Twitter Question #21

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Wat is jouw meest favoriete product? Is het een eyeliner, oogschaduw of bodylotion waarbij je hart zou breken als ze deze uit het assortiment zouden halen? Daar vroeg ik jullie gister om over na te denken. Na een paar minuten stilte, werd ik overvallen door tweets met dure en minder dure producten waar jullie absoluut niet zonder kunnen. Heilige producten waarvan je minstens 2 back-ups hebt liggen, omdat het idee dat je zonder die geweldige lipgloss moet leven, de meest verschrikkelijke nachtmerrie is..

Hierboven zien jullie een aantal tweets van gister, maar wat is mijn meest favoriete product? Hmm, lastig. Eerst dacht ik aan de Masterpiece MAX mascara van Max Factor, de beste mascara die ik ooit gehad heb. Maar die heb ik nu ook al meer dan een jaar niet meer gekocht. De Studio Sculpt foundation van MAC dan? Hij dekt fantastisch maar ziet er in de winter op mijn droge huid niet uit. Ik heb al mijn lades met make-up nog eens goed door gekeken en er zijn meerdere producten die ik echt fantastisch vind, die ik zeker opnieuw koop wanneer ze op zijn. Maar wat is mijn absolute topper?

Dan ga ik toch voor de NYX Cream Blush in Natural. Ten eerste zijn de cream blushes van NYX geweldig. Ze brengen makkelijk aan en blijven goed zitten. Maar de kleur Natural is werkelijk fantastisch! Ik draag deze vaak meerdere keren per week. De kleur past overal bij, hij is ontzettend mooi en geeft mij een gezonde blos. Ook is de prijs van de cream blush fijn, je betaalt ongeveer 7 euro wanneer je hem in een Nederlandse webshop bestelt.

Welk cosmetica product is voor jou absoluut heilig en waarom?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 29 januari 2011 | 61 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Virginie op 29 januari 2011 15:15

mascara!! Ik kan er echt niet zonder!! Als je er moe uitziet kan mascara echt wonderen doen, ze maken je ogen precies ‘opender’… Girls loves mascara :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 16:10:

En van welke merk dan?

[Beantwoorden]


Door Joanne op 29 januari 2011 15:28

Max Factor False Lash Effect mascara.
Ik was altijd een mascara addict in search of the perfect mascara en ik had er altijd zo’n 5-10. Sinds ik deze heb geprobeerd heb ik nooit meer een andere mascara gekocht en dat is al 2 jaar geleden. Het is ook de enige mascara in mijn stash. Hij is niet goedkoop voor een drugstore mascara maar hij is wel regelmatig in de aanbieding bij de kruidvat van 2 halen 1 betalen en dan sla ik altijd mijn slag.

Verder ben ik fan van bodylotions en handcremes met ureum/urea, zoals de HDH handencreme en de Kneipp bodylotion met ureum (beide bij etos). Geen chronisch droge en jeukende winterbenen en handen meer voor mij, hoeraa!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 16:10:

De False Lash Effect is inderdaad ook geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lies op 29 januari 2011 15:29

Ojee, het zijn er zoveel! Maar als ik echt moet kiezen…. Too faced shadow insurance. Niets is lelijker dat opgehoopte oogschaduw!

Liefs, Lies

http://www.loving-makeup.blogspot.com

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 16:11:

Lies, je kunt je site in het daarvoor bestemde vakje achterlaten. Niet in de gewone reactie :)

[Beantwoorden]


Door L-beauty op 29 januari 2011 15:31

tasty lips lipgloss van manhattan, maar manhattan is nu weg bij onze kruidvat…

[Beantwoorden]


Door Jelle op 29 januari 2011 15:33

Had ik al gezeeegd op twitter. En ik weet nog steeds niet hoe je dat product schijft:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 16:12:

Haarlak van Syoss, helemaal goed geschreven hoor Jel ;)

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 januari 2011 15:34

haha super leuk!
ksta er zelf tussen!

ook voor mij geld mascara natuurlijk,
maar vasaline toch t meeste

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 januari 2011 15:36

Dan zal ik toch maar ’s even heeel erg hard moeten denken..
Dan ga ik toch maar voor de Hema Jip en Janneke bronzer. Hij is licht maar niet té licht voor mij, en hij is niet té glitterig, maar heeft een mooie glans. Ik gebruik hem echt élke dag om te contouren, and i love it!
Zou ik echt niet kunnen missen!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 29 januari 2011 15:37

Ik kan toch echt niet zonder mascara hoor! Mijn favorieten zijn en blijven toch wel de Masterpiece MAX mascara en de Maybelline Collosal mascara ;)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 29 januari 2011 15:38

Dat is without a doubt mijn Sephora compact foundation. Ik blijf dit product iedere keer opnieuw komen en dan altijd tijdens het prijzencircus. 3 stuks voor 10,- terwijl je normaal al bijna 15,- voor eentje neertelt! De foundation dekt goed en is door het spiegeltje in het doosje ook nog eens heel handig in gebruik, super fijn product!

[Beantwoorden]


Door Merel op 29 januari 2011 15:38

Mijn all-time favorite is het concealer palletje van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 29 januari 2011 15:41

Mascara, en dan denk ik toch maybelline, ik heb niet echt een speciale voorkeur welke mascara van de maybelline, maar als het maar van de maybelline is, ik vind dat namelijk ’t fijnste merk qua mascara.

[Beantwoorden]


Door Resy op 29 januari 2011 15:44

Sowieso mascara! Ik heb van me zelf hele lichte, dunne en korte wimpers. En als ik geen mascara op heb lijken mijn ogen echt heel klein!

[Beantwoorden]


Door Layla op 29 januari 2011 15:44

mascara en kohlstick… kan niet zonder deze 2

[Beantwoorden]


Door Lieke op 29 januari 2011 15:56

aahh dit is lastig!
sowieso maybelline define-a-lash mascara waterproof, deze heb ik nu 5 keer opnieuw gekocht ;p
en alle chanel lipsticks zijn ge-wel-dig! (:
en dan een product dat ik ook super vindt, essence colour&shine eyeshadow (baked), en dan de witte, echt een prachtige highlighter!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 29 januari 2011 16:00

Mascara, en lipgloss <333

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 januari 2011 16:06

Ik kan niet kiezen tussen twee blushes. MAC warm soul is perfect in de zomer, en chanel rose temptation in de winter.

Heel veel blushes in drogisterijen zijn standaard roze, en roze is echt een kleur die mij gewoon NIET staat omdat ik een ontzettend gele huid heb :p en deze twee sluiten perfect aan, ik gebruik gewoon niks anders meer, warm soul moet ik overigens snel opnieuw kopen. :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 16:12:

Ah dat mag ook, 1 voor de winter en 1 voor de zomer.

[Beantwoorden]


Door Merel op 29 januari 2011 16:27

Ojee, nu vraag je echt wat lastig hoor! Ik hou heel erg van mijn 88 palettes, maar daar kan ik makkelijk een dag zondermee en ik gebruik ze ook niet elke dag. De concealer van catrice is ook niet slecht, maar ik weet zeker dat er betere zijn. Ik ben totaal niet moeilijk met mascara, eentje van essence vind ik prima, maar ik heb er laatst één gekocht bij de hema, omdat hij uit het assoriment ging, maar die is echt heel fijn! Ik denk dat ik daar nu echt niet meer zonder kan… helaas is hij er dus niet meer…

[Beantwoorden]


Door Silva op 29 januari 2011 16:37

Maybelline Colossal macscara. Blijft mijn favoriete mascara ever.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 29 januari 2011 16:41

Maybelline’s define a lash mascara (de groene): voor als je perfect gescheiden wimpers wilt. Dit is te wijten aan het supergoede borsteltje. Ik heb hem een tijdje geleden gekocht en ik vond hem super, toen hij op was kocht ik de define-a-volume (de roze) maar die vond ik helemaal niet zo goed. Ik heb dan maar het borsteltje van de roze mascara verwisseld met die van de groene, en toen was het effect net hetzelfde :p

[Beantwoorden]


Door Aranka op 29 januari 2011 16:44

Absoluut de Too Faced shadow insurance, zonder dat kan ik echt niet meer, alle andere oogschaduwbasis producten werken gewoon niet en met uitgelopen oogschaduw rond lopen vind ik gewoon not-done

[Beantwoorden]


Door Sharon op 29 januari 2011 16:46

Max Factor False Lash Effect! The best mascara evah, haha! Zo fijn, maar ook zo duur!

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 29 januari 2011 16:48

Chanel Inimitable Intense Mascara!
Eigenlijk zijn er veel meer dingen mijn all-time favourite..

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 29 januari 2011 17:07

Bourjois healty mix foundation. De eerste foundation die bijna onzichtbaar is en toch alles weg werkt dat ik wil!

[Beantwoorden]


Door Romy op 29 januari 2011 17:28

Ik ga ook voor het oogpotlood van de etos(A) Ik vind die echt heel fijn en ook nog goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 29 januari 2011 17:30

Hm, bij mij verschilt het nogal eens wat ik gebruik, maar ik vind de wenkbrauwpotloden van Catrice toch wel heel erg fijn om mee te werken. :)

[Beantwoorden]


Door charile op 29 januari 2011 17:35

moeilijk! ik denk toch wel mijn lipsmackers….ze verzorgen best goed, brengen een licht tintje aan je lippen en ruiken super lekker :D
‘xx

[Beantwoorden]


Door Karin op 29 januari 2011 17:35

Tja, kan er eigenlijk niet 1 noemen, wil er meerdere noemen… Dus hier ga ik maar. Absolute favo beautyproduct is toch wel mn foundation van Lancome, Teint Miracle. Dekt heel mooi en is op te bouwen, mooie natuurlijke glow en een goede gele teint voor mij! Helaas: hij is duur.
En hier moet in 1 adem ook mijn BB bij genoemd worden, deze is onmisbaar voor het (mooi) aanbrengen van mn liquid foundation.
Ik kan echt niet zonder foundation. Alleen in de zomer als ik bruin ben, gebruik ik het niet. Verder gewoon elke dag.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 29 januari 2011 17:44

Rosebud salve :)

[Beantwoorden]


Door missy op 29 januari 2011 17:49

zonder true match foundation van loreal en eyeliner (maakt niet uit welke, gewoon een willekeurig merk) kom ik nergens.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 januari 2011 17:57

Hehe, had deze post al heel lang gezien maar ik weet geen product. Hmm, ik ga dan denk ik toch voor mijn NYX supermodel eyeshadow palette :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 19:59:

Haha, snap ik! en ik ben wel benieuwd naar dat NYX palette

[Beantwoorden]


Door Kathy op 29 januari 2011 19:00

Hema oogschaduwpotlood in nr 1. Perfect als highlighter of gewoon als oogschaduw.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 29 januari 2011 19:08

Yay mijn tweet staat erbij! Al ben ik het ook zeker eens met de MaxFactor mascara’s, die zijn ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Corien op 29 januari 2011 19:14

Everyday Mineral foundation in Intense, kleur Ivory… als die eruit gaat of ik die niet meer kan bestellen, ga ik huilen!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 29 januari 2011 19:20

zeker weten mijn maxfactor under eye concealer! om mijn kringen te bedekken

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 29 januari 2011 19:23

eyelinerpen en oogpotlood (in het zwart ofcourse!), want het contourt mijn ogen en geeft mijn gezicht een beetje vorm. mijn hele gezicht/uitstraling ziet er ook al beter en uitgeruster uit als ik mijn ogen een beetje omrand.
zelfs mascara kan ik best achterwege laten, als ik maar eyeliner of oogpotlood heb!

verder ben ik helemaal dol op het allround concealer palette van catrice. al voordat ie op is koop ik weer een nieuwe. wel zonde van de groene en roze kleur in het palette, die meestal nog niet op zijn, maar de twee lichtste beigetinten gebruik ik bijna dagelijks dus dat gaat er wel snel door!
echt een topproduct.

en dan nog iets wat niet in dit rijtje kan ontbreken;
avril lavigne black star! dat is echt ‘mijn lijfgeur’ geworded. sinds ie op de markt is gebruik ik die parfum iedere dag. ik heb al een paar flacons op, en de parfum is nog niet eens zo gek lang op de markt.
ik heb ook sinds een paar maanden de bodylotion en showergel van deze geur en ook die gebruik ik dagelijks. ik hou van dat geurtje!
echt mijn all-time favorite.

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 januari 2011 19:26

mijn favo product is de vaseline rosy lips lipbalm ^^ in zo’n blikje

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 29 januari 2011 19:46

Catrice Urban Baroque lipstick; Elisabeth.
LIEFDE!
Jammergenoeg is het een LE.
Bourjois Healthy Mix Foundation is ook super. :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 29 januari 2011 20:44

Niks eigenlijk, als het ene merk ergens mee stopt, komt er wel een nieuw merk met eenzelfde product. Al zou ik het heel vervelend vinden als de standaard Labello niet meer gemaakt zou worden.

[Beantwoorden]


Door Essia op 29 januari 2011 20:48

All time favourite is toch wel de lippenstift van Ellis Faas. De L101, bloedrood. Smeert enorm makkelijk op en blijft redelijk lang zitten en hydrateert.

Qua parfum is het Lady Vengeance van Juliette has a gun.

Ik kan zo nog wel even doorgaan, want ik koop tegenwoordig alleen nog mijn all-time favourites.

[Beantwoorden]


Door Jaxx op 29 januari 2011 21:00

Ik ga echt huilen als ze glisskur direct hairrepair uit de handel halen. Het enige middel om mijn Bospluis om te toveren tot een prachtige kopkrullen :) en ik ben fan van pure luxe apricothoney blush, zomer en winter.

[Beantwoorden]


Door aniek op 29 januari 2011 21:13

concealer van catrice! het palletje, eigelijk is hij niet zó geweldig, maar toch blijf ik hem maar kopen! ik denk ook door de groene kleur er in! en als ik snel moet zijn pak ik altijd snel dat palletje even! x

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 29 januari 2011 21:50

Rosebud salve is toch wel my holy grale ;)

[Beantwoorden]

michelle antwoordt op 31 januari 2011 om 14:37:

Jaa die werkt echt geweldig!!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 januari 2011 23:00

Mascara en dan degene van Benefit Bad Gal Lash vind ik fijn <3 :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 januari 2011 23:18

Oeh, hele moeilijk vraag. Ik ga toch voor Humid van MAC. Geweldige kleur!

[Beantwoorden]


Door Helena op 30 januari 2011 00:17

Wat lastig! De shimmer powder van essence!

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 30 januari 2011 02:07

echt lief van jou!

er waren trouwens echt veel tweets voor de mascara, DAMN!
waarom heb je m niet meer gekocht? je was er zo enthousiast over!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2011 om 11:15:

Omdat ik nu al zoveel mascara’s krijg, dat het een beetje zinloos is!

[Beantwoorden]


Door merel op 30 januari 2011 09:34

toch echt mn telesqopic mascara, en de morphose foundation. allebei van loreal.

(sorry voor spellingsfouten haha)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 30 januari 2011 09:44

Hihi, ik wist niet dat je er een merk of soort bij moest noemen. Ik had dus gewoon gereageerd met ‘lippenbalsem’. Ik gebruik van alles, soms een hele tijd Blistex, dan weer Rosebud. Nu gebruik Labello Hydrocare en Minted Rose van Rosebud het meest. :)

[Beantwoorden]


Door paula op 30 januari 2011 11:02

rosebud salve!! En ik kan ook niet zonder mascara maar heb niet een favoriet. Mijn all time favo geur is Heat van Beyonce!

[Beantwoorden]


Door paulien op 30 januari 2011 12:37

als ik geen tijd heb doe ik toch een beetje mascara op, maar ik heb geen favoriet ik ben nog op zoek naar mijn favoriet :P

[Beantwoorden]


Door Samira op 30 januari 2011 13:44

Door Amy-Denise op 30 januari 2011 14:47

Mijn rode lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 31 januari 2011 19:15

Ik denk mascara of vasaline!

[Beantwoorden]