Alexandra “Kissie” Nilsson

Een paar keer kwam ik per ongeluk terecht op de blog Kissies, van de 19-jarige Alexandra Nilsson, een meisje uit zweden. Aangezien ze Zweeds blogt, zou je verwachten dat er niets was wat mij tegenhield om haar blog snel weer te verlaten. Echter, het tegendeel is waar. Mevrouw Nilsson heeft niet voor niets veel lezers, want ze heeft namelijk niet echt wat je zegt een ‘natuurlijke verschijning’ en als je het mij vraagt, bovendien ook nogal een verkapt zelfbeeld.

Toen Alexandra begon met bloggen maakte ze striptekeningen over haar borstvergroting waar ze ontzettend naar uitkeek. Zoals je op bovenstaande foto kan zien heeft ze die boobjob(en volgens mij is dat niet het enige) inmiddels gehad.

Het nemen van die borstvergroting is niet perse waar ik me druk om maak. Ik maak me vooral zorgen waarom dit 19-jarige meisje niet tevreden met haarzelf is, waarom ze dikke lagen make-up draagt over haar nepbruine huid, en waarom ze ondanks haar maatje 34, de laatste tijd bijna alleen nog maar blogt over het dieet van babyvoeding (bah!) wat ze nu volgt.

Ik schrijf dit artikel niet om haar belachelijk te maken, maar omdat ik gewoon verdrietig word wanneer ik haar blog bekijk. Onder die dikke lagen make-up, nep nagels en fake tan, zit echt een schitterende meid. Maar waarom heeft het meisje zelf dat niet door?

Ook maak ik me zorgen om de meiden die de blog van Alexandra volgen. Als blogster heb je toch vaak een voorbeeldfunctie, en ik weet zeker dat er behalve pottenkijkers, ook veel meiden zijn die de blog Alexandra geweldig vinden en haar als rolmodel zien. Natuurlijk begrijp ik haar blog niet helemaal aangezien deze Zweeds is, maar een borstvergroting op je 18de en een dieet van babyvoeding lijkt mij niet echt het juiste voorbeeld…

Wat vinden jullie van Alexandra en haar blog?

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 19 januari 2011 | 175 reacties

Reacties

Door Kimberley op 19 januari 2011 07:06

Ik vind het ook vreselijk. Zeker als ik nu haar tweede post “dagelijkse outfit” lees. Of eigenlijk zie. Die grotere borsten staan haar echt niet met zo’n dun lijfje. Ik ben het helemaal met je eens.

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 19 januari 2011 om 07:28:

Helemaal mee eens!
En als je dan naar haar hoofd kijkt, is het net een barbie, zo nep.
Echt zonde!

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 19 januari 2011 om 11:48:

Ik dacht serieus even dat het een pop was! Maar dat is zij dus! Jeetje zeg wat zonde… kan daar ook echt verdrietig van worden.

Wat zouden haar ouders daar nou van vinden? Kan me niet voorstellen dat je dat allemaal maar goedkeurt (ondanks dat ze 19 is).

[Beantwoorden]

suzanne antwoordt op 19 januari 2011 om 17:10:

Inderdaad:O
zoo nep.

Sanne antwoordt op 19 januari 2011 om 19:17:

ze is net een barbiepop ze mist aleen de blaue ogen en de roze lipstick
ik had even verder gekeken en ze heeft zelfs haar benen gedaan

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 19 januari 2011 om 21:01:

Echt wel! WTF? Echt fake Ö

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 januari 2011 07:27

Bahh vreselijk om dit te zien. Ze schrijft over babyvoeding hoeveel calorieen daar in zitten etc. En dan dat dunne lijfe met die veel te grote nep opgepompte borsten van haar. Nee je hebt gelijk onder deze meid zit vast een schitterende persoonlijkheid ;)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 19 januari 2011 07:31

Heb even gekeken op haar blog en snel weer weggeklikt… Dit is echt niet gezond!

[Beantwoorden]


Door missy op 19 januari 2011 07:46

de meeste fotos van haar zijn gefotoshopt wisten jullie dat ze heeft wel grote borsten maar ze shopt ze nog groter en der taille verdunt ze met photoshop vandaar ook de onnatuurlijke verhoudingen.. ik volg haar altijd wel omdat ik haar style opzcih wel waardeer, ik houd zelf ook van make up nepnagels en dat soort dingen, en het is opzich best een mooie meid om te zien. er is trouwens nog een zweeds blog die ik vold van dessies.se dat is haar nichtje en ook erg bekend in zweden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2011 om 07:54:

Als de foto’s gephotoshopt zijn, is dat nog wel wat zij aan haar lezeressen laat zien. Het voorbeeld dat zij geeft, van die onnatuurlijke verhoudingen.

[Beantwoorden]

missy antwoordt op 19 januari 2011 om 09:17:

ja klopt.. dat is waar.. ik vind het ook niet goed hoor.. dat ze een vertekend beeld geeft, ik neem haar site ook niet al te serieus.. en daarom kijk ik ook graag op sites van oerhollandse nuchtere meiden, want die zijn vaak eerlijker en oprechter, what you see is what you get.

[Beantwoorden]

missy antwoordt op 19 januari 2011 om 09:21:

het toppunt vind ik echter wel die roze gelakte nageltjes van haar chihuahua.. dat vind ik wel erg faaaar gaan.

Tessa BD antwoordt op 19 januari 2011 om 11:56:

Dessie en Kissie zijn geen nichtjes. Nilsson is een veel voornomende naam in Zweden. Kissie heeft ook overal botox zitten (neus,wangen,voorhoofd en lippen). En wil binnekort voor een nieuwe boobjob gaan en echte nosejob. :( ik vind het ook best wel erg en kijk dus ook als ‘ramptoerist’ naar haar blog.

[Beantwoorden]

sanne antwoordt op 19 januari 2011 om 13:30:

Zag foto’s dat ze d’r benen had gephotoshopt en dat kon je zo goed zien! :p Ik ligt altijd weer in een scheur om dat kiend. (a)

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 19 januari 2011 om 15:53:

HAHA Dessie is niet haar nichtje, hoe je kom erbij :’D

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 19 januari 2011 om 16:01:

Dit is Kissie, recemtelijk: http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/651144.jpg

ze is helemaal niet zo dun jongens :’D

[Beantwoorden]

missy antwoordt op 19 januari 2011 om 23:54:

ohw nja ik heb het gehoord via via dat hun nichtjes zijn? is dus niet zo.. oke excuse me, dont be mad.

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 20 januari 2011 om 23:26:

Die is niet recentelijk.
kijk maar naar haar lippen, die zijn nu zo’n 20x groter.

[Beantwoorden]

A.lice antwoordt op 20 januari 2011 om 11:17:

haar zogenaamd nichtje vind ik nog redelijk normaal. ik vind dat ze er wel mee door kan. maar kissie zelf: FACK… ik denk ook dat ze zonder al die lagen make-up best mooi is en ik vind het ook behoorlijk erg als ze haar zelf zou photoshoppen. dit vind ik echt geen goede boodschap naar jonge meisjes toe.

[Beantwoorden]


Door louet op 19 januari 2011 07:55

Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, het is vreselijk hoe ze er uit ziet. Ze is brandmager, en heeft hele grote borsten, een borstvergroting is toch ook niet gezond op je 18e?
En inderdaad wat je zegt, dat ze een voorbeeld is, en dat zou echt erg zijn!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 19 januari 2011 08:02

Oh dit is echt erg! Toen ik op het linkje klikte dacht ik dat je het een beetje overdreef maar dit is echt heel erg! En die arme hondjes met lange nagels en nagellak! Die lange nagels lijken me hartstikke pijn doen! En dat een hond in dr borst bijt oid, dat plaats je toch niet op je blog?

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 januari 2011 08:09

wwoow idd! je hebt echt helemaal gelijk! ik denk dat ik op mijn blog een link naar dit artikel van jou zet als je dat niet erg vindt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2011 om 15:13:

Nee hoor, dat is prima!

[Beantwoorden]


Door Silva op 19 januari 2011 08:18

Ik ben een beetje bang voor haar, bang dat het niet goed afloopt. Maar zo jong al een borstvergroting? Volgens mij was dat niet eens nodig, nu ziet het er een beetje raar uit met haar dun lijfje.

[Beantwoorden]

Joni antwoordt op 19 januari 2011 om 13:06:

Ben ik het helemaal mee eens! Het is compleet niet in proportie…Zoals iemand anders hier al opmerkte: ze ziet eruit als een pop. Echt niet gezond…

[Beantwoorden]


Door Milady op 19 januari 2011 08:27

Ik vind het ook een beetje triest, dat je vindt dat je jezelf moet verbergen achter grote borsten en dikke lagen make-up. Zonde.

[Beantwoorden]


Door mounya op 19 januari 2011 08:41

Wat zonde, ik snap niet zo goed waarom dit moet. Waarom zou iemand dit zichzelf aan doen en waar zijn de ouders in deze, die zien toch ook niet graag dat hun dochter zich zo neerzet op het internet. Ik weet in ieder geval dat mijn moeder me wat zou aandoen :)

[Beantwoorden]


Door Jorine op 19 januari 2011 08:49

Het was alsof ik me weer in Zweden waande.. (heb daar voor mijn studie een halfjaar gezeten en kwam er daarvoor ook regelmatig. Het volgende stukje schrijf ik dus op basis van wat ik daar heb geobserveerd) De fake tan wordt in Zweden namelijk fanatiek door heeel veel meisjes opgesmeerd. Zij zien het zo: het is daar in de winter om 14u (en dan zit je nog in het zuiden van Zweden, in andere delen wordt het uberhaupt niet licht) al donker, dus: weinig zonlicht, dus: bleke huid. Hoe zij dit oplossen is met een fake tan of te donkere foundation, waardoor ze soms oranje uitslaan (een vriendin van mij noemde deze zweedse meisjes ‘orange people’ :p) Het blonde haar hebben vele al van zichzelf, maar ook in Zweden wordt er flink gesmeerd met blondeermiddelen. De haren worden flink getoupeerd (om de hele outfit af te maken: een oversized Helly Hansen jas, skinnyjeans en Uggs).
Overigens wil dit niet zeggen dat heel Zweden gelijk aan het babyvoer is :p Dat vind ik namelijk erg storend. Dat de Zweden goed op hun gezondheid letten, is wel waar (mensen met overgewicht zijn zelden, en de sportschool is de ontmoetingsplek (naast de universiteit dan :p), en mogelijkheden om te sporten zijn spotgoedkoop (en dus begeeft iedereen zich en masse naar de sportschool).
Overigens krijgt Alexandra ook een hoop kritiek, als je de comments leest en de vraag & antwoord-rubrieken leest. Er is dus wel degelijk weerstand. Maar ik denk dat, zolang zij nog aandacht krijgt, en zelf geen hulp zoekt, ze haar lifestyle zal blijven ‘promoten’

[Beantwoorden]

Jorine antwoordt op 19 januari 2011 om 08:49:

Owh, dit was gelukkig ook geen lange reactie ofzo :P :s

[Beantwoorden]

ais antwoordt op 19 januari 2011 om 10:03:

verhelderend stukje! En leuk om te lezen! :)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 19 januari 2011 om 13:12:

Leuk dat je in Zweden studeerde voor een tijdje, zelf heb ik ook al ervaring gehad in dat land :)

[Beantwoorden]

Jorine antwoordt op 19 januari 2011 om 20:08:

Wat leuk dat jij ook in Zweden zat! :D Waar ben jij geweest?

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 20 januari 2011 om 01:47:

In het westen :) Gothenburg :) En jij ? :)

Jorine antwoordt op 20 januari 2011 om 09:40:

Ik kon niet meer op jou replyen, dus dan maar op mezelf :p Weet niet of je dit krijgt.. Ik zat zelf in Lund, bij Malmö in de buurt. Echt superleuk stadje :D Ben jij ook voor een semester daar geweest? Mis jij het ook zo? :P

Lisa antwoordt op 21 januari 2011 om 00:53:

Ah, kan niet op je berichtje replyen dus ik reply op een ander berichtje van jou. Aha, Malmö ken ik wel maar ben ik niet echt geweest geloof ik :)

Haha, bwah, ik heb er lang gezeten dus zo erg mis ik het nu :)

Lisa antwoordt op 21 januari 2011 om 00:54:

mis ik het nu=mis ik het niet bedoelde ik :)

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2011 om 15:14:

Bedankt voor de info, dat wist ik echt niet!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 19 januari 2011 08:50

Ik vind dit heel sneu voor zo’n meisje. Hoe onzeker moet je zijn als je je uiterlijk zo gaat veranderen? En uiteindelijk tot de conclusie moeten komen dat je beter aan jezelf kan werken, aan je psyche. Maar wie weet hoe ze er tegen die tijd al uitziet? :(

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 januari 2011 08:56

Oh gatver.. Daar is echt niks moois meer aan. Ze is helemaal uit verhouding.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 19 januari 2011 09:00

Wat sneu voor haar!

[Beantwoorden]


Door Pippi op 19 januari 2011 09:30

Babyvoeding vind ik nog steeds lekker en ik ben ook dol op mijn Barbies, maar hier werd ik een beetje verdrietig van.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 januari 2011 09:45

Ja het is best triest allemaal maar ik denk dat mensen daar ook gewoon erg anders in het leven staan ofzo

[Beantwoorden]

Jorine antwoordt op 19 januari 2011 om 10:44:

Dat staan de Zweden zeker (ik had ook een cultuurshock toen ik weer terugkwam :p), maar dat wil niet zeggen dat dit normaal wordt gevonden. Mensen zijn daar pro-gezonde levensstijl, maar natuurlijk zijn daar, net als hier, mensen met een vertekend zelfbeeld/lichaamsbeeld, en komen ziektes als anorexia daar ook voor. Helaas…

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 19 januari 2011 om 13:10:

Hmmm ja, er zijn veel meiden daar die veel aandacht aan hun uiterlijk besteden, ze zeggen niet voor niks dat er altijd mooie meiden van Zweden komen, vaak dan :)

[Beantwoorden]

Jorine antwoordt op 19 januari 2011 om 20:07:

Ja, idd.. je uiterlijk is in Zweden heel belangrijk. In heel Scandinavie zien de mensen er zo mooi verzorgd uit. Zelfs in de sportschool zien ze er nog mooi uit!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 20 januari 2011 om 01:48:

Haha ja, zelfs in e sportschool terwijl ze aan het sporten zijn zien ze er nog steeds goed uit ;)

Lisa antwoordt op 20 januari 2011 om 01:48:

e sportschool=de sportschool


Door denise op 19 januari 2011 09:49

bij dit soort meiden denk ik aan de ouders…
natuurlijk bepaal ik wat ik zelf draag,
maar als ik toch zo over straat zou gaan…
denk wel dat ik dan tegengehouden word door mijn moeder!

erg jammer dat ze zich alleen op deze manier laat zien,
ze is vast een aardige meid,
maar ze moet dat dieeët enzo loslaten!

wat je zegt over die voorbeeldfunctie vind ik helemaal waar.
ik ben bang dat bepaalde meiden dit als normaal gaan zien,
en niet meer tevreden met zichzelf zijn…

liefs,
denise

[Beantwoorden]


Door denise op 19 januari 2011 09:53

haha ohmygod,
dat nichtje trouwens wat hierboven gepost werd, dessies.se
die schrijft op haar blog (vertaald met google):

Aja! Nu probeer ik toch slapen, is echt super moe en ik sta morgen vroeg op, dus nu wordt het een beetje gezellig avondje seks met mijn vriendje * hihi * Skojja! Goede nacht!

waar gaat het heeeeeeeeeeeeeeeeen?!

liefs,
denise

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2011 om 15:15:

Ah, bah! Waarom zou je dat ook met de buitenwereld willen delen?

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 19 januari 2011 om 15:28:

Skoja! betekend grapje! Maar het blijft raar dat ze het schrijft op haar blog

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 20 januari 2011 om 01:49:

Inderdaad dat betekent grapje maarja inderdaad nog steeds raar dat je zo een grapje in het openbaar maakt, lol :)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 19 januari 2011 09:58

I totally agree Vera! Ik wordt er ook best verdrietig van om zulke meiden te zien. :(

[Beantwoorden]

Nadia antwoordt op 19 januari 2011 om 10:00:

Oh my God, ik zag net pas haar foto’s. Dat is toch verschrikkelijk! Arm kind, ze ziet er uit als een p*rno-ster. Haar borsten zijn niet het enige wat fake is… Oh zij gaat later zo’n spijt krijgen, net zoals Heidi Montag

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 19 januari 2011 om 19:34:

ik had haar ook gezien op een foto op haar blog dat ze nog geen operatie’s had gehad ze zijn heel onduidelijk maar o mijn god wat heeft zij zich laten ombouwen en volgens mij vind ze het helemaal geweldig

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 januari 2011 10:19

19?! Zij is echt gek o_O Eerst nadenken voor je iets doet, bij zulke dingen zit je er min of meer permanent aan vast, net als tattoos (guilty! maar nog steeds erg blij ermee)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 januari 2011 10:25

Arme meid :(

[Beantwoorden]


Door Elien op 19 januari 2011 10:27

Wat erg, ze is net een levende Barbie :S En haar borsten zijn totaal niet in verhouding met haar lichaam!

[Beantwoorden]


Door paulien op 19 januari 2011 10:28

ik heb het bekeken en probeer nu al 10 minuten een comment te schrijven maar dat lukt niet echt. ik vind het echt verschrikkelijk! kan iemand haar tegen houden??:S

[Beantwoorden]


Door Larissa op 19 januari 2011 10:31

oooh vreselijk om te zien, om 2 redenen ja; ten eerste het uiterlijk. het lichaam klopt gewoon echt niet meer!!!! haar hoofd lijkt zo groot op dat dunne kleine nekje en dan komen ineens die boobs te voorschijn en dan die dunne benen weer. zij moet echt even realistisch naar normale meiden kijken en naar haar lichaam. klopt gewoon van geen kanten meer!
en ten 2e ja heel erg dat dit meisje pas 19 is, kan t bijna niet geloven want ze lijkt wel.. hmmmm 26/27 jaar!! toch? zo ontzettend onzeker en deze ongezonde leefstijl dat moet gestopt worden!

[Beantwoorden]


Door oda op 19 januari 2011 10:36

Omg, ik ken haar niet maar als ik die foto al zie! Ik vind het heel sneu voor haar dat ze niet zo tevreden met zichzelf kan zijn!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 januari 2011 10:43

Damn! Dat nichtje van haar kan ook zo in een *censuur*film….
Heeft ze een foto van haar op haar website dat je ook haar opgepompte borsten ziet.

Waar gaat het toch heen met de wereld dat die meiden er zo uit willen zien?

[Beantwoorden]


Door Emma op 19 januari 2011 10:44

Achja, valt niks aan te doen he. Snap trouwens niet dat ze zelf niet inziet dat d’r lichaam zo helemaal uit verhouding is.

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 januari 2011 10:58

haar hond eet meer calorieën dan zij op een dag :|

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 19 januari 2011 om 13:09:

LOL ja, dat zei ze in een blog post he :’)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 19 januari 2011 11:05

Haha, zij is echt grappig. Ze liegt de boel bij elkaar :D

Al haar foto’s zijn geshopt en ze doet de meest bizarre dingen met zichzelf

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 19 januari 2011 11:12

‘Niet echt een natuurlijke verschijning’ is nogal een understatement. Het gaat er eigenlijk niet eens om of ze er mooi of lelijk uitziet, want iedereen heeft weer een ander beeld van wat mooi is en lelijk. Dit gaat vooral om het feit dat ze NIET GEZOND bezig is, want het is absoluut niet gezond om je elke seconde bezig te houden met het aantal calorieën dat je binnenkrijgt.
Overigens vind ik het wel heel makkelijk om te zeggen dat ze een voorbeeldfunctie heeft. Ergens heeft ze dat ook wel en ik wil haar absoluut niet verdedigen, maar je kunt haar blog ook gewoon wegklikken als je het afschuwelijk vindt. Ik denk dat alleen mensen die daar om een of andere reden gevoelig voor zijn, het echt als een invloed zullen beschouwen.

[Beantwoorden]

Dieuwertje antwoordt op 19 januari 2011 om 14:10:

een voorbeeldfunctie is niet alleen persoonlijk, het is een feit dat het voor heel veel mensen zichtbaar is wat ze doet. Haar acties zijn te volgen, en daarmee geeft ze een voorbeeld. Of dit nou goed of fout is, als je iets doet wat anderen zien heb je al redelijk snel een voorbeeldfunctie. Het is dus niet zo simpel als wegklikken, ze zou zelf moeten nadenken over het beeld wat ze afgeeft

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2011 om 15:18:

En ik denk dat er genoeg meiden zijn die dit wel mooi vinden, en dus als voorbeeldfunctie kunnen beschouwen.

Ik weet dat ik dit een paar jaar geleden misschien best nog wel als mooi had beschouwen…

[Beantwoorden]


Door Suzanne Marije op 19 januari 2011 11:19

Ai Ai Ai ia het enige wat ik er over kwijt kan :S verschrikkelijk

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 januari 2011 11:25

Ik dacht gisteravond toevallig van, even snel weer een keer op kissies blog kijken. Niet gedaan, was ik vergeten en dan zie ik hier nu je blogpost. Ze is heel erg extreem ja, ik ben altijd meer aan het kijken wat ze weer heeft gefotoshopt aan haar foto’s. Ze staat vooral bekend om haar “vierkante poes”, en haar haar die in 10 lagen is verdikt op de foto’s. Ik vind het heel erg triest, maar die meid heeft een groot persoonlijk heid probleem. Maar ik vraag me altijd af, zijn die ouders dan ook zo verknipt dat ze dit dan toelaten? Enige mooie aan haar is de tattoo op de binnen kant van haar pols, en daar heb ik meteen ook alles gezegd geloof ik zo.

[Beantwoorden]


Door Myrna op 19 januari 2011 11:25

Ik kan er wel om lachen, ze is echt een photoshop queen haha en ze is in het echt totaal niet zo dun als op de foto’s, zoek maar eens foto’s op waar je haar zonder photoshop ziet!

[Beantwoorden]


Door majtje op 19 januari 2011 11:26

Wow het is wel heel erg. vooral dat zij nu op een babyvoeding dieet is. Als iets slecht is voor je gezondheid! Triest dat mensen dit kunnen zien als een ‘ideaal lichaam’. Ik zeg niet dat ik perfect ben maar ik ben liever blij met mijn ‘lovehandles’ dan dat ik voorover kieper door me fake boobies!

[Beantwoorden]


Door unebeauty op 19 januari 2011 11:27

Hmm erg vreemd ik snap niet wat je dan bezield, accepteer jezelf gewoon zoals je bent.

[Beantwoorden]


Door Ann op 19 januari 2011 11:54

Whoa ik vind het niet echt gezond als meisjes op 18jarige leeftijd al aan borstvergroting denken, bedoel haar eigen borsten zijn niet eens volgroeid! Echt sneu dat ze zo’n laag zelfbeeld van zichzelf heeft

[Beantwoorden]


Door Ann op 19 januari 2011 11:55

Oh ik zag ook dat ze de nagels van haar hondje lakt dat kan toch niet:S

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 19 januari 2011 12:13

Voor de mensen die benieuwd zijn, dit is de echte Kissie nillson (zonder fotoshop dus): http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/504329.jpg ze is helemaal niet zo graatmager als ze ons wil laten denken, ze shockeert gewoon graag :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2011 om 15:21:

Maar die foto is volgens mij ook best oud.

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 19 januari 2011 om 19:36:

jha deze foto is best oud want hier heeft ze nog bruin haar

[Beantwoorden]

Tessa BD antwoordt op 20 januari 2011 om 12:55:

als jullie van afgelope zomer oud vinden.. hier dan van vorige maand ofzo: http://gossips.posh24.se/wp-content/uploads/2010/12/dd6.png
en nog een:
http://imgs.sthlmsfinest.com/imageGalleryImages/scaled/430871_737_484_1.jpg


Door Iris op 19 januari 2011 12:24

Heb het met haar te doen. Dat ze zover gegaan is om zichzelf mooi te vinden. Als je de foto’s van haar zelf op de blog ziet, zie je aan haar ogen dat ze ongelukkig kijkt.
Het hele lichaam is uitverhouding. Zeker als ze daar bovenop, nog haar foto’s photoshopt.
En dat ze haar hondje er, eigenlijk, meetrekt maakt het ’t nog ‘sneu-er’.
Snap ook niet waarom haar ouders dit toelaten. Zelfs niet als haar moeder een abonnement bij de platisch chirurg heeft.

[Beantwoorden]


Door A* op 19 januari 2011 12:24

Ik vraag me af of er mensen zijn die dit serieus nemen? Ookal snap ik de taal niet, alles wat ik wel mee krijg doet me overkomen als een grap. Haar blog schijnt ook erg populair te zijn en ik vind het wel vermakelijk hoe ze zich zelf 3 maten slanker photoshopt en 3 lagen haar erbij bewerkt. En dat ze babyvoeding echt eet geloof ik ook niet. Denk gewoon dat ze dol op aandacht is, daar verdient ze haar geld immers ook mee.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 19 januari 2011 12:48

Nee ik snap echt niet waarom ze dit doet. Die borstvergroting snap ik niet. Ze is echt dun nu en zo ziet het er voor mij echt heel onnatuurlijk uit. gewoon niet mooi.
VAn die dikke laag make-up begrijp ik ook niet. Idd zonder die make-up zou het echt een mooi meisje zijn en dat afvallen heeft ze echt niet nodig. wil ze soms in kinderkleding passen :S

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 januari 2011 13:07

Ik snap Zweeds wel en kan dus ook alles lezen waar ze over schrijft en geloof mij soms kan ik echt niet geloven wat ze allemaal schrijft en waar ze over schrijft. Ze promoot plastische chirurgie en snel afvallen terwijl ze lezers heeft van allerlei leeftijden waaronder dus ook jonge meiden. Echt wel triest, zeker als je ziet hoe ze er vroeger uit zag, ze zag er zoveel mooier uit toen ze nog naturel was, bruin haar enzo had… Ze had al die chirurgie echt niet nodig en ja, zoals jij zegt, een echt goed rolmodel is ze niet helaas. Ze had die chirurgie niet moeten doen, het is inderdaad jammer dat ze zo onzeker is van zichzelf, dat kun je gewoon zien aan al die lagen make-up. Vraag me trouwens af waar ze al het geld vandaan haalt om altijd die dure dingen te kopen en dure chirurgie ingrepen te doen? Nouja, ik hoop dat ze zich ooit zal herpakken en in zal zien dat dit echt geen gezonde lifestyle is. Arme meid.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 19 januari 2011 om 13:43:

Mensen hebben haar deur trouwens eens aangevallen door “burgerlijke hoer” erop te schrijven dus ze heeft niet alleen fans zoals je kunt zien … Wel erg voor haar dat het zo ver gaat …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2011 om 15:20:

Ja ik geloof ook zeker wel dat ze niet alleen maar fans heeft… Maar wel heel heftig dat ze zo op haar reageren.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 20 januari 2011 om 01:50:

Ja, echt wel heftig ja, best wel zielig voor haar. Ook als je iemand niet mag, zoiets doe je toch niet hé ? Gaat toch nogal ver vind ik :/


Door femketje op 19 januari 2011 13:10

sowieso moet ze het zelf weten wat ze met haar lichaam doet om het maar ff zo kort door de bocht te zeggen. het is natuurlijk wel een soort van ‘voorbeeld’ voor andere meisjes maar het verschilt ook per meisje of je je er echt iets van aantrekt. een vriendin van me heeft ook vanalles laten versleutelen en ik voel me daardoor niet meer of minder onder druk gezet om zelf ook iets te laten doen. zolang je gelukkig bent met jezelf moet je vooral jezelf blijven, maakt niet uit whatever anderen er van denken of vinden!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 19 januari 2011 13:13

Heftig. Ik heb het echt met haar te doen. Er moet toch een reden zijn waarom je op je negentiende al zover gaat met plastisch chirurgie… En oh meidje, dat zíj een babyvoedingdieet volgt… Dat is echt niet goed.

Zonde zonde!

[Beantwoorden]


Door Sabje op 19 januari 2011 13:16

Ik denk dat het probleem niet zo zeer bij haar ligt maar aan de media.
Het is gewoon om onzeker van te worden. Tegenwoordig ben je onzichtbaar als je een kleine voorgevel hebt.
Of als je niet genoeg make up draagt. Beauty wordt tegenwoordig anders overgebracht. En niet alleen jonge meiden worden er super onzeker en ziek van..ook vrouwen rond de 30/40/50 en nog ouder zelfs.

De media wil op deze achterlijke manier geld verdienen.

Er zijn weinig meiden die de grens kennen. Je maakt jezelf alleen maar helemaal kapot.
De ene dag zegt beyonce dat volle benen mooi zijn..vervolgens ziet ze er na 2 maanden zelf als een barbie pop uit.

Als ouders moet je hier ingrijpen maar aan de andere kant..vanaf 18 jr doen vele toch wat ze willen.

Soms moeten mensen zelf vallen om er iets van te moeten leren. Ik hoop dat ze snel beseft wat ze hiermee kan aanrichten…voor anderen en vooral zichzelf.

Ladies, Be glad that you are healty! We zijn echt niet op de wereld gekomen om Babyvoeding te gaan eten! Love yourself and other people loves you!

[Beantwoorden]


Door Renske op 19 januari 2011 13:40

Jammer inderdaad dat ze kennelijk niet tevreden met zichzelf is.
Daarom vind ik jouw blog dus ook veel leuker, Vera. Je bent veel natuurlijker en mooi vanbinnen en van buiten. Plus ik begrijp wat je schijft en dat is best handig haha:P

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 19 januari 2011 13:58

Wow ze heeft echt een onrealistisch lijf! Ik zo treurig om te zien dat mensen zichzelf dit aandoen.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 19 januari 2011 14:21

Als ik deze foto zie, dan weet ik al genoeg.. zielig voor haar idd dat ze zo is, zou haar een beter zelfbeeld en dus een beter leven gunnen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 januari 2011 14:36

Omg, dit is echt triest joh.. In verhoudeing klopt het gewoon niet.. haar hoofd is ook groter in verhouding met haar lichaam en dit komt denk ik omdat ze gewoon zo dun is..
Als ze zo door blijft gaan denk ik niet dat ze een lang leven heeft..

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 januari 2011 14:46

Ik kende deze blog ook al, en echt. Ik vind het zo zonde wat dit meisje zichzelf heeft aangedaan! Dat dunne lijfje en dan die grote bovenkant!
Verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 19 januari 2011 14:50

Ik schrik me echt KAPOT! vooral van deze foto http://www.kissies.se/wp-content/uploads/DSC00142.jpg
Zo ontzettend mager en dan op dieet?? en ook nog eens een niet verantwoord dieet.
Zonde, dit meisje is vast en zeker prachtig maar maakt zichzelf lelijk en kapot..

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 19 januari 2011 om 18:57:

Helemaal mee eens, zó zonde!
Achter die plamuurlaag van foundation zit vast en zeker een mooie meid,
maar dit is echt té erg. Die beentjes!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 januari 2011 14:50

ze moet natuurlijk helemaal zelf weten wat ze met haar lichaam doet, maar ik zou het zelf nooit doen. En inderdaad ze hebben toch wel een soort van voorbeeld functie!

[Beantwoorden]


Door Joan op 19 januari 2011 15:19

Ik ben wel eens vaker op haar blog geweest en dat was meer voor het ‘leedvermaak’. Foto’s die overduidelijk gephotoshopt zijn, kleding wat echt om te lachen is en dan nog haar uiterlijk. Maar inderdaad, ik vind het ook gewoon sneu. Volgens mij heeft ze al heel veel aan haar lichaam laten doen en dat deelt ze met de hele wereld, maar op die leeftijd hoor je daar nog geen eens mee bezig te zijn. Echt jammer, want op foto’s van haar van vroeger, was ze toch echt stukken mooier. Ik denk dat ze zó onzeker is over haarzelf en wat iemand anders ook al zei, ben ik bang dat het straks he-le-maal de verkeerde kant opgaat met haar. Hoop niet dat andere meiden/mensen haar als voorbeeld zien en haar na gaan/willen doen.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 januari 2011 15:23

Er zal wel veel onzekerheid zitten onder al die lagen make up denk ik..
Als je je uiterlijk wilt veranderen is dat je eigen keus maar dat moet niet ten koste gaan van je gezondheid!!! :|

[Beantwoorden]


Door Else op 19 januari 2011 15:23

echt ontzettend lelijk, en nep! ik vind de verhouding ook heel lelijk!

[Beantwoorden]


Door Loes op 19 januari 2011 15:24

ooo wat erg:O
en heeft ze nou ook nog haar hondjes nagels roze gelakt:|:|
ogoooosh

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 19 januari 2011 15:26

Het eerste wat ik dacht;
hoever kun je gaan om dit mooi te vinden? Haar borstvergroting maakt haal dunne lichaam ongewoon en de make-up vind ik erg ordinair.

xoxox

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 januari 2011 15:43

kissie heeft geen maatje 34 :’D ga naar gossips.se daar zie je ORGINELE foto’s van kissie ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 januari 2011 om 08:05:

Is het dan wel oké dat ze haar foto’s photoshopt zodat het wel lijkt dat ze zo slank is…? vind ik van niet!

[Beantwoorden]


Door Make it mine op 19 januari 2011 15:44

Ik neem haar niet serieus en ik trek me zeker niets aan van haar ‘ideaalbeelden’. Als je jezelf zo verstopt onder dikke lagen make-up, zulke kleren draagt en jezelf photoshopt, moet je toch wel heel onzeker zijn. Ik heb trouwens echt medelijden met dat hondje, volgens mij zijn van die lange nagels echt niet gezond voor zo’n beestje.
Eigenlijk zou ze een keertje gewoon zichzelf moeten zijn en de mensen laten zien wie ze echt is, zonder zich te verstoppen…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 januari 2011 15:44

Echt zonde van die borstvergroting en die fake tan, volgens mij zou ze zonder dat best wel een mooi meisje zijn. En een dieet van babyvoeding is sowieso al ongezond, maar ze is al zo dun!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 januari 2011 15:45

Het enige dat ik kan denken, dat kind heeft over twee jaar ’n hernia. Dat ranke lijfje kan namelijk dat gewicht van die borsten nooit volhouden. Ze moet ook lekker doorgaan met baby voer eten..wordt ze vast mooier van ! Graatje mager bah ! 2011 draait om curves, en volgens mij vinden over het algemeen mannen dat ook mooier ! Nee hoor wees maar lekker jezelf dan doe je al gek genoeg !

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 januari 2011 15:48

OmyGodd!!! Echt waar, hallo! ze ziet er echt niet echt uit hoor, ze is echt helemaal fake! Het zou zo een animatie figuur kunnen zijn! Die foto’s van haar kleding enzo =o =o =o! Ze is graat mager en dan Cup Z ofzo! Dat is toch niet gezond! En dan die foto’s waar die nagels heeft gelakt van haar hond! Als je jezelf wilt verpesten, Prima! Maar maak er geen voorbeeld van =(

[Beantwoorden]


Door Make it mine op 19 januari 2011 15:50

Hiervan schrok ik nog erger: http://www.kissies.se/?p=15530

^^ Ik hoop niet dat die meisjes straks haar voorbeeld gaan volgen. Dat zou zo’n zonde zijn.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 20 januari 2011 om 01:52:

Ja, dat vind ik ook best wel erg :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 januari 2011 om 08:06:

wow inderdaad :S

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 19 januari 2011 15:53

ik vind haar eng ;$ ze ziet er buitengewoon ongezond uit.
en dan ook nog een leeftijd van 19 jaar! niet dat ik dit bij een 50 plusser wel gepast vind, maar dit is echt niet normaal! ;o

[Beantwoorden]


Door W. op 19 januari 2011 15:56

O my god wat erg!

[Beantwoorden]


Door Lisan op 19 januari 2011 16:07

WOW dat is niet normaal! Wat erg! En volgens mij heeft ze echt geen maat 34, hooguit 32, ik denk dat ze een eetstoornis heeft ofzo! Niet gezond!

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 19 januari 2011 om 16:13:

http://www.kissies.se/wp-content/uploads/101108-171812.jpg Dit is bewijs dat ze photoshopped, check de kast bij d’r tieten en ook die pols.

Kissie heeft maatje 38.

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 januari 2011 16:07

Ik geef je helemaal gelijk. Ook de mate waarin ze haar foto’s photoshopt is niet normaal.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 19 januari 2011 16:09

OMG wat een barbie ! ik snap dat je soms niet tevreden met jezelf bent dat heeft iedereen wel, maar dat je jezelf zo verneukt snap ik echt niet !

[Beantwoorden]


Door Nina op 19 januari 2011 16:11

Wat een verschrikkelijk groot hoofd. &ik mag hopen voor dr dat ze haar foto’s photoshopt want dit is echt niet normaal!

[Beantwoorden]


Door joyce op 19 januari 2011 16:12

ik vind echt dat zij een verkeerde boodschap uitdraagt als blogger. je hebt ook jonge meisjes die je volgen en die krijgen hierdoor een vertekend zelfbeeld.
het smerigste vind ik nog wel dat (sommige) jongens dit MOOI vinden, dat zal ik nooit begrijpen..

[Beantwoorden]


Door Cari op 19 januari 2011 16:22

Oh, wat ontzettend erg. Ik kan echt niet naar haar foto’s kijken, wat ziet ze er eng uit. Het lijkt net een soort horror-pop. Ik zou haar niet graag ’s nachts in het donker tegenkomen. Whaaaaaaaaaaaaa.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 januari 2011 16:24

ze denk dat ze zich mooier maakt, maar ze wordt er alleen maar lelijker van.

zielig

[Beantwoorden]


Door marthe op 19 januari 2011 16:41

bah!…
ik word echt misselijk van haar blog!

je hebt groot gelijk vera!

aan dit moet je zeker GEEN voorbeeld nemen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 januari 2011 16:55

Ze lijkt op een bratz-pop. Groot hoofd op een dun lijfje… :(

[Beantwoorden]


Door Isabel op 19 januari 2011 17:06

Vreselijk mens, ik volg haar blog al best lang en ze heeft net zo’n lelijk karakter als uiterlijk.

[Beantwoorden]


Door Jet op 19 januari 2011 17:07

ik heb even wat foto’s zitten bekijken, en wat heeft zij veel makeup op ö ! die tieten zijn wat mij betrefd 100 x te groot, en die foundation ieeeuw, ik kon er gewoon niet langer naar kijken haha

[Beantwoorden]


Door Suzy op 19 januari 2011 17:07

Ah ja, zij :( Tja, het Barbiesyndroom lijkt me.

Ik vroeg m’n vriend net wat ‘ie van haar vond: “Stick thin, which makes her head look too big for her body and her breasts look very unnatural”…Hehehe…”That’s because they’re fake honey.”…”Thought so. They look strange.”

Astu, de mening van een man :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 januari 2011 om 08:21:

Bedank de man in kwestie maar voor zijn mening ;) good to know dat hij er zo over denkt!

[Beantwoorden]


Door nicky op 19 januari 2011 17:41

Misschien vindt zij het wel mooi, grote tieten en haar tan, en is ze niet onzeker. laat haar lekker haar gang gaan. volgens mij genieten de meiden hier er alleen maar van

[Beantwoorden]

fleur antwoordt op 19 januari 2011 om 22:10:

nee mensen die zichzelf veranderen doen dat meestal uit onzekerheid

[Beantwoorden]

nicky antwoordt op 20 januari 2011 om 10:54:

en hoe weet jij dat? :) ben je ook onzeker?

[Beantwoorden]


Door nienke op 19 januari 2011 17:43

ik dacht dat ze iets van 20 30 was ofzo
ik schrok gewoon toen ik las dat ze 19 was
ik vind dat echt niet mooi ik ben liever gewoon puurnatuur ookal gebruik ik ook make-up enzo dit vind ik wel echt te overdreven achja ieder zijn smaak ma ik vind het niet mooi ;)
xx

[Beantwoorden]

Ankee antwoordt op 20 januari 2011 om 15:14:

ja dat dacht ik ook dat is cht niet mooi ik hou ook vann iet teveel make-up ma vind het wel mooi om te zien ;p

[Beantwoorden]


Door Samira op 19 januari 2011 17:50

Als ik jou artikel zo lees krijg ik het gevoel dat die Alexandra zichzelf net kwijt is geraakt door één of andere reden … Weird ….

[Beantwoorden]


Door Fien op 19 januari 2011 17:51

Wow, ik ben het met jou een shoor Vera! 19, ze zou zo een dochtertje van Patricia Paay kunnen zijn, maar dan nog 100 keer erger :P
x

[Beantwoorden]


Door daimy op 19 januari 2011 17:52

wat een barbie omygod.

[Beantwoorden]


Door Fien op 19 januari 2011 17:52

Wow, ik heb net gekeken op die blog, het lijkt wel een barbiepop! Die foto’s waar ze haar kleding laat zien :O
Daar lijkt ze echt een barbie, woow, wat erg!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 19 januari 2011 18:01

hi ;),

Ik vind het geen knappe meid, best wel lelijk is ze eerlijk gezegd! Jij bent natuurlijker!

Maar als ik zo hoor wat zij schrijft lijkt het een beetje op aandachtrekken, en inderdaad het verkeerde voorbeeld geven! Maar goed wat zij aan haar zelf veranderd moet ze natuurlijk zelf weten!

Ik volg liever zulke blog’s niet vind het maar een trieste bedoeling, en ik hoop dat je zelf haar tips niet op volgt?

En wat betreft borsten, ik ben dan wel gezegend met 80D, maar om nu een operatie te doen op je 18e, evengoed lijkt het mij niets, liever voorkomen, dan ondergaan…!

xxx

[Beantwoorden]


Door Marriex.blogspot.com op 19 januari 2011 18:04

Nou bel der op, en zeg dat ze der iets aan moet doen
wat ze waarschijnlijk toch niet doet,
dit is wel een beetje nutteloos cause what schiet je er mee op?
Nikssss!
het is gewoon een onzeker meisje op zoek naar aandacht en geef der geen ongelijk want ze krijgt het wel. ook van jullie nu.

Weetje wat je is moet kijken dan: snog.marry.avoid
dat zijn ook van dit soort types haha

[Beantwoorden]

fleur antwoordt op 19 januari 2011 om 22:09:

fleur belt: hadnakladnabadnasatne hutteknutte flutte..

ze heeft opgehangen

haha flauw sorry

[Beantwoorden]

Marriex.blogspot.com antwoordt op 20 januari 2011 om 11:27:

haha ja mijn zweeds is ook niet op zn best de laatste tijd

[Beantwoorden]


Door Inez op 19 januari 2011 18:14

Zij is echt eng!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 januari 2011 18:31

ik schrok me rot!
ze ziet er echt uit als de barbiepoppen waar ik vroeger meet speelde maar 1.50 groter!

ik schrok hier wel van,
ik bedoel ik wist wel dat er meer mensen zijn die er zo uitzien en zo doen,
maar toch niet op je 18e!
je hebt nog zo’n mooi leven voor je die je eigenlijk zorgeloos zou moeten doorlopen

[Beantwoorden]


Door Nanda op 19 januari 2011 19:11

ze ziet er uit als en porno-ster

[Beantwoorden]


Door Amber op 19 januari 2011 19:18

OMG! dat kind is echt dun en die fake skin! :O en dan die borsten!!! :OOOOO
maar je ziet gewoon dat ze op zo’n foto haar benen dunner heeft gephotoshopt….echt erg!
Wel goed van je dat je dit artikel hebt gepost! :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 19 januari 2011 19:34

Ik had er wel eens van de gehoord, van meiden op beautyforums dat ze daar wel eens op keken. Ik kijk nooit op haar blog. Het boeit me niet zo, omdat ik het zelf nooit zou doen. Ik volg blogs om iets te leren over bijvoorbeeld make-up en om reviews te lezen, misschien wil ik die producten dan ook kopen. Haar blog heeft zoiets niet, ik zou er ook niet uit willen zien zoals zij, dus volg ik het niet.

[Beantwoorden]

Brechtje antwoordt op 19 januari 2011 om 19:59:

ze heeft echt een hele rare vorm hoofd, trouwens ook die foto’s van zichzelf op haar blog van haar hele lichaam, ook heel raar gevormd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 januari 2011 om 08:24:

Duidelijk! Geld voor mij ook hoor, ik volg haar ook niet. Wordt er alleen maar verdrietig van :/

[Beantwoorden]


Door martine op 19 januari 2011 19:36

echt waar zij is van top tot teen nep en dat is idd best wel zielig…

[Beantwoorden]


Door Ashley op 19 januari 2011 19:59

omgodd zulke dikke tieten en dan maatje 34 sorry dat is echt lelijk! en dat op je 19e :o

[Beantwoorden]


Door Janice op 19 januari 2011 20:02

Ah bah ik vind haar serieus eng hoor!
Als ik die foto’s zie, lijkt ze net zo’n enge pop.
Ik vind het echt zielig voor dat hondje dat die van die lange nagels heeft.
Serieus, ze ziet er net uit als een opblaaspop.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 januari 2011 20:15

oh dit is echt vreselijk! is er niemand in haar omgeving die zegt dat ze naar een psychiater moet?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 19 januari 2011 om 20:16:

klinkt een beetje hatelijk, maar het is eigenlijk gewoon heel zielig. je kan ervan uit gaan dat zij ook niet veel eigenwaarde bij de opvoeding heeft meegekregen of misschien heel erg gepest, anders bereik je zo’n punt niet lijkt mij?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 januari 2011 20:26

Awh, dat is echt niet een goed voorbeeld nee! Goed dat je hier een artikel over hebt geschreven, ik dacht eigenlijk dat je positief zou zijn maar nee, vera gaat het weer anders doen maar dat vind ik zo goed van je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 januari 2011 om 08:23:

“maar nee, vera gaat het weer anders doen”. Je kent me toch ;)

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 19 januari 2011 21:04

Ohnee, zo’n personen zouden ze echt van het internet moeten halen hoor. Ik wil niet weten hoeveel meisjes van 12 haar voorbeeld gaan volgen en zich uithongeren, met alle gevolgen van dien.

[Beantwoorden]


Door Benthe op 19 januari 2011 21:33

Photoshop, photoshop en nog meer photoshop :)

http://www.kissies.se/wp-content/uploads/DSC00142.jpg
Mooie schaduw langs de rand (oftewel met zwart inkleuren), mooie benen ook vooral. Gestoord wijf.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 19 januari 2011 21:45

Zo he! Wat is haar lichaam uit proportie! Ik heb een aantal foto’s bekeken en haar nek is echt schrikbarend dun!! Creepy!

[Beantwoorden]


Door fleur op 19 januari 2011 22:06

nep haar, opgespoten mond, neuscorrectie, ooglidcorrectie, borstvergroting en een total body lift. Duidelijk!
Dit meisje vindt helemaal niks mooi van zichzelf, why oh why?
ik weet zeker dat ze vroeger puurder en mooier was.. met haar foundation voor 1 dag doe ik volgensmij twee weken, zo zielig dat gun je haar niet..
xx

[Beantwoorden]


Door Marleen op 19 januari 2011 22:56

Ik heb eens gekeken op haar blog, maar er klopt helemaal niks van. Zulke verhoudingen zijn echt niet natuurlijk..
Haar hoofd is echt gi-gan-tisch.
En dan van die spillebenen, bah..
Er zijn knappe mensen en minder knappe mensen, maar zij valt onder fake&lelijk.
Jammer, vooral die benen verpesten het compleet..

[Beantwoorden]


Door Marissa op 20 januari 2011 08:15

Wat een barbie!:O

[Beantwoorden]


Door Dionne op 20 januari 2011 10:08

Wat erg…Ik zeg: Aandachtskwestie. Ik heb zelf een eetstoornis gehad en ik weet dat als je van de hoge toren gaat schreeuwen dat je babyvoeding eet, is dit om aandacht te krijgen. Ze weet zelf dondersgoed dat het niet gezond is hoe ze bezig is. Het is triest want ze kan volgens mij inderdaad een hele mooie meid zijn.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 20 januari 2011 12:42

Het is schokkend om te zien/lezen wat sommige mensen onder schoonheid verstaan…

[Beantwoorden]


Door Marlies op 20 januari 2011 14:40

OMG.. wat heeft ze met zichzelf gedaan ! Ze lijkt op die nieuwe poppen.. die met die grote hoofden :S ziet er eigenlijk niet uit… groot hoofd, groot haar, klein lichaampje…

[Beantwoorden]


Door Anooniem ! op 20 januari 2011 17:24

tsss, wat een rare meid. ik heb haar blog eens bekeken, en ookal is dat allemaal nep, dat is toch zeker niet goed? het is idd een schreeuw om aandacht, maar dat gebeurt tegenwoordig zo vaak. je kunt toch gewoon leuk je leven leiden en lol hebben met vrienden zonder al die neppigheid? waar ik wel van schrok: ik zag een foto van 2 meisjes met een a4 met de tekst; ‘we love you kissie!’, dat kan toch zeker niet goed zijn?

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 20 januari 2011 18:40

Als je zoveel aan jezelf laat verbouwen ben je echt wel heel ontevreden over jezelf… Aan de ene kant zielig maar aan de andere kant echt belachelijk gewoon. Alleen die foto al..

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 20 januari 2011 18:53

Ze is zo lelijk, met zo’n uiterljk zou ik pas een laag zelfbeeld krijgen. Ze ziet oranje van de make-up en ze heeft té grote borsten. Ze maakt haar eigen belachelijk.
Ik ben het helemaal met je eens.

[Beantwoorden]


Door svenja op 20 januari 2011 21:33

ik volg haar al jaren en vind het sirieus fantastisch alleen is het jammer dat ze niet meer zo erg is als vorig jaar. Je moet haar is 2 jaar geleden zien je herkent haar niet meer terug. en ga haar wenkbrauwen van december opzoeken je schrikt je helemaal kapot.

ik blijf haar volopig nog wel volgen en uitlachen. voor jullie neem maar niks over want iedereen gaat je uitlachen hahaha.

[Beantwoorden]


Door Kathy op 21 januari 2011 13:26

Volgens mij heeft ze hele erge dingen meegemaakt en dat ze daardoor een laag zelfbeeld heeft gekregen. Ik vind het heel zielig

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 januari 2011 22:03

Dit heb ik er bij gezegt:
Du ser ut som en barbie, så många verktyg är inte normalt. Och cirka 100 koppar dina bröst för stora hahaha du verkligen ser så ful, ta bort alla makeup off där en gång, du är sååå mycket trevligare!

Dat betekend zeg maar:
Je lijkt wel een barbie, zoveel foundation niet normaal. En je tieten ongeveer 100 cups te groot hahaha echt je ziet er zo echt niet mooi uit haal al die make-up er eens af, dan ben je zoooo veel mooier!

^Misschien beetje lullig, maar ik vind het echt kots kots kots.

[Beantwoorden]


Door Meghan op 22 januari 2011 13:51

o mijn god! ik word hier idd heel verdrietig en naar van. Zo zonde en ik vind het gewoon heel triest ook!

[Beantwoorden]


Door Tess op 22 januari 2011 17:55

Wat ik vooral heel eng vind zijn al die pillen die ze slikt..als ik op haar blog rondkijk zie ik allemaal potjes van pillen, ik ben bang dat ze straks iets verkeerds probeert en dat het dan niet zo denderend uitpakt…

[Beantwoorden]

mandy antwoordt op 22 januari 2011 om 19:51:

meer make-up kan er niet eens meer op!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 26 januari 2011 19:49

oh mijn god! dit is echt triest, volgens mij is ze idd super onzeker over haar uiterlijk. ze lijkt wel een pop ofzo.

[Beantwoorden]


Door kiki op 11 februari 2011 15:21

ze is echt heel erg onzeker over zichzelf
het is echt triest!!!!

[Beantwoorden]