L’Oréal Glam Bronze voor brunettes

Wanneer de eerste zomerse zonnestraaltjes beginnen te schijnen, grijp ik naar de bronzer. Hoewel je dit product ook heel goed in de winter kunt gebruiken (ik draag het vrijwel altijd in combinatie met mijn handelsmerk rode lipstick), vind ik vooral een shimmery bronzer op mijn jukbeenderen heel mooi in de lente en zomer.

Image Hosted by ImageShack.us

De bronzer die ik op dit moment veel gebruik, is de L’Oréal Glam Bronze voor brunettes. Er zijn twee varianten van deze bronzer, één voor brunettes en één voor blondines. Heel handig wanneer je niet goed weet wat voor kleur bronzer bij jou past, maar eigenlijk maakt het niet veel uit. Ik vind de bronzer voor brunettes heel mooi, terwijl ik zelf een über blondie ben. De L’Oréal Glam Bronze kost €12.49

Image Hosted by ImageShack.us
De bronzer komt in een vrij sunny verpakking. Doorzichtig plastic met een glimmende bronskleurige rand langs het deksel. Chique vind ik het er niet uitzien, wel vind ik het leuk en handig dat je de poeder door de verpakking heen kan zien.

Image Hosted by ImageShack.us
In de bronzer zitten drie kleuren verwerkt, in een schuin en gestreept patroon. Dit doet me denken aan schelpen en aan zonnestralen. Toepasselijk en leuk!

Image Hosted by ImageShack.us
De drie kleuren in de bronzer zijn een matte koraalkleur, een shimmery créme en bronskleur. Je kunt de kleuren los, maar ook samen gebruiken. Het is maar net wat je wilt en mooi vindt.

Image Hosted by ImageShack.us
Onder de poeder zit een spiegeltje en een klein kwastje verstopt. Handig voor onderweg, wanneer je naar het strand gaat en je de make-up en sunny glow even bij wilt werken. Het kwastje is van flut kwaliteit, je kan er niet mooi bronzer mee aanbrengen. Maar het spiegeltje vind ik handig. Met je vingers kan je ook bronzer aanbrengen als je geen kwast voor handen hebt.

Image Hosted by ImageShack.us
Helaas is de koraalkleur uit de bronzer erg stroef en komt er weinig kleur vanaf. De twee andere kleuren vind ik wel heel mooi en zijn goed gepigmenteerd. Wat ik ook erg prettig vind, is dat er niet teveel poeder loskomt. Zo verlies je veel product en gebruik je ook snel teveel. Je zou de bronzer ook heel goed als oogschaduw kunnen gebruiken. Ik ga nog wel proberen er een mooie ooglook mee te maken!


En dit krijg je wanneer je de drie kleuren mixt. Een mooie, zonnig bronskleur. Ik vind hem super mooi om op mijn jukbeenderen te gebruiken, ik zie er dan sun kissed uit. Ik ben dol op sun kissed, maar wie niet?

Hoewel ik de versie voor brunettes heb, vind ik dat deze bronzer net zo goed voor blondines of roodharige dames gebruikt kan worden. Het is maar net wat je mooi vindt! Heel bijzonder vind ik de bronzer niet, maar als je nog een fijn en zonnig exemplaar zoekt, raad ik deze wel aan.

L’Oréal Glam Bronze kost €12.49 en is te koop bij de drogist.


Reacties

Door katrien op 19 april 2011 09:49

mooi, maar zelf ben ik niet zo voor de shimmer in gezichtsproducten ;)

[Beantwoorden]


Door silhouette op 19 april 2011 09:50

Ik draag eigenlijk nooit bronzer want ik heb van mezelf al een tintje dus vind ik het een beetje overbodig, maar deze is wel heel mooi ! Hij lijkt me vooral gaaf als oogschaduw :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 april 2011 09:51

ziet er goed uit :D

[Beantwoorden]


Door Helena op 19 april 2011 09:52

De laatste afbeelding werkt niet :(
Echt zo jammer dat ze zo’n kwastje niet van goede kwaliteit maken!

[Beantwoorden]

lisa antwoordt op 19 april 2011 om 10:03:

nee bij mij ook niet! lijkt me wel een hele fijne bronzer! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 10:29:

Hij doet het bij mij nu ook niet, ik upload hem even opnieuw!

[Beantwoorden]

amber antwoordt op 19 april 2011 om 13:30:

ja anders doe je er toch niks mee.
bij mij deed de laatste afbeelding het wel?

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 april 2011 09:56

Mooi! (love)
Ik gebruik eigenlijk vrijwel altijd bronzer, hihi. Een beetje shimmery op mijn jukbeenderen en een matte op mijn wangen en voorhoofd. Het kan je zoveel meer laten stralen en je gezicht vorm geven! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lee; op 19 april 2011 10:10

Ik vind ‘m echt super mooi :D

[Beantwoorden]


Door Milady op 19 april 2011 10:17

Zijn mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 19 april 2011 10:20

De laatste foto werkt niet, maar hij ziet er wel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 april 2011 10:21

Bij mij doet de laatste afbeelding het ook niet :( Hij lijkt me erg mooi! Ik vind de zonnestralen / schelp-‘vorm’ erg leuk bedacht en toepasselijk ook. Ik gebruik heel af en toe bronzer, maar alleen als ik me overdag opmaak. Als ik naar het werk ga heb ik niet genoeg licht om zo’n product aan te brengen en ik wil ook niet met een overdreven bruine kop aankomen op de redactie ;-)

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 19 april 2011 10:32

Ik draag vaak bronzer als ik uit ga maar zo in de dag niet behalve als ik echt wit uitsla ^^) Het is echt een mooie bronzer

[Beantwoorden]


Door Nadia op 19 april 2011 10:41

Ziet er mooi uit. Maar ik vind matte bronzer fijner :)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 19 april 2011 10:44

Oo deze heb ik ookal in de winkels zien liggen… Pretty (love) !
Trouwens, op de een of andere manier heb ik altijd dat er artikeltjes op je site er tussen verschijnen zeg maar… Vanmorgen keek ik, en toen las ik het artikel van de moedervlek en de advertorial…. nou kijk ik net nog een keertje staat er ineens dit artikel tussen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 10:55:

:$ Hij staat nu weer goed.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 19 april 2011 10:56

Ziet er mooi uit! Alleen vind ik het nooit mooi staan bij mij, daar moet ik nog even op oefenen ^^)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 april 2011 11:16

Vind hem opzich wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 april 2011 11:44

Wauw, ik ga zeker ’s eventjes in de winkel kijken! Vind hem echt zó mooi!

[Beantwoorden]


Door charile op 19 april 2011 11:54

ziet er mooi uit!
xx

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 19 april 2011 11:55

toch wel een mooie bronzer hoor! maar inderdaad niet echt speciaal

[Beantwoorden]


Door Sharony op 19 april 2011 13:12

hele moooie bronzer, vooral dat motief!

[Beantwoorden]


Door Alicia op 19 april 2011 13:17

Hoewel je dit product ook heel goed in de zomer kunt gebruiken (ik draag het vrijwel altijd in combinatie met mijn handelsmerk rode lipstick

bedoel je niet winter ipv zomer ? :o

vind het een mooie bronzer, alleen denk niet dat hij bij mij zou staan (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 14:53:

Woeps, winter inderdaad!

[Beantwoorden]


Door amber op 19 april 2011 13:28

supermooi! die van Essence is ook best fijn maar heel anders!~

[Beantwoorden]


Door Elisa op 19 april 2011 13:46

Oh wauw, ik zag deze laatst bij het Kruidvat liggen.
Hij is inderdaad práchtig!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 april 2011 13:48

Erg mooi, als de zon schijnt pak ik ook meteen weer mijn bronzer erbij :D Ik vind het je gezicht net iets extra’s geven;D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 14:54:

Een sunny glow ^^)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 april 2011 14:03

Ik vind ‘m er mooi uitzien! Ben eigenlijk nog steeds op zoek naar een mooie bronzer. Ik had de lighter-versie uit de oude Catrice collectie, maar die vind ik toch echt te oranje.. Raad jij deze aan, of denk je dat ik beter een andere kan kopen? Ik heb bruin haar en een bleke huid.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 april 2011 14:08

Wauw, die is mooi, doet mij echt denken aan de strand! Die drie kleuren zijn gaaf los, maar ook bij elkaar. Hmmpf, en wat dan voor zwartines (geen woord, maargoed)? haha.

[Beantwoorden]


Door leen op 19 april 2011 14:13

leeuk :D jammer dat je geen foto erbij zet van je sun kissed face haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 14:54:

Die had ik wel gemaakt, maar kan ik niet meer vinden :no:

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 19 april 2011 14:51

ik gebruik geen bronzer,maar hou wel van shimmery bruine oogschaduwkleuren dus wilt u aub een FOTD hiermee maken???

[Beantwoorden]


Door Aranka op 19 april 2011 14:55

Wauw, dit ziet er echt heel erg mooi uit! Ik gebruik alleen nooit bronzer maar misschien moet ik dat toch eens gaan doen.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 19 april 2011 15:07

Ah, hij ziet er echt uit als een beauty!

[Beantwoorden]


Door lotte op 19 april 2011 15:13

Dat patroon is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 19 april 2011 15:23

Leuk artikel! Ik was nog op zoek naar een goede bronzer. Misschien deze dan es uitproberen :)

[Beantwoorden]


Door Silva op 19 april 2011 15:29

Het ziet er wel heel mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 april 2011 15:47

Ik heb die, maar dan de versie van vorig jaar met 2 kleuren & voor blondines, maar ik vind ‘m ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 april 2011 17:09

Ik heb deze pas gekocht, maar dan de 201 blondes versie. Die is ook pretty! Ik ben juist een brunette maar ik vond de blondes versie leuker :P.

[Beantwoorden]


Door Samira op 19 april 2011 18:27

Ziet er echt héél mooi! Net zo zeemermin achtig!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 april 2011 19:28

Oooh, ziet er heel mooi uit! :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 april 2011 20:00

Mooie kleuren :D :wave:

[Beantwoorden]


Door Desiree op 19 april 2011 21:51

Mooie kleur! De bronzer ziet r er mooi zomers uit.

[Beantwoorden]


Door de bomb op 19 april 2011 21:54

zo über blond ben je nu ook weer niet..

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 20 april 2011 18:33

wauw prachtig!! :O

[Beantwoorden]


Door Demi op 20 april 2011 20:47

waaaaaauw! ik wacht even tot er weer korting is ofzo, en dan ga ik m kopen! :D

[Beantwoorden]


Door Sofie op 22 april 2011 20:24

Wat een mooie bronzer! Xx

[Beantwoorden]