The Body Shop Honey Bronze

In mijn filmpje van gister liet ik al even de producten uit de Honey Bronze collectie van The Body Shop zien. Deze collectie bestaat uit make-up producten gemaakt van Community Fair Trade honing en -bijenwas. Aangezien het weer momenteel heerlijk zomers is, leek vandaag me een bij-zonder geschikte dag om deze zomerse collectie van TBS voor jullie te reviewen.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
De Honey Bronze collectie ligt momenteel al in de winkels. Ik spotte de producten begin deze week in het TBS filiaal in Arnhem. Ik werd gelijk verliefd op de mooie verpakkingen van de producten. Zo zomers, maar ook zo chique! De Honey Bronze collectie is een lijn met vochtregulerende bronzing producten, die je huid laten stralen en een gebruinde teint geven.

Shimmering Dry Oil €25 – Bronzing Powder €14.50 – Lip Nectar €14.

Image Hosted by ImageShack.us
De Shimmering Dry Oil is een lichte body olie met een subtiele bruine kleur en een mooie shimmer. De olie is niet vet en wordt snel door de huid geabsorbeerd.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
De olie zit verpakt in een mooie rechthoekige glazen fles. Met 100 ML inhoud, is de fles niet groot. Maar doordat olie zo dun is, werkt het heel geconcentreerd en heb je maar weinig nodig om je hele lichaam in te kunnen smeren.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Het effect van de Shimmering Dry Oil vind ik erg mooi. De olie trekt lekker snel in en is absoluut niet vettig. Het glinsterende laagje wat de olie achter laat schittert mooi in de zon. De olie laat verder vrijwel geen kleur achter, maar door de gouden en bruine shimmer, oogt je huid stralend en gezond.

Shimmering Dry Oil €25.

Image Hosted by ImageShack.us
Er zit één bronzer in deze collectie en deze is vrijwel volledig matte. Yes! Matte bronzer is moeilijk te vinden, maar o-zo perfect om mee te shapen en te contouren. Ik breng graag wat matte bronzer aan de onderkant van mijn wangen aan, om mijn vierkante hoofd wat meer vorm te geven ;)

Image Hosted by ImageShack.us
De verpakking van de bronzer in 02 Fair Matte vind ik erg mooi. De kleur van de verpakking loopt van heel donkerbruin over naar oranje. Chique en zomers, ook omdat de verpakking niet duidelijk plastic is. Naast honing en bijenwas zit er in deze bronzer ook maroela-olie uit Namibië.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Super leuk, dit bijenkorf patroontje. TBS heeft goed over alle details nagedacht.

Image Hosted by ImageShack.us
Het poeder van de bronzer is heerlijk zacht en er komt precies genoeg product vanaf. De bronzer is goed gepigmenteerd, maar niet zo erg dat je moet uitkijken voor strepen op je gezicht. De bronzer heeft een vrij lichte kleur en is daardoor perfect voor blondines. En hoewel ik af en toe een klein glittertje in de bronzer spot, is hij zo goed als mat.

Bronzing Powder €14.50.

Image Hosted by ImageShack.us
In de Honey Bronze collectie zitten allemaal producten die ik echt bij de zomer vindt passen. Bronzers, glitters… en natuurlijk lipgloss! Lip Nectars heten de glosses in deze collectie, verkrijgbaar in de twee kleuren Honey Bunch en Honey Beige.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik heb de Lip Nectar in Honey Beige, de donkerste lipgloss van de twee. De Lip Nectars komen in een tube van 14 ML. En net zoals bij de Bronzer, zit ook in deze verpakking een kleurverloop. Maar deze is vrij transparant waardoor je nog de gloss door de tube heen ziet glinsteren.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Honey Baby!

Image Hosted by ImageShack.us
TBS zegt dat de Lip Nectars ook goed over een lipstick heen gedragen kunnen worden. Wat ik begrijp aangezien de gloss niet heel gepigmenteerd is. Wel zorgt de Lip Nectar in Honey Beige voor lekker geglosste lippen met een gouden glitter en een heel subtiele bruine kleur.

Lip Nectar in Honey Beige €14.

The Body Shop did it again. Ik ben absoluut verliefd op de Honey Bronze collectie. Elk zomers product wat je nodig hebt, zit in deze collectie. De kwaliteit is goed en de verpakkingen vind ik erg mooi. Met de drie producten die ik uit de collectie heb, ben ik het meest blij met de matte bronzer. Hoewel ik ook elke keer happy word als ik naar mijn glinsterende huid in de zon kijk dankzij de Shimmering Body Oil. En ja, ook de gloss is heerlijk. Eigenlijk wil ik de andere kleur ook nog…

Naast bovenstaande producten zitten er ook nog een Brilliance Powder €19.50 en een Bronzing Gel €14 in deze collectie.


Reacties

Door lisette op 2 juni 2011 13:03

oeeh mooie producten! :love:
die olie is mooi!<33

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 juni 2011 13:05

Wauuw ziet er allemaal supermooi uit
vooral de bronzing powder <3 pretty''

[Beantwoorden]


Door Leonie op 2 juni 2011 13:05

Ik denk dat e producten moet zien en voelen voor je er verliefd op kunt worden, eerlijk gezegd doet het me nu nog niet zoveel. De olie lijkt me wel een topper, ook al weet ik niet wanneer ik die zou dragen. De poeder is echt mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2011 om 13:08:

De olie? Gewoon na het douchen je huid er mee insmeren :)

[Beantwoorden]


Door Rita op 2 juni 2011 13:09

wauwie ^^ ik wil die olie ook<3

[Beantwoorden]


Door Arnela op 2 juni 2011 13:16

De collectie is erg mooi alleen ik ga ze denk ik niet halen, vanwege de prijs :o :yes:

[Beantwoorden]

fabbyfashionist antwoordt op 2 juni 2011 om 19:24:

Ja, idd zo duur! Maar die spulletjes zijn wel very pretty (love)

[Beantwoorden]


Door mariaa' op 2 juni 2011 13:16

die blush ik ben er hellemaal weg van !
ik ga heb zekker kopen.

[Beantwoorden]


Door Stacey op 2 juni 2011 13:16

Wauww die producten wil ik ook! :love:
Misschien binnenkort maar even een kijkje nemen bij TBS.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 juni 2011 13:23

Op de bronzer ben ik vooral verliefd!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 2 juni 2011 13:32

Ohhh, die bronzing powder! Elke keer zie ik hem weer voorbij komen en hij ziet er prachtig uit :D

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 2 juni 2011 13:55

Ben de bronzer gistere gaan halen en ik vind hem echt super!! Love it!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 2 juni 2011 13:56

Dat ziet er zeker mooi uit! maar is die bronzer niet een beetje licht? wel een super mooi patroontje. En die lipgloss is moooi! :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2011 om 14:01:

Ja, de bronzer is vrij licht. Daarom ook het meest geschikt voor blondines. Ik ben heel bleek en een bronzer is al snel te donker. Maar deze is perfect :)

[Beantwoorden]


Door Fenna op 2 juni 2011 14:31

Super moooi (L)

[Beantwoorden]

Fenna antwoordt op 2 juni 2011 om 14:32:

Super mooi

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 juni 2011 15:01

Mooie producten ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Iris Adriana op 2 juni 2011 15:02

Lijken me echt super producten, van de week maar is in de winkels zoeken…. Richting Body Shop (love) Love it!

[Beantwoorden]


Door Samira op 2 juni 2011 15:05

Ziet er echt lekker zomers :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 juni 2011 15:09

Super mooie producten!
Dat word denk ik nog eventjes sparen.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 juni 2011 15:10

Die bronzer <3 <3!!! De verpakking is alleen al super mooi. Maar ik heb nog die van Gosh van verleden jaar liggen (pff de verpakking is echt niks in vergelijking met deze) dus ik weet niet of het nuttig is om deze ook te halen. Of lijken ze miss totaaaaaaal niet op elkaar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2011 om 15:27:

Ik heb die van Gosh ook. Die vind ik ook erg fijn, maar hij is voor mij eigenlijk net wat te donker. Maar als je met die bronzer en de kleur tevreden bent, lijkt het me overbodig deze te halen.

[Beantwoorden]


Door Paola op 2 juni 2011 15:17

Hele mooie producten.. Die olie lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 2 juni 2011 15:52

Prachtige collectie inderdaad! De lichtste kleur van die bronzer is voor mij helemaal perfect (eindelijk een goede kleur voor mijn uberlichte huidje) ^^

[Beantwoorden]


Door Anais op 2 juni 2011 16:27

Leuk artikel! <3

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 2 juni 2011 16:29

Producten zien er wel oke uit, al denk ik wel dat het bij iedere huid anders uit ziet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2011 om 18:26:

Ja, dat is ook zo. Maar is met de meeste producten!

[Beantwoorden]


Door Elinedroomt op 2 juni 2011 16:43

Die shimmering oil en die bronzer <3 als ik eentje zou kiezen, zou ik toch voor de shimmering oil gaan. Maar ik vind 25 euro wel duur…

[Beantwoorden]


Door Linsey unebeauty op 2 juni 2011 16:52

Mooie foto’s! En wat een mooie producten :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 2 juni 2011 17:29

Mooie foto’s heb je gemaakt! De bronzing powder lijkt me wel fijn, maar helaas is mijn huid daar net iets te donker voor..

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 juni 2011 17:40

nou ik word er nog niet echt warm van geloof ik…

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 juni 2011 17:49

Wauw, echt hele mooie producten, die bronzer is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 juni 2011 17:59

ik vind dit echt een mooie collectie..

[Beantwoorden]


Door ♥ op 2 juni 2011 18:51

wauw, die dry oil ziet er erg mooi uit, beter dan verwacht!

ik heb trouwens ook een matte bronzer van 2true. hij is misschien wel iets de donker voor je… je zou eens moeten kijken als je er nog een zoekt. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2011 om 18:54:

Oh wat een goede tip! Ik ga morgen gelijk even langs Kruidvat :)

[Beantwoorden]


Door Joan op 2 juni 2011 19:58

Honey Bronze vind ik echt mooi! Die zou ik zelf ook wel willen. De Lip Nectar en de Bronzing Powder lijkt me nou weer niks..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 juni 2011 21:01

Die bronzer. <3 Ik heb eigenlijk al een bronzer van TBS (van de baked lijn) maar die heeft wel shimmer en een matte bronzer lijkt me ook wel fijn. Ik was sowieso al van plan om een Love Your Body card te kopen, dus als hij er volgende maand nog is koop ik hem misschien wel als verjaardagscadeau zeg maar. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2011 om 09:53:

Ben je volgende maand jarig? Alvast gefeliciteerd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 juni 2011 21:03

Echt mooie producten zeg! Vind je foto’s ook leuk en mooi!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 juni 2011 21:08

Wauw echt een supermooie collectie zeg! Die shimmer, wauw!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 2 juni 2011 21:18

Leuk artikel! :D

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 2 juni 2011 22:07

Ha, eindelijk een duidelijke foto van die shimmerige olie uitgesmeerd! Thanks! Was er zo benieuwd naar!!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 juni 2011 22:13

They got you again! Heb er spijt van dat ik de olie niet heb gekocht vanwege de prijs.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2011 om 09:52:

Hij is er nog steeds ;) en anders maybe in de sale..?

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 2 juni 2011 22:32

Ik vind de olie écht geweldig! Eigenlijk ben ik zelf ’s zomers al bruin van mezelf en zou ik het alleen voor de shimmer moeten doen.

[Beantwoorden]


Door soophiee op 2 juni 2011 22:57

suuuuperleuke fotos !
en die olie lijkt me echt awesome :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 juni 2011 07:58

Honey Bunch is blijkbaar toch nog heel anders dan Honey Beige. Met Honey Bunch krijg je namelijk echt wel een mooi oranje resultaat.

Ik hou van de collectie :D

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 3 juni 2011 09:11

Ik heb ook al iets van deze collectie en ik ben er verzot op :kiss:

[Beantwoorden]


Door amy op 3 juni 2011 09:58

woow ziet er mooi uit! krijg spontaan zin in honing hihi:$

[Beantwoorden]


Door charile op 3 juni 2011 10:16

Die bronzer lijkt me erg fijn!
x

[Beantwoorden]


Door Denice op 3 juni 2011 11:48

De bronzing oil ziet er goed uit zeg ;-)
Ik vind alleen de lipgloss wat tegenvallen aangezien ik van dekkende lipsticks houd!

[Beantwoorden]

Denice antwoordt op 3 juni 2011 om 11:49:

ik bedoel natuurlijk lipgloss

[Beantwoorden]


Door Cathelijne op 3 juni 2011 11:50

Ik baal er zo van dat ik een beetje krab bij kas zit nu, ik ben echt wel verliefd op die bronzer..

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 juni 2011 13:07

Zeker mooie producten Mooie shimmer ook :)

[Beantwoorden]


Door leen op 3 juni 2011 14:49

mooie producten ! miss een tip : neem ook is een foto van veraf , zodat we goed kunnen zien hoe de lipstick/lipgloss staat bij je hele gezicht.

[Beantwoorden]


Door jamilla op 4 juni 2011 09:05

wauw leuke producten..:)
hebben ze maar 1 kleur bronzer??:O
die lipgloss ik vind hem persoonlijk niet zo heel mooi eigenlijk
ik ga zelf liever voor roze lipgloss XD
maar die olie vind ik heel mooooi,,,
jammer van die prijzen want ik heb toch niet zo’n heel groot budget om zoiest gewoon te kopen eigenlijk..:(
trouwens Vera ik zag je nog lopen in arhem XD

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 5 juni 2011 20:13

shimmering dry oil wil ik ook eigenlijk nog wel… maar heb alvast de matte powder gekocht, heerlijk product :-)

[Beantwoorden]


Door Judith op 6 juni 2011 18:24

Ik had vroeger een soort body lotion met glitters erin! Net zoiets als die shimmering body oil! Die was echt zo mooi, maar heb nooit meer zoiets hetzelfde gezien. Maar die shimmering body oil is echt prachtig! Alleen jammer van de prijs…

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 7 juni 2011 10:03

Supermooie producten! Ik vind het alleen wel gek dat er geen SPF in de lipgloss zit (en de andere producten) aangezien het echt zomerproducten zijn..

Hihi en je ziet in de bronzer de reflectie van een super blauwe lucht en een parasol;)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 juni 2011 16:56

Wauw, wat een supermooie producten ! De bronzer, wauwie. x

[Beantwoorden]


Door Hiermoetduseennaam op 14 juni 2011 17:52

Hee,

Woow wat een leuke producten!
Leuk dat je dit doet!
Ga zo door en veel succes!!

Groetjes,
Bo

[Beantwoorden]