Low-budget producten van Pink Lady Makeup

Van de webshop Pink Lady Makeup mag ik regelmatig wat testen. Deze webshop heeft een ruim assortiment aan duurdere en goedkopere producten.

Image Hosted by ImageShack.us Ook nu kreeg ik een aantal leuke producten. Drie potloodjes en een schattige oogschaduw trio. Alle 4 de producten zijn lekker budget vriendelijk en ook de verzendkosten bij Pink Lady Makeup bedragen bij brievenbuspost slechts €0.95, dus dat lijkt me ook aantrekkelijk.

Image Hosted by ImageShack.us Ik kreeg dit leuke dikke potlood met Avon, die twee kanten heeft. Aan de ene kant oogpotlood, en aan de andere kant een potlood voor de lippen en wangen. Super multifunctioneel en handig voor onderweg of als je ergens gaat logeren. Dat bespaart weer ruimte!

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb het potlood in de kleur Twice the Spice, die bij PLM €4.95 kost. De roze kleur is de lipstick en blush, en de koperkleur is het oogpotlood.

Image Hosted by ImageShack.us Van de lipstick/blush komt veel kleur van af, het potlood is lekker romig. Ook het koperkleurige oogpotlood smeert fijn en laat veel kleur achter.

Image Hosted by ImageShack.us De lipkleur heeft een rode/bruine tint en smeert lekker weg. Als blush vind ik hem echt niet zo geschikt, hij brengt wat vlekkerig aan en blijft niet heel goed zitten. Maar je kan sowieso lipstick wel als blush gebruiken, dus echt een toevoeging is dit ook weer niet.

Avond Professional Multi Pencil in Twice The Spice €4.95

Image Hosted by ImageShack.us Ook kreeg ik twee oogpotloden, één van Flormar en één van Lakmé. Twee merken waar ik nog nooit van gehoord had.

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb een Glittering Star Eyeliner van Flormar in 504, een bruin potlood met gouden glitters. Helaas is dit exemplaar op dit moment niet in de shop te vinden.

Image Hosted by ImageShack.usHet andere potlood is van Lakmé, en heeft een mooie kobaltblauwe kleur. Dit potlood kost €2.50

Image Hosted by ImageShack.us Van beide potloden komt veel kleur af, van het bruine Flormar potlood wel wat meer dan van het blauwe Lakmé potlood. De chunky gouden glitters in de Flormar Glittering Star Eyeliner vind ik wel een afknapper, hierdoor oogt het potlood wat goedkoop. Mooi aan het Lakmé potlood vind ik de metallic glans, je zou dit potlood ook goed als basis onder oogschaduw kunnen gebruiken.

De Glittering Star Eyeliner kost €3.95, wat een hele redelijke prijs is voor een potlood van deze kwaliteit. Het Lakmé potlood kost €2.50

Image Hosted by ImageShack.us En als laatste kreeg ik dit vrolijke oogschaduw trio van L.A. Girl. Ik heb de trio in de kleur Tequila Sunrise, die zomerse oranje tinten bevat.

Image Hosted by ImageShack.usDe manier waarop de 3 kleuren in de pan zitten, ziet er leuk en origineel uit. Wel jammer is dat je dan niet evenveel van de lichte kleur als van de donkere kleur hebt. En dat terwijl de lichte oogschaduw me juist zo mooi lijkt!

Image Hosted by ImageShack.us Op de middelste, gele kleur na, is de kwaliteit van de oogschaduw prima. De warme highlighter die erin zit vind ik zelfs echt heel erg mooi. De pigmentatie van de oogschaduws is misschien niet mind blowing, maar je betaalt dan ook niet veel voor deze 3 kleuren oogschaduw. Ook de donkere kleur vind ik wel wat hebben en kan mooi in je arcadeboog. Een look met deze trio volgt nog!

L.A. Girl trio oogschaduw in Tequila Sunrise €3.95. Ook deze kleur is helaas niet meer in de webshop te vinden.

Prima producten van Pink Lady Makeup dus. Wel jammer is dat een groot deel van de producten die ik heb getest niet meer in de shop te vinden is. Wellicht zijn ze later nog te vinden. En anders denk ik dat de webshop als nog een goede tip is, als je naar low-budget producten opzoek bent, en ook niet teveel aan verzendkosten wilt betalen.


Reacties

Door Charlottes op 29 januari 2011 08:22

Hmmm… Ik sta niet enorm te stuiteren, maar ik vind de pigmentatie nog best meevallen!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 29 januari 2011 08:41

Zien er fijne producten uit, maar ik krijg niet direct een ‘hebben hebben hebben’ gevoel! :)

[Beantwoorden]


Door Pink lady make-up op 29 januari 2011 08:41

Goedemorgen Vera! Wat een leuke review weer, hartelijk dank! De Lakme potloodjes kosten 2,50 euro en zijn te vinden in de rubriek Budgetbeauties:-)Vriendelijke groet, Christiane (www.pinkladymakeup.nl)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 10:39:

Ik ga het erbij zetten!

[Beantwoorden]


Door Charile op 29 januari 2011 09:00

Leuke producten maar ik denk niet gelijk ‘HEBBEN’ , nee XD
Komt er van deze maand weer favoriete van de maand? Vind ik altijd leuk om te zien :d
‘xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 10:39:

Ja, die komt!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 29 januari 2011 09:03

Ik vind de producten wel oké, maar niet super bijzonder. Die oogschaduw zou ik echt niet zo snel willen kopen.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 29 januari 2011 09:19

Hmm, ik vind ze niet zo bijzonder eigenlijk. Ik zou het niet zo snel gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 29 januari 2011 09:19

Dat is idd de perfecte highlighterkleur uit het trio :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 januari 2011 09:34

Ben benieuwd naar de look hiermee!
Maar verder loop ik er niet echt warm van!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 29 januari 2011 09:35

Mooie oogschaduw

[Beantwoorden]


Door Merel op 29 januari 2011 09:40

Haha toen ik Pink lady las dacht ik gelijk aan appels, wij hebben soms de soort Pink lady van appels.

[Beantwoorden]

AnnaSophia antwoordt op 29 januari 2011 om 10:06:

haha, de beste appels OOIT! Er is nog een limited edition van die appels geweest. Hun nieuwe naam was ‘Barbie’ :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 10:39:

What! haha, die appels moet ik een keer proeven.

[Beantwoorden]


Door Jaxx op 29 januari 2011 09:48

Sorry Vera maar deze review komt op mij over alsof je redelijk positief bent om niet vervelend te doen naar pink lady… Wat ik lees isdat je het redelijk leuke producten vind maar op de foto zie ik dat de pigment in de oogschaduw niet super is en vlekkerig en de oogpodloodjes zien er niet goed uit. Vind het erg jammer, ben normaal altijd fan van je eerlijke en gevatte reviews.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 10:41:

Oh nee hoor, dat is zeker niet het geval. Als ik kijk naar de prijs/kwaliteit verhouding vind ik het prima producten. Van de oogpotloodjes komen veel kleur af en ze smeren makkelijk. Ook de trio bevat redelijk veel pigment, meer dan ik over sommige duurdere oogschaduws kan zeggen. En dat voor lage prijzen.

Ik gebruik misschien liever duurdere make-up van betere kwaliteit, maar er zijn meiden die dit kunnen betalen en de kwaliteit mooi vinden. Bovendien heb ik met het Avon potlood en de L.A. Girl trio ook nog een mooie look kunnen maken.

[Beantwoorden]

Jaxx antwoordt op 29 januari 2011 om 21:03:

Thanks voor je reply :) je tekst kwam op mij erg positief over in vergelijking met wat ik zag op de foto’s, maar kijkend naar prijs
-kwaliteit snap ik je beter. Bedankt voor je uitleg, dat waardeer ik in je site.

[Beantwoorden]

Tasja antwoordt op 29 januari 2011 om 10:41:

ja.. hier ben ik het eigenlijk wel mee eens..
beetje jammer..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 januari 2011 om 10:59:

Jammer dat jullie er zo over denken!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 29 januari 2011 om 13:58:

Ik lees dat er totaal niet in eigenlijk? Het enige dat tegenvalt is de middelste kleur uit het trio?

[Beantwoorden]


Door Wendy op 29 januari 2011 09:50

Hm, ik kende die webshop nog niet, maar er staan behoorlijk wat bekendere merken op, die me wel aanspreken. Dus ik ga binnenkort ook eens kijken voor iets leuks.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 29 januari 2011 09:57

Het ziet er niet echt heel erg veelbelovend uit… Pigmentatie is best wel slecht..

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 29 januari 2011 10:07

Net zoals vele andere enkele twijfels over de producten…

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 januari 2011 10:35

ik vind de glitters in het potlood ook niet echt wat maar over het algemeen ziet de rest er okay uit :)

[Beantwoorden]


Door Tasja op 29 januari 2011 10:40

hmmm.. vind het niet zo.. zou het iig zelf niet kopen, ziet er niet luxe uit of wat dan ook.. dan zijn producten van catrice en essence veel beter :)

[Beantwoorden]


Door Ariska op 29 januari 2011 10:47

Hmm, ziet er wel leuk uit, maar ik zou eerder voor Catrice gaan :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 januari 2011 10:49

Hmm, vind het niet zo spetterend, maar het blauwe oogpotloodje springt er toch wel uit :D

[Beantwoorden]


Door Silva op 29 januari 2011 11:02

Ziet er wel ok uit :)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 29 januari 2011 11:08

Leuke review Vera!
En ik ben ook nu in contact gekomen met PLM, erg leuke webshop. Ga er mss iets van bestellen maar heb een vraagje .. Ik zie MAC en Chanel producten daar op de site veel goedkoper dan op andere sites en in de winkel? Is de make up wel origineel? dus echt van de merken zelf?? xx

[Beantwoorden]


Door Sandy op 29 januari 2011 11:18

Zien eruit als fijne producten, ook mooi; dat detail op het potloodje – die diamantjes! Erg gaaf :-D

[Beantwoorden]

Helena antwoordt op 29 januari 2011 om 11:35:

Dat vond ik dus ook van die diamantjes op het potlood! Ik zou het niet dragen maar vond die verpakking wel tof!
Eens even in de webshop kijken wat ze nog meer verkopen (A)

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 29 januari 2011 11:39

Lijken me fijne producten, beetje jammer van dat de kleuren van de oogschaduw niet even groot zijn.
x

[Beantwoorden]


Door silke op 29 januari 2011 11:41

Ben wel benieuwd naar wat de website verder verkoopt, maar deze producten vond ik niet super ofzo al vind ik die lichtste kleut in het oogschaduw trio ook heel mooi

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 29 januari 2011 12:00

Ik vind dat blauwe potloodje er wel mooi uit zien, misschien leuk als lijntje onder het oog.

[Beantwoorden]


Door Loes op 29 januari 2011 12:16

Leuk! ik kende deze website nog helemaal niet!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 januari 2011 13:24

Ze zien er inderdaad nog best goed uit voor low budget make-up :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 29 januari 2011 14:42

Ik heb een keer een avon make-up feestje gegeven in groep 8, haha! Test niet op dieren en heeft heerlijk ruikende douchegel <3 Ik ga even kijken wat ze nog meer van Avon hebben in de webshop!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 29 januari 2011 16:52

Wauw, die hele lichte kleur uit die trio lijkt me echt een perfecte highlightkleur! :D Ben verder niet heel erg enthousiast geworden over de producten, maar ben toch erg benieuwd naar je look hiermee!

[Beantwoorden]


Door Romy op 29 januari 2011 17:43

Ik vind het er best goed uitzien voor die prijs,
ben ook benieuwd naar een look met de oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Gwen op 29 januari 2011 19:58

De producten zien er allemaal geweldig uit. Als ik nu nog eens het geld had

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 29 januari 2011 19:59

Valt best wel mee van prijs, maar niet echt een ‘WAUW’ gevoel…

xxx

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 31 januari 2011 08:01

[…] Low-budget producten van Pink Lady Makeup Recente reactiesCamilla on Birthday Party Make-upnono on Wie wilt het niet? Foundation die de hele dag blijft zitten.Annet on Birthday Party Make-upSabine on Birthday Party Make-upJosephine on Birthday Party Make-upCategorieën […]