Essence @Holografics.com – Review

‘WAUW’. Dat was duidelijk het eerste wat ik dacht toen ik de persfoto’s van de Essence @Holografics.com collectie bekeek. Super gaaf, een holografische make-up collectie! Niet alleen holografische nagellak, maar ook oogschaduw, lipgloss en body olie. De collectie ligt op dit moment in de winkels en dus heb ik ook even mijn slag geslagen en een bescheiden buitje meegenomen. Maar heeft Essence wel begrepen wat holografisch is..?

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Nee, dat heeft Essence niet begrepen (en voor degenen die niet weten wat holografisch is. Bekijk dit voorbeeld eens van een schitterende holografische Golden Rose nagellak). Laten we maar eens beginnen met de lipgloss. In de collectie zitten drie mooie kleuren lipgloss. C01 lil@c, C02 holoberry en C03 prism@tic white. Die laatste twee heb ik. Een roze gloss, die me enigszins aan mijn INGLOT AMC lipgloss doet denken door de aparte glans, en een witte gloss. €1.79 per stuk.

Image Hosted by ImageShack.us
Onder C02 Holoberry en boven C03 Prism@tic white. De glosses hebben een mooie glans, vooral Holoberry vind ik mooi. Maar holografisch is het absoluut niet.

Image Hosted by ImageShack.us
Holoberry op mijn lippen. Geen kleur, niet holografisch en vooral veel chunky glitter. Best wel een teleurstelling, ik had gehoopt op een mooie gloss met een aparte glans. Dat de gloss niet holografisch is, dat had ik na de swatches al wel door.

Image Hosted by ImageShack.us
De body oil vond ik er heel leuk uitzien. Sowieso ben ik in de zomer fan van alle lotions en oliën met glitter. En doet deze olie je niet een beetje aan body oil uit de Honey Bronze collectie van The Body Shop denken? Het verschil is wel de kleur en… de prijs. €3.99 per stuk.

Image Hosted by ImageShack.us
De olie zit in een mooie glazen fles, met 85 ML glitterende olie. De olie heeft een zachte bloemengeur, niet helemaal mijn smaak maar de geur vervaagt snel.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
De opening van de fles is vrij groot en de olie is heel vloeibaar, dus pas op met knoeien. Voordat behalve je huid, ook je ondergoed onder de glitters zit.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
De glitters in de holografische body olie zijn mooi, maar net zoals bij de glossesook vrij chunky en bovenal niet holografisch. De olie droogt wel snel en het flesje zal zeker leuk staan op je wastafel.

Image Hosted by ImageShack.us
In de collectie zitten ook drie oogschaduws. ‘Cream to powder eyeshadows’ wel te verstaan. De oogschaduws zitten in schattige potjes en komen in drie kleuren C01 gagalectric, C02 lil@c en C03 prism@tic white. Ik heb de laatste twee en betaalde €1.99 per stuk.

Image Hosted by ImageShack.us
Cream eyeshadows, they are my biggest nightmare. Althans, wanneer ze gedragen worden zoals ze moeten gedragen worden: als oogschaduw. Het gaat altijd ophopen en in de lijntjes trekken. Niet mooi. Ik vind creamy eyeshadows vaak wel heel mooi als basis onder een poeder oogschaduw.

Image Hosted by ImageShack.us
De oogschaduws zijn subtiel gekleurd en hebben een hele zachte textuur. Ze glijden echt over je huid. Onder zie je Lil@c en daarboven prism@atic white. De oogschaduws trekken heel snel in de lijntjes van je ogen, zoals ik al verwachtte. Maar vooral Lil@c zal zoals ik al eerder zei, denk ik ook heel mooi staan als basis onder een lichte kleur poeder oogschaduw.

Image Hosted by ImageShack.us
De ‘holografische’ nagellak komt in 4 kleuren, C01 gagalectric, C02 lil@c, C03 blue ray, C04 prism@tic white en C05 holoberry. Ik kon hier in Arnhem helaas alleen 03 Blue Ray bemachtigen. De nagellak kost €1.79 per stuk.

Image Hosted by ImageShack.us
Blue Ray is een mooie blauwe lak, met een paarse glans. Het lijkt een beetje op een duochrome lakje, denken jullie ook niet?

Image Hosted by ImageShack.us
De kleur is mooi, maar helaas lakt de nagellak wel erg stroperig en zitten er kleine bubbeltjes in de lak.

De Essence @Holografics.com collectie is alles behalve holografisch, moge dat even duidelijk wezen. Jammer dat Essence de plank zo onwijs misslaat, terwijl wanneer ze het goed hadden gedaan deze collectie ongetwijfeld een enorme hit was geworden. Raincheck?

– Lipgloss €1.79
– Body Oil €3.99
– Powder to cream eyeshadow €1.99
– Nagellak €1.79
– In de collectie zitten ook nog drie kleuren eyeliner €2.29
– En een armbandje €1.99

Wat vind jij van de Essence @Holografics.com collectie? Ga je ondanks dat de producten niet holografisch zijn, toch nog wat kopen?


Reacties

Door Elles op 4 juni 2011 14:39

Je hebt helemaal gelijk ! Een paar producten zien er wel leuk uit, maar zijn totaal niet holografisch… Ik ga waarschijnlijk mijn geld niet uitgeven aan deze producten…

[Beantwoorden]

Janne antwoordt op 4 juni 2011 om 16:04:

Ja, echt stom dat ze niet holografisch zijn… :(

[Beantwoorden]


Door Shannen op 4 juni 2011 14:39

Jammer van die nagellak! :(

[Beantwoorden]


Door Jessica op 4 juni 2011 14:50

Het ziet er inderdaad leuk uit, maar holografisch… Die nagellak en oogschaduws hadden me wel leuk geleken, alleen jammer van die nagellak… Een oogschaduw ga ik misschien nog wel even halen, hij is dan niet holografisch maar de kleuren vind ik wel grappig. Toch jammer, de collectie had me wel leuk geleken..!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:13:

Ja, de kleuren van de oogschaduws zijn inderdaad mooi! Ze zijn ook heerlijk zacht.

[Beantwoorden]


Door Juliette op 4 juni 2011 14:59

Ik vind het alsnog prachtige producten,.

[Beantwoorden]


Door Lynn op 4 juni 2011 15:02

Ik heb de nagellak en die van mij is helemaal niet stroperig! En die bubbeltjes kunnen ook ontstaan wanneer je te snel twee laagjes over elkaar doet. Voor de rest vond ik de collectie ook een beetje een mwoaahhh. xx

[Beantwoorden]

Meike antwoordt op 5 juni 2011 om 11:47:

ik heb ook een nagellak van deze collectie (de lichtroze) en die is helemaal niet stroperig!

[Beantwoorden]


Door ShoP_AholiC op 4 juni 2011 15:06

Ik ga denk ik wel die olie en de oogschaduws kopen en misschien de nagellak. Die roze lipgloss ziet er best wel mooi uit op je handen:)!!
Hoeveel verdien je eigenlijk (als ik dat mag vragen:)) want jij koopt altijd bijna de hele collectie, maar ik zou dan al lang geen geld meer hebben!! Haha
superleuke blog trouwens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:15:

Hoeveel ik verdien is privé, maar dat ik veel van zo’n collectie koop is natuurlijk ook anders als wanneer je geen blog hebt. Het is een kleine ‘investering’, ookal geef ik de producten hierna misschien aan vriendinnen of aan mijn nichtjes.

Ik verdien geld met mijn blog en dus geef ik er ook geld aan uit, wel op een hele leuke manier natuurlijk ^^)

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 5 juni 2011 om 20:40:

Ik ben net zo oud als vera, en als ik de hele collectie zou willen kopen kan dat ook gewoon hoor.. Sowieso is essence niet duur en het ligt ook gewoon aan je prioritieiten, vera heeft dus natuurlijk een beautyblog, en dan ‘moet’ je ook wel investeren in beauty ;).

[Beantwoorden]


Door Esmée op 4 juni 2011 15:09

Ik heb gister ook 2 nagellakjes gekocht, gagalectric en blue ray. Heb alleen de gagalectric geprobeerd en die is echt heel mooi, ookal is het geen holographic, maar duochrome.. Ach, het blijft essence :P

[Beantwoorden]


Door lien op 4 juni 2011 15:13

maar wat is holografisch dan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:19:

Kan je zien in mijn vorige post! http://veracamilla.nl/2011/06/notd-golden-rose-holographic/

[Beantwoorden]

lien antwoordt op 5 juni 2011 om 15:37:

ja maar daar vertel je nog niet wat holografisch eigenlijk IS. je laat een leuk glitter achtig nagellakje zien maar ik vind wel dat je bij beide artikeltjes even in het kort had kunnen uileggen wat holografisch eigenlijk is! want ik weet het dus nu nog steeds niet.

[Beantwoorden]

Superwomen antwoordt op 5 juni 2011 om 19:59:

”Dit heerlijke weer schreeuwt om holografische nagellak. Je weet wel, nagellak met drie dimensionale glitter, die vooral in de felle zon super mooi opvalt en door de schoonheid bijna van je nagels af knalt”

Dus make-up met drie dimensionale glitter.

x

lien antwoordt op 6 juni 2011 om 17:41:

oeh ja zie t nu ook. thanks ;a


Door nicky op 4 juni 2011 15:14

ik heb de witte eyeliner, die is wel heel mooi:) maar hij is zo dun dat je hem niet egt ziet.

[Beantwoorden]


Door Pien S op 4 juni 2011 15:28

In Haaksbergen kan je de nagellak in 3 kleuren krijgen: Prism@tic White, Blue Ray en Gagalectric. Ik heb Gagalectric, en hij is heel mooi, maar meer duochrome dan holografish.

[Beantwoorden]


Door *~Patries~* op 4 juni 2011 15:28

dat is idd wel een teleurselling, misschien dat ik een lakje ga proberen maar n.a.v. je review twijfel ik wel!

[Beantwoorden]


Door M. op 4 juni 2011 15:42

Alleen de nagellakjes zou ik nog willen hebben na de swatches gezien te hebben, helaas blijven essence (en catrice) lakjes bij mij nog geen dag zitten :no: dus deze collectie laat ik aan me voorbijgaan, hoewel ik er eerst heel enthousiast over was :/

ps. wat bedoel je met raincheck :S :$ ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:20:

Raincheck is amerikaans om te zeggen om iets een andere keer te doen. Dus stel dat je niet naar een afspraak kan komen, dan vraag je ‘raincheck?’ :)

[Beantwoorden]

M. antwoordt op 5 juni 2011 om 09:17:

Ohhhh, haha ^^) ok dan, weet ik dat ook weer :ja:

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 juni 2011 15:46

Ik heb zelf ook 1 lakje van deze collectie, ook helaas niet holografisch,maar eerder duochroom. Erg jammer , inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 juni 2011 15:50

Ik vind eigenlijk alleen de lipglossjes leuk, ondanks dat ze niet holografisch zijn vind ik de glittertjes wel mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 juni 2011 15:51

nee die zijn niet holografish nee. :( jammer… maar toch ga ik wel ff kijken naar de eyeliners en het armbandje (:

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 4 juni 2011 15:51

Ja ik had al op meerdere plekken gelezen dat er eigenlijk niks holografisch aan is… Oh, de uitdrukking is “De Bal mis slaan”, niet de plank ;)

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 4 juni 2011 om 16:23:

De plank misslaan is zeker wel een juiste uitdrukking! ;)

[Beantwoorden]

savannah antwoordt op 4 juni 2011 om 16:30:

Nee hoor, het is toch écht de plank mis slaan ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:21:

Hee! Als je me verbetert, doe het dan wel goed! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 juni 2011 15:53

Mooie kleur nagellak, helaas in NL zijn er maar 3 kleuren te verkrijgen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:22:

Oh, serieus! In het persbericht staat dat er 5 kleuren zijn. Hmmm :/

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 4 juni 2011 15:57

Ik vind het een superleuke collectie! Essence had me alleen wel een beetje op het verkeerde pad gebracht, want ik dacht nu dat dit holografisch was, haha. :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:23:

Oh, haha nee! Dit is holografisch: http://veracamilla.nl/2011/06/notd-golden-rose-holographic/

[Beantwoorden]


Door Janne op 4 juni 2011 16:03

Jammer dat ze niet holografisch zijn…

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 4 juni 2011 16:04

Die Nagellak is wel cool ^^

[Beantwoorden]


Door Paola op 4 juni 2011 16:05

Ik vind het er allemaal wel super leuk uitzien ook al is het niet holografisch.. De collectie is leuk, maar het doel van de collectie maakt niet waar!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 4 juni 2011 16:06

Ik vind de blauwe nagellak ondanks dat hij niet holografisch is, wel mooi. Deze heb ik dan ook gekocht. De rest vond ik in de winkel al niks, en na deze review te hebben gezien ben ik blij dat ik de producten heb laten liggen!

[Beantwoorden]


Door Lies op 4 juni 2011 16:14

Helaas, helaas, daar slaan ze inderdaad de plank mis..

[Beantwoorden]


Door jasmien op 4 juni 2011 16:19

wat is holografisch?? dat had je toch wel mogen vermelden in je artikel

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:24:

Lees de blogpost van eerder vandaag even http://veracamilla.nl/2011/06/notd-golden-rose-holographic/ :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 juni 2011 16:22

Ik kocht nog niets uit deze collectie, gewoon omdat ik er nog niet veel positiefs over las :S jammer!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 juni 2011 16:25

Ik zag de collectie van de week ook al, maar na het swatchen van een aantal producten was ik niet echt enthousiast meer. Heb deze LE dus aan me voorbij laten gaan.

De lipglossjes zien er trouwens wel erg mooi uit, maar ik gebruik dat zelf nooit dus zonde om te kopen.

[Beantwoorden]


Door amy op 4 juni 2011 16:32

jammer dat de producten niet eenorm holografies zijn..

[Beantwoorden]


Door tamara op 4 juni 2011 16:35

ik heb C01 gagalectric van de lakjes en ondanks dat die duochrome is is het wel een hele mooie kleur. de rest was bij ons van de lakjes ook al weg

[Beantwoorden]


Door Romy op 4 juni 2011 16:40

ik heb de body oil ook. lijkt me heel leuk voor een feestje voor op je armen/schouders/décolleté!
liefs,
Romy

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 4 juni 2011 16:40

Ik had al gezien dat de collectie indd helemaal niet holografisch is. Ik hou niet van pastel kleuren dus ik laat deze spulletjes in de winkel liggen :)

[Beantwoorden]


Door Lynn op 4 juni 2011 16:50

Ik was vandaag toevallig in de kruitvat. Maar ik dacht even kijken of er op internet al een revieuw staat. En ik ben blij dat ik mijn geld er niet aan uitgegeven heb. Leuk artikel Vera.XD

[Beantwoorden]


Door Iman op 4 juni 2011 16:54

Ik ben vandaag ook eens even kijken en ik heb besloten niks mee te nemen. Ik ben niet zo’n fan van holografische dingen maar sowieso had ik er al reviews over gelezen en ik dacht dus van: NIET KOPEN, haha.

[Beantwoorden]


Door Anisa op 4 juni 2011 16:57

Heel erg mooi:)

[Beantwoorden]


Door charile op 4 juni 2011 17:00

jammer van die nagellak!
x

[Beantwoorden]


Door s. op 4 juni 2011 17:03

Beetje teleurgesteld…

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 juni 2011 17:05

Heb al meerdere keren gelezen dat het niet echt is wat zij beloven dus ik denk het niet. Al vind ik de lakjes wel weer mooi. Even nadenken :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 juni 2011 17:14

Het is helemaal niet mijn stijl dus ik ga niks kopen.

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 juni 2011 17:14

Ik sla deze collectie even over.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 4 juni 2011 17:15

Ik vind het nogal een domper dat het totaal niet holografisch is, maar misschien koop ik toch wel iets.

[Beantwoorden]


Door lisa op 4 juni 2011 17:16

ja ik had bedacht om die olie te kopen en stond in de winkel het enige wat ik dacht was ik wil hier weg, egt niet mooie producten

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:25:

‘ik wil hier weg’ :lol:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 juni 2011 17:29

Ja ik had het ook al gezien. Zo jammer dat het gewoon niet holografisch is :(:(
Ik heb dan ook niks gekocht van deze LE. Hoop dat de volgende beter is!

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 juni 2011 17:32

Ik zag ze in de winkel, alles even snel uitvoerig geswatst, nog even getwijfelt over die body olie, maar toch maar niks mee genomen, was best teleur gestelt, helaas, ben benieuwd waar ze volgende keer mee komen (:

[Beantwoorden]


Door Ariane op 4 juni 2011 17:39

Wel mooi, maar ik heb niet zoveel met holografisch.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 juni 2011 17:42

Pfft ja, ik ging gisteren naar de stad, voor de kruidvat, voor deze collectie. Echt een faal van Essence, ik heb daarom ook niks gekocht.

[Beantwoorden]


Door sfie op 4 juni 2011 17:43

Wow, de lakjes spraken me wel aan maar nu helemaal niet meer :s
wat een stomme collectie :p

[Beantwoorden]


Door lola op 4 juni 2011 17:48

ik heb de prism@mit white gekocht van die nagellak maar ik vind hem echt superfijn!
heb hem nu trouwens ook op :))

[Beantwoorden]


Door Evi op 4 juni 2011 17:50

Ik liep gister vol goede hoop de Kruidvat binnen maar zag eigenlijk gelijk al weinig holografisch. Ik heb dan ook niks meegenomen, jammer.

[Beantwoorden]


Door Fre op 4 juni 2011 18:12

je hebt ook eyeliners die witte is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 juni 2011 18:14

Best wel een teleurstelling, ik denk niet dat ik er wat van ga kopen. Misschien wel een glossje, gewoon omdat ik hem mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Lissa op 4 juni 2011 18:15

Het ziet er alsnog leuk uit. Maar het is spijtig genoeg niet echt holografisch

[Beantwoorden]


Door Celine op 4 juni 2011 18:29

Ik had een paar weken geleden in Duitsland gagalectric gekocht, ook niet holografisch maar wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 4 juni 2011 18:38

Ik vind dit echt een collectie die zeer jammer is, hopelijk is de volgende collectie een stuk beter.

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 juni 2011 18:43

ik sla deze LE echt helemaal over

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 juni 2011 19:07

Ik vind de lipgloss en bodyolie wel leuk klinken, maar toch valt het me wel erg tegen!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 juni 2011 19:09

Ik heb nu al op verschillende blogs gelezen dat de collectie niet echt is wat het moest zijn dus ik weet ook niet of ik er iets ga van kopen… :D

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 4 juni 2011 19:22

Hm nu ik je swatch zie van het nagellakje heb ik toch een beetje spijt dat ik het gekocht heb. In het potje zie je wel het duochrome effect, maar op de nagels niet :( Ach jah, veel geld was het niet!

[Beantwoorden]


Door Samira op 4 juni 2011 19:23

Jammer dat die body oil snel opdroogt :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juni 2011 om 19:26:

Dat is juist fijn, anders zit je nog met vette lichaamsdelen ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisan op 4 juni 2011 19:35

Als dit niet holografisch is, hoe ziet holografisch er dan wel uit?
Ik dacht namelijk dat dit het wel was haha :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 4 juni 2011 19:36

Echt een bummer!

Maar ik wil toch nog even gaan kijken voor die body oil , gewoon omdat ik van glitters hou <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 juni 2011 19:38

Echt jammer, ik ben zeker fan van holografische producten en dit is het gewoon niet ;) Ik vind het ook wel jammer dat er geen poeder oogschaduw tussen zit, ga denk ik nu alleen maar voor t blauwe lakje.

[Beantwoorden]


Door Helena op 4 juni 2011 20:02

Ik ben ook zeer teleurgesteld in deze collectie, had me er erg op verheugd…!
Die bubbeltjes kunnen ook ontstaan als je je nagels lakt in deze hitte….

[Beantwoorden]


Door Carola op 4 juni 2011 20:04

Deze collectie is me heel erg tegengevallen.
Ik denk niet dat ik hier iets van ga kopen

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 juni 2011 20:58

In Zevenaar hadden ze nog 1 potje prism@tic white nail polish staan.
Maar ik was er niet zo enthousiast over en aangezien ik al teveel nagellak heb, liet ik deze maar staan! (A)

[Beantwoorden]


Door jessie. op 4 juni 2011 20:59

ik vindhet tog best nog wel een beetje holografics hoor.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 juni 2011 21:14

Ik heb ook de lipgloss in C02 holoberry, maar als ik eerlijk be vindik die juist té holografisch! er hang in zonlicht een groenachtige gloed overheen, dus toch wel holografisch bij mij!

[Beantwoorden]


Door Wendy Harthoorn op 4 juni 2011 21:21

ik zag het staan bij de kruitvat,had alleen toen net nei genoeg geld mee..ben tog blij dat ik me geld niet uit heb lope geve aan sort van nutteloose dingetjes.alleen de body olie ga ik denk ik is eve stiekem swatchen:p

[Beantwoorden]


Door mariaa' op 4 juni 2011 21:30

ik heb hem al in de winkel gezien dacht leuk koop die bodyoil bleek dat hij hellemaal niet hollografise is wat stom :(

[Beantwoorden]


Door Chama op 4 juni 2011 21:44

Ik heb die body oil.. Ik vind hem echt niet fijn

[Beantwoorden]


Door Silva op 4 juni 2011 21:53

Ze zijn dan wel niet holografisch, maar wel duochrome! Ook heel mooi ^^

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 juni 2011 21:55

Echt balen! Gelukkig komt Teeez nu met holografische lakjes! Heb er al 2 en I love it :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 juni 2011 22:00

jammer dat ze niet holografisch zijn, ik ga ze dus denk ik niet kopen….

[Beantwoorden]


Door Manonn op 4 juni 2011 22:24

Een van de weinige collectie’s die ik niks vind! Ga er dan ook niks van aanschaffen..

[Beantwoorden]


Door leen op 4 juni 2011 22:34

ik ga toch iets kopen denk ik, dat holografische boeit me eigen geen reed om het grof te zeggen ;d

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 5 juni 2011 08:09

Die nagellak heb ik ook, maar heb hem nog niet uitgetest. De rest vond ik er sowieso niet zo heel interessant uitzien..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 juni 2011 11:06

ik vind de producten er leuk uitzien, en ondanks dat de producten niet holografisch zijn ga ik denk ik wel de oogschaduw en lipgloss proberen ;p

[Beantwoorden]


Door roos op 5 juni 2011 11:06

ik was ook teleurgesteld, heb alleen het blauwe nagellakje gekocht maar die vind ik ook wel echt suuuupermooi!

[Beantwoorden]


Door Charice op 5 juni 2011 11:09

De LE trok me sowieso al helemaal niet aan.. Ik vind het er niet mooi uitzien.. en nu ik lees over de kwaliteit weet ik zeker dat ik deze LE oversla :P

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 juni 2011 11:47

Ik ben blij dat ik er niks van gekocht heb.

x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 juni 2011 12:02

vind deze collectie heel erg tegenvallen…

[Beantwoorden]


Door Evelien op 5 juni 2011 12:29

Ondanks dat het geen ‘echte’ holografische lijn is, ga ik toch wat dingen kopen denk ik! Die body oil is erg mooi! :$

[Beantwoorden]


Door Sanja op 5 juni 2011 12:38

Deze producten vallen echt tegen! maar ik ga toch misschien die blauwe nagellak kopen die lijkt mij wel mooi

[Beantwoorden]


Door dyane op 5 juni 2011 12:46

valt erg tegen! jammer

[Beantwoorden]


Door Roos op 5 juni 2011 12:58

Erg jammer, ik vind het geen mooie collectie.

[Beantwoorden]


Door Janne op 5 juni 2011 13:23

handig om te weten! Ik was heel benieuwd naar de eyeliners, jammer dat er daar geen review van is…

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 5 juni 2011 13:32

Ik was er sowieso niet heel erg enthousiast over, jammer dat het zo tegenvalt. Alleen de nagellak vind ik er wel leuk uitzien, mooi kleurtje in ieder geval! :)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 5 juni 2011 13:32

ik heb ze ook gezien, ik wist eigenlijk helemaal niet dat er weer een nieuwe collectie zou komen! :$
Ik heb nog in mijn handen gestaan met de oogschaduw mousse/creme zoals jij ook hebt, die witte. Ik swatchte ‘m en ik vond het heul apart, op mijn hand was het namelijk lichtroze, terwijl het in het potje echt echt echt wit was!
Heb jij dit ook of niet?

Dan wilde ik ook nog vragen; ik woon in Bergen op Zoom en ze hebben hier nog stééds NYC niet! :'( *huil huil* ik wil er zo graag iets van kopen…
Terwijl ze alle andere merken hier wel hebben. Ik had gelezen dat NYC in iedere Kruidvat zou komen, maar hier is die dus nog steeds niet… Weet iemand daar meer van?

XXX :love:

[Beantwoorden]


Door Arnela op 5 juni 2011 13:35

Jammer, ik ga alleen de bodyolie halen, het potje is zo leeuk :)

[Beantwoorden]


Door Divaofgeneva op 5 juni 2011 15:09

Ik vind deze collectie helaas niet zo’n succes. Ik had na het zien van de eerste persfoto’s hele hoge verwachtingen. Ik heb alleen een eyeliner gehaald en de rest laat ik aan mij voorbij gaan..

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 juni 2011 16:04

Ohhh ik vind holographic echt mooi altijd, vooral lakjes! Leuke collectie dit (love)

[Beantwoorden]


Door Lara op 5 juni 2011 17:38

Misschien koop ik de nagellakjes wel nog, gewoon om ze eens uit te proberen. Voor de rest vind ik dit een flop.

[Beantwoorden]


Door lisette op 5 juni 2011 18:01

Ik heb alles van de collectie, alleen de nagellak niet. Ik vind de lipgloss in lilac het mooist en de blauwe creme oogschaduw. maar de lipgloss geeft een hele lelijke witte streep op je lippen als hij begint op te drogen echt heel onaantrekkelijk.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 5 juni 2011 20:31

Ik vind de lichtroze nagellak van deze collectie super mooi maar de rest gebruik ik toch niet:D
x

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 juni 2011 23:53

Jammer :-( Maar de body oil ga ik wel zoeken omdat die mij heel mooi lijkt op je benen in de zomer, ik ben al lang op zoek naar een body olie/butter met glitters, is er misschien een van een ander merk nog? essence lijkt me niet zo lang blijven zitten…

[Beantwoorden]


Door Ambertjeee op 7 juni 2011 16:51

Ik ga de body oil zeker kopen

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 juni 2011 18:51

ja, vooral dat laatste vind ik een domme actie. maar ach, voor dat prijsje vind ik essence altijd wel leuk :).

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 juni 2011 14:28

Ik had 3 nagellakjes meegenomen van deze lijn in de veronderstelling dat het holo zou zijn. niet dus!

[Beantwoorden]


Door Brenda op 8 juni 2011 15:34

Huh maar de LE van essence is toch you rock? Of zit dit in het vaste assortiment, ik begrijp het niet helemaal.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2011 om 15:54:

Dat was de vorige LE.

[Beantwoorden]


Door mirte op 8 juni 2011 18:23

Ik heb de lipgloss, natuurlijk nooit gezien dat het holografisch is, ik dacht ‘oh leuk roze glossje!’ Bij mij slaat hij heeeel erg paars/blauw uit op mn lippen, net of ik het koud heb met glans. Heel raar

[Beantwoorden]


Door Judith op 8 juni 2011 18:35

Ik heb die body oil ook! En ik vind hem supermooi als m’n benen een beetje gebruind zijn en dan smeer ik het erop. Ziet er zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 9 juni 2011 17:12

Ik heb het 1 en ander in de winkel geswatched en kwam er toen achter dat ik dit niks vond en geen geld aan uit ging geven. Wel zonde, het leek zo mooi haha

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 11 juni 2011 11:36

Ik heb niets gekocht omdat ik de lijn er gewoon niet mooi uit vond zien. En inderdaad helemaal niet holografisch! De nagellakjes leken me wel wat, maar ze waren állemaal uitverkocht. :(

[Beantwoorden]


Door Judith op 13 juni 2011 10:38

Ik heb die oogschaduw Gagalectric, en die is echt super mooi, en gaat niet in mijn lijntjes zitten, en volgens mij veranderd hij een beetje van kleur, in de ochtend was hij echt donker, maar aan het eind van de dag was hij echt heel mooi lichtblauw. Ik draag hem nu elke dag en mijn vriendinnen denken dat ik steeds een andere kleur op doe, terwijl het dezelfde is. ‘ :D

<3

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 juni 2011 14:47

Ik sla deze collectie over. Maar goed dat ik nog niks gehaald heb.

[Beantwoorden]


Door Me op 14 juni 2011 15:34

Die nagellak is mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Santana op 12 september 2011 17:46

Ik had de nagellak gekocht en ik vond hem echt best wel fijn het maakte me niet echt uit dat hij niet Holografisch was ! Maar toen liet mama hem vallen en dat was het einde van mijn Holo nagellak :(

[Beantwoorden]