Twitter Question #30

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Deze vraag werd door bijna iedereen weer anders geïnterpreteerd. Wat maakt jou jou? Moeilijk, want er is tenslotte niemand zoals jij. Maar er zijn vast wel een paar eigenschappen waarvan je vindt dat ze jou echt defeniëren. In je uiterlijk, maar ook in je innerlijk.

Wat mij mij maakt, is mijn lange blonde haar, mijn rode lipstick, en bleke huid. Maar ook denk ik dat taillerokjes, sleehakken en grote ringen wel echt VC zijn.

Dat was uiterlijkwise. Maar ook mijn luide lach, hoge stemmetje als ik enthousiast ben en net wat te hard praat, mijn sarcasme, zelfspot en gevoel voor drama maken mij mij!

Wat maakt jou ‘jou’? Wat onderscheidt jou en maakt jou uniek?


Reacties

Door Meike en Anisha op 2 april 2011 09:53

Ik denk toch wel dat ik ook wat drukker ben haha, en ik heb altijd tijden waarin ik 1 woord altijd héél vaak zeg!

[Beantwoorden]


Door Marayah op 2 april 2011 09:54

phfoeeehhh moeilijk! Tja,, wat maakt mij nou marayah? Ik ben soms ontzettend druk en vrolijk en het andere moment heel serieus dat is echt typisch mij. Mijn grapjes zijn meestal heel droog en dat is ook weer mij. Nouja ik weet het niet echt hoor;$
(love)

[Beantwoorden]


Door Madelief op 2 april 2011 09:58

Ik praat echt ontzettend snel haha :D
Ik denk ook dat mijn kledingstijl mij uniek maakt; ik durf wel meer te dragen dan de andere meisjes bij mij op school en hou heel veel van fashion.
En ik denk mijn creatiefheid. Ik doe het hoogste niveau op de middelbare school (tto lyceum, tweetalig engels met latijn) en ben eigenlijk de enige van de klas die niet n&g ofzo wil doen maar c&m omdat dat mij veel meer trekt! Dus tja, haha. Leuke vraag trouwens!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 2 april 2011 09:58

Leuke vraag, dit! Ik ben erg klein en mijn humorgevoel is ook wel best typisch. Lekker droog en tja .. speciaal :P Verder is mijn liefde voor make up wel typisch en mijn site die ik daarover heb. Eigenlijk best wel een moeilijke vraag :O

[Beantwoorden]


Door Marianne op 2 april 2011 10:00

ik ben mezelf en geniet vollop van het leven! Dat doet niet elke 15-jarige. En ik lach overal om.

[Beantwoorden]


Door Arnela op 2 april 2011 10:01

Haha, wat een leuke vraag!

Ik ben uniek omdat ik ben wie ik ben, omdat ik veel te druk ben en soms veel te veel en veel te snel praat. (A). ennn ik ben best brutaal. Maar ik heb ook lieve kant, ik heb een passie voor voetbal en cosmetica, en alles bij elkaar maakt mij tot wie ik ben. Dáárom dus :P. :)

Oh, en ik sta erom bekend dat ik niet goed ben in dingen uitleggen. Maar dat is ook wel te merken, hehe :)

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 2 april 2011 10:06

ik ben uniek omdat ik sowieso naar muziek luister die niemand ken en daar trots op ben,ik een heel verschillend persoon ben en ook heel veel verschillende vrienden heb. ^^

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 april 2011 10:09

ik ben soms nogal te eerlijk XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2011 om 12:30:

Hier nog zo’n iemand! ^^)

[Beantwoorden]


Door Guusje op 2 april 2011 10:10

hihi super leuk dat je mijn reactie hebt gekozen :) (love)

[Beantwoorden]


Door Deemz op 2 april 2011 10:30

haha mensen zeggen dat ik zowat een eigen taaltje heb xD
ik praat anders dan de meeste mensen xD ik praat half gamer/internet taal en gebruik woorden die niet zo vaak worden gebruikt xD
ook ben ik gewoon een apart meisje =] en wat mij onderscheid van andere meiden? MN STRIK haha ik heb elke bijna altijd wel een strik in mn haar no matter what. en ohjah ik heb vaak oogschaduw op in bijna alle kleurtjes xD ik zie neit zo snel meisjes van 15 lopen met paarsgouden ooglook =]

[Beantwoorden]


Door Helena op 2 april 2011 10:31

Leuke, maar moeilijke vraag!
Wat mij uniek maakt is dat ik ondanks mijn chronische ziekte en het feit dat ik vrij weinig nog kan toch probeer te genieten van het leven en er niet bij neer te zitten!

[Beantwoorden]


Door Evi op 2 april 2011 10:36

Wat een moeilijk vraag zeg… Ik denk omdat ik bijna altijd wel gewoon lekker mezelf ben en me niet zoveel aantrek van wat anderen vinden. Ook zeg ik nogal snel wat ik denk (soms een beetje té snel, haha), dat maakt mij spontaan en lekker “evi”.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 2 april 2011 10:51

ik kan ontzettend droog uit de hoek komen en dan wordt er vaak gezegd ‘Nanda weer hoor!’

[Beantwoorden]


Door Roosje op 2 april 2011 11:11

Hmm, mijn lange blonde haar wat past bij mijn soms niet al te slimme opmerkingen en waar iedereen dan weer zegt: “blond he”, mijn onzekerheid die ik altijd probeer te verbergen en de eigenschap dat ik van alles het beste probeer te maken! Ook mijn lach is een beetje.. nja apart. En die hoort mijn omgeving minstens 20 x per dag! En ik ben ook een beeeetje bijdehand en druk :) En mijn liefde voor vrienden en familie is echt MEGA, dat hoor ik ook zo vaak :P

Superleuk om even over na te denken!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 2 april 2011 11:25

niet om mensen te beledigen, maar heel druk en brutaal zijn vind ik niet uniek. Ik zie bijna alleen maar pubers om mij heen die zo zijn. Zou eerder uniek zijn als er 1 rustig is :D

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 april 2011 11:31

Eigenlijk lijk ik heel veel op jou. Ik ben ook bleek, met lange blonde haren, druk, sarcastichs en ik hou van taille rokjes, haha. Oh, en drama is trouwens mijn favo vak @ school.

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2011 om 12:31:

Dat was ook mijn favoriete vak op de middelbare school! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 april 2011 11:36

dat ik ook drukker ben dan een gwn meisje en altijd lol heb

[Beantwoorden]


Door Michelle op 2 april 2011 11:36

Mijn haar, ik heb een beetje lichtblond met donkerblond met goud. Verder mijn ogen, ik heb groen met een beetje bruin met een beetje blauw en grote ogen (niet opschepperig bedoeld hoor). Dat qua uiterlijk en qua innerlijk denk ik dat ik altijd lief probeer te zijn voor anderen, en ik heb hou ook erg van roze, wit, beige, turqouise dus die soort kleurtjes daar kun je mij misschien ook aan herkennen (denk aan kleding, nagels, etc.)

[Beantwoorden]


Door charile op 2 april 2011 11:53

tja, echt een moeilijke vraag!
ik denk dat ik me niet zo snel iets aantrek van andere, het maakt mij niet uit wat andere vinden, als ik maar lekker mezelf ben :D
en ik ben echt heel rustig ;p
‘xx

[Beantwoorden]


Door Isabel op 2 april 2011 12:08

Ik denk dat mijn veelzijdigheid mij mij maakt :p
Ik ben gek op make up en andere girly dingetjes maar qua stijl en muziek hou ik van rock enzo.
xxx

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 april 2011 12:09

Pff, best een moeilijke vraag. Maar ik ben meestal wel iemand, wanneer ik het ergens niet mee eens ben , of ik vind ik niets leuk zeg ik het ook gewoon. Ik ben in dat opzicht best wel eerder. Eerder durfde ik dat niet , maar sinds mijn stages merk ik toch dat ik meer voor mezelf moet opkomen. Al vind ik dit soms nog wel lastig, maar ik merk wel dat het me steeds beter af gaat. Wat grappig ,ik last dat stukje over brood , ik scheur mijn brood ook meestal af. Ik heb eigenlijk geen idee waarom ;p

[Beantwoorden]


Door Dewy op 2 april 2011 12:11

Ik ben te eerlijk, dat kreeg ik zelfs op mijn kerstkaart van mn mentor te lezen. Maar gelukkig weten echte vrienden dat wel te waarderen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2011 om 12:33:

Ben ik ook, je moet t gewoon proberen niet te hard te brengen soms. Die eerlijkheid ;-)

[Beantwoorden]


Door Lauradenkt op 2 april 2011 12:14

Leuke vraag :) Wat mij mij maakt is mijn sarcasme, mijn kleine gestalte, mijn liefde voor the Beatles ;), mijn schrijven en de mensen om mij heen, zoals familie en vrienden.

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 2 april 2011 12:22

Toen ik gisteren de vraag voorbij zag komen, was mijn eerste gedachte: Ik vind mezelf niet uniek.

Toch heb je me aan het denken gezet en ik denk dat ik wel wat eigenschappen bezit die typerend voor mij zijn.

Zo kan ik erg genieten van kleine dingen (maar ook boos worden om kleine dingen) en heb ik een vrij goed inlevingsvermogen. Ik probeer altijd het goede in de mens te zien en kan iemand fouten vergeven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2011 om 12:34:

Je bent wel uniek! HALLO! :O Goed dat je toch nog een paar puntjes hebt gevonden ^^)

[Beantwoorden]


Door Samira op 2 april 2011 13:06

Wat maakt mij ‘mij’? Goede vraag Vera!
Ik ben echt een super grote optimist en je zal me héééél weinig zien boos zijn of zo … Ik ben iemand die eerlijk is en iemand die dol graag plezier heeft. Tijd spenderen met vrienden en familie = Love it!
Ik lach graag, ben vriendlijk …

Love it or hate it, maar ik zeg alles maar dan ook (bijna) alles recht in je gezicht,sommigen haten het en anderen weer niet … IK haat mensen die roddelen en dan een big smile opzetten als je bij hen bent ..

[Beantwoorden]


Door Chantal op 2 april 2011 13:37

haha dat van het broodscheuren doe ik ook xD ik zou nite weten waarom ik ben wie ik ben ik denk omdat ik gewoon mezelf ben en niet iemand anders probeertezijn

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 april 2011 13:46

Heerlijke vraag die nooit echt volledig te beantwoorden is denk ik :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2011 om 15:36:

Nee, maar dat hoeft ook niet!

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 2 april 2011 14:14

Wat een leuke vraag! Ook leuk om de comments te lezen (ookal ken je niemand haha!).
Typerend voor mij: ik ben heel erg goedlachs, oftewel; ik lach heel snel om iets, nog iets tijdens het lachen; ik huil al-tijd als ik lach ook al is het maar een korte lachbui. Uiterlijk kenmerk van mij zijn 100% mijn rode wangen, die heb ik mijn leven lang al gehad en hoewel ik me er soms niet prettig bij voel heb ik het geaccepteerd (ik hoef geen geld te spenderen aan blush, HAH! take that ;)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 april 2011 14:39

Mijn passie voor zeilen, en dat ik soms echt een tomboy ben, maar ook met makeup en mn uiterlijk bezig kan zijn.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 april 2011 14:51

Zelfspot, brandend sarcasme en prettig gestoord. Ik ben plaatselijk dwangneurotisch, moet altijd multitasken (ik poets mijn tanden terwijl ik naar de wc ga) en ik heb hele flauw, zwartgallige humor :3

[Beantwoorden]


Door Ann op 2 april 2011 15:31

Mijn lange licht- bruine haar met mijn best wel bleke gezicht en groene ogen. Ik hou erg van lachen en gek doen met vriendinnen en tjah ik word snel emotioneel als ik iets zieligs op tv zie ofzo. En ik praat vaak veel te luid, waar mijn moeder soms gek van wordt haha.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 april 2011 15:34

Ik doe hetzelfde als Josephine :)
Dat vind ik wat charmanter dan stukken brood naar binnen werken alsof je leven er vanaf hangt. Hihi.

Ik ben mezelf, maakt niet uit bij wie ik ben. Het ligt er wel aan hoe erg ik mezelf ben. Haha, als je begrijpt wat ik bedoel. ^^

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 2 april 2011 16:00

Mijn humor… Ik ben erg sarcastisch en probeer altijd iedereen op te vrolijken met mijn droge opmerkingen. Als ik mensen na jaren terugzie krijg ik steevast te horen “Oh wat heb ik jou humor toch gemist” of, “jij was altijd zo grappig he”.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2011 om 16:44:

Ah, dat is altijd zo leuk om te horen vind ik ^^)

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 2 april 2011 16:36

Ik denk eigenlijk dat hoe je reageert op situaties (gewone dingen, maar ook moeilijke) dat dat je uniek maakt. Want dat laat zien hoe je tegen de wereld aan kijkt.

Op mijn middelbare school hadden we van ons eindexamenjaar een jaar boek laten maken en alle docenten gevraagd om een leerling met 1 woord te omschrijven. Daarvan werden er dan 3 ingezet. Bij mij stond er: Intelligent, creatief en eigen stijl.
Bij bijna iedereen klopte het echt goed, super leuk!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 april 2011 17:09

Ah, moeilijke vraag ;) Denk misschien mijn vele sproeten, dat ik attent ben en echt veel van dieren en Disney hou en echt een girly girl ben ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 april 2011 17:34

Ik ben gewoon helemaal tevreden met mijn lichaam en gezicht enzo, en ik durf ook gewoon te zeggen dat ik mezelf niet lelijk vind. Ik geloof niet dat er veel mensen van mijn leeftijd zijn die dat ook hebben. Althans, ik ken ze niet. :)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 2 april 2011 om 17:36:

Ik lijk trouwens ook best wel op jou: ik heb lang blond haar, een bleke huid, ik draag veel taillerokjes en sleehakken en ik draag minstens 1x per week rode lipstick. Haha! :)

[Beantwoorden]


Door Anita op 2 april 2011 18:27

Haha, de reactie van xJoosje!
Ik doe precies hetzelfde, ik scheur ook steeds stukjes brood, en dan eet ik het op! :lol:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 april 2011 18:36

OH NOES, die van mij staat erbij! Hmm nou, wat mij nog meer uniek maakt is dat ik draag wat ik wil, dat ik niet kan liegen tegen mijn ouders en dat ik tegenwoordig nooit meer een broek draag, ik denk 1 keer per week nog maar.

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 3 april 2011 om 13:27:

ik kan ook echt neit liegen tegen mijn ouders!!

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 april 2011 19:20

Moeilijke vraag,
Mij maakt uniek: Mijn droge humor (zegt iedereen), en pretogen hahaha, verder ben ik gewoon lekker mezelf!

xx

[Beantwoorden]


Door Jeske op 2 april 2011 19:22

Ik scheur mijn brood ook =P

[Beantwoorden]


Door Cici op 2 april 2011 19:33

wat mij mij maakt is mijn lengte en vooral mijn gewicht all ass ,, wat nog meer ik ben altijd erg blij met mezelf en dat laat ik anderen weten.
ik ben altijd respectvol naar mensen die mij respect geven. k sta voor me zelf op en laat niet over me heen lopen. =)

[Beantwoorden]


Door tessa op 2 april 2011 20:08

haha ik heb hetzelfde als xjoosje ik neem ook nooit meteen een hap van mijn brood ik scheur mijn brood eerst

[Beantwoorden]


Door Judith op 2 april 2011 20:15

Ik ben heel sarcastisch en doe niet speciaal moeite om te zorgen dat mensen me aardig vinden, in tegenstelling tot veel mensen uit m´n klas. ;D

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 april 2011 21:14

Wat mij mij maakt? nouja ik ben degene die vaak best wel overdressed is, omdat ik mezelf durf te zijn en niet bang ben voor wat andere er van vinden. Als mensen me niet leuk vinden zoals ik ben dan hebben ze pech, ik ga niet veranderen, dat zullen ze maar moeten respecteren. En als mensen dat doen weet ik meteen dat het goede vrienden zijn en dat is het belangrijkst. (A)

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 2 april 2011 om 21:19:

En ik zou nooit een vlieg kwaad doen, zelfs als mensen me verrot schelden bekijk ik het positief. Ik haat haat namenlijk, krijg je alleen maar hoofdpijn van :-P

[Beantwoorden]


Door Suzy op 3 april 2011 04:55

Één woord: Kawaiiiii! (love)

En LOL, da’s echt Joosje in de bocht hoor :lol: Geweldig :crazy:

[Beantwoorden]


Door savannah op 3 april 2011 06:54

Wat mij mij maakt?
Haha dat zijn wel een paar dingetjes;)
Mijn walging voor het twee dagen de zelfde kleren dragen, mijn tik om constant mijn haren goed over mijn schouders te leggen, lippengloss, panty’s, altijd rokjes/jurkjes, vrolijk, zwarte humor – like een beetje jongensachtige humor- roze, en zoals ze op school zeggen; gewoon barbiepop:D

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 3 april 2011 12:08

Gevoel voor drama, hier nog één ;)

[Beantwoorden]


Door paulien op 3 april 2011 13:25

dat ik enorm sarcastische humor heb. daar moeten mensen die mij nog niet kennen of niet goed kennen eerst heel erg aan wennen. that’s me..

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 april 2011 19:55

hahaha ik scheur mijn brood ook altijd!

[Beantwoorden]


Door dem op 3 april 2011 22:12

ik sta vooral bekend om mijn roze koptelefoon die overal mee naartoe gaat (en mijn crazy, net iets anders dan anderen stijl..)

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 april 2011 11:50

Wat mij mij maakt is mijn nieuwsgierigheid en beelddenken. Het beelddenken levert vaak grappige momenten op. Spreekwoorden en gezegdes zie ik letterlijk voor me.
Qua uiterlijk is het een wit stukje op mijn tanden en mijn lange haar.

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 april 2011 19:28

Ahhh, wat leuk guusje was mijn vakantievriendinnetjeee (A)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 4 april 2011 20:14

Omygod, LauraFlikFlak is een vriendin van mij haha <3

[Beantwoorden]


Door annelies op 5 april 2011 18:41

Ik had hem ook op twitter gezet, maar toch reageer ik nog even met mijn unieke gedoe;

Ik ben vroeger erg gepest, ik ben hierdoor erg onzeker geraakt. Ik heb dingen gedaan waar ik spijt van heb. Ik ben daar nu wel overheen, grotendeels, maar die onzekerheid en angst is er nog steeds. Maar die onzekerheid en angst maken mij uniek, want ik wordt er ook sterker door.

liefs,

[Beantwoorden]


Door Naomi op 9 april 2011 18:53

ik heb kastanje rood haar en heb blauwe ogen :kiss:

[Beantwoorden]


Door Maddi op 15 april 2011 19:02

ik sta bekend om mij blauw grijze ogen :kiss:

[Beantwoorden]