MAC Lip Erase – What’s the fuss about?

De MAC Lip Erase is een product wat ik al een tijd wilde hebben. En blijkbaar was ik niet de enige, want opeens zie ik de MAC Lip Erase overal weer voorbij komen. Natuurlijk gebruikt mijn favoriete engelstalige (ze woont gewoon in Eindhoven) YouTube goeroe Nikkie al eeuwen de Lip Erase en zij was dan ook de grootste reden waarom ik een paar weken geleden de Lip Erase kocht.

Image Hosted by ImageShack.us
Nikkie en ik hebben een paar dingen gemeen. We maken allebei video’s, houden van make-up, hebben blond haar… en we zijn allebei vrij bleek. Ik draag vrijwel nooit nude lips, maar Nikkie is zo’n beetje the queen of nude lips, en haar staan ze dan ook geweldig. Dus waarom mij niet? Met de MAC Lip Erase, ‘gum’ je je lippen uit. Je maakt ze net zo bleek als je huidskleur en zo tover je een stel nude lips tevoorschijn!

Image Hosted by ImageShack.us
Ik wilde graag weten waarom er zoveel ophef is over de Lip Erase, waarom vinden zoveel meiden dit product geweldig, “what’s the fuss about?” zoals het in de titel ook al staat. De Mac Lip Erase Lip Balm (zoals het product voluit heet) komt in twee tinten, Pale en Dim. Pale is de lichtste kleur en ook de kleur die ik gekocht heb. MAC Lip Erase komt in dezelfde verpakking als de Tinted Lip Conditioner. Een vrij plat plastic potje met een zwarte, bolle schroefdop.

Image Hosted by ImageShack.us
Je zou zo kunnen denken dat dit een concealer is. Dat is ook de reden waarom veel beautyfreaks dit product aanschaffen. Je kunt namelijk ook heel goed concealer gebruiken voor nude lips, maar concealer droogt je lippen snel uit. De Lip Erase is een lipbalsem en doet dat dus niet.

Image Hosted by ImageShack.us
De Lip Erase is lekker romig en geeft veel kleur af. Het product is echt zacht, en daarin niet te vergelijken met een concealer.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik heb van nature -zoals je kunt zien- vrij donkere lippen. Hier zie je ze volledig au naturel, met helaas een paar velletjes. Excuus daarvoor.

Image Hosted by ImageShack.us
Hier heb ik de MAC Lip Erase opgesmeerd. Zoals je ziet zijn mijn lippen gelijk een stuk lichter. Wanneer je nu een lipgloss of lipstick aanbrengt, komt de kleur van dat product veel beter tot zijn recht doordat je lippen nu zo licht zijn. Wel zijn velletjes heel goed zichtbaar wanneer je de Lip Erase hebt aangebracht. Glad gescrubte lippen zijn dus een must.

Image Hosted by ImageShack.us
En met sommige lipgloss gaat de Lip Erase gewoon niet goed samen. Hier draag ik de Gosh On Stage Lipgloss in 100 over de Lip Erase heen. Behalve dat het door de parelmoerglans en transparante dekking van de lipgloss, en de lichte ondergrond van de Lip Erase net lijkt dat mijn lippen blauw zijn aangelopen, hopen de lipgloss en Lip Erase ook lelijk op.

Image Hosted by ImageShack.us
Zoals ik al eerder noemde heb ik best gepigmenteerde lippen. Hier zie je mijn lippen zonder de MAC Lip Erase en met een laagje NYX Mega Shine Lip Gloss in Beige. De lipgloss lijkt nu best donker, maar hoe is dat wanneer ik er Lip Erase onder draag?

Image Hosted by ImageShack.us
Hier draag ik een laagje MAC Lip Erase en de NYX lipgloss in Beige. Nu pakt de lipgloss veel lichter uit, een groot verschil met de foto hiervoor. Persoonlijk vind ik dit mooier, en het staat me ook beter. Maar het is een kwestie van smaak!

Image Hosted by ImageShack.us
Je kan ook makkelijk alleen de MAC Lip Erase dragen, zonder er verder nog lipproducten overheen te smeren. Op deze full-face foto heb ik dat, en ik vind het best mooi staan. Hoewel ik eerlijk moet zijn dat het even wennen is, en zeker niet altijd en bij iedereen zal staan. Doordat je lippen nu zo licht zijn kan je er ook uitkomen te zien als een wandelend lijk, in plaats van een naturelle schoonheid.

De MAC Lip Erase is een aanrader voor alle meiden die fan zijn van nude lips, of gepigmenteerde lippen hebben en willen dat een lichtroze lipgloss ook écht lichtroze op hun lippen uitpakt. De Lip Erase is een lipbalsem en daardoor heerlijk zacht, in tegenstelling tot wanneer je concealer zou gebruiken. Er hangt wel een lichte foundationgeur aan, maar deze ruik je nauwelijks.

Pas wel op wanneer je velletjes op je lippen hebt, want die worden met de Lip Erase goed zichtbaar. En smeer ook niet teveel op, want wanneer je de lip erase in combinatie met een ander lipproduct gebruikt, kan dat er wat onnatuurlijk op je lippen uitzien.

MAC Lip Erase Lip Balm in Pale kost €16 en is te koop bij de MAC Pro Store in Amsterdam.


Reacties

Door Lies op 23 februari 2011 16:05

Wauw, het staat je echt heel erg mooi! Ik vind nude lips heel gaaf, maar helaas staat het me niet :-(

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 februari 2011 16:06

ik wil hem ook!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 23 februari 2011 16:07

Ik vind de laatste foto het mooist, zo naturel met alleen de Lip Erase. Voor mij zou het niks zijn, heb al redelijk lichte lippen van mijzelf :)

[Beantwoorden]


Door lena op 23 februari 2011 16:10

gadver ik vind het echt niet mooi. een roze lipgloss ofzo staat je veel beter. vind het maar gek mensen die zoiets bedenken. nikki staat het echter wel, maar bij haar vind ik een lipgloss ook veeel mooier. maarja iedereen zen mening. :blink:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 23 februari 2011 16:10

Staat je goed!
Bij mij ziet het er echt NIET uit :crazy: .
Misschien vinden anderen het er wel mooi uit zien bij mij, die mijn megagepigmenteerde lippen niet vaak zien. :kisss:

Mooie foto ook! Your eyes are poppin’ out my screen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tasja op 23 februari 2011 16:11

Mooie foto ^^

Denk niet dat het wat voor mij is though.. ik ben meer van de warme kleuren op mn lipjes :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 februari 2011 16:12

Die laatste foto vind ik het mooist. Door de Lip Erase lijkt je gezicht veel rustiger ofzo op de één of andere manier, staat heel classy! I like it!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 februari 2011 16:17

Ik vind nude lippen er lang niet altijd mooi uitzien, wat je zegt, iemand kan eruit zien als een wandelend lijk. JIj kan het misschien wel hebben, maar toch zou ik het mooier vinden als je er een heel klein beetje lipstick op zou deppen, dus echt super lichtjes, zodat je een meer romantische look creëert. Dit kan elke kleur zijn (bruin, bruinrood, roze of rood of een nudelipglosje erover heen. Mijn lippen zijn donkerder dan jouw lippen denk ik, en bij mij staat het juist mooi als ik een nude glosje op doe. Lippen erasen en er verder niets mee doen, staat echt niet (vind ik hoor). Mooie foto’s heb weer gemaakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:44:

Een subtiel kleurtje eraan toevoegen zal ook zeker mooi zijn! En thanks ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 februari 2011 16:23

De laatste foto vind ik erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 23 februari 2011 16:25

ik vind het eerlijk gezegd niet zo mooi,van die hele lichte lippen,door die velletjes.ik heb lady gaga eens een keer gezien met van die nude lips,en toen vond ik het eerlijk een statement dan een serieus iets

[Beantwoorden]


Door Maud op 23 februari 2011 16:29

Welke mascara gebruikte je daar?

[Beantwoorden]

Maud antwoordt op 23 februari 2011 om 17:19:

Ja, dat wil ik ook weten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:43:

Michael Todd Fiber Lash Volume XX mascara. Review volgt nog!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 23 februari 2011 16:30

Wauw! Wat zie je er mooi uit :D Natural beauty :D
Vind het op zich wel mooi, alleen niet té licht. Maar voor school zou dit mooi staan met bijv een lichte nude lipstick ofzo :D

[Beantwoorden]


Door Britte op 23 februari 2011 16:33

Ik gebruik painterly paintpot om mn huidskleurige lippen te krijgen.. werk ook prima.. misschien zelfs beter :)

[Beantwoorden]

Britte antwoordt op 23 februari 2011 om 16:36:

wel als basis dan he.. daarover lichtroze of nude ofzo

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 23 februari 2011 16:37

Staat je echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door Lola op 23 februari 2011 16:38

Hm, ik heb zelf totaal geen droge lippen, ik smeer elke avond lipbalsem op (dik!!!) en scrub om de dag mn lippen. Ik heb niet zulke donkere lippen en af en toe zou ik ze wel wat lichter willen, maar ik ben eerlijk gezegd niet zo onder de indruk van de foto’s. Zo te zien trekt het echt heel erg in de lijntjes van je lippen en daar heb ik dan wel weer last van (veel lijntjes). Ik zou m niet kopen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 16:42:

Als je daar veel last van hebt (net zoals ik) zou ik hem ook niet zo snel kopen. De foto’s zijn natuurlijk wel van heel dichtbij, maar lijntjes en velletjes worden wel heel goed zichtbaar

[Beantwoorden]


Door Marloes op 23 februari 2011 16:38

Ik heb dat spul ook, en ik vind het vreselijk uitdrogen. Het is geloof ik ook op petroleum basis.

[Beantwoorden]


Door www.bysjanty.nl op 23 februari 2011 16:40

Ohh die staat al een tijdje hoog op m’n wishlist, maar ik kom bijna nooit bij MAC….. :sadno:

[Beantwoorden]


Door jessica op 23 februari 2011 16:41

Ik heb 2 weken geleden de Dim lip erase gekocht. Ik vind het moeilijk hoe ik hem het beste kan gebruiken, want hij maakt wel alle velletjes zichtbaar (ik scrub me rot). Doe ik er lipgloss of lipstick overheen, dan gaat de boel snel glijden en ophopen in mijn mondhoeken :/. Heeft iemand nog tips?

[Beantwoorden]


Door daisy op 23 februari 2011 16:45

Ik vind nude lips op deze manier echt lelijk :S :eww: . Het is net alsof je je lippen wilt verbergen :sadno: :wtf: :S :-( :( :& :/ (no) hahaha.

Het is denk ik wel handig voor het corrigeren van je lippen, om ze bijvoorbeeld smaller/kleiner te laten lijken. Dus lip arase over je lippen om ze weg te werken, en dan je lipstick anders dan de werkelijke vorm van je lippen aanbrengen…

[Beantwoorden]


Door martina op 23 februari 2011 16:49

deze wil ik echt TE graag,
maar niet in groningen verkrijgbaar.. alleen in amsterdam en den haag toch ?

[Beantwoorden]

laar101 antwoordt op 23 februari 2011 om 17:54:

Voor zover ik weet is hij overal verkrijgbaar bij elke maccounter of pro store.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:41:

Nope, alleen bij de Pro Store

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 23 februari 2011 om 18:51:

Nee helaas niet ;(

[Beantwoorden]


Door Allungaa op 23 februari 2011 16:51

Het staat je inderdaad heel goed. Laat de ogen nog beter naar voren komen!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 23 februari 2011 16:51

Deze wil ik zelf ook nog aanschaffen. Mijn lippen lijken van nature alsof ze ‘bloeden’ en ik denk dat dit product dat weleens kan gaan verhelpen.

[Beantwoorden]


Door Merel op 23 februari 2011 16:53

Wow dat is wel een verschil, je ziet er gelijk heel anders uit. even wennen maar wel heel gaaf.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 23 februari 2011 16:53

Ik vind het wel gaaf, maar ik weet niet of het bij mij zou staan.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 23 februari 2011 16:54

Ik vind het je niet heel mooi staan eigenlijk. Maar misschien moet ik even wennen. ;)

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 februari 2011 16:55

Ik vind het je echt mooi staan! En wat heb je dit leuk geschreven. :P

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 februari 2011 17:02

Oh die foto met je gezicht is mooi, ik vind het je wel goed staan! Al vind ik ook wel dat het best wel in je lijntjes trekt + ik heb eigenlijk altijd droge lippen haha. Maar het lijkt me wel handig voor onder een lipstick!

[Beantwoorden]


Door Helena op 23 februari 2011 17:03

Vind het jammer dat het zo in de lijntjes trekt :(

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 23 februari 2011 17:04

Tja, ik vind het niks. Zo veel mensen ‘zweren’ bij de lip erase, maar nee. Ik wil ‘m niet. ;)

[Beantwoorden]

Nadia antwoordt op 23 februari 2011 om 20:50:

Ja ik vind hem ook nog es zwaar ‘overhyped’! Doe maar er een gewone concealer op en je hebt het zelfde effect!

[Beantwoorden]

Ilona antwoordt op 24 februari 2011 om 19:10:

dan drogen je lippen uit, met lip erase niet

[Beantwoorden]


Door Samira op 23 februari 2011 17:08

Die nude kleurtjes staan je echt goed !!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 23 februari 2011 17:17

Ik vind het niet zo mooi eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door heleen op 23 februari 2011 17:17

Ik wil dit product al zo lang! even wachten tot ik weer in Amsterdam kom:)
hebben ze de lip erase ook in andere kleuren? ik bedoel donkerder?

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 23 februari 2011 17:19

Yay, ik heb hem ook!
Ik ben er echt ontzettend blij mee, mijn lippen zijn nog roder dan die van jou.. echt knalrood. Geen enkele lichte lipgloss of lippenstift was op mijn lippen zichtbaar maar met lip erase dus wel.

Vind het ook heel fijn dat je lip erase zeg maar kunt opbouwen, je kan ook een heel klein beetje gebruiken zodat je lippen ietsjes lichter worden, maar je zus dus niet helemaal ‘wegvaagt’.
Krijg er soms wel droge lippen van, dus je moet wel een balsem opsmeren voor je het gebruikt.

Ik vind het je heel mooi staan Vera, doordat je lippen nu minder opvallen schreeuwen je ogen om aandacht: LOOK AT MY EYES, haha! Heel mooi :D

[Beantwoorden]

Annemarije antwoordt op 23 februari 2011 om 17:23:

zus = ze

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:40:

Precies,’t verandert de focus naar MY EYES! ^^)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 23 februari 2011 17:21

Bedankt voor de uitleg en de review! Dit is echt niets voor mij, ik ben inderdaad zo’n type waarbij nude lippen niet past.

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 23 februari 2011 17:25

Question: hoe krijg jij dat mooie subtiele zwarte randje bij je onderste wimperrand.. ik neem aan dat je daar niet alleen mascara hebt gebruikt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:38:

Nou… eigenlijk wel! Ik zet mascara goed aan bij de wortels en dan komt er zo’n randje. Je zou het ook kunnen proberen door heel zacht een lijntje langs je wimperrand te zetten met een net geslepen oogpotlood.

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 23 februari 2011 17:25

wow die nude lips prachtig! Wil ik zeker ook eens kopen! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 februari 2011 17:26

Ik heb ‘m ook sinds een paar daagjes en ik vind hem tot nu toe echt super! Ook zonder een lipstick of gloss erover draag ik hem, zodat mn lippen gewoon net iets lichter en onopvallender zijn.

[Beantwoorden]


Door Julia op 23 februari 2011 17:27

Hoi Vera,

ik heb nog nooit een comment achtergelaten, en die ik nu ga schrijven gaat ook niet over dit artikel, maarrr ik wilde je even laten weten dat je je echt NIKS van die belachelijke tweets van Cynthia moet aantrekken, eerst over je tweetpics-artikel en nu over je nude look. Ontzettend kinderachtig om te twitteren over een bepaald ‘algemeen’ onderwerp, maar wat ondertussen overduidelijk een sneer is naar jou, je site en/of je make-up. Misschien vindt ze het leuk om over te komen als een verwaande bitch waarvan het succes haar nogal naar d’r bol is gestegen? I don’t know.

Ik wilde in ieder geval even zeggen dat ik jou en je site ontzettend leuk vind (en haar site overigens ook, maar haar persoonlijkheid inmiddels niet meer, jammer, geeft toch een andere ‘kleur’ aan de artikelen die je dan leest).

Nou goed, dat was mijn bericht! Keep ya head up :)

Liefs Julia

[Beantwoorden]


Door A* op 23 februari 2011 17:30

Ik heb zelf de liperase ook gekocht omdat hij zo geweldig moest zijn en vind het echt de fail van het jaar haha. Ik vind hem totaal niet als een balsem aanvoelen, hij voelt aan als een droge, ruwe concealer vind ik. Hij droogt mn lippen uit en wanneer ik er lipstick over aan breng moet ik heel voorzichtig zijn wil ik dat de liperase er dan ook nog op blijft zitten. Misschien had ik gewone een verkeerde?

[Beantwoorden]


Door Jorna op 23 februari 2011 17:38

Op die laatste foto lijkt het heel goed! Staat je prachtig. ik vind het altijd zo jammer dat het dan in de lijntjes trekt… :/ Wil ‘Pale’ nog wel aanschaffen! Zijn toch alleen te verkrijgen bij de Pro Store in A’Dam? :(

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 23 februari 2011 om 18:19:

Dat vind ik ook altijd zo jammer! Had gehoopt dat het bij de lip erase anders zou zijn… Ik blijf nog ff bij de concealer. ;) Gebruik het toch niet zo vaak.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:35:

Klopt!

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 februari 2011 17:43

die moet ik nog steeds een keer kopen :D

[Beantwoorden]


Door Julia op 23 februari 2011 17:47

ik wil m ik wil m ik wil m :hearts:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 februari 2011 17:54

Ik snap dus serieus NIET waarom iedereen het geweldig enz. vind. Ik vind het ook niet echt mooi, maar als je extreme smokey eyes ofzo hebt gemaakt of zo licht als jij bent dan snap ik wel goed dat je deze gaat kopen :)

[Beantwoorden]


Door Ariska op 23 februari 2011 18:08

Op die laatste foto staat het je hartstikke goed!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 23 februari 2011 18:11

Klinkt goed ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 februari 2011 18:12

Vind de foto’s waarbij je echt de close-up ziet niet mooi.
Maar bij de full-face foto vind ik het wel mooi staan.
Ik vind het wel goed bij je staan (:
Xxx :ja:

[Beantwoorden]


Door kiki op 23 februari 2011 18:21

ik vind hem niet zo super
ik geef liever mijn geld uit voor een mooi t-shirt of voor mascara :&

[Beantwoorden]


Door Marie op 23 februari 2011 18:23

toen ik eerst die laatste foto zag, dacht ik: ‘wat heeft ze nu gedaan, zo lelijk’ toen keek een beetje langer en nu vind ik het echt supeeeeeermooi; jij staat ook met alles (l)
geweldig vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:36:

Haha, thanks! Maar echt niet alles staat mij hoor :$

[Beantwoorden]


Door kimberly op 23 februari 2011 18:37

OMFG!! wauw chick dit staat je echt geweldig!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 februari 2011 18:43

kan iemand mij uitleggen waarom ik dit product ookalweer zou willen hebben?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 18:45:

Staat in de tekst ;)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 23 februari 2011 18:43

Ziet er mooi uit. Ik zet ‘m op m’n verlanglijstje!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 23 februari 2011 18:45

Op de laatste foto staat het inderdaad erg mooi!

[Beantwoorden]


Door W. op 23 februari 2011 18:48

Ik vind het niet zo mooi :$

[Beantwoorden]


Door Nienke op 23 februari 2011 18:57

Niet rot bedoelt maar vind het je niet zo goed staan… Spijt me maar ik vind jou rode of knalroze lippen zo mooi staan!!!!!!!!!!!!! xxx Nienke

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 23 februari 2011 18:59

Ik hou echt van Mac Lip Erase!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 23 februari 2011 19:02

Jah ik heb die ook gekocht!
En toen ik hem thuis een paar x had opgesmeerd, hij is donkerder dan mijn huidskleur… Dat ziet er dus echt niet uit.. En ik heb ook de pale versie…
Jammer, want hij werkt wel goed! Ik kan hem alleen gebruiken met iets eroverheen,

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 23 februari 2011 om 19:09:

Marleen, ik wil hem wel van je overnemen…

[Beantwoorden]


Door Mandy op 23 februari 2011 19:05

Hhm ik vind het niet zo mooi dat alle lijntjes in de lippen te zien zijn…

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 februari 2011 19:08

Oeeeeh hebben! Ik wil dit heel graag hebben, want nu gebruik ik telkens foundation of concealer en dat is inderdaad niet fijn.
Ik vind het je prachtig staan trouwens. Ik ben ook vrij bleek en heb volle, rode lippen, terwijl ik juist nude lippen zo mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Cherish op 23 februari 2011 19:10

:omg: Dit zocht ik al een tijdje. Dank je!!!! :ja: Zodra ik weer vlak bij de mac store ben, ga ik het halen.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 23 februari 2011 19:11

Jammer dat het best wel in de lijntjes gaat zitten, maar het lijkt me voor de rest wel heel erg handig! Een erg mooie foto trouwens van jou onderaan je artikel! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 februari 2011 19:27

Jammer dat het zo in de lijntjes zit!
Verder lijkt het me wel een goed product, alleen doe ik nooit nude lippies. :P

[Beantwoorden]


Door Vera op 23 februari 2011 19:35

Ik vind het niet zo mooi…
het gaat helemaal in de lijntjes van je lippen zitten :S

[Beantwoorden]


Door Noah op 23 februari 2011 19:47

wow bij die full face foto: hello beauty!!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Tess op 23 februari 2011 19:49

hmz nee vind het alleen een product voor mensen met bijna perfecte lippen (bijna nooit velletjes) bij jou gaat het in de lijntjes zitten! (bij mij waarsch ook hoor)

[Beantwoorden]


Door Milady op 23 februari 2011 19:54

Ik vind het wel tof staan bij je!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 23 februari 2011 20:03

Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden…

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 23 februari 2011 20:25

ik vind het eigenlijk niet zo heel mooi… :|

kan 2 van je foto’s niet zien :roll: :(

[Beantwoorden]


Door Cindy op 23 februari 2011 20:45

Je hebt me overtuigd om het niet te kopen haha. Ik wilde het van de week kopen maar twijfelde nog.
Het ziet er te droog uit (als je alleen Lip erase draagt) en te ‘ophoperig’ als je het met een gloss draagt. Ik heb al van die droge lippen, wil het niet nog erger xD
Ik moet trouwens wel zeggen dat ik gekleurde lippen bij jouw mooier vind staan dan nude lippen…

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 23 februari 2011 20:53

Ohhh, Vera!
Dat staat je mooi! :hearts:

[Beantwoorden]


Door ChamaFashion op 23 februari 2011 20:56

Aaaah deze wil ik ook al heel lang ;|

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 23 februari 2011 21:09

Ziet er heel mooi uit! Staat je goed.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 februari 2011 21:19

ik had al getweet dat ik hem dus wilde hebben, maar nu ik hem bij jou zie wil ik dat eigenlijk toch niet. haha, niet lullig bedoeld, maar het is dus idd een soort concealer -maar dan voedender – terwijl ik echt dacht dat het meer een nude lipstick was in ‘potjesvorm’, dekkender dus. nou ja, scheelt weer een paar centen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 22:49:

Toen je dat tweette dacht ik al van “oh, dat gaat d’r tegenvallen”.

[Beantwoorden]


Door lynet op 23 februari 2011 21:43

Ik vind het je echt heel mooi staan! Zelf zou ik hem denk ik niet kopen, maar als je vaak nude lippen gebruikt is het echt een topproduct.
Ik wil nog even zeggen dat je huid er heel rustig en mooi uitziet, en dat er in je wenkbrauwen een strakke lijn zit, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 februari 2011 21:47

wow lijkt mij echt handig. ik doe nu conceler
maar daar worden mijn lippen nu echt droog
van. en het staat je echt goed!!

[Beantwoorden]


Door Vienna op 23 februari 2011 21:50

Oh, ik wil hem zo graag hebben …

Goede & duidelijke review van je!

[Beantwoorden]


Door Maya op 23 februari 2011 22:06

ik vind de full face foto ergg mooi!

Maar de close up niet.. het kruipt in de lijntjes en lijkt ongelijkmatig!

Maar overal lijkt het mij een fijn product.

Is de DIm heel donker? of valt het mee?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2011 om 22:50:

Valt mee, het is geen super bruine kleur.

[Beantwoorden]


Door Linsie op 23 februari 2011 22:24

Sorry maar ik vind het niks en eerlijk gezegd vind ik een lekkere roze gloss of de knal lippen jou veel leuker staan, maarja da’s mijn mening :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 23 februari 2011 22:43

Wauw, ik vind het je echt heel mooi staan!! Heel lieflijk ofzo.. & je ogen komen zo ook beter uit!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 23 februari 2011 22:46

Aaah ik vind nude lippen zo zonde altijd. Ik heb nog nooit iemand gezien bij wie ik dat werkelijk mooi vond staan. Het ziet er zo onnatuurlijk uit. Waarom zou je er uit willen zien alsof je amper lippen hebt?! Maar goed, dat is echt een kwestie van smaak. Nude lippen is zoiets van love it or hate it. Ik val duidelijk in die laatste categorie, maar iedereen zijn ding. ;)

[Beantwoorden]


Door Esther op 23 februari 2011 22:54

Hmm, ik vind het geen succes. Je ziet er een beetje ziekjes uit :(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 februari 2011 01:33

Het ziet er echt als een mooi product uit, wie weet koop ik het ooit wel eens :) Het staat je erg goed trouwens dat product met die lipgloss erbij (de laatste foto’s) :)

[Beantwoorden]


Door Karin op 24 februari 2011 09:00

Wat een mooie foto van je!! Ik vind hier jouw nude lippen echt heel gaaf staan hoor!! Past prima bij je. Denk dat je het zeker kan hebben, je moet alleen zorgen dat je wangen idd wat kleur hebben, zodat het niet te bleek wordt.

[Beantwoorden]


Door Elien op 24 februari 2011 09:05

Mwaa, ik vind het eigenlijk niet zo mooi. Ik ben geen fan van zo nude lippen!

[Beantwoorden]


Door m10e op 24 februari 2011 09:12

Ik vind het niets, jouw lippen au naturel zijn 10x mooier dan met liperaser.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 24 februari 2011 09:24

Super artikel!! Ik heb hem vorige week besteld omdat mijn lippen van zichzelf ook vrij gepigmenteerd en hij lijkt mij ideaal.

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 februari 2011 09:43

is wel heel handig! maar het gaat wel erg in de lijntjes zitten, wel jammer. ik denk niet dat ik er 16 euro voor over zou hebben, maar ik draag bijna nooit nude lipsticks, meestal wel met een kleurtje, al heb ik ook best gepigmenteerde lippen.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 24 februari 2011 09:58

Wow hey! Ik vind hem echt prachtig bij je staan. Heel rustig ook.
Kan je die lip erase ook testen in de winkel?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2011 om 10:14:

Ja, de MUA kan het ook bij je aanbrengen en helpen.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 24 februari 2011 10:39

aaaah, hebben! :hearts:
staat je erg leuk die nude lips
mij helaas niet echt heel erg goed

[Beantwoorden]


Door Sabine op 24 februari 2011 11:09

Hmm ik ben al een tijdje aan het twijfelen of ik deze zal aanschaffen of niet. Punt is dat ik niet zeker weet of nude lippen mij zullen staan en dan is zo’n MAC product wel een grote aankoop.

Ik vind het bij jou overigens wel erg leuk staan! Leuk om te zien dat de meningen hierover zo zijn verdeeld. Zelf ben ik niet zo’n fan van felle lippen en vind ik een nude lipglossje vaak al erg gaaf.

Beter donkere ogen en rustige lippen dan andersom. De mascara die je gebruikt ziet er overigens goed uit! :shock:

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 24 februari 2011 11:31

je ziet t wel goed zitten in de lijntjes…
maar verder wel een cool product

[Beantwoorden]


Door Michelle op 24 februari 2011 12:31

Die laatste foto is echt super mooi! :hearts: :hearts: :hearts: :hearts:

[Beantwoorden]


Door Lynda op 24 februari 2011 14:09

Is ‘ie niet bij de gewone MAC Counters te koop?

[Beantwoorden]


Door daimy op 24 februari 2011 15:37

ik wil hem denk ik wel hebben, ik hou van nude lips en het staat me best goed. maar op dit moment werkt concealer ook nog goed voor me dus ik zie het wel.:)

ik vind trouwens wel dat de foto’s van je lippen een beetje lelijk zijn, de lip erase zit ontzettend in je lijntjes. :(

[Beantwoorden]


Door Silva op 24 februari 2011 17:09

Ik vind dat het je goed staat, op die laatste foto :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 februari 2011 19:29

Wauww, nude lips staan je ergggg mooi!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 25 februari 2011 10:32

[…] bleke huid vloeken met oranje), vind ik dat deze korale blush mooi bij me past. In het artikel over MAC Lip Erase draag ik hem, net zoals in de Shoplog Lente Kleding van […]


Door Myrrr op 26 februari 2011 16:36

Mooi product, maar wel jammer dat je de lijntjes in je lippen zo goed ziet.
Jij hebt trouwens hele mooie wenkbrouwen! <3

[Beantwoorden]