A Touch Of Fashion: Fashion voornemens voor 2011

1 keer in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar fashion column: A Touch Of Fashion. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

In mijn vorige column vertelde ik over het afgelopen en nieuwe jaar op persoonlijk gebied. Nu het nieuwe jaar begonnen is (happy new year) vertel ik graag wat mijn ‘fashion voornemens’ zijn voor mijn blog en stijl.

Een aantal van deze voornemens gaan gepaard met wat ik leerde van ‘The 42 days challenge’; zoals nog beter nadenken en het meer tijd gunnen voordat ik iets koop. Verder wil ik meer items kopen die op zichzelf in het oog springen en mooi zijn. Dat hoeft niet op een ‘circus’ manier, maar het gaat me juist om kledingstukken die mooi zijn in hun eenvoud, door bijvoorbeeld de vorm.

Image Hosted by ImageShack.us

Ook wil ik items die zowel praktisch als ‘leuk’ zijn. Een heel mooi jurkje is leuk, maar het dreigt bij mij al snel dat mijn hele kast ermee vol komt te hangen, maar ik niets heb om (ze naar) aan te doen. Ook alléén maar hakken in mijn kast is niet echt handig, zeker niet nu we twee winters met zoveel sneeuw hebben ervaren.

Mijn blog en stijl wil ik samen individueler maken. Zodat alles Suz uitstraalt, en ik me nog beter kan onderscheiden van andere fashion blogs, maar ook wel voor mijn eigen eigenwaarde. Ik bedoel, het lijkt me een mooi idee om het punt te bereiken dat ik duidelijk weet: dit ben ik, en dit past wel bij mij, en dat minder. Op die manier leer je ook je eigen krachten kennen. Daarin ben ik al best een eind, maar er is nog genoeg om naar te streven. Ik hoop kort gezegd dat ik de stijl vind die ik het beste kan vertalen.

Image Hosted by ImageShack.us

Vervolgens hoop ik natuurlijk ook dat het meer bezoekers oplevert voor mijn blog, als ik mezelf concreter kan presenteren. Ik ben Fashion is a party gestart voor mezelf, nog lang voordat ik de droom had een groot blogger te worden. Nu ik echter twee jaar bezig ben, merk ik wel dat een blog zonder lezers –maar vooral ook reacties- eigenlijk geen blog is. Het leuke van een blog, boven bijvoorbeeld een tijdschrift, vind ik dan ook het interactieve aspect. In elk geval wil ik heel dicht bij mezelf blijven, maar ik hoop dit wel beter te gaan combineren met wat mensen leuk vinden te lezen.

Daarnaast wil ik graag heel veel leuke evenementen bezoeken en verschillende cursussen gaan doen. Fotografie, naaien en visagie staan allemaal nog op mijn lijstje. Zoals jullie weten heb ik eerst nog de taak mijn diploma te halen, maar het is toch een leuk vooruitzicht. Bovendien wil ik ook lezers laten delen in mijn fun, en dus heel veel leuke acties organiseren. Op dit moment ben ik dan ook al heel trots op mijn eerste give-away, die net van start is gegaan. De actie loopt nog tot 10 januari, dus wil je nog meedoen, klik dan hier.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie. Willen jullie nog dingen veranderen aan je stijl en koopgedrag in 2011? En stel jij jezelf concrete doelen voor je blog (als je die hebt)?


Reacties

Door Pippi op 3 januari 2011 08:54

Sinds een half jaar koop ik niet meer alles dat me bevalt. Dat is ook niet nodig, want mijn kast puilt al uit. In 2011 ga ik door met kritisch kopen. En fijn mezelf blijven.

[Beantwoorden]


Door charile op 3 januari 2011 09:12

Ik ga niet echt mijn stijl veranderen….
Ik ga vooral niet veel kopen want ik wil weer eens goed gaan sparen, alleen iets kopen als ik het echt nodig heb, en als iets afgeprijsd is :P
‘xx

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 januari 2011 09:26

ik zit op dit moment t/m februari in een koop-stop dus dat zegt al genoeg XD

[Beantwoorden]


Door denise op 3 januari 2011 09:44

mijn goede blog voornemen is:
less bloggin’ is better bloggin’!

soms ben ik 3 uur bezig voordat ik n outfit op de foto heb!
natuurlijk niet erg voor n keer maar ik “eiste” van mezelf
dat ik iedere dag foto’s maakte n plaatste!

vanaf nu dus meer kwaliteit ipv kwantiteit!

liefs,
denise

[Beantwoorden]


Door denise op 3 januari 2011 09:47

oh en ik wil n beetje van mn sale verslaving af!
iets goedkoops scoren is leuk,
maar 100 aanbiedingen kopen die je nooit draagt…
beter naar t artikel kijken dus ipv die aantrekkelijke stickers!
liefs,
denise

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2011 om 11:32:

Een sale verslaving! die heb ik ook! :O

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 3 januari 2011 09:47

Mijn stijl veranderd nog steeds wel. Ik ga nu wat meer jurkjes enzo dragen, wat meer vrouwelijkere dingen. Gelukkig kan ik ook elk jaar nog nieuwe kleding kopen, omdat ik nog steeds groei. Ik probeer wel wat kritischer te zijn met kopen. Ik moet het wel echt veel gaan dragen, anders koop ik het niet.

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 3 januari 2011 10:07

Vanaf 2011
wil ik gewoon echt alles kopen
op gebied van kleding en accessoires
wat ik leuk vind. Want in 2010 deed ik dat ook wel, maar baalde ik als ik iets graag wilde, te lang wachte, en vervolgens iedereen er mee liep.
Ik wil graag trends zetten i.p.v. trends volgen..

xoxox

[Beantwoorden]


Door Sabine op 3 januari 2011 10:11

Ik heb niet echt fashion voornemens voor 2011.

Wel ben ik van plan om vaker verschillende accesoires te dragen bij de kleding die ik aan heb. Vind het altijd erg leuk staan als de armbanden/ringen etc. zijn afgestemd op de kleding.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 3 januari 2011 om 14:57:

ik ook!

[Beantwoorden]


Door My Lack of Style op 3 januari 2011 10:43

Goede voornemens! ;)

Als ik er zelf nog ééntje mag toevoegen voor jou (i.v.m. met meer bezoekers krijgen): ik zou je lay-out en header aanpassen. Deze zijn namelijk heel rommelig en naast outfits, vind ik die laatste twee aspecten het belangrijkste bij een goede blog. Zou het beide simpel houden zodat je aparte stijl nog meer naar voren komt!

Happy New Year!!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 3 januari 2011 om 10:54:

oké thanks voor de tip! ik vind het zelf niet echt rommelig, maar het is wel goed om te horen dat het zo overkomt :)

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 3 januari 2011 om 12:23:

Ik vind het ook rommelig en onoverzichtelijk, daarom lees ik je blog eigenlijk nooit terwijl je wel leuk schrijft!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 3 januari 2011 om 14:58:

goed om te weten! ik heb al wat veranderd. let me know what you think! en als je wil, vul dan ook mijn enquete in, dan weet ik nog meer :)

Lisanneleeft antwoordt op 3 januari 2011 om 16:21:

Volgens mij is je header als jp(e)g opgeslagen, of hoort dat wazige zo? Je kan beter als .png bestand opslaan :)

[Beantwoorden]


Door ChamaFashion op 3 januari 2011 13:08

die 2e foto is mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 januari 2011 15:48

Als blog heb ik maar 1 goed voornemen en dat is nog meer bloggen! (A)
Maar ik weet niet of ik dat wel kan, 2 artikels per dag.

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 3 januari 2011 16:19

Ik heb mezelf als doel gesteld om eind december 2011 10 keer zo veel bezoekers te hebben per dag als eind december 2010… Wordt een opgave, maar het gaat me zeker weten lukken. Haha!

Daarnaast wil ik gewoon blijven doorbloggen, elke dag minstens een ding schrijven en mensen proberen te blijven inspireren en aan het denken te zetten.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 3 januari 2011 om 17:28:

sounds good! ik zou willen dat ik over een jaar ook 10x zoveel had, maar dat lijkt me wel erg royaal. let’s start with 3 ;)

[Beantwoorden]


Door Joline op 3 januari 2011 21:39

ik heb (gelukkig) nog niet zo lang kleedgeld.. dus tot nu toe gaat het wel! maar vooral opruiming shoppen is ook geweldig…

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 januari 2011 22:28

Hele goede voornemens, dat met praktische kan ik mij goed voorstellen. Ik vind je blog wel leuk, maar zo onoverzichtelijk, daarom volg ik hem niet echt maar kijk ik er af en toe op. Misschien een verbeterpuuntje :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 januari 2011 17:17

dat heb ik inmiddels vaker gehoord, dus ik dacht; daar moet wat aan gedaan worden! al beter inmiddels? of zeg je van.. naay. alle tips zijn welkom :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 januari 2011 21:29

De 2de is het leukst!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 2 januari 2012 15:00

[…] kunnen het zich misschien nog herinneren: vorig jaar schreef ik over mijn fashion voornemens voor 2011. Op de tweede dag van het nieuwe jaar (happy new year!) leek me dan ook niets leuker dan te kijken […]