A Touch Of Fashion Bestaat 1 Jaar!

Eens in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

Wie weet het nog? Mijn column over een ontstoken teen tijdens Koninginnedag vorig jaar? Laten we nu net een ruime week geleden wéér de verjaardag van de koningin gevierd hebben! Dat betekent: A touch of fashion op veracamilla.nl bestaat alweer één jaar!

Wat begon als vervolg op mijn Fashionscene columns, werd uiteindelijk meer een soort rubriek. Eén keer in de twee weken kom ik een ‘A touch of fashion’ brengen op Vera’s site. Nu weet ik dat natuurlijk vooral veel beauty lovers Vera bezoeken, maar ik wil toch graag weten: vinden jullie mij een leuke toevoeging?

Gelukkig zijn er heel veel lezeressen die door het afgelopen jaar heen al hebben aangegeven dat ze dit wel of niet vonden. Blijf dat ook vooral doen, want ik schrijf een beetje voor mezelf, een beetje voor Vera, maar vooral ook voor jullie! Wat vonden jullie de leukste onderwerpen? Welke issues kunnen jullie je überhaupt nog herinneren? En ook niet onbelangrijk: wat heb je gemist?

Persoonlijk vind ik, zonder arrogant te zijn, de A touch of fashion-rubriek zeker een toevoeging. Natuurlijk kan er nog veel verbeterd worden, maar ik vind het leuk dat Vera op een zo breed mogelijk onderwerpen vlak wil groeien, en ik denk dat mode daar zeker bij hoort! Nu weet ik dat mijn stukjes soms meer persoonlijk zijn, dan die hard fashion. Ik doe dit bewust, omdat ik het idee heb dat ik het onderwerp daarmee voor jullie toegankelijker maak. Sommigen van jullie vinden het echt heel lastig hoe zich aan te kleden, en mijn idee is dat ik dan beter iemand kan zijn voor jullie om je mee te identificeren, dan dat ik ga betogen over een fashion show.

Om eerlijk te zijn: ik vind deze huidige vorm zelf ook veel leuker. Ik merk namelijk dat als ik persoonlijker ben, jullie dat ook zijn! Als lezeressen voor mij een reactie achterlaten met hun eigen ervaring, dan wordt het voor mij ook een stuk interessanter! Blijf dat dus vooral doen alsjeblieft.

Deze week dus geen ‘echte’ A touch of fashion, maar de inleiding van een korte pitstop. Ik dacht dat het na een jaar tijd geen kwaad kon om even stil te staan en kort te evalueren. Een pit stop betekent dat ik dan ook even op een mini A touch of fashion-vakantie zal gaan – waarschijnlijk sla ik één keer over, maar dat moet ik nog even bezien. Dit vooral omdat ik volgende week mijn examens inga: spannennnd!

Gelukkig kan ik afronden met goed nieuws, want: I’ll be back! En niet zomaar, nee, ik beloof jullie dat ik terugkom met een leuke fashion give-away om het nieuwe A touch of fashion-seizoen mee in te luiden!

Maar zeg nu eens eerlijk: zal jij A touch of fashion missen?

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 9 mei 2011 | 83 reacties | Tags:

Reacties

Door katrien op 9 mei 2011 12:46

natuurlijk ga ik het missen! :D je schrijft erg vlot en het is altijd leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]

katrien antwoordt op 9 mei 2011 om 12:48:

oh ja vergeten te zeggen: het filmpje met de broek van Vera vond ik het allerleukst omdat je dan specifiek tips kreeg, handig! verder zijn je artikels zelf ook altijd leuk natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 mei 2011 13:02

Ja natuurlijk ga ik het missen :o Maar wel fijn dat er een nieuw seizoen komt :)

[Beantwoorden]


Door diede op 9 mei 2011 13:02

Ja ik vond het steeds leuker worden! Vooral niet stoppen! Je bent een leuke toevoeging :) :wave:

[Beantwoorden]


Door sparkles op 9 mei 2011 13:02

Ik vind het echt heel leuk dat jij eens in de 2 weken een stukje schrijft! Het is net weer iets anders dan de stukjes van Vera en dat is wel heel leuk zo bij elkaar! Heel veel succes met je examens! You can do it :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 mei 2011 13:07

Ik ga het zeker missen!
En ik moet het even melden: ik vind jou zo’n knappe meid! Je hebt echt een vrolijke uitstraling (love)

De leukste column vond ik die van een paar weken terug waarin je liet zien welke outfits (van jou) het meeste geliked waren van de afgelopen tijd :)

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 9 mei 2011 13:07

Succes met je exames
gefeliciteerd met 1 jaar ATOF
én natuurlijk vind ik dit erg leuk. reageer meestal niet maar lees het bijna altijd :D
ik heb niet echt favoriete.
en ik vind het ook zeker leuk dat je je eigen persoonlijke draai aan geeft Dat maakt het ook makelijker/leuker lezen
en ik vind ATOF ook zeker een leuke toevoeging aan veracamilla :D
iets te veel info :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 mei 2011 13:19

Echt leuk dat je het doet, de tijd vliegt joh :o Succes met je examens meid!

[Beantwoorden]


Door Dewy op 9 mei 2011 14:01

Ja ik zou a touch of fashion missen, ik vind jou schrijf stijl heeel erg leuk. Ik vind je een erg mooie meid, met een eigen stijl.
Toen ik vanochtend voor de spiegel stond en iets wilde aantrekken wat een beetje afwijkt van hoe ‘iedereen’ erbij loopt, dacht ik nee ik doe het niet.. Toen dacht ik aan jou en al jou geschreven stukjes, toen heb ik het tog lekker aan gedaan :)
Gefeliciteerd met je 1jarig bestaan op veracamilla.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 9 mei 2011 14:06

Oeh dat gaat echt snel joh! Ik vind je zeker een toevoeging en je columns zijn altijd leuk om te lezen :) Misschien kun je weer een keertje zo’n vragenrondje doen? Daar vond ik wel handige vragen tussen zitten de vorige keer! Heel veel succes met je examens!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 mei 2011 14:07

dank jullie wel voor de lieve complimenten!

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 mei 2011 14:07

nohh, ik vond dat juist een leuk aspect van je blog :O

[Beantwoorden]


Door Milady op 9 mei 2011 14:09

Heel veel succes met je examens! En tot over een tijdje dan ;)

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 mei 2011 14:25

Tuurlijk gaan we dit missen, altijd super leuke informatie over mode en je bent echt goed in schrijven! net als vera natuurlijk want ik mis haar bloggs ook wel nu ze zo’n pijn heeft!! beterschap vera!

xxx (love)

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 mei 2011 14:27

Ik vind het zeker een hele leuke toevoeging aan de site.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 9 mei 2011 14:31

Jij ook examens :( Sucses!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 mei 2011 14:39

Ik vind het altijd er leuk jou stukjes! En het is zeker een toevoeging aan de site ^_^ Zelf volg ik je op twitter en je eigen blog omdat ik je gewoon een super spontane meid vind die echt super outfits aantrekt en dingen combineerd waarvan ik nooit had gedacht dat het bij elkaar zou staan (H)

Succes met je examens!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 10 mei 2011 om 09:40:

lief: dankjewel ;D!

[Beantwoorden]


Door charile op 9 mei 2011 14:41

Tuurlijk gaan we het missen!
xx

[Beantwoorden]


Door Charice op 9 mei 2011 15:02

leuk zeg! alweer een jaar! gaat snel!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 mei 2011 15:07

Veel succes met je examens alvast! Wat gaat een jaar trouwens snel voorbij hé :O En ja, ik zal je column wel missen hoor, ik vind het fashion gedeelte op veracamilla altijd leuk om te lezen :D

[Beantwoorden]


Door jessica op 9 mei 2011 15:07

ik vind het heel leuk altijd!:D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 9 mei 2011 15:14

Ik vind het zeker een leuke toevoeging op deze site!

[Beantwoorden]


Door lieeenn op 9 mei 2011 15:26

ik moet ook bijna examens doen! succes! ;)
ik ben niet een super mega fan van deze rubriek of zo, maar toch altijd wel leuk om eventjes te bekijken.
wel jammer dat dit nu net ook weer een pit stop is terwijl vera ook al 3 dagen niks heeft gepost. i mean, super rot dat vera steeds pijn heeft, maar wel jammer dat dit artikeltje ook zeg maar wat dat betreft niet zo veel inhoud heeft!
maar toch, voor jou suces met je examens en vera veel beterschap! nu pas realiseer ik me hoe vaak ik op veracamilla.nl kijk, aangezien ik de artikeltjes nu echt begin te missen ;)
x

[Beantwoorden]

lieeenn antwoordt op 9 mei 2011 om 15:28:

wil trouwens nog even zeggen tegen suzanne dat ik vind dat ze super mooi haar heeft! hihi x

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 10 mei 2011 om 09:41:

ja, ik baal er ook van hoor! slechte timing gewoon even, can’t help it

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 mei 2011 15:30

Ja, ik zou het wel missen! Want ik vind het wel een leuke toevoeging ;) Vera schrijft het meest over beauty (ook wel personal) maar door A Touch Of Fashion komt er ook nog Fashion bij kijken, dat is leuk! <3 x

[Beantwoorden]


Door Puck op 9 mei 2011 15:31

Ik moet heel eerlijk toegeven dat jouw kledingsmaak niet helemaal die van mij is, maar ik vind het altijd wel erg leuk om naar te kijken! Ik vind je zeker een toevoeging aan Vera Camilla, juist omdat er dan een tikje fashion in deze blog zit.
Succes met je examens!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 10 mei 2011 om 09:41:

thanks! en ik hoef ook helemaal niet je smaak te zijn, maar ik vind het top dat je mijn rubriek toch waardeert!

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne op 9 mei 2011 15:52

heey!
ik vind de touch of fashion zeker een toevoeging! Je hebt een leuke schrijfstijl en ik vind ze altijd erg leuk om te lezen!
Maar de pitstop begrijp ik wel. Examens zijn niet niks en daarna even genieten van welverdiende rust is natuurlijk ook niet verkeerd.
Heel erg veel succes met je examens en ik hoop dat je daarna weer vrolijk verder gaat schrijven zoals je tot nu toe hebt gedaan.
xx.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 10 mei 2011 om 09:42:

thanks… heb het ook even nodig, maar ik hoop ook dat ik snel weer helemaal tijd en ruimte heb om een come back te maken ;)

[Beantwoorden]


Door annmiek op 9 mei 2011 15:52

ehhh ja!
je moet gewoon blijven schrijven hoor!

[Beantwoorden]


Door Dannique op 9 mei 2011 15:59

Ik ga het denk ik wel missen.
Ik las niet altijd alles, want ik ben nou eenmaal geen fashionfreak, en vind het dus ook leuker om over beauty te lezen.
Maar ik vond het zeker een leuke toevoeging :D

[Beantwoorden]


Door Semra op 9 mei 2011 16:00

Ik vind het echt supeer leuk. Ik vind vooral artikels met veel foto’s en de video’s die jullie met vera hebben gemaakt.

EeN tip: De volgende keer bij een filmpje is het wel leuker als het korter wordt want er zijn hele lange tussenstukjes

[Beantwoorden]


Door AmBeR op 9 mei 2011 16:15

Om eerlijk te zijn: ik klik a touch of fashion altijd door. maar dat komt denk ik omdat ik niet zoveel geef om fashion..

[Beantwoorden]


Door pleun op 9 mei 2011 16:16

om heel eerlijk te zijn, zal ik het niet missen. Ik lees zelf deze rubriek eigelijk nooit, ik ben best wel in to fashion, ik weet niet waarom ik dit niet lees? maar ik heb ook niet zoiets van het móet weg haha!

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 9 mei 2011 16:28

Je schrijft heel leuk,ik houd van fashion (: Dus ik vind het zeker een leuke toevoeging. (:

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 mei 2011 16:33

Hoi hoi,
ik hou persoonlijk veel van mode, maar meer van de ‘draagbare’ mode.
mode is een breed begrip. ik zie soms dingen voorbij komen die ik persoonlijk nooit zou dragen, in die combinatie.
zou je misschien een keer een column willen maken waarbij je wat ‘veiligere’ dingen laat zien? zoals Zara, H&M, Vero Moda, Only, etc, etc.
of één kledingstuk bespreken (zoals je laatst deed met de chino broek, heb ik veel aan gehad!)
Liefs xxxx

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 10 mei 2011 om 09:43:

hoi anna, ik zal het in mijn achterhoofd houden. het is alleen niet zo heel erg mijn ding (ben niet eens goed in ‘veilig’), en ik vind wel dat ik er zelf ook achter moet staan, dus ga er nog even over nadenken hoe ik dat ga vorm geven dan!

[Beantwoorden]


Door Aïsha op 9 mei 2011 16:34

Ik lees het eigenlijk nooit :$ Ben niet zo van Fashion

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 mei 2011 16:34

Ik vind het ook een leuke toevoeging. Met ‘the Movie’ wel als hoogtepunt! Dus blijf zeker zo doorgaan!

[Beantwoorden]


Door Silhouette op 9 mei 2011 16:53

Een beetje afwisseling is altijd wel leuk !

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 mei 2011 16:53

Nooooo! Jammer :(
Maarja , succses met je examen’s!!

xx

[Beantwoorden]


Door Jessie op 9 mei 2011 17:16

Ik vind a touch of fashion een leuke toevoeging ! Ik vind het heel leuk om over beauty en mode te lezen.
Dat filmpje wat je met Vera had gemaakt vond ik leuk om te kijken, dus zoiets zou je zeker nog een keer kunnen maken.
Zou je ook nog een artikel kunnen schrijven over hoe je met simpele basic kleding en wat accessoires een leuke outfit kan maken. Ik heb niet zoveel kleding, en wat ik heb zijn vooral basics. Het zou leuk zijn als jij tips of voorbeeld outfits kan laten zien, zodat ik er toch fashionable uit kan zien !

[Beantwoorden]


Door lisa op 9 mei 2011 17:20

heel veel succes met je examens!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 9 mei 2011 17:21

Ik vind het een super-rubriek!!! Je bent echt heel erg leuk! Ik check jouw eigen blog ook iedere dag, maar daar kijk ik vooral plaatjes. Heel leuk om te zien, hoe jij je durft te kleden. Maar wat ik zo leuk vind aan je rubriek op Vera’s blog is dat je hier meer uitleg geeft over kleding en hoe te combineren enz. Ik ben nogal een fashion-kneus, haha…. vooral je twee filmpjes vond ik zeer leerzaam.

[Beantwoorden]


Door Simone op 9 mei 2011 18:06

ik ga het zeker missen het is toch een stukje wat hoort op veracamilla.nl ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 mei 2011 18:07

Ja, ik vind het een leuke toevoeging. Ik hoop ook dat je er nog lang mee door gaat !

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 mei 2011 18:09

NATUURLIJK ga ik het missen Suus! Ik vind het altijd heerlijk om te lezen, vooral als je looks laat zien die je leuk vind, over celebs. Ook superleuk dat je een keer advies aan bezoekers gaf. Dit is inderdaad een toevoeging. Heel veel succes met je examens <3

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 mei 2011 18:14

Tuurlijk ga ik het missen! (love)
Gelukkig komt er een nieuw seizoen!
Suzanne kan altijd van die leuke columns enzo schrijven :D

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 9 mei 2011 18:24

ik ga het echt missen! Ik vond het super leuk!

[Beantwoorden]


Door bitch op 9 mei 2011 18:36

:wtf: ik ga je helemaal niet missen!! :duh:

[Beantwoorden]


Door michelle op 9 mei 2011 18:38

sorry dat schreef mijn vriendin maar ik ga het eigenlijk niet echt missen sorry
o ja en mijn naam is michelle niet bitch!

[Beantwoorden]

Xandra antwoordt op 9 mei 2011 om 19:41:

stoere vriendin heb jij ;)

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 9 mei 2011 18:51

Wel jammer, veel succes met je examens.
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 mei 2011 18:52

Zal het zeker wel missen. Heel veel succes met je examens. Ik duim voor je dat je slaagt ;).

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 10 mei 2011 om 09:45:

haha, die duim had ik ook even nodig. je bent de eerste.. thanks :D

[Beantwoorden]


Door Jiska op 9 mei 2011 19:13

Eerst las ik het niet echt omdat ik mode niet zo boeiend vond ( ik liep er niet bij als een zwerver hoor hihi ) maar sinds ik het lees vind ik mode ook steeds intressant, ga het zeker missen als het er niet meer is !!!! ^^)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 10 mei 2011 om 09:45:

dat vind ik een zeer groot compliment!

[Beantwoorden]


Door ♥ op 9 mei 2011 19:28

1 jaar alweer!? time flies! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 mei 2011 19:41

Ja, ik zou het wel missen ik vind het leuk om te lezen en te zien. Ik volg jouw blog ook om de leuke outfits te zien maar het is ook erg leuk om het op Vera’s blog te zien. ^^)

[Beantwoorden]


Door Xandra op 9 mei 2011 19:42

Ik vind het hartstikke leuk, zeker als je laat zien hoe je jezelf kleed. daar haal ik wel inspiratie uit, ookal zou ik nooit durven aantrekken wat jij draagt haha. ik vind dingen over modeshows fzo niet zo boeiend, meer dagelijkse kleding en hoe je combo’s moet maken fzo.

[Beantwoorden]


Door nicole op 9 mei 2011 22:29

als ik eerlijk ben, zou ik het niet missen. ik sla het meestal over en als ik het toch kijk, ben ik toch alleen het meest geïnteresseerd in je kleding keuzes en jou eigen foto’s.

[Beantwoorden]


Door inge op 10 mei 2011 02:28

EIgenlijk lees ik het nooit, behalve nu dan.. als t een x niet over mode gaat.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 mei 2011 06:55

Ik vind de outfit posts altijd heel leuk, dus die met foto’s enzo. :D Wel jammer dat er dan volgende week geen stukje is, maar veel succes met je examens!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 10 mei 2011 09:58

Ik zal ATOF zeker missen, ben al blij dat je pitstop niet voor altijd is ;-)
Ik vind je stukjes altijd erg leuk geschreven en de ATOF filmpjes waren erg leuk (vooral die bloopers (A) ) Heel veel succes met je examens!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 11 mei 2011 om 10:08:

thanks girl :D

[Beantwoorden]


Door Janne op 10 mei 2011 14:21

Ik ga het zeeeker missen!

[Beantwoorden]


Door Roos op 10 mei 2011 14:31

Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit gezien :$

[Beantwoorden]


Door Lois op 10 mei 2011 14:34

vind het zeker een toevoeging! ook omdat fashion en beauty wel wat met elkaar te maken hebben (:

succes met je examens! <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 mei 2011 15:39

Ja natuurlijk ga ik het wel missen, ik vind het altijd leuke artikels;D En succes met je examens

[Beantwoorden]


Door Robo op 10 mei 2011 16:20

ik vind a touch of fashion nooit zo leuk..
dat komt denk omdat je het persoonlijk maakt, en niet over echt fashion en trends enzo.. Dat zou voor mij een stuk leuker zijn :)

[Beantwoorden]

Robo antwoordt op 10 mei 2011 om 16:20:

en veel uscces met je examens!

[Beantwoorden]


Door leen op 10 mei 2011 16:35

veraaa ik mis je posts :( vraagje :
stel je hebt je haar gesteilt en je gebruikt dan droogshampoo
omdat het door het serum wat vettig is, gaat het dan uit model
weer krullend of blijft het stijl? xx

[Beantwoorden]


Door dore op 10 mei 2011 17:45

sorry dat ik het zeg hoor, maar is nu al 5 dagen niets online gekomen en ik weet dat je ziek bent, maar echt professioneel is het niet. ik bedoel als je van tevoren artikelen had gemaakt hoefde je die alleen even te posten en klaar. en je had bijvoorbeeld ook kunnen vragen of een vriendin die ook met beauty bezig is had kunnen invallen ofzo.

[Beantwoorden]


Door Samira op 10 mei 2011 18:25

YEEEEEY!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 mei 2011 19:08

Natuurlijk ga ik het missen, maar ik wens je super veel succes met je examens!!!!

[Beantwoorden]


Door Sara op 10 mei 2011 19:11

Jaa, ik zal het zeker missen, ik kijk hier altijd naar uit! Dit is zeker een toevoeging en ook mede wat Vera’s blog leuk maakt vind ik. :)

[Beantwoorden]


Door Ik kan mezelf wel vermaken op 11 mei 2011 10:50

Aan iedereen die zichzelf kennelijk niet kan vermaken… en Vera een hard time geeft omdat ze door ziekte niet kan posten…

Ze heeft een ingreep gehad, aan een fistel, en met fistels moet je niet spotten, die kunnen jaren problemen veroorzaken.
Bovendien, met morfine in je systeem is het moeilijk normaal te functioneren.
Give her a break! Support zou veel meer op zijn plaats zijn dan jezelf te beklagen dat je niet bezig gehouden wordt en Vera te beschuldigen van onprofessioneel gedrag!

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 11 mei 2011 13:27

Nooit stoppen! Je bent zo grappig ;-)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 mei 2011 15:47

Gelukkig kom je weer terug!!! Heel erg veel succes met je examens!!!

xxx

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 11 mei 2011 om 15:53:

En Vera, ik vind het helemaal niet onprofessioneel want ook jij kan wel eens ziek worden. Dus jij bepaalt wanneer je weer gaat posten en daar is niks onprofessioneels aan! En dat mensen gaan zitten zeuren omdat er al zo lang niks meer gepost is: dat is alleen maar een teken dat ze het jammer vinden en dat ze dus gewoon fan zijn! En dat vind ik ook jammer maar het is niet eerlijk om zoiets tegen iemand te zeggen die gewoon echt niks kan omdat iemand ziek is. En ook proffesionals worden wel eens ziek. Dus doe gewoo maar rustig aan en heel erg veel beterschap!
xxx

[Beantwoorden]


Door Chama op 13 mei 2011 16:20

Veel suc6 met je examens, ik ga je wel missen hoor ! ;( xx

[Beantwoorden]