Wat vind jij mooi aan jezelf?

Samen met twee andere YouTubesters, Dionne en Teske heb ik een video opgenomen voor Dove. Zij hebben momenteel een hele goede campagne die gaat over het feit dat vrouwen niet kunnen zeggen wat ze mooi vinden aan zichzelf. Kijk de video hieronder voor mijn point of view. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier voor de video van Dove.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 10 augustus 2011 | 120 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Leah op 10 augustus 2011 10:49

Ik vind het super dat jullie dit doen! Het is ook lastig om iets moois aan jezelf op te noemen, omdat je dan inderdaad snel arrogant overkomt (dat is het laatste wat ik wil ;))

Toch ben ik erg blij met mijn blauwe ogen en mijn haar. Ik hoef er niets mee te doen en het valt gewoon steil (niet té steil) en dat scheelt erg veel tijd in de ochtend, haha! Al vind ik krullen ook prachtig..

[Beantwoorden]


Door Marleen op 10 augustus 2011 10:54

ik heb het filmpje van teske ook gezien ! ik ga denk ik ook nog het filmpje van dionne kijken . maar als ik iets moest kiezen wat ik mooi aan mezelf vindt, …..
ik denk dan toch echt mn figuur wel . k ben best wel dun $ . en heb best wel lange benen $ .
daar ben ik wel blij mee .
en vera ? joun haar is zooooo mooi . ik wou dat ik dat had :P .
maarja, fijne vakantie !

[Beantwoorden]

Anne & Shannon antwoordt op 10 augustus 2011 om 19:41:

Ja we dachten ook dat ik zoiets al bij Teske hadden gezien.
En iets wat we mooi vinden aan onszelf, hmm.
We zijn allebei tevreden over onze ogen haha
x

[Beantwoorden]


Door Savannah op 10 augustus 2011 10:54

Ik vind je echt een hele mooie meid Vera, ik vind ook heel goed dat jullie deze video’s maken ( voor Dove ). Wat ik aan mezelf mooi vind zijn mijn ogen en mijn lange benen. En Vera je hebt inderdaad prachtig haar en leuke rode lipjes staat je heel goed.

Liefs

[Beantwoorden]


Door Veerle op 10 augustus 2011 10:54

ik vind mijn blauwe ogen heel erg mooi ;p

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 10 augustus 2011 10:54

Het enige wat ik mooi vindt aan mijzelf is me lange haar.
Bij jouw vera vindt ik je haar ook zo prachtig en je tanden en je ogen en je straald echt bijna altijd prachitig om te zien,
erg leuke video
xx

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 augustus 2011 10:54

hahah WÁT jij bent een bezoeker van MIJN blog? :P
Daar moest ik wel even om lachen!

En ja, Vera, jij bent ook mooi =D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 11:05:

Haha, ja maar het is wel zo! Ik sta elke keer versteld.

Hee madame, je hebt niet gezegd wat je mooi vindt aan jezelf! Ik vind je naam in ieder geval al heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 10 augustus 2011 10:55

Een erg leuk initiatief van jullie drieën! Zelf vind ik het ook erg lastig om mooie dingen van mezelf op te noemen. En ik kan ook maar over een ding zeggen dat ik ze mooi vind en dat zijn mijn ogen.

En het is inderdaad makkelijker om van anderen mooie dingen op te noemen. Bij jezelf zie je toch altijd de ‘kleine minpuntjes’ wat een ander helemaal niet opvalt en misschien juist mooi aan je vindt.

[Beantwoorden]

Sandra antwoordt op 11 augustus 2011 om 06:25:

Tuurlijk. Het is een leuk filmpje. Mee eens! Maar niet op eigen initiatief. Ze doen het in opdracht van Dove en krijgen er, neem ik aan, lekker voor betaald.

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 augustus 2011 10:57

Super dat jullie dit doen! Heb het filmpje van Dove vorige week een keer gezien! Echt een goed initiatief! En eigenlijk is het te gek voor woorden dat je niet van jezelf kunt zeggen wat je mooi vindt! Je ziet jezelf iedere dag in de spiegel dus dan moeten de mooie je dingen je toch wel opvallen?
Ik ben erg blij met mijn ogen, hals en borst/schouder. Probeer dit ook altijd wel te accentueren waardoor ik beter in mijn vel zit.

Heb trouwens nog even gezocht naar de blogs van Tessa en Dionne (ben ook erg benieuwd naar hun) maar ik kan ze nog niet vinden. Kan iemand een linkje van hun blogs achter laten? Zou super zijn! ALvast bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 11:07:

Teske’s blog is Teskuh.nl en dionne maakt alleen YouTube video’s. Op YouTube heet ze Dionnetje1990.

Je kapsel ziet er ook heel gaaf uit op je foto!

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 10 augustus 2011 om 11:15:

Dat is lief :) 3x dank je wel!

[Beantwoorden]

fleur antwoordt op 11 augustus 2011 om 18:54:

Dionne heeft ook een site! http://www.dionnediaries.nl!
xxx

[Beantwoorden]

Marleen antwoordt op 10 augustus 2011 om 11:09:

Dit zijn de links naar hun filmpjes:
Dionne: http://www.youtube.com/watch?v=uv26PLJkO0I&feature=feedu

Teske: http://www.youtube.com/watch?v=3l-XRlQRFjM&feature=feedu

[Beantwoorden]


Door Merel op 10 augustus 2011 10:58

Ik kan echt niet tegen die mensen die gelijk vinden dat je arrogant bent, of te veel eigen dunk hebt als je zegt dat je iets (goed) kan of dat je jezelf mooi vind, en dat ze dat ook zeggen ‘je gaat toch niet zeggen dat je iets goed kan of dat je jezelf mooi vind?! dat doe je toch niet?!’.
Als mensen die dan heel goed kunnen dansen (die dan ook 12 uur per dansles hebben) en dan zeggen dat ze dat niet kunnen, heb ik altijd zin om te zeggen ‘ja inderdaad! dat kun je niet’ en dan kijken ze helemaal beledigt ;)
Wat ik mooi aan mezelf vind? ik vind mezelf over het algemeen wel mooi, ik vind mijn lippen mooi, ze zijn mooi vol, niet overdreven en hebben een mooie vorm. Mijn haar heeft ook een mooie bruine kleur.

[Beantwoorden]


Door Marinah op 10 augustus 2011 11:27

Ik vind mijn gezicht leuk en hoe mijn haar er omheen hangt

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 augustus 2011 11:30

Ik ben het helemaal met je eens! Het is echt belachelijk dat slechts 1% van de Nederlandse vrouwen zichzelf mooi kan noemen. Ik snap wel dat het natuurlijk ook een soort “taboe” is omdat het al snel arrogant over kan komen, maar het kan nooit kwaad om positief over jezelf te denken.
Zelf vind ik de kleur van mijn ogen (groen met lichtbruin), mijn lange benen ondanks dat ik zelf niet erg lang ben en mijn sproetjes wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Hilde op 10 augustus 2011 11:30

Vera, je bent echt n schat zoals je dit verteld haha!:)
Wat ik geweldig vind aan jou, is dat je zo behulpzaam bent! Je hebt me toen zo lief geholpen met mn boek haha :)
Wat ik mooi vind aan mezelf, zijn mijn ogen (groen, met rond het pupil bruin en een grijs randje om de iris(nog nooit bij iemand anders gezien)) & mijn figuur en uitstraling (ik lach veel). Ook vind ik mijn ambitieuze karakter erg mooi aan mezelf, omdat het veel aspecten van de rest van mijn karakter terug laat komen.
Zo dat was het haha :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 12:07:

Mooi lijstje, Hilde! Als je boek klaar is wil ik wel een exemplaar he :D

[Beantwoorden]

Hilde antwoordt op 10 augustus 2011 om 12:21:

Ik ben op de helft, dus het begint op te schieten :)

[Beantwoorden]


Door Manuela op 10 augustus 2011 11:34

Ik vind jouw haar echt zó mooi, daar ben ik echt jaloers op!
Wat ik aan mezelf mooi vindt zijn mijn ogen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 augustus 2011 11:41

Erg mooie video met een goede boodschap! Wat ik mooi vind aan mijzelf zijn denk ik mijn ogen :) daar krijg ik vaak de meeste complimentjes over!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 12:07:

Ik vind jou ogen ook heel mooi! En de vorm van je gezicht :ja:

[Beantwoorden]


Door Gonny op 10 augustus 2011 11:45

Sinds dat ik mij zeker voel van mijzelf en dit laat blijken op mijn site ben ik ook al meerdere malen arrogant genoemd, iets dat ik dus echt te belachelijk voor woorden vind! Arrogant zijn en tevreden zijn met jezelf zijn natuurlijk twee hele verschillende dingen :yes:

Jij iets te zwaar? Ik vind jou juist een prachtig figuur hebben en totaal niet (iets) te zwaar! Je bent een enorm mooie meid :sexy:

Wat ik mooi vind aan mijzelf, heb er lang over gedaan om er tevreden mee te zijn, maar ik vind mijn figuur mooi (smalle(re) taille, heupen etc.). Uhm mijn blauwe ogen vind ik ook erg mooi, daarnaast ben ik ook wel blij met mijn korte koppie en mijn karakter niet te vergeten :)

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 12:09:

Je bent heel erg mooi Gonny! Ik vind je ogen ook echt super mooi. Mensen die zeggen dat je arrogant bent snappen het niet, jij bent alles behalve arrogant.

[Beantwoorden]

Gonny antwoordt op 10 augustus 2011 om 20:59:

Dank je wel lieve Veer! :smak:

[Beantwoorden]


Door Yara op 10 augustus 2011 11:51

Ik vind heel veel aan mezelf mooi :-) Er was een tijd dat ik elk lichaamsdeel haatte van mezelf, maar mede dankzij jou (en je geweldige artikel een tijdje terug over onzekerheid) gaat het nu stukken beter. Tuurlijk zijn er delen van mijzelf die ik minder mooi vind, maar ik ben bijvoorbeeld heel erg blij met mijn figuur, mijn blanke huidskleur, mn blauwe ogen, en mijn vrolijkheid die ik kan overbrengen op anderen.

Opvallend is trouwens dat als je je goed voelt, je heel veel complimenten krijgt. Heb je dat zelf wel is gemerkt? Ik krijg bij mijn werk op een gemiddelde avond (cassiere, niet denken dat ik wat raars doe hahah) als ik me goed voel zo’n 5 complimenten. Als ik me niet goed voel, krijg ik niks te horen. Die complimenten maken het dus alleen maar mooier.

Ik vind jou een hele mooie meid, Vera. Mooi blond (Power to the Blondines!!!) en je lacht altijd zo lief.Je bent heel eerlijk, puur en ook behulpzaam. Je geeft goed (persoonlijk) advies over dingen als onzekerheid, waar elke meid last van heeft.

X Yara

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 12:12:

Je hebt me echt geraakt Yara, wist niet dat ik je geholpen heb: echt een compliment.

Als je lekker in je vel zit, straal je dat uit. Je komt gelijk positief over en dat trekt andere mensen aan. Niet zo gek dat je dan complimentjes krijgt ^^)

[Beantwoorden]


Door serentje op 10 augustus 2011 11:57

Door Kim op 10 augustus 2011 12:00

Ik ben erg blij met mijn brede heupen en dikke billen! Mijn bruine ogen en mond lachen meestal en mijn flinke bos krullen is echt iets waar ik trots op ben! Dit durf ik ook gewoon te zeggen tegen mensen. Al word ik dan vaak raar aangekeken, omdat die anderen altijd een probleem met zichzelf schijnen te hebben (te dun haar, te dikke billen, te kleine lippen etc) Vaak denk ik; ‘Waaar heb je het over! Je bent prachtig zoals je bent!’
Het is toch juist fijn om tevreden en zeker over jezelf te zijn? Waarom is dit een taboe? Of zal het te maken hebben met een bepaalde bescheidenheid in Nederland?

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 10 augustus 2011 12:01

Goed dat je dit doet! Ik vind het wel raar dat mensen je arrogant vinden als je zegt dat je iets mooi vind aan jezelf. Moet iedereen dan altijd maar alles lelijk vinden aan zichzelf? Bah. Niks van aantrekken! Je doet het hartstikke leuk, en ik zei laatst al tegen je op formspring dat je voor veel meiden een voorbeeld bent (ook voor mij, ja). Dan hóór je ook niet onzeker te zijn, je hebt gewoon het recht om jezelf mooi te vinden. Je bént ook gewoon mooi.

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 augustus 2011 12:04

super mooi filmpje!
ik heb een beetje het zelfde haar als jou, ik was en borstel het alleen en aan de onderkant krijg ik dan ook een beetje krullen, alleen mijn haar is iets blonder.
ook vind ik mijn lengte 1.76 wel mooi en ik heb lange slanke benen :)
haha toch wel een beetje apart hoor maarja, je bent een prachtige meid Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 10 augustus 2011 12:11

Vera, je straalt in deze video, echt mooi!

Wat ik mooi vind aan mezelf zijn mijn groene ogen en mijn volle lippen. En sinds een tijdje ben ik mijn bleke huid ook mooi gaan vinden. Vroeger vond ik het vreselijk dat ik zo bleek was, nu accepteer ik het en ben ik er blij mee. Het past bij me :)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 10 augustus 2011 12:19

wat ontzettend raar dat er reacties waren van mensen die je arrogant vonden! Ze waren waarschijnlijk gewoon jaloers (ik heb je in ieder geval nooit arrogant gevonden). Ik vind het zo super om te horen wat mensen mooi aan zichzelf vinden, dat is toch veel leuker dan dat iedereen zichzelf loopt af te kraken. (doe ik zelf ook wel een beetje, maar dat probeer ik echt te veranderen :$) Ik weet niet zo goed wat ik mooi aan mezelf vind, maar ik denk mijn teennagels, haha!$

[Beantwoorden]


Door Desiree op 10 augustus 2011 12:31

Echt super gaaaf dat je dit doet! Ik vind het ook echt absurd dat een vrouw zichzelf niet mooi durft te noemen…
Ik bedoel niemand is perfect! Helemaal niemand…dus waarom zou je dan bang? Iedereen heeft iets eigens! Iets moois dus.

Ik ben enorm blij met mijn dikke bos haar…Hoef er eigenlijk niets mee te doen behalve wassen en kammen..that’s all! En ook ben ik trots om mijn sprekende ogen.. :]

En jij hebt idd een supermooi figuur! Mag je trots op wezen! x

[Beantwoorden]


Door lena op 10 augustus 2011 12:34

superleuk dit, mensen moeten inzien dat ze vreselijk mooi zijn allemaal! wat ik zelf mooi vind aan mezelf zijn men ogen, kreeg is het lievste compliment ooit dat iemand mijn ogen wou hebben!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 14:51:

Dat is echt een super compliment inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 10 augustus 2011 12:51

ik ben blij met mijn ogen en mijn mond! Ook ben ik trots op mijn billen

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 augustus 2011 12:54

Ik ben erg tevreden over figuur & gezicht.
Ik krijg best wel vaak complimentjes over mijn figuur, maar sommige mensen kunnen me soms ook best wel eens kwetsen.

Laatst ook, ik ging zwemmen met een paar meiden en iemand bood me een snoepje aan, ik had gewoon even geen zin in een snoepje maar ik kreeg meteen weer de opmerking ‘Je hebt gewoon anorexia’ naar m’n hoofd geslingerd. Daar word ik soms echt een beetje gek van. Een jongen uit m’n klas noemde me ook vaak ‘anorexia patiënt’. Hij bedoelde het meer als grapje, maar ik kan het eigenlijk niet zo waarderen. Maar ja! ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 14:52:

Een oude vriendin van mij krijgt dat ook altijd te horen, heel erg. Ik denk niet dat mensen beseffen hoe erg het is dat tegen iemand te zeggen. Niets van aantrekken, Sanne! Jij weet de waarheid.

[Beantwoorden]

Veerle antwoordt op 10 augustus 2011 om 15:01:

dat heb ik ook best vaak

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 14 augustus 2011 om 18:13:

Snap wat je bedoeld.. Ik heb niet zoveel rondingen en ben vrij dun. Toen ik halfjaar geleden fietste riep iemand uit het niets anorexia patiënt naar me zonder dat ik ze aan had gekeken of het groepje kende. Het slaat nergens op als je iemand niet kent zoiets te zeggen. Nu heb ik gelukkig iets meer rondingen, maar mijn benen en armen vind ik nog steeds akelig dun, en ik eet ontzettend veel vind ik zelf. Rot opmerking om meteen als je een keer een snoepje of iets weigert meteen zoiets te zeggen. Jaloers dat ze zelf niet alles kan eten wat ze wil waarschijnlijk, of hij.

Ben trouwens heb meest blij met mijn ogen. Eigenlijk vooral als ik net gehuild heb, al vind ik op dat moment alles aan mijzelf op mijn ogen na spuuglelijk, ze zijn dan heel sprekend en vol emotie. Ze lijken er helderder door.

[Beantwoorden]


Door Lysanne op 10 augustus 2011 12:54

Ik vind mijn ogen mooi, ze zijn heel licht met een donkere rand er om heen. Maar soms vind ik dat ook best eng…

[Beantwoorden]


Door Paola op 10 augustus 2011 13:00

Ik vind mijn ogen en mijn nagels mooi!

[Beantwoorden]


Door G. op 10 augustus 2011 13:03

Goed dat dit word behandeld. Je bent een prachtige meid! Ik ben echt jaloers op je haar.

Ik heb een vriendin die zegt dat ze heel goed is in alles en nog wat en ja daar irriteer ik me soms wel aan. Vooral als ze zegt dat ze bijv. heel goed is in wiskunde en dan haalt scoort ze nooit hoger dan een 5. Klinkt wel een beetje stom van me :$

Wat ik mooi vind aan mezelf pff.. veel mensen vinden dat ik een mooi figuur heb (zandloper) en ik heb best volle lippen.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 10 augustus 2011 13:11

Ik vind jouw appelwangetjes mooi vooral met een mooie blush :$ .
Ik ben zelf erg blij mijn mijn oogkleur en mijn natuurlijke haarkleur vanwege de verschillende kleuren blond zonder ooit te hebben geverfd. Ik vond je eerst arrogant omdat je op een arrogant meisje op mijn school lijkt, nu ik je blog langer volg weet ik wel dat je dat helemaal niet bent en jij kan er ook niets aan doen dat je op haar lijkt. Ik vind het super tof wat je nu al allemaal met je blog hebt bereikt en hoop dat je ook heel lang met VeraCamilla.nl door blijft gaan.

xx Astrid

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 14:53:

Haha, daar moest ik best om lachen ^^) Wel lief dat je dat zo eerlijk zegt! Niet vergeten dat ik haar niet ben he :D

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 10 augustus 2011 om 17:52:

Doe ik niet hoor :D

[Beantwoorden]


Door Martina op 10 augustus 2011 13:24

Best moeilijk om van jezelf te zeggen wat je mooi vindt van je zelf.
Nu zegt iedereen altijd tegen me van ja jij hebt niks te zeuren of te klagen maar je zou toch vaak wel iets anders willen.
Nou ben ik zelf best wel blij met mijn billen! Mijn zusje en moeder hebben niet zulke ronde billen als mij dus daar ben ik dan wel blij mee! Ook ben ik blij met mijn tanden, deze stonden voor een paar jaar geleden vreselijk scheef en naar voren en nu heb ik prachtige rechte tanden!
Iedereen zou trots moeten zijn op zijn lichaam! (love) We zijn allemaal uniek! :ja:

[Beantwoorden]


Door LeylaatjeX op 10 augustus 2011 13:31

Het klopt helemaal wat je zegt!
En jij bent ook echt heel mooi.
Maar iedereen is mooi zoals hij of zij is.
Het mooist aan mij zelf vind ik mijn haar. (love)
Dat vind ik altijd super als ik daar een compliment over heb :yay:

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 10 augustus 2011 13:53

Leuk filmpje!!!!

Even denken hoor… ik ben ook wel blij met mijn figuur eigenlijk. Ik weeg eigenlijk te licht, maar heb toch wel volle bovenbenen en billen, dus gelukkig geen plank (no offence). Mijn haar ben ik ook superblij mee, ik heb er mooie krullen in zonder dat ik er moeite voor doe. Ik kan het steilen of heftiger laten krullen.. ideaal :-).
Ik vind mijn polsen ook erg mooi (dat klinkt raar?). Ik heb erg dunne polsen en dat vind ik gewoon wel mooi. Ik ben aan mijn linkerpols geopereerd en heb daar nu littekens zitten, maar die horen gewoon bij me.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 14:54:

Littekens vind ik, hoe gek misschien, ook mooi.

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 augustus 2011 14:01

goed initiatief!
ik ben eigenlijk wel blij met alles, naja ik accepteer het in ieder geval XD

[Beantwoorden]


Door Merel op 10 augustus 2011 14:06

Ik heb rood haar en dat vind ik wel mooi. En ook mijn nagels zien er altijd wel mooi en verzorgd uit.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 10 augustus 2011 14:25

Super goed dat jullie dit doen! Ik heb alle drie de video’s gekeken en ik word er echt wat zelfverzekerder van. Leuk dat dat zo werkt.
Ik vind ook dat jij prachtig haar hebt, een mooi figuur en ook mooie ogen. Over mezelf vind ik dat ook wel lastig om te zeggen, maar ik durf het wel gewoon zo te typen. Ik ben tevreden over mijn mond, mijn haar en mijn ogen. Ik draag wel foundation, maar eigenlijk heb ik dat helemaal niet zo nodig. Mijn huid vind ik dus ook wel oke. :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 augustus 2011 14:50

Iedereen is mooi(L)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 10 augustus 2011 14:59

ik vind mijn haar en mijn ogen mooi. ik heb lang best wel dik bruin haar en grote bruine ogen. want ik minder mooi vind zijn mijn wenkbrauwen ze zijn best dik en vol. en ik zou veder wel wat langer willen zijn maar veder ben ik erg tevreden over mijzelf
xx

[Beantwoorden]


Door Annelies op 10 augustus 2011 15:20

Ik heb een zoontje van 15 mnd, dus daar ben ik niet echt op vooruit gegaan… Was 25 kilo aangekomen, heb nu een buik als een drilpudding! Mn boobs zijn er ook niet beter op geworden, dus qua figuur ben ik (nog) niet tevreden ;) Ik vind het idd ook rot om te zeggen wat ik nu mooi vind aan mezelf… Ik heb dun en weinig haar, ook geen pluspunt, los laten hangen kan ik echt niet! ;) ik denk dat ik dan mn gezicht het mooiste vind, alleen mn tanden een keer bleken :D

[Beantwoorden]


Door Fleur op 10 augustus 2011 15:33

Dit is echt een heel mooi filmpje van je! Je komt echt super lief en spontaan over en ik vond het echt leuk om te kijken. En je bent zeker niet arrogant, je hebt goed zelfvertrouwen en dat maakt je nog mooier dan je al bent.

[Beantwoorden]


Door Barbara op 10 augustus 2011 16:19

Wat ik me altijd afvraag als ze die onderzoeken over heel nederland hebben zoals in dit geval, en ze dan zeggen dat 1% procent zichzelf maar mooi vind, dan denk ik altijd ‘maar mij is niks gevraagt? XD’ hoe kunnen ze dat dan peilen over heel Nederland. Ik snap dat het misschien gewoon een gemiddelde is maar dan vind ik niet dat ze het zo mogen zeggen. Nouja dat besides, verder goede en mooie video :) Wat ik aan jou mooi vind is je mooie dikke lange haar, je ogen, de vorm van je gezicht en hoe je met andere mensen omgaat (tenminste wat ik in je volgs zie dan). Ik ben niet erg tevreden over mezelf, het is niet dat ik mezelf ontzettend lelijk vind maar als ik mocht kiezen zou ik er toch echt liever anders uitzien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 18:11:

Denk dat ze een groot aantal vrouwen interview en daar de uitkomst op basseren ^^) Maar ik snap je punt wel!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 10 augustus 2011 16:22

Wauw, dat is een superlief filmpje! En van dat Dove filmpje werd ik ook wel ontroerd! Wat ik mooi vind aan mezelf… Mijn ogen denk ik. Ze zijn best groot en ik vind de kleur ook mooi, en ik krijg er heel vaak complimentjes over. En mijn haar kan ook heel mooi zitten, maar dat is zeldzaam, en als ik dan op de fiets stap is het weer lelijk.

Vera, ik vind jou haar echt zo mooi, en het zit altijd goed bij jou.. En je hebt zo’n lief gezichtje en je doet altijd zo spontaan, en als ik naar filmpjes van jou kijk en mijn moeder is in de buurt, vind ze altijd dat jij zo leuk praat, en daar ben ik het zeker mee eens! You go, girl!

[Beantwoorden]


Door aniek op 10 augustus 2011 17:32

heel lief fimpje vera :D

[Beantwoorden]


Door Zoe op 10 augustus 2011 17:34

Wat een schitterende campagne. Echt waar.

Wat ik mooi vind aan mezelf zijn wel een paar dingen: mijn ogen, mijn krullend haar, mijn lach, en mijn uitstraling. Ik word altijd ‘het zonnetje’ genoemd. Ik hoor vaak dat ik straal. Dat doet me echt goed. Jammergenoeg ben ik te dik, en nee, ik ben niet zo iemand die een klein buikje heeft en zichzelf dik noemt. Maar ik heb overgewicht. Daarom haat ik mijn figuur + mijn gezicht staat vol met wondjes en puistjes. Maar ik zal zeker nog afvallen, en m’n huid zal ook verbeteren.

Dus ik zal me over een paar jaar wel mooi vinden. Ben ik zeker van :)

En Vera, ik vind jou een van de mooiste beautybloggers, jij bent een van de eersten die ik heb gezegd van ‘wauw jij bent mooi’. Je haar, je ogen, je figuur, ik vind jou echt zo mooi. En vooral de uitstraling, jij maakt me hélemaal happy. Ik kan het gewoon echt niet beschrijven maar jij hebt een fantastische uitstraling ;)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 18:12:

Dankjewel Zoe, je maakt me echt helemaal verlegen :$ Echt heel, heel erg lief!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 10 augustus 2011 17:40

Heey!

wauw heb echt respect voor je! :$

maar meid je hebt gelijk!
je haar en je figuur is ook echt mooi! (love)

ik zelf vind denk ik mijn ogen mooi en mijn heupen haha!

heb best wel groten ogen en mooie heupen (A)

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 augustus 2011 17:58

Mooi & leuk filmpje! :) Ik ben best wel tevreden over mezelf, ik vind mijn nagels mooi, mijn haar, mijn ogen en mijn figuur . Wel krijg ik soms te horen dat ik te mager ben en sommige jongens uit mn klas plagen me daar ook wel een beetje mee, maar dan als grapje bedoelt. Maar toch voel ik me daar door soms weer een beetje onzeker, maar ik probeer me er niks van aan te trekken ;) Ik vind joun haar zo mooi ogen :D xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 18:09:

Ik snap dat dat je raakt, maar grote kans dat de mensen die dat zeggen gewoon jaloers zijn op jouw figuur :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 10 augustus 2011 18:20

Ik vind mijn haar en borsten mooi aan mezelf!

Leuk filmpje Vera:)! Je straalt altijd, dat vind ik mooi aan jou en je spontaniteit!

[Beantwoorden]


Door samantha op 10 augustus 2011 18:39

wat lastig zeg en wat goed dat jullie dit doen.

uhmmm wat ik mooi vind aan mezelf? mijn lichtblauwe grijze ogen die met het weer mee kleuren! is het slecht weer worden ze net wat donkerde blauw is het erg zonning worden ze wat grijziger en is het normaal dan is het gewoon licht blauw

[Beantwoorden]


Door Nannick op 10 augustus 2011 18:42

Wauw, dat filmpje was echt super! En je hebt helemaal gelijk, iedereen heeft iets moois! Vaak durf ik niet zo snel iets te zeggen wat ik mooi vind aan mezelf. Terwijl ik best vaak complimentjes krijg, maar op de een of andere manier vergeet ik dat of neem ik het niet serieus. Best zonde! Maar ik ben blij met mijn lange benen en mijn figuur (ik ben best dun). Ik ben ook blij met mijn karakter, ik ben een erg vrolijk meisje en ik kan vaak andere heel erg blij maken. Dat vind ik nog wel het aller mooiste! Dat krijg ik ook vaak te horen, en daar ben ik stiekem toch wel heel blij mee! :ja:

En wat ik nou mooi aan jou vind? Ik vind je haar super mooi en je ogen zijn ook altijd zo mooi opgemaakt. En jij straalt ook, elk filmpje dat ik bekijk! Mooi om te zien, echt super! ^^)

Liefs. x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 21:27:

Dankjewel Nannick! heel erg lief. Dat je vaak vrolijk bent, straal je ongetwijfeld ook uit en dat vind ik ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Britt op 10 augustus 2011 18:56

Ik heb een groen oog met een beetje bruin en mijn andere oog is blauw met een beetje bruin. Dat vind ik mooi aan mezelf ook heb ik heel dik donkerblond haar. Bij Vera vind ik haar heel mooi. Hihi

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 10 augustus 2011 om 19:44:

wauw dat is mooi! ik ken een meisje die ook twee verschillende ogen heeft een blauwe en de andere is bruin.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 21:25:

Wow, twee kleuren ogen! Dat is echt super mooi :D

[Beantwoorden]


Door Cari op 10 augustus 2011 19:03

Wat is dit een leuk onderwerp, Vera! Ik vind jou echt een topmeid! Je ziet er geweldig uit, je hebt gevoel voor humor, je bent intelligent en super sociaal. Ik vind het juist geweldig dat je zo zeker overkomt. En dik? Dat ben je echt niet hoor! You are beautiful just the way you are. Ik ben vroeger heel erg gepest en daardoor heeft het me extra veel moeite gekost om mezelf te accepteren. Stel je voor dat je iedere dag te horen krijgt dat je lelijk bent en niets waard bent. Je weet diep vanbinnen dat het niet waar is, maar toch ga je er steeds meer in geloven. Ik ben hierdoor echt heel erg lang onzeker geweest over mezelf en was een bang muisje geworden. Ik ging nooit uit en wilde liever geen vriendinnen, omdat ik bang was om afgewezen te worden. Nu ben ik bijna 30 jaar en heb ontelbaar veel boeken over dit onderwerp gelezen. Eindelijk ben ik uit een diep dal geklommen en weet ik dat ik er mag zijn. Ik leef mijn leven nu zoals ik dat wil en laat me door niemand meer onderuit halen. Iedereen is mooi op zijn/haar manier.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 21:27:

Dankjewel Cari, wat een complimenten! Heel erg bedankt! :$

En wat een verhaal, pesten blijft verschrikkelijk en onbegrijpelijk. Ik ben blij dat, ondanks dat het veel jaren en leeswerk heeft gekost, je eindelijk uit je dal bent geklommen.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 10 augustus 2011 19:06

Hihi ik ben soms een beetje jaloers op jouw haar. het valt zo mooi over jou schouders! Jammer van de reacties die je af en toe hebt gekregen, je hebt het recht om te zeggen dat je mooi bent. Want dat ben je ook.
Wat ik mooi vind aan mezelf? Ik heb eigenlijk best tevreden aan mezelf. Ik heb lange wimpers, vol haar, mooi figuur met mooie taille, en mooie ronde billen. Natuurlijk heb ik ook wel dingen die ik minder mooi vind aan mezelf, maar daar ging het hier niet over en dat heeft iedereen wel.

[Beantwoorden]


Door paulien op 10 augustus 2011 19:42

ik vind mijn ogen mooi, grote blauwe ogen met grote pupillen (en nee iik ben niet aan de drugs:P)

[Beantwoorden]


Door Tanisha op 10 augustus 2011 20:01

Ik vind het ook altijd moeilijk om te zeggen wat ik mooi vind aan mezelf.
maar ik ga het proberen :-P
ik vind ten eerste me haar erg mooi
het heeft heel veel mooie krullen van zichzelf
en zomers word mijn haar lichter, dus ik hoef het eigenlijk nooit lichter te verven! ^^)
verder mijn huidskleur, ik heb een donkere huidskleur en vroeger vond ik het niet zo, maar nou ben ik er juist blij mee!
en als laatste mijn gebit, ik heb ook geen beugel gehad en toch staan ze recht en best wel wit!

en ik vind jou ook zo een mooi meisje, vera!
het mooiste aan je vind ik je uitstraling
je hebt gewoon een hele lieve uitstraling!
en je haar! <3

[Beantwoorden]


Door --- op 10 augustus 2011 20:21

Hee Vera,
Ik vind je blog echt heel leuk en heb bijna al je video’s gezien (: !
K vind de boodschap in deze video echt heel mooi, en het klopt ook!
Ik denk alleen dat veel van de mensen die niet zeggen wat ze mooi aan zichzelf vinden wel iets weten op te noemen, maar bang zijn vor de reactie van iemand anders. Wat ik heel mooi vind aan jou is je haar, je lach, je tanden, en vooral de zelfverzekerdheid die je uitstraald zonder Arrogant over te komen! En je kunt echt goed zien dat je echt plezier hebt in wat je doet. Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 21:28:

En wat vind je mooi aan jezelf?

[Beantwoorden]


Door Melissa op 10 augustus 2011 20:37

Wauw, ik vind dit echt een toffe video.
wat ik mooi aan me zelf vind hmm, dat zijn mijn ogen en me haren.
wat ik aan jou mooi vind zijn: je haren, je uitstraling & je lach. ^^)
xx

[Beantwoorden]


Door Nina op 10 augustus 2011 20:38

Wat een mooie video, en ik vind jou ook heel mooi! Zelf vind ik het nog steeds moeilijk om te zeggen dat ik mezelf mooi vind, maar ik vind het minder moeilijk om dingen op te noemen waar ik tevreden mee ben. Dat zijn namelijk mijn haar, ogen en handen. Over de rest ben ik nog iets te onzeker, maar je video heeft me wel weer een beetje geholpen!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 10 augustus 2011 20:39

ook ik heb het fimpje van teske gezien!
ik vind mijn haar mooi! het krult het is rood! daar was ik vroeger niet zo blij mee maar nu ben ik er trots op. ik zal ook nooit mijn haar verven omdat ik het nooit meer in deze kleur terug krijg!
ik vind jou altijd zelfverzekerd over komen, top!

volgens mij moet je een nieuw kastje voor je dvd’s, haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 21:30:

Haha ja, ik moet echt een nieuw kastje!

[Beantwoorden]


Door Cariena op 10 augustus 2011 20:53

Ik moet toch altijd lachen om jou filmpjes. Maar ik vind het inderdaad jammer dat mensen je arrogant gaan noemen als je even in een blije periode bent. De meeste kennen je niet persoonlijk (toch?). Mijn beste vriendin had bij dove wat liefs over mij geschreven. Zo iets maakt me dan echt vrolijk en zo vind ik dat iedereen eigenlijk zo een filmpje van dove voor hun vriendinnen moet maken omdat ze dan gewoon weer wat opgepept worden en misschien ook wel inzien van; “Ja, ze heeft gelijk. Ik vind dat ook best mooi aan mezelf!” Zelf heb ik wel wat moeite om zeker over mezelf te zijn maar het gaat in stapjes vooruit, alleen je positieve kanten bekijken en stralen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2011 om 21:31:

99% kent mij niet in het echt inderdaad, maar die complimenten krijg ik ook, dus dingen als ‘je bent arrogant’ horen er ook bij. Is niet erg!

Dat je vriendin dat heeft gedaan is echt heel erg lief! Vriendinnen kunnen je echt helpen, i know all about it.

[Beantwoorden]


Door Tialda op 10 augustus 2011 21:12

hihi leuke video!
Mag je wel meer van doen hoor!
Wat ik mooi aan jou vind is dat je hele mooie lippen hebt en
ik vind je kleur haar ook heel mooi.

oke, nu komt het moeillijkste. wat vind ik mooi aan mezelf?
Ik vind mijn wimpers heel mooi. Ze zijn echt lang. Daar ben ik super trots op. Ik hoef nauwelijks mascara op te doen voor extra krul ofso.
waar ik ook trots op ben is mijn haar. dat is heel mooi bruin en dik.
Het is stijl, maar ik kan er wel krullen met de krultang in doen.
ik kan er alle kanten mee op.
Dat was het wel denk ik.
haha

xx

[Beantwoorden]


Door Ilja op 10 augustus 2011 21:36

Het is inderdaad best moeilijk om dat van jezelf te benoemen… Maar speciaal omdat je het vraagt:

– Ben wel blij met mijn lippen, krijg best vaak te horen dat ik mooie lipswatches maak (A)
– Ik vind mijn natuurlijke slag/krullen mooi
– en ik vind de vorm van mijn nagels erg mooi, lang nagelbed (love)

[Beantwoorden]


Door ellis op 10 augustus 2011 22:19

wat leuk dit!
van complimentjes krijg je ook altijd erg veel zelfvertrouwen!
vroeger was ik altijd erg verlegen en had totaal geen zelfvertrouwen
dit komt vooral omdat ik stotter en daarvoor schaamde ik je altijd heel erg. Tot ik een keer een presentatie moest houden en ik niet stotterde, dat viel een jongen op en hij gaf me een complimentje dat ik het goed had gedaan. hier werd ik echt blij van en ik ging beseffen dat ik me helemaal niet hoefde te schamen :D
zo zie je maar dat complimentjes heel veel met je kunnen doen

wat ik mooi vind aan mezelf zijn mijn handen en mijn buik

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:08:

Ah, dat is heel erg mooi! Ik had vroeger heel erg faalangst, ik deed alles om onder een presentatie uit te komen. Op een gegeven moment moest ik wel, toen kreeg ik daarna ook complimentjes dat het zo goed ging, Vervolgens had ik er steeds minder moeite mee!

[Beantwoorden]


Door rhoda op 10 augustus 2011 23:41

Heee!
Echt weer leuke filpjes!
&je bent ook heel erg mooi :o

Wat ik mooi aan mezelf vind;
-ik heb redelijk lang en blond haar(wel met dooie punten, maar ik vind het zo zonde om het eraf te laten knippen!, niet dat er nooit iets afgeknipt
Word hoor! Soms knip ik er zelf gewoon een stukje af..
– ik heb blauwe ogen en lange wimpers
-ik heb hele lange benen(wat soms ook vervelend is. Want al
die leuke lange broeken van de h&m zijn te kort voor me.. :s)
– en ik heb net als jou ook een zandloperfiguur.
-ik heb mooie tanden en volle lippen

Als ik het zo bekijk zijn het wel een beetje veel dingen :$

Ik ben niet zelf verzekerd maar gewoon blij met mezelf,
Maar ik heb ook echt genoeg dingen die ik niet mooi aan mezelf vind hoor..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 augustus 2011 00:56

Geweldige video en campagne, je hebt zeker heel mooi haar en een geweldig figuur en je ogen zijn ook mooi :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:10:

En wat vind jij dan mooi aan jezelf?

[Beantwoorden]


Door meisjeee16 op 11 augustus 2011 01:00

hee vera,

ik wilde even iets kwijt,
aangezien ik de vorige keer, in 1 van je video’s je arrogant noemde
wil ik mn excuses maken.
vooral omdat je in deze video uitlegt dat je gewoon enthousiast bent,
en ik kom soms ook arrogant over als ik enthousiast ben.
dus nogmaals sorry, en ik hoop dat je niet boos bent :)

meisjeee16

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2011 om 10:11:

Natuurlijk ben ik niet boos. Lief dat je je excuses aanbiedt, waardeer ik echt!

[Beantwoorden]

aline antwoordt op 11 augustus 2011 om 13:05:

wat eerlijk dat je dat zegt!!! super goed.

[Beantwoorden]


Door xYxBx op 11 augustus 2011 08:51

Meisje, hoe kun je nou zeggen dat je iets te zwaar bent? Daar geloof ik niets van, je hebt een hartstikke mooi figuur! Het is onmogelijk dat jij ‘officieel’ overgewicht hebt. Echt, ik vind je hartstikke mooi zo, gewoon zoals de meeste normale meiden eruit zien (dus ook de meiden die jouw blog lezen), niet mager maar gewoon slank en gezond! :)

.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 11 augustus 2011 09:28

Ik vind het zo mooi hoe jij straalt! :)

Wat ik mooi vind aan mezelf is mijn mond. ’t Heeft een mooie vorm, vind ik. Verder vind ik m’n ogen mooi en ben ik blij met m’n figuur, al had ik liever wat grotere borsten gehad.

Topblog/vlog :)!

[Beantwoorden]


Door maria op 11 augustus 2011 09:30

ik ben te zwaar ik heb een paar dingen laten staan en zo in 1 maand 5 kilo afgevalen zonder te dieeten ,
ik kreeg hier zoveel complimentjes op dat als ik de neiging heb om iets te pakken ik aan de mensen denk van wie ik complimentjes krijg,
en laat ik het staan of pak een stuk fruit.
dus als je vriendin is afgevallen of juist is aangekomen omdat ze dun is geef haar een compliment voor jou heel makkelijk maar je helpt er veel mensen mee!

[Beantwoorden]


Door AmBeR op 11 augustus 2011 09:38

Meestal zeg ik niet wat ik mooi vind aan mezelf omdat ik bang ben dat anderen dat juist niet mooi vinden en dat raar vinden dat ik het mooi vind

snap je het nog :s ?

[Beantwoorden]


Door Judith op 11 augustus 2011 13:17

Ik vind dit soort filmpjes zo leuk om te kijken, ik krijg er zelf ook helemaal een instant gelukkig gevoel van! Super dat jullie dit doen!

Ik ben zelf wel blij met m’n haar en m’n wenkbrauwen. (:

[Beantwoorden]


Door Joan op 11 augustus 2011 13:27

Leuk dat jullie hier ook aandacht aan besteden. Ik vind het erg goed dat Dove zoiets opgezet heeft, want het is toch wel een erg belangrijk punt die het zeker waard is om onder de aandacht gebracht te worden. Vroeger had ik ook erg veel moeite om dingen aan mezelf mooi te vinden, maar de laatste jaren ben ik daar toch wel wat ‘makkelijker’ in geworden en heb ik meer zoiets van ‘ik ben wie ik ben en zo moeten anderen mij ook maar nemen’.

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 11 augustus 2011 13:41

Wauw, het is inderdaad erg lastig om over jezelf te zeggen wat je mooi vind aan jezelf! Nog nooit zo bij stilgestaan eigenlijk, dus thanks voor de eye-opener. ;-) Wat ik mooi vind aan mezelf, is dat ik best slank ben (hoewel ik ook probleemzones heb) maar voor de rest zou ik het echt niet weten!

[Beantwoorden]


Door Tine op 11 augustus 2011 14:52

Echt een leuk filmpje en een goed initiatief! Wat ik mooi vind aan jou? Je bent zo lekker jezelf, je hebt super mooi haar, leuke appelwangetjes en je komt spontaan over. Ik ben echt groot fan van je blog, ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Bregje op 11 augustus 2011 20:00

ik heb het naar heel veel mensen
gestuurt maar alles eerste naar iemand die heel onzeker is
en ik geef je gelijk je hebt echt mooi haar (:
en soms moet je inderdaad complimentjes geven aan
een ander of gewoon dingen ( durven ) doen vind je tof !!

xx

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 11 augustus 2011 21:58

Ten eerste echt een super video
Ik vind jou haar ook echt heel mooi !
Wat ik mooi vind aan mezelf zijn mijn wimpers, dit klinkt misschien raar maar ja haha ^^) ze zijn van nature lang en gekruld.
x

[Beantwoorden]


Door Bo op 12 augustus 2011 10:40

Wauw Vera,

ik vind dit echt heel goed.
Het is natuurlijk supper moeilijk om iets op te noemen wat je mooi vind aan jezelf!
Maar als ik eerlijk moet zijn ben ik toch wel erg trots op mijn benen en mond…

Groetjes Bo!

[Beantwoorden]


Door Fien op 12 augustus 2011 17:18

Ik vind mijn ogen en mijn mond wel mooi, ook heb ik een egale huid. Gek eigenlijk, als ik het zo bedenk kan ik het wel, maar ik voel me dan toch een beetje arrogant..(ondanks dat dat dus niet hoeft!)
Mooie video!
liefs

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 augustus 2011 19:42

Prachtige video!
net als die video van Teske, raakt het mij
wel een beetje c:
& respect (love)

[Beantwoorden]


Door Loraine op 13 augustus 2011 15:33

Mijn eerste post, ben een meeleester :) Maare… hartstikke mooi dit filmje/blog, en zo is het ook! Iedereen heeft iets moois, vaak zien we dat zelf niet… jammer. Vaak word er al snel een oordeel geveld over iemand, heel naar, maar ik denk dan vaak maar van: je kent mij helemaal niet en haal de schouders omhoog. P.S…. Vera, ik koop door jou site eigenlijk net iets te veel beauty producten haha ;)
Groetjes.

[Beantwoorden]


Door Bo op 13 augustus 2011 17:16

Wat ik mooi vind aan mezelf? Uhhhh nouu ik weet wel iets! Me wenkbrouwen, ik ben er best trots op, ik hoef er helemaal niks aan te doen!

& Vera Camilla, je blogg is super!

xxxxxxxxxx bo!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 14 augustus 2011 18:19

Ik vind je haar ook heel mooi! Het is zo lang en mooi blond.
Van mezelf vind ik mijn taille mooi, en mijn borsten, want ze zijn precies groot genoeg en hangen niet, haha!

[Beantwoorden]


Door lotte op 14 augustus 2011 23:25

ik ben nog best tevreden met mezelf. al heb ik ook mijn onzekerheden. maar de dingen die ik mooi vind aan mezelf zijn toch wel mijn ogen, mijn lippen, mijn kaaklijn, mijn gezichtsvorm, mijn borsten, mijn handen en voeten, en zo op zijn tijd mijn figuur en neus (al ben ik daar ook een tijd vet onzeker over geweest en nog steeds soms, maar vaak vind ik hem uiteindelijk toch wel schattig en net wat anders :) ) verder vind ik mijn haar ook wel mooi :)
oke, eigenlijk ben ik dus heel erg tevreden over mezelf, maar ik kan gerust zeggen dat ik totaal niet arrogant ben. ik vind mezelf ook niet super knap, maar dit heeft er vooral mee te maken dat eigenlijk nooit iemand dat tegen mij zegt (niet dat dat moet, maar je begint dan toch te twijfelen)

[Beantwoorden]


Door Nina op 15 augustus 2011 17:34

Jij bent sowiezo echt mooi, idd je haar! Je zei dat op je filpmje je haar op dat moment niet zo mooi vond, maar je haar zat daar juist mooi!
Verder heb je een mooi gezicht en lijf. Ik heb zelf een beetje een recht figuur daar ben ik niet zo blij mee, soms denk ik dat ik een jongenslijf heb. Gewoon helemaal plat, lijkt het. Ik zou veel meer curves willen hebben, maar wat dan wel mooi is vind ik mijn ogen. Mijn wimpers zijn lang van mezelf en hoef niet veel mascara opte doen voor ulralange wimpers! Leuk filmpje! Xxx

[Beantwoorden]


Door julia op 16 augustus 2011 09:59

vera camilla,
jouw haar (love)
weet je hoe mooi dat is! en je ogen ook, je hebt best
grote ogen en dat komt heel mooi uit,
ik vin dhet echt heel raar dat als je zegt wat je moooi
aan jezelf vind meteen arrogant word genoemt
ik vind zelf de vorm van mijn gezicht wel mooi beetje
hart vormig en mijn vriendinnen vinden mijn ogen mooi
omdat ze fel groen zijn!
x

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 augustus 2011 16:44

niet dat je arrogant bent ofzo, maar dat laatste: ‘mijn zandloperfiguurtje vind ik echt tof!’ komt toch wel een ietsiepietsie beetje zo over…
ik ben blij met mijn ogen en lippen

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 augustus 2011 20:47

De dove video is echt heel mooi! Wat leuk dat jullie dat met zijn drieën doen! Heel lief van jullie van elkaar. Ik heb meteen ook de andere 2 bekeken, echt leuk! HAHA DIE REACTIE, geniaal. Ik vind van mijzelf mijn haar heel erg mooi, omdat het zo sterk, zwart is. :)

[Beantwoorden]