Twitter Question #06

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de comments!

Image Hosted by ImageShack.us

Ik heb zo mijn favoriete cosmetica merken, maar ik probeer ook graag producten uit van andere (nieuwe) merken. Wanneer ik keer op keer slechte ervaringen heb met een merk, dan zal ik waarschijnlijk een tijd niets meer van die lijn kopen. Tenzij ik weer goede berichten hoor over het merk, of wanneer ze met een denderende Limited Edition collectie komen natuurlijk ;). Het kan ook zo zijn dat een merk na een tijd de producten verandert en de formules verbeterd. Essence heeft dit bijvoorbeeld ook gedaan, en ik ben zeker wel onder de indruk van een aantal nieuwe producten.

Er zit natuurlijk ook een verschil in waar je make-up koopt. Ga je naar de winkel, of bestel je online? In de winkel kan ik de producten zien en meestal ook testen, maar op internet kan dat natuurlijk niet. Daardoor koop ik online minder snel producten van een merk dat ik nog niet ken. Maar gelukkig is daar google, waar ik vaak reviews en swatches vind. Wanneer ik een aantal goede reviews gelezen heb, bestel ik vaak wel.

Natuurlijk speelt het hebben van deze site ook mee. Ik kan niet make-up van één merk gebruiken en reviewen, dat zou mijn site wel erg saai maken. Ik probeer van zoveel mogelijk verschillende merken make-up te testen, maar dat is ook gewoon iets wat ik heel erg leuk vind. Mijn hart gaat sneller kloppen van nieuwe producten, nieuwe verpakkingen en spannende Limited Editions… *zwijmel*

Hoe zit het met jou? Zijn er vaste merken waar jij cosmetica van koopt, of let je daar niet op? Waarom wel/niet?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 16 oktober 2010 | 46 reacties

Reacties

Door ellis op 16 oktober 2010 15:06

ik heb niet echt een vast merk, maar mijn budget is ook best laag, dus vaak blijft het wel bij essence of catrice maar soms ook wel duurdere merken, als het in de aanbieding is ofzo..

[Beantwoorden]


Door Beautylover op 16 oktober 2010 15:18

Ik heb ook meer van die budget merken, catrice/ eccence bijvoorbeeld. heel soms als ik echt iets leuks van een duur merk zie koop ik het wel :)

[Beantwoorden]


Door eveline op 16 oktober 2010 15:30

Ik kan het plaatje niet zien :(

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 16 oktober 2010 15:31

Ik let er niet op, wat ik wil hebben neem ik mee.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 16 oktober 2010 15:33

Ik heb eigenlijk alleen maar budgetmerken, maar probeer wel zoveel mogelijk variatie erin te houden. Ik vind het ook leuk om nieuwe merken te proberen!

[Beantwoorden]


Door astrid op 16 oktober 2010 15:37

Ik heb niet echt een vast merk, ik probeer graag nieuwe merken uit. Meestal spaar ik graag voor wat duurdere dingen, maar als er leuke LE’s van Essence en Catrice zijn koop ik er ook graag een paar dingen van. Meestal koop ik gewoon wat ik vind dat er leuk uitziet!^^

[Beantwoorden]


Door Alina op 16 oktober 2010 15:42

Ik kan het plaatje ook niet zien…

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 16 oktober 2010 15:44

van Max Factor ga ik altijd voor de mascara en foundation, qua oogschaduw weet ik dat oogschaduw, lipgloss en lipstick altijd goed zijn… En verder lekker budget catrice

En eigenlijk is het enige wat ik op internet bestel de 88 palettes

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 16 oktober 2010 15:47

ik kan het plaatje ook niet zien..
jammer!
ik ga trouwens bijna altijd voor budgetmerken, sommige dingen zijn nog best goed en ik heb gewoon (helaas) niet meer te besteden..

[Beantwoorden]


Door amber op 16 oktober 2010 15:52

ik ga altijd voor buget merken zoals essence en catrice. ik kán duurdere merken wel betalen maar vind het een stuk leuker als ik een geweldig product vind voor 3 euro.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 16 oktober 2010 15:54

Ik houd echt van uitproberen, dus ik heb van alles wat in mijn stash!! ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 16 oktober 2010 16:01

Ik ken ut plaatjuh nie zien, veraaa

[Beantwoorden]


Door Elisa op 16 oktober 2010 16:06

Ik koop niet heel veel make-up dus heb ook niet echt bewust vaste merken.. onbewust misschien wel omdat ik eigenlijk niet heel veel verstand van make-up heb en dan toch vaker bij budgetmerken als Catrice, Essence, HEMA of andere merken die ze bij de drogist verkopen, uitkom.. en ik zie je plaatje ook nie!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 oktober 2010 16:17

Nee, ik heb niet echt een vast merk, ik koop gewoon producten die goed zijn, die hoeven niet persé allemaal van hetzelfde merk te zijn.

Trouwens, ik kan het plaatje ook niet zien..

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 16 oktober 2010 16:25

Ik ben niet erg merkentrouw, ik kijk altijd eerst op internet of iets goed is of niet, zoek swatches enzo en aan de hand daarvan beslis ik dan of ik iets koop of niet. Dat kan zowel van essence zijn of van estee lauder.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 oktober 2010 16:27

Ik koop van alles wat, vind het niet leuk om te zeggen “Ja, ik heb alleen maar producten van Essence” in plaats van tegen vriendinnen zeggen “Hee, heb je dat merk al geprobeerd? Ik heb Catrice Essence enz” zeg maar. En zo leer je nooit nieuwe dingen kennen. Maar als een product erg goed is dan koop ik vaker weer eendezelfde product van dat merk

[Beantwoorden]


Door sophiee op 16 oktober 2010 17:28

nou, ik koop meestal mascara van maybelline! iedereen zegt dat essence zo slecht is, maar ik vind het een heel fijn en goedkoop merk! dus ik heb met name make-up van essence en nagellak van catrice en de hema!!! wanneer komt er weer een shoplog filmpjee????? die vind ik wel leuk altijd!

je grootste fan

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 oktober 2010 17:45

Verzorgingsproducten en foundation van Clinique omdat ik een vrij gevoelige huid heb, verder mascara van Max Factor, concealer van MAC want die dekt ontzettend goed en oogschaduwpaletjes van L’Oreal. Dit zijn de producten die ik elke dag gebruik en direct koop als ze op zijn, voor de rest kan ik nog wel wat varieren tussen verschillende merken.

[Beantwoorden]


Door daisy op 16 oktober 2010 17:51

Ik koop mijn make up meestal van Chanel. Ik ga bijna nooit voor budget, maar als ik dat wel doe, bijvoorbeeld als ik wenkbrouw potloodjes koop(praktisch maar onluxe beautyproduct), dan koop ik deze bij de Hema.

Douche/verzorgings producten koop ik van het merk Biotherm. Soms op aanraden van Beautyblogs wil ik nog wel eens een ander merk aanschaffen van rituals bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Madelon op 16 oktober 2010 19:05

Ik had het ook al getwitterd, maar ik ben een enorme fan van EDM. Mijn foundation, finishing powder en concealer moeten gewoon van dat merk zijn. Het werkt meer dan perfect bij mij.

[Beantwoorden]


Door Leontien op 16 oktober 2010 19:22

Ik vind de producten van Chanel en Estee Lauder erg fijn, maar het zijn toch wel dure merken, dus koop ik er niet veel van, ik koop meestal producten van Catrice en Essence, dat zijn ook leuke merken en een heel stuk goedkoper natuurlijk
En Maybelline koop ik soms ook wel

[Beantwoorden]


Door Johanna op 16 oktober 2010 19:55

Toen ik net begon kocht ik alleen essence, catrice, en van die budgetmerken, zodat ik gewoon van alle basisproducten wel iets had. Dat is zo’n 3 maand geleden, en nu begin ik steeds meer naar Maybelline, Rimmel, etc. te neigen. En dat breidt later vast ook uit naar MAC enzo;D

x

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 oktober 2010 19:58

Kan het plaatje helaas niet zien maarre ik gebruik het meeste van MAC of Yves Rocher geloof ik omdat ik het gewoon fijne producten vind maar als ik van een ander merk ook iets goed zie dan wil ik het ook wel proberen :)

[Beantwoorden]


Door Makeuplover op 16 oktober 2010 20:01

Ik hou het meestal ook bij budgetmerken zoals essence en catrice soms koop ik iets duurdere merken maar ik vind essence en catrice gewoon prima merken! =D

[Beantwoorden]


Door aniek op 16 oktober 2010 22:52

ik kan het plaatje ook niet zien :(

[Beantwoorden]


Door Marijke op 17 oktober 2010 10:46

Ik krijg eigenlijk alles gratis van mijn moeder die werkt bij Douglas haha!

Kusjes.

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 oktober 2010 10:52

Jammer dat he tplaatje niet te zien is. Ik heb 1 favoriet merk maar koop daarnaast ook nog wel andere dingen.

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 17 oktober 2010 12:38

ik kan het plaatje niet zien!
maar ik koop het liefste catrice of essence, dat vind ik mooie en goeie merken.

[Beantwoorden]


Door sanne op 17 oktober 2010 13:12

ik kan altijd alle plaatjes zien behalve die van de TQ…

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 17 oktober 2010 13:36

Ik koop het meeste bij de Sephora. Maar Rimmel en MAC vind ik ook wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 oktober 2010 14:01

Ik koop wat ik leuk en mooi vind, en iets wat goed werkt. Maar ik koop eigenlijk bijna nooit iets 2 keer achter elkaar, tenzij iets heel erg goed is natuurlijk! Ik wil namelijk mijn stash heel ‘verschillend’ hebben en niet alles maar van 1 merk :)!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 17 oktober 2010 18:12

ik koop eigelijk altijd mascara van MaxFactor en nagellak van Essence of Catrice maar als ik iets anders zie/hoor van, wat fijn schijnt te zijn, koop ik het ook wel

[Beantwoorden]


Door nienke op 17 oktober 2010 18:13

Ik zie het plaatje nog steeds niet..

[Beantwoorden]


Door Rachel op 17 oktober 2010 19:05

Ik heb ook niet echt een bepaald merk, ik koop wat ik leuk vind, van het etos merk, catrice, essence, (binnenkort ook MNY) maar ook maxfactor of bourjois. Ik heb van alles wat.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 17 oktober 2010 19:29

Van een aantal producten heb ik een vast merk (concealer, powder, oogschaduwbasis, etc.) Voor de rest koop ik allerlei merken, maakt me niet uit.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 oktober 2010 19:37

Yay, het plaatje doet het nu wel, thanks :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 oktober 2010 08:47

@Sophiee: Vanmiddag!

Zien jullie het plaatje nu wel?

[Beantwoorden]


Door Alina op 18 oktober 2010 11:13

Door Amanda op 18 oktober 2010 11:55

Ik koop eigenlijk van alles en nog wat :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 18 oktober 2010 12:17

ik koop vaak van Catrice, maar mascara meestal van Max factor of maybelline.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 18 oktober 2010 12:18

@ Vera Camilla, ik zie het nog steeds niet. Maar misschien ligt het aan mijn pc.

[Beantwoorden]


Door Angel op 18 oktober 2010 17:45

Ik haal heel veel van essence en cartrice. ik weet het niet ik heb daar gewoon heel veel van and i love it!. nagelakjes haal ik overal vandaan. Bij ons hebben ze nergens Gosh. ik hoor altijd dat het zo goed is maar ik kan het nergens vinden:(

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 oktober 2010 19:52

Ik zie m nog steeds neit, hooooooor!

[Beantwoorden]


Door Pleun op 21 oktober 2010 08:35

ik koop bijna alles van catrice en essence, lekker budget. 12 euro voor bijv. een nagelak vind ik onzin, als je de zelfde kleur ook voor 2,50 kan kopen. Wel koop ik de mascara van maybeline ja de ‘wel bekende volume express’ die koop is wel gewoon vast daar. Oogpotlood koop ik meestal van eigenmerk Etos. xx

[Beantwoorden]


Door Eveline op 22 oktober 2010 14:11

Ik kan het plaatje nog steeds niet zien :(

[Beantwoorden]


Door Lieneke op 23 oktober 2010 14:47

Ik koop amper make-up alleen als het op is.. nagellak koop ik toch het meeste.

[Beantwoorden]