A Touch Of Fashion: Win Een Celebrity Look!

Eén keer in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten en gevoel voor mode.

Een tijdje terug vertelde ik al dat ik alweer (inmiddels ruim) een jaar voor Vera aan het bloggen ben. Hartstikke leuk, en vooral om dat te vieren natuurlijk! Vóór mijn time-out beloofde ik jullie een fashionable give-away als comeback en hier is ie dan: jouw kans op $100 (ongeveer €70,-!) shoptegoed bij de Australische webshop Gosh Celebrity Fashion.

Photobucket

Ik ben met juist deze webshop in zee gegaan, omdat ik het iedereen gun om zich eens een ‘celeb’ te voelen –of lekker jezelf, maar dan extra mooi- en omdat ik ervan overtuigd ben dat Gosh je dit gevoel kan geven! Bovendien vond ik deze webshop de ultieme versmelting van fashion en beauty, doordat één van Nederlands’ grootste cosmeticamerken dezelfde naam draagt natuurlijk! Je mag helemaal zelf kiezen wat je uitzoekt, omdat jij ook de enige bent die bepaalt hoe jij eruit ziet.

Om je alvast wat inspiratie te geven, heb ik één van Gosh’ items gestyled op een manier dat ik me er helemaal comfortabel in voel: vrouwelijk door de lengte, maar toch casual afgestyled met gympies. Deze jurk is dus één van de items die van jou kan worden!

“What to do?”
Om te beginnen zouden Vera en ik het gezellig en fijn vinden als jullie ons volgen. Klik hier om fashionisaparty.com te volgen met Bloglovin, en klik hier om op de hoogte te blijven van de updates op veracamilla.nl! Ook word ik er in dit verband heel blij van om voor een eventjes populair te zijn, dus like dit artikel vooral op Bloglovin, want zo liken we hem lekker hoog die Bloglovin Popular List in! Dat kan heel makkelijk met het ‘Like on bloglovin’ knopje onderaan deze post.

Als laatste scheep ik jullie op met een kleine opdracht.“Here’s how it goes”:

Schrijf een brief of gedicht. Maak een collage of een moodboard. Photoshop je suf. Knip en plak jezelf een knutselwerk. Ga aan de gang met de instellingen van je camera. Mest je kledingkast uit. Neem alle A Touch Of Fashion-artikelen er nog eens bij. Neus op de webshop van Gosh. Gebruik mijn ‘voorbeeld look’ als uitgangspunt… het maakt niet uit wat je doet!

Het enige criterium wat ik eraan stel is dat jíj laat zien wat jóuw affectie is met mode, hoe groot of klein die ook mag zijn. Laat bijvoorbeeld zien wat je geleerd hebt van deze rubriek of van een heel ander persoon wiens stijl je fantastisch vindt. Je mag ook laten zien wat je denkt dat je juist nog móet leren. Zolang het maar met mode, creativiteit en met jou te maken heeft, ben ik tevreden. Ik verwacht geen urenlang werk, ik verwacht alleen iets wat uit jóuw modehartje komt!

Doordat deze opdracht heel breed is, ben je misschien bij de eerste gedachte nog niet helemaal zeker van je plannen. Niet onzeker zijn, gewoon doen wat erin je opkomt! You can’t go wrong this time!

Nog even alle feitjes op een rij:
– Tot en met woensdag 24 augustus heb je de tijd om je deelname in te sturen.
– Stuur je deelname naar info@veracamilla.nl of vraag via dit e-mail adres naar mijn contact adres, zodat je iets met de post kunt sturen, mocht je daar de voorkeur aan geven.
– De tweede A Touch Of Fashion vanaf vandaag – de editie van 29 augustus- zal geweid zijn aan de winnaar. Je moet er dus rekening mee houden dat, als je meedoet, je deelname publiek wordt gemaakt op veracamilla.nl.
– De bon van $100 moet in één keer worden besteed, en de verzendkosten kunnen ervan worden betaald.

Ik hoop natuurlijk dat jullie het kiezen moeilijk maken!

“Give it a touch of fashion and good luck!”

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 1 augustus 2011 | 35 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door charile op 1 augustus 2011 14:11

Leuk! Maar ik ga niet mee doen ;)
x

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 augustus 2011 14:13

leuk!, miss ga ik wel meedoen

[Beantwoorden]


Door Leah op 1 augustus 2011 14:43

Wat een leuke winactie!! :D

[Beantwoorden]


Door Tessa op 1 augustus 2011 15:48

super leuke actie ik ga zeker meedoen

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 augustus 2011 15:49

Ik ga ook niet meedoen, maar moge de beste winnen!

[Beantwoorden]


Door Charissa op 1 augustus 2011 15:50

Vet!
Ik ga meedoen:D
xxxx

[Beantwoorden]


Door Aranka op 1 augustus 2011 16:26

Hmm, niet echt een winactie voor mij maar wel super gaaf dat je dat mag weggeven zeg! :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 1 augustus 2011 17:00

Leukkk ga denk ik meedoen :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 1 augustus 2011 om 22:00:

wel doen hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 augustus 2011 17:03

Ga zelf niet meedoen, maar alle anderen succes!

[Beantwoorden]


Door Zoë Sue op 1 augustus 2011 17:11

LEUK! :)
http://zoe-sue.blogspot.com

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2011 om 17:53:

Zoe, laat die link in je reactie eens even achterwege joh! We kunnen toch op je naam klikken als we nieuwsgierig zijn naar je blog? :ja:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 1 augustus 2011 om 17:59:

hé, niet zo spam-haten, dat vind ik zo stom :P. een slimme meid is op PR voorbereid (of zoiets xd).

[Beantwoorden]


Door michelle op 1 augustus 2011 17:32

leuk!! ik ga mijn hersentjes even laten kraken en als er een idee naar boven komt ga ik meedoen :D

[Beantwoorden]


Door kirsten op 1 augustus 2011 17:40

Leuk artikel!! (love)

[Beantwoorden]


Door Paola op 1 augustus 2011 17:40

Leuk, maar niks voor mij!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 1 augustus 2011 om 17:59:

jawel joh, voor iedereen!

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 1 augustus 2011 17:46

leuk artikel ^^)

[Beantwoorden]


Door pumpkinpie op 1 augustus 2011 18:04

ik wil graag meedoen maar de site wil niet laden ):

[Beantwoorden]


Door pumpkinpie op 1 augustus 2011 18:08

is size 6 maat 34?

[Beantwoorden]


Door pumpkinpie op 1 augustus 2011 18:13

oh haha ik denk dat niks bij mij past, ik ben nogmaar 14 maar die zebra zonnenbril oelala

[Beantwoorden]


Door pumpkinpie op 1 augustus 2011 18:17

oh jeee laatmaar ik hoef niet te op een blog te staan

[Beantwoorden]


Door Tjarda op 1 augustus 2011 20:00

Ik ga mss meedoen als ik iets verzin… Nu ik ben gestopt met mijn blog krijg ik toch meer tijd enzo en ik maak veracamilla.nl mijn nieuwe startpagina (eerst was dat mijn eigen blog maar die is weg)!!!!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 1 augustus 2011 om 22:01:

lukt wel joh! zeker deze keer. meedoen = leuk!

[Beantwoorden]

Tjarda antwoordt op 2 augustus 2011 om 08:46:

Ik snap puntje 3 niet bij alle feitjes op een rij… :S

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 2 augustus 2011 om 09:48:

degene die uitgekozen wordt als winnaar… haar deelname wordt in een A touch of fashion getoond aan iedereen. dus als je meedoet, moet je wel willen dat je deelname (wat je gemaakt hebt) publiek wordt gemaakt.


Door Jasmijn op 1 augustus 2011 21:18

Leuk, ik ga denk ik ook meedoen! :D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 augustus 2011 21:45

Leuk artikel <3

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 augustus 2011 19:25

Als je dat wint, kan je bestelling dan ook onder de 100 blijven zodat je zelf niets hoeft bij te betalen, of moet het precies 100 of meer zijn?

Want ik heb al wel een ideetje.

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 augustus 2011 10:05

Mooie actie! Ik doe niet mee want ik ben een fashion n00b!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 11 augustus 2011 14:28

Leuk ik doe al mee!
Ik hep de inzending al verstuurd.

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 14 augustus 2011 12:18

Ik zou wel mee willen doen, maar heb op het moment echt geen inspiratie :S

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 augustus 2011 17:35

Echtleuk maiinn ikga echt mn best doen!! :)

[Beantwoorden]


Door Saffira op 16 augustus 2011 20:42

Oeh, ik ga zeker meedoen!!
ilove photoshop & fashion!!
hoewel mijn stijl erg anders is denk ik..
Maar ik ga mijn best doen ;D

[Beantwoorden]


Door Julia op 22 augustus 2011 14:34

Jep, i’m in !

[Beantwoorden]