Save The World Watches – Peace

Een mooi sieraad kopen en gelijk een goed doel steunen. Klinkt mooi toch? Ik heb al meerdere Pink Ribbon sieraden zoals hangers en armbandjes, die ik regelmatig draag. Maar nu heb ik eens een keer geen roze hanger of armband tegen borstkanker, maar een wit horloge van Save The World Watches voor vrede. Aan het witte horloge zit het goede doel War Child gekoppeld. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar dit goede doel toe.


Image Hosted by ImageShack.us
Er zijn zeven verschillende Save The World Watches. Ieder horloge heeft een andere kleur en met ieder horloge steun je een ander goed doel. Alle horloges kosten €39 per stuk en €4 daarvan gaat naar het goede doel waar het horloge voor staat. Zo is er een rood horloge tegen aids, een geel horloge tegen kanker en blauw horloge tegen wereldhonger.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Ik ben heel tevreden over mijn witte horloge. Hij ziet er stijlvol uit met een stevig witte rubberen band. Er is jammer genoeg wel veel gebruik gemaakt van plastic in het horloge, maar hij voelt wel stevig aan en het geeft ook wel een sportieve en stoere uitstraling.

Image Hosted by ImageShack.us
De gaatjes in het bandje zijn dicht en die moet je zelf doorprikken. Ik vind dat persoonlijk nogal onhandig. Er wordt gezegd dat je de gaatjes moet doorprikken met het metalen pinnetje van het bandje, maar bij mij wilde dat niet lukken. Hoeveel kracht ik ook zette. Ik heb het uit eindelijk met een schaar gedaan, maar schoot iets uit waardoor er nu een scheurtje inzit. Probeer de gaatjes met een ander scherp voorwerp of pinnetje door te prikken of vraag een sterke man om je te helpen ;)

Image Hosted by ImageShack.us
Check het leuke Peaceteken in de wijzer!

Image Hosted by ImageShack.us
Ik ben heel blij met mijn mooie witte horloge. En ik vind het een heel goed initiatief van The Stella Company, de organisatie achter Save The World Watches. Met het dragen van zo’n horloge maak je toch wel een beetje een statement en dat vind ik mooi.

Ik vind het wel jammer dat er niet duidelijk op de website te vinden is van welke materialen de horloges gemaakt zijn. En eventueel wat meer informatie over het design zou ook leuk zijn om te lezen. Je koopt tenslotte wel een sieraad en dat je daar een goed doel mee steunt is geweldig, maar je wilt natuurlijk wel weten wat voor kwaliteit en materialen je koopt.

Save The World Watches zijn er in zeven verschillende kleuren, voor zeven verschillende goede doelen. €39 p.s (excl. verzendkosten).


Reacties

Door Cindy op 3 juni 2011 13:08

Ik vind het idee leuk maar 4 euro doneren van de 39 euro vind ik wel erg weinig.

[Beantwoorden]

marthe antwoordt op 3 juni 2011 om 13:22:

zo denk ik er ook over!

[Beantwoorden]

Antje antwoordt op 3 juni 2011 om 15:15:

Ja inderdaad, kon ook wel wat meer zijn voor een horloge van 39 euro als je echt een goed doel wilt steunen. Maar toch elke kleine beetjes..

[Beantwoorden]

aria antwoordt op 3 juni 2011 om 16:45:

ik ook!;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2011 om 15:28:

Beter 4 euro, dan helemaal niets toch?

[Beantwoorden]

says: says: antwoordt op 3 juni 2011 om 16:41:

ja vindt ik ook

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 3 juni 2011 om 16:48:

Ja maar noem het dan niet een een goede doelen horloge
Maar een horloge dat toevallig ook een goed doel steunt

Nicole antwoordt op 3 juni 2011 om 21:48:

Ja, het lijkt weinig, maar dat is bij veel dingen zo hoor! Bijvoorbeeld die harlekijntjes of hoe je het ook mag spellen. Dat is een zoette drop en op de verpakking staat dat er geld gedoneerd wordt aan Kika volgens mij. Als je de kleine lettertjes leest zie je dat er maar 1 of 2 eurocent naartoe gaat per verkocht pak.. ;p

[Beantwoorden]

Bertine antwoordt op 4 juni 2011 om 16:44:

“Beter 4 euro dan helemaal niks toch” ben ik het niet mee eens. Je koopt zo’n horloge meestal omdat je het doel wilt steunen, anders kocht je wel één zonder een borstkankerlintje erop, lijkt mij? En dan is 4 euro inderdaad weinig, productiekosten van zo’n ding nemen nog geen 1/4e van de prijs in beslag, laat ze dan wat meer doneren!

[Beantwoorden]

Anniek antwoordt op 3 juni 2011 om 18:22:

Ga dan alleen nog wel even na wat je met 4€ wel niet kan doen voor WarChild. Daarnaast is het maken van een horloge ook niet goedkoop natuurlijk. Inderdaad, beter iets dan niets, vind het een goed initiatief! Er zijn maar weinig collecties op deze manier opgezet.

[Beantwoorden]

Ellis antwoordt op 3 juni 2011 om 18:53:

vind het ook echt weinig idd

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 juni 2011 13:23

Leuk idee! Als ik er eentje zou pakken, zou het het gele zijn, tegen kanker. En maar 4 euro van de 39 is redelijk weinig. Maar ja, het is iets, hé? Xx

[Beantwoorden]


Door charile op 3 juni 2011 13:45

mooi horloge
maar ik vind wat er naar het goede doel gaat best weinig, maar dat is mijn mening
x

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 juni 2011 14:11

Leuk horloge:) En zeker ook fijn dat je er nog iets goeds mee doet ook. Ze zijn niet eens zo duur eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 3 juni 2011 14:12

Hij is leuk he! Ik heb ‘m ook. In het wit. Er gaat idd een beetje weinig naar het goede doel, maar ik vond het vooral ook gewoon een leuk horloge en iets is beter dan niets.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 juni 2011 14:28

Wat een mooi horloge :) :wave:

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 3 juni 2011 14:41

Ik heb deze ook, heerlijk horloge is het! Enne, dat peaceteken op de wijzer staat op vrijwel elk horloge, ik heb bijvoorbeeld ook een zwart horloge van HEMA en daar staat het ook op. ;) Trouwens! Het doorprikken van dat gaatje ging bij mij helemaal niet moeilijk!

[Beantwoorden]


Door Lena op 3 juni 2011 14:51

Alternatief of intitiatief (laatste alinea)?:p Ik vind het erg mooie horloges, maar ik vraag me wel af waarom er niet meer dan €4 naar het goede doel gaat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2011 om 15:31:

Woeps, ga het even aanpassen!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 3 juni 2011 14:57

Hm.. ik vind ze niet zo heel erg mooi! Maar wel goed dat er 4 euro naar het goede doel gaat (ook al vind ik het wel weinig).

[Beantwoorden]


Door Lissa op 3 juni 2011 15:07

Ik heb ook al dikwijls gekeken naar deze mooie horloges (love)
Maar heb pas een ice watch gekocht. Misschien als ik toe ben aan een andere

[Beantwoorden]


Door Paola op 3 juni 2011 15:23

Wat een super goed intiatief

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 juni 2011 15:30

39 euro is niet veel geld en het is nog een redelijk mooi horloge <3

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 juni 2011 15:38

Moest je overstappen/uitstappen op peron3? ^^)
Wat ik me dan afvraag he, heb je dit horloge echt zelf gekocht of heb je dit gereviewt?

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 juni 2011 16:24

Mooi horloge, maar 4 van de 39 euro vind ik wel een beetje weinig..

P.s. ik zag je lopen in Arnhem :wave:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 juni 2011 16:33

oo, die is gaaf :) Ik had trouwens verwacht dat er een groter deel naar het goede doel zou gaan .. ;)

[Beantwoorden]


Door nicky op 3 juni 2011 17:02

ILOVEPEACE, ik ga er zo snel mogelijk een aanschaffen. leuk dat het voor het goede doel is!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 juni 2011 17:26

Heel erg mooi horloge! Vind dat witte ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 3 juni 2011 17:28

ik vind ze eigenlijk niet zo heel mooi maar wel goed dat ze goede doelen steunen. Wel een raar dat er niks naar een fonds voor dieren gaat :@

[Beantwoorden]


Door Superwomen. op 3 juni 2011 17:41

Waar staat jou horloge voor?
En waarom heb je juist voor die kleur gekozen.

X

[Beantwoorden]

Superwomen. antwoordt op 4 juni 2011 om 09:39:

Hihi , ik zie het al!

Voor vrede.:$.

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 3 juni 2011 18:29

Het is helaas niet echt mijn smaak, maar ja voer smaak valt niet te twisten ^^

[Beantwoorden]


Door Amberrr op 3 juni 2011 18:53

Waar staat jou kleur voor? Xx

[Beantwoorden]

Sabine antwoordt op 3 juni 2011 om 19:41:

Volgens mij comment jij voordat je leest :S

Anyways, ik vind het een erg tof horloge! Vier euro vind ik een beetje weinig om aan het goede doel te schenken -van de 39 euro- maar het is al goed dát er geld wordt geschonken :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 3 juni 2011 20:37

Ik heb het roze exemplaar van het merk Kyboe! En dat is van Pink Ribbon!

Verder draag ik liever horloges van guess of chanel, maar voor een goed doel, moet je wat over hebben, toch:)!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 3 juni 2011 20:41

Superleuke horloge! Ben alleen niet heftig opzoek naar een nieuwe haha ;)

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 juni 2011 20:55

Hij is echt leuk! Maar dat teken is toch geen peace teken? ;$

[Beantwoorden]


Door Samira op 3 juni 2011 21:32

Door Samira op 3 juni 2011 21:32

Ja, niet slecht… Best mooi

[Beantwoorden]


Door mariaa' op 3 juni 2011 21:39

vera ik vraag me af naar welk doel jou geld gaat want je zegt wel andere maar niet je eige??

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 3 juni 2011 om 22:27:

Dan heb jij vast niet goed gelezen want volgens mij staat er dat ’t geld naar War Child gaat.

Het horloge is niet echt mijn smaak maar ik vind het initiatief wel goed. €4 klinkt misschien als een klein bedrag maar besef je wel dat wanneer veel mensen een dergelijk horloge kopen dat bedrag al snel heel veel kan betekenen. Vier euro heeft in derde wereld landen sowieso een ‘andere’ waarde als bij ons :)

[Beantwoorden]


Door Janne op 3 juni 2011 22:15

wauw echt mooie horloge!

[Beantwoorden]


Door jamilla op 4 juni 2011 08:57

woooowww sommige mensjes moeten echt leren lezen ofzoo:S
het staat duidelijk in de tekst ik weet niet??
moooi horloge wel jammer dat je die gaatjes moet doorprikken gaan ze toch wat minder moooi van uitzien denk ik..?
als ik hem ga kopen ( wat ik trouwens toch niet doe want al mijn horloges gaan na een week kapot bij mij of zijn weg..) dan zou ik die voor borstkanker doen..

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 juni 2011 09:43

ik vind het idee wel mooi, maar het horloge is niet mijn smaak

[Beantwoorden]


Door Milady op 4 juni 2011 10:49

Dat is inderdaad wel een erg stoer horloge!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 juni 2011 12:50

Wat goed dat ze goede doelen steunen, echt leuk bedacht van de verschillende kleuren. De witte is ook mij, inderdaad met dat wijzertje is leuk gedaan. Jammer van de gaatjes :(

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 juni 2011 17:10

Ziet er wel mooi uit. En beter 4Eu dan inderdaad helemaal niets.

[Beantwoorden]


Door aukje op 5 juni 2011 10:13

ik zou wel eens willen weten of het echt zilver is of van dat neppe

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 5 juni 2011 13:29

O, ik vind hem mooi! En hij is ook niet heel erg duur. En natuurlijk ook erg fijn dat je gelijk een goed doel steunt! :D

[Beantwoorden]


Door Marayah op 5 juni 2011 18:25

Deze heb ik ook. :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 juni 2011 18:51

Wat een supermooi horloge ! Jammer van die gaatjes die je eerst moet doorprikken…

[Beantwoorden]