Aloë Vera verzorgingsproducten

Je hebt vast wel eens gehoord van Aloë Vera, een bekende plant met mijn naam erin. Nu hoor ik je denken: dat kan natuurlijk alleen maar goed nieuws betekenen. En ja, dat is zeker het geval. Het is niet voor niets dat deze plant in veel verzorgingsproducten zit. Het sap van deze plant werkt namelijk onder andere helend voor acne, een verbrande huid, of andere wondjes.

Image Hosted by ImageShack.us
De webshop FairBodyCare verkoopt verschillende producten van Dr. Kumar met Aloë Vera erin. Aloë Vera is voor heel veel dingen goed, je kunt het bijvoorbeeld ook drinken. Maar vandaag focus ik alleen op de huidverzorging en de gels die ik getest heb. Aloë Vera kan baten bij een hele reeks huidproblemen. Het verlicht op een natuurlijke manier onder andere jeuk, pijn en ontstekingen. Bij huidinfecties (zoals acne) en bij brandwonden werkt het sap van deze plant ook heel goed. En nu kan je het sap van de Aloë Vera plant gewoon in een tube kopen als huidverzorging!

Image Hosted by ImageShack.us
Ik heb drie Aloë Vera gels. Een gewone gel, een saffraan dagcrème en een Papaja reinigingsgel. Alle gels bevatten geen conserveringsmiddelen en komen in leuke en handige tubes van 115 gram. Door de kleuren van de gels kan je ze makkelijk uit elkaar houden, maar de etiketten zijn niet heel duidelijk en mooi. De stickers laten vrij snel los, en ook is er nergens op de tube een gebruiksaanwijzing te vinden. Op de achterkant van de tubes staat wel een kleine beschrijving van het product, maar die is niet altijd even duidelijk.

Image Hosted by ImageShack.us
Als eerste begin ik met de Aloë Vera huidgel. Deze gel bevat naast 1% natuurlijke essentiële olie alleen Aloë Vera. De gel kan voor vrijwel alle beschadigingen van de huid gebruikt worden. Hij werkt heel verkoelend, wat erg prettig is wanneer je je huid verbrandt hebt. Deze gel hebt ook heel goed tegen een geïrriteerde huid, voor wanneer je een (klein)allergische reactie hebt gehad. Ik vind het een prettige, basic gel, die voor nog veel meer zaken handig is zoals voor blauwe plekken, insectenbeten en eczeem.

Aloë Vera Huidgel €14.50

Image Hosted by ImageShack.us
De Aloë Vera gel met saffraan (Aloe Vera gel, Saffraan extract en essentiële olie) is een dagcrème met UV bescherming. UV is niet al te best voor je huid, dus een fijne dagcrème die je beschermt tegen UV-stralingen is eigenlijk wel een must. Saffraan zorgt ervoor dat je huid straalt en een gezonde gloed krijgt. Ik vind de dagcrème erg prettig, mijn huid reageert er heel goed op. Doordat mijn huid zo gevoelig is, raakt deze snel geïrriteerd door huidverzorgingsproducten. Maar als ik deze dagcrème heb opgesmeerd ziet mijn huid er juist rustiger uit. Wel moet ik naast deze gel nog wel een vette crème gebruiken, want voor mijn droge huid doet hij niets. De acne neemt echter wel steeds meer af naarmate ik het product langer gebruik.

Aloë Vera Dagcrème met Saffraan €16.00

Image Hosted by ImageShack.us
De Papaja huidgel (Aloe Vera gel, Papaja extract en essentiële olie) heeft een vrij onduidelijke omschrijving. Het is geen huidgel, meer een reinigingsgel, of eigenlijk masker. Deze gel kun je 2 a 3 keer per week als masker gebruiken om je huid diep te reinigen. Je brengt een flinke laag aan en laat deze 15 tot 20 minuten intrekken. Hij verwijdert dode huidcellen en werkt verzachtend. Ik vind dit een heerlijk masker, het resultaat met dit masker is niet direct zichtbaar, maar mijn huid voelt na gebruik gelijk een stuk zachter aan. Prettig!

Aloë Vera Huidreiniger met Papaja €16.00

Ik vind de Dr. Kumar Aloë Vera producten erg prettig. Ze zijn natuurlijk, niet agressief en mijn huid reageert niet geïrriteerd na het gebruik van deze producten. In tegendeel, deze producten kalmeren mijn huid juist. Ik vind het echt een prettig gevoel dat ik geen crème opsmeer waarvan ik bij de helft van de ingrediënten geen idee heb wat het is. Nee, ik weet precies wat ik op mijn huid smeer en dat is een fijn gevoel.

Voor mijn acne werken de gels goed, voor mijn droge huid minder. Wel vind ik de combinatie van de drie producten prettig, ze vullen elkaar goed aan. Aan de etiketten mag wel gewerkt worden. Beschrijvingen van de producten en de gebruiksaanwijzingen staan op de website, maar het is fijner als deze ook op de tubes staan. De etiketten zien er ook wat goedkoop uit, maar vorm van de tubes vind ik dan wel weer leuk.

Als je een gevoelige huid hebt, en last hebt van acne raad ik de Aloë Vera Huidgels zeker aan. Je kunt ze bestellen op FairBodyCare en de verzendkosten zijn gratis.


Reacties

Door katrien op 23 februari 2011 07:26

goede revieuw! mooie plaatjes :)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 23 februari 2011 07:42

Dat zien er goede producten uit, alleen een beetje prijzig wel ^^)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 23 februari 2011 07:42

Die eerste lijkt mij ideaal voor op vakantie.

[Beantwoorden]


Door Merel op 23 februari 2011 07:52

Oa, klink heel fijn, misschien als het weer wat warmer wordt, dat ik ze dan koop.

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 23 februari 2011 om 20:54:

Idd, zou ik ook doen ;)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 februari 2011 08:02

Van die gel producten zijn vooral fijn voor de zomer, nadat je in de zon hebt gelegen geeft dit een lekker cool effect :D:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 11:03:

Ahuh, i agree!

[Beantwoorden]


Door Tess op 23 februari 2011 09:01

Klinkt heel fijn!
Er staat trouwens onder de papaja huidreiniger ergens eet, en volgens mij moet dat het zijn.

[Beantwoorden]


Door Tess op 23 februari 2011 09:02

Klinkt heel fijn ^^) !
Er staat trouwens onder de papaja huidreiniger ergens eet, en volgens mij moet dat het zijn.

[Beantwoorden]


Door martina op 23 februari 2011 09:13

ik vind het er niet zo leuk uitzien voor de prijs.,,
maar aloe vera is wel heerlijk !
alleen zijn de verpakkingen wel klein ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 11:07:

Het zijn geen enorme tubes, maar ze hebben best een normaal formaat vind ik. In verhouding met hoeveel je gebruikt vind ik de tube van het masker wel wat klein.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 23 februari 2011 09:31

Klinkt echt heerlijk! Maar ik vind ze er wel inderdaad een een cheap uitzien voor die prijs, maar gelukkig werken ze wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Mounya op 23 februari 2011 09:36

HI VeraCamilla,

Ik had eigenlijk een vraagje, heeft helemaal niks met dit product te maken, maar ik ben op zoek naar een goede kwastenset, wat raad je me aan? Kan je een aantal sets noemen in diverse prijsklasse? of me misschien verwijzen naar het juiste artikel hiervoor, kan namelijk niets vinden.

Dank je wel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 11:08:

Ik heb zelf nog geen kwastenset gevonden die ik echt geweldig vond. Mail me anders even met wat je zoekt! info @ veracamilla.nl

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 februari 2011 09:45

Klinkt fijn zeg :O!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 februari 2011 09:45

Na hoeveel dagen zag je dat je huid goed reageerde op de dagcrème? En hoelang heb je het product in totaal gebruikt? (of gebruik je het misschien nog steeds)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 11:09:

Ik gebruik het nu een paar weken (en nog steeds), het duurde denk ik wel 3 weken voordat ik echt resultaat begon te zien. Maar dat is vaak met huidverzorging.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 februari 2011 09:47

Ik ben wel benieuwd alleen ik heb een vrij droge huid dus misschien is het niet zo geschikt voor mij. Wanneer ik trouwens aan Aloe Vera denk dan moet ik altijd aan Gran Canaria denken want daar wordt het op iedere hoek verkocht :)

[Beantwoorden]


Door Lies op 23 februari 2011 09:53

Hmm, die papaya gel lijkt me lekker!

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 februari 2011 09:55

Hey Vera,
ik heb een klein tip voor je ;-)
Als je een beetje droge huid/plekjes hebt kun je iedere keer als je de aloe vera aanbrengt een beetje mengen met Jojoba olie. Dit voorkomt het uitdrogen van die bepaalde plekjes.

[Beantwoorden]


Door Silva op 23 februari 2011 10:36

Klinkt echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 23 februari 2011 10:40

De 1e lijkt me fijn als reddertje in nood bij beten, zonnebrand etc.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 23 februari 2011 10:45

Ik gebruik altijd Aloë Vera als ik verbrand ben e.d. maar één keer op vakantie was de aftersun op, en moest ik daar nieuwe halen. Toen kocht ik een tube met Aloë Vera gel.. en het was knal groen. Nu is dat niet zo erg, maar als het eenmaal opgedroogd was, kon je het er gewoon vanaf rollen.. heel vies haha! Liep ik – zonder dat ik het door had in het begin – met van die vieze groene rolletjes over m’n benen.. bah! Verder werkt het wel heel fijn!

[Beantwoorden]

silke antwoordt op 23 februari 2011 om 10:56:

haha dat is apart :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 11:10:

Hahaha! Dat klinkt inderdaad lekker ;) wel sneu voor je dat je daar nog eerst mee rondgelopen hebt. :|

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 februari 2011 11:26

Ze klinken best wel goed die producten! :) Bedankt voor de reviews! :)

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 23 februari 2011 12:02

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 februari 2011 12:07

klinkt wel erg goed!

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 februari 2011 12:27

klinkt goed :D

[Beantwoorden]


Door Martijn Reintjes op 23 februari 2011 12:43

Super fijn dat je huid zo goed op onze producten reageert! En dank je wel voor je leuke review.
Je hebt helemaal gelijk over de labels, we zijn nu dan ook aan het kijken of we niet onze eigen labels kunnen gaan voeren. Die gaan er dan gelijk een heel stuk hipper uitzien. Stay tuned!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 16:01:

Klinkt goed! Ik ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 februari 2011 12:45

Ik vind gel poducten altijd erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Lize op 23 februari 2011 12:50

Helaas ben ik allergisch voor aloe vera! Heel onhandig, aangezien het tegenwoordig in zoveel producten zit!

[Beantwoorden]


Door Carolien op 23 februari 2011 12:52

Ik wil even een tip geven.
Bij de tuinen verkopen ze van het de tuinen ‘huismerk’ ook van alles met aloe vera! ik heb zelf een gel en een dag/nacht creme. Werkt enorm fijn. Voor pukkels én voor droge huid. Je huid wordt er lekker zacht van. Er is nog veel meer van. Ik heb ze toen in de aanbieding gekocht maar 1 potje kost 8 euro ofzo dacht ik. Maar zijn met regelmaat aanbiedingen op. Scheelt een hoop geld zou ik zo zeggen..

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 23 februari 2011 13:13

Klinkt fijn! Mooie foto’s ook ^^ Ik moet voor de zomer echt eens zo’n Aloë Vera gel gaan aanschaffen want volgens mij werkt het heerlijk verkoelend als je je hebt verbrand of gewoon in het zonnetje hebt gelegen.

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 februari 2011 13:20

Goede review! En mooie plaatjes!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 23 februari 2011 13:53

hoiiii hoiiii ;),

het ziet er wel lekker uit, waarschijnlijk ruikt het ook heel lekker!

Maar ik heb zelf geen last van puistjes etc, dus dan word het al snel overbodig denk ik!

Maar als het soms zo heftig is, kun je ook eens contact opnemen met een dermatoloog!

xxx

[Beantwoorden]


Door Samira op 23 februari 2011 14:11

Leuke foto’s en weeral een goede review !!!

[Beantwoorden]


Door Velaija op 23 februari 2011 14:30

Ziet er goed uit! Thanks for the review :hearts:

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 23 februari 2011 15:26

Klinkt wel goed maar ik vind de geur meestal niet zo goed… x|

[Beantwoorden]


Door Helena op 23 februari 2011 18:02

Je maakt me helemaal nieuwsgierig naar deze producten (A)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 23 februari 2011 19:01

Even een heel ander vraagje maar wil je weer eens een shoplog opnemen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2011 om 10:16:

staat vandaag online!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 februari 2011 19:06

Oh, die werking wat fijn voor je dat je acne langzamerhand weggaat! Heb al veel over aloë vera gehoord, maar nog nooit gebruikt. Deze lijken mij fijn en de prijs die valt ook wel mee :)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 23 februari 2011 20:48

Fijne review! Klinken allemaal als fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Essia op 23 februari 2011 21:44

Het klinkt echt geweldig. Denk je dat die dagcreme goed werkt voor een vette huid? Want ik ben echt al een tijdje op zoek naar een dagcreme die mijn huid niet nog vetter maakt, maar wel tegen de zon beschermt.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 24 februari 2011 07:03

[…] stond er een review online van verschillende Aloë Vera Huidgels. Niet gezien? Klik dan hier om het artikel te lezen. Later kreeg ik nog een mailtje van Martijn dat je nu als veracamilla […]


Door love op 18 april 2011 19:53

Enthusiasm is what will get you started. Practice is what keeps you going

[Beantwoorden]


Door Rob Rasner Comedy op 19 april 2011 00:36

By the way whats the latest on Bahrain awesome media stories just what do you really believe … Best wishes Rob Rasner Comedy

[Beantwoorden]


Door blogging op 19 april 2011 02:36

Keep functioning ,terrific job!

[Beantwoorden]