I whip my hair! Mijn favoriete haarproducten.

Regelmatig krijg ik de vraag wat voor producten ik voor mijn haar gebruik, en of ik niet eens een video wil opnemen waarin ik laat zien hoe ik mijn haar doe. Nou gaat dat vrij moeilijk, want behalve mijn haar wassen en beschermen doe ik er vrijwel niets mee. Zo nu en dan haal ik er een stijltang doorheen, maar that’s it. Wat mijn favoriete haarproducten zijn, dat kan ik jullie vertellen!

Vroeger hing mijn haar er als een bosje stro bij. No joke, het was ontzettend droog en pluizig. Tot ik op mijn 14de iets in de krant over John Frieda las. De producten van dit merk waren duurder, maar volgens degene die het artikel schreef dubbel en dwars je geld waard. En aangezien ik al jaren droomde mooi haar, waagde ik de gok en kocht ik een shampoo en conditioner uit de Sheer Blonde collectie.

Image Hosted by ImageShack.us En wow, het hielp! Mijn haren waren gelijk een stuk gladder en glanzender, ik kon het niet geloven. En nu, bijna 5 jaar later zweer ik nog steeds bij John Frieda. Bijna de volledige Sheer Blonde en de Frizz Ease collectie heb ik geprobeerd. Alle producten waren fijn, maar vooral de Frizz Ease producten vind ik nog steeds fantastisch. Deze producten zijn erg geschikt voor wanneer je droog en beschadigt haar hebt.

Mijn favorieten: De Frizz-Ease shampoo en conditioner, en het Frizz-Ease haarmasker. De Frizz-Ease producten zijn er voor stijl en krullend haar. Aangezien ik slag heb, gebruik ik de producten voor krullend haar.

Ik was er nooit opgekomen om Gliss Kur te gaan gebruiken, het trok me totaal niet. Tot ik vorig jaar een Shea Cashmere shampoo en conditioner van dit merk kreeg, en sindsdien ben ik hooked! Vooral de producten uit de Shea Cashmere collectie vind ik geweldig, ze maken mijn haren heerlijk zacht en glanzend. Het is goed om niet altijd dezelfde shampoo te gebruiken, daar kan je hoofdhuid na een tijdje slecht op reageren (denk aan: jeuk, schilfers… kortom een allergie). De producten van John Frieda wissel ik dan ook graag af met de producten van Gliss Kur. Ik heb ook de Liquid Silk Gloss shampoo en conditioner gebruikt van dit merk, maar Shea Cashmere shampoo en conditioner blijven mijn voorkeur hebben.

Mijn favorieten: Dat lijkt me duidelijk, de Shea Cashmere shampoo en conditioner.

Je bent aan beiden merken misschien wel even wat meer kwijt dan wanneer je shampoo van een B-merk uit de supermarkt koopt, maar de producten van John Frieda en Gliss Kur zijn echt heel goed, en ook nog eens vrij regelmatig in de aanbieding bij o.a Albert Heijn en Etos. Dus houd je ogen open, want misschien kun je de producten nog voor minder geld scoren ook.

Wanneer je vrij droog haar hebt, helpt het ook zo min mogelijk shampoo in de puntjes van je haar te gebruiken. Gebruik juist veel conditioner onderin, want conditioner voedt je haar goed. En wanneer je echt heel droog en beschadigd haar hebt, kan een haarmasker wonderen verrichten. Behalve je haren 2 a 3 keer per week wassen, is het ook van belang dat je je haar goed beschermt wanneer je het föhnt of stijlt. John Frieda heeft een fijn serum wat niet alleen je haar beschermt, maar het ook nog eens zachter maakt.


Reacties

Door Lisa op 18 januari 2011 15:13

Wat fijn voor je dat je haar er nu een stukken beter uit ziet :D Het zien er als goede producten uit :) Bedankt voor de tip :)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 18 januari 2011 15:14

Ik ben ook erg fan van de producten van John Frieda, erg fijn merk! ^-^

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 januari 2011 15:19

Ik gebruik op het moment een beetje een verkeerde shampoo (Andrélon voor gekleurd haar, ik heb geen gekleurd haar haha :p), maar ik wil zeker die van Gliss Kur eens proberen! Ik vind de Gliss Kur producten altijd erg lekker ruiken! Je haar ziet er trouwens supermooi uit en ook zo lekker lang! :D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 januari 2011 15:20

Leuk om te lezen! Ik ga misschien wel wat producten hiervan eens uitproberen :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 januari 2011 15:25

Ik zweer ook bij John Frieda! Alle producten zijn fijn en doen wat ze moeten doen (: inderdaad wat duurder maar dubbel en dwars waard!

[Beantwoorden]


Door pss op 18 januari 2011 15:25

omg dikke inkijke:S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 16:38:

niet meer :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 januari 2011 15:26

Ik ben sinds jouw review van een tijdje geleden helemaal benieuw geworden naar de Shea Cashmere-producten. Die ga ik echt snel een keertje proberen! John Frieda vind ik op zich prima, maar niet heel bijzonder :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 januari 2011 15:27

Jaaa ik vind John Frieda ook heel erg fijn, ik heb de Root en Awakening lijn! Maar mijn voorraadje van 2 dingen is nu op aan het gaan dus ik denk dat ik dus ga kijken voor Gliss kurr! En als er een actie is van JF ben ik er meteen bij want ik vind de normale prijs toch wel erg duur. Je oorbellen zijn trouwens SUPER, heel erg goed gecombineerd!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 18 januari 2011 15:28

Dat die shampoo’s zo “goed” hun werk doen is omdat ze bomvol siliconen zitten. Die maken je haar inderdaad instant glad, maar dat is alleen omdat er een laag “plastic” om je haar heen zit. Helaas niet goed voor je haar!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 januari 2011 15:29

mooie foto! :D

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 18 januari 2011 15:31

Sinds ik shampoo alleen maar op mijn hoofdhuid gebruik en conditioner in de rest van mijn haar, ziet mijn haar er veel beter uit.
Ik gebruik een shampoo voor normaal haar van Guhl en wissel dat af met een shampoo Care&Repair van Andrélon. Als conditioner gebruik ik HerbalEssences Uplifting Volume, ik heb niet echt goede verhalen gehoord over dit merk, maar het werkt voor mij gewoon oke. ;)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 18 januari 2011 15:33

Ik denk dat ik die producten van Gliss Kur ook maar eens ga proberen, ze zijn ergens in de aanbieding van 2 voor 7 euro dus dat ik wel een aantrekkelijke prijs om ze te gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 januari 2011 15:37

Ik denk niet dat ik mijn moeder kan overtuigen dit te kopen eigenlijk. Ik zie altijd wel iets was me geweldig lijkt en het heeft nog nooit geholpen. Als mijn huidige masker op is ga ik is voor die kijken =D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 16:22:

Misschien dat je je moeder toch kan overtuigen wanneer er een fijne aanbieding is? Volgens mij is er nu ook iets in de aanbieding van Gliss Kur bij Kruidvat

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 januari 2011 15:37

Ik ben echt jaloers op jou haar! Als ik er niks mee doe ben ik een angorakonijntje :( Maar ik vind John Frieda en Gliss Kur ook erg fijne merken! En Herbal Essences :)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 18 januari 2011 15:50

Ik was het alleen en gooi er elke keer dat ik het was een masker in. Verder niksss. Borstel het nieteens haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 16:23:

Borstel je het niet? Is jouw haar zo zacht dat je het niet eens hoeft te borstelen? *droomt*

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 18 januari 2011 15:56

Gliss Kur zijn geweldige producten!

Vooral de conditioner uit de ‘Nutri Gloss’ lijn, raad ik je aan!

[Beantwoorden]


Door Merel op 18 januari 2011 15:58

Klinken wel als fijne prodcuten (:

[Beantwoorden]


Door mithe op 18 januari 2011 16:21

leuk artikeltje!

komt er nog een artikel over die witte nagels?(al van een hele tijd geleden)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 16:31:

witte nagels? bedoel je toen mijn nagels sterk waren? waren, want dat zijn ze niet meer :(

[Beantwoorden]

mithe antwoordt op 18 januari 2011 om 17:36:

ooh maar dat stond toen ergens bij deze foto

http://veracamilla.nl/2010/12/laatste-kans-ihoesjes-winactie/

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 januari 2011 16:25

Hair mayonnaise werkt ook erg goed tegen droog haar!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 18 januari 2011 16:28

hi;)

Wat is je haar hier goud bruin, wel een leuke foto!

Ik gebruik ook de producten van John Frieda en ben er ook zeer tevreden over :)!

xxx

[Beantwoorden]


Door Marion op 18 januari 2011 16:34

Ik ben zelf echt verslaafd aan de hello hydration shampoo van herbal essences, maakt mijn haar glazend en laat het kleine beetje slag in mijn haar mooi uitkomen: kortom i love it!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 18 januari 2011 16:40

Ik merk eigenlijk nooit zo’n verschil bij m’n haar wat voor shampoo ik gebruik…

[Beantwoorden]


Door Elodie op 18 januari 2011 16:57

Ik heb onlangs een testertje van John Frieda rootawakening geprobeert en was daar best wel tevreden over. Maar ik heb nog een kleine voorraad shampoo die eerst op moet.

[Beantwoorden]


Door nina op 18 januari 2011 17:00

Ik gebruik de simpelste, en zowat allergoedkoopste shampoo die er te vinden is: gewoon de shampoo van het kruidvat budget merk! Deze kost 90 cent ofzo. Ik heb hiervan een shampoo voor droog en beschadigt haar, en deze maakt mijn haar totaal niet vet, heel zacht en glanzend.

[Beantwoorden]


Door Noor op 18 januari 2011 17:25

Beiden lijnen was ik erg benieuwd naar, dus echt superfijn dit! En heel tactisch de plaats van de ‘i’ van het woordje hair op de eerste foto. (;

[Beantwoorden]


Door daisy op 18 januari 2011 17:49

Haar moet je naspoelen met koud water!!!!! dan sluiten de haarschubben (noem je dat zo?) en krijg je dus glad haar! En je haar word door de gesloten schubben beschermt! Als je dit niet doet blijven de schubben door het warme water (temperatuur) open staan ( net zoals bij de poriën van je huid), en dan beschadigd je haar veel en veel sneller.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 20:17:

Maar dat is zo kouuud!

[Beantwoorden]


Door oda op 18 januari 2011 18:04

Ik ben ook helemaal gek van John Frieda maar ik gebruik de shampoo en conditioner van de elvive lijn van loreal paris, ook zeker een aanrader!!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 januari 2011 18:20

L:euk artikel ik gebruik van jonh frieda altijd root awekening!

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 januari 2011 18:30

Ik vind de geur van de cashmere lijn zo heerlijk <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 20:18:

Bedoel je niet shea? ;D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 januari 2011 18:34

John frieda is juist het enige merk waar ik droog haar van krijg. Pantene en elvive werken beter voor mijn haar.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 januari 2011 19:25

ik hb ook frizz ease van john frieda; love it!

[Beantwoorden]


Door Maxime op 18 januari 2011 19:26

Ik vind John Frieda helemaal geweldig, gebruik het nu vanaf september ongeveer. Ik koop ze altijd bij de op=op, een voordeelwinkeltje in Delfzijl (Groningen). Daar kosten ze per 2, maar 10euro!!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 18 januari 2011 19:29

I whip my hair back and forth ! John Frieda is echt geweldig, zeker voor mijn haar dat nooit naar me luistert.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 januari 2011 19:46

waauww!
Liefde voor jou haar :$
Serieus, is dat jouw eigen kleur?
En hoe lang is je haar?
hahaa sorry voor de nieuwscheirigheid!

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 20:19:

Haha, dat is niet helemaal mijn eigen kleur, maar ongeveer wel. Mijn haar is nu best lang, het valt net over mijn boezem (verschrikkelijk woord) heen!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 18 januari 2011 19:59

Ik wordt steeds meer nieuwsgierig naar John Frieda producten! De conditie van mijn haar staat er momenteel niet goed. :( En hoop dat deze producten goed zullen werken bij mij. <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 januari 2011 20:04

Even eeen vraaagje die hier helemaal niet over gaaat…

Ik probeer altijd eyeliner boven mij oog te doen maarr er zit altijd een stuk die niet met eyeliner is..
Dus kan je misschien eeen keer een filmpje doen over hoe je boven eyeliner opdoet? xd

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2011 om 20:20:

Die heb ik al! http://www.youtube.com/watch?v=NlhU3rl2qJU

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 januari 2011 20:19

Pretty pic!
I whip my hair back and forth!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 18 januari 2011 20:59

Die haarverzorging van Gliss Kur lijkt mij geweldig

[Beantwoorden]


Door Marriex.blogspot.com op 18 januari 2011 21:14

Je haar ziet er zo gezond uit altijd (:

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 18 januari 2011 21:17

Ik dacht altijd dat welke shampoo ik ook gebruikte het geen verschil uitmaakte.. totdat ik vorige week eens eentje van de herbal essences probeerde: één en al pluis! :( Ben nu weer terug bij m’n elvive shampoo, en na één keer wassen/conditioneren zat het alweer goed! Ik heb trouwens een zelf de soort haar als dat van jou, dus jouw tips zijn wel heel handig! Was al op zoek naar een nieuw masker, dat wordt dus het john frieda masker ;-)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 18 januari 2011 21:45

Ik vind Gliss Kur ook heel erg fijn!!

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 januari 2011 22:31

Het masker van nivea met de roze dop is ook goooood!

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 18 januari 2011 23:31

Je geeft goeie tips :-) ik heb ook al m’n hele leven droog en pluizig haar maar kom er niet zo makkelijk vanaf. Kan het wel onder controle houden door goeie producten te gebruiken maar ik blondeer het en dat maakt het er natuurlijk ook niet beter op.

[Beantwoorden]


Door Silva op 19 januari 2011 09:21

Ik heb ook een shampoo van John Frieda, en ik vind hem echt superfijn!

[Beantwoorden]


Door missy op 19 januari 2011 09:27

die foto van je vind ik echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 januari 2011 21:03

Bedankt voor de tip :D
Je staat ook leuk op die foto :D

[Beantwoorden]


Door silvia op 19 januari 2011 21:36

Hee Vera,
Kan je misschien een keer een stukje doen over de electrische haarbostel van braun?

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 20 januari 2011 11:58

John Frieda veroorzaakte bij mij rugacné door de agressieve bestanddelen.. Dus dat was een beetje jammer.
Verder ben ik elke keer als ik jou erover hoor benieuwd naar die lijn van Gliss Kur, maar heb nog een hele voorraad shampoo staan haha.

[Beantwoorden]


Door Lauwchen op 20 januari 2011 19:31

ik had gisteren een gratis haarstaaltje van John Frieda uitgeprobeerd. Root Awakening. Ik vind’m echt speciaal, de geur kan ik niet plaatsen, iets van kruiden ofzo. En mn haar is lekker zacht en glans mooi!
Nu eens opzoeken waar je John Frieda producten kan halen in Belgie.

[Beantwoorden]


Door Puck op 22 januari 2011 11:19

He verdikkie, ik dacht ik druk op submit druk ik op reset haha! Dan maar weer m’n verhaaltje opnieuw typen:
Ik heb een grote bos krullen (d. blond), droog en pluizig haar. Dan lijkt me deze producten goed toch? Ik heb nog steeds niet de perfecte shampoo gevonden, ook niet die van mijn kapper (L’Oreal Proffessionals)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 februari 2011 21:59

De shampoo van John Frieda vind ik ook heerlijk en ik heb het ook een tijd gebruikt, maar intussen ben ik helemaal om!
De nieuwe lijn van Wella is echt heel goed! zeker een aanrader! :D

[Beantwoorden]


Door kiki op 11 februari 2011 15:16

ik heb een vraagje…
wat is een rootlifter??

[Beantwoorden]


Door davina op 16 februari 2011 13:02

cool zal ik zeker uit proberen maar waar vind je die producten

[Beantwoorden]


Door nienke op 25 februari 2011 21:49

van die john and frieda frizz easy conditioner is mijn haar uitgevallen, en heb ik nu een zielig bosje stro, gelukkig heb ik een oplossing en valt hetn iet meer uit, ik vond het wel heel raar want je ik verwachtte dat het wonderen voor mijn krullen zou doen, helaas niet :(

[Beantwoorden]


Door brit op 4 maart 2011 14:20

al die dingen zijn vet slecht voor je haren, er zitten allemaal schadelijke producten in! :mad:
je moet kappersproducten hebben of andrelon!

[Beantwoorden]


Door brit op 4 maart 2011 14:21

al die dingen zijn vet slecht voor je haren, er zitten allemaal schadelijke producten in! :mad:
je moet kappersproducten hebben of andrelon!
:/

[Beantwoorden]


Door Inge op 15 maart 2013 11:16

Hee Vera, wat doe je na het shampoën en conditionen bij nat haar? Serum er in of eerst laten opdrogen en dan serum.. En heb je ook eens de producten voor stijl haar gebruikt?

[Beantwoorden]