Jullie bloggers zijn een snack, en Vera heeft een vreetkick

Toen ik jullie gister op Twitter vroeg naar leuke blogs, ontplofte er werkelijk een BOM aan reacties. Wow, ik weet dat er steeds meer meiden beginnen met bloggen, maar zóveel had ik niet verwacht. Hartstikke leuk natuurlijk, nieuwe blogs om te lezen en nieuw talent om te ontdekken. Maar soms… soms zie je door de bomen het bos gewoon niet meer.

En er is de laatste tijd nogal wat gaande in ‘beautyblogland’. Veel drama waar je misschien niets vanaf weet, of (in mijn geval) vanaf wilt weten. Wanneer je ben je als blogger groot? Ik vind dat dat er helemaal niet toe doet. Dat je plezier hebt in wat je doet, dát is belangrijk. Vandaag deel ik een aantal blogs met jullie die misschien wat minder bekend zijn, maar zeker niet minder leuk.

SimplySuzy Suzanne volg ik al heel lang, en ik blijf haar blogs en video’s leuk vinden. Ze blogt voornamelijk over beauty, en geeft overal haar eigen touch aan. Vooral de ooglooks die ze in (engelse) video’s maakt zijn schitterend. Ze had een paar maandjes geleden even een dipje, maar is nu weer terug. Go Suzy!

MakeupSisi Toen ik Szusza voor het eerst zag, ben ik meteen een beetje verliefd op dit meisje geworden. Ze maakt hele leuke video’s en ze komt super lief en spontaan over. Ze is nog hartstikke jong maar maakt nu al mooie make-uplooks. Een meisje met veel talent, die duidelijk met veel plezier blogt.

Ooh La Rouge Josephine is nog zo’n meisje, en ook nog eens eentje waarvan ik veel van mezelf herken. Een jonge blogster die toch alweer een tijdje in het ‘vak’ zit. Josephine is heel creatief, eerlijk en vrolijk. Ik denk dat we deze jonge dame zeker in de gaten moeten houden.

In de Watten Praatjes Caroline heeft al een tijd de heerlijke webshop InDeWatten, maar ook heeft zij een leuke blog. Op haar blog bespreekt ze de meest uiteenlopende onderwerpen. Nieuwe make-upcollecties komen voorbij, maar ook twitterregels en posts over nieuwe producten voor in haar webshop komen aan bod.

Nailoholic Op Jessica’s engelstalige blog vind je vooral veel foto’s en reviews van schitterende kleuren nagellak. Heerlijk om naar te kijken, maar ook gevaarlijk wanneer je niets wilt kopen. De foto’s op haar site zijn super duidelijk en ook de reviews van andere beautyproducten zijn mooi.

In dit geval: size doesn’t matter. Al hadden deze blogs 1 of juist 10000 bezoekers per dag, als deze meiden gewoon blijven doorgaan met waar ze mee bezig zijn, dan blijf ik ze volgen. Enneh, als jij nog een leuke beautyblog kent of hebt, schroom dan zeker niet om hem met mij te delen. Zet hem in de comments! (Het kan zijn dat je comment niet gelijk geplaatst wordt omdat mijn blog denkt dat het spam is, maar ik zal de hele dag door zoveel mogelijk mijn spambox in de gaten proberen te houden en jullie comments goedkeuren).

Ik wil alle meiden die gewoon doorgaan met bloggen, ondanks dat ze misschien niet zo ‘groot’ zijn even een heel hard applaus geven. Ga zo door!


Reacties

Door Kimberley op 26 januari 2011 07:13

Ik ben het helemaal met je eens. Ik zie ontzettend veel blogs. Zeker als ik de linkjes bekijk die altijd bij reacties voorkomen. Ik vind het heel leuk om de reacties af te struinen, naar een leuk linkje met een leuke blog. Ik ben het helemaal met je eens dat het niet uitmaakt hoeveel bezoekers/reacties je hebt. Als je het maar leuk vind. :) Ga jij ook zo door meis! :D

[Beantwoorden]

Nadia antwoordt op 26 januari 2011 om 09:49:

Klopt helemaal! Het is voor mij ook echt een hobby geworden :D

[Beantwoorden]

Ronne antwoordt op 26 januari 2011 om 17:59:

Wat leuk dat jullie op de linkjes klikken! Ik had echt het vermoeden dat helemaal niemand dat deed. Thank God voor jullie;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 18:55:

Zeker wel, veel meiden zijn altijd opzoek naar nieuwe blogs. Ik klik ook vaak op de links!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 26 januari 2011 07:23

Ook ik ben het met je eens. Het maakt niet uit of je 10000 of 10 bezoekers hebt. Ik vind het juist zo leuk dat er grote maar ook kleinere blogs zijn. Er zijn genoeg kleine blogs die iets leuks hebben wat grotere blogs weer niet hebben. Daarom lees ik ook een wat kleinere blog met veel plezier. En zolang je als blogger origineel blijft en het leuk vindt wat je doet, maakt het niet uit hoeveel bezoekers je hebt.

[Beantwoorden]


Door tess op 26 januari 2011 07:30

kleine blogs zijn altijd wel leuk, als hun maar plezier hebben in wat ze doen. maar het word bij mij wel erg druk bij bloglovin hoor Xd

[Beantwoorden]

Maya antwoordt op 26 januari 2011 om 18:21:

inderdaad! kleine blogs zijn ook altijd leuk om te lezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 18:55:

Haha ja mijn Bloglovin’ overstroomd ook zo’n beetje ;D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 26 januari 2011 07:39

Ik ben het helemaal met je eens! Kleine blogs kunnen even leuk zijn dan grote blogs, daar zegt het aantal bezoekers helemaal niks over! Ik vind het trouwens goed hoe jij dat doet: je hebt veel bezoekers maar toch hou je het op de één of andere manier klein :)

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 26 januari 2011 om 18:13:

Idd! Dat dacht ik nou ook al!
Ik vind sommige ‘grote’ sites een soort van te professioneel.
Niet dat die van jou dat niet is.. maar jij blijft mijn favoriet :)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 26 januari 2011 07:39

Er zijn inderdaad veel blogs de laatste tijd, maar ik moet niet klagen want ik heb er zelf ook 1 :P Ik doe het wel voor m’n plezier en om zelf wijzer te worden uit wat ik schrijf

[Beantwoorden]


Door Suzy op 26 januari 2011 07:44

Woah! *in shock* Da’s eens ff een verrassing zo op de vroege morgen haha. Dank je wel voor de shout out! :D Enne, ik vind jou ook leuk, maar dat wist je al ;)

MakeupSisi ga ik zo eens op m’n gemakje lezen :)

Caroline kijk ik erg naar op, dus meiden, check haar site!!!!

Joosje kende ik al, hele toffe meid is dat :D

En Nailoholic lees ik ook regelmatig, hele mooie foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 26 januari 2011 07:45

Ah wat leuk! Ik volg Nailaholic al een hele tijd, vind het echte een mooie en goede site.

Mijn eigen beautyblog is te vinden op http://www.linnes.nl en bevat heel veel beautyreviews, nagellak en nailart en op dit moment ook een blogsale :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 18:56:

Oeh een blogsale, ook altijd leuk!

[Beantwoorden]


Door denise op 26 januari 2011 07:50

ik ben het helemaal met je eens vera!
al dat gedoe altijd om wie “groter en beter is”…
lief dat je aandacht schenkt aan deze blogs,
misschien wat klein, maar zeker wel fijn!
liefs,
denise

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 januari 2011 07:51

Ik ken sommige wel die je daar noemt.

Ik heb sinds een paar maanden een blog (1 á 2 ofzo), de foto’s zijn nog niet al te best en mijn schrijfstijl kan nog wat vlotter, maar ik doe hard mijn best! http://fashionandtherest.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door Desiree op 26 januari 2011 07:55

Zitten leuke blogs tussen! Ga er zeker een paar tussen mijn favorieten zetten.

Mijn eigen beautyblog is http://deez.sylviaschrijft.nl

[Beantwoorden]


Door Milady op 26 januari 2011 07:58

De meeste die je noemt heb ik wel eens bezocht. Het is inderdaad leuk om verschillende blogs te bezoeken, ze zijn allemaal verschillend! :D Het is wel lastig om origineel te zijn, maar ik doe ook m’n best ;)

[Beantwoorden]


Door Iris / pimpmynailz.com op 26 januari 2011 08:13

Hoi meis! Mocht je het nog leuk vinden om nailart te zien, neem dan eens een kijkje op http://www.pimpmynailz.com. Ik update wekelijks en probeer heel veel verschillende stijlen te verwerken in de mani’s. Ene keer zuurstokroze, andere keer gothiczwart. Moet allemaal kunnen. Zie maar of je het wat vind en tijd hebt eens te kijken :) groetjes!

[Beantwoorden]

Ilja antwoordt op 26 januari 2011 om 08:41:

Haar nailart is altijd super super mooi!

[Beantwoorden]

Cerise antwoordt op 26 januari 2011 om 18:54:

Wow, leuke site! Hele mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 18:57:

wow, wat een schitterende foto’s en mooie nail-art!

[Beantwoorden]

Iris @ pimpmynailz.com antwoordt op 26 januari 2011 om 19:11:

jullie zijn lief ♥ dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 26 januari 2011 08:21

Ow ik ga zo gelijk even kijken op die blogs. Je kunt er duizenden bekijken, maar ze zijn toch allemaal weer net even anders.

Nu je er trouwens toch om vraagt :P: Ik heb ook een blog http://www.bastanteblog.blogspot.com :)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 26 januari 2011 08:34

Ik volgde er al veel, alleen 1 nog niet.
Die voeg ik nu aan mijn lijstje toe! =D

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 26 januari 2011 08:35

Mijn blog is nog maar een weekje online, en ik zit in een drukke examenperiode, maar het is zooooo leuk om af een toe een mailtje te krijgen hoe goed je wel bezig bent, hoe de examens lukken.
Ik vind het bloggen ook echt gewoon leuk. Ik heb nog geen duizenden bezoekers per dag… maar hey, so what?

dit is trouwens mijn pril blogje –> http://beautylicious-annasophia.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 januari 2011 08:36

Oeh ik kende ner een paar nog niet, ik ga meteen kijken :D

[Beantwoorden]


Door Elien op 26 januari 2011 08:41

Jep, ik verschiet er ook telkens van hoeveel nieuwe blogs er bijkomen… Op zich wel goed, want dan lees je veel ervaringen en krijg je meer productkennis.

Ik heb mijn beautyblog al zo’n 4 jaar, toen was het nog relatief rustig in beautyblogland =)
http://www.beautystatement.be

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 18:58:

4 jaar, jij bent een oldie! tof :D

[Beantwoorden]


Door silke op 26 januari 2011 08:43

de blogs lijken me leuk sommige volgde ik ook al, ik vind dit echt een super goed artikel zelf ben ik 1 van die mensen met een beautyblogje ;) ik ben sinds gister begonnen http://www.ciasitio.blogspot.com er is nog niet zo heel veel te zien en er moet nog veel gebeuren maar ik doe mijn best.

[Beantwoorden]


Door Ilja op 26 januari 2011 08:43

Ik kende ze ook allemaal, leuke blogs! Ik ben zelf ook nu een maandje of 5 aan het bloggen en ik vind het heerlijk! Niet dat ik super groot ben, helemaal niet… Maar mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als er een nieuwe volger op Bloglovin of GFC bijkomt ♥ Het is fijn om comments onder je artikeltjes te krijgen, het is toch een soort bevestiging (en gewoon leuk dan mensen tijd nemen om mijn dingen te lezen en foto’s te bekijken!)

Liefs Ilja

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 18:59:

Klopt, ik ben ook elke keer weer blij als ik zie dat ik een comment erbij heb :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 26 januari 2011 08:45

Wat leuk dat je dit doet! en inderdaad , het maakt niet uit hoeveel bezoekers je hebt, als je het maar met plezier doet!

Ik heb ook een blog:
http://www.nail-gloss.blogspot.com

Daar post ik elke dag 2 artikelen voornamelijk reviews/shoplogs/notd/eotd etc. , en op dit moment loopt er een winactie (er komen er nog 2 aan xD)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 26 januari 2011 08:48

Wat een lief artikel! Er zijn idd heel veel blogs en allemaal hebben ze een eigen manier van werken, en dat maakt het nu juist zo leuk!

Mijn website: http://www.curvacious.nl. Dagelijkse tips, nieuwtjes en reviews op het gebied van o.a. beauty, (plus size) fashion en lifestyle.

Liefs,
Desirée

[Beantwoorden]

Suzy antwoordt op 26 januari 2011 om 10:30:

Jaaaaa Curvacious.nl is leuk!!

[Beantwoorden]

Desirée antwoordt op 26 januari 2011 om 13:35:

Ahwww thanks sweety! ^_^

[Beantwoorden]


Door Selina op 26 januari 2011 08:53

Ik vind het leuk dat er zo ontzettend veel beautyblogs zijn! Zorgt ervoor dat ik me met regelmaat een paar uurtjes kan vermaken.
Ik heb zelf ook een blog en update iedere dag: http://www.mostbeautiful.nl

[Beantwoorden]

Suzy antwoordt op 26 januari 2011 om 10:31:

En Selina is ook leuk ^^

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 26 januari 2011 08:59

Wat een lief artikel zeg!
Mijn blog is ook nog maar heel klein en nieuw, maar ik hoop ooit groter te worden.. Dat zou echt een droom van me zijn..

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 26 januari 2011 09:02

Wat lief dat je dit doet! Er zijn idd veel beautyblogs, maar ik vind het ook leuk om verschillende beautyblogs dalijk te bekijken, zowel grote als kleine beautyblogs.

Ik heb zelf ook een blog samen met Sanne: http://makeupym.wordpress.com/ We zijn een paar maanden begonnen op deze blog, waar je meestal dagelijks een update kunt vinden! Hierop staan uitgebreide reviews, shoplogs, NOTD’s en meer!

[Beantwoorden]


Door Silke op 26 januari 2011 09:02

Hi Vera,
ik ben het met je eens!
Zelf heb ik ook een blog met weinig bezoekers, maar dat maakt me niets uit!
Ik vind het super leuk om te doen. (:
En daar gaat het uiteindelijk ook om.
Jouw blog vind ik ook erg leuk om te lezen, omdat je er zoveel plezier in hebt!
De zogenaamde ‘grotere’ blogs vind ik minder leuk, omdat het daar allemaal zo zakelijk en serieus overkomt.
Juist daarom vind ik jouw blog veel ‘groter’ als de andere, omdat jij het met liefde en plezier doet. (:

Dus ik wil je eigenlijk bedanken.
Je hebt me geïnspireerd om te doen wat ik leuk vind en waar ik van hou.

Liefs,
Silke

mijn eigen blog is:
http://fashion-nd-style.blogspot.com/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:00:

Thanks Silke, I appreciate it :D

[Beantwoorden]


Door Lisan op 26 januari 2011 09:07

Jeeeeej, we love joos! En vera en de rest natuurlijk :D

Dit is mijn blog:
http://www.beauty-princess.nl

xx!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 26 januari 2011 09:19

makeupandbeautyblog.com !

Geweldige blog, Karen heeft een geweldig leuke schrijfstijl, maakt goede foto”s en soms wel drie updates per dag!

[Beantwoorden]


Door Kelly Noelle op 26 januari 2011 09:19

Wat super lief dat je dit doet voor de bloggers in de wereld :) Ik volgde er een paar van de door jou genoemde blogs nog niet, maar die ga ik zeker aan mijn lijstje toevoegen. In my opinion maakt de ‘grootte’ van een blog me ook niet zo veel uit, als hetgene wat ze schrijven en doen maar met plezier en liefde wordt gedaan.

Zelfs schrijf ik bijvoorbeeld vooral als voorbereiding op mijn studie, maar ook vooral omdat ik het leuk vind om mijn gedachten over fashion & beauty te delen. Mocht je willen kijken, hier is de link naar mijn blogje: http://secondhandspring.blogspot.com Je kunt er van alles vinden, mode, shoplogs, winacties (soon), reviews en als mijn camera terug is van de reparatie ga ik ook beginnen aan make-up tutorials.

Nogmaals, wat super leuk dat je dit doet! Keep blogging girl, because you rock at it.

<3

[Beantwoorden]


Door Lies op 26 januari 2011 09:20

Wat een ontzettend leuk item Vera! Ik ben ook nét begonnen met bloggen en heb er heel veel plezier in! Het zal vast nog een hele tijd duren voor ik wat meer bekendheid heb, maar eerlijk gezegd maakt dat mij niets uit.

www. loving-makeup.blogspot.com

Liefs, Lies

[Beantwoorden]


Door Kelly Noelle op 26 januari 2011 09:20

Wat super lief dat je dit doet voor de bloggers in de wereld :) Ik volgde er een paar van de door jou genoemde blogs nog niet, maar die ga ik zeker aan mijn lijstje toevoegen. In my opinion maakt de ‘grootte’ van een blog me ook niet zo veel uit, als hetgene wat ze schrijven en doen maar met plezier en liefde wordt gedaan.

Zelfs schrijf ik bijvoorbeeld vooral als voorbereiding op mijn studie, maar ook vooral omdat ik het leuk vind om mijn gedachten over fashion & beauty te delen. Mocht je willen kijken, hier is de link naar mijn blogje: http://secondhandspring.blogspot.com Je kunt er van alles vinden,
mode, shoplogs, winacties (soon), reviews en als mijn camera terug is van de reparatie ga ik ook beginnen aan make-up tutorials. Nogmaals, wat super leuk dat je dit doet! Keep blogging girl, because you rock at it.

<3

[Beantwoorden]


Door Desirée op 26 januari 2011 09:29

Wat een superlief artikel! Er zijn inderdaad heel veel blogs en elke blog heeft zo zijn eigen ‘ding’ wat het juist zo leuk maakt :)

Mijn website:
http://www.curvacious.nl – Beauty in de ruimste zin van het woord! Dagelijkse updates vol tips, nieuwtjes en reviews op het gebied van o.a. beauty, (plus size) mode en lifestyle.

Liefs,
Desirée

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 26 januari 2011 09:33

Hai Vera, dit is mijn blog: http://cherrycharlie.web-log.nl
Hier een hoop beauty, maar ook studievoortgang (eigen songs enzo!) en kletspraat :P
Van de blogs die je noemde kende ik alleen MakeupSisi nog niet ^_^

[Beantwoorden]


Door Tessa op 26 januari 2011 09:34

Leuk stukje! Ben heel blij te melden dat we vanaf vandaag een domein hebben voor ons Nagelblog. Zou het echt tof vinden als je even kwam kijken :-) http://www.TheNailFactory.nl

[Beantwoorden]


Door Pippi op 26 januari 2011 09:35

Grote/kleine blogs? Er zijn in mijn ogen megalomane, zelfingenomen bloggers en bloggers die hun ego niet van de site laten knallen. En ik kom voornamelijk kijken (en comments geven) bij de mensen die een blog met een ziel schrijven. Als iets met liefde geschreven wordt komt het gelijk beter over.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:04:

Dit is een vrolijke post, waar komt deze in mijn ogen vrij boze reactie dan vandaan?

Of voel ik dat verkeerd aan?

[Beantwoorden]


Door By Sjanty op 26 januari 2011 09:35

Door Sanne op 26 januari 2011 09:36

Wat fijn dat je dit doet! Er zijn idd zoveel leuke blogs :) op het www te vinden. En het maakt ook niet uit of je nou groot of klein bent het gaat erom dat je het met plezier en passie doet. Ook ik heb een blog: http://www.wearefashion.nl met elke dag twee artikelen over mode, beauty en lifestyle!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 26 januari 2011 09:43

Aawhh wat super lief <3 ik schrok een beetje toen ik mijn naam voorbij zag komen haha!

Ik heb op twitter wel eens geroepen: ik zie geen grote of kleine blogs, op mijn beeldscherm zijn ze allemaal even groot! En daar sta ik nog steeds achter. Ik vind een blog leuk om te lezen als er mooie duidelijke foto's zijn en als er in duidelijk begrijpbaar Nederlands wordt geschreven. En idd, of ze nou 10 of 10.000 bezoekers per dag hebben.. Als ze maar genieten van wat ze doen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:05:

Goede uitspraak, sta ik ook helemaal achter :D

[Beantwoorden]


Door Nadia op 26 januari 2011 09:50

Vera Camilla, lief van je om er een artikel aan te wijden! :D

[Beantwoorden]


Door Sarah - Cherry Plum Sky op 26 januari 2011 09:52

Veraaaaa, ken je mijn blogje nog niet?? :D haha! Als je van nagellak houdt, zeker eens checken ^^

Warning: I am not responsable for lemmings and possible shoppingsprees.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:06:

Jouw blog zocht ik nog! *ik was hem kwijt… :$* Ook een errrrg fijne blog heb jij :D

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 26 januari 2011 om 19:37:

KWIJT?? :-O *shocked*

Hihi, just kidding ^^ DANKJE voor t complimentje!!

[Beantwoorden]


Door Myca op 26 januari 2011 09:56

Jammer genoeg weet ik ook wel wat er gaande is, maar ik zal me er nooit mee bemoeien. ik vind het ontzettend leuk om elke dag een update en wat te schreven. ik vind dat iedereen even groot is, en ja de ene krijgt meer bezoekers dan de ander zolang je het meer met plezier doet.

ik heb ook mijn eigenblog, maar ik wil dat er mensen naar toe gaan of blijven komen omdat ze me passie en liefde ervoor voelen.

en vera echt lief dat je dit weer doet!

liefs myca

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 januari 2011 09:57

Leuk zo dit rijtje :) Ik ken en lees ze allemaal. Ik ben altijd benieuwd waar andere blogs het over hebben namelijk. Zelf heb ik ook een website, die onderhouden we met 4 meiden, erg leuk dus!

[Beantwoorden]

Renée antwoordt op 27 januari 2011 om 01:15:

Aaah! Ik lees jouw blog elke dag! Super leuk!!!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 26 januari 2011 10:03

Ah tof :) ben het er helemaal mee eens. De echt grote ik-verdien-geld-met-mijn-blog blogs worden toch al gauw met de nek aangekeken. Vooral als blijkt dat ze de helft van alles wat ze krijgen opgestuurd krijgen. Vind ik jammer!

Dan is het op de kleinere blogs toch al gauw gezelliger ^^

Dan nog even een stiekeme link naar mijn eigen, pas sinds drie weken online en dus nog klein, blog: http://www.mycherise.nl

En ook een applausje voor jou! Jouw blog blijft gezellig ^^

[Beantwoorden]


Door Tasja op 26 januari 2011 10:15

Oh ik heb gister een hele grote blogwalk gedaan en echt veel leuke middel-grote blogs gevonden :)
Als je het mij vraagt zijn dat de leukste!

Simply Suzy vind ik zelf ook altijd erg leuk :)

Zelf heb ik ook een blog: http://cutexcoco.blogspot.com/
het is voornamelijk een persoonlijke girly style blog ^^

Ik ben niet zo heel lang bezig, maar het gaat al heel goed! Dus daar ben ik heel blij mee. Ik doe het met veel plezier, maar vind het ook super leuk om andere blogs te bezoeken!

[Beantwoorden]


Door Mede-arnhemmer op 26 januari 2011 10:27

Vera, wat ben je een dropje. Ik reageer echt nooit op artikelen, op geen enkele blog, maar vind het zo tof hoe ontzettend lief en positief je dit hebt beschreven. Denk dat je daar een heleboel bloggers mee inspireert!

Heel knap hoe je je niet laat meesleuren in de jaloezie die ik bij andere bloggers wel steeds meer zie.

Succes met je blog, ik vind je echt een toffe en vooraal oprechte meid, en dat maakt het zo ontzettend leuk je site te bezoeken!

Liefs,
A

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:07:

Een mede-Arnhemmer, dat klinkt wel heel spannend! En bedankt voor de super lieve reactie :D

[Beantwoorden]


Door A op 26 januari 2011 10:28

Nailoholic lijkt me echt leuk om te volgen. I love nails.
Nouja, http://www.veracamilla.nl is natuurlijk een héeeeeele leuke site/(blog) !

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 26 januari 2011 10:36

Wat lief van je dat je dit doet en ik hoop dat veel mensen het met je eens zijn dat bezoekersaantallen niet zoveel zeggen over het enthousiasme en de kwaliteit van de blog(ger).

Ik heb zelf ook een blog, ben nu een paar maanden bezig en heb er veel plezier in en eerlijk gezegd vooral doordat ik ontzettend leuke contacten heb opgedaan!

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 26 januari 2011 10:59

Ik heb ook een weblog, http://nurchamielplusbeauty.wordpress.com Ik ben ook pas een paar weken mee bezig, maar ik probeer gewoon wel vaak te updaten. Ik vind het belangrijk dat een blog veel informatie geeft over ingrediënten enzo, en ik streef er naar om er zo veel mogelijk organische producten te hebben in mijn stash.

Die blog van Carolien kende ik al, geweldige site met een heleboel informatie over ingredienten.

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 26 januari 2011 11:20

Leuk zeg! Zijn het allemaal beautyblogs?

Ik heb ook een blog, alleen geen beautyblog, haha :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:08:

Yup, allemaal bb’s! ;)

[Beantwoorden]


Door Kayla op 26 januari 2011 11:22

Wat lief dat je dit doet, en ik ben het inderdaad helemaal met je eens! Er zijn zoveel leuke bloggers, of ze nou groot of klein zijn, dat maakt echt helemaal niks uit!

Misschien vind je het leuk om mijn website te bekijken:
http://www.beautyritual.nl

[Beantwoorden]


Door bella op 26 januari 2011 11:49

Heb ik een heel verhaal getyped, klik ik op reset… :(

Maargoed. Er zijn inderdaag steeds meer mode- en beautyblogs. Mijn bloglovin lijst wordt steeds langer en langer. Wat mij wel opvalt is dat veel blogs na enkele maanden actief bloggen, of na een jaar stoppen.

Maargoed.

Ik heb dus ook een blog en ik geniet er enorm van om hier lekker mee bezig te zijn. Artikeltjes te verzinnen en te schrijven. Ik ben nu ook gevraagd om mee te werken aan een erg leuk project dat over een poosje van start gaat. Dus kom allemaal eens kijken op: http://ella-bellabeauty.blogspot.com

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:09:

Argh! die resetknop móet weg, echt een onding is het. als je op CTRL z klikt, moet als het goed is wel je reactie terugkomen (maarja, dat weet niemand haha)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 26 januari 2011 12:00

Ik ben het helemaal met je eens! Iedereen is ooit begonnen met bloggen vanwege zijn of haar hobby. Van jaloezie en concurrentie moet dan ook geen sprake zijn. Laten we het gewoon leuk houden! Hoe groot of klein je bent moet helemaal niets uitmaken!

[Beantwoorden]


Door Madelief op 26 januari 2011 12:03

De blog van Josephine vind ik echt zó leuk he :D

[Beantwoorden]


Door Lee; op 26 januari 2011 12:29

Er zijn natuurlijk een heleboel blogs en ik doe sinds een jaartje ook lekker mee! Puur voor de hobby, want ik kan er mijn passie voor make-up en dergelijke in kwijt, maar ik vind het ook leuk om nieuwe mensen te ontmoetenen tips en tricks te krijgen!

Mijn blog is: http://www.beautyfuel.wordpress.com Neem gerust eens een kijkje ;)

[Beantwoorden]


Door Samira op 26 januari 2011 12:31

Wat lief van je !!! Sorry maar ff spammen om dit artikel compleet te maken ;) Go check http://liveyourlifeunstressed.blogspot.com/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:10:

Hoezo sorry!? I want you to spam!! :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 januari 2011 12:33

zitten erg leuke blogs tussen.
de mijne is : http://www.nails-beauty.tk

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 januari 2011 12:37

Ik vind het echt leuk om nieuwe blogs te ontdekken :D

Mijn blog is: http://www.beautyaddicts.nl :)

[Beantwoorden]


Door glamourista op 26 januari 2011 12:39

En nu heb ik honger, haha :D Ik kende deze blogs al, ze zijn heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Evii op 26 januari 2011 12:55

Ik kende er een paar wel maar de rest ga ik zeker nog eens bekijken!

mijn blog: http://www.honeypopland.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 26 januari 2011 12:55

Leuk! De namen die je noemt kende ik al, ik wou dat ik altijd reacties kon achterlaten maar ik heb vaak de tijd er niet voor :( Ik heb ook een blog samen met Anigje en Wendy en gastschrijfster Igrid, je kan ons vinden op http://www.blogginbeauties.nl en we proberen dagelijks zeker 2 updates te doen zodat er vaak genoeg wat te lezen valt. We zijn allemaal gek op beautyproducten en proberen zo gevarieerd mogelijk te schrijven. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:11:

same here, ik heb ook nauwelijks tijd om reacties achter te laten…

Blogginbeauties is ook zekerrr een aanradertje!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 januari 2011 12:57

Leuk artikel en de meeste blogs die je opmoemde kende ik ook al en die zijn inderdaad erg leuk :) :D

Ik blog puur voor de fun, mijn blog gaat over vanalles en nog wat en hij heet http://liesewiesje.blogspot.com

Bedankt en lief dat je dit doet Vera, waardeer ik wel :D

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 26 januari 2011 om 12:58:

opnoemde bedoelde ik natuurlijk *

[Beantwoorden]


Door MissBeautyEtc op 26 januari 2011 13:00

Leuk dat je dit doet! Ben ook nog niet zo heel lang bezig maar doe het wel met heel veel plezier!
http://www.beautyetc.be

[Beantwoorden]


Door Caroline op 26 januari 2011 13:02

Wat ben je toch een lekker ding Veertje :D

Ik moet bekennen dat ik zelf maar weinig blogs lees, oops, niet omdat ik het niet leuk vind maar er meestal geen tijd voor heb.
Wat lief dat ik in je lijst sta!

Ik ga aan de hand van dit artikel ook eens struinen en wie weet wat ik nog voor moois tegenkom *S*

Vooral jezelf blijven meid, daarom vinden mensen het leuk hier te komen en jouw artikelen te lezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:12:

Thanks Lien :D

[Beantwoorden]


Door Floor op 26 januari 2011 13:06

Ik lees deze blogs ook allemaal met plezier! Ik vind Zsuzsa’s blog ook heel tof :D Oh, en een aanradertje: http://supketchup.wordpress.com . Deze dame houdt heel erg van fotografie, net zoals ik, maar beauty is ook echt een ding van haar ;)

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 januari 2011 13:11

Door jou ben ik zelf eigenlijk ook een blog begonnen. Het leek me leuk en een verslaving aan beaty had ik al! haha. Het gaat steeds beter, al ben ik nog steeds klein hoor.
http://manonmorsch.blogspot.com/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:13:

Door mij? :O wat een eer! Leuke blog heb je, toffe header ook.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 26 januari 2011 13:14

Zijn zeker leuke blogs! Soms hoe kleiner hoe leuker. Dan krijg je vaak echt contact met de mensen.
Mijne ken je denk ik wel ;) http://sweetimpression.nl

[Beantwoorden]


Door Ariska op 26 januari 2011 13:22

Er zijn inderdaad zoveel blogs. Zelf ben ik er ook een begonnen (geen beautyblog maar een fotoblog) Vooral op beautygebiedd zie ik soms zes keer een review van hetzelfde product en allemaal zeggen ze wat anders, wat moet je dan geloven?

[Beantwoorden]

Caroline antwoordt op 26 januari 2011 om 14:50:

dat zal geen kwestie van geloven zijn denk ik… iedereen reageerd anders op producten, iedereen heeft andere voorkeuren. Dan krijg je dit soort dingen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:15:

Ahuh, dan denk ik ook!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 26 januari 2011 13:27

oehhh, leuk…

http://www.funkynails.web-log.nl

for nail art & more… !!!

[Beantwoorden]


Door tessa op 26 januari 2011 13:31

Kleine blogs zijn natuurlijk ook leuk :) mijn blog is wel enorm gegroeid sinds ik gestart ben in augustus!

http://www.beau-licious.com

[Beantwoorden]


Door Julie op 26 januari 2011 13:42

een UNIEK concept in de Benelux is de combinatie van http://www.touchofmakeup.be en http://www.beautyformen.be. Een blog voor vrouwen en één voor mannen! en komt er daar nog eens bij dat dit tevens ook de enigste mannelijke beautyblog is in de Benelux!
Ben je dus op zoek naar een parfum voor jezelf en voor je vriend of ben jij benieuwd naar wat mannen van de Lush bath ballistics vinden? Neem dan zeker eens een kijkje op de sites!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:16:

Haha een mooi reclamepraatje! ;)

[Beantwoorden]


Door fleur op 26 januari 2011 13:44

Airmagazine, waar ik me zelf voor uit de naad werk vind ik wel erg leuk. ;) En handig als je allergie of astma hebt natuurlijk met al die tips en parfumvrije make up!. Plus de foto’s van @Micktoogood zijn zo mooi:)

[Beantwoorden]


Door Silja op 26 januari 2011 13:47

Wat ben je ookeen top wijf!!!
Jammer dat ik er niet tussen sta, maar wat je al zegt, alle kleine blog moeten doorgaan….

[Beantwoorden]


Door Carmen op 26 januari 2011 13:56

Wat een leuke blogs, er zijn echt heel veel beautyblogs bijgekomen de afgelopen tijd. Ik hou maar een persoonlijk blog bij, dat vind ik leuker om te doen :).

[Beantwoorden]


Door Wendy op 26 januari 2011 14:00

Leuk artikeltje! Ik kende ze eigenlijk allemaal nog niet, dus ik ga ze gauw eens bekijken. :) Ik ben zelf ook pas een blog begonnen: http://chameleony.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Inez op 26 januari 2011 14:04

Leuk :D

Mijn website is http://www.MyLovelyLife.nl

Morgen een winactie online!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 26 januari 2011 14:32

leuk! En wat een leuke vergelijking zeg van die snacks:) Ik zou het leuk vinden als je eens langs zou komen op mijn blog http://www.aboutfashion.nl. Ik kijk namelijk elke dag op jouw blog en ben fan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:16:

Ga ik gelijk doen!

[Beantwoorden]


Door Fien op 26 januari 2011 14:47

Ik vind jouw blog het leukst en verder: Misslipgloss.nl en beautygloss.nl en livelifegorgeous.nl Die zijn allemaal leuk en die bezoek ik allemaal elke dag:P Haahah, al die andere, wat kleinere volg ik nooit.
Liefs!

[Beantwoorden]

Inez antwoordt op 26 januari 2011 om 22:11:

http://www.BeautyLab.nl vind ik zelf de allerleukste!
Die vind ik persoonlijk leuker dan misslipgloss, livelifegorgeous en beautygloss!

Ja en Vera heeft ofcourse een leuke website :D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 26 januari 2011 14:57

Super leuk artikel, en ik neem zeker een kijkje op de blogs! Zou je misschien ook een keertje willen kijken op mijn blog?

http://www.blond-beauty.blogspot.com

Xxx Daphne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:19:

Heb ik gedaan!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 januari 2011 15:21

Zeker weten dat bloggen ook voor mij een hobby is geworden! Ik vind het gewoon zo leuk om te doen! Elke dag wel een uurtje, en op zondag meestal meer! I just love it!
Zelf ben ik superblij met mijn eigen blog, maar dan moet je maar even op mijn naam klikken (:

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 26 januari 2011 15:22

Weet je welke site echt superrr leuk is?!!? whatabeauty.nl
Ik vind ze zo goed want ze weten wanneer ze de of het moeten schrijven :D

Sorry, zo praat ik graag tegen Vera.. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:20:

Maar dat is dan ook alles! ;D <3

[Beantwoorden]


Door Michelle op 26 januari 2011 15:38

Leuk artikel! Ik ga op alle blogs even een kijkje nemen. Zelf blog ik ook sinds een tijdje. :) En ik vind het echt súperleuk! Nou, ik ga even kijken op de blogs. Sommige kende ik al, haha! Liefs, Michelle.

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 januari 2011 15:40

http://fashionandtherest.blogspot.com/ Ik ben nog niet zo lang begonnen met bloggen, mijn foto’s zijn ook nog niet echt goed en mijn schrijfstijl kan misschien nog wat flotter, maar ik doe goed mijn best!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 26 januari 2011 15:42

Ik las je artikel net hier en op twitter! Mijn blog is http://www.fashiondiva88.blogspot.com <3
Bloggen is echt een hobby van me geworden!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 26 januari 2011 15:44

Helemaal met je eens. Juist de kleine blogs vind ik vaak leuker, want persoonlijker. Je moet vooral bloggen omdat je het leuk vindt, het een passie is. Als dat niet zo is merken lezers dat snel genoeg!

Ik heb ook een blog. Niet alleen over beauty, maar over allerlei wereldse schatten. Ik schrijf over alles wat ik als een wereldse schat beschouw en waarvan ik vind dat iedereen het moet weten: van beautyreviews tot musthave woon- en mode accessoires en shopping guides met de beste adresjes.

Neem een kijkje als je wilt:
http://worldlytreasury.wordpress.com

Nu ga ik lekker surfen naar alle gegeven blogtips ;)

[Beantwoorden]


Door azazella op 26 januari 2011 15:58

ik ben aan het beginnen met een blogje :)
het is nog niet veel maar ik doe het meer ook gewoon voor het plezier ipv bijbaan of dagelijke taak

http://azazella.blog.com/

[Beantwoorden]


Door Soesja op 26 januari 2011 16:16

Haha die titel is superleuk, en verder ook een heel goed artikel! Je hebt helemaal gelijk, het gaat er om dat je er plezier in hebt en veel bezoekers of gratis producten zijn leuk, maar daar moet je niet voor gaan bloggen. Ik doe het ook voor mezelf, echt als hobby, en dat wil ik echt zo houden! :)

[Beantwoorden]

Soesja antwoordt op 26 januari 2011 om 16:17:

Ooh en mijn blog: http://livelovelaugh.tk! :)

[Beantwoorden]


Door Meike&Anisha op 26 januari 2011 16:20

Wow, ik schrok me even kapot zeg, haha ik dacht dat onze blog er bij stond. Leek nog al veel op Nailoholic haha.
http://www.wearenailaholics.blogspot.com

Dat is onze blog. Btw, het zijn echt leuke blogs! Ik volg er ook een stuk of 10

[Beantwoorden]


Door Teddy op 26 januari 2011 16:25

Echt een leuk artikel! Vooral Simplysuzy.nl vind ik een toffe blog.

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 januari 2011 16:28

Wat goed dat je zegt dat het niet uitmaakt of je blog veel of weinig bezocht word. Sommige mensen slaan er soms een beetje in door om veel bezoekers te krijgen!

Mijn blog is:
http://mybeautifulcrazylife.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 januari 2011 16:32

ja woow er zijn echt heel veel bloggers!
& Vera: je moet zeker weten door gaan met je site, echt zo super leuk!

Zelf heb ik natuurlijk ook een blog, het gaat ook over: beauty en fashion etc.

Mijn blog is:
http://alles-over-mode.blogspot.com/

neem ook eens een kijkje! ;)
xxxx;

[Beantwoorden]


Door Bodine op 26 januari 2011 16:33

ik ben er ook mee eens, het gaat om hoeveel plezier je met je blog bijhouden hebt en niet de aantallen die jou blog bezoeken!
ik ga altijd de reacties langs om zo een nieuwe blog te ontdekken:P

Ik ben net begonnen met een blog, http://adiamondscultlogic.blogspot.com/
p.s. het is wel in het engels

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:24:

Dat deed ik eerst ook altijd! Nu iets minder, maar nog steeds wel (vooral op mijn eigen blog dan)

[Beantwoorden]


Door Annebouke op 26 januari 2011 16:34

Door Jasmijn op 26 januari 2011 16:36

Ik comment niet zo vaak maar ik kijk elke dag op je site en ik vind dat je echt hele leuke berichten schrijft!
Ik ga zometeen alle blogs bekijken.
Ik heb zelf ook een blog, ik ben nog niet zo lang bezig maar ik vind het heel leuk om te doen. Ik heb ook gelijk een domeinnaam gekocht dus ik hoop dat mijn site steeds meer bezoekers krijgt.
mijn site is: http://hotb-g.nl
Ik hoop dat je een keer op mijn site kijkt ;)

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:27:

Thanks Jasmijn, wel vaker reacties achterlaten hoor! :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 januari 2011 16:40

haha, nou daar schaar ik mezelf dan ook maar onder ;)

even spammen hoor:

http://www.fashionisaparty.com!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:27:

Leuke blog, had ik nog noooooit van gehoord ;)

[Beantwoorden]


Door Monique op 26 januari 2011 16:48

Door Melissa op 26 januari 2011 16:54

Ik ben ’t met je eens, zoals; de blog Chovershooter.tk
Dit is echt een mega leuke blog, :)

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 26 januari 2011 om 16:55:

Covershooter.tk *

[Beantwoorden]


Door Kathy op 26 januari 2011 16:56

De leukste blogs zijn dan van jou en dan nog beautygloss. Die bekijk ik elke dag. Bloggen is voor mij een hobby en een opslagplaats. Zo kom ik wel eens na een tijdje een paar berichten tegen en dan zie ik weer wat ik eerst leuk vond.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 januari 2011 16:56

Hihi, en vergeet zeker mijn blog niet!

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 26 januari 2011 om 16:57:

http://beautybymd.blogspot.com

– wow, wat post ik veel reacties in een paar minuten xd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:27:

Speedy Gonzales! :D

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 26 januari 2011 17:13

Eigenlijk vind ik kleine blogs veel leuker om te lezen, om ik dan het gevoel heb dat het allemaal wat persoonlijker is dan wanneer je zo’n groot “massablog” hebt.

Ik heb dan misschien geen beautyblog (ik heb het geprobeerd ;-)), ik ben wel blij met mijn blog waar geen echt vast thema aan vast zit.

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 26 januari 2011 om 17:18:

Wilde precies hetzelfde zeggen, kleinere blogs zijn vaak nog erg persoonlijk en dan voor m’n gevoel ook meer passen bij als je zelf ook niet zo super veel producten hebt uitgeprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 januari 2011 17:15

Ik ben nog niet zo heel lang bezig,
en heb dus ook nog niet zoveel reacties.
Mijn droom is natuurlijk wel om “groot” te worden, haha.
Daarom kan je mij steunen!
http://www.vivaglamvera.tk

GRAPJE. (:
Maar ik waardeer het wel als er meer meiden komen op mijn site natuurlijk!
Ik blog trouwens over beauty (hoe kan het ook anders)…

Vera, je site is super tof! Keep up the good work!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:29:

Thanks Vera, jij ook! (raar om je eigen naam te typen, of niet dan?)

[Beantwoorden]


Door Shari op 26 januari 2011 17:20

mijn blog is super klein XD ik spring een gat in de lucht wanneer ik ergen ene reactietje heb en eigenlijk is datwel leuk. Ik vind kleine blogs stiekem leuker dan zo reuze blog’s waar je nooit reactie op jou comment hebt. Ik vind het fijner als de blogger(ster) reageert op zoveel mogelijk van haar bezoekers maakt het wat persoonlijker^^

mijn blog is http://www.makeupbaby.be mocht je eens langst willen komen^^

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle op 26 januari 2011 17:25

Wat leuk dat je dit doet :)
Ikzelf ben ook nog niet zo lang bezig, en stromen de reacties niet zo vloeiend binnen. Maar toch, de vreugde bij ieder reactie die erbij komt geeft me moed. ;)
Mijn belgisch website’je is http://www.mademoiselleenrose.be :)
Je vindt er beauty en veel meer, en misschien tot binnenkort :)

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 26 januari 2011 17:34

Wat een leuke blogs! Ik schrijf voor een blog, die dus niet helemaal van mij is, maar zeker een kijkje waard. http://www.youniqueblog.blogspot.com
Het is een Fashion, beauty en lifestyle blog, have fun!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 26 januari 2011 17:54

WHAHAHHA die titel, jij bent geweldig. Ik vroeg mij al af waarom je het vroeg, had wel in de gaten dat het misschien om een artikel ging maar zeker wist ik niet. Jaa simply suzy volg ik ook, zij is echt heel leuk! AAAAAAAAH omg, je hebt mij er bij gezet?! Waaaah dit vind ik echt heel tof. Serieus. Geen woorden voor. wow. Awwwh dit vind ik echt heel lief! <3 Mijn gezicht nu: 0.0

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:30:

Hahahah Joos doe normaal!!! :D Graag gedaan hoor chick.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 26 januari 2011 17:58

Leuk artikel! :) Simplysuzy en oohlarouge (joos dus :’) ) vind ik echt geweldig <3 en veracamilla natuurlijk ook!

[Beantwoorden]


Door ien op 26 januari 2011 18:03

Mee eens. ‘kleinere’ blogs zijn vaak net zo leuk. Je merkt gauw genoeg of bloggers het uit passie doen, of voor andere dingen. En juist die blijven overeind!

[Beantwoorden]

Suzy antwoordt op 27 januari 2011 om 02:33:

Dat roep ik ook altijd :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 januari 2011 18:13

Leuk artikel!
Mijn blogje; http://www.heavenly-beauty.nl

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 januari 2011 18:20

Wat n leuk artikel :)

mijn eige blog ’s http://www.beautyxnails.blogspot.com
hoop dat als je gaat kijken je ook wat achter laat.

X Femke

[Beantwoorden]


Door Maya op 26 januari 2011 18:24

leuk om nieuwe blogs te lezen!

ik ga ook maar even spammen. Ik ben niet zo lang bezig, maar het is super leuk om te doen omdat ik toch al altijd met beauty bezig ben. :D

http://www.lipsticknews.nl

[Beantwoorden]


Door Elodie op 26 januari 2011 19:12

Ik ben ook nog maar heel pas bezig met http://lavieenroose.blogspot.com. In het begin denk je dan, waarom schrijf ik eigenlijk, niemand die het leest. En dan heb je plots 50 views en je denkt wauw. En wat later zijn het er 100 en dan bijna 200. Peanuts in vergelijking met blogs zoals die van jouw natuurlijk, maar toch best kicken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 19:32:

Dat is absoluut kicken! I’ve been there, I know the feeling :D heb het nu nog steeds, het blijft een lekker gevoel

[Beantwoorden]


Door Freya op 26 januari 2011 19:13

Ik heb zelf 2 logs (een Nederlandse en een Engelse).

NL: http://freyasfixation.blogspot.com/
ENG: http://sensoryfixated.blogspot.com/

Ik mag graag bloggen en dingen delen die ik leuk vind.
Nog leuker zou ik het vinden als mensen het leuk vinden om ook nog te lezen wat ik schrijf ;).

Als je op mn blog komt, zou ik het leuk vinden als je een comment achter laat!

Liefs Freya

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 22:04:

wowie, twee blogs. Toe maar! en ik ga even een kijkje nemen.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 26 januari 2011 19:31

Leuke blogs :) Inmiddels heb ik aardig wat bezoeksters en met elke die er bij komt ben ik zo blij! Enorm leuk :)

[Beantwoorden]


Door By Sjanty op 26 januari 2011 19:42

Door Glyonne op 26 januari 2011 19:52

Wat een toepasselijke en leuke titel! ;)Mijn blogs is minigloss.blogspot.com :)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 26 januari 2011 20:01

Zo is begon het ook bij mij, ik startte met 0 bezoekers per dag. Maar ik bleef schrijven, omdat ik dacht: ‘Ze kunnen alle geschreven berichten nog sltijd teruglezen!’ Dus ik bleef doorgaan en nu heb ik zo’n 100 bezoekers per dag :D

[Beantwoorden]


Door Elisa op 26 januari 2011 20:14

Bloggen vind ik ook echt een hobby en me eerste hobby die ik ook echt LEUK vindt =D het is natuurlijk wel leuker als je meer volgers hebt ^^ maar 1 volger of 1000 volgers – je moet gewoon blijven bloggen als je het leuk vindt :D !

[Beantwoorden]

Elisa antwoordt op 26 januari 2011 om 20:17:

vergeten me link erbij te zetten =$ woops: http://memorable-days.net

[Beantwoorden]


Door Rowan op 26 januari 2011 20:25

Ja zo begon het met mijn blog ook. De eerste dag was ik superblij dat ik 10 pageviews had, en nu heb ik zo’n 100 unieke bezoekers per dag!
Mijn blog is trouwens; http://www.girlsmaketherules.tk hihi.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 januari 2011 20:32

Leuk idee. Minder bekende blogs zijn zeker niet minder leuk.
Heb nog een link van een beautyblog: http://www.cherize.nl.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 26 januari 2011 20:32

Ik ben het wel met je eens maar als mijn artikels dagenlang geen reactie’s krijgen werkt dit voor mij heel motiverend. Een reactie kan mijn hele dag gewoon goed maken =D Ik volg heel veel blogs al, als ik een blog leuk genoeg vind zet ik deze bij mijn favoriete =D

http://myohmytellmewhy.blogspot.com

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 22:03:

Dat snap ik, maar daar moet je doorheen. Dat had ik aan het begin ook, maar blog gewoon omdat je het leuk vindt

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 26 januari 2011 20:34

Ik denk dat ik binnen een paar jaar zelf ook een blog ga starten :)

[Beantwoorden]


Door anne op 26 januari 2011 20:48

Mijn site: http://beautybloganne.blogspot.com
Zeker een kijkje waard!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 26 januari 2011 21:26

Super artikel Vera! Fijn om te lezen dat het voor jou niet uitmaakt hoeveel bezoekers een blog heeft! :-) Wat een fijne sites hierboven al!! Leuk om er nieuwe te ontdekken! Mijn site is http://www.nymphette.be

[Beantwoorden]


Door Marriex.blogspot.com op 26 januari 2011 21:30

Mijn blog is http://marriex.blogspot.com

Het is alleen geen beautyblog en in het engels , is dat erg lieve vera? haha.

En wat leuk dat je ook op beginnende blogs kijkt! Ik hoop dat je even kijkt en dat je het wat vind!

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2011 om 22:02:

Natuurlijk is dat niet erg!

[Beantwoorden]

Marriex.blogspot.com antwoordt op 26 januari 2011 om 22:58:

Haha gelukkig! Zou pas erg zijn als het wel erg zou zijn..

woow complicated.. ;p

[Beantwoorden]


Door Barbara op 26 januari 2011 21:33

Bij deze: SPAMMER-DE-SPAM! :-)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 26 januari 2011 21:50

Leuk artikel! Heb er een paar leuke blogs bij om te checken.

Ik heb geen beautyblog maar wel een ‘lifestyleblog’. Met collages, nieuws, beauty, fashion, celebs, culinair en een beetje persoonlijke dingen. http://www.lifestylesensation.nl/

[Beantwoorden]


Door Velaija op 26 januari 2011 21:55

Mijn blog is http://xbellissima.blogspot.com/. Een beauty-/fashion-/lifestyleblog voor tieners!

[Beantwoorden]


Door Joni op 26 januari 2011 21:56

Had op Twitter ook al gereageerd, maar:
http://luckynr8.blogspot.com :)
Fashion, beauty, lifestyle

[Beantwoorden]


Door Samantha op 26 januari 2011 23:07

Kon degene al die je in je post genoemd het en vooral die van suzy vind ik echt top! Ben zelf ook weer begonnen met bloggen.

http://www.beauty-lovers.nl

[Beantwoorden]


Door Jolien op 27 januari 2011 00:52

Ik ga helemaal akkoord!
Ik heb ook een blog, maar ik doe het wel allemaal in het Engels, gewoon om het meer toegankelijker te maken. Goede oefening ook!

Blog: http://beautyofeden.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Renée op 27 januari 2011 01:47

Haha dan zal ik ook nog maar even reageren:P
Eerst moet ik alleen even zeggen dat ik de titel echt ronduit geniaal vind;) Ik krijg alleen wel zin in een midnight snack van die hamburger zeg !

Maar ik ben ook net (echt heel erg net, ongeveer 5 dagen geleden) een blogje begonnen. Ik moet toegeven dat die misschien nu nog wel standaard is (wel heel leuk natuurlijk), maar ik heb heel veel ideen voor originele posts. Kijk dus allemaal eens op mijn blog: http://www.wordsofbeauty.blogspot.com

Nu nog gewoon in het Nederlands, maar misschien dat ik binnenkort overstap op het Engels. Op de een of andere manier is de helft van mijn 4 bezoekers (als ik geluk heb) per dag uit Amerika en die kunnen er natuurlijk niets van lezen…
En om nou meteen een tweede te beginnen lijkt me niet handig, dan houd ik het niet vol :P

Tips, lieve reacties en ondersteunende kritiek is allemaal welkom. Ik wil alles eruit halen wat erin zit!

En dan nog even on topic: Ik ben het met jullie allemaal eens, klene blogjes zijn de bom! *trying to be cool here* Ik heb het idee dat anderen, net als ik echt een vreugde dansje doen bij een reactie en dat is leuk als lezer. Dat schept echt een soort band en dan leest een artikel veel prettiger. Hoewel de grote blogs natuurlijk handig zijn om informatie te krijgen over nieuwe producten. Omdat zij vaak gesponsord worden enzo zijn zij meestal net wat sneller op de hoogte dan wij ukkies :P

Wow lange reactie, Sorry!

Maar komt allen even langs bij http://www.wordsofbeauty.blogspot.com!!!

XxX Renée

[Beantwoorden]


Door AnneeeXX op 27 januari 2011 16:18

Ik ga ook echt steeeds meer blogs volgen haha! Me loves <3

En zelf ben ik ook maar een poging gaan wagen, beauty, maar ook andere dingetjes. http://upsidedwn.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door claraxxclara op 27 januari 2011 16:30

Leuk om weer wat blogjes aan te klikken :)
Ik heb een tijdje ook geblogd, niet met een bepaald onderwerp ofzo :p maar ik ben gestopt omdat ik het teveelwerk vond worden :p
tumblr is trouwens echt handig voor als je begint met bloggen :d

[Beantwoorden]


Door Sootjeelina op 27 januari 2011 18:31

Leuke post! Ik heb ook een blog, maar het gaat meer over mode: http://sootjeelina.blogspot.com/
en ik krijg niet héél veel bezoekers, maar dat maakt mij ook niet al te veel uit, ik vind het gewoon geweldig om te bloggen en ik doe het dan ook zo vaak mogelijk!

xoxo Sootjeelina <3

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 27 januari 2011 18:45

Leuke blogs! Ken ze bijna allemaal! Ik heb zelf ook een blog, met mode en nagellak! http://www.ourfavourites.net

[Beantwoorden]


Door Julia op 27 januari 2011 18:56

van alle blogs, blijf ik toch steeds terug komen op die van jou!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 januari 2011 19:47

Heel veel blogs inderdaad ;)
Leuk dat je dit op je site zet!

[Beantwoorden]


Door Sisier op 27 januari 2011 23:55

leuk om zo een paar blogs in het zonnetje te zetten :)

Ik blog samen met 3 andere meiden, daarom zijn we lekker divers in artikelen :)
http://www.maccia.nl/KHTLI

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 januari 2011 22:21

Heeey!!
Zoals gewoonlijk geweldig artikel!
Ik heb samen met een vriendin van mij ook een beautyblog! We zijn pas net begonnen dus verwacht niet te veel!
Wij zouden het echt geweldig vinden als je een kijkje zou nemen!!
Je bent ons grote voorbeeld en door jou zijn wij begonnen met bloggen!
Ik wilde al heel lang een blog maken maar ik durfde het steeds niet, maar door jou site heb ik dus mijn angst overwonnnen!

Onze blog is http://www.beautybabes23.blogspot.com

PS: Ik ben het meisje dat je mailde over het 88 warm palette! Ik had hem bestelt en nu is hij binnen! Bedankt voor je advies!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 januari 2011 17:55

haha, die eerste foto is niet echt handig als je honger hebt. zoals ik nu.
Ik heb sinds kort ook een blog. maar dan ook echt sinds heel kort. een paar uur geleden dus. Ik heb nog maar 1 post, en ik ben nog een beetje aan het kijken hoe alles moet. En er is nog niemand die erop gekeken heeft. Wat heel logisch is natuurlijk. Maar dat vind ik allemaal niet erg want tot nu toe vind ik het leuk,haha.
Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien Plat op 29 januari 2011 21:32

Ik blog niet over beauty, maar over alles wat ik leuk vind. Mijn blog is niet groot en ik krijg zelden reacties. Maar ik vind het vooral fijn om te schrijven over alles wat ik interessant vind. Bezoekersaantallen kunnen leuk zijn, maar het gaat er voor mij vooral om dat je er zelf gelukkiger van wordt. Hier kun je m’n blog bekijken: http://www.nynkeboudien.bl

[Beantwoorden]

Nynke-Boudien Plat antwoordt op 29 januari 2011 om 21:33:

sorry, foute link! http://www.nynkeboudien.nl

[Beantwoorden]

Nynke-Boudien Plat antwoordt op 29 januari 2011 om 21:35:

http://www.nynkeboudien.nl

[Beantwoorden]


Door Anne-Floortjee op 30 januari 2011 09:39

Op baroquebeauty.blogspot.com probeer ik iedere dag te posten!

[Beantwoorden]

Anne-Floortjee antwoordt op 30 januari 2011 om 09:40:

http://baroquebeauty.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 30 januari 2011 13:28

Jammer dat ik te laat ben, maar kon niet gelijk reageren omdat ik dagenlang aan het feesten was in het buitenland :P
De leukste blog? Die van mij natuurlijk!!!!!
http://pf-beauty.blogspot.com

Of klik gewoon op mijn naam!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door vakantiehuis op 8 februari 2011 21:21

Hoi iedereen,

Ik heb veracamilla.nl gevonden via Startpagina.
Deze site ziet er goed en mooi uit!
Ik wil graag ook zo een mooie site maken. Welke programmas heb je hier precies voor gebruikt? Mijn blogje ziet er nog saai uit. :(

Bedankt

Tot snel vanuit A’dam
Willy

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 12 juni 2011 15:12

http://www.missmatc.blogspot.com/

Ik ben Cindy maar staat bekend onder mijn blog naam Miss Make-up And The City.Ik ben een jonge twintiger maar met een passie voor beauty en fashion.

De naam Miss Make-up And The City is niet zomaar gekozen maar woord per woord heeft een betekenis. Miss omdat ik een meisje ben, Make-up dit is het hoofdonderwerp op mijn blog. Dan heb je nog And The City hier vallen alle onderwerpen onder zoals lifestyle, school, frustraties,…

Op mijn blog zal je bijna elke dag updates vinden over beauty, fashion of personal stuff!

[Beantwoorden]


Door Renée op 21 augustus 2011 20:49

Door Naila op 13 november 2012 16:18

Hi Ladies,

Hierbij de site van de vriendin van mijn zus. Het is een blog dat zich vooral richt op lekker eten en fashion! Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Dus ik zeg DOEN!

http://foodoverguys.blogspot.nl/

[Beantwoorden]


Door SomeoneX op 24 december 2012 18:50

Hee,
Ik heb ook een eigen blog:
http://www.my-sweet-blogxx.blogspot.nl
Er staan artikelen over Beauty, lifestyle, enz.
Neem gerust een kijkje!
Xx

[Beantwoorden]


Door Elisanne op 28 september 2013 16:36

Hee,
Ik ben Elisanne en ik ben 15 jaar.
Mijn blog gaat over beauty en lifestyle, met een beetje fashion.
Mijn blog: http://www.livelifewithbeauty.blogspot.nl
Er staat nu ook een winactie online, dus doe mee !
x

[Beantwoorden]