With my Lubu heels & custom kicks to Bermuda

Zoals jullie weten, plaatste ik een tijdje geleden een bestelling bij Enchantra. Afgelopen dinsdag maakte ik jullie al nieuwsgierig door mijn bestelling te laten zien, en nu is het tijd voor de review.

Image Hosted by ImageShack.us Ik ken veel dames die China Glaze als hun favoriete nagellakmerk hebben bekroond, maar ik ben niet een van hen. Het is waar dat ik een schitterende holografische nagellak heb van China Glaze, maar ook heb ik 2 nagellakken van China Glaze die toch wel een verspilling van mijn geld waren waren. Dus… Vandaag gaat China Glaze voor mij in de herkansing met 3 deelnemers!

Image Hosted by ImageShack.us Ik review voor jullie Custom Kicks, Bermuda Breakaway en Lubu Heels. Verschillende nagellakjes met verschillende substanties. Ze zitten allemaal wel in vrij groot, en een zwaar glazen potje met een zwarte dop. Door het formaat en de grootte voelt het flesje luxe en duur aan. Dat mag ook wel, aangezien de nagellakken van CG gemiddeld zo’n 7 tot 8 euro kosten.

-Excuses voor de slordige swatches. Ik ben nog niet helemaal beter, en heb mijn nagels met trillende handjes gelakt. Ik beloof jullie voor de volgende keer ultra strakke swatches, waar mening perfectionist van zal gaan kwijlen ;)-

Image Hosted by ImageShack.us Custom Kicks is een lekker flashy en opvallend kleurtje met een schitterende lichte shimmer. Zulke kleuren draag ik graag in de zomer -of in de winter om dat zomerse gevoel te krijgen. Ik draag twee lagen, en de nagellak dekt goed en smeert makkelijk. De smalle kwastjes van CG zijn even wennen, maar je werkt er wel preciezer mee.

Image Hosted by ImageShack.us Deze nagellak is zeker een goede koop geweest. Een schitterende kleur, de lak smeert smooth en dekt goed.

Image Hosted by ImageShack.us Naar Bermuda Breakaway was ik heel benieuwd. Ik heb geen een kleur in mijn nagellakcollectie, die ook maar in de buurt komt van deze inktblauwe nagellak. En hoewel de nagellak makkelijk lakt, wordt de nagellak niet goed over de nagels verdeeld. Ik moet wel toegeven dat het in daglicht niet zo opvalt als op deze foto’s.

Image Hosted by ImageShack.us Hoewel de kleur heel donker is (en donkere kleuren dekken vaak het best) heb je van deze nagellak meer dan 2 laagjes nodig. Ook is een basecoat onder de lak aan te raden, aangezien hij heel erg in je nagels trekt. En met verkleurde nagels is natuurlijk niemand blij. Ik had me verheugd op deze kleur, maar helaas heeft hij zijn verwachtingen niet waar kunnen maken.

Nóg nieuwsgieriger was ik naar de populaire Lubu Heels. Een zwarte nagellak met chunky rode glitters. Vampy, sexy, en… een ode aan de Louboutin?

Image Hosted by ImageShack.us Deze nagellak is schitterend! De rode glitters fonkelen in het licht en de donkere kleur steekt mooi af bij mijn lichte huid.

Image Hosted by ImageShack.us Wat dan wel jammer is – en behalve de shaky hands, een belangrijke factor waarom ik mijn nagels niet netjes heb gelakt- is het kwastje van Lubu Heels. Op bovenstaande foto lijkt het misschien niet zo erg, maar de haartjes zijn slordig en staan vrij wijd uit elkaar. Zoiets kan iedereen gebeuren, en vast niet alle Lubu Heels nagellakken van CG hebben zo’n kwastje ;-).

China Glaze is in de herkansing geslaagd met een 7. Over Custom Kicks en Lubu Heels ben ik zeker enthousiast, over Bermuda Breakaway helaas niet zo. Ik denk dat het bij CG toch een beetje gokken blijft. De ene nagellak is geweldig, de andere niet. Gelukkig zijn er veel swatches online te vinden, om je miskopen een beetje beperken.

Wat is jouw mening over China Glaze? Waarom vind je de nagellak van dit merk wel, of juist niet fijn?


Reacties

Door Charile op 14 januari 2011 07:17

Super mooie kleuren!
1 van die foto’s stond ook op je achtergrond van je pc van je roomtoor :p
‘xx

[Beantwoorden]


Door Shivanie op 14 januari 2011 07:32

Wow lekker vroeg, ik ben me aan het klaarmaken voor school ik vind China glaze heel mooi

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 14 januari 2011 07:40

Lubu Heels is mooi! Ik ben dol op de lakken van China Glaze en ben tot nu toe eigenlijk altijd tevreden geweest. Ach, er zitten altijd wat rotte appels bij een merk, maar vaak zitten er ook nog genoeg fijne lakjes bij :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 januari 2011 08:00

Wat is Lubu Heels toch mooi, maar dat kwastje is niet goed. Zonde!

[Beantwoorden]

Valérie antwoordt op 14 januari 2011 om 13:38:

Lubu Heels. <3 Ik heb 'm ook besteld tijdens de actie en hij is zooooo mooi. Ik heb overigens geen problemen met het kwastje. Kwestie van pecht I guess. :(

[Beantwoorden]


Door Desiree op 14 januari 2011 08:22

Lubu Heels vindt ik een mooi kleurtje. De rest niet zo.

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 januari 2011 08:36

Grappig, dat van dat kwastje is herkenbaar. Ik heb dat ook één of twee keer gehad met lakjes van CG. Ik heb de uitstekende haartjes toen maar uit de huls getrokken met een pincet, want er viel bijna niet mee te lakken! Daarna ging het beter…
Deze kleuren zijn wel echt PRACHTIG zeg!

[Beantwoorden]

barbara antwoordt op 14 januari 2011 om 10:42:

heb ik dus ook gehad maar het is heel vreemd ik heb dat alleen met de lakjes van enchantra en bij andere webshops niet

[Beantwoorden]

barbara antwoordt op 14 januari 2011 om 10:47:

en het is trouwens wIJd uit elkaar ipv wEId uit elkaar:)
en nieuwschieriger ipv nieuwsgieriger
en verdeeld ipv verdeelt

[Beantwoorden]

mariëlle antwoordt op 14 januari 2011 om 11:23:

Het is nieuwsgierig.

Oneofthepandies antwoordt op 14 januari 2011 om 13:42:

nieuwsgierig is juist


Door Maaike op 14 januari 2011 08:40

Het zijn mooie kleuren :)Customs Kicks vind ik wel leuk maar het is een vrij standaard kleur, Bermuda Breakaway vind ik echt heel mooi, maar wel jammer dat hij niet zo goed dekt. Lubu Heels is ook erg leuk, maar jammer van het kwastje.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 januari 2011 08:40

Oh ze zijn echt pretty!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 14 januari 2011 08:41

Ik vind de eerste nagellak het mooiste! Ik heb dat ook met een kwastje van een OPI nagellak. Ik heb gewoon die haartjes bijgeknipt, maar je kan ze er ook uittrekken en weg is het probleem!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 14 januari 2011 09:00

Die licht blauwe doet met gelijk denken aan de zomer! De hema nagellakjes zijn ook wel super fijn!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 14 januari 2011 09:07

Lubu Heels ziet er zo leuk uit, maar Custom Kicks ziet er zo saai uit. Misschien ligt het aan de foto, maar ik denk dat ik die eerder zou laten staan.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 januari 2011 09:10

Ik heb Medaillon en Nova van china glaze. Dat zijn beide hele mooie glitterlakjes, die echt veeel glitters afgeven voor zo’n ‘wauw’effect :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 januari 2011 09:14

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door fiorellaflora op 14 januari 2011 09:29

Ze zien er wel heel mooi uit zeg!
bij deze zin “maar de haartjes zijn slordig en staan vrij weid uit elkaar.”bedoel je daar niet wijd uit elkaar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2011 om 14:22:

Ja, ik heb het aangepast.

[Beantwoorden]


Door nina op 14 januari 2011 09:34

Ik vond de inktblauwe kleur in het potje het mooist, dus het is jammer dat hij niet zo mooi dekt.

[Beantwoorden]


Door Antoinette op 14 januari 2011 09:39

Tof dat je, ondanks dat je ziek bent, toch artikelen maakt en plaatst. Beterschap nog!

[Beantwoorden]


Door steph op 14 januari 2011 09:55

ik heb net gisteren Lubu Heels gekocht ^^ mooi kleurtje vind ik dat!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 14 januari 2011 10:12

Mooie kleurtjes! Vooral de lichtblauwe :)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 14 januari 2011 10:23

Leuke kleurtjes. Ik heb ook enkele lakjes van CG en idd even wennen met het kwastje, maar wel fijne lakjes. :)

Fijn weekend alvast!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 januari 2011 10:35

Wauw, die rechter is echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door CherryFizzNL op 14 januari 2011 10:54

Zonde van het kwastje, maar de kleuren zijn wel erg mooi. Ik heb je trouwens getagged :)

[Beantwoorden]


Door joel op 14 januari 2011 11:15

Hm wat jammer van bermuda breakaway en van dat kwastje. Ik vind Bermuda Breakaway wel echt een heeel mooie kleur.
Enne.. beterschap!

[Beantwoorden]


Door Elodie op 14 januari 2011 11:17

Ik hou super veel van nagellakjes en dan liefst in bijzondere kleurtjes. Toch geef ik er niet graag geld aan uit. Als je een grote collectie hebt gebruik je elk exemplaar niet zo vaak en dat vind ik dan jammer van het geld. Misschien waag ik mij er in de zomer eens aan China Glaze en andere duurdere lakjes, dan heb ik een maandje gewerkt en een gevulde bankrekening :)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 14 januari 2011 11:17

ik heb dit merk nooit gebruikt. kende het eerstr niet eens, ik lees er hier voor het eerst over! Maare die inktblauwe lakje is erg mooi. <3

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 14 januari 2011 11:47

Wow ik vind die rode echt super mooi.

x

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 14 januari 2011 11:52

oe die laatste is echt nice!! *kwijl*
En je hebt alsnog netjes gelakt hoor :) dus niet zo zeuren ;)

[Beantwoorden]


Door Oneofthepandies op 14 januari 2011 12:03

Lubu Heels lijkt op Eyeko Vampira Polish, alleen vind ik Eyeko fijner lakken (heb Lubu Heels bij mijn zus getest laatst)
Eyeko lakjes zijn echt zoooo fijn <3

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 januari 2011 12:22

Volgens mij kun je China Glaze of de webshop over die kwastjes mailen en dan krijg je nieuwe die je er zelf aan kunt zetten (al een paar keer op andere blogs gelezen).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2011 om 14:23:

Oke, dat ga ik proberen. Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 januari 2011 12:25

Wauw die zwart met rode glitters vind ik het mooiste!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 januari 2011 13:06

I’m in love with Lubu Heels! Wel jammer van het kwastje.. Custom Kicks vind ik ook erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 14 januari 2011 13:07

Echt te GEKKE kleurtjes gewoon :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 januari 2011 13:09

vind ze alle 3 mooi :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 januari 2011 13:23

Hele mooie kleurtjes inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Fien op 14 januari 2011 13:33

Ah meisje, beterschap! Jammer van het kwastje! Wel mooie kleurtjes. (een foutje..het steekt mooi Af bij mijn huid, niet of, maar je bent er natuurlijk niet helemaal bij dus ik begrijp het!) Beterschap en laat je lekker verwennen thuis!
Liefs,

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 14 januari 2011 14:08

Mooie kleurtjes!
&
ik heb je getagd!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 14 januari 2011 14:11

Mooooooooooooie kleurtjes, maar wel bizar van dat kwastje!

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 14 januari 2011 14:22

Lubu Heels is echt een pareltje!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 januari 2011 14:58

Ik vind CG echt een supermerk, het is inderdaad per lakje anders maar de meeste die zijn wel goed! Ik vind alledrie de kleurtjes echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 januari 2011 15:03

Hmm ik vind het dan toch het geld niet waard. Ook al is de eerste kleur wel echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Nana op 14 januari 2011 15:43

Ik vind die Lubu Heels echt gorgeous! maar ik heb idd ook een paar lakjes waar ik minder blij mee ben… het irritantste aan CG is dat sommige lakjes echt veel te langzaam drogen en ik kan niet lang stilzitten dus ik verpest met CG regelmatig mijn nagellak helaas ):

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2011 om 19:26:

Dat heb ik dus ook, heel irritant!

[Beantwoorden]


Door Peppear op 14 januari 2011 15:54

Ik vind het alle drie super leuke lakjes en die donkerblauwe vind ik het leukst.

[Beantwoorden]


Door sabina op 14 januari 2011 15:58

BEAUTYGLOSS.NL IS NU VEEEEL LEUKER!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 14 januari 2011 16:05

Lubuheels! <3 Wat een a-ma-zing lakje blijft dat toch. Het is een van mijn favorieten! Jammer dat de inktblauwe niet zo goed dekt.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 januari 2011 16:29

Lubu Heels is mooi!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 januari 2011 16:33

Je swatches zien er goed uit hoor, heb het echt weleens 4389081 keer zo erg gezien! :) Ik vind zelf de blauwe kleurtjes niks, maar dat is gewoon mijn kleur-smaak. Het laatste lakje vind ik wel heel tof zeg, lekker vampy! Jammer van dat kwastje, lijkt me erg lastig met lakken.. Misschien die 2 haartjes afknippen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2011 om 19:26:

Thanks Sharon! En ja, ik ga denk ik even een schaartje erbij pakken ;)

[Beantwoorden]


Door Margreet op 14 januari 2011 16:49

Ik vind kustom kicks echt een hele mooi kleur!
Ik ben trouwens een echte china glaze fan!
Veel lakjes van china glaze zijn een beetje jelly-achtig, daarom dekken ze niet altijd even goed overal. Ik vind dat effect overigens wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door anne op 14 januari 2011 16:55

leuke kleurtjes! ik vind die eerste blauwe het allerleukst!

het ziet er trouwens heel leuk uit dat je steeds na de swatch waarbij je het nagellakflesje zelf beet hebt, nog een keer iets anders beet hebt (op het laatst de olifanten ketting als ik het goed zie, en dat houten ding, ik weet niet zo goed wat het is, maar het ziet er erg mooi uit!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2011 om 19:27:

Dat houten ding is een ketting, en bedankt :D

[Beantwoorden]


Door Jelly op 14 januari 2011 16:59

Wauw mooi, vooral die zwart met rood!
Leuk!
Hoe zit het eigenlijk met die wedstrijd van een andere blogger, die van uil en hallo kitty??? Ik ben benieuwd!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2011 om 19:27:

Serena gaat verder battelen met andere bloggers en volgens mij kun je daarna stemmen… Maar dat weet ik niet zeker!

[Beantwoorden]

Paula (Jelly) antwoordt op 15 januari 2011 om 11:01:

En jij? Ga jij nog verder?

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 14 januari 2011 17:47

De eerste vind ik erg mooi! Zou die laatste geen goeie dupe zijn van vampire poslish van eyeko? Of omgekeerd, eyeko is de dupe natuurlijk :-)

[Beantwoorden]


Door Silva op 14 januari 2011 18:10

Ik vind Lubu Heels echt heel erg mooi!
Geeft toch niks, het valt best mee met de messy-heid ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 januari 2011 18:15

ik houd van china glaze! maar vind eik alleen de laatste mooi:$

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 januari 2011 19:49

Heel erg mooi!
Oh, ik zie hier juist onder dit artikel room toor, ben benieuwd!!

Kijken Kijken xd

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 14 januari 2011 om 20:08:

*tour xD

[Beantwoorden]


Door Ilja op 14 januari 2011 20:55

Ohh Lubu Heels is inderdaad erg mooi! Ik heb inmiddels 20 CG lakjes en ze verschillen zo verschrikkelijk van structuur en houdbaarheid, daar kun je echt geen touw aan vast knopen ;-) Toch vind ik de kleuren altijd erg leuk (vooral ook omdat er zoveel variatie in is)

Beterschap meis! Ik kijk uit naar je perfectionistische swatches haha

[Beantwoorden]


Door samira op 14 januari 2011 21:38

donker blauwee is moooiiii !!!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 14 januari 2011 21:39

Het leek me altijd wel goed, maar als ik het zo zie. Toch maar niet denk ik!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 januari 2011 02:07

Wauw, die laatste Lubu Heels vind ik toch echt wel het mooiste als ik er één moest kiezen :D

Bedankt voor de swatches! :)

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 15 januari 2011 09:49

Ik heb Custom Kicks ook! Erg mooi kleurtje, vooral voor de zomer!

[Beantwoorden]


Door paula op 15 januari 2011 13:55

Ik vind die swatches hardstikke netjes hoor! Wat ook echt een aanrader is vind ik Ruby Pumps van CG. Echt nice! Esther van beautyfreak.nl heeft wel swatches erop staan! (na aanleiding van dat artikel heb ik die namelijk gekocht). Trouwens; heel erg lief dat je toch leuke artikelen schrijft terwijl je ziekjes bent! en Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Lisan op 15 januari 2011 20:20

aaah dat lubu lakje is echt zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 15 januari 2011 20:58

Ik heb een heel goed dekkend lakje van China Glaze ‘Adore’ De lak is alleen een beetje dik.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 16 januari 2011 12:41

Bij hele donkere kleuren is het wel normaal dat je drie lagen moet aanbrengen. Dus ook bij donkerblauw. Ik denk dat hij met een laagje extra perfect zou zijn. Ik heb een aardige collectie donkerblauw en heb dit we vaker. Bovendien kun je beter 3 dunne laagjes dan 2 dikke aanbrengen.

Ik ben helemaal gek van China Glaze. Goede kwaliteit en de prachtigste kleuren. :)

[Beantwoorden]


Door An op 16 januari 2011 20:13

Ik heb lubu heels ook =D
maar mijn kwastje is prima, maar heb wel; een andere nagellak van china glaze en die heeft wel zo’n vervelend kwastje!

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 januari 2011 18:48

Lubu heels is mooi en Costum Kicks ook. Idd jammer vh kwastje.
Vind China Glaze een leuk en fijn (lakjes drogen echt heel erg snel);).

[Beantwoorden]