antibioticum, sudocrem en wat gesnij verder…

…en het gaat eindelijk weer de goede kant op. Vraag me niet hoe ik het filmpje van vrijdag online heb kunnen zetten, want wat had ik veel pijn. Een ontstoken haarzakje, dat is meestal een klein rood bultje. Maar het kan ook uitgroeien tot een abces, een enorme bult (bij mij 4 cm breed en 4 cm diep. Goedemiddag!) die ervoor zorgt dat behalve totaal niets doen (op je buik liggen) alles pijn doet. Vooral zitten en op je rug liggen is niet aan te raden.
Het begon de vrijdag ervoor; ik ging naar de huisarts -een vervangende, want mijn eigen arts lag te bakken in de franse zon- die me vertelde dat de abces nog niet rijp was en met een antibioticum het abces al met twee dagen geslonken zou zijn. Met het slikken van twee pilletjes per dag, werd het abces (ander woord voor ontsteking) inderdaad kleiner, maar dat was dan ook het enige gunstige eraan. De pijn was er nog steeds en ook op andere vlakken begon ik me naarder te voelen. Op zaterdag overdag ging het nog wel, maar ’s nachts heb ik de hele dag boven de wc gehangen. Aangezien ik ook paracetamol slikte, gingen we vanuit dat het daardoor kwam. Ik heb al vaker slecht gereageerd op deze pijnstillers.

Ik slikte dus het antibioticum gewoon door, maar op zondag voelde ik me pas echt heel naar. Ik was heel erg door de war, angstig, zwak, had pijn aan mijn hele lijf en kon niets eten. In plaats van dat ik me beter voelde, voelde ik me verschrikkelijk. Ik kon niets. Niet zitten, niet liggen en niet staan. Alles deed pijn. Die ochtend heb ik nog antibioticum geslikt, maar daarna ben ik ermee gestopt. Dat advies kreeg ik ook van de huisartsen post die mama zondagochtend voor me belde. Ze gaven me daar trouwens ook het hi-la-ri-sche advies om sudocrem op de bult te smeren, daar moest het abces wel mee weggaan. Ik kreeg overigens ook rare gedachten die dag, dat ik in een jungle was, dat mijn bed een driehoek was en ik moest de hele tijd aan Oh Oh Cherso denken en dan vooral aan Sniper die “Lekkahr lekkahr!” riep.

Maandag voelde ik me een stuk beter. Ik was gestopt met het antibioticum en had geen pijn aan mijn lichaam meer, geen hoofdpijn meer en ik was niet meer bang of verward. Maar het abces deed wel veel pijn, ik kon nauwelijks mijn bed uit komen. Mijn dokter -terug uit Frankrijk en jaloersmakend bruin- is ’s middags langs gekomen om the beauty (ghehe) te bekijken en heeft toen gelijk de spoed eisende hulp gebeld. Er moest een chirug naar kijken en die zou bepalen of ik andere antibioticum kreeg of dat er het mes in de abces gezet moest worden.

Liggend op de achterbank – wat overigens niet echt aan te raden is, ik werd er vrij misselijk van- ben ik met papa en mama naar het ziekenhuis gereden. Nadat we daar in de wachtkamer de Party en Weekend uit 2006 helemaal doorgelezen hadden, werd ik onderzocht door een dokter en een chirurg. De naam van het meisje weet ik niet meer, maar de jongen wel. Hij heette Dirk, maar ik noem hem the slicer. Want er ging gesneden worden en hij kreeg de eer dat te mogen doen.

Eerst werd er met een heuse echo gekeken hoe groot het abces was: 4 cm breed en 2 cm diep. Toen ik de echo zag, wist ik meteen dat ze Abby moest heten. Dat vond Dirk alleen niet zo grappig. Hij vertelde me dat hij het abces open ging snijden om hem leeg te halen (er zit namelijk pus in, alsof het een huge puist is). Antibioticum was geen optie, daarvoor was Abby te groot geworden. Voordat Dirk ging snijden werd de plek eerst verdoofd en daarna werd er een soort ijslaagje overheen gespoten die de huid wit maakte. Daarna zou Dirk 2 incisies maken en wanneer de abces leeg was er gaas in doen en de boel verbinden.

De verdoving was geen pretje, maar het gesnij en wat hij verder met de snee gedaan heeft (ik zal het voor me houden), al helemaal niet. Dirk schrok er zelf ook van, dat hij 4 in plaats van 2 incisies moest maken. ik heb wel even liggen huilen en ook wat liggen grommen, maar Dirk vond alsnog dat ik me erg dapper heb gehouden.

Na de operatie moest ik 3 keer per dag de wond schoon spoelen onder de douche en het verband vervangen. Mijn ouders helpen me hier gelukkig mee, in mijn eentje is het geen doen. Ik heb overigens geen idee hoe de wond eruit ziet en aangezien mama zegt dat haar maag zich omdraait als ze hem bekijkt, wil ik het ook niet weten. Het schoonspoelen en zitten was vooral de afgelopen dagen heel pijnlijk. Gisteren is de flink lap gaas eruit gehaald door een arts op vreselijke paarse Crocs en nu valt het met de pijn op mijn bil heel erg mee. Ik kan weer zitten en op mijn rug liggen!

Maar waardoor ik me nog steeds niet lekker voel, zijn de pijnstillers die ik slik. 3 maal daags gaat er een capsule Tramadol naar binnen. Ongeveer even heftig als morfine en ja, daar wordt je heel suf en moe van. Maar ook krijg ik last van hoofdpijn en duizeligheid, vooral lezen en computer is geen doen. En toen ik gister heel even meeging naar de Albert Heijn, lag ik daarna uitgeput in bed. Wat kan ik dan wel? In bed liggen, slapen en muziek luisteren en af en toe op twitter kijken hoe het eraan toegaat en zelf laten weten hoe ik me voel.

Wanneer ik kan stoppen met de pijnstillers, weet ik niet. Als ik het weet, horen jullie het natuurlijk. Ik kan echt niet wachten om weer lekker te kunnen werken! Ik mis het echt heel erg. De mooie producten reviewen, de artikelen typen en jullie reacties lezen. Ik vind het ook super om te lezen dat jullie mijn artikelen missen. Maar soms voel ik me daardoor juist ook extra droevig, omdat ik ze zo graag wil schrijven, maar het simpelweg niet lukt. Ik zit nu slechts 5 minuten achter de computer en voel alweer een snijdende hoofdpijn opkomen.

Als ik beter ben, zijn jullie de eerste die het horen. Hopelijk heelt de wond snel en houd ik er in ieder geval wel zo’n vet litteken aan over.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 13 mei 2011 | 246 reacties

Reacties

Door Kelly op 13 mei 2011 19:48

Klinkt echt verschrikkelijk wat je allemaal doormaakt! Heel veel sterkte & beterschap, ik hoop dat je er snel weer bovenop bent. Je bezoeksters wachten wel tot je weer terug bent hoor, niet denken dat mensen verwachten dat je ook als je ziek bent doorblogt. Even aan jezelf denken!

[Beantwoorden]

marthe antwoordt op 13 mei 2011 om 20:46:

Zo denk ik er ook over!

[Beantwoorden]

femke antwoordt op 14 mei 2011 om 08:48:

ik ook:), veel beterschap (love)

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 15 mei 2011 om 15:51:

helemaal mee eens! (love)

-- antwoordt op 14 mei 2011 om 09:17:

ik denk er ook zo over. jij bent nu t belangrijkste.

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 14 mei 2011 om 09:26:

mee eens, heeeel veel beterschap!

[Beantwoorden]

Jeanne antwoordt op 14 mei 2011 om 17:30:

Kelly heeft helemaal gelijk, wij wachten op je tot je beter bent. Jij hebt tijd nodig om beter te worden, dat snappen we allemaal!

[Beantwoorden]

Moira antwoordt op 19 mei 2011 om 07:19:

Agree! :wave:

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 13 mei 2011 19:49

Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 mei 2011 19:50

Ahww vera! Veel sterkte, en ik hoop dat je snel weer beter wordt!

[Beantwoorden]


Door Desi op 13 mei 2011 19:51

Wow wat heftig, dan heb je wel echt pech! Ik hoop dat het nu snel beter met je gaat, nadat die vervelende abces weggesneden is.
Heel erg veel beterschap en rust maar lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 13 mei 2011 19:52

Heel veel sterkte lieve Vera, voel je vooral niet schuldig omdat je niet kunt schrijven want niemand neemt het je kwalijk, we leven juist met je mee. xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Demi op 13 mei 2011 19:52

natuurlijk snapt iedereen hier wel dat het geen doen is om nu artikelen te schrijven! jezus, klinkt echt heel vervelend allemaal. rust maar lekker uit, dan zal het wel goedkomen, en heel veel beterschap natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 13 mei 2011 19:53

Klinkt echt als de hel dit, en toch schrijf je het met humor (:

In ieder geval heel veel sterkte en ik hoop dat je er weer snel bovenop komt, want ik begin je updates te missen tussen die minder interessante bloglovin’ updates. (niet om je onder druk te zetten, gewoon puur sentimenteel ^^) )

Heel veel sterkte, en als jij graag een vet litteken wil, dan wens ik je dat ook toe (:

xxxx

[Beantwoorden]


Door kaylee op 13 mei 2011 19:54

Heel veel sterkte vera! Wat een verhaal zeg.
We begrijpen het denk ik wel allemaal dat je niet kunt verder bloggen op dit moment. Ik duim voor je dat de pijn snel minder is en dat het ook weer snel goed gaat!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 mei 2011 19:54

Ah beterschap, gelukkig ben je wel alive en tamelijk kicking ;) Hopelijk voel je je snel een stuk beter!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 mei 2011 19:54

Wat een verhaal zeg, het lijkt mij inderdaad erg pijnlijk. Mijn neef heeft het vorig jaar ook gehad, hij zei ook dat het heel erg veel pijn doet. Als ik het alleen al lees heb ik al zoiets van , oh wat pijnlijk lijkt me dat! Vera , doe het rustig aan en heel veel beterschap toegewenst.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 13 mei 2011 19:55

Wow, dat klinkt echt heftig! Vooral omdat je eerst dacht dat het iets simpels was.. Geeft niks dat je even niet blogt, je gezondheid gaat voor!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 mei 2011 19:55

Vera! Wat erg! Ik vind echt dat je er nog heel positief onder blijft, tuurlijk missen we je allemaal. Maar als het even niet gaat, gaat het niet en dat begrijpt iedereen hier wel! Nogmaals heel veel sterkte & liefs!

[Beantwoorden]


Door Dorien op 13 mei 2011 19:57

Ik comment nooit maar heb je hele verhaal gevolgd op twitter en ben blij dat het weer wat beter gaat!

Sterkte meid en voor je het weet ben je weer de oude!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 13 mei 2011 19:57

Jezus Veer wat een verhaal. :wow:
Ik heb het al vaker gezegd en ik meen het echt maar ik hoop dat je snel weer beter ben. Niet omdat ik je zo erg mis hoor maar omdat het ook niet leuk is voor jou. Ik kan me voorstellen dat je nu eigenlijk gewoon weer wil bloggen maar het kan/gaat gewoon niet en ik denk dat jouw bezoek(st)ers daar ook wel begrip voor hebben. En anders zouden ze eens gewoon een dagje in jouw schoenen moeten staan :@

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 13 mei 2011 19:57

Ah vind echt rot voor je ): Nou veel sterkte,hoop dat je je binnekort goed voelt,pff ik mis wel je artikels,maar je moet pas verder gaan schrijven tot je helemaal beter bent ^^

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 13 mei 2011 19:58

Jeetje, dat je zo over je leed kunt schrijven. Ik voel me al een ongelooflijke pessimist als ik het woord pijn noem, haha! Daarbij komt trouwens wel wat ik me heerlijk kan vermaken als je mij wat extra sterke pijnstillers geeft :P

Maar het is wel echt vervelend zeg. Hopelijk voel je je gauw weer de oude! :D (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 13 mei 2011 20:01

Beterschap <3
Snel beter worden want dan kan ik elke dag weer genieten van je artikels^^

Xx

[Beantwoorden]


Door Jerney op 13 mei 2011 20:05

Lieve lieve lieve Vera! Ik schrijf bijna nooit een reactie. Maar even kijken of er al een nieuw artikel online staat, doe ik bijna elke ochtend dagelijks voordat ik naar stage moet. Veel beterschap.. You’ll be back (love)

[Beantwoorden]


Door Fien op 13 mei 2011 20:07

Meisje toch! Wat een gedoe en wat zielig voor je! Ik heb echt medelijden met je! Ik hoop dat je weer snel de oude bent, en bedankt voor deze toch weer leuk geschreven blog!Respect!
Hou je taai!
Liefs! Fien

[Beantwoorden]


Door soophiee op 13 mei 2011 20:08

word maar heelheel snel beter echt naar voor je :( <3

[Beantwoorden]


Door Zjenien op 13 mei 2011 20:10

Beterschap! Echt hels! Het is trouwens “het abces” en niet “de abces”, zelfde geldt voor “het antibioticum” en niet “de antibioticum”, maar dat terzijde. ;) Ik zou het wel kunnen waarderen als mijn patiënt zijn abces op de echo een naam geeft, hahaha, heb nog niet zo’n grappige patiënt gehad! Heel veel beterschap! x die dokter op Twitter ;)

[Beantwoorden]

Zjenien antwoordt op 13 mei 2011 om 20:13:

Trouwens, in “mijn” ziekenhuis doen we dit over het algemeen op de operatiekamer, zodat de patiënt even een roesje krijgt en iig er niet te veel van meekrijgt, omdat het echt pijn doet en moeilijk te verdoven is! :O Soms doe ik het wel zo op de spoedeisende hulp zoals het bij jou is gegaan, maar niet als ik weet dat Abbey zo groot is. ;)

[Beantwoorden]


Door dannique op 13 mei 2011 20:10

Jeetje, wat een verhaal….
ik vind het wel erg voor je…
niks kunnen doen en alleen maarop je buik liggen, en dan ook nog eens een operatie.
Ik zou me niet zo goed houden zoals jij..

Ik hoop dat je snel weer de oude bent… ( of de jonge,meisje,wat dan ook )

[Beantwoorden]


Door Gaia op 13 mei 2011 20:11

Veel beterschap, Vera!!

xx

[Beantwoorden]


Door nirosha op 13 mei 2011 20:12

pff, wat vervelend allemaal : (
heel veel beterschap♥

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 mei 2011 20:16

Jeetje wat verschrikkelijk. Het lijkt me zo’n pijn doen.
Maar je houd je sterk vind ik. Ook vind ik het knap dat je op deze manier je verhaal kan beschrijven!

Heel veel beterschap en hopelijk ben je snel beter. Overhaast niets en voel je vooral niet schuldig omdat je niets schrijft.
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Pauline op 13 mei 2011 20:16

Heel veel beterschap meid! Rust maar goed uit en we zien je wel weer verschijnen ;-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 mei 2011 20:16

Och Vera toch, wat een naar verhaal :-( Beterschap meis, ik hoop dat het snel weer goed met je gaat <3 Stiekem moest ik wel een beetje lachen om je bed dat een driehoek was hihi xD Maar ook wel eng dat je zo verward was! Alsof je aan de drugs had gezeten ofzo :O Ik mis je artikels wel hoor, maar jouw gezondheid is belangrijker, word nou eerst maar weer helemaal de oude voordat je begint aan artikels schrijven, wij wachten nog wel even ^^ xxx <3

[Beantwoorden]


Door Loes op 13 mei 2011 20:17

aah zielig!! heb je onze brief ontvangen? hoop dat je snel beter word!!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 13 mei 2011 20:19

Wat heb ik een respect voor jou! Een joekel van een abces hebben die ze nog open hebben gesneden ook en dan zo’n geweldig goed verhaal typen met humor! Echt Vera, geweldig! Ooh en beterschap natuurlijk;)

[Beantwoorden]


Door Helena op 13 mei 2011 20:21

Klink allemaal heel naar.
Maar dit moet ik even zeggen: mijn moeder heeft dit zo’n 10 jaar geleden ook gehad, operaties en alles. Helse pijn.
Toch heeft ze nauwelijks geklaagd en heeft ze tijdens dat hele gebeuren ons perfect verzorgd en alles gedaan, in haar eentje! Werkend, fietsend alles!.
Dus besef alsjeblieft dat je boft dat je in bed kunt liggen, de deur niet uit hoeft, het huishouden niet hoeft te doen etc.. en dat je moeder je ontzettend helpt.
Als je dat maar alsjeblieft beseft, dat je boft.

Veel sterkte en beterschap!

[Beantwoorden]


Door evy op 13 mei 2011 20:21

dit klinkt echt allemaal heel naar! :S
ik wens je heel veel beterschap,
en verheug me op de artikelen als je weer kunt beginnen!
(love)

[Beantwoorden]


Door Lara op 13 mei 2011 20:23

Wow … da’s niet niks geweest! Veel sterkte en neem vooral je rust.
Ik heb een tijd geleden ongeveer 6 weken Tramadol gebruikt … het werkt, maar wow, je bent er echt mee in een andere wereld. Kleine tip: probeer er zo snel mogelijk vanaf te komen, maar bouw het wel af. Anders krijg je echt afkick verschijnselen!

[Beantwoorden]


Door sanne op 13 mei 2011 20:26

jeetje beterschap!

[Beantwoorden]


Door milou op 13 mei 2011 20:27

hebben ze dit niet onder narcose gedaan Vera? Dikke respect voor jou hoor.
Ik werk ook in een ziekenhuis en dit wordt bij ons altijd onder narcose gedaan. Jij bent dus echt wel een held.
Even een klein verbeter puntje.. sorry ik kon t niet laten : een abces is niet een ander woord voor ontsteking. Het is een niet eerder bestaande holte gevuld met pus ten gevolge van een ontsteking.

Veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 mei 2011 20:30

Ik comment vrijwel nooit, maar jeetje, het lijkt me echt heeeel erg pijnlijk en super vervelend dat je helemaal niks kon/kan.
Super frustrerend, en vooral omdat je juist zo graag wil!
Heel veel sterkte en de vaste lezeressen kunnen echt wel even wachten op jou leuke, enthousiaste artikelen!

[Beantwoorden]


Door shine op 13 mei 2011 20:31

ahw wat vervelend :(. iig Heel veel beterschap, & neem maar lekker even je rust meid!

[Beantwoorden]


Door Myrrr op 13 mei 2011 20:35

Ik had niet gedacht dat het zo erg was.
Ik hoop dat je snel weer terug komt, en beterschap!! (love)

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 13 mei 2011 20:38

Lieve Vera,
Heeel veel beterschap! Ik weet hoe je je gevoeld hebt. Ik heb al eerder een comment geschreven, en daarin kon je lezen dat ik dit ook heb gehad. Bij mij ging het allemaal wat anders. Ik kreeg in het ziekenhuis geen plaatselijke verdoving, want dat wou ik niet, maar een ruggenprik. Tot 3 a 4 keer toe lukte de ruggenprik. En die keren dat het mis ging deed het helse pijn. Ik heb het uitgeschreeuwd. Daarna moest ik een nachtje in het ziekenhuis blijven. Maar toen ik weer thuis was kon ik bijna weer alles doen. En ook op mijn rug liggen ja. Wat was ik daaraan toe. Ik vind het echt erg voor je dat je nu nog erg moe bent en veel hoofdpijn hebt. Dat heb ik na de tijd niet gehad. Ik was alleen een klein beetje moe.

Maar waar ik juist respect voor heb is dat jij het zo op je site en twitter durft te zeggen dat je dit hebt. En dat je zelfs eraan geopereerd bent. Ik heb het alleen aan mijn toen vriendje, beste vriendinnen en familie vertelt. Ik durfde het verder aan niemand te vertellen. Ik schaamde me dood. En nu trouwens nog. Dus echt dikke RESPECT voor jou! :-D

Ik wens je echt nog heel veel beterschap, en ik hoop dat je snel weer beter word. Want dit wil niemand toch. Sterkte meissie! <3

Liefs, Rozemarijn

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 mei 2011 20:42

Oeh bah wat naar allemaal, ik heb echt met je te doen want het lijkt me onwijs pijnlijk maar ook zo naar dat je je zo slecht voelt door de medicatie. Ik hoop echt voor je dat je heel snel weer beter wordt. Wel moet ik nog even zeggen dat ondanks dat je zoveel pijn hebt en je gewoon kl**** voelt toch een leuk artikel hebt geschreven..Ik moest sommige momentjes toch wel even heel hard lachen :D Meid doe lekker rustig aan en laat je maar lekker vertroetelen!

[Beantwoorden]


Door Sandy op 13 mei 2011 20:47

Wat naar meis! Hoop dat het gauw over is! <3

[Beantwoorden]


Door kirsten ------- op 13 mei 2011 20:56

Wow dat klinkt echt erg! ;o
toch schrijf je het stukje wel vol humor !:P

ik wens je heeeeeeeeeeeel veel beterschap en sterkte toe!!;4
ziek nog maar lekker uit zodat als je beter bent je weer helemaal los kan gaan met stukjes schrijfen en filmpjes opnemen enz !;$

voel je niet schuldig want dat is helemaal niet nodig !!;4
ik blijf naar je uit kijken xx

[Beantwoorden]


Door Nicolien op 13 mei 2011 20:59

Meid wat heb ik een respect voor jou! Zo ziek zijn en dan toch nog een verhaal vol humor kunnen vertellen. Super! Heel veel sterkte. Hopelijk is het snel over en kun je weer lekker gaan schrijven!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 13 mei 2011 21:01

Lieeeeeve Vera ♥
Wow, wat erg! Ik moet opbiechten, ik heb een paar keer gedacht ”Heeft Vera nou alweer geen artikel?” of ”Waar blijft dat uitgebreide artikel nou?” maar dat was waarschijnlijk omdat ik afkickverschijnselen kreeg. Nu ik dit heb gelezen, weet ik dat het heel goed is geweest dat je rustig je tijd hebt genomen.
Wat eng zeg, om te merken dat je allemaal van die rare gedachten krijgt! (en dat Jokertje er dan in voor komt, zal ook geen pretje zijn geweest, haha)
Ik vond je stukje over dat je je abces Abby had genoemd eigenlijk wel heel grappig, hihi. En, was Dirk een beetje een leuke knapperd?
In ieder geval heel veel sterkte, en je hebt al je lezeressen achter je staan!
XXX♥

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 13 mei 2011 21:08

Wat ontzettend klote :( abcessen zijn kloteuh!
Mijn moeder had er dus een in haar hoofd, die ongeveer de grootte had van een kwart van haar hersenen. Vieze dingen!
Wat zal je je klote voelen. Hopelijk ben je snel weer de oude beautyblogger. ;D

En het is HET abces, vuile allochtoon <3
kon t niet laten, je kent me ;) x luvya

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 mei 2011 21:10

Wat een verhaal, echt zo zielig om te lezen! Gelukkig gaat het nu wel een stukje beter. maar rust nog maar lekker uit. wij wachten wel!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 mei 2011 21:10

Beterschap meissie!

[Beantwoorden]


Door Jeske op 13 mei 2011 21:12

Heeej vera,,

Ooow wat super erg voor je,, ik weet hoe je je voelt. Tenminsten, ik heb een keer zoiets onder mijn oksel gehad. Ik moest ook een spuit en hij werdt ook opengesneden. Het is echt heel erg pijnlijk, en je kunt inderdaad niets. Ik had geen medicatie voor de pijn, maar ik kan je vertellen. Je gaat er echt aan onder door. En het is geen pretje..

Ik hoop dat je snel weer opknapt, en nogmaals ik weet hoe je je voelt.

En sterkte ermee,, en inderdaad die dokter heeft gelijk. Je hebt je echt sterk gehouden, en knap dat je nu zo’n lang artikel kan schrijven.

Heel veel sterkte en beterschap….

xxx jesske

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 13 mei 2011 21:15

Nou, je hebt in ieder geval je humor en sarcasme niet verloren. Je hebt het nog aardig weten te omschrijven zonder dat je bezoekers kotsnijgingen krijgen. Respect dat je er zo over kunt schrijven!

Heel veel sterkte, want ik zou het niet mee willen maken allemaal.
Ik hoop dat je er snel weer bovenop bent, want ik heb echt met je te doen. :-(
Liefs! XXXX (love)

[Beantwoorden]


Door celine op 13 mei 2011 21:20

Moet pijnlijk zijn, maar je kan het nauwelijks een operatie noemen natuurlijk.. Goed herstel gewenst!

[Beantwoorden]


Door Evy op 13 mei 2011 21:22

Ik wilde even zeggen dat ik het heel knap van je vind dat je er zo open over praat. Ik heb het zelf ook gehad, op de zelfde plaats. Heb het toen ook moeten laten open snijden en ik heb toen echt geschreeuwd van de pijn, dus ik vind het ook erg knap van je dat je je zo rustig hebt gehouden!

Verder wens ik je echt heel veel sterkte, want dit is echt geen pretje.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 mei 2011 21:24

Wauw, dat was even veel om te lezen! maar zeker goed dat je het doet/kan. Heeeeel veel sterkte meis, ik stuur je al mijn geneezingskrachten toe! haha :) Hopelijk is het snel beter, maar je boekt gelukkig vooruit gang :)

[Beantwoorden]


Door lois op 13 mei 2011 21:32

super heftig allemaal vera!
wel fijn dat je ondanks alles ons laat weten hoe het nu met je gaat!
heel veel sterkte meis, neem de tijd en rust goed uit
dikke kus

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 13 mei 2011 21:34

Ik vind je in ieder geval wel heel erg dapper!

Sjonge, ik weet hoe zo’n wond eruit ziet en dat is niet niks! Beter bekijk je ‘m zelf ook maar niet.

Veel beterschap! ;-)

[Beantwoorden]


Door cissy op 13 mei 2011 21:37

Beterschap!!!!
Ben het er helemaal mee eens wat een aantal hierboven schrijven: wij wachten wel hoor!
Rust maar goed uit zal voor je duimen
xx

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 mei 2011 21:42

Godzijdank heb ik aan abces in m’n knie en niet op m’n onderrug/bil en doet die geen pijn, want dit klinkt heel erg pijnlijk! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Charile op 13 mei 2011 21:44

Heftig zeg. Wel goed geschreven!
Sterkte meid! <3
xx

[Beantwoorden]


Door Monique op 13 mei 2011 21:50

Wat eng allemaal! Maar je hebt je groot gehouden zo te lezen en volgens mij is het ergste in elk geval achter de rug. Ik zal duimen dat de wond snel genezen is en je je hier weer lekker kan uitleven!

[Beantwoorden]


Door selma op 13 mei 2011 21:53

aii :O .. klinkt vreselijk, veel beterschap nog!

[Beantwoorden]


Door Emily op 13 mei 2011 21:55

Beterschap! Ik heb echt veel medelijden met jou. Ik hoop dat je snel weer beter wordt!
xxx

[Beantwoorden]


Door Janneke op 13 mei 2011 22:02

Ahh beterschap verder nog!
Ik had dat op mijn wang.. En het is 3 keer teruggekomen :+
xxx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 mei 2011 22:07

omg, dit klinkt echt als een nachtmerrie. ik schrok al toen ik eerder het woord abces hoorde. ik ken het namelijk (heel stom) van mijn konijn een tijd terug.. die heeft dat gehad, een huge bult onder zo’n kop, die na een tijdje bijna zo groot was als zijn kop zelf. er kwam pus uit, en het was echt één van de vieste dingen die ik ooit gezien heb. ik snap wel dat het pijn doet om daarop te zitten en dan ook nog dat gedoe met de pijnstillers en antibiotica!

wel knap dat je er toch nog zo’n leuk stukje van hebt weten te maken :D zeker leuk om te lezen! en je niets aantrekken van de kritieken hè ;).

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 mei 2011 22:09

agos meis toch!
ik hoop dat het allemaal gauw over is *hug*

[Beantwoorden]


Door Myrna op 13 mei 2011 22:11

Ik heb ooit eens een keer een soortgelijke situatie gehad. Bij mij was er bij mijn oog (iets boven mn arcadeboog) een haarzakje gaan ontsteken wat eerst begon met een klein bultje. Maar al snel werd ie veel groter en kreeg ik mn oog bijna niet meer open, ik werd toen door de dokter ook gelijk naar de eerste hulp gestuurd omdat de dokter zei dat het te gevaarlijk was (lees: de bult kon mn oogkas in schieten brr) Bij mij is het toen ook opengesneden en er zijn gaasjes in gedaan. Was geen pretje!

Heel veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Leontine op 13 mei 2011 22:13

Wat een verhaal en ellende Vera. Ik kreeg helemaal de kriebels ervan toen ik het las.

Doe de komende dagen maar rustig aan. Tramadol is idd best heavy stuff en ja, daar wordt je enorm suf van. Ik weet niet hoe lang je het nog moet slikken, maar een kleine troost misschien, na een anderhalve/twee weken “wen” je eraan en worden de bijwerkingen als suf zijn, een stuk minder.

Beterschap meis!

[Beantwoorden]


Door jasmine op 13 mei 2011 22:16

He jakkes, ik weet precies wat je doormaakt. Mijn man heeft een paar jaar terug n soortgelijke operatie gehad, alleen was die ruim 8 cm, en moest hij ook helemaal onder zeil. Die heeft een flinke tijd thuis moeten blijven, liggend, op zn buik. Ik heb hem toen verzorgd, want hij kon er zelf niet bij.

Ik wens je beterschap en dat t allemaal maar snel mag genezen!

[Beantwoorden]


Door danbi op 13 mei 2011 22:18

veel sterkte en beterschap meid!
wat erg ik heb echt medelijden met jou!
word snel weer de oude he vera! (A)

[Beantwoorden]


Door kris op 13 mei 2011 22:21

ah echt super vervelend, ik hoop dat het snel weer over is !

[Beantwoorden]


Door Evelien op 13 mei 2011 22:22

Wow meid!
Echt heel veel beterschap, klinkt zo erg allemaal wat je doormaakt :(
Dat van die driehoek en die jungle, ik weet wat je bedoelt :s Ik lag vorig jaar zonder het te weten met meer dan 40° koorts in mijn bed en later kreeg ik van de dokter te horen dat ik bijna in coma lag. Ik had ook van die rare hallucinaties, echt heel vreemd. Da’s een teken dat je je toch echt verschrikkelijk moet voelen.
Neem je tijd om te genezen (love)

[Beantwoorden]


Door Marinda op 13 mei 2011 22:24

Ai klinkt allemaal heel pijnlijk en vervelend, veel beterschap ermee!

[Beantwoorden]


Door Evi op 13 mei 2011 22:31

Ahw, echt zielig! Heel veel sterkte en beterschap <3

[Beantwoorden]


Door aniek op 13 mei 2011 22:32

he vera! wat super vervelend is dit zeg!! lijkt me echt vreselijk! beterschap!

[Beantwoorden]


Door Serberry op 13 mei 2011 22:33

Veertje beertje! Ik vind Abby wel hartstikke grappig! Ik moet er nog steeds om lachen! Nog even volhouden!

[Beantwoorden]


Door Rowan op 13 mei 2011 22:37

Jeetje Vera, ik heb zo’n medelijden met je! Ik kan het me natuurlijk niet voorstellen, maar ik snap wel wat je allemaal doormaakt enzo. Toch vind ik dat je dit verhaaltje echt heel leuk geschreven hebt, ik moest er echt om lachen! Heel veel sterkte nog, en hopelijk gaat het gauw beter met de pijstillers!

[Beantwoorden]


Door Pippi op 13 mei 2011 22:42

wat een pijnlijk verhaal! hopelijk knap je snel op, want dit lijkt me niet echt prettig.
complimenten voor de manier waarop je je verhaal vertelt- ik heb stiekem toch wel zitten grinniken om de details die je ondanks de pijn toch maar mooi opgemerkt heb.

[Beantwoorden]


Door Renske op 13 mei 2011 22:45

Dat klinkt naar allemaal zeg:S Maar gelukkig bekijk je het weer positief en maak je grapjes (Abby het abces, hoe verzin je het;) )
Maar ik wens je beterschap hiermee en we zien je vanzelf weer verschijnen. Neem gewoon je tijd nu.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 mei 2011 22:47

Oioi wat een verhaal! Afschuwelijk, super veel beterschap!!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 13 mei 2011 22:50

Jeetje meid wat een heisa. Ik hoop dat je snel geneest. Ik werd doodziek van tramadol en AB, hopelijk hoef je het niet te lang te slikken :) Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 13 mei 2011 22:50

Beterschap!!

[Beantwoorden]


Door Bibi op 13 mei 2011 22:50

Beterschap

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 mei 2011 22:51

Het klinkt vreselijk! Blijf lekker liggen en maak je geen zorgen om de artikelen <33 Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 13 mei 2011 22:52

HAHA, Abby! :lol: Ik wens je heel veel beterschap toe, en neem je tijd.. *huggg* (love)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 mei 2011 22:59

Aaahh Veer >.<

Ik heb met je te doen joh :( Klinkt echt vreselijk zo.. Goed dat het alweer de goeie kant uitgaat in elk geval, hopelijk is 't snel weer beter idd! Ahh tramadol! Die was m'n beste vriend toen ik in januari met gordelroos in bed lag.. was ook een helse pijn en de tramadol kon het ietsje verlichten..

Veel beterschap liefje, komt goed!

xxx

[Beantwoorden]


Door Anique op 13 mei 2011 23:05

Oh beterschap meid! Mijn zusje zit nu ook aan een combi van tramadol en paracetemol. Succes met beter worden, doe rustig aan!

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 13 mei 2011 23:09

Aahw ik leef met je mee! Alleen jij kan zoiets zelfs nog leuk schrijven en me laten lachen met Abby. Haha heel veel sterkte nog!

[Beantwoorden]


Door Amber op 13 mei 2011 23:19

Heftig! Heel veel beterschap nog!

[Beantwoorden]


Door Samira op 13 mei 2011 23:22

BETERSCHAP!!!

[Beantwoorden]


Door Emma op 13 mei 2011 23:27

Heel erg veel sterkte! Klinkt echt verschrikkelijk :( Ik moet zeggen, ik mis je wel ;) Maar wordt eerst maar weer beter, wij wachten wel!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 mei 2011 00:00

Ziek maar eerst eens goed, het echte leven en de gezondheid gaat voor :) Veel beterschap en sterkte meid! :)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 14 mei 2011 om 00:00:

Ziek maar eerst eens goed uit* moest dat zijn :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 14 mei 2011 06:11

Doe maar rustig aan hoor! Wij kunnen echt wel wachten. Het is eerst belangrijker dat jij beter wordt.
Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Megan op 14 mei 2011 06:33

Veel sterkte, en doe maar rustig aan hoor!
^^)

[Beantwoorden]


Door katrien op 14 mei 2011 07:00

oh, 4 op 2 cm, dat is groot! nogmaals veel beterschap :) neem echt waar genoeg tijd om te rusten..

[Beantwoorden]


Door Paola op 14 mei 2011 07:05

Veel sterkte

[Beantwoorden]


Door Nienke op 14 mei 2011 07:15

Veel sterkte!!!!!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 mei 2011 07:19

Wat een pijnlijk verhaal! Heel veel beterschap&sterkte!

[Beantwoorden]


Door ramona op 14 mei 2011 07:28

Beterschap!! Als mensen jou artikelen zoooo leuk vinden (me too), dan hebben ze het er ook wel voor over om eventjes te wachten tot jij weer de oude bent!!

[Beantwoorden]


Door E op 14 mei 2011 08:16

:eww: yak!! De naam Abby heeft ineens een hele andere lading gekregen, hihi. Sterkte en ‘tot snel’.

Xxx

[Beantwoorden]


Door cynthia op 14 mei 2011 08:20

heel veel beterschap!!
pff echt heftig je verhaal..
als je de oude bent ga dan door met super leuke filmpjes maken en ik vind je site echt super!

[Beantwoorden]


Door Sanny op 14 mei 2011 08:21

Jeetje, wat heftig. Heel veel succes!

[Beantwoorden]


Door Laura* op 14 mei 2011 08:23

Ach meis, wat onwijs kut! Echt, het klinkt mij al pijnlijk in mn oren, dan heb ik het nog niet eens zelf, moet je nagaan ^^ Beterschap en laten we hopen dat het snel overgaat! Doe maar even lekker je eigen ding, wij wachten geduldig :)

[Beantwoorden]


Door Inge op 14 mei 2011 08:34

Vera, we hopen allemaal dat je snel beter wordt, denk eerst even aan je gezondheid!

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 mei 2011 08:43

huh zat ie op je bil? of begrijp ik dat nou verkeerd?
mijn zusje had ook een keer een abces maar die zat op der kaak lijn waardoor ze niet geopereerd kon worden omdat ze anders in zenuwen konden snijden ze heeft er uiteindelijk meer als een half jaar mee rond gelopen! echt zielig.

Jij heel veel sterkte !

[Beantwoorden]


Door Talita op 14 mei 2011 08:49

wat rot voor je.
Sterkte & beterschap (love)

xxxx

[Beantwoorden]


Door Charice op 14 mei 2011 08:50

Kannonne vera! :O erger dan we allemaal dachten volgensmij.. Echt heel erg dat je dit is overkomen.. we denken aan je hoor! Fijn dat je een stel lieve ouders hebt die je helpen! Lekker rusten en wachten tot je weer helemaal de oude bent! Hopelijk zien we je snel weer terug meis! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 mei 2011 08:56

Wat een heftig verhaal zeg!
Echt rot voor je!
Rust nu maar lekker uit, en heeel veel beterschap :D!

[Beantwoorden]


Door tessa op 14 mei 2011 09:08

wat naar zeg! wat een ontstoken haarzakje wel niet allemaal kan veroorzaken.. :@
heel veel beterschap Vera, doe rustig aan!

[Beantwoorden]


Door sparkles op 14 mei 2011 09:11

Aggossie beterschap meis!

[Beantwoorden]


Door Robin op 14 mei 2011 09:15

Beterschap meis!
Eerst maar wat beter worden en dan kun je weer aan de slag.
We zien je vanzelf el verschijnen :)

veeeelbeterschap!

[Beantwoorden]


Door famke op 14 mei 2011 09:28

Wat een ontstoken haarzakje wel allemaal kan doen.
pfffff. Echt heel vervelend zeg !
Heeel veel sterkte, en ik hoop dat je je snel weer goed voelt !

[Beantwoorden]


Door Silva op 14 mei 2011 09:35

Echt heel naar voor je! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt :)

[Beantwoorden]


Door amberestiena op 14 mei 2011 09:41

beterschap joh!! :hearts:
lijkt me ook eht vervelend door een man in je bil te worden gesneden

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 14 mei 2011 09:50

Wat heftig! Beterschap en veel sterkte meis ;)
Ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat.

x

[Beantwoorden]


Door Mireille op 14 mei 2011 09:54

Wat een verhaal, echt heel rot voor je! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 14 mei 2011 09:56

Oh meid, wat vreselijk voor je! Ik voelde mijn maag al haast omdraaien toen ik het las. Ik kan in ieder geval nog wel even wachten op jouw artikelen, het is belangrijker dat jij weer helemaal beter wordt. Heel veel beterschap Vera!

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 mei 2011 10:02

Phoe dat is niet niks. Gelukkig gaat het nu beter. Gewoon doen waar je aan toe bent en voor de rest niks (: iedereen begrijpt het wel, of het nou over je site gaat of of iets anders,

[Beantwoorden]


Door marieke op 14 mei 2011 10:02

Ik vind het erg knap van je, dat je, ondanks alle pijn, toch met humor over je verhaal kan vertellen! veel beterschap meisje xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 mei 2011 10:22

Heel veel beterschap! En doe rustig aan :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 mei 2011 10:27

jeetje meis, wat heftig! heel veel sterkte ermee! ik zelf weet als de beste hoe kut je je voelt na een ingreep

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 mei 2011 10:32

Wat vervelend allemaal zeg!
Heel knap dat je dan toch nog een artikel kan typen..
Veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door nina op 14 mei 2011 10:36

mijn vader heeft dit ook 2x gehad, dus ik herken alle symptonen! Rust maar goed uit, want ik weet dat het best lang duurt eer je er écht weer bovenop bent. Beterschap!

[Beantwoorden]


Door sophie op 14 mei 2011 10:39

ik vind het echt stom voor je,
wat vervelend om niet meer eventjes 10 minuten op een stoel te kunnen zitten,
veel beterschap meis!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 mei 2011 10:45

Wat ’n **** verhaal! Veel beterschap meid, dat je snel weer beter mag worden. Respect voor je dat je nu wel nog een artikel typt. Rust maar lekker uit en word maar snel weer beter!

xxx

[Beantwoorden]


Door www.bysjanty.nl op 14 mei 2011 10:49

Het verhaal zelf natuurlijk alles behalve grappig, maar je schrijft het iig heel grappig! ;-)

Nogmaals, heel veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 mei 2011 10:49

Wat heftig!!!
Veel sterkte meid!
xxxx (love)

[Beantwoorden]


Door Nynke op 14 mei 2011 10:59

Super Vera dat je er gewoon zo ‘leuk’ over schrijft, dit bewijst maar weer hoe leuk je kunt schrijven! Maar natuurlijk heel veel sterkte zeg, dit is niet niks.

[Beantwoorden]


Door sofie op 14 mei 2011 11:00

wat afschuwelijk erg allemaal, ik wens je veel beterschap!
x

[Beantwoorden]


Door Judith op 14 mei 2011 11:02

Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen..

Sterkte dan maar!

[Beantwoorden]


Door Yara op 14 mei 2011 11:20

wow…
dat een ontstoken haarzakje dit kan veroorzaken
veel sterkte!

[Beantwoorden]


Door lauraa op 14 mei 2011 11:27

beterschap meid!

[Beantwoorden]


Door Eliese op 14 mei 2011 11:28

Ooohnee, wat erg !
Heeeel veeeel beterschap, Vera !!!! xx

[Beantwoorden]


Door Janne op 14 mei 2011 11:30

Wat vervelend! Beterschap! <3

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 mei 2011 11:50

Wow, wat een verhaal! Veel sterkte&beterschap!! <3

[Beantwoorden]


Door Teske op 14 mei 2011 11:59

Awhh lieve Veer toch. Ookal is het allemaal heel kut, ik heb gelachen om je verhaal hoor. Heel veel kusjessss <3

[Beantwoorden]


Door dyane op 14 mei 2011 12:05

jeetje wat een verhaal!!
Heel veel beterschap, en ik vind het knap dat je ondanks de pijn toch nog wat weet te schrijven en even iets van je laat horen..

iedereen moet toch snappen (en neem aan dat iedereen het ook snapt) dat je met zoveel pijn/medicijnen etc. even niet kan bloggen

[Beantwoorden]


Door Lian op 14 mei 2011 12:24

heeel heeel veel sterkte, ik vind het echt vreselijk voor je en hoop dat je er supersnel weer bovenop bent want om dit mee te moeten maken is zo als ik lees niet zo’n pretje!
Ik duim voor je dat je er snel bovenop bent :ja:

[Beantwoorden]


Door Anne-Floortjee op 14 mei 2011 12:49

Jeetje, meid, wat ontzettend heftig!
Fijn dat het nu wel de goede kant op gaat, maar ik vind dat je heel dapper bent en ik heb niets dan respect voor je.

xxxxx

[Beantwoorden]


Door Ilja op 14 mei 2011 12:50

Jeetje zeg, klinkt niet zo prettig!! Je schrijft het trouwens wel super leuk (A) Beterschappies!

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 15 mei 2011 om 10:36:

inderdaad!

echt heel vervelend, heeel veel beterschap :(

[Beantwoorden]


Door zoë op 14 mei 2011 12:57

heel veel beterschap! <3

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 mei 2011 12:58

sjonge wat een gedoe!
jammer dat je dit niet kunt doen, je vindt het zoo leuk!
wij wachten heus wel!
liefs,
Romy

[Beantwoorden]


Door Chiara op 14 mei 2011 13:09

Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Savitri op 14 mei 2011 13:14

Jeetje, wat een verhaal! Vind het echt heel vervelend voor je. Ik hoop dat ’t snel beter met je gaat <3

[Beantwoorden]


Door Annelot op 14 mei 2011 13:24

Wat zielig dat je dit moet mee maken! Je verdient dit absoluut niet.
Veel beterschap en sterkte voor de komende tijd! <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 14 mei 2011 13:29

Heel veel sterkte en beterschap! x

[Beantwoorden]


Door Elisia op 14 mei 2011 13:30

Wat naar voor je! Ik hoop dat je maar snel beter word!En haha,dat van sniper,toen ik dat las moest ik wel lachen : – )

[Beantwoorden]


Door Chantal op 14 mei 2011 13:33

Hey Vera, klinkt heftig! Ik wens je veel beterschap. Ik heb ook weleens een abces gehad, maar dan in m’n keel. Het begon met een beetje keelpijn, dat bijna 3 weken duurde. Na die 3 weken ben ik pas naar de dokter gegaan en toen moest ik gelijk naar het ziekenhuis. Daar werd het abces in m’n keel open gesneden en er kwam heel veel troep uit. De dag erna moest het nog een keer. Het deed ontzettend veel pijn, want het was allemaal zonder verdoving. De dokter vertelde me dat als ik een dag later was geweest, ik waarschijnlijk gestikt zou zijn.

[Beantwoorden]


Door José op 14 mei 2011 13:37

Mijn moeder moet dit elk jaar meemaken.. dus ik weet er alles van hoe ziek het je je moet voelen. Ik hoop voor jou dat het nooit meer terug komt, en ik wens je het allerallerbeste toe.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 mei 2011 14:05

Aaah dat klinkt echt verschrikkelijk!
Hopelijk wordt het snel beter, heel veel beterschap in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door lisa op 14 mei 2011 14:13

ah dat klinkt allemaal heel rot en vervelend! heel erg veel beterschap nog!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 14 mei 2011 14:15

OMG ik vind het zo zielig voor je <3
ik leef met je mee meid! heel veel beterschap… xxx

[Beantwoorden]


Door gitta op 14 mei 2011 14:21

heel heeel heel heel heel veel beterschap meisie. a lot of kisjes
xxxxxxxxxxxxx
gitta

[Beantwoorden]


Door Marloes op 14 mei 2011 14:46

Beterschap Girl! :wave:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 mei 2011 15:08

Aaaaaawh arme Vera! Ik zit met een zwaar gekneusde arm (pijnlijk..) thuis, ben zwaar ongesteld en dus de hele dag nogal huilerig, en dit heeft het huilen nog wel een beetje meer geholpen.Heel, heel veel beterschap! (love)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 14 mei 2011 15:11

Ahw beterschap & sterkte! Hopen dat het snel goed komt!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 14 mei 2011 15:14

heel veel beterschap vera!

[Beantwoorden]


Door Christa op 14 mei 2011 15:46

hey girl, heel erg veel beterschap en sterkte! (love)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 14 mei 2011 16:01

Aaah, veertje toch! Het klinkt echt super heftig en naar. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Ik wens je heel veel beterschap! !:

[Beantwoorden]


Door Anne-Mieke op 14 mei 2011 16:18

Veel beterschap! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt meis!

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 mei 2011 16:39

Hihi je bent je humor nog niet verloren!
Beterschap meid (love)

[Beantwoorden]


Door lotte op 14 mei 2011 16:39

wow. heavy. wist niet dat die dingen zo gemeen waren. heb trouwens een keer op tv gezien hoe ze in het ziekenhuis gaas ín een wond stoppen.. echt om te kotsen.. zo vreselijk! maar goed, laat ik het leuk houden.. beterschap!

[Beantwoorden]


Door Laine op 14 mei 2011 16:41

Aah super veel sterkte gewenst en ook met t afkicken van de medicatie. Dat is ook geen pretje hoor. Heel veel beterschap gewenst (love)

[Beantwoorden]


Door leen op 14 mei 2011 16:41

wat heftig zeg meid, ik wist niet dat het zo erg was.
heel veel beterschap! :ahh:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 mei 2011 16:42

Wat verschikkelijk…!
Veel beterschap (love)

[Beantwoorden]


Door susanna op 14 mei 2011 17:04

De paarse crocs lijken mij het pijnlijkst .
Nee grapje het klinkt allemaal heel heftig maar ik vind het super dat jij zo stoer blijft.
Vooral dat je nog grapjes kan maken en de moeite neemt om dit verhaal met ons te delen.
En ziek jij eerst maar eventjes goed uit voor dat je weer verder gaat schrijven we hebben er allemaal begrip voor.

xx

ps : doe abby maar de groeten van me :P

[Beantwoorden]


Door Ariska op 14 mei 2011 17:18

Wat een verhaal, die had je niet zien aankomen ;(
Heel veel beterschap meid! We missen je artikelen maar je gezondheid gaat echt zeker weten voor!

[Beantwoorden]


Door Fatima Samira op 14 mei 2011 17:21

Jeetje ik wist niet dat het zo erg was :O ik dacht dat je gewoon een weekje plat lag door een puistje dat wat meer pijn deed dan normaal …
Ik mis je artikelen wel hoor !! Die vrolijkheid enzo, maar het is helemaal niet erg dat je niet kan schrijven! Ik denk dat iedereen het wel snapt..

Heeeel veel beterschap!! En ik hoop dat je snel weer beter bent :D!!

Dikke Kusss, Fatima

[Beantwoorden]


Door Iman op 14 mei 2011 17:24

Wow, wat erg allemaal!
Heel veel beterschap en ik hoop de je snel weer artikeltjes kan schrijven, ik vind het echt erg voor je.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 mei 2011 17:39

Ontzettend veel sterkte en ik mis je artikels, je was mijn favositee! (schrijfster..)
Ik hoop dat je snel verder kan gaan. (L)(L)

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 mei 2011 17:41

Heftig allemaal! Heel veel sterkte en hopelijk is het snel over!

[Beantwoorden]


Door Nur op 14 mei 2011 17:53

Veel beterschap

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 mei 2011 17:53

Wooooowie!!!!! Wat vreselijk voor je!!!
Het komt gelukkig wel weer goed (ooooit), maar heeel veel sterkte de komende tijd!!!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Michela op 14 mei 2011 17:57

Heeel veel sterkte lieve Vera, vind het echt zo vervelend voor je!! Ik schrok echt toen ik las dat je geopereed ging worden (op twitter), hopelijk is dat allemaal snel weer voorbij en kan mijn favo beautyblogger weer snel leuke dingen gaan doen:)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 mei 2011 18:02

Klinkt niet zo fijn allemaal. Meid, echt heeeel veel beterschap en ik hoop dat je snel weer de oude bent <3

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 14 mei 2011 18:20

mmm als ik zo lees wat je allemaal doormaakt is het geen pretje ;(

heeeeeeeeel veel beterschap (love)

<'3

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 14 mei 2011 18:21

Beterschap! Dat klinkt echt behoorlijk erg zeg! Brrrr. Ik heb zelf helaas ook een aantal keren abcessen gehad in mijn oksels, maar nooit zo erg dat ik ervoor dat ik naar het ziekenhuis moest, bij mij deed de huisarts het met 2 incisies.

Maar na dat opensnijden die wond steeds te moeten spoelen doet echt zo’n pijn :X Zit ik echt te janken onder de douche.

En het erge is dat ik er gevoelig voor bleef ook al ben ik inmiddels al een aantal jaren gedwongen naturel, haha. Nu een hoop geld kwijt voor via Groupon weglaseren. Niet dat ik denk dat er iemand nog naar dat slagveld zou moeten hoeven kijken, ik hou het buitenshuis altijd netjes bedekt al vallen de mussen dood van het dak.

Maar ja, ik kon tenminste wel gewoon zitten… Alleen wel heel lang moeten rondlopen gorilla/Jeromeke-stijl om mijn oksels ruimte te geven.

[Beantwoorden]


Door daisy op 14 mei 2011 18:29

Komt goed hoor Vera! Vooral lekker rustig aan doen! Dan ben je zo weer de oude!

Het is niet fijn, ik weet het! Maar je zult in je leven misschien nog wel ergere en pijnlijkere dingen meemaken… Zoals een bevalling als je ooit kindjes wilt.

Ontspanning en een lach op je gezicht is het juiste medicijn!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 14 mei 2011 18:36

Vreselijk! Heel veel beterschap! je bent echt dapper!
kusx (love)

[Beantwoorden]


Door P op 14 mei 2011 19:28

Heeey Vera!
Urrrghh het klinkt allemaal heel erg pijnlijk en je moet je rust echt nemen! Ookal is het moeilijk vol te houden zonder jouw artikelen :D jij bent nu even het belangrijkste!!
Liefs, P.

[Beantwoorden]


Door Bonita op 14 mei 2011 20:06

Ik denk dat iedereen het wel begrijpt hoor :D. Ik hoop dat je snel weer beter bent, want ik weet wat je doormaakt. En even een tijdje geen artikels moet ook kunnen :P.

x

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 14 mei 2011 20:11

meiske toch! Super dapper van je met dat snijden enzo. Ik val al bijna flauw als ik eraan denk om zoits mee te maken :eww: (ja ik ben een watje)
super veel beterschap!!!! <3<3<3

[Beantwoorden]


Door Elnaz op 14 mei 2011 21:19

Beterschap lieverd! :( Het klinkt allemaal heel ernstig.
Ik hoop dat het snel beter gaat met je bil, en doe Abby voorlopig de groetjes, maar ik hoop dat ze snel weggaat. Dan kan ik weer genieten van jouw heerlijke artikels altijd.

Neem alle tijd! En heeeeeeeeeel veeeel beterschap! Wij gaan niet weg, Abby hopelijk snel wel. :)

xxElnaz

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 mei 2011 21:22

Ahhh! Echt super veel beterschap! Ik las het al in je artikeltje waarin je schreef dat je je al iets beter voelde.
Wat een ontstoken haarzakje wel niet kan doen.. Maar over dat litteken, kan je daar niet gewoon je haar overheen doen? Of is het op je gezicht ofzo? (Misschien heb ik er ook wel overheen gelezen hoor!)

Maar iig echt heel veel beterschap!

[Beantwoorden]

Essy antwoordt op 15 mei 2011 om 08:40:

Je haar erover heen doen? Op je BIL? Haha! Sorry, moet erg om deze reactie lachen ^^

[Beantwoorden]


Door Emma op 14 mei 2011 21:45

klinkt heel eng, maar ik heb lachend achter de computer gezeten. je schrijft altijd zo leuk en dat valt de laatste tijd maar weer op! beterschap:)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 14 mei 2011 21:58

Jeetjemina, heftig allemaal! Ik hoop dat het gauw weer beter gaat met je!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 14 mei 2011 22:15

Heel erg veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Else op 15 mei 2011 08:57

heel veel sterkte en beterschap!!
xxx

[Beantwoorden]


Door Melanie op 15 mei 2011 10:26

Gelukkig word je weer de oude. Is ook te lezen, af en toe weer wat vera-humor tusen de regels door.

Heel veel beterschap voor de resterende tijd. En hou je rustig, dat heb ik al vaker gezegd, je die-hard fans hebben heel veel geduld

[Beantwoorden]


Door elise op 15 mei 2011 10:49

Jeetje, wat heftig! Heel veel beterschap! Als je misselijk wordt van de antibiotica, kun je misschien een maagbeschermingstabletje vragen aan de dokter? Dat betekent wel meer pillen slikken, maar misschien minder misselijkheid.
Veel rust houden verder en je lekker laten verwennen!

[Beantwoorden]


Door marijke op 15 mei 2011 11:11

hi Veer,

zo dat klinkt heftig, en dat zal het echt geweest zijn! Hopelijk ben je weer snel de oude, maar helaas gaat dat niet zo snel, goed uitrusten dus!

Ja ik denk dat je er wel een litteken aan over houdt, aangezien je ook geopereerd bent, als het maar over gaat dat is het belangrijkste ^^)!

En dat Oh Oh Cherso haha geweldig, ik ga deze zomer 2,5 week naar Chersonissos!

Het beste, xxxx

[Beantwoorden]


Door Esmée op 15 mei 2011 11:50

beterschap. wat een pech zeg! :-(

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 mei 2011 12:18

Arme meid!
Wat jammer dat dit nu moest gebeuren,
hopelijk gaat het snel weer over.
Ik wens je in elk geval Beterschap,
en hopelijk verschijnt er snel weer een review ofzo.
XxX Tessa

[Beantwoorden]


Door laurien op 15 mei 2011 12:30

dat lijkt me nogal ***…
beterschap!

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 15 mei 2011 13:16

Hee meid,
Wat verschrikkelijk voor jou om dit allemaal mee te moeten maken.
Ik wens je heeeeel veel beterschap!!
Ik hoop dat je snel weer beter bent en dat ik weer snel van je filmpjes en alles kan genieten!!

Liefs
Annemieke xx

[Beantwoorden]


Door nicky op 15 mei 2011 13:25

egt heel veel beterschap! wat naar dat jij dit precies mee moet maken! ik heb respect voor je!

xxx

[Beantwoorden]


Door Melissa op 15 mei 2011 13:42

Heftig! veel beterschap (love)

[Beantwoorden]


Door sharon op 15 mei 2011 13:53

Heel erg veel beterschap!
respect voor jou, hou jij je hieronder houd!
xx

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 15 mei 2011 14:39

Veel beterschap! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 mei 2011 14:56

“maar ‘s nachts heb ik de hele dag boven de wc gehangen” ghehe ;)

Heel veel sterkte meis! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Joni op 15 mei 2011 17:40

Heel veel beterschap, Vera!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 15 mei 2011 18:40

Veel sterkte! ik hoop dat het snel beter met je gaat!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 15 mei 2011 18:42

Oké, ik heb mij doodgelachen om dit stuk, ondanks dat het helemaal niet grappig is wat er met je is gebeurd, maar jouw schrijfstijl HILARISCH! Abby, túúrlijk geef je een abces een naam. Echt verschrikkelijk dat dit is gebeurd, maar kijk, daarom vond ik het ook niet erg dat je niet op de meet was, want ik wéét gewoon dat je je gezondheid voor moet laten gaan. Tuurlijk vind ik het jammer, maar een andere keer komt echt SOWIESOOO! Echt nog heel veel beterschap en wat eng dat dit artikel op vrijdag de 13e verscheen, haha! <3

[Beantwoorden]


Door Marijke op 15 mei 2011 19:23

Heel veel beterschap meid!!

[Beantwoorden]


Door Simone op 15 mei 2011 20:13

veeel sterkte veraa

[Beantwoorden]


Door xPTRC op 15 mei 2011 20:21

Zo he, en dat allemaal voor een ontstoken haarzakje. Als de dokter er eerder bij was geweest had het je misschien allemaal ook wel bespaard kunnen blijven, maar dat weten we natuurlijk niet. Ziek maar goed uit, want als je dit niet doet zou je er misschien nog wel veel langer mee kunnen blijven zitten. Heel erg veel beterschap! (love)

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 15 mei 2011 21:10

Heel erg veel beterschap!
Ik vind het echt leuk dat je er toch nog met zoveel humor over kunt schrijven.
Nogmaals beterschap :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 mei 2011 21:39

Dag Vera,

Wat een vervelend verhaal om te lezen! Het enige voordeel is wel dat je er nu wel vanaf bent!

Ik hoop dat je ook snel van de pillen af mag komen.. Met morfine blijf je toch voorlopig wel moe.. *slik zelf 30 pillen per dag..* dus neem veel rust en kijk dvd of wat dan ook want dan gaat de tijd sneller!

En denk aan jezelf, wat de site kan toch wachten! Je lichaam gaat voor!!

[Beantwoorden]


Door Renate op 15 mei 2011 22:51

Omygosh, wat vreselijk zeg! Heel veel beterschap en sterkte! :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 16 mei 2011 06:51

wat vreselijk allemaal , ik leef met je mee veel sterkte nog :star:

[Beantwoorden]


Door Valérie op 16 mei 2011 09:13

Hee Vera wat naar allemaal! Ik dacht eerst: die is er zo wel bovenop. Maar wat heeft dit verhaal een staartje gekregen zeg… Dat je zo ziek kunt zijn van een abces, ongelooflijk! Ik hoop dat je je heeeeeel snel weer beter voelt. Beterschap en doe lekker rustig aan. Natuurlijk zullen er lezeressen zijn die je missen, maar juist die zullen des te meer begrijpen dat je gezondheid nu even voor gaat.

[Beantwoorden]


Door Roxy op 16 mei 2011 10:27

Bah wat vervelend voor je! Veel beterschap en doe maar rustig aan.Wij kunnen heus wel een paar dagen wachten op een artikel, zodat jij volledig kunt herstellen.

[Beantwoorden]


Door saloua op 16 mei 2011 13:48

ik heb t zelfde meegemaakt.. alleen moest ik onder narcaose omdat niemand aan me mocht zitten… hahah en dag daarna zat het gaasje erop geplakt en eraf moest :S die pijn vergeet ik nooit meeer…

[Beantwoorden]


Door josanne op 16 mei 2011 13:59

Pijnlijk verhaal. :O Gelukkig dat het al iets beter gaat.
Heeel veel sterkte en doe het rustig aan. (love)

[Beantwoorden]


Door DaniQueee'x op 16 mei 2011 15:09

heey vera , even een vraag tussendoor , heb je misschien een website voor me waar ik de jumbo eye pencils van nyx kan kopen ?
ilovethem <3

alvast bedankt
en beterschap
lots of love
DaniQueee'x

[Beantwoorden]

Lobke antwoordt op 16 mei 2011 om 15:20:

Boozyshop en ik heb ze laatst ergens bij de zwarte markt gezien…
Niet meegenomen *dom..*
Maarr google gwn effe ;)
Vera doe rustig aan ;)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 16 mei 2011 15:52

Heel veel sterkte, ik heb plaatjes gezocht op google en het ziet er heel pijnlijk uit. Gelukkig is het nu weg gehaald!

[Beantwoorden]


Door Pien S op 16 mei 2011 16:20

Veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door alexandra op 16 mei 2011 16:55

Dit bespreken we nou net op school, dus ik kan me aardig voorstellen hoe het eruit ziet etc! Heel naar voor je!

Beterschap! x

[Beantwoorden]


Door beautygirl op 16 mei 2011 17:12

Ach! Heel veel beterschap. Ik hoop dat je snel weer beter bent Vera. Maar nu moet je eerst rusten! (love)

[Beantwoorden]


Door Iris op 16 mei 2011 18:44

Ik duim met je mee dat de wond gauw heelt en je weer aan de lopende band leuke artikelen kan schrijven ;).

[Beantwoorden]


Door Romyy «3. op 17 mei 2011 05:33

VERAAA!!,
mijngoddd wat vind ik dit zieligg voor je.
ik hoop dat je snel beter wordd!
heeele heeel veeel beterschap, meiddd «3.

[Beantwoorden]


Door carmen op 17 mei 2011 12:08

heel veel sterkte , ik hoop dat je snel weer de oude bent!
Liefs ,

[Beantwoorden]


Door Isaaaa op 17 mei 2011 15:56

Heeeel veel beterschap, ik mis je leuke artikeltjes!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 17 mei 2011 17:00

Elke keer als ik je site check en er staat nog geen nieuw artikel online denk ik ‘Shit!’. Niet voor mezelf, maar omdat het betekent dat jij je nog steeds niet goed voelt! Beterschap meid!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 mei 2011 17:30

heel veel beterschap en sterkte (love)

[Beantwoorden]


Door banaan op 17 mei 2011 17:35

haha, ik woon naast het rijnstate
X

[Beantwoorden]


Door Lisa-Alexandra op 17 mei 2011 18:16

Mijn zus heeft dat ook gehad en die is daaraan geopereerd. Geen pretje dus!

Veel beterschap!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Soesja op 17 mei 2011 19:12

Wauw Vera, na het lezen van dit artikel heb ik toch echt wel respect voor je! Het klinkt veel heftiger dan ik dacht dat het was, en de plaatjes die ik kreeg toen ik abces googlede waren niet bepaalde fijn om naar te kijken, laat staan om te voelen… En dan nog zo’n artikel met humor er in te kunnen schrijven, je doet het wel gewoon! Natuurlijk mis ik je artikelen, maar je moet eerst gewoon volledig beter worden en dan zien we gewoon weer verder! We blijven allemaal je site gewoon bezoeken en we denken allemaal aan je: nog heel erg veel sterkte en ik weet zeker dat jij je er wel door heen slaat: you rock! :D

[Beantwoorden]


Door Brenda op 17 mei 2011 21:51

Beterschap , Vera!
Wat lijkt me dat vreselijk zeg! Blegh!
Ik , maar ook vele andere bezoeksters missen je blogs.
Dus doe nog maar even heel erg rustig aan zodat je heel snel weer lekker kan gaan bloggen!

[Beantwoorden]


Door xxxxxxxxx op 18 mei 2011 13:58

:no: je bent al 5 dagen offline :ahh: :O
ik mis je leuke reviews en stuff:(

[Beantwoorden]


Door Marian op 18 mei 2011 14:21

Vera, ik hoop dat het inmiddels al iets beter met je gaat! Ik zou zeker even rustig aan doen, ik blijf een trouwe bezoeker hoor. Het gaat erom dat je goed herstelt, beterschap!

[Beantwoorden]


Door indiraa op 18 mei 2011 19:34

lieve vera,
ik vindt het echtniet fijn voor je dat je nog steeds ziek bent!
hopelijk wordt je snelsnel beter! je moet je niet opgelaten voelen, over dat je per se eenartikel moet schrijven, je moet lekker uitzieken!
heel veel beterschap!
xxx

[Beantwoorden]


Door San op 18 mei 2011 20:28

Jakkes dat klinkt rot zeg! Bij mij hebben ze een cyste weg moeten halen toen ik 15 weken zwanger was, dus ik kan me je pijn en ellende helaas erg goed voorstellen…Heeeeel veel beterschap en doe vooral heel rustig aan! (love)

[Beantwoorden]


Door Carine op 19 mei 2011 09:38

Ahh wat balen! Vriendinnetje heeft dat ook een keer gehad. Heel veel sterkte nog!

[Beantwoorden]


Door Lina op 22 mei 2011 09:40

Waah, beterschap. Ik wist niet dat je zoiets moest doormaken – ik had bloglovin geblokkeerd omdat ik per se MOEST leren.

Maar goed dat het nu beter met je gaat :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 mei 2011 13:13

`Succes ermee, de tramadol werkt wel nbij jou dus? Dat is wel fijn. heb nu zelf spit in me nek en steeds in een dosis 100 mg tramadol maar dat helpt niet tegen de pijn, word er wel helder en vrolijk van. beetje tegenovergesteld dus. Nou hoop dat de pijn snel over is en dat je weer op volle toeren kan schrijven hier!

[Beantwoorden]


Door britt op 1 juni 2011 16:49

Ik ben laatst ook twee keer geopereerd, ik moet nu 9 maanden revalideren maarja komt goed, wat jy heb lijkt me ook erg vervelend. Nog heel veel beterschap!
X

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 1 juni 2011 23:17

Hey!

ik weet precies hoe je, je voelt meid!
ik wens je veel sterkte, en ik kan niet wachten op shoplogs nieuwe looks en revieuws!!

Liefs Rosan (love)

[Beantwoorden]