Filmen met de Canon 550D

Alwin, a.k.a Your Smokin’ Dog maakt leuke en mooie video’s op YouTube. Zoals jullie weten heb ik sinds kort een eigen spiegelreflexcamera, de Canon 550D met 18-55 lens. Deze heeft Alwin ook, en de kwaliteit van zijn video’s is werkelijk om je vingers bij af te likken. Ik wilde graag weten hoe hij filmt en dus heeft hij speciaal voor mij een filmpje gemaakt met fijne basic tips!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik vind het zelf een hele handige tutorial en ik ga morgen (wanneer ik tijd heb) gelijk oefenen. Ik ben namelijk nog erg slecht in filmen en ik vind het ook een beetje eng maar met Alwin’s hulp kom ik sowieso al een eind op weg. Bekijk ook zeker even zijn andere video’s!

Vind jij het leuk om te filmen?

Twitter Facebook
Categorie: Anders Video | 21 maart 2011 | 12 reacties

Reacties

Door Kim op 22 maart 2011 19:31

Ik ben benieuwd naar je resultaten!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 maart 2011 20:57

Wat een mooie kwaliteit van filmen! En aardig dat hij dit heeft gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Nana op 22 maart 2011 21:01

Wat tof dat hij dat doet ^^ Hoezo vind je het eng om te filmen? Je straalt het iig niet uit in je filmpjes haha (:
Ik vind het zelf wel leuk om te filmen, maar vind het stiekem ook wel eng hoor :P Maar ik heb ook geen goede equipment ervoor, dus dan is het al minder leuk ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 maart 2011 om 10:12:

Het filmen zelf vind ik niet eng, maar de canon 550D wel, haha. zo’n professioneel ding! :P

[Beantwoorden]


Door Samira op 22 maart 2011 21:03

Lief vn hem dat ie een filmpje voor je maakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 maart 2011 om 10:11:

Lief he! echt super tof ^^(

[Beantwoorden]


Door Sandy op 22 maart 2011 22:03

Wat een prachtig ding..! Ik heb er het geld net niet voor over maar toch gaaf!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 22 maart 2011 22:23

Heey Vera, ik heb een nikon en een macbook pro, de combinatie is prima, als ik de camera aansluit met het kabeltje dan hoef ik imovie maar te starten en dan “importeer vanaf camera” en dan importeert ie en als ik hem dan gemonteerd heb dan kun je boven in het menu op “deel” klikken en dan op “youtube”. ben benieuwd of je hem gaat kopen en hoe je filmpjes dan worden;). xx

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 maart 2011 16:35

Wat een handig filmpje! Zeker handig voor mensen die dus die camera hebben (ik dus niet :(),
maar hij heeft dus geen automatische focus?

[Beantwoorden]


Door Laine op 23 maart 2011 19:28

Nee hij haalt de lens er zooo fout af oei ik heb gewoon medelijden met de hele body haha ! K ga zelf binnenkort mn Nikon inruilen voor een D90 , kan je ook mee filmen. Heb nu een iets simpeler model met drie lenzen. Hou zoveel van mn hobby/werk !

[Beantwoorden]


Door Sophie op 23 maart 2011 19:39

Wat een plesante jongeman!

[Beantwoorden]


Door marthe op 25 maart 2011 22:39

mijn broer heeft net dezelfde trui!!!
^^) ^^)

[Beantwoorden]