 14:05

Flashpoint <3

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 25 oktober 2011 om 16:07:

oh geweldig he! ik kijk ook vaak flashpoint (:

[Beantwoorden]

Ariska antwoordt op 25 oktober 2011 om 18:28:

Ja! Ik hou echt van die serie, hij is gewoon ook zo goed!

[Beantwoorden]


Door Kim op 25 oktober 2011 14:12

How I Met Your Mother, ben ik verslaafd aan!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 oktober 2011 14:20

Leuk om te lezen! ^^

Ik kijk heel erg graag naar “Gossip Girl” <3 It's my number one serie :D

[Beantwoorden]


Door Katja op 25 oktober 2011 14:20

TVD :D (love)

[Beantwoorden]


Door Jorine op 25 oktober 2011 14:39

Jaaa Vampire Diaries! Dat is gewoon 40 minuten eye candy ;) Ian Somerhalder, Paul Wesley, Joseph Morgan en ga maar door.. nomnom

Verder kijk ik:
– Modern Family (extreem grappig)
– Outnumered (extreeem grappig)
– Big Bang Theory
– Parks & Recreation
– The Office
– Pretty Little Liars (nu helaas seizoenspauze)
– Glee
– True Blood
– Wie is de Mol (wanneer het wordt uitgezonden)
– Lost (helaas afgelopen :()

Hmm.. da’s wel een beetje veel :/ #waarblijftdetijd

[Beantwoorden]


Door Daisy op 25 oktober 2011 14:47

leuk artikel!!

ik vind Trinny & Susannah: Missie Holland & de voice of holland ook supper leuk om naar te kijken! maar inderdaad nu jij je eigen site hebt , heel veel aan het werk enzo is het neit zo handig om dan altijd maar tv te kijken! en dvdtjes zijn altijd leuk zit er teminste geen reclame tussen haha ! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:15:

Precies! Lekker kijken in mijn eigen tijd! Maar het is juist ook wel fijn soms op een vast tijd wat te moeten kijken, anders zit ik de hele dag achter de computer ^^)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 25 oktober 2011 15:14

TVOH is zó leuk ^^)
Ik kijk vooral ook om Roel haha :yay:

[Beantwoorden]


Door Monique op 25 oktober 2011 15:14

Ik heb geen tv, dus als ik tv kijk, is dat als ik bij iemand op visite ben. Maar wij (mn vriend en ik) downloaden wel series. Momenteel kijken we samen Mad Men en ’t nieuwe seizoen van Dexter. Allebei aanraders.
Andere series die we gezien hebben zijn The Wire, Spartacus en Six Feet Under. Stuk voor stuk hele goeie series. Zelf heb ik ook Desperate Housewives gevolgd, maar ben bij ’t een-na-laatste seizoen afgehaakt, omdat ik ’t toch wel teveel van hetzelfde vond worden.
Naast series kijk ik ook Anime. Daar heb ik er ook al ’n heleboel van gezien (teveel om op te noemen), maar momenteel volg ik One Piece.

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 oktober 2011 15:32

CSI en The Voice <3

[Beantwoorden]


Door Jana op 25 oktober 2011 15:39

The Vampire Diaries!! <3
Ik kijk het ook online want in België zenden ze het ook niet uit :(
Maar dan heb je wel geen last van reclame enzoo :D
xx Jana

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 oktober 2011 15:42

Ik kijks nu naar de herhalingen van ‘sara’ en ik volg so you think you can dance :)

[Beantwoorden]


Door Nele op 25 oktober 2011 15:50

All Saints en CSI:NY

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 oktober 2011 16:04

Oeeeeeeeeeh komt Buffy weer op tv??? Dat moet ik zien!! Veel gekeken vroegah, maar weet er al niet meer zoveel van haha.
Vampire diaries is mijn favoriete serie!! (love) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:17:

Buffy rocks!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 oktober 2011 16:04

Oh ik vind Glee echt helemaal geweldig, heb echt alle seizoenboxen en blijft leuk om te zien hihi..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:18:

Ik vond het eerste seizoen leuk, raakte bij het tweede verveeld :(

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 oktober 2011 16:06

Teen mom, 16 and pregnant, oh oh cherso & jersey shoree (:

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 25 oktober 2011 16:07

The Vampire Diaries volg ik ook via internet, ben bij seizoen 3 afl 6 maar die staat er nog niet ><
Verder keek ik vroeger veel Buffy, Fringe, The Ghost Whisperer, Supernatural enzo. Nu kijk ik veel programma's van de Discovery ID zender, super spannend al die zaken! Je blijft er maar naar kijken….
En op vrijdagavond en zaterdagavond kijk ik gezellig met het gezin naar TVOH en IHVH.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:18:

The Ghost Whisperer keek ik eerst ook!

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 28 oktober 2011 om 15:58:

Dan ben ik benieuwd waar je VD kijkt…. Want maandag stond ie er al op (met ondertiteling)!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 oktober 2011 16:20

ik vind csi ook zo leuk <3

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 25 oktober 2011 om 16:21:

Dan zul je trouwens Cold Case en Lie to me ( al weet ik niet of die nog op tv komt ) ook erg leuk vinden!

[Beantwoorden]


Door Mireille op 25 oktober 2011 16:26

Wat ik erg leuk vind is Pretty little Liars, een Amerikaanse serie wat je alleen online kan kijken. En GTST, HNTM, Project Catwalk enz.

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 25 oktober 2011 16:34

haha wat leuk zo’n artikel
mijn moeder is helemaaal verslaafd aan Trinny & Susannah.
Een vriendin van haar heeft er aan mee gedaan!
het is alleen ontzettend nep.. je moet je opgeven en vervolgens anderhalfuur reizen naar de stad waar ze zogenaamd van de straat geplukt moeten worden.
Bovendien zijn er van te voren al mensen bij de candidaten thuis geweest om hun kledingkast te checken.
Echt jammer vind ik dat.. maarja het is ook wel weer logisch..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:19:

Ik hou niet van nep gedoe… en loop dus gelijk ook niet de kans van straat te worden geplukt! nahhh :(

[Beantwoorden]


Door Missglitterss op 25 oktober 2011 16:42

Heerlijke serie Friends en zelf kijk ik ook altijd de bloopers als ik een dipje heb.
TVD is zo geweldig om te zien al is het alleen maar op Damon.

[Beantwoorden]


Door Jet op 25 oktober 2011 16:47

csi newyork, en buffy the vampire slayer zijn ook echt mijn favorieten! (love)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 25 oktober 2011 16:50

ik ben echt super fan van de digitale zender E! die zit bij ziggo op 142. als ik even de kans krijg zap ik er meteen naar toe. er komen series als keeping up with the kardashians, ice loves coco, spin crowd maar ook hele leuke programma’s zoals DR. 90210 en Bridal Plasty. ik ben echt een sucker voor real life soaps en in amerika is het natuurlijk allemaal net even wat heftiger en nepper. eerst vond ik het helemaal niks maar tegenwoordig ga ik er regelmatig echt voor zitten. per ongeluk verslaafd geraakt! bij deze zijn jullie gewaarschuwd haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 17:20:

Hahah, ik heb geen E! dus ben verslavingsvrij ^^)

[Beantwoorden]


Door yasmina op 25 oktober 2011 17:07

satc, vampire diaries en csi <3333
jammer genoeg mag ik van mijn moeder niet naar csi en satc kijken. satc kijk ik stiekem tog hooor n,n

[Beantwoorden]


Door Michelle op 25 oktober 2011 17:28

Ik hou echt heel erg van Modern Family, Glee, CSI (alle crime-programma’s, eigenlijk) en The Simpsons, en o ja, ook nog Family Guy. En The Voice is ook awesome inderdaad.

[Beantwoorden]


Door nika op 25 oktober 2011 17:41

Ugly Betty en Glee en Awkward en Sherlock, LOVE IT

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 25 oktober 2011 17:58

Leuk artikel! We hebben dezelfde smaak, qua series (op CSI na, ik kijk volop HNTM zoals je op twitter waarschijnlijk hebt gemerkt, haha). Friends, SATC, Spuiten & Slikken, Ali B’s Op Volle Toeren, TVOH: ik vind ze allemaal geweldig! Op dit moment behoort Pretty Little Liars toch ook wel tot mijn favoriete series, ik kijk dit online.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2011 om 20:45:

Hahah ja dat heb ik ook twitter gemerkt ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 25 oktober 2011 18:26

Uhm mijn 3 favorieten zijn gtst, atwt en the voice!

[Beantwoorden]


Door lies op 25 oktober 2011 18:32

Kijk je geen gtst?

das zoooo leuk!!

[Beantwoorden]


Door Renske op 25 oktober 2011 18:39

Oh ik volg echt heel veel:
How I Met Your Mother, Glee, Gossip Girl, The Big Bang Theory, HNTM, Project Catwalk, Project Runway (vind ik nog stukken leuker dan de NL versie, Project Catwalk), Trinny & Susannah, So You Think You Can Dance, The Voice Of Holland, Wie Is De Mol, Cougartown (hoewel ik daar een beetje klaar mee ben en ik vraag me uberhaupt af of de serie niet gestopt is) en ik kreeg als tip nog The Office, dus daar waag ik me binnenkort maar eens aan. En straks de twee spin-offs van Project Runway (eind van dit jaar/begin volgend jaar).

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 oktober 2011 18:48

Ik kijk graag Hollands Next Topmodel, Expeditie Robinson, The Voice Of Holland (:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 25 oktober 2011 19:01

Ja al die crime series en the menthalist. House vind ik ook leuk. Trinny and susannah ook wel.
Hntm vind ik tegen vallen dit jaar. The voice of holland is ook erg leuk…

[Beantwoorden]


Door Michelle op 25 oktober 2011 19:06

Mijn tv staat elke avond om 8 uur aan op GTST, verder kijk ik graag oh oh cherso en DeVilla vind ik ook erg leuk. En the voice en Ik hou van holland zijn mijn vaste programma’s. ^^)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 25 oktober 2011 19:09

Buffy the vampire slayer is geweldig <3
Daarna kan je altijd nog Angel gaan kijken :)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 25 oktober 2011 19:28

Haha wat grappig, ik kijl heel veel series maar geen een van deze programma’s, behalve soms the voice :)

[Beantwoorden]


Door leilani op 25 oktober 2011 19:39

bones en friends zijn mijn favorite series

[Beantwoorden]


Door suuuss op 25 oktober 2011 20:19

Friends! <3

[Beantwoorden]


Door michelle op 25 oktober 2011 20:25

Leuk artikel!
Ik kijk ook graag naar SATC.
Je moet ook echt Pretty Little Liars en Gossip Girl kijken zoo leuk!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 25 oktober 2011 20:28

The Voice is AMAZING! Ik vond The Vampire Diaries zo stom, snapte echt niet waarom iedereen het keek, soms moest ik even meekijken met iemand, nu ben ik addicted, zucht. :’)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 25 oktober 2011 21:36

TVD <3 ik hou van die serie!
Verder kijk ik momenteel gossip girl, pretty little liars and the big bang theory. verder kan ik echt niet wachten tot mad men weer begint, maar dat duurt nog wel een paar maandjes helaas!
alle series die ik al helemaal heb gekeken ga ik niet opnoemen haha, veel te veel!

[Beantwoorden]


Door maria op 25 oktober 2011 22:18

house is ook een leuke serie.
vroeger hadden ze altijd op tv Ugly Betty maar jammer dat ze het nu niet meer uitzenden :-(

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 oktober 2011 22:31

Ik ga toch echt voor Sex and the City…geweldig (love)

[Beantwoorden]


Door brenda op 25 oktober 2011 23:13

How i met your mother, modern family, community, house, dexter, gtst, tvoh en last but not least hntm :). oh en ik hou van al die komedies die overdag op rtl4 enzo zijn. Als je na een hele dag school eeeindelijk mag niksen en niet na hoeft te denken, hmmmm.

[Beantwoorden]


Door Elle op 26 oktober 2011 07:15

Ik kijk ook CSI maar alleen CSI new York en de “normale” vintage ik nog leuk!!!!!!! En vooral new i love it

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 26 oktober 2011 12:38

Haha,ik heb ook heel vaak,dat als mensen op mijn timeline op twitter allemaal dingen over programma’s zitten te tweeten,terwijl ik een heel ander programma kijk haha. Mijn favoriete programma is Desperate Housewives. (:

[Beantwoorden]


Door Ruth op 26 oktober 2011 13:29

Gossip girl! ik weet niet of je het kijkt maar anders moet je het zeker doen! Echt te geweldigste serie ooit!

[Beantwoorden]


Door Tes op 26 oktober 2011 14:09

Doe mij maar GTST, HNTM, Expeditie Robinson en nog veeeeeel meer. Ik kijk vooral veel programma’s terug maar die 3 kijk ik altijd. Bijna altijd ben ik wel een programma terug aan het kijken!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 26 oktober 2011 14:48

CSI! Alleen ben ik meer CSI Miami fan :yay:
Waarom werkt Horatio op je zenuwen? :no:

[Beantwoorden]


Door jet op 26 oktober 2011 15:33

als al mijn vriendinnen HNTM kijken zit ik ook altijd CSI tekijken.
het is gwn elke weeek zo spandend dat ik het gwm weer wil zien !

[Beantwoorden]


Door eliz op 26 oktober 2011 18:28

ik ben een glee en gossip girl-addict :-)

[Beantwoorden]


Door Marrit op 26 oktober 2011 19:04

Glee en modern family c:
Darren criss WOOHOOO T__T’

[Beantwoorden]


Door Annelies op 27 oktober 2011 09:59

Kijk je geen Awkward.??

Dat is echt een hele leuke serie!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 oktober 2011 12:42

Ik kijk echt heel veel series: Pretty little liars, the lying game, 90210, gossip girl, one tree hill, grey’s anatomy en desperate housewives.
The vampire diaries lijkt me ook leuk, maar die heb ik nog nooit gezien.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 27 oktober 2011 16:15

Ik heb ook heeeeel lang Friends gekeken, ik was echt verslaafd gewoon! Jammer dat het nu niet meer op tv is, maar ik kijk ook nog vaak de bloopers op YouTube:)
Nu kijk ik altijd The Big Bang Theory, Two and a Half Men en Criminal Minds.

[Beantwoorden]


Door Jildou op 27 oktober 2011 16:49

The Vampire Diaries is awesome!! :)
Ik ben zelf ook groot fan!

[Beantwoorden]


Door luna op 28 oktober 2011 16:21

dexter, satc, lost, gtst, en spuiten en slikken.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 28 oktober 2011 16:46

Pfoeh, nou ik heb zo veel series in m’n kast staan dat is niet meer normaal! Ben een echte tv series geek hoor :D
Friends, SATC, Lost, Buffy The Vampire Slayer (heeerlijk oldschool idd) en Angel natuurlijk ook dan ;), Charmed Grey’s Anatomy, Desperate Housewives, Glee, Gilmore Girls, House, CSI, NCIS, West Wing, Beverly Hills 90210 (ja de oude), Dawson’s Creek (ook lekker nostalgisch) en ook nog veel SF series (ja ik ben een nerd haha :D)

En ik kijk ook nog tv programma’s zoals Het Blok, Expeditie Robinson, HNTM, The Voice, noem maar op. :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 28 oktober 2011 18:04

Leuke tv programma’s! ‘Friends’ kijk ik ook graag ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 28 oktober 2011 19:14

Ik keek altijd The Bold and the beautifull
vond ik super spannend! Maarja, heb het al heel lang niet meer kunnen kijken, andere tijd andere zender. grr:(

[Beantwoorden]


Door Pascalle op 29 oktober 2011 10:26

Leuke programma’s
Ik ben echt ook heel erg verslaafd aan CSI !!
Het is zo spannend en leuk ^^)
Bones vind ik ook heel leuk….

xxx

[Beantwoorden]


Door Jessyy op 29 oktober 2011 21:20

Expeditie Robinson is echt het enige prog. dat ik echt volg met HNTM. Maar Ali-B op volle toeren,The Voice, En GTST kijk ik sinds kort soms ook net als ONM. Maar echt geweldig vind ik het niet hoor! Verder zijn prog’s als spuiten&slikken en SATC & CSI ook nog wel leuk! Wie is de mol heb ik eigenlijk nooit gekeken omdat, tja geen idd.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 1 november 2011 21:10

ik ben helemaal into NCIS, de characters zijn zo origineel en zit een leuk verhaal in.
verder kijk ik A/HNTM, CSI, My Life As Liz, project Runway en House natuurlijk, die gast is gewoon geniaal. oude serie zoals,
Married with Children en That’s 70 show.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 16 december 2011 19:03

@Lydia Jij ook zoon PLL van ooh ben er zo weg van kan niet wachten tot februarie <3 <3

[Beantwoorden]


Door Chantal op 20 februari 2012 22:48

The Vampire Diaries!! Oh zo gemeen dat de laatste aflevering pas over een maand is terwijl de 1 na laatste aflevering al geweest is! Heb ook alle boeken gelezen, maar die zijn wel zo anders. Verder Pretty Little Liars, New Girl, GTST (jup, ik kijk elke aflevering!). Ik denk erover om True Blood te gaan kijken..

[Beantwoorden]


Door Eefje op 23 oktober 2012 22:27

Weet iemand op welke onbetaalde zender je Revenge terug kunt kijken OVERDAG? Dus niet op Net 5 om 5 voor half 3 ’s nachts.
CSI New York is inderdaad heeeel leuk! :-)

[Beantwoorden]


Door pożyczki prywatne op 6 december 2012 21:15

I’m not that much of a internet reader to be honest but your
blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Cheers

[Beantwoorden]