Anna & Janny testten de Reebok Easytones

Vorige week stond mijn review van de nieuwe Reebok Easytones online. Ik heb deze schoenen getest, maar ook jullie konden je opgeven om een paar Easytones te winnen en voor mij te reviewen. Jullie mailden massaal en uit de vele inzendingen heb ik 18-jarige Anna uit Westervoort en de 29-jarige Janny uit Alkmaar gekozen om de schoenen te testen. Dat hebben zij gedaan en jij kunt nu lezen wat ze van de Reebok Eastyones vonden!

Image Hosted by ImageShack.us

Anna, 18 jaar.
Vol spanning wachtte ik vorige week op de deurbel, welke Reeboks staan er voor mij klaar?! De deurbel ging en ik maakte de doos open. Een paar witte Easytones met paarse accenten, I like them! Ze zijn niet heel erg fashionable, ze zien er vooral uit als een paar sportschoenen. Wel is het erg leuk dat er paarse accenten zijn aangebracht, dat maakt ze toch wel girly! Ik moet zeggen, ze zijn zeker stukken mooier dan die afgrijselijke ShapeUps! Ze zijn vooral lekker comfortabel tijdens een dagje shoppen of wandelen.

De schoenen voelen heerlijk aan, ze sluiten goed aan op de voet en door de airkussentjes lijkt het of je op sloffen loopt. In het begin is het wat onwennig, omdat je steeds op een soort bal moet lopen. Later is dit gevoel helemaal verdwenen en zitten de schoenen hartstikke lekker!

Of de Easytones iets voor mijn benen en billen doen, dat weet ik niet. Een week testen is daar erg kort voor natuurlijk. Wel voel je echt dat je anders loopt, ik sta erg rechtop, wat je ook met pumps hebt. Dat vind ik erg prettig, omdat ik nog wel eens last heb van een holle rug (waardoor ik weer rug/nekklachten krijg). Ik hoop dat ze op termijn iets voor mijn been/bilspieren doen omdat ik niet sport en mijn benen al zwabberen na een paar trappen gelopen te hebben.

Image Hosted by ImageShack.us

Janny, 29 jaar.
Ik vond het echt helemaal geweldig toen ik een mailtje ontving waarin ik te horen kreeg dat ik de Reebok Easytones mocht testen. Ik heb zelf erg smalle voeten en een halve maat, waardoor prettige schoenen vinden vaak een probleem is. Ook krijg ik geen eelt op mijn voetzolen, dus ik krijg vrij snel zere voeten als een schoen dunne zolen heeft. Daar komt nog bij dat mijn lichaamsvet zich vooral heeft opgehoopt op mijn achterwerk en bovenbenen, dus de Reebok Easytones leken mij daarom erg interessant om te testen.

De onderkant van de schoenen heeft extra bollingen op het midden van de zool. Deze zorgen ervoor dat je uit balans staat, waardoor je zelf moet corrigeren door je spieren aan te spannen. Als je stilstaat voel je dit best goed, soms heb je het idee dat je staat te wiebelen. Maar als je loopt merk je er eigenlijk vrij weinig van, je spant vanzelf de juiste spieren aan om weer in balans te komen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik zelf op moest letten dat ik goed corrigeerde.

De schoenen zitten enorm comfortabel en hebben een ingebouwde bescherming tegen geurtjes. Ik kon geen enkelsokken vinden toen ik in het park ging wandelen, dus heb ik ze zonder sokken *huiver* aangedaan. Ookal heb ik normaal enorme zweetvoeten, er was geen geurtje te vinden in de schoenen na ze een uur aangehad te hebben en dat terwijl ik in de volle zon heb gewandeld. Dat werkt dus echt heel erg goed! Ook lopen ze enorm prettig, je kunt echt merken dat ze ontworpen zijn om te wandelen.

Omdat ik geen eelt aanmaak, heb ik erg gevoelige voetzolen. Als ik dus te lang steun op een plek op mijn voet dan gaat dat op een gegeven moment branden. Zo kan ik bijvoorbeeld nooit heel lang hakken dragen, omdat de muis van mijn voet dan gaat branden. Bij de Easytones had ik dat dus juist een stuk onder de muis van mijn voet, precies waar de eerste grote bobbel zit. Zolang ik aan het lopen ben heb ik er geen last van, maar als ik een tijdje stilsta gaat het na een tijdje wel branden.

De grote vraag is natuurlijk: Werken ze? Ik heb ze op verschillende manieren getest. Met boodschappen doen, in huis klusjes doen, en uitgebreid wandelen. Als ik kleine stukjes loop, merk ik niets wat spierpijn betreft, maar ik heb dan ook lopend werk, dus spierpijn krijg ik niet zo snel in mijn benen. Na het uurtje wandelen heb ik wel enorme spierpijn gehad, en dan vooral in mijn kuiten. Dus ik merk heel goed dat ik die spieren extra heb aangespant. De dag erna had ik namelijk nog steeds spierpijn! Blijkbaar gebruikte ik die specifieke spieren niet zo heel veel voor ik de Easytones gebruikte. Ik blijf deze schoenen zeker gebruiken aangezien ik vrijwel overal naartoe loop, is dit een ideale manier om mijn beenspieren wat meer te trainen. Ik ben heel benieuwd om te zien of ze op de langere termijn ook strakkere benen gaan geven.

Lieve Anna en Janny, bedankt voor het reviewen van de Reebok Easytones, ik hoop dat jullie nog veel plezier van de schoenen zullen hebben!

Deze twee dames hebben ook hele leuk blogs, dus neem zeker ook even een kijkje op de blog van Anna en op die van Janny.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 28 april 2011 | 30 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Mij op 28 april 2011 10:15

Dit lijken me echt fijne schoenen! Vooral omdat je die zweetvoet-geurtjes er niet in ruikt ;) En natuurlijk omdat ze zo te lezen heerlijk lopen!

[Beantwoorden]


Door milou op 28 april 2011 10:17

Echt leuk!

Ik zag ze gister staan bij de Makro en toen dacht ik nog… hmmm… zal ik ze kopen aangezien ik er op al die blogs van die goede verhalen over heb gelezen!

[Beantwoorden]

milou antwoordt op 28 april 2011 om 10:18:

Ik heb ze trouwens uiteindelijk niet gekocht :P

[Beantwoorden]


Door José op 28 april 2011 10:55

Huh geen eelt aanmaken? Nou.. dan heb je teminste ook nooit dat gedoe met die eeltkrabbers enzo :) Maar het is wel irritant dat je daar dan last van krijgt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 april 2011 om 11:03:

Ja, dan zijn je voeten super gevoelig lijkt me!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 28 april 2011 om 12:28:

Volgens mij is het dan juist niet verstandig om geen sokken eronder aan te trekken.. Maar leuke reviews!

[Beantwoorden]


Door charile op 28 april 2011 11:55

Ze lijken mij echt fijn!
‘xx

[Beantwoorden]


Door julia op 28 april 2011 11:59

Ik ga ze vandaag kopen, ze lijken me echt ideaal! Vera, weet jij in welke winkel in Arnhem ze verkocht worden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 april 2011 om 22:44:

Nee, maar wellicht bij Perry sport kun je het even proberen?

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 29 april 2011 om 23:54:

Jup, daar heb ik ze uiteindelijk ook gevonden. Ben er nu al dol op!

[Beantwoorden]


Door Eva op 28 april 2011 13:17

Nu wil ik toch ook zo’n paar hebben, ik heb doorgezakte voeten dus zo’n paar lijkt me echt handig, ook al zijn ze niet fashionable !

[Beantwoorden]


Door Linsey unebeauty op 28 april 2011 13:28

Ze lijken me erg fijn! Zeker aangezien ik echt heel vaak last mijn rug heb:)

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 28 april 2011 14:39

Blijven leuke schoenen! Ikdenk dat ik er toch ga kopen!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 28 april 2011 14:54

Super leuk, maar je moet inderdaad maar afwachten of het werkt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 april 2011 15:23

lijken me wel fijne schoenen maar de schoenen van Anna vind ik echt super ugly

[Beantwoorden]


Door femke op 28 april 2011 15:35

(: even iets heel anders:, waarschijnlijk wist je het al maar het is 50%korting bij de kruitvat voor alle make-up dus dat wou ik even kwijt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 april 2011 om 22:44:

Heb ik vermeld op twitter! ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 28 april 2011 15:38

Lijken me fijne schoenen! En ook leuk geschreven ;) xx

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 28 april 2011 15:39

Grappig dat het echt werkt! En ook leuk geschreven allebei ;)

[Beantwoorden]


Door Avery op 28 april 2011 15:48

Ahh ik kan ook vaak geen sokken vinden :( Maar dan duik ik altijd in de sokkenla van mijn pa, werkt uitstekend :D

[Beantwoorden]


Door Samira op 28 april 2011 15:58

Superleuke review!!!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 28 april 2011 16:04

Leuke reviews en nog gefeliciteerd meiden!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 april 2011 16:12

Leuke reviews! Ze lijken mij fijne wandelschoenen :)

[Beantwoorden]


Door Aileen op 28 april 2011 19:13

“(…) ze zijn zeker stukken mooier als die afgrijselijke ShapeUps”
‘Als’ moet ‘dan’ zijn :)
Maar leuk stukje! Ik had ook al zoiets op Beautygloss gezien.
Kus,.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 28 april 2011 om 22:33:

Oeps ja klopt, ik zie het nu ook! Ik ben nog steeds helemaal blij met de schoenen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 april 2011 om 22:43:

Zal het aanpassen en meer blogs hadden deze contest inderdaad!

[Beantwoorden]


Door José op 28 april 2011 19:47

oeeehhhw ruik ik daar de geur van versgebakken spam??

[Beantwoorden]


Door joel op 28 april 2011 21:54

Ik heb er een modeshow op gelopen (ongeveer een uurtje) en damn, wat had ik die avond een spierpijn! :p

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 29 april 2011 16:46

Leuke reviews, ik denk dat ik ze ook eens ga kopen ;D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 april 2011 20:44

Wow, pretty weird dat je spierpijn van schoenen krijgt :O Wel vet.

[Beantwoorden]