Wij gaan verhuizen

Of nou ja, mijn site en foto’s hebben een beter thuis gevonden. Gelukkig maar, want mijn site is de laatste tijd meerdere malen per dag onbereikbaar, laadt tergend langzaam en doet het bij sommige bezoeksters zelfs helemaal niet meer.

Het huis werd te klein voor mijn site. Webreus heeft 1 jaar lang mijn site prima gehost, maar ik zal heel blij zijn wanneer ik verhuis ben naar een host die betere zorg heeft voor mijn kindje. Ik kan er namelijk wel om janken dat mijn site zó slecht te bereiken is. Vervelend voor jullie en voor mij, want ik kan zelf ook nauwelijks ‘in’ de site werken omdat hij zo sloom is en nauwelijks of niet laadt.
De aankomende week ben ik druk bezig met de verhuizing, waardoor er minder posts online zullen staan en jullie vooral filmpjes zullen zien. Het is natuurlijk zonde als ik artikelen plaats die nauwelijks gelezen worden. Bloglovin’ pikt ze niet eens meer op (daar staat als laatste de post over de budget flakies).

Ik laat het jullie weten wanneer we verhuist zijn en het is de bedoeling dat de site dan weer als gesmeerd werkt! Ook de foto’s gaan verhuizen, want ik krijg steeds meer mails dat deze het ook niet (altijd) doen. Die worden dus straks vanaf Photobucket geüpload en niet meer vanaf Imageshack.

Ik hoop dat jullie het begrijpen. Check de aankomende dagen dus vooral mijn YouTube kanaal (abonneer je gelijk even, dat is nog veel handiger) zodat je up-to-date bent van de laatste video’s.

Eventuele tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Edit: Jullie zullen niks van de verhuizing merken. Veracamilla.nl zal gedurende de verhuizing gewoon bereikbaar blijven en zal daarna ook nog gewoon veracamilla.nl zijn. Er veranderd voor jullie dus praktisch niet, behalve dan dat de site het straks weer (goed) doet!

Twitter Facebook
Categorie: Site | 21 maart 2011 | 32 reacties

Reacties

Door Charile op 21 maart 2011 07:26

Leuk!
Hij deed het idd soms niet bijv gistermiddag ;)
‘xx
Veel succes!

[Beantwoorden]


Door dannique op 21 maart 2011 07:31

Leuk.. hij laad idd heeeel langzaam.. <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 maart 2011 07:49

Ik moet zeggen dat ik zelf nog niet vaak problemen heb gehad dat je site het niet deed, maar dat hij het dadelijk nog beter doet is natuurlijk top! (A)

[Beantwoorden]


Door Sarina op 21 maart 2011 07:50

Nog nooit last gehad met de site.
Deed het bij mij altijd mja zou wel geluksvogel zijn :P.

Komt uitslag van wedstrijd van de nivea doekjes nog online. ?

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 maart 2011 07:54

jaa bij mij deed je site ook al een beetje raar.
succes meid!

[Beantwoorden]


Door Iman op 21 maart 2011 08:15

Jammer, maar het is wel beter.
Ik vind je artikeltjes harstikke leuk maar om dit kan ik best wel wachten! :D
Veel succes!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 21 maart 2011 08:36

Bij mij laadt de site ook heel erg traag, vooral de foto’s! Fijn dat je er wat mee doet en het straks hopelijk opgelost is! Dan kunnen we nog meer van VeraCamilla.nl genieten ;)
Oh en dat er wat meer filmpjes komen, vind ik helemaal niet erg hoor.. Die zijn juist zo leuk :D

[Beantwoorden]


Door soraya op 21 maart 2011 08:44

maak ander in de tussen tijd een filmpje met tekst gewoon waar jij niet op staat en dan doe je iedere tekst 10 sec. je kan altijd door spoelen en op pauze zetten . uuh nou doei doei veel sterkte met je site :wave: :hearts:

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 21 maart 2011 08:53

Succes met de verhuizing, hoop dat alles soepel verloopt voor je! Ik ga komende week fijn van je filmpjes genieten!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 maart 2011 08:58

Dat was het dus! Ik begon al te twijfelen of het aan mijn computer lag…
Fijn dat je verhuist!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 21 maart 2011 10:24

Photobucket is echt aan te raden en werkt zeker beter dan Imageshack. Ik ben ook net overgestapt en het werkt prima. ;) Ik hoorde wel dat je naar verloop van de tijd moet betalen om je afbeeldingen te uploaden maar het bedrag valt erg mee!

Toevalig ben ik ook aan het overstappen, maar dan náár Webreus! Maar mijn site is lang niet zo groot als die van jou dus hopelijk blijft hij het bij mij wel doen! Succes met verhuizen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 maart 2011 om 10:13:

Klopt, ik moet sowieso betalen anders zit ik al in 1 dag over m’n limiet heen ;) maar het is €20 per jaar, geen geld.

En oei…. ik hoop dat je je nog bedenkt want webreus is echt heel erg slecht.

[Beantwoorden]


Door Lies op 21 maart 2011 11:07

Wat fijn voor jou! En natuurlijk ook voor ons :-)
Heel begrijpelijk dat je daarom wat minder artikelen zult plaatsen. Geen probleem wat mij betreft!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 21 maart 2011 11:56

Ja, dat merkte ik de laatste tijd ook. Hij was soms onbereikbaar(?) Ik dacht dat ligt aan mijn laptop. Niet dus! Veel succes met de verhuizing! Ik hoop dat je wel blijft bloggen. Want je bent echt heel goed! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Bloos op 21 maart 2011 12:18

Oh wat fijn zeg! Ik merkte inderdaad ook al dat hij wat langzamer is dan normaal. Hopelijk gaat het allemaal soepel. ;)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 21 maart 2011 15:05

Ahww superjammer!
maar misschien ook wel weer leuk iets nieuws ondekken?
Misschien vind je het wel een super fijn programma, :)

Filmpjes zijn trouwens alleen maar leuk,
maak je geen zorgen!!! :hearts:

xxx Rachel

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 maart 2011 15:12

Hopelijk werkt die straks weer helemaal goed, zodat je er zelf ook goed in kan werken:D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 maart 2011 15:17

handig, hopelijk kan je er straks zelf ook weer goed in werken. En wordt de site weer sneller;D

[Beantwoorden]


Door Jiska op 21 maart 2011 16:30

Hij laat inderdaad best langzaam :gaap: Ik ben blij dat, dat beter word ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 maart 2011 17:06

Ik had er ook al last van, daarnet laadde je site al niet en al een paar weken kan ik ook niet altijd al je foto’s zien. Ik was al bang dat het aan mijn computer lag of aan de internetverbindnig ofzo. Fijn, dat je het kan én gaat oplossen. En btw filmpjes zijn óók leuk! ;)
x

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 21 maart 2011 17:27

Wat fijn! Ook fijn voor jou. :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 maart 2011 19:15

Veel succes.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 maart 2011 19:24

Bij mijn bloglovin komen de artikels wel te staan. Maar wel fijn dat je gaat verhuizen!

[Beantwoorden]


Door Samira op 22 maart 2011 20:55

Ok nice to know :)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 22 maart 2011 21:11

Hm, bij mij deed hij het via bloglovin enzo altijd prima :) Zo kom ik hier elke dag terecht! Maar als er sommige lezeressen er wel problemen mee hebben en jij zelf ook is het idd maar beter. Succes!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 22 maart 2011 21:17

Waarom zet je je foto’s eigenlijk niet gewoon op je eigen webhost, dus op je eigen site? Als de site het dan doet, doen de foto’s het ook.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 maart 2011 om 10:12:

Dat kost me echt een vermogen…

[Beantwoorden]


Door Annika op 23 maart 2011 08:30

Veel succes Vera! 8-)

[Beantwoorden]


Door lusan op 23 maart 2011 17:08

komen de filmpjes ook gewoon hier, op je site, of alleen op je youtube-kanaal ^^) ?

[Beantwoorden]


Door Renee op 23 maart 2011 17:53

Hoi,

mijn bloglovin pikte de laatste dagen juist heel veel artikel achter elkaar op, ook standaard WordPress dingen.
Ik hoop voor je dat alles snel rond is.

x

[Beantwoorden]


Door Mariel op 24 maart 2011 19:52

Door Kirsten op 27 maart 2011 20:30

Hij ging de laatste tijd wel langzaam ja..
Veel suces<3

[Beantwoorden]