Twitter Question #37

Er zijn aardig wat lastige beauty handelingen, die jij vast niet allemaal beheert. I know I don’t control them all! Neem nou het epileren van je wenkbrauwen. Hoe ga jij ervoor zorgen dat beiden brows perfect matchen? Of het zetten van een perfecte winged liner zonder dat de ene wing naar boven, en de andere naar beneden wijst? Welke beautyhandeling of truc wil jij nog leren beheersen?

Photobucket

Photobucket
Handelingen die vaak bekend staan als ingewikkeld, die kan ik meestal wel. Ik heb nooit echt moeite gehad met het aanbrengen van eyeliner. Ik zet twee wings op beide oogleden fluitend. Ook nepwimpers aanbrengen lukt mij vaak sneller dan het strikken van mijn veters. Dit geldt wel alleen als ik géén of nauwelijks haast heb. Wanneer ik moet opschieten, ben ik vaak te slordig en ga ik de mist in.

Het egaal aanbrengen van foundation vind ik nog wel een heel lastig trucje. Ik maak snel vlekken of eindig met een pancake effect. Ik zou zo graag makkelijk een natuurlijke en egale teint op mijn onzuivere huidje kunnen aanbrengen! Dan epileren… Tja, ik ben al ontelbare keren uitgeschoten met mijn pincet, laat in de avond wanneer ik half slapend mijn wenkbrauwen stond te plukken. Maar de aller moeilijkste handeling die ik graag nog wil beheersen is zonder twijfel het netjes lakken van mijn nagels. Ook die van mijn tenen! Ik vind het ontzettend moeilijk om alleen mijn nagels en niet mijn hele handen te lakken, en zit vaak nadat de nagellak gedroogd is nog alle geknoeide lak eraf te pulken.

Welke beautyhandeling of truc wil jij nog leren beheersen?


Reacties

Door Eveline op 6 augustus 2011 10:12

Ik zou ook wel mooi en gelijk een eyeliner willen aanbrengen, het gaat altijd mis en dan moet ik weer heel mijn oog make-up eraf halen :(

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 8 augustus 2011 om 09:45:

ja, dat vind ik ook zó moeilijk :(

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 6 augustus 2011 10:13

Weet je wat het is met winged eyeliner? Net als het tekenen van ogen als je een gezicht moet tekenen.. 2 dezelfde ogen tekenen is ook moeilijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2011 om 10:53:

En ogen zijn in het echt ook niet gelijk!

[Beantwoorden]


Door Stacy op 6 augustus 2011 10:16

Oeh die watervalvlecht is ook een goeie!! Dat zou ik ook wel graag willen leren. ^^)

[Beantwoorden]

nouk antwoordt op 6 augustus 2011 om 12:33:

kijk op beautygloss.nl

[Beantwoorden]

marloes antwoordt op 6 augustus 2011 om 14:01:

ja maar op beautygloss vind ik het niet echt duidelijk, ik zou gwn op youtube een filmpje zoeken

[Beantwoorden]

Patries antwoordt op 6 augustus 2011 om 14:44:

Hier een duidelijke video van de watervalvlecht:

http://www.youtube.com/watch?v=-yZgOOO-CNs

Check ook haar andere video’s, ze heeft prachtige haarstyles!

Zelf zou ik wel willen leren hoe ik goed rode plekjes kan camoufleren.

Angel antwoordt op 7 augustus 2011 om 22:06:

Ah, super! Ik ga morgen even kijken. Het lukt me totaal niet… In filmpjes doen ze het in 5 minuten, mij duurt het 5 dagen! Op beautygloss zie ik niet zoveel helaas :( wat toevallig dat het vandaag een tutorial was trouwens! :)(ik had dat van die waterval gereplied :p)

Nona antwoordt op 10 augustus 2011 om 11:16:

Oehh!
Dat filmpje is echt heel duidelijk!
Bedankt t lukt me inneens…
X


Door Lois op 6 augustus 2011 10:33

ik zou ook wel heel netjes mijn nagels willen kunnen lakken. ik word er steeds beter in, maar het is nog niet echt optimaal :’)

Di watherfall braid heb ik gister met een vriendin geleerd via een tutorial op youtube. het is best makkelijk eigenlijk (: ik kan het alleen niet bij mezelf, haha.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 6 augustus 2011 10:37

Oh haha, ik heb net nog gereageerd op twitter, op je vraag. Slimmmm! :p Anyway, ik wil leren om de goede kleur foundation + concealer uit te zoeken voor mezelf. Ik draag eigenlijk bijna nooit foundation, maar de foundations díe ik heb zijn ook niet exact de goede kleur.

[Beantwoorden]

Eveline antwoordt op 6 augustus 2011 om 10:45:

zelfde probleem :S

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 6 augustus 2011 om 19:51:

ik ook ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:14:

Duurdere merken als MAC hebben vaak meerdere kleuren en personeel wat je kan helpen met de juiste kleur. Maar het kost wel meer…

[Beantwoorden]

suzanne antwoordt op 8 augustus 2011 om 20:49:

je hebt dan wel ook echt iets waar je lang mee doet,
en het is ook echt goed..

[Beantwoorden]


Door Desiree op 6 augustus 2011 10:52

Hmmm…. ik vind het nog weleens lastig om blush aan te brengen!? Maar aan de andere kant doe ik dat ook niet echt vaak..misschien dat het daardoor komt!? oefening baart kunst…

[Beantwoorden]


Door Alicia op 6 augustus 2011 10:54

Ik wil graag mijn wenkbrauwen goed kunnen bijwerken, dus én haartjes verwijderen én bijtekenen of mooi maken ofzo.

Sinds een vriendin een opmerking maakte (die eigenlijk wel grappig bedoeld was, maar die ik helaas nogal serieus neem) zijn mijn wenkbrauwen mij een doorn in het oog.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 6 augustus 2011 11:11

Jeej, weer een artikel! Ik zou graag willen dat ik mijn nagels mooier kon lakken.
Ps, over die watervalvlecht: die staat vandaag online op http://www.beautygloss.nl

[Beantwoorden]

Angel antwoordt op 7 augustus 2011 om 22:12:

Jaa! Ik zag het, wat toevallig he? Ik moet wel zeggen dat ik die niet zo mooi vind als andere die ik heb gezien op youtube. Die youtubers doen het in 5 minuten en ik echt in 5 dagen. Alles lijkt zo makkelijk als zij het doen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 augustus 2011 11:25

Wenkbrauwen bijwerken!

[Beantwoorden]


Door charile op 6 augustus 2011 11:26

de goede kleur concealer/foundation/poeder te kunnen vinden. vooral concealer want de rest gebruik ik niet heel veel.
x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 augustus 2011 11:36

Ik zou nog wel graag goed leren nepwimpers aanbrengen. Dit blijf ik een lastig klusje vinden maar ik denk dat dit ook komt doordat ik nooit echt goede wimperlijm heb. Heb je nog een tip voor een goede wimperlijm?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:15:

Ik heb er nu één van Make Up Studio, die was maar een paar euro en is heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 augustus 2011 12:14

Alle dingen die daar tussen staan :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 6 augustus 2011 12:21

ow. ik dacht dat je antwoord ging geven op de problemen. :p komt nog wel hoop ik?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:15:

Ik ga mijn best doen :D

[Beantwoorden]


Door Chama op 6 augustus 2011 12:23

Ik ben ook slecht met nagelak, heb er echt geen geduld voor ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 augustus 2011 12:25

Ik zou het niet weten. Ik denk smokey eyes, met dat donkere, en dan ook nog blenden! Want zwart = moeilijk!

[Beantwoorden]


Door floor op 6 augustus 2011 12:50

deze vlecht maken: http://weheartit.com/entry/12984362 die is so beautifull!(love) snap hem alleen niet zo helaas.

[Beantwoorden]

Shadow antwoordt op 6 augustus 2011 om 13:23:

T lijkt een beetje op 3 vlechten die weer samen vervlochten zijn. Je zou ff kunnen testen of dat wat wordt, ik heb krullen dus kan t niet nu snel voor je proberen :)

[Beantwoorden]


Door Samira op 6 augustus 2011 12:52

one word: eyeliner

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 augustus 2011 13:02

hmm… gewoon hele mooie ooglooks maken? à linda hallberg enzo!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:16:

Haar looks zijn geweldig inderdaad. Maar zij heeft ook hele mooie ogen en dat is ook belangrijk :ja:

[Beantwoorden]


Door Rowan op 6 augustus 2011 13:09

Shapen & Smokey eyes

[Beantwoorden]


Door Esther op 6 augustus 2011 13:19

Nepwimpers fatsoenlijk aanbrengen wil ik wel leren. Het flauwe is dat ik ze easy peasy bij anderen aanbreng, maar bij mezelf wil het niet lukken. Wanneer ik het weer eens geprobeerd heb verpest ik vaak mijn hele oogschaduw ermee omdat dan weer op mijn halve ooglid lijm zit. Bij andere heb ik de wimpers binnen vijf seconden opgezet. :(

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 6 augustus 2011 13:28

Pff de eyeliner oefen ik al tijden, maar dat is wat mij betreft echt een rot klusje. Het lukt me nooit mooi en als dat wel lukt dan is het maar op één oog. Het is dat het zo ontzettend mooi staat als het goed is aangebracht, maar anders…. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Marikee op 6 augustus 2011 13:51

Hé, ik sta ertussen! :)

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 6 augustus 2011 om 15:26:

hej ik ook!;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:17:

Hahah :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 augustus 2011 13:53

Ik heb ook een vraagje ik heb sleehakken van de h&m gekocht en nu heb ik iedere keer zo’n zere hiel maar ik pas mijn sleehakken wel gewoon goed heeft iemand tips wat ik het beste kan doen. Gr Amy :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:17:

Gebruik van die Compeed blarenpleisters?

[Beantwoorden]


Door Mireille op 6 augustus 2011 14:16

Ik zou ook heel graag zelf goed eyeliner op willen kunnen doen, bij mij lukt dat nooit.. en al helemaal niet zo’n krulletje (zo’n cat eye) op t einde..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:18:

Een wing ^^)

[Beantwoorden]


Door sammy op 6 augustus 2011 14:32

gewoon eyeliner aanbrengen kan ik sinds kort ook best snel, gewoon veel oefenen en dan lukt het na een tijd gewoon. winged eyeliner is een ander verhaal, die moet ik misschien ook maar gewoon gaan oefenen als ik niks te doen heb zodat ik lekker rustig aan kan doen.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 6 augustus 2011 14:48

Dat van die nagellak heb ik ook, precies hetzelfde, als ik de lak droog is ga ik ALTIJD pulken, haha :) En daar wordt de huid rondom mijn nagels niet echt beter van! Ik heb wel gemerkt dat als je nadat de lak goed droog is bijvoorbeeld gaat douchen, wordt de nagellak wat weker en kun je ‘m makkelijk van je vingers trekken. Misschien een tip voor jou?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:18:

I know! Doe ik ook vaak, helpt wel echt. Ik heb ook zo’n remover stift van Make Up Store (heb er ook 1 van essence gehad) en dat werkt ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Jorna op 6 augustus 2011 14:52

Nepwimpers in no-time en in één keer goed plakken (Lijkt me heerlijk! Dan zou ik zoveel valserds kopen dat ik een kast nodig zou hebben!). Áltijd strakke liner zetten met perfecte wings. Het gaat vaak fluitend, maar soms heb ik periodes dat het bijna niet gaat…. :(

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 8 augustus 2011 om 07:36:

hahah! Een inloop kast vol nep wimpers! :D

[Beantwoorden]


Door Tamara op 6 augustus 2011 15:34

Ik had eerst ook heel veel moeite met lakken, maar als je het vaak genoeg oefent dan gaat t steeds beter. Ik zou graag mooie smokey eyes willen maken

[Beantwoorden]


Door Sacha op 6 augustus 2011 15:37

Ik zou echt heel graag beter willen worden in het aanbrengen van eyeliner. Dat faalt bij mij altijd keihard.

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 augustus 2011 15:48

Ik ben het helemaal met ‘Mirjahamkaas’ eens! Ik kan wel een beetje lakken, maar het netjes laten drogen enzo, daar moet ik nog op oefenen.
x

[Beantwoorden]


Door Paola op 6 augustus 2011 15:53

Het aanbrengen van eyeliner.. Ik ben daar zo’n kluns in!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 6 augustus 2011 16:23

eyeliner vind ik nog erg moeilijk om netjes erop te doen dus dat is veeeeeel oefenen

[Beantwoorden]


Door Ellen op 6 augustus 2011 16:32

Ik wil graag echt een mooie winged eyeliner kunnen aanbrengen. En dat ik als ik me nagels heb gelakt er niet meteen allemaal deuken etc. in krijg (maarja kwestie van geduld)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 augustus 2011 16:39

Zal ik het grote geheim van het netjes lakken van je nagels verklappen dan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:19:

Yes please!

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 7 augustus 2011 om 13:13:

Zo netjes mogelijk lakken en dan een dun penseeltje en nagellakremover pakken om je randjes mee schoon te maken :yes:

[Beantwoorden]

Bianca antwoordt op 7 augustus 2011 om 21:30:

Haha, dat heb je van misslipgloss!

Marjolein antwoordt op 7 augustus 2011 om 22:42:

Nee. :nod:


Door Renske op 6 augustus 2011 17:09

Mijn winged eyeliner kan nog wel wat verbetering gebruiken, tenminste, aan mijn rechteroog:P En verder zou ik een verschillendde soorten haarstijlen willen kunnen creeeren. Vind de visgraatvlecht, zoals Blake Lively hem soms draagt, helemaal geweldig.

[Beantwoorden]


Door Natascha op 6 augustus 2011 18:26

Het is al gezegd maar de perfecte eyeliner (winged of gewoon) zou ik wel willen kunnen. Het is echter moeilijk omdat ik geen lenzen kan dragen en niet goed zie zonder bril. Een andere beautytruc die ik zou willen beheersen is de vlecht in alle vormen en maten ( frans, waterval, fishbone etc het geeft altijd een leuk effect aan je haar en het is snel af.

[Beantwoorden]


Door Fatima op 6 augustus 2011 23:09

Ik heb echt heel veel moeite met foundation, ik heb heel veel verschillende kleuren in mn gezicht dus ik zou echt een keer willen leren om foundation egaal aan te brengen bij mezelf. Winged eyeliners lukken me gek genoeg meestal wel in 1x

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 augustus 2011 00:57

Hmmm lastige vraag, ik kan het eigenlijk naar mijn idee allemaal wel redelijk.
Misschien mijn eigen wenkbrauwen harsen? Ik laat dat namelijk nu altijd bij de douglas doen in Arnhem, leuke meiden, fijne service maar wel prijzig natuurlijk -_-

[Beantwoorden]


Door Elizz op 7 augustus 2011 10:52

Mijn nagels van mijn rechterhand mooi kunnen lakken!!

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 8 augustus 2011 om 07:38:

Door blijven oefenen.. Ik had daar ook altijd zo’n moeite mee dat ik er een hekel aan had. Maar nu heb ik er geen problemen meer mee:-) Oke, het blijft íets lastiger dan de ‘goede’ hand.. maar het gaat goed.. oefenen oefenen oefenen;-) En goed je hand laten steunen waar je mee lakt

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 augustus 2011 19:52

Mijn nagellak en eyeliner goed opbrengen. Precies het zelfde verhaal met die nagellak! Zó irritant.
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Margaux op 8 augustus 2011 01:25

Watermarblen! Voor prachtige creaties op mijn nagels..

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 augustus 2011 16:17

Marble nails!!! Ben benieuwd hoe je dat (het beste) kunt doen!!!

[Beantwoorden]


Door Judith. op 10 augustus 2011 18:49

haha, bij mij gaat zelfbruiner aanbrengen altijd verkeerd. ik doe altijd teveel of ik sla per ongeluk stukken over, waardoor ik er echt heel stom uitzie. mijn nagels lakken gaat ook altijd verkeerd, ik schiet altijd uit en dan zit het over mijn hele vingers. scheren kan ik ook niet, bij mij blijven er altijd haartjes zitten. foundation aanbrengen kan ik ook niet, ik heb altijd weer teveel of je ziet vlekken. en er is ook geen kleur die écht goed bij mijn huid past. eyeliner & oogpotlood aanbrengen kan ik ook niet, maar dan gebruik ik bijna nooit, dus dat is niet zo erg.
nou, ik kan dus bijna niks. haha. alleen mascara aanbrengen lukt mij best wel goed. en mijn wenkbrauwen epileren ook.

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 11 augustus 2011 13:10

Wat ik wel graag zou willen weten, maar eigenlijk niet echt onder ‘beauty’ valt is hoe ik mijn huid moet verzorgen.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 26 februari 2012 11:10

Liquid eyeliner of gel eyeliner aanbrengen… kohl gaat me prima af. Nagellak gaat eigenlijk ook prima. Ben ook nog niet zo geoefend met blush en bronzer dus dat zou ook niet verkeerd zijn! ;-)

[Beantwoorden]