Mijn favoriete muziek van dit moment

Ik ben gek op muziek. Zolang ik me kan herinneren luister ik muziek, het liefst de hele dag door. Op de fiets, in de trein, tijdens de les, wanneer ik foto’s bewerk, en wanneer ik me opmaak. Muziek geeft sfeer en kan me echt in een happy mood brengen.

Ok, lemme tell you one thing. Ik ben van alle markten thuis, op muzikaal gebied dan. Ik luister vrijwel alle soorten muziek, maar R&B voert wel de boventoon. Smaken verschillen, dus misschien word jij wel helemaal niet warm of koud van onderstaande lijstje. Ik vertel jullie wat mijn favoriete artiesten en nummers van dit moment zijn, maar deel ook gerust die van jou!

Nicki Minaj. Nicki stole my heart. Ik had verwacht dat ik haar cd Pink Friday bagger zou vinden, maar ik vind hem heerlijk. Vooral de nummers Romans Revenge (met Eminem), Fly (met Rihanna) en Moment 4 Life (met Drake) blijf ik maar draaien. Nicki is echt een stoere chick, met bilimplantaten, peroxide blond haar en extreem roze lipstick. Die lipstick heeft MAC vorige maand een aantal vrijdagen verkocht, en ze gingen als warme broodjes over de toonbank.

Drake. Een aantal jaren geleden speelde hij nog de schattige Jimmy in Degrassi: High The Next Generation (ik was gek op die serie!) maar ondertussen is Drake in de US bekender om zijn scherpe raps en fijne beats. Ik kan helemaal opgaan in zijn muziek. Vooral Over, Best I Ever Had en Show Me A Good Time blijf ik maar draaien. Ik denk dat deze nummers mij nooit gaan vervelen.

Nicki en Drake

Craig David. Ondertussen is Craig een beetje een blast from the past, maar dat vind ik helemaal niet erg. Hij heeft een fijne zachte stem en nummers die vrijwel nergens over gaan (nou ja, over sex dan). Maar dat is soms wel fijn, gewoon even je gedachten op 0 zetten en meezingen met Rise & Fall, Fill Me In en 7 Days.

P!nk Greatest hits cd’s vind ik vaak heel fijn, een hele cd vol met de grootste hits zorgt voor uren lang meezingen en dansen op de lekkerste nummers. Zo ook met de Greates Hits… So Far!!! cd van Pink. Just Like A Pill, Trouble en het nieuwe Raise Your Glass vind ik de fijnste nummers van deze cd.

Glee. Ik ben gék op Glee. Seizoen 1 heb ik al bijna twee keer gezien, en alle cd’s heb ik al gedownload. Glee covert veel oude nummers en steekt ze in een nieuw jasje. Vrijwel alle nummers zijn super vrolijk. Ik word heel erg blij van Glee, en vooral van de covers van Madonna en Lady GaGa zorgen voor een grote glimlach op mijn gezicht.

Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment? Heb je nog aanraders, nummers die ik volgens jou zeker even moet gaan downloaden?

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 24 januari 2011 | 91 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Loes op 24 januari 2011 17:05

i loooove nicki &drake!
moment 4 life is dan ook een van mijn favorieten op het moment(A)

[Beantwoorden]


Door michelle op 24 januari 2011 17:08

ik hou van glee!!! en pink is ook erg goed?
waar kan je de glee cd’s downloaden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 17:18:

Ik wist eerst een forum waar ze alle cd’s hadden, maar die is opgeheven helaas…

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 24 januari 2011 om 18:39:

Ik heb ze allemaal van thepiratebay.org, dan met bittorrent downloaden.
Glee heeft echt heerlijke muziek <3
Hoe slecht ik me ook voel, deze liedjes helpen me er weer bovenop!

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 januari 2011 17:09

Ik vind Glee ook geweldig! Verder vind ik P!nk ook wel leuk.. maar de rest van je lijstje.. naa, niet echt :P

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 januari 2011 17:15

Ik hou ook zo van de liedjes van glee. Zelfs mn moeder vind het leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 24 januari 2011 17:17

ìk vind adele & duffy erg goed,
en beyonce, tina turner.[;

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:48:

Duffy is ook zeker tof!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 24 januari 2011 17:17

ABSOLUUT alle nummers van Next to Me van Ilse DeLange.
eigenlijk alle nummers van Ilse DeLange wel ! <3

En Miss Montreal en VanVelzen zijn ook favoriete artiesten van mij!!!!

[Beantwoorden]


Door Babette op 24 januari 2011 17:18

Het is niet echt mijn muzieksmaak, maar vind het wel leuk om te lezen waar jij naar luistert :)

[Beantwoorden]


Door Elodie op 24 januari 2011 17:18

Allemaal niet zo mijn ding, al hou ik er op gekke dagen ook wel van. Op die andere dagen ben ik helemaal wild – en dat al een jaar of 5- van Kings of Leon. Ik hou van alternatieve muziek en rock en stevigere pop. MGMT, Arctic Monkeys,… I’m lovin’ it.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 januari 2011 17:32

GLEE<3
maar, ik vind bruno mars ook wel goed,
jij niet?

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:48:

Bruno Mars vind ik ook leuk, luister ik ook wel!

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 januari 2011 17:32

Wat leuk zo’n artikel! Ik denk dat ik niet echt aanraders heb, het is niet zo mijn stijl. Zelf luister ik veel naar bijv. Paramore en Taylor Swift (Ja, ik weet het, totaal verschillend, haha)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:49:

Ik luister het allebei ook :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 januari 2011 17:38

Leuke lijst, maar ook niet mijn ding. Ik ben dol op Rammstein en Within Temptation, maar ook op de Engelse Folkzangeressen Kate Rusby en Ella Edmondson. Verder vind ik Madita leuk (beetje popachtig geloof ik), en ik heb een grote voorliefde al járen voor The Beatles, Scooter, Bryan Adams en Pink Floyd. Ik ben wat dat betreft ook van alle markten thuis op rap, R&B en hip-hop dingen na. Dat is echt totaal niet mijn smaak :P

[Beantwoorden]


Door hannah op 24 januari 2011 17:38

adele, bruno mars, everything

[Beantwoorden]


Door Sabine op 24 januari 2011 17:43

Ik deel jouw Glee addiction! :D

[Beantwoorden]


Door Soesja op 24 januari 2011 17:45

Ik ben niet zo van R&B, maar Glee vind ik geweldig! Verder hou ik van easy listening, rustige muziek, zoals Jack Johnson, John Mayer, Paolo Nutini, Taylor Swift, Adele, Duffy en ga zo maar door. Ooh, de laatste tijd vind ik Bruno Mars ook heel leuk (wie niet?) !

[Beantwoorden]


Door Oneofthepandies op 24 januari 2011 17:45

Ik ben ook iemand die erg veel soorten muziek luistert. Vroeger was ik voornamelijk een metalhead (Epica, Metallica, Kamelot, Dimmu Borgir, Pythia,…) maar tegenwoordig evolueert mijn smaak meer richting een indie/cabaret/rock/punk-mix. mijn favoriete artiesten en bands momenteel zijn Amanda Somerville (indie rock), Amanda Palmer (punk cabaret), The Dresen Dolls (Brechtian punk cabaret), Alexz Johnson (pop/rock), Silbermond (Deutschrock), Jason Mraz (pop/rock) en dat zijn de bekendste wel. Ik merk echt dat ik -onbewust- meer en meer op zoek ga naar onbekende, obscure bandjes. Ik luister echter ook supergraag naar musicalliedjes, Disney-liedjes, Queen (Bohemian Rhapsody is het beste nummer ooit!) en af en toe zelfs wat echte pop (voornamelijk Mika en KAty Perry dan).
Ik zou je in ieder geval Amanda Palmer aanraden. Zij is ook echt een vrouw waar ik naar opkijk met een hele eigen stijl die gewoon haar ding doet ondanks alles.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:49:

Thanks, ik ga muziek van d’r opzoeken! En wat een lijst hee, haha!

[Beantwoorden]

Oneofthepandies antwoordt op 25 januari 2011 om 08:40:

Ja ik bedacht me achteraf ook dat het erg veel geworden was maar eens ik over muziek begin, hou ik eigenlijk niet meer op xD

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 januari 2011 17:46

Op dit moment luister ik veel Jamiroquai, Adele en James Blake. Leuke muziek die je hier hebt staan!

x

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 januari 2011 17:52

Bruno Mars, het nieuwe van britney, lady antebellum en het nieuwtje van avril lavigne vind ik wel leuk :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 januari 2011 17:53

Alleen Glee vind ik leuk van jou favo’s ;) Maar momenteel luister ik vooral Adele’s nieuwe cd <3

[Beantwoorden]


Door Leontine op 24 januari 2011 17:53

de laatste tijd luister ik heel veel naar Keri Hilson(:
&i love glee<3

[Beantwoorden]


Door Alina op 24 januari 2011 17:56

Ik houd heel erg van aparte muziek, niet van aparte muziekstijlen, maar meer dingen die je niet vaak vind. Zo download ik veel muziek via youtube. (converteren, supergemakkelijk!) O.a. Tyler Ward (covert ook!) en Perzyan, maakt echt hele mooie remixes. Ook moet je een keer Norwegian Recycling met Miracles, 16 nummers in één hele vette remix. Zeker de moeite waard!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 24 januari 2011 18:00

Ik ben nogal into liedjes van glee en ik vind Adele ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 24 januari 2011 18:04

Ik luister eigenlijk ook van alles. Ik vind Glee echt helemaal geweldig en de laatste tijd luister ik ook veel Bruno Mars en James Blunt. Maar ik ben ook wel van de rockmuziek: vorig jaar naar een concert van Paramore geweest en dit jaar misschien naar Kamelot. Wilde ook heeeel graag naar Good Charlotte! Maar ik vind oude rockmuziek ook heel tof en gewoon popliedjes die op de radio komen. ;p

[Beantwoorden]


Door Fien op 24 januari 2011 18:09

Bruno Mars: Just the way you are (al heb ik die nu iets te vaak gehoord) Talking to the moon en Grenade, verder Adele Rolling into the deep en alles:P

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 24 januari 2011 18:30

Ik heb veel leuke liedjes die ik graag beluister, ik zal je er 5 geven ;)
1.Love takes over (david guetta ft kelly rowland)
2.Selena Gomez ‘Naturally’ + falling down is ook leuk :D
3.Like a G6
4.I need air Magnetic Man
5.Just the way you are Bruno Mars

En zo heb ik er nog veel… :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:50:

Naturally vind ik zo mooi, I Need Air ook!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 januari 2011 18:33

leuk! ik luister vanalles door elkaar.. van tori amos tot bruno mars XD

[Beantwoorden]


Door lise op 24 januari 2011 18:33

Ik hou nogal van gitaarmuziek, en vind juist helemaal niks aan R&B , Hip-Hop etc. etc.

Editors, The Killers, Two Door Cinema Club, Adele, Caro Emerald, The Rolling Stones, The Beatles en zo kan ik echt een ongelofelijke lijst opnoemen.

ik hou ook van zweedse muziek (:

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 24 januari 2011 18:36

Leeeuk!
Ik ben ook helemaal gek op Glee! Ze zingen het zo goed en alle nummers die zij zingen zijn opeens geweldig! I love it!

[Beantwoorden]


Door Carolien op 24 januari 2011 18:38

Doe mij maar liever alternative rock, indie, beetje reggae.
En het zou helemaal niet interessant zijn om mijn favoriete bands/nummers op te noemen omdat dat er erg veel zijn!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 24 januari 2011 18:46

Gaga voert sowieso de boventoon :’D Daarnaast Panic! At the Disco, Escape the Fate, All American Rejects en de soundtrack van Moulin Rouge! En ik heb een stiekeme verhouding met discomuziek (A)

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 januari 2011 18:49

Oei nee, doe mij maar Drum n Bass, dubstep etc hihi (:

[Beantwoorden]


Door Inez op 24 januari 2011 18:51

De nieuwste CD van Adele (21) ben ik op dit moment grijs aan het draaien, zo ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door Camilla op 24 januari 2011 18:55

Ik ben een echte hip-hop fan. Ik ben fan van Eminem, super vind ik hem. En voor de rest Drake en heel soms Lil’ Wayne

[Beantwoorden]


Door joel op 24 januari 2011 18:56

Leuk om te weten :)
Hebben we ook nog eens dezelfde muzieksmaak, haha!

[Beantwoorden]


Door Martine op 24 januari 2011 19:00

Ik houd van alle soorten muziek, maar vooral van green day, avril lavigne, paramore en the script. Mijn all time favorite is ’21 guns’, van green day. Het is echt een heel mooi nummer.

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 januari 2011 19:01

Hihi mijn muzieksmaak is ZO anders dan de jouwe! Al vind ik P!nk wel heel tof :D Ik ben op het moment helemaal gek van de Finse band Negative, 13 januari ben ik naar een concert van ze geweest en het was absoluut GEWELDIG <3 Hun nummers draai ik nu non stop :) Het is rock dus ik heb geen idee of jij het wat vind xD Mocht je het willen proberen: In My Heaven en Moment Of Our Love vind ik het aller leukste, daardoor werd ik fan ^^ En Still Alive is een supermooi rustig nummer <3 Verder hou ik van een heleboel bandjes, vooral Rock, maar ik hou ook van metal ^^ Bullet For My Valentine bijvoorbeeld vind ik geweldig! En af en toe luister ik ook wel wat R&B en Hip Hop, ligt een beetje aan m'n bui :)

[Beantwoorden]


Door Christianne op 24 januari 2011 19:03

Ik luister veel Nederlandse muziek (Nick&Simon, Marco Borsato, 3JS) maar ook Coldplay, Jason Mraz, VanVelzen, Colbie Caillat, ik hou van Adele (zoals wel meer mensen hier haha)! Ook luister ik veel christelijke muziek, Starfield is echt mijn favoriete band!

[Beantwoorden]


Door D op 24 januari 2011 19:04

Nicki Minaj vind ik 3x niks maar Drake is echt geweldig.Ik ben laatste tijd helemaal fan van hem en hij is echt zooo hot. xD

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 januari 2011 19:11

Ik hou ook heel veel van glee muziek vooral madonna

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 24 januari 2011 19:22

Schiller – Tired
Kan er echt uren naar luisteren! Het is zo’n apart en rustig liedje, echt super mooi

[Beantwoorden]


Door Danique op 24 januari 2011 19:24

Ik vind Pink inderdaad leuke muziek hebben, maar de rest vind ik helemaal niks. En Craig David.. Die was ik inderdaad al bijna vergeten!

Maar ik heb het album van Eliza Doolittle gedownload, een paar dagen geleden, en dat is echt een supervrolijk album, voor instant summer-feeling, zeg maar. Echt leuke meezing-nummers.

En James Blunt’ nieuwe album is ook mooi, maar je moet z’n stem wel net mooi vinden, natuurlijk.

Maar de echte aanrader vind ”21” van Adele, gister gedownload, en ik heb nog niks anders geluisterd. Meestal duurt het even voordat ik alle liedjes leuk vind, maar bij deze CD vind ik gewoon letterlijk élk nummer mooi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:51:

21 moet ik zoals ik hoor echt even downloaden. Vind haar nieuwste nummer ook echt schitterend!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 24 januari 2011 19:27

Op dit moment luister ik weer heel veel Lily Allen en Kate Nash. Ik vind hun gewoon zo geweldig.
Mijn andere muziek wil je niet weten haha xD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:51:

Nu maak je me juist heel nieuwschierig Kathy!

[Beantwoorden]

Kathy antwoordt op 24 januari 2011 om 22:54:

Hihi, sorry =’]
Ik luister nog naar K-pop (zo erg) xD

http://www.youtube.com/watch?v=JE-FUZPic2E&feature=player_embedded

[Beantwoorden]


Door Ariska op 24 januari 2011 19:31

Leuk om eens te lezen ter afwisseling :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 januari 2011 19:40

Leuk artikel! Ik ben zelf ook een muziekfreak ;-) Zonder functioneer ik niet!
Je hebt wel echt een heel andere smaak dan ik, sterker nog een aantal artiesten die je noemt ken ik alleen qua naam (misschien toch maar eens downloaden ;-)) Mijn favoriet op het moment is laatste album van Flyleaf en die nieuwe cd van Adèle is ook ontzettend gaaf!
Xx

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 januari 2011 20:04

De liedjes van Glee zijn inderdaad erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lina op 24 januari 2011 20:04

Het nieuwe liedje van Pink vind ik zo geweldig! Pink – F***ing perfect. Ergens word ik er een beetje verdrietig van..

[Beantwoorden]


Door Yara op 24 januari 2011 20:17

Long Live van Taylor Swift(L)
maar alles van Taylor Swift is goed
ook Bruno Mars vind ik kei goed!

[Beantwoorden]


Door Sanaz op 24 januari 2011 20:37

Geef mij rihanna, beyonce en een paar housenrs en ik ben blij :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:52:

House is ook chill, vooral met uitgaan. Heerlijk :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 januari 2011 20:57

Leuk artikel! :) P!nk is inderdaad goed :) Mijn grote favoriet is Avril die eindelijk weer terug is met een nieuwe single die “What The Hell” heet en haar nieuwe album “Goodbye Lullaby” komt op 8 maart 2011 uit, can’t wait :D

[Beantwoorden]


Door Samira op 24 januari 2011 21:18

almost the same !!! je bent jay sean vergeten ; )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:52:

Jay Sean vind ik niet zo heel fantastisch, maar wellicht heb ik niet de goede nummers van hem. Welke raad je aan?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 januari 2011 21:40

GLEEEEEEE! de rest ken ik wel maar luister ik niet. Ik ben op dit moment erg verslaafd aan Orianthi haar muziek, de gitariste van Michael Jackson <3

[Beantwoorden]


Door Steph op 24 januari 2011 21:51

Got to love Kanye’ West ^^ in ieder geval I do!, van het begin tot nu.. (en wss in de toekomst ook..) verder ga ik helemaal los met het album van air traffic (helaas zijn ze gesplit :() en tijdens het autorijden hoor ik het liefst muziek van ellie goulding, Katie B, Magnetic man.. die genre =)
ik ben dus ook wat van alle markten thuis ^^

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 24 januari 2011 21:59

Dankje dankje dankje Vera! Ik was net op zoek naar nieuwe muziek. En ik ben nu alles aan het downloaden. Pink’s greatest hits had ik al, d’r nieuwe nummer is geweldig! Ik zal even wat op een rijtje zetten, anders wordt het zo onoverzichtelijk:
– Het nieuwe album van Adele (21) is echt een aanrader, alhoewel ik niet weet of je er van houdt ;)
– Florence and the Machine
– ’t album van Di-rect
– Danity Kane is heel tof.
– Little Boots
– Chairlift
– One Republic
– Ellie Goulding
– Sia
Je moet maar even op youtube luisteren of je het leuk vind, maar ik vind ze allemaal heel goed! ’t is net in welke mood ik ben. Sommige artiesten ken je van een single, maar meestal is het album dan heel verrassend en leuk. Altijd leuk om nieuwe artiesten te ontdekken =)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 januari 2011 om 22:53:

Lekkere lijst :D Danity Kane is ook tof, maar die band is colgens mij uit elkaar…

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 24 januari 2011 22:25

Pink vind ik ook erg goed, maar zelf luister ik vooral nu naar het nieuwe album van Miley Cyrus Can’t be tamed maar ook vind ik Katy Perry, Rihanna, Jonas Brothers enz leuk :) Leuk om te lezen over ieders mening trouwens :D

[Beantwoorden]


Door Rvd op 24 januari 2011 22:56

Pink vind ik ook super!
En o.a.:
– Nickelback
– Winne [begrijp me niet verkeerd]
– Theory of a deadman
– pink
– Darryl

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 januari 2011 23:37

NICKI is de bom!!!
maar ze heeft GEEN bilimplantaten en haar blonde (en alle andere kleuren) haar zijn pruiken!!

[Beantwoorden]


Door Astridyeah op 24 januari 2011 23:38

Pink is super. :D
Mijn favoriete muziek van dit moment zijn de nummers van Twenty Twenty. Lekker vrolijke nummers en leuke jongens, haha. :)

The Wanted staat ook erg hoog in mijn most-played lijstje. Vooral het nummer All Time Low en Heart Vacancy. (L)

[Beantwoorden]


Door Janine op 25 januari 2011 00:47

ik ben ook een mega fan van degrassi!
ze zijn nog steeds bezig met het maken van de serie.
in februari komt seizoen 11 uit!
ik wil geen reclame maken,
maar hier kun je ze kijken
http://tv.blinkx.com/show/degrassi-the-next-generation/6TlXuaaVsdCUvf_hujfIOn98jYA#s9e12

voor de mensen die het misschien willen weten!
misschien voor jouw ook wel een leuke tip Vera ;)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 25 januari 2011 01:12

De nieuwe cd van Rihanna- loud is echt GEWELDIG en een aanrader ;)

[Beantwoorden]


Door Milady op 25 januari 2011 08:16

Pink vind ik ook fijn om naar te luisteren! Krijg ik altijd girlpower van ;D

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 25 januari 2011 10:28

Met P!nk ben ik het eens, ben echt al jaaaaaaaren fan van haar! Daarnaast hou ik niet van hippe muziek en luister ik meer jaren ’70, ’80 :P

[Beantwoorden]


Door A op 25 januari 2011 12:09

Ik heb de P!nk cd ook! Gewonnen ook nog, en ik ben er blij mee!! Beyoncé heeft ook leuke muziek. Verder luister ik meer top 40, niet echt specifiek een artiest. Op Slam FM! komen de aller allernieuwste liedjes voorbij, een paar voorbeelden:
– Usher – More
– Avril Lavinge – What the hell
– Sick Puppies – Maybe
– Alex Gaudino – I’m in love

(Ook al is de laatste een beetje ouder)

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 25 januari 2011 13:25

avril lavigne!
wanneer je die naam hoort, denk je misschien al gauw; punkrock, luide muziek, niet mijn ding.
maar is eigenlijk helemaal niet het geval! ze heeft net een nieuwe single uit en die heet what the hell, en die is een beetje rocky maar vooral lekker up-tempo, vrolijk en girly.
haar oudere muziek is wat meer grungy en haar nieuwere muziek wat meer girly. ze komt in maart met een nieuw album en dan wordt wat persoonlijker en rustiger.
echt een aanrader, avril maakt mooie muziek!

verder ben ik ook helemaal fan geworden van bruno mars; echt een cutie met een prachtige stem.

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 25 januari 2011 13:26

oh ja en elise dootlittle maakt ook leuke muziek!

[Beantwoorden]


Door Eliza op 25 januari 2011 13:33

Florence And The machine!
Agnes obel is ook ontzettend goed!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 25 januari 2011 14:33

P!NK, Rihanna, Miss Montreal en Adele, ik kan niet wachten op het mailtje van de cdwinkel dat de cd 21 binnen is. :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 januari 2011 15:01

Ik luister vooral radio eigenlijk, lekker alles meebleren!

[Beantwoorden]


Door Merel op 25 januari 2011 15:44

Glee = koewl (H)
Ik kan niet wachten tot vanavond als het 2e seizoen begint!!!

Ik luister het liefst liedjes waar je even stil van wordt omdat het zo mooi is. Of juist hele vrolijke liedjes! ken je Sunny day? Van you williams? Vast wel, je meot hem eens luisteren!

[Beantwoorden]


Door Lianne op 25 januari 2011 15:45

Over mijn muzieksmaak zal ik het maar niet hebben.. maar wat me wel weer opvalt is, adele komt even naar nederland, komt in tvoh, en de dag daarna word je zo’n beetje gek gemaakt met haar, op tv een paar keer per uur, nog even op de radio.. jeetje, goede pr heeft zij zeg :”P

[Beantwoorden]


Door eeva op 25 januari 2011 16:03

GLEEK ALERT. i luvvvv it.

[Beantwoorden]


Door emma op 25 januari 2011 16:21

Haha wat leuk om te zien! We hebben echt bijna precies dezelfde smaak op Craig na dan, daar ben ik niet zo van, maar drake is inderdaad geweldig! ik vind fear van hem z’n leukste nummer en ik vind hem zelf ook wel leuk haha! nicki Minaj is ook super, vind ook fly met Rihanna en raining man met Rihanna haar leukste nummers! voor de rest luister ik echt naar alles, maar vooral b.o.b travie mccoy, Bruno mars en the noisettes (:

[Beantwoorden]


Door ellis op 25 januari 2011 18:25

ik ben heel erg fan van Bruno Mars! echt grande en just te way you are vind ik echt gewoon top nummers. de rest natuurlijk ook maar vooral deze 2.
verder vind ik glee ook super!

[Beantwoorden]


Door Shen op 25 januari 2011 20:59

Ik vind Nicki Minaj ook ZOO leuk. Ze laat zien dat stoer ook girly kan zijn! :D Ik vind ‘your love’ ook echt leuk en die clip vind ik wel heel mooi ook! en ‘im the best’ geeft me zon zelfverzekerd gevoel haha

ik moet toegeven dat ik een little monster ben dus ik zit te wachten op lady gaga’s nieuwe album al heel lang haha =)

[Beantwoorden]


Door Wianda op 26 januari 2011 14:28

Ik heb ook een hele brede muzieksmaak maar ben ik nou de enige hier die ook van hardcore & hardstyle houdt? :P Ik ga ook vaak naar hardcore & hardstyle-feesten. Kan ik echt van genieten, binnenkort Hardbass! :D hihi.
Verder luister ik wel top 40. Dus ook idd een beetje Bruno Mars en alles wat vaak voorbij komt :).

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 januari 2011 16:42

volgens mij heb ik wel dezelfde smaak als jij :D!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 12 februari 2011 19:48

ite
ik vind pink ook supergoed
kunnen jullie trouwens nickelback??
die is mijn favo
je moet deze liedjes beluisteren:
1 how you remind me
2 something in your mouth
3 burning to the ground
4 i’d come for you
echt luisteren ik vind ze echt fantastisch!!!

[Beantwoorden]


Door Sophietje op 11 juli 2011 17:51

Heey ik zag dat je helemaal gek bent of was op glee :yay: .
Ik ben dat namelijk ook maar ik kan nergens de agenda van glee vinden. Het leek me wel leuk om die te gebruiken als bij agenda voor de middelbare. want ik ga na de vakantie naar de middelbare school :+ en op de kennismaking dag zij mijn mentor dat het handig was om twee agenda’s te hebben.

doei!

[Beantwoorden]


Door Didi op 22 april 2013 22:13

Aah dit klinkt echt heel dom, maar ik was op youtube een vlog van je aan het bekijken en vond de muziek in vlogs ZO leuk, dat ik maar ging opzoeken naar wat voor muziek je luistert. Ik wist gewoon bijna zeker dat je rnb of hiphop/rap leuk vindt. Ik vind het ook heel leuk! In de ochtend word ik graag wakker met leuke hiphop tracks, in de avond zwijmel ik weg van rnb tracks (Tyrese, Musiq Soulchild, Tank, Ginuwine, Donell Jones etc <3 , zegt het je wat? Haha) anyway, hele leuke post. Muziek betekent erg veel voor mij. X

[Beantwoorden]