E.l.f. minerale make-up

Vorige week liet ik jullie een aantal €1 producten van het budgetmerk e.l.f. (voluit eyes lips face) zien. Maar dit merk heeft naast een boel producten voor een euro, ook een minerale lijn. Deze kwasten en minerale make-up hebben een iets duurder prijskaartje maar zijn nog steeds goed betaalbaar.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Kwasten heb je nooit genoeg. Of nou ja, ik niet in ieder geval. Alle kwasten uit de minerale lijn van e.l.f. zijn gemaakt van bamboe en hebben zachte lichtgele haartjes. Ik koos voor een blendingkwast, of zoals e.l.f. het noemt ‘Oogschaduw Bamboekwast om kleuren te vervagen’ €5.90.

Image Hosted by ImageShack.us
De haren van de kwast zijn lekker zacht en de vorm en hoeveelheid is perfect om mee te blenden. Hoewel de haren echt heel zacht zijn, zijn ze wel wat stug. De kwast is niet echt fluffy en blendt daarom vooral donkere kleuren moeilijk. Lichte kleuren oogschaduw zijn vaak zachter en makkelijker te blenden, net als mineral oogschaduws. Daar is deze kwast perfect voor. Maar donkere kleuren kan hij niet goed aan. Verder wel een prettige kwast, ook om kleur mee aan te brengen in je arcadeboog.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik gebruik al een hele lange tijd de minerale oogschaduwbasis van e.l.f. Volgens mij is het zelfs één van de eerste oogschaduwbasissen die ik kocht. Helaas is mijn basis op, wat ook niet heel vreemd is na ruim 2 jaar. Maar ik was dus aan vervanging toe. ‘Oogschaduwprimer’ €4.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Ik ben weer voor de minerale basis van e.l.f. gevallen omdat hoewel ik nog meerdere oogschaduwbasissen heb liggen, deze me heel erg goed beviel. De basis zit in een lipglossvormige tube en heeft een sponsapplicator. Weinig anders dan andere oogschaduwbasissen.

Image Hosted by ImageShack.us
De oogschaduwbasis is kleurloos en (vrijwel) geurloos. Wanneer je hem swatcht lijkt het alsof de basis kleur heeft, maar dat verdwijnt zodra je het goedje over je ooglid verdeelt. De basis is zacht en zorgt ervoor dat oogschaduw de hele dag netjes op zijn plaats blijft. Sommige basissen maken het ooglid wat ruw waardoor oogschaduw moeilijker te blenden is, maar bij deze basis is dat zeker niet het geval.

Image Hosted by ImageShack.us
Over die oogschaduwbasis hoort natuurlijk een oogschaduw. In de lente ben ik altijd fan van zachtroze kleuren op mijn ogen. Het staat zo liefelijk en licht je ogen ook echt op. Ik koos een roze oogschaduw in Sweet. ‘Oogschaduw’ €4.


De minerale oogschaduw is een losse poeder die in een potje met draaideksel komt. Sweet is een lieve zachtroze kleur met glitter.

Image Hosted by ImageShack.us
Losse oogschaduwpoeders zijn vaak goed gepigmenteerd en ook Sweet laat een mooie kleur achter. Wel wat lichter en meer zilver dan verwacht, maar alsnog een mooie basic oogschaduw.

e.l.f. minerale make-up
Oogschaduw Bamboekwast om kleuren te vervagen’ €5.90
‘Oogschaduwprimer €4’
‘Oogschaduw’ €4
Bestel de producten op de website eyeslipsface.nl

Ik ben tevreden over de minerale producten van e.l.f. en dan vooral met de oogschaduwbasis. De blendingkwast en oogschaduw zijn ook mooi en werken goed, maar ik ben niet weggeblazen door de kwaliteit. Het zijn prima producten, niet meer en niet minder.

Wat denk jij van de minerale make-up van e.l.f.?


Reacties

Door lovely op 18 juni 2011 10:58

leuk!! sweet is mooi
ben ik de eerste? nou ja doei XXX <3 <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2011 om 12:29:

:yes:

[Beantwoorden]


Door Claudia op 18 juni 2011 10:59

Wil het al tijden proberen en was zelfs van plan om het gewoon op vakantie in Amerika te kopen maar ben sinds een week erachter dat we hier in Nederland dus nu ook een E.L.F. site hebben, ga er zeker eens bestellen en vooral de eyeshadow primer ziet er goed uit! :) Thanks for the tip!

[Beantwoorden]

Wendy Harthoorn antwoordt op 20 juni 2011 om 16:50:

daar is het wel een stukje (nog) goedkoper! 1 dollar is het daar hier 1 euro. 1 dollar is minder dan 1 euro dus ben je goedkoper uit:P

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 juni 2011 11:00

het lijken mij goede producten! en zeker niet te duur. ik ben positief ;D

[Beantwoorden]


Door Anne-Floortjee op 18 juni 2011 11:05

Ik wil nog steeds wat van ELF proberen! Goede review ^^)

[Beantwoorden]


Door Manouk op 18 juni 2011 11:15

Weer super leuke producten van e.l.f. en weer niet duur ik vind het echt een super leuk merk ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 juni 2011 11:15

Ik wil ook nog wat proberen van E.L.F. ^^
Er staat trouwens; ‘alsof de concealer kleur heeft’, maar dat moet denk ik ‘alsof de oogschaduwbasis kleur heeft’ zijn. :)

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 18 juni 2011 om 11:28:

Alsof het een concealer kleur heeft ;-)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 18 juni 2011 11:20

Ik vind ELF altijd wel een leuk merk, lekker goedkoop en je hebt veel keuze. De 1 euro lijn vind ik wat minder, maar de mineral lijn vind ik al meteen wat beter! Jammer dat de roze oogschaduw meer zilver is dan roze…

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 juni 2011 11:22

ELF lijkt me een, niet te duur merk, ben positief! x

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 juni 2011 11:28

Ik ga eind juni mijn eerste ELF producten bestellen. Momenteel even geen geld voor extra make-up… dus nog even wachten. Daarom lees ik wat berichten over ELF om alvast te zien wat ik wil bestellen. Fijn artikel dus dit!

[Beantwoorden]


Door Milou op 18 juni 2011 11:30

Heb de producten van E.L.F. nog nooit uitgeprobeerd, maar ik geloof dat ik dat maar eens moet gaan doen..

[Beantwoorden]


Door Merel op 18 juni 2011 11:51

Ik krijg er de laatste tijd steeds meer over te horen, een keertje uitproberen dan maar… Leuke artikel btw!

[Beantwoorden]


Door Renske op 18 juni 2011 12:06

Ziet er goed uit!
Heb laatst ook wat producten van ELF besteld (niet de minerale). De lipglossen vind ik erg prettig werken en ook die oogschaduwquads van 1 euro zijn prima. Verder heb ik nog een nagellakje, dat erg mooi is en goed dekt en die blush met bronzer van de studio lijn, die lijkt op NARS’ Orgasm. Allemaal mooie producten. Zeker aanraders.

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 18 juni 2011 12:14

Ik dacht even dat de oogschaduw een blush was! Echt een heel lief kleurtje ^_^ Ik ben ook grote fan van de ELF mineral primer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2011 om 12:30:

Hij is vrij licht, anders had hij ook prima als blush gekund denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 juni 2011 12:17

Die oogschaduw leek veeel donkerder, maar ik vind hem wel pretty! ^^)

[Beantwoorden]


Door Janne op 18 juni 2011 12:18

Ziet er heel mooi uit! ;)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 juni 2011 12:29

Ik vind het een super mooie mineralen oogschaduw. Ik ben erg fan van die losse poeders.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 juni 2011 12:36

Ik denk dat ik ook maar eens wat ga bestellen bij ELF. Veel keuze in de producten en je leest er wel goede dingen over! :-)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 juni 2011 12:39

Leuk! Xx

[Beantwoorden]


Door kim op 18 juni 2011 12:46

Hee veer wil je alsjeeeeblieft een x een (update) van je dag makeup filmpje maken???

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2011 om 19:15:

Zal het een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 juni 2011 12:49

Nu wil ik weer bij ELF shoppen… Maar tja ik zit nog steeds in een no buy periode. Heb wel een ELF wishlist. Zodra ik jarig ben geweest denk ik dat ik daar toch maar ff een bestellinkje plaats.

[Beantwoorden]


Door Foxxing op 18 juni 2011 12:50

De oogschasuw lijkt me heel mooi :]
Ik ben zelf niet zo gek op e.l.f, het lijkt allemaal heel goedkoop maar die verzendkosten zijn zo overdreven hoog dat het alsnog best duur word :P

[Beantwoorden]


Door Silva op 18 juni 2011 13:11

Die oogschaduwbasis lijkt me wel wat :)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 18 juni 2011 13:12

Ik heb nog nooit een E.L.F. product gebruikt. Ga het binnekort aanschaffen. <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 juni 2011 13:13

ik vind het wel fijne producten :D

[Beantwoorden]


Door Elien op 18 juni 2011 13:19

ik ga er zeker iets van kopen!!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 18 juni 2011 13:53

Wat een mooie producten ! Vooral de oogschaduwbasis lijkt me fijn. :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 juni 2011 13:59

Wauw dat zijn mooie spulletjes. Ben wel erg benieuwd naar een oog ook met die oogschaduw! (love)

[Beantwoorden]


Door Beautyandso op 18 juni 2011 14:28

Ik moet nog steeds wat bestellen van Elf, die oogschaduwbasis en de Oogschaduw lijken me erg fijn. Ik ben ook erg benieuwd naar de rest van de producten. Een euro is toch geen geld!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2011 om 19:16:

Deze producten zijn duurder he ;)

[Beantwoorden]


Door Laurine op 18 juni 2011 15:09

Die oogschaduw is echt mooi! Ik ben zeker van plan om binnenkort een keertje bij ELF te bestellen.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 juni 2011 15:34

Die oogschaduwbasis klinkt wel goed!
Die oogschaduw is ook wel mooi, maar ben niet zo van die losse oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door charile op 18 juni 2011 15:51

als je bij oogschaduwbasis kijkt bij elf is er ook iets van 1 euro. kun je die ook gebruiken als oogschaduwbasis? of weet je dat niet
xxx

[Beantwoorden]


Door Merel op 18 juni 2011 16:19

De oogschaduwbasis lijkt me erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 18 juni 2011 17:29

oeh, ik heb de zelfde blendingkwast van elf, en ook de primer! ik ben echt verliefd op die primer, die is echt fijn! en de kwast is goed stevig (:

[Beantwoorden]


Door amy op 18 juni 2011 17:44

Door Sharon op 18 juni 2011 18:11

De oogschaduwbasis lijkt me heel fijn! Ik heb een minerale lipstick van ELF, die bevalt ook heel goed :)

[Beantwoorden]


Door Evi op 18 juni 2011 18:26

Ik vind het allemaal echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Amber op 18 juni 2011 18:39

De oogschaduw vind ik erg mooi! Ik heb zelf zo’n liquid lipstick in… bark volgens mij, daar ben ik ook erg blij mee, mooi kleurtje en blijf goed zitten. Jammer dat de verzendkosten in verhouding zo duur zijn. Vorige actie voor 1 euro verzending heb ik helaas gemist. :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2011 om 19:18:

Was die actie er? Oh, als ik dat had geweten had ik het wel even op de site gezet… hmmm

[Beantwoorden]


Door Soesja op 18 juni 2011 18:44

De producten zien er mooi uit, de eyeshadow primer lijkt me heel fijn! Ik ben nog op zoek naar een mooie, lichtroze oogschaduw, maar ik vind deze net ietsje te zilver denk ik. Ik heb zelf een lipstick uit de minerale collectie, dat is echt een toppertje! De producten zijn inderdaad wat duurder, maar ik vind ze wel veel fijner dan de €1 producten!

[Beantwoorden]


Door dyane op 18 juni 2011 18:52

mm misschien dat ik hier ook maar is ga bestellen (na mn vakantiewerk, dan heb ik lekker wat geld ;-) )
hoe hoog zijn de verzendkosten, en zijn de kwasten van echt haar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2011 om 19:19:

De verzendkosten zijn rond €7 en de haren zijn van taklon

[Beantwoorden]

dyane antwoordt op 18 juni 2011 om 19:27:

Bedankt:) verzendkosten vind ik nog wel meevallen als je gewoon wat tegelijk besteld ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 juni 2011 19:13

Heb al tijden met vriendinnen afgesproken een keer samen te bestellen, maar het komt er steeds maar niet van! Nu toch maar een keertje doen, ik wil heel graag de oogschaduw basis!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 juni 2011 19:15

Haha oogschaduw bamboekwast om kleuren te vervagen, geniaal. Ik zag dus dat jij zo enthousiast was over de oogschaduwbasis, dus ik heb hem nu ook. ZO FIJN! Awh, wat een lief kleurtje! Als het goud was ipv zilver dan was het lovely geweest.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 18 juni 2011 23:06

De Mineral Lipsticks zijn ook erg fijn ^^

[Beantwoorden]


Door laurien op 19 juni 2011 09:38

ik vind elf echt helemaal geweldig! jammer dat de verzend kosten bijna 7 euro zijn!

xxx

[Beantwoorden]


Door Joan op 19 juni 2011 13:47

Ik heb nog helemaal niks van de minerale lijn, maar heb er al veel positiefs over gehoord. Dus ben zeker nog van plan eens wat uit te gaan proberen. Over de rest van ELF ben ik grotendeels erg tevreden. :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 juni 2011 16:15

Mooie producten (A)

[Beantwoorden]


Door Beautyforever op 20 juni 2011 02:51

Hoi ,

ik had een vraagje kennen jullie een site waar ze elf make up dingejes verkopen maar dan met ideal kunnen betalen ?helaas kan ik niet anders kopen ..:(

Gr.Beautyforever

[Beantwoorden]


Door isabel op 23 juni 2011 13:35

Woow, lijkt me echt fijn.
Maar ook die nagellak van elf, die is zoo fijn en goedkoop ! (love)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 juni 2011 14:20

ziet er goed uit! heb de oogschaduwbasis ook en is idd heel fijn! :ja:

[Beantwoorden]


Door Vita op 15 oktober 2011 21:46

Hoeveel zijn de verzendkosten bij E.L.F?
Zitten een hoop leuke dingen tussen! En helemaal niet duur!
:-)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 januari 2012 19:18

even een vraagje.. je hoeft toch geen invoer rechten te betalen? want me ouders flippen hem helemaal erover. ze zijn bang dat het heel duur gaat uitvallen.

[Beantwoorden]