LR Lipsticks – Review

Toen ik jullie maandag de inhoud van mijn make-uptasje liet zien, viel het een aantal van jullie op dat ik veel lipproducten meeneem. Scrub, lipbalsem, en lipgloss: het gaat standaard met mij mee op reis. My lips have to look good! Lipstick gebruik ook graag, het liefst voedende en creamy lipsticks die mijn lippen verzorgen.

Image Hosted by ImageShack.us
LR heeft zulke lipsticks. Dit merk kun je niet in de winkels kopen, maar bijvoorbeeld wel in de webshop Vrouwenwinkel bestellen. Daar komen mijn lipsticks ook vandaan. Deze webshop biedt nog meer producten van LR aan. Andere make-up, maar ook huidverzorging en parfums. Zo heeft LR ook parfums van Leona Lewis, Heidi Klum en Desperate Housewives!

Image Hosted by ImageShack.us Er zijn zes kleuren lipstick, die ik alle zes heb. Een beetje vreemd is de nummering die als 1-4-5-2-3-7 loopt. Ik heb de kleuren gewoon op volgorde van nummers gelegd. Als 1-2-3-4-5-7 dus. De lipsticks zitten in een matte, zwarte huls. Ze zijn niet gemaakt van hard plastic, maar van zachter materiaal. Dit geeft de lipsticks een hele aparte feel.

Image Hosted by ImageShack.us
De bovenkant van de doppen zijn doorzichtig. Zo hoef je niet de dop eraf te halen om te weten welke kleur je hebt, en om te kijken of dit de kleur is die je wilt gebruiken. De kleurnummers van de lipsticks staan onderop, en aan de zijkant van elke dop staat het logo.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Geen gekke kleurtjes, maar vooral naturelle en zachte tinten. Vooral bruin, lichtroze, maar met uitzondering ook een felle rood. Zoals je kunt zien glanzen de lipsticks redelijk. Ze zijn lekker zacht en dankzij de speciale was en vitamine E die erin zit ook voedend. Daar komt die glans vandaan!

Image Hosted by ImageShack.us
Lipstick 1 is een warme bruine, toffe kleur. Ik vind hem wat te donker voor mijn lichte huid, maar ben je iets getinter dan kan het een hele mooie nude kleur zijn.

Image Hosted by ImageShack.us
2 is een mooie lichtroze kleur met een paarse ondertoon. Zacht en lief, perfect voor de lente.

Image Hosted by ImageShack.us
Terwijl 3 juist weer wat donkerder en opvallender is. Ook mooi.

Image Hosted by ImageShack.us
Met 4 heb je een mooie koraalkleurige lipstick. Je moet het durven, maar een oranje lipkleur kan schitterend zijn.

Image Hosted by ImageShack.us
Ready to be a vamp? Met 5 ontkom je er niet aan. Een pittige, donkerrode kleur.

Image Hosted by ImageShack.us
Mijn handelsmerk is rode lipstick. 7 is een heerlijke felle rood, die je mij zomaar zou kunnen zien dragen.

Alle lipsticks dekken goed. 5 dekt niet super, maar over de andere kleuren heb ik niets te klagen. Wat ik behalve de goede pigmentatie erg fijn vind aan de lipsticks, is de textuur. De sticks zijn namelijk heerlijk zacht, en glijden moeiteloos over je lippen. Ze voeden je lippen, waardoor tijdens en na het gebruik van de lipsticks je lippen heerlijk zacht aanvoelen.

Minpunten? LR biedt vooral naturelle kleuren aan, er wordt erg op safe gespeeld. En natuurlijk de verkrijgbaarheid van de producten, die beperkt is. Ook reviews en swatches van LR cosmetica vinden is moeilijk. De webshop Vrouwenwinkel is rustig en overzichtelijk, de eigenaresse is aardig en de verzendkosten zijn laag. Maar je wacht wel lang op je producten. Het duurt meestal wel een week voordat je de bestelde cosmetica in huis hebt.

LR Lipstick €11.50 per stuk, te koop bij Vrouwenwinkel.com

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 1 april 2011 | 33 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Miranda op 1 april 2011 14:38

een erg mooie collectie:D

[Beantwoorden]


Door charile op 1 april 2011 14:42

Mooie kleuren!
Staan je mooi!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Sabine op 1 april 2011 14:47

supermooie lipsticks! ik vind de verpakking ook erg mooi. (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 april 2011 14:54

hé, die heb ik gezien! toch beetje te sheer voor mij…

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 april 2011 14:59

Nummer 2 vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 1 april 2011 15:00

Wat een prachtige kleuren zeg! I love it :D

[Beantwoorden]


Door Lies op 1 april 2011 15:00

Ik vind de kleurtjes nét iets te veilig. Verder zien ze er wel goed uit qua structuur!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 april 2011 15:00

Oh wat een rare nummering, ook raar dat er geen 6 is. Wat fijn dat de bovenkant van de dop doorzichtig is. Je hebt trouwens ‘De bovenkant van de doppen zijn doorzicht’. Oh, ik vind nummer 1…2…3…4..5 en 7. Wow, ik vind allezes de kleuren mooi :O. Ik vind het meestal geen probleem om lang te wachten voordat ik de producten krijg. 11.50 is wat aan de hoge kant, maar hmm, ik wil ze toch wel. Als ik mijn favorieten hieruit moet kiezen dan zou het denk ik 1 en 4 zijn.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 april 2011 15:00

Erg mooie kleuren!

Ik vind 1 t/m 4 het mooist!

[Beantwoorden]


Door Arnela op 1 april 2011 15:02

Zien d’r heel netjes uit !

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 1 april 2011 15:07

Ik vind eigenlijk alleen de felrode echt mooi en eigenlijk wel aan de dure kant. Ik zou het er denk ik niet voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 april 2011 15:16

Nummer 2 en 3 vind ik vooral erg mooi.
De rest vind ik ook mooi, maar toch weer wat minder zegmaar :P

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 april 2011 15:35

Zitten mooie kleuren bij :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 april 2011 15:40

Mooie kleuren !

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 1 april 2011 16:02

Mooie kleurtjes, komt ook omdat ik van nude houd! Trouwens ook mooie foto’s (love)

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 april 2011 16:30

mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Annika op 1 april 2011 16:30

wow.. super mooie lipstick! (alleen nr. 5 vind ik niet zo mooi.) jammer dat het 11.50 kost. :/

[Beantwoorden]


Door Sabine op 1 april 2011 16:31

Mooie kleuren! Ik vind de verpakkingen ook best chique, hou ik van ^^

[Beantwoorden]


Door Silva op 1 april 2011 16:39

3 en 4 vind ik erg mooi, maar die andere kleuren zijn ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Samira op 1 april 2011 16:43

Super kleurtjes zitten ertussen :)

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 1 april 2011 16:59

Erg mooie kleuren! (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 april 2011 17:33

Drie, vier en zeven vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 1 april 2011 18:06

Er zitten mooie kleuren tussen! <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 april 2011 19:15

Mooie kleurtjes. Ik vind de 2de leuk.

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 april 2011 20:46

Hele mooie kleuren en ik houd wel van een beetje nude lipsticks ;)

[Beantwoorden]


Door Gianna op 2 april 2011 08:14

Mooi hoor, pigmentatie ziet er ook prima uit! Denk dat ze op safe spelen tot ze meer naamsbekendheid hebben – hoop ik althans.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 2 april 2011 08:39

Oooh. Ik vind ze er wel heel erg mooi uitzien. (love)

[Beantwoorden]


Door Loukbeauty op 2 april 2011 09:07

Echt mooie lipsticks <3 !

[Beantwoorden]


Door Me op 2 april 2011 15:14

5 en 7 zijn echt wat voor mij!
Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 april 2011 20:40

Ik vind 1,2 en 4 wel heel erg mooi staan (love)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 9 april 2011 18:54

nummer 5 vind ik het mooiste :ja: <3

[Beantwoorden]


Door Angela op 15 april 2011 08:30

Wauw, nr. 5 <3

[Beantwoorden]


Door Maddi op 15 april 2011 19:03

die kleuren W A U W (love)

[Beantwoorden]