Advertentie: Uw cadeau van Collistar

De nacht kent geen geheimen meer voor Collistar, marktleider* bij de Italiaanse parfumerie. In navolging op het buitengewone verkoopsucces van Superconcentrated Anticellulite Night Treatment®, de absolute bestseller in anticellulite verzorging, introduceert Collistar Research twee nieuwe formules voor het lichaam die handig gebruik maken van het nachtelijke bioritme van de huid: Intensive Abdomen & Hip Night Treatment en Intensive Bust Volumizing Night Serum. De innovatieve ingrediënten zijn m.n. tijdens de nachtrust actief. Micro-Patch® houdt deze in de behandelde huidzones en geeft deze geleidelijk vrij, waardoor beide formules longlasting actief en doeltreffend zijn. De unieke formules zijn verrijkt met plantaardige stamcellen en bieden snelle en zichtbare effecten, geleidelijk resulterend in een perfect en verleidelijk figuur.


Exclusieve anticellulite promotie!

Kies de behandeling die het beste bij u past – Van Collistar ontvangt u een gratis bijpassende verzorging voor dag / nacht.

Uw cadeau

Van 4 t/m 24 april ontvangt u bij besteding vanaf € 55,- aan Collistar cosmetica, waarvan één verzorgingsproduct, een trendy tasje met luxe mini producten cadeau
Bezoek www.collistar.nl en registreer u voor onze nieuwsbrief zodat u automatisch op de hoogte blijft van Collistar nieuws.

*NPD data, verkochte eenheden 2010, Italiaanse parfumerie, Selectieve Cosmetica, Totaal Beauty

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 19 april 2011 | 36 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Michelle op 19 april 2011 06:23

Jammer dat je gelijk zo veel moet besteden, is het een heel duur merk dan?

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 april 2011 06:59

Ik ben geen ‘u’, ik ben een ‘je’ :no: Ik vind het jammer dat je deze niet even zelf herschreven hebt. Dit berichtje voelt nu zo onpersoonlijk en niet op z’n plaats. Normaal voelt het alsof er een vriendin tegen me praat snap je, en dat is nu niet het geval.

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 22 april 2011 om 20:21:

Dat heb ik nu ook een beetje :(. Maar ja, dat moet ook kunnen, niet? Xx

[Beantwoorden]

Marleen antwoordt op 26 april 2011 om 14:20:

“dat moet ook kunnen, niet?” ehm nou nee. ik vind het niet kunnen, advertentie of niet, het zou prettig zijn om haar eigen tekst te lezen ipv de gekopieerde toegestuurde tekst. jammer

[Beantwoorden]


Door Samira op 19 april 2011 07:11

Dat kan ik wel gebruiken! hahah

[Beantwoorden]


Door Asmae op 19 april 2011 07:41

Leuke actie. En goed dat ze zo iets proberen, het gaat namelijk niet al te best met de verkoop van Collistar in Nederland. En volgens mij moeten ze die Italiaans manier van promoten weg schuiven en het op zen Nederlands doen. Ik maak hier geen gebruik van, ik blijf Chanel trouw. <3

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 april 2011 08:01

Sorry maar dit klinken echt als verkooppraatjes die ik toch nooit geloof… :-(
Het feit dat ze je met u aanspreken valt hier denk ik niet zo heel goed op zn plek.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 19 april 2011 08:23

word wakker met een perfect lichaam…. whahaha… yeah right!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 19 april 2011 09:22

Ik geloof er niks van:P

[Beantwoorden]


Door www.bysjanty.nl op 19 april 2011 09:24

Nee, dat ‘u’ komt op een site waar voornamelijk jonge mensen komen een beetje vreemd over en bovendien geloof ik sowieso al niet in deze verkooppraatjes…..

[Beantwoorden]

Helena antwoordt op 19 april 2011 om 10:06:

Ben ik helemaal met je eens…!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 april 2011 10:02

HHmmm…. ik weet niet zo goed wat ik hierover moet denken… Zo’n advertensie willen plaatsen op een site waar zulke jonge meiden komen?
En ik ben het wel met Asmae eens, ik denk dat ze het een beetje meer op ze hollands aan moeten pakken.

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 april 2011 10:23

Tja… Ik ben niet dol op zulk soort verkooppraatjes, helemaal niet als we met u aangeschreven worden. On the other hand: als deze inkomsten ervoor zorgen dat we van Vera Camilla kunnen blijven genieten, dan vind ik het best. Klik het gewoon weg :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla op 19 april 2011 10:34

Dit is een advertentie wat ik via het bureau wat alle advertenties voor mij regelt, zo aangeleverd heb gekregen. Het is geen advertorial die ik zelf heb gescrheven.

Ik snap dat het vervelend staat, omdat het wel in een post op de site komt. Maar dit soort advertenties zijn nieuw voor me, deze kwam onverwacht en dus moet ik nog een beetje mijn weg erin vinden.

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 19 april 2011 om 10:38:

Mag je ze zelf niet een beetje aanpassen?
Ik snap wel dat je iets bijverdient met je site, heb ik niets op tegen. Maar zo’n vooraf geschreven persbericht vind ik gewoon niet bij je passen, anders ben je altijd zo vlot en spontaan :/

[Beantwoorden]

Wendy antwoordt op 19 april 2011 om 13:34:

Ik vraag me ook af of je het niet mag herschrijven? Ik vind het trouwens wel ontzettend tof dat je zo reageert op een kritiekpuntje, want je bent ´t aan ons natuurlijk niet verplicht om jezelf te verklaren. Ik vind dit inderdaad ook wat onpersoonlijk staan, maar ik stoor me er niet aan. Ik denk alleen wel dat de advertentie op jouw site een beetje misplaatst is, zeker als we met ´u´ aangesproken worden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 14:45:

Nee, ik kon het deze keer niet aanpassen helaas! Maar ik heb het er over gehad met de persoon die de advertenties voor me regelt en de volgende keer gebeurt het anders.

Het is geen advertorial zoals jullie normaal zien, dat het is het vervelende eraan. Het is een beetje zoals de krant ook standaard advertenties aangeleverd krijgt en die zo plaatst. Alleen staat het bij mij gelijk zo prominent op mijn blog helaas.


Door Janice op 19 april 2011 12:15

Dit is echt een kansloze reclame.
Kom op zeg, wie trapt hier nou in? Je bent wel heel erg dom als je denkt dat die troep werkt xd

[Beantwoorden]


Door leen op 19 april 2011 14:09

hoezo ik zet reclame op mijn site zodat ik geld verdien ? :S
valt me van je tegen ..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 14:46:

Hoezo valt dat van je tegen? Ik werk hard en veel aan deze site, maar ik moet mezelf ook kunnen onderhouden. Als ik nog een baan hierbij moet gaan zoeken, dan zal veracamilla.nl een stuk leger zijn.

Snap niet echt wat er mis is dat ik geld wil verdienen/geld verdien met mijn site?

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 19 april 2011 om 18:41:

Vera, er is helemaal niets mis mee!
Je bent echt goed bezig!!!
Doe zo verder!
Ben blij dat we bij jou alles op je site kunnen lezen!!

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 april 2011 14:12

Ik vind je website hardstikke leuk en ik begrijp dat je de reclames nodig hebt. Maar ik vind dat je wel eens kritisch mag kijken of een bepaalde reclame bij jouw doelgroep past en of je achter het product staat. Ik kan me niet voorstellen dat je echt gelooft dat dit spul werkt.
Jammer dat je het klakkeloos overneemt, alleen maar om er geld voor te krijgen. Dat tast je geloofwaardigheid wel een beetje aan.

[Beantwoorden]

Arantxa antwoordt op 19 april 2011 om 15:03:

Ik begrijp je standpunt, maar helaas werkt het in de business niet altijd zo dat je een advertentie ‘wel’ of ‘niet aan kan nemen. Niet altijd heeft Vera een keus.
Bovendien spreek je jezelf op een punt tegen, want je zegt eerst “jammer dat je het klakkeloos overneemt” en vervolgens zeg je “dat tast je geloofwaardigheid aan”. Het is je duidelijk opgevallen dat deze advertentie niet door Vera is geschreven, dus hoezo tast dit haar geloofwaardigheid dan aan?

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 19 april 2011 14:53

veracamilla,heb je dit zelf geschreven of is dit echt een advertentie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 14:57:

Dit is echt een advertentie. Advertorials heb ik wel zelf geschreven.

[Beantwoorden]


Door Roosje op 19 april 2011 14:57

Joh maak je toch niet zo druk mensen, als je geen advertenties wilt lezen dan sla je deze toch gewoon over?
Jullie kunnen blij zijn dat veracamilla.nl bestaat, dat ze er wat geld mee verdiend mag ook wel voor de tijd die ze er in steekt ( wat erg veel is neem ik aan, aangezien al die super artikelen! ).

[Beantwoorden]


Door daisy op 19 april 2011 15:46

Hey vera trek het je niet aan hoor! Er staat duidelijk “advertentie” boven het artikel.

Ook ben ik het oneens met dat collistar een slecht merk zou zijn, de advertenties zijn mischien een beetje bagger maar ze hebben wel goed spul.

Ik gebruik er al jaren de Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt
superbruinende spray van hun. Ik werd vroeger never nooit bruin, heb ook blond haar, blauwe ogen en een zeer lichte huid…
Sinds ik die tanningswater van collistar gebruik word ik in de zon echt mega super duper bruin! Niet normaal meer!!! deze tanningswater moet je wel onder je zonnebrandcreme aanbrengen… Ik kan echt niet meer zonder.. aanrader dus!

[Beantwoorden]


Door gitta op 19 april 2011 16:10

ik snap hélémáál en dan ook echt helemaal niks van deze advertentie…
heb je deze advertentie zelf geplaatst of…???
jammer dat je het niet even heb herschreven zodat ik (en de rest denk ik ook) er nog een beetje van snapt.
srry.

en ff berichtje met een heeeel ander onderwerp… waar in g**snaam zijn de smilies gebleven! ik zie ze niet ik kan ze niet vinden en bijna iedereen heeft gewoon smilies in de berichtjes staan… ik vind het jammer dat ik geen smilies meer kan gebruiken.

[Beantwoorden]

Aniek antwoordt op 19 april 2011 om 19:02:

de smileys staan gewoon boven het tekstveld…
en ik snap helemaal niks, echt helemaal niks, van jou reactie. Komt niet echt respectvol over. En als je de rest van de reacties had gelezen, had je eruit kunnen begrijpen dat Vera deze tekst niet heeft herschreven, maar gewoon heeft geplaatst.

Vera, mij maakt het helemaal niks uit dat je dit plaats, juist alleen maar goed voor ons, omdat je hierdoor meer producten kan kopen. En voor ons kan testen.
En als er mensen zijn die het een onzin stukje vinden, dan slaan ze dit toch over? Je hoeft niet alles te lezen wat op een site staat ;-) Ik lees ook niet alles.

Ga zo door, je ziet echt heel veel vooruit gang. En daardoor blijf ik je site elke dag netjes bezoeken!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 april 2011 20:11

Sjongejongejonge wat een verschrikking zeg, Vera plaatst een advertentie. Dat kan natuurlijk niet!
Nee dat meen ik niet, ^^) ik vind het juist fijn dat je zo duidelijk er bij hebt gezet dat het een advertentie is. Dat mensen er dan voor kiezen het open te klikken en te lezen, is een beetje hun eigen schuld.
Je bent transparant genoeg om er bij te zetten dat het een advertentie is en dan moeten mensen imho niet zo zeuren. Je steekt hier razend veel tijd in en dit is een manier om er toch nog iets aan te verdienen. Want wat je zegt denk ik dan ook: als je nog een baantje moest nemen naast het onderhouden van je site dan zouden er veel minder artikelen zijn. en dat is dan natuurlijk ook weer niet goed. :/

Lekker af en toe zoiets plaatsen hoor, als je het op deze manier blijft doen is dat helemaal geen probleem. Laat ze maar kletsen :smak:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 april 2011 om 22:33:

Thanks Lisanne, heel lief van je :$

[Beantwoorden]


Door Avery op 19 april 2011 20:30

Volgens mij is reclame altijd stukken effectiever als jij het reviewt en je ongezouten mening erover geeft, jammer dat die collistarmensen dat niet weten, want dit voegt volgens mij echt helemaal niets toe.

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 19 april 2011 21:27

Jullie laten een tijdschrift toch ook niet in de schappen liggen omdat er advertenties in staan?

[Beantwoorden]


Door Ilona op 20 april 2011 08:35

hey Vera!

Heb je de producten zelf ook om de testen? Ik ben namelijk wel eens benieuwd of het werkt! Nou ik hoor graag van je!

liefs ilona

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 april 2011 10:51

Pff, wat een gedoe in de comments! Ik had dit artikel in eerste instantie gewoon geskipt, dat zouden meer mensen moeten doen! ;) Leuk dat je er wat bij krijgt, vaak ook bij merken als Clinique! Vind het altijd wel leuk meegenomen als je toch al van plan bent veel uit te geven :)

[Beantwoorden]


Door nathalie op 22 april 2011 18:24

Hai Vera,

Ik ben wel benieuwd naar de collistar buik en taille, zou je die kunnen testen? vind het namelijk best veel geld en straks werkt het niet..
Ben benieuwd!
gr nathalie

[Beantwoorden]