Heb je die niet al?

Ik denk dat jullie het wel herkennen. Je komt na een middagje shoppen dolblij thuis met een nieuwe lipgloss, en zodra je deze aan je vriendje laat zien krijg je de dodelijke vraag: ‘heb je die niet al?’ Natuurlijk niet! ‘Schat, Zie je dan niet dat dit een lichtroze lipgloss is met licht reflecterende blauwe deeltjes, een zilveren sheen en parelmoer shimmer? Zo’n lipgloss heb ik nog niet hoor!’ Ik heb veel make-up, maar nog nooit kocht ik per ongeluk iets wat ik al had. Tot een paar weken geleden…

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Toen ik tijdens een bezoekje aan MAC met glazige oogjes naar de ontelbare kleuren oogschaduw stond te kijken, bedacht ik me dat het handiger was een quad te kopen en deze te vullen met oogschaduws, in plaats van weer losse oogschaduw te kopen. Ik heb wel een quad/paletje van MAC, maar vooral ook een boel losse oogschaduws. Je kunt een lege quad kopen voor €6.00, en een oogschaduw voor in de quad €11.50. (Een gewone losse oogschaduw kost €15). Ik kocht een lege quad en twee oogschaduws. Ik koos Gleam, die je hier al in het palette ziet zitten en Steamy.

Photobucket
Toen ik afrekende begon ik een beetje te twijfelen. De blauwe kleur van Steamy kwam me toch wel verdacht voor. Zit er niet zo’n blauwe oogschaduw in mijn Digi-Pops Green quad? Ik nam het zekere voor het onzekere en rekende ondanks mijn voorgevoel de oogschaduw af. Bij thuiskomst kwam ik er helaas achter dat ik Steamy (zal het aan de naam liggen?) inderdaad al had.

Photobucket
Gelukkig had ik de oogschaduw nog niet aangeraakt, zit hij nog netjes in de verpakking en kan ik hem dus nog terugbrengen. Nu nog hopen dat ik aankomende week tijd heb om even de MAC Store in Amsterdam in te duiken waar ik de oogschaduw kocht, aangezien hier in Arnhem geen MAC zit. Althans, nog niet. Rumor has it dat wij voor de feestdagen ook een counter hebben in de Bijenkorf!

Heb jij per ongeluk wel eens iets gekocht wat je al had, en zo ja, wat was dat?

Twitter Facebook
Categorie: Anders Mijn collectie | 26 augustus 2011 | 104 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Julie op 26 augustus 2011 14:07

Ik heb nog nooit iets gekocht dat ik zelf al had. Wel gebeurt het me best vaak dat ik perongeluk een kledingstuk koop dat één van mijn vriendinnen dan ook net gekocht heeft :)

[Beantwoorden]


Door Dewy op 26 augustus 2011 14:14

Hi Vera,
Ik wilde je allereerst even een compliment geven over jou schrijf stijl, wat zijn jou artikelen ontzettend leuk om te lezen! Ook vind ik dat je met een goed pakkende titel komt.
Ik heb dat eigenlijk nog nooit gehad nu ik er zo over na denk haha :p De oogschaduw is wel erggg mooi trouwens.
Fijn weekend toegewenst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:28:

Thanks Dewy! ^^) Jij ook een fijn weekend toegewenst!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 26 augustus 2011 14:16

Hmmm nee eigenlijk niet! Als ik dingen dubbel koop doe ik dat expres, omdat ze zo fijn zijn. Nu is mijn make up stash ook nog niet zo groot dat ik niet weet wat ik allemaal heb, ik weet eigenlijk van ieder laatje wel wat erin zit :)
XXX

[Beantwoorden]


Door Fre op 26 augustus 2011 14:16

oogschaduw! en bijna nagellak. iedereen vindt mij raar omdat ik alle namen weet van mijn nagellakjes wat ook handig is want daardoor heb ik kunnen voorkomen dat ik met hetzelfde nagellakje thuiskwam :p

[Beantwoorden]

kirsten antwoordt op 26 augustus 2011 om 20:26:

Inderdaad!
Zelf heb ik thuis ook veel nagellakjes en weet er (zeker van catrice) bijna alle namen van, dan kijken mijn vriendinnen ook wel eens raar wanneer ik in de winkel bv al de namen van die lakjes ‘aframmel’ zonder op het potje te kijken :crazy:

[Beantwoorden]


Door Pippi op 26 augustus 2011 14:26

Alleen maar boeken en CD’s- ik heb zo weinig make-up dat ik alles wel uit mijn hoofd weet:)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 26 augustus 2011 14:31

Ik heb tot nu toe nog niks hetzelfde gekocht. Maar ik heb inderdaad ook MAC paletten en ik heb echt geen idee welke kleuren daarin zitten. Dus als ik weer naar een MAC ga en kleuren wil kopen kan het maar zo zijn dat ik een dubbele koop.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 augustus 2011 14:31

Ja een keertje een lipgloss van Catrice, exact dezelfde kleur maar Catrice is gelukkig budget en ik heb er een vriendinnetje blij mee gemaakt!
En iets non beauty, ik ben een ster in het kopen van dezelfde tijdschriften, hoe vaak ik bijvoorbeeld niet een keer een dubbele Glamour heb gehad :) maar ach ook dit is niet zo erg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:29:

Ik koop veel tijdschriften, maar nooit dubbel! Grappig :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 augustus 2011 14:33

ik heb dat eigenlijk nog nooit gehad XD

maar wel al 1000 keer de vraag ; ‘die heb je toch wel al?’ >.<

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 26 augustus 2011 14:33

Hahaha, als ik heb geshopt krijg ik zelfs van mijn moeder de opmerking over dat ik zoiets al 5x heb. Echt zooo vervelend! Ik heb geen enkel product dubbel, dus! Haha, grappig dat dit je overkomen is. Gelukkig kwam je er nog redelijk op tijd achter, voordat je hem had gebruikt, en ik hoop dat je hem nog kan ruilen voor een andere kleur!

[Beantwoorden]


Door Paola op 26 augustus 2011 14:34

Ik heb nog nooit iets gekocht wat ik al had..

[Beantwoorden]


Door Tamara op 26 augustus 2011 14:36

Elke keer als ik nagellak koop krijg ik te horen dat ik al een roze nagellak heb. Ze begrijpen het gewoon niet. Ik heb zelf nooit per ongeluk dezelfde dingen gekocht

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 26 augustus 2011 14:37

ja ik heb pas nog een lakje gekocht die ik al had…. eens kijken wat we daar mee gaan doen ;)

[Beantwoorden]


Door lieke op 26 augustus 2011 14:40

omygoddd komt er een counter in arnhem?
finally een mac in de buurt van nijmegen (love)

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 26 augustus 2011 om 14:44:

oh zo fijn, ik vind het echt vervelend dat ze in nijmegen geen mac hebben!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:31:

Liever in Arnhem dan in Nijmegen een MAC ^^)

[Beantwoorden]

lieke antwoordt op 27 augustus 2011 om 16:19:

in nijmegen zal die vast niet komen, maar arnhem is voor mij niet ver weg! ^^)


Door Jamilla op 26 augustus 2011 14:40

Haha dat is echt grappig, ik heb het alleen met nagellak gehad!

[Beantwoorden]


Door Joan op 26 augustus 2011 14:42

Haha stom is dat hé! Ik had het met een nagellak, een tijdje terug. En had tot dat moment nooit gedacht dat dat mij zou overkomen.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 26 augustus 2011 14:44

Hahaha, nee dat heb ik nog nooit gehad!

[Beantwoorden]


Door charile op 26 augustus 2011 14:45

Ik heb dat nog nooit gehad :)
x

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 26 augustus 2011 14:50

Wat toevallig! Volgens mij heb ik dat nog nooit gehad, maar dat zal me vast nog wel een keer gebeuren ben ik bang…

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 augustus 2011 14:58

Tot nu toe heb ik ook nog nooit wat hetzelfde gekocht!
Wel geluk dat je de oogschaduw nog niet hebt gebruikt! Anders zou het wel zonde zijn!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 26 augustus 2011 15:00

OMG! een mac counter in Arnhem. Hier heb ik zo lang op gewacht.
Weet je op welke datum?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:32:

Nee, maar het schijnt in November! Heb volgende week een event bij het PR bureau, dus dan ga ik hun eens ondervragen ;)

[Beantwoorden]


Door Dhini op 26 augustus 2011 15:03

Parfume..die bijna op dan koop ik weer want die is lekker

[Beantwoorden]


Door Lienberry op 26 augustus 2011 15:12

ja maar dat was bewust haha omdat ik het product zo fijn vond
:D

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 augustus 2011 15:16

Ik heb een keer gehad dat ik net een lipstick van essence had gekocht, van de 50 girl reloaded colectie. en toen kocht ik eros van Nyx en die kleuren lijken gewoon dead on op elkaar (A) daar baalde ik wel van nahja (A) ik hou ze wel allebij want de verpakking van 50 girl reloaded is zo leuk en de nyx lipstick smeert gewoon fijner (A)

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 26 augustus 2011 om 18:57:

heb je het over ‘I’m sailing’? (oranjeachtig) want die is nu niet meer verkrijgbaar en vind het zo’n mooie kleur! dan koop ik voortaan die eros, tenzij dat die rode is :P

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 augustus 2011 15:29

Haha ik ken het!

Ik was woensdag bij Mac counter in Groningen geweest en ik kocht een lipstick.. Ik had hem al! Maar vind het niet erg! Die lipstick was bijna op en gebruik hem elke dag! ;)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 augustus 2011 15:29

Nee ik heb dat nog niet eerder gehad, gelukkig maar (:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 26 augustus 2011 15:36

JAAA, ik wil een MAC counter in Arnhem. Ik wil al zooo lang iets van MAC, maar dat ligt veel te verweg vanaf hier (nog meer naar het oosten dan Arnhem…)

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 26 augustus 2011 om 16:26:

ja ik woon ook nog verder naar het oosten dan arnhem!! echt zo balen. ik hoop dat hij er komt! ik moet dan nog minstens een uur reizen maar dat heb ik er voor over!!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 26 augustus 2011 15:37

Haha ik heb dat wel eens gehad met nagellak, en ook met lipgloss/lipstick!
Vooral als ze van die acties hebben van 1+1 gratis bij het Kruidvat ofzo, dan móet je er nog iets bij nemen en vaak heb ik dan zoiets van; ooh dat kleurtje is wel mooi! om er vervolgens thuis dan achter te komen dat ik ‘m al had. :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:33:

Ahhh, dat kan ik me goed voorstellen!

[Beantwoorden]


Door Lina op 26 augustus 2011 15:45

Nee dat is mij nog nooit overkomen gelukkig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tasja op 26 augustus 2011 15:45

Ja omg dat heb ik met bepaalde kleuren oogschaduw! Daar ben ik zo dol op dat ik op een of andere manier altijd wel dezelfde kleur weet te vinden bij een ander merk :’)
Ik had 2 dupes van “all that glitters” *zucht* en ik heb 4 gouden oogschaduwen van verschillende merken die exact dezelfde tint en finish goud zijn..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:33:

Dat heb ik ook zovaak! Ik pak altijd dezelfde kleuren die ik mooi vindt.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 26 augustus 2011 15:48

Haha lekker ding ben je ook he, ik kan me nog goed herinneren dat je hem kocht en buiten al begon van “hmmm hij lijkt wel… of heb ik niet al…” Ja dus ^^ Dan vind je het in ieder geval wel een heel mooi kleurtje ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:34:

Haha ja, was echt zo stom!

[Beantwoorden]


Door Julie op 26 augustus 2011 15:54

Nog even iets anders: weet je al wanneer de nieuwe lay-out (ongeveer) online is? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:35:

Hopelijk maandag/dinsdag. Maar we zijn er nog druk mee!

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 26 augustus 2011 15:55

ik heb ooit een geurtje dubbel gekocht.. echt stom haha

[Beantwoorden]


Door LUCA op 26 augustus 2011 15:58

Ik heb al ontelbaar veel keer cadeaus gekregen die ik al had, maar ik kon ze dan niet terug brengen :/ Gelukkig bestaat er marktplaats en Ebay, want zo heb ik weer nieuwe dingetjes kunnen kopen :D

[Beantwoorden]


Door Madelon op 26 augustus 2011 16:10

Tot nu toe nog nooit gehad, maar het zou me niks verbazen als het eens zou voorkomen hier hehe.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 26 augustus 2011 16:11

Dat heb ik gelukkig nog niet gehad. :)

[Beantwoorden]


Door paulien op 26 augustus 2011 16:24

ik heb dat nog nooit gehad met make up want ik heb heel goed in mijn hoofd wat ik heb. wel een keer bijna een trui gekocht die hetzelfde was als ik al had maar dan in een andere kleur. toch maar niet gekocht…

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 26 augustus 2011 16:24

Ah, too bad! Ik heb het wel is gehad, maar dat pakte goed uit xD

[Beantwoorden]


Door Pleun op 26 augustus 2011 16:30

Ja! Met mijn nagellakverslaving heb ik een keer een dubbele nagellak gekregen! (telt dat ook?!) Helaas ook nog een nagellak die ik bijna nooit gebruik dus dat was wel jammer. Wel koop ik vaak express iets dubbel zoals mascara (in sale) of witte nagellak voor nail art.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 augustus 2011 16:40

Hahaha wat grappig dat je hetzelfde gekocht hebt. Ik heb lang niet zoveel make up, dus het zal mij niet zo snel gebeuren. Maar zeg nooit, nooit hé! Fijn dat je hem mag ruilen trouwens!

[Beantwoorden]


Door lindab op 26 augustus 2011 16:48

Ik heb weleens nagellak, oogschaduw en lipgloss per ongeluk dubbel gekocht..ach ja, heb ik meteen een back up..

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 26 augustus 2011 17:07

Ik heb dat gelukkig nog nooit gehad. Ik koop wel eens back-ups omdat ik bang ben dat mijn favoriete producten uit de collectie gaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:36:

Dat doe ik dan weer niet, omdat ik dan zo’n hele erge drang voor het product op te maken (A)

[Beantwoorden]

Carmel antwoordt op 27 augustus 2011 om 16:25:

Als er een LE edition is en je vind daaruit iets heel mooi, dan snap ik wel dat je iets dubbel koopt. Dat heb ik ook wel eens gedaan.

[Beantwoorden]


Door finley op 26 augustus 2011 17:09

ja, een nagelakje van miss sporty, ik wou persee een gele kleur, en toen ik thuis kwam zag ik dat ik dezelfde nog op mijn kastje had staan:p

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 augustus 2011 17:14

Yep laatst nog een panty. Zo’n kanten met een nude kleurtje van de Hennez. Ik dacht: Oh dat staat vast leuk onder een jurkje en hij is in de sale, dus ikke kopen, doe ik hem in mijn la, heb ik em al. Errug handig.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 26 augustus 2011 17:31

Volgens mij heb ik nog nooit iets gekocht dat ik al had. Misschien wel iets vergelijkbaars, maar nooit echt exact het zelfde product.

Ik hoop zo dat de geruchten over MAC in Arnhem waar zijn!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 26 augustus 2011 17:43

Haha, ik koop altijd LP’s dubbel. Maar dat komt omdat de hoes er dan iets mooier uitziet, of de plaat is iets minder gedraaid dan die ik heb. Dus eigenlijk expres. En vaak geef ik de wat slechtere weer weg. Dus het valt ook nog wel mee. Met beauty spullen heb ik het eigenlijk nooit..

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 augustus 2011 17:43

Ik krijg wel eens een reactie van mijn moeder: pff, nog meer make-up!? je hébt al zo veel! Haha, je hebt nooit genoeg make-up ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 20:04:

Die opmerkingen kreeg ik vroeger ook altijd! Nu niet meer zo omdat ik erover blog, maar soms nog wel. ‘Dat ik eens wat weg moet doen’. Terwijl ik dat allang doe!

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 augustus 2011 17:46

Wat een super leuk intro! Moest echt lachen haha! (:

[Beantwoorden]


Door whahahaha op 26 augustus 2011 18:09

^^) <3 ;-) :yes: :yay: :wtf: :wow: :wave: :star: :smak: :shit: :sexy: :roll: :omg: :nod: :no: :love: :lol: :lees: :kiss: :kiss: :ja: :hmm: :hiya: :hey: :gaap: :eww: :duh: (: (A) (H) (love) :!: :$ :) :+ :-( :-) :-P :-| :/ :?: :@ :D :O :S :X :ahh: :boo: :cool: :crazy: :doh:

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 26 augustus 2011 18:23

Nee, nog niet gehad. :) hihi

[Beantwoorden]


Door Jo op 26 augustus 2011 18:35

Echt nog nooit! Wel koop ik veel te veel snoep en daar heb ik veel dubbel van. Na ja.. niet voor lang natuurlijk :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 20:05:

Hahah!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 26 augustus 2011 18:49

haha gelukkig kan je hem nog terugbrengen/ruilen. ik heb het wel een keer meegemaakt dat mijn zus en ik dezeflde nagellak kochten van Catrice, heel gek haha.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 26 augustus 2011 18:53

Ik had dat laatst nog met een slaapbroekje van de H&M, wilde ik hem opbergen lag er exact dezelfde al in de kast. weet nog altijd niet wanneer ik die dan heb gekocht, maar het kaartje zat er nog aan. heb ze toch allebei gehouden want ze waren niet duur :)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 26 augustus 2011 18:57

Haha, ik las de naam ‘steamy’ en ik wist gelijk dat dat de dubbele oogschaduw was, hihi! Nee, ik heb nog nooit iets dubbel gekocht, hihi :)

[Beantwoorden]


Door Sonja op 26 augustus 2011 19:15

Ik zelf koop nooit iets dubbel, maar wat wel vaak gebeurt is dat ik al een nagellakje of vaak ook tijdschriften of zoiets heb en dat mijn moeder hem dan in de winkel ziet staan en hem voor me koopt als cadeautje, zonder dat ze weet dat ik er al eentje van heb :)
Maar dat vind ik natuurlijk superlief, dus dan mag zij hem hebben of geef ik hem aan een vriendin ;)

[Beantwoorden]


Door robin op 26 augustus 2011 19:20

Kun je die mac palletjes overal kopen of alleen in de pro store?
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 augustus 2011 om 20:06:

De quads met vier kleuren kun je ook gewoon bij de counters kopen.

[Beantwoorden]

robin antwoordt op 27 augustus 2011 om 08:39:

Thanks dan ga ik die snel een keer halen.

[Beantwoorden]


Door Marinah op 26 augustus 2011 19:41

Hihi nee daar heb ik nog nooit last van gehad :P

[Beantwoorden]


Door Katja op 26 augustus 2011 19:51

Mooie kleurtjes, me eyes are smelting.
Lol, maar ik heb nooit iets dubbel gekocht.

[Beantwoorden]


Door kirst op 26 augustus 2011 20:17

ik kocht 2 bijna identieke kleuren nagellak ;-)) Verder eigenlijk nooit. Liefs

[Beantwoorden]


Door Marijke op 26 augustus 2011 21:45

Herkenbaar! Ik had dat met een mascara van Dior ik had de blauw al, maar per ongeluk kocht ik weer dezelfde kwam ik thuis achter!

Maar ik dacht geen paniek, is mijn oude mascara op, heb ik er een in voorraad:)! Zo kun je ook denken natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door evelien op 26 augustus 2011 22:41

waarom moet je daarvoor naar Amsterdam?
er is toch vast een mac counter dichterbij??

[Beantwoorden]


Door evelien op 26 augustus 2011 22:43

Maar ik had van mama voor mijn verjaardag een paarse shimmer oogschaduw van mac gekregen, en voor kerst, 9 dagen later gaf ze me weer dezelfde.. die heb ik maar aan mn zusje gegeven en heb in ruil daarvoor een oranje van Shiseido gekregen, nu ben ik daar fan van :9

[Beantwoorden]


Door Emma op 26 augustus 2011 22:51

Ik moet bij mac steeds denken aan mc donalds :(

[Beantwoorden]


Door samira op 26 augustus 2011 23:04

nog nooit meegemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Seren op 26 augustus 2011 23:11

Hey die heb ik ook! Steamy dan he.. ik ga voorlopig ook alleen maar refills kopen. Moet maar weer eens naar Amsterdam..

[Beantwoorden]

Neres antwoordt op 26 augustus 2011 om 23:14:

Ja misschien moet je dan gelijk een lege 15 palet kopen en die in een keer vullen met 15 refills.. ben je voordeliger uit.. kost maar minstens 150 euro ofzo.. moet kunnen toch? Ik begrijp vera trouwens wel.. ik zou jou ook een dubbele laten kopen, gewoon om te irriteren..

:wtf:

(Alter ego van Seren)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 augustus 2011 om 09:32:

Hahahahhha!

[Beantwoorden]


Door Emma op 27 augustus 2011 08:16

ik heb het zelf nog nooit meegemaakt, kheb dan ook niet zo’n hele grote makeupstash hihi
xEmma

[Beantwoorden]


Door Leni op 27 augustus 2011 08:45

Ik dacht dat ze dat in hun computer opslaan wat je koopt? Ik meen me te herinneren dat een verkoopster dat zei tegen me.. Dus mocht je nog een keer twijfelen, kan je misschien vragen of ze in hun bestand kijken?

[Beantwoorden]


Door Nannick op 27 augustus 2011 08:55

Ik heb het echt nog nooit gehad! Gelukkig kun je het terugbrengen (:

[Beantwoorden]


Door Jana op 27 augustus 2011 13:16

Een jeansbroek :/ Ik had het bonnetje al weggegooid en kon hem niet meer terugbrengen, dus nu heb ik twee dezelfde jeansbroeken lol. Gelukkig waren het maar goedkope h&m-etjes en vind ik hem supermooi!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 augustus 2011 13:49

Oh god, laat er please een MAC in arnhem komen!!!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 augustus 2011 14:27

Zou echt supervet zijn als die in Arnhem open gaat, toch een stukkkkk dichterbij!

[Beantwoorden]


Door nikki op 27 augustus 2011 15:09

wil je misschien weer een keertje een stash filmpje maken?

[Beantwoorden]


Door Flore op 27 augustus 2011 16:24

je hebt toch helemaal geen vriendje? Waarom wek je dan de indruk dat je die wel hebt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 augustus 2011 om 13:17:

Heb ik geen vriendje? Volgens mij weet jij dat helemaal niet!

[Beantwoorden]


Door Elien op 27 augustus 2011 18:58

ik heb al wel eens dezelfde dingen gekocht maar dat was altijd expres (:
ik heb enkele dagen geleden een witte basic top gekocht die ik al had, maar hij wal in de sale voor maar €1.50!!

[Beantwoorden]


Door Inge op 27 augustus 2011 19:42

Snap de toegevoegde waarde van dit artikel niet echt.

[Beantwoorden]


Door desiree op 27 augustus 2011 21:32

ik heb heel vaak als ik ‘halverwege’ ben met een product , naar de winkel ga er nog een van koop om zeker te weten dat als dat product nou perongeluk uit de lijn gaat (ookal zijn het van die basis producten , die altijd in de lijn zitten..) (wat ook nooit gebeurt overigens) dat ik er altijd nog een van heb , waardoor ik juist héél véél dubbel heb!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 augustus 2011 22:02

whoooo… rumor has it! <3

maar het is mij ook wel eens gebeurd hoor. een catrice lipstick.. tja, die namen kunnen ook niet allemaal in je hoofd zitten toch? en laten we eerlijk zijn: tinten zijn soms ook geen wereld van verschil

[Beantwoorden]


Door Tessa op 28 augustus 2011 17:47

Haha, net als bovenstaande reacties van meiden;
ik ken eigenlijk alle namen van de Catrice-lakjes die ik in mijn bezit heb. En ook enkele van Essence.
& Ik vind je schrijfstijl ook helemaal geweldig.
Je bent een topmeid! ;-)

[Beantwoorden]


Door michelle op 28 augustus 2011 18:25

Sorry maar ik vind dit niet echt een blogpost…
Verder vind ik je blog heel leuk hoor!

[Beantwoorden]


Door Busra op 28 augustus 2011 20:50

ik heb vandaag dat pallete ook gekocht :)
maar ik heb de 4 kleuren er gelijk bij gekocht ik heb :
All in the glitters.
Brown down.
Humid ofzo.
En smoke green.
ik heb 52 euro betaalt voor die 4 kleurtjes en dat pallete.
maar het is wel super fijn!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 augustus 2011 13:48

Tegenwoordig kun je ook bij sommige counters in de Bijenkorf al refills kopen. Zo ook in Rotterdam bijvoorbeeld.
Scheelt me veel reizen!

[Beantwoorden]


Door Margaux op 31 augustus 2011 19:30

Heb ik al 2 keer voorgehad met nagellak, maar dan geef ik ze aan een vriendin.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 12 januari 2012 09:23

De enige keer dat ik iets dubbel had gekocht was een nagellak. Het was van een LE en de eerste Kerr dat ik hem kocht had ik hem in mijn mandje gegooid omdat ik bang was dat ik later misschien spijt zou krijgen. De tweede keer zag ik nog 1 ding staan bij die LE en dat was die nagellak. Ergens had ik al een gevoel dat ik hem had maar zat toch er te twijfelen. Toch besloot ik hem te kopen en het was toch dezelfde, heb gem tot op de dag van vandaag nog noooit gebruikt! Als het ergens de laatste van is heb ik zo’n drang om het te kopen omdat ik bangs ben dat ik anders spijt krijg. En wat de catrice en essence lakjes betreft ken ik alle namen uit me hoofd, haha.
Super blog heb je! Lees hem elke dag met veel plezier!

[Beantwoorden]