NYX Single Eyeshadows

NYX heeft een heleboel producten. Mooie palettes en kits (ik heb de Haute Jersey Kit inmiddels in huis!), foundations, poeders, lippglosses en blushes, maar ook losse oogschaduws. De NYX Single Eyeshadows zijn er in meer dan 160 kleuren en worden verkocht voor €5.50 per stuk bij Boozyshop.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik heb drie kleuren Single Eyeshadow nieuw. Purple (boven) Lagoon Sparkle (links) en Root Beer (rechts). De oogschaduws komen in glimmende vierkante doosjes met afgeronde hoeken, wat ik er speels maar toch stylish uit vind zien. In de oogschaduw zit een reliëf gedrukt wat me een beetje aan diamanten doet denken.

Photobucket

Photobucket
Purple Is een vrij basic paarse kleur met een mooie satijnen glans. Geen hele bijzondere kleur, en het pigment vind ik ook niet echt denderend. De poeder van de oogschaduw heeft verder wel een prettige textuur, vrij zacht en met nauwelijks fall-out.

Photobucket

Photobucket
Lagoon Sparkle snap ik niet helemaal. De kleur ziet er in de het doosje mooi uit, ik hou wel van dit soort kleuren groen. Maar de glitter in de oogschaduw is veel te grof, wat vrij goedkoop en kinderlijk oogt. Ook ben ik niet tevreden over het pigment en is de oogschaduw erg kruimelig, wat voor veel fall-out zorgt.

Photobucket

Photobucket
Root Beer vind ik het mooist. Het is een lichtbruine, taupeachtige oogschaduw met een subtiele shimmer. Het pigment is in orde, net zoals de textuur van de poeder die zacht is en nauwelijks kruimelt. Root Beer vind ik geen spannende kleur, maar wel een mooie basic.

Photobucket

Photobucket
Ooglook die ik met de drie oogschaduws maakte. Zoals je ziet zijn Lagoon Sparkle (links op het bewegend ooglid) en Purple (rechts op het bewegend ooglid, naar links toe geblend) vrij licht door de slechte pigmentatie. Root Beer zit in de arcadeboog, waar ik hem eigenlijk wat te licht voor vind. In combinatie met andere kleuren zou hij prima op het bewegend ooglid kunnen, waar de kleur waarschijnlijk beter tot zijn recht komt.

Ik ben niet enthousiast, jammer genoeg. Ik had meer verwacht van de losse oogschaduws, die ik veel Amerikaanse beautybloggers en goeroe’s vaak zie gebruik in tutorials en FOTD’s. In reviews waren ze ook grotendeels positief, maar ik snap niet waarom. Ik ben geneigd om andere kleuren te bestellen, puur uit nieuwsgierigheid of er dan toch een paar echte toppers tussen zitten. Als jij aanraders hebt, zet ze dan in de comments hieronder!

NYX Single Eyeshadow 2.5g €5.50 p.s bij Boozyshop.


Reacties

Door Jessy op 5 augustus 2011 09:24

Root Beer vind ik ook het mooist, en je ooglook is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 augustus 2011 09:24

Geen geprobeerd, Maar eigenlijk vind ik alleen de laatste echt mooi. Die eerste ook wel, maar ik vind dat ie op je oog gewoon minder naar voren komt en dat vind ik jammer. Die blauw/groene vind ik mwah door die groffe glitters!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 5 augustus 2011 09:43

Jammer dat ze zo tegenvallen, ik vind je ooglook wel mooi ^^

[Beantwoorden]


Door Ilja op 5 augustus 2011 09:45

Zonde dat Lagoon Sparkle niet zo gepigmenteerd is en wat grof in de glitters, ik denk dat je Jade dan wel erg mooi zal vinden…. I love it! :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2011 om 10:08:

*Googlet*

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 augustus 2011 09:48

wel erg mooie tinten :D

[Beantwoorden]


Door Stacy op 5 augustus 2011 09:53

Root beer vind ik ook inderdaad het mooist!

[Beantwoorden]


Door charile op 5 augustus 2011 09:59

wauw, mooie kleuren!
x

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 augustus 2011 10:04

Ik heb er zelf twee liggen en heb ze misschien één keer aangeraakt. Ze geven veel te veel fallout af. Maar net als jij zou ik er graag wel eens meer bestellen, puur uit nieuwsgierigheid. Uiteindelijk kosten ze toch niet zoveel :-)

[Beantwoorden]


Door anoek op 5 augustus 2011 10:05

de oogschaduws vallen mij ook wat tegen, maar je ooglook is echt prachtig…

[Beantwoorden]


Door Simone op 5 augustus 2011 10:07

Ik heb Sahara laatst gekocht. Een erg mooie highlighter.

Wordt op internet ook als dupe voor Mac Shroom genoemd. Geen idee of dat klopt aangezien ik die niet heb ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2011 om 10:10:

Shroom heb ik wel! Goede tip :) dankjewel.

[Beantwoorden]

Simone antwoordt op 5 augustus 2011 om 10:12:

Ben wel benieuwd of het klopt, zal eens zoeken naar wat vergelijkende swatches,,,

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 5 augustus 2011 10:27

ik vind, ondanks dat de pigmentatie van de groene kleur niet geweldig is, dat de groen in je ooglook er heel mooi uitziet!

[Beantwoorden]


Door Amber op 5 augustus 2011 10:31

Ik vind de look heel mooi en jammer van de groene kleur, hij ziet er wel erg mooi uit in t doosje idd! :(

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 augustus 2011 10:33

wauw je ooglook vind ik echt heeeeeel moooi! (love)

[Beantwoorden]


Door savannah op 5 augustus 2011 10:36

Jammer dat het zo tegen valt :-(
Maar ik vind je ooglook wel wat hebben hoor !
Liefs Savannah

[Beantwoorden]


Door Roos op 5 augustus 2011 10:36

Mooie ooglook! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 augustus 2011 10:41

hmm.. de finish van die paarse zag er wel mooi uit, maar de swatches vallen me toch een beetje tegen

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 augustus 2011 11:05

Zonde! Maar je hebt wel mooie foto’s gemaakt :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2011 om 12:03:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Marcella op 5 augustus 2011 11:12

Ik vind de losse oogschaduws ook niet geweldig, de paletjes vind ik wel heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Helen op 5 augustus 2011 11:24

Vind Root Beer iets minder.. maar de andere twee zijn echt mooi!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 5 augustus 2011 11:29

Ik vind de kleuren echt prachtig! De look vind ik ook heel mooi. Jammer dat het pigment niet écht geweldig is!

[Beantwoorden]


Door Christel op 5 augustus 2011 11:45

Jammer dat ze zo tegen vallen. Maar je hebt een leuke combi gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Lissa op 5 augustus 2011 12:21

Heb er nog geen geprobeerd, de bruine kleur vind ik nog wel leuk maar de groene is echt niet mooi

[Beantwoorden]


Door Bregje op 5 augustus 2011 12:28

Jammer van de slechte pigmentatie! De kleuren zelf vind ik wel heel mooi! Komt er nog een review/swatches van de Haute Jersey kit? Ik overweeg om deze te kopen, maar als de pigmentatie hetzelfde is als deze mono’s dan begin ik te twijfelen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2011 om 12:44:

Ja, die komt nog!

[Beantwoorden]


Door Superwomen op 5 augustus 2011 12:44

‘Ik had meer verwacht van de losse oogschaduws, die ik veel Amerikaanse beautybloggers en goeroe’s vaak zie gebruikEN in tutorials en FOTD’s.’

Je hebt een foutje gemaakt, Vera.

Verder vind k het heel jammer van de Lagoon Sparkle, hij lijkt zo mooi in het doosje.

x

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 5 augustus 2011 om 16:56:

dat foutje had ik ook gezien idd ;)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 5 augustus 2011 13:03

Waw, die ooglook is echt… waw! Jammer van die kwaliteit dan :(
Mooie kleuren zijn het wel!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 augustus 2011 13:23

oh, dan ben ik benieuwd! Ik heb een matte witte kleur besteld van de zelfde oogschaduws. Zelf heb ik ook een ultimate pearle oogschaduw in een gold pink kleur, maar die was in het echt ok iets minder mooi. Je moet er echt een goede basis onder doen om hem goed te kunnen gebruiken :O

[Beantwoorden]


Door Samira op 5 augustus 2011 13:30

Ik vind je foto’s heel mooi gedaan…En de ooglook natuurlijk super vet! Hey wat dacht je van de ooglooks die je maakt een tutorial van maken maar dan gewoon met foto’s… Gemakkelijker dan filmen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2011 om 01:34:

Makkelijker dan filmen, maar veel meiden vinden de filmpjes juist leuk! Is ook duidelijker denk ik :ja:

[Beantwoorden]


Door Samantha op 5 augustus 2011 13:43

Valt toch een beetje tegen inderdaad, jammer!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 5 augustus 2011 13:55

Ik heb een paar losse NYX oogschaduws waar ik wel tevreden over ben: Iced Mocha en Golden Amber. Ik heb net ook Smokie Mountain besteld, even kijken hoe die bevalt.

[Beantwoorden]


Door marijke op 5 augustus 2011 14:10

Die Lagoon Sparkle is echt héél mooi, die wil ik wel hebben haha!

Mooie ooglook!

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 5 augustus 2011 14:21

Deze oogschaduws van NYX zijn inderdaad echt tegenvallers, daarom moet je gewoon echt gaan voor de NYX Pearl mania pigments. Deze zijn ge-wel-dig als je ze overpot in kleine 5 grams reis potjes en hebben echt ontzettend mooi pigment (geen enkele kleur valt tegen en ik heb inmiddels al 18 kleuren!!). Als je er eenmaal aan went om ze te gebruiken dan wil je niet meer terug, echt een aanrader.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2011 om 01:36:

Ik ben niet zo’n fan van los pigment… Vind het onhandig.

[Beantwoorden]


Door Leah op 5 augustus 2011 14:42

Rootbeer heb ik ook! (inmiddels is ie wel gesneuveld en ligt ‘ie in 1000 + stukjes) Heb hem toen op Mascha’s (Beautygloss) aanraden gekocht, want zij was er zo tevreden over!
Dit is al een aantal jaar geleden en voor mij was het toen echt een mooi basiskleurtje!

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 augustus 2011 15:03

Ik heb champagne ofzoiets in ieder geval hele mooie kleur/
maar die heb ik in amerika gekocht dus don’t know of ze die op internet hebben

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 augustus 2011 15:45

práchtige look!

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 5 augustus 2011 16:36

Mooie kleuren, spijtig van de pigmentatie.

[Beantwoorden]


Door Paola op 5 augustus 2011 17:05

Ik vind ze er erg goed en mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 augustus 2011 17:34

Het staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 5 augustus 2011 17:58

Hmm klinkt niet zo heel spannend en voor die zelfde prijs heb je bijna een Sleek palette..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2011 om 01:37:

Goede vergelijking ^^)

[Beantwoorden]


Door Dana op 5 augustus 2011 18:27

wow echt toevallig!
ik had letterlijk nét een paar van die oogschaduws besteld en had er wel veel van verwacht en nu kom ik op jou site haha! jammer dat de kwaliteit niet super is ik had ze beter niet kunnen bestellen dan :(

[Beantwoorden]


Door merel op 6 augustus 2011 00:10

ik ben dronken

[Beantwoorden]


Door Janaa op 6 augustus 2011 00:19

Mooi :) x

[Beantwoorden]


Door roos op 6 augustus 2011 08:35

Wauw, ik dacht: hoe gaat ze die nu samen gebruiken?
Nou, het is je super goed gelukt!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 6 augustus 2011 10:32

Root Beer is erg mooi idd! Volgens mij ook een van de bestseller kleurtjes.
Heb zelf trouwens Highlight, ook een errrg fijn kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 6 augustus 2011 10:34

Jemig, 160 kleuren is wel erg veel! Ik zou daar geen keuze uit kunnen maken..

[Beantwoorden]

isa antwoordt op 7 augustus 2011 om 10:50:

hahha inderdaad, toen ik er een paar kocht moest ik ook eerst drie dagen nadenken. xx

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 6 augustus 2011 16:22

nice :D cdie bruine is erg mooi

[Beantwoorden]


Door isa op 7 augustus 2011 10:49

ik heb lagoon sparkle ook, ik dacht net als jij dat het een kleur met heel veel pigment zou zijn, net als de andere 2 die ik had gekocht (cryptonite en exotic green, 2 hele mooie kleuren met heel veel pigment, helaas ook wel weer heel kruimelig). Maar hij geeft inderdaad amper pigment af. Ik wist niet wat er nou niet aan klopte, maar jij beschrijft hier precies wat ik dacht. :) xx

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 7 augustus 2011 21:23

Vind de bruine en groene kleur erg mooi! Jammer dat ze kruimelen! :shit: ;-)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 8 augustus 2011 16:25

Wauw mooie kleurtjes zeg! En in combinatie met elkaar gaan ze ook goed (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 augustus 2011 11:16

Ik heb een heleboel NYX eyeshadows. ik vind ze super fijn!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 11 augustus 2011 16:11

wauw, mooie kleurtjes allemaal! en hoe jij ze hebt gecombineerd, is echt heel mooi! ik wilde ze eerst wel kopen, maar na dit artikel denk ik dat ik dat niet meer ga doen. dan vind ik het een beetje zonde van m’n geld. niet dat €5,50 duur is, maar van dat geld zou ik ook iets anders kunnen kopen! (:
maar jouw artikelen zijn altijd zó goed! via een vriendin kwam ik een paar maanden geleden op jouw site terecht, en nu kijk ik er elke dag op! (love)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 15 augustus 2011 16:56

Mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 augustus 2011 10:03

Wat jammer zeg, root beer is wel het mooist. De look die je erbij hebt gemaakt is erg mooi :)

[Beantwoorden]