Mah Jewels!

2 keer per week een filmpje uploaden, het wordt wat lastiger aangezien ik nu fulltime school heb. Maar ik heb mijn best gedaan en er weer een filmpje uitgeperst. Vandaag laat ik jullie mijn collectie sieraden zien, oftewel: Mah Jewels!

Ik ga mijn uiterste best doen om zondag weer een oog-tutorial op te nemen. Hebben jullie nog voorkeuren voor een look? Of misschien iets wat jullie in een Face Of The Day voorbij hebben zien komen?

En weer even on-topic: Dragen jullie zelf sieraden? En welke sieraden dragen jullie het meest/liefst? Ik draag zelf nauwelijks armbanden en horloges, die zitten zo irritant wanneer ik typ. Wel draag ik bijna altijd oorbellen.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 23 september 2010 | 68 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Sharon op 23 september 2010 14:06

Ik had het filmpje gisteravond nog gekeken haha :$ Maargoed, superleuk filmpje en WAAAAAT HEB JE VEEL :O Jaloers!

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 september 2010 14:10

Leuk filmpje!
Ik draag opzich best veel sieraden, alleen op dit moment niet omdat het niet mag bij stage, temiste het is ook niet echt handig.. haha xD

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 september 2010 14:16

Mooie sieraden heb je, ik ben jaloersss haha! En, waar heb je een piercing dan? :blush:

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 23 september 2010 14:18

Heel mooi! en een leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 23 september 2010 14:24

Ik draag altijd, maar dan ook echt altijd het kettinkje dat ik heb gekregen van mijn vriendje. (Waar ik morgen 7 maanden mee heb) Het is een hartje en de ene helft is van echt goud en de andere helft is met diamantjes. Echt super schattig! Ik had op de dag dat hij me vroeg ook een kettinkje gekregen, maar die draag ik bijna niet meer. Verder ook oorbellen, maar dat verschilt per dag!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 september 2010 14:27

mooie sieraden! Ik draag redelijk vaak sieraden, ik hou van bigass ringen, vind ze zo leuk, en verder draag ik redelijk vaak oorbellen, van de pieces, zo leuk :)!

[Beantwoorden]


Door liza op 23 september 2010 14:35

ahhh ,, je hebt nep nagelss
ben ik de enige die het ziet
staat super x

[Beantwoorden]


Door Elisa op 23 september 2010 14:35

Leuk filmpje en leuke sieraden! Ik draag altijd oorbellen en ringen, soms een ketting en nooit armbandjes omdat die inderdaad in de weg zitten als ik schrijf of typ haha!

[Beantwoorden]


Door Sabje op 23 september 2010 14:36

Ik hou van sieraden tegenwoordig…tot een jaar geleden hield ik er helemaal niet van maar ik heb de smaak nu wel te pakken. Ik heb gister nog kettinkje gekocht. verder leuk dat je je sieraadjes liet zien. :D

[Beantwoorden]


Door charile op 23 september 2010 14:37

Super leuke sieraden!!!
Voorkeuren: een budget look! met alleen essence/catrice/hema enz spulletjes!
Dan kan ik misschien daar wat spulletjes van kopen!
x

[Beantwoorden]


Door Mirjam de Wit op 23 september 2010 14:56

Grappig filmpje :)

Vooral de ring die je nu om hebt vind ik erg mooi!

Tip, heb je een zilverpoets doekje? Je echt zilveren sieraden kan je hier mee een tweede leven geven door even op te poetsen. And back is your bling!

Liefs <3

[Beantwoorden]


Door Lee; op 23 september 2010 15:00

Wow wat heb je veel! Leuk hoor! Ik draag eigenlijk elke dag oorbellen en een ketting. Ook wel een horloge, maar die doe ik af als ik lang op de computer ga (very annoying). M’n mooiste sieraad is trouwens de ketting die ik van mijn vriend heb gekregen een jaar geleden, vind ‘m nog steeds super mooi.

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 23 september 2010 15:05

Ik draag echte elke dag sieraden!
Zonder voel ik me ‘kaal’ haha ;)

Vooral oorbellen, ringen en armbanden zijn mijn favorieten. :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 september 2010 15:11

Mooie nagels! Super leuke sieraden : ).

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 september 2010 15:13

Jeetje je hebt echt heeeel veel!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 september 2010 15:18

wauw, jaloers! ik draag altijd mijn horloge, zo een van oozoo leren bandje en grote klok, mijn ring met een diamantje en vaak een armbandje uit florence. ooh en je nagels, haha! ik zag ze al op twitter maar af en toe kan een beetje fout superleuk zijn!

[Beantwoorden]


Door nina op 23 september 2010 15:19

je hebt echt super veel sieraden, zoals je al zei van te voren! Ik ben vooral jaloers op je ringen, en het is echt leuk hoe je het allemaal neergelegt hebt. Ik heb ook het zelfde probleem, als ik iets niet zie heb ik het niet, vandaar dat ik heel vaak sieraden ‘vergeet’ aan te doen.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 23 september 2010 15:19

Ik draag ook vaak sieraden! Oorbellen haal ik meestal bij de Etos en dan haal ik er ook meestal wel 3 paar in één keer! Verder me Guess horloge en soms leuke armbanden en kettingen als ik er zin in heb!

Jij hebt ook leuke sieraden hoor haha, volgens mij past bij elke outfit wel wat !

Kus

[Beantwoorden]


Door Alicia op 23 september 2010 15:21

jou nagelsssss! supermooi joh!
en je sieradenn zijn ook vet mooi, en je horloge (A) hihi XX

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 september 2010 15:24

edit: ik heb hetzelfde horloge als jij alleen dan staan de 3 & de 6 er bij mij wel op (:

[Beantwoorden]


Door Petra op 23 september 2010 15:24

ik draag elke dag sowiso oorbellen.. als ik geen oorbellen draag voel ik me kaal :) kettinkjes draag ik best vaak maar niet elke dag.. en armbanden vind ik eigenlijk ook meer iets voor in de winter dan voor in de zomer, dus nu begin ik weer een beetje armbanden te dragen..
voorkeur voor look: een mooie herfstlook met budget producten.

doeg ;-)

[Beantwoorden]


Door vera op 23 september 2010 15:32

je nagels(L)

[Beantwoorden]


Door chloe op 23 september 2010 15:34

ik draag op het moment heel veel mijn oorbellen van de villa (ik heb ook van die flagen =) een ring van de h&m en een die ik voor mijn verjaardag heb gekregen (van de juwelier) mijn horloge en meestal nog een armband

x

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 23 september 2010 15:44

@Nicole: boven in het botje van mn oor!

@Samantha: ah wat romantisch

@Mirjam de Wit: Die heb ik sinds kort! zal ‘m eens gebruiken :D

@todaysfashioncouture: heb ik ook idd, dat kale gevoel. ik droeg vandaag geen ringen en dat irriteerde me echt! ik had de hele tijd het gevoel dat ik iets miste.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 september 2010 15:49

Omygooood veraaaa wat een superleuke sieraden! Love it :”)

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 23 september 2010 15:52

“Wat ik niet zie, dat heb ik niet!”
Hahaha. Same hier. Toen ik mijn sieraden had hangen droeg ik ze veel meer dan nu, want nu liggen ze in een bak.

Ik draag ook heeeel graag kettingen.

[Beantwoorden]


Door Kayla op 23 september 2010 15:57

Leuke sieraden, en mooie nagels!

[Beantwoorden]


Door Samanthaaa op 23 september 2010 16:16

jeeejj!!!
mooie nagels!
leuke sieraden!
een ooglook!
<3
eeeehh,
miss een loook met supermooie bruin tinten!
xx

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 september 2010 16:20

Wauw, wat zijn je nagels mooi :)
En je hebt er super leuke sieraden tussen liggen:)
Helaas kan ik zelf erg slecht tegen ringen:( Ik heb een keer voor mijn verjaardag super mooie ringen gekregen , maar ik kreeg er een super droge huid van(denk aan:sneedjes tussen mijn vingers)en toen heb ze ze maar afgedaan, en nu heb ik ze ook niet meer om. Voor de rest draag ik altijd dezelfde ketting. En meestal ook een spinning armband!

[Beantwoorden]


Door Jessie op 23 september 2010 16:23

leuke sieraden !
waar heb je die zilveren sieradendoos gekocht ?

[Beantwoorden]


Door Meng op 23 september 2010 16:23

Ik draag graag oorbellen, maar ik heb ook een ketting van mijn beste vriendin die is verhuisd, die ik al 12 jaar ken, en die heb ik dan ook echt altijd aan, tenzij ik iets ga doen waarbij ik kans loop om hem te verliezen :)
Verder heb jij echt heeel veel sieraden (A)

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 23 september 2010 16:28

Ik heb heeeeeel veel sieraden maar draag het meestal niet wel altijd mijn standaard sieraden sowieso mijn D&G horloge die draag ik elke dag en mn guess armband en dan nog een ketting en armband van me boyfriendd

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 23 september 2010 16:29

Hahaha, je gooit alles echt weer terug in dat bakje! Hahaha!

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 september 2010 16:38

Ik ben gek op sieraden! Ik ben net een ekster haha :P Alles dat glimt moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door bar op 23 september 2010 16:51

de sieraden die je niet meer draagt, zou ik die over mogen kopen??
ik maak namelijk sieraden met verstandelijk gehandicapten, zij zullen er heel erg blij mee zijn!!!

dankjewel:D

[Beantwoorden]


Door Dionne op 23 september 2010 16:52

hoe kom jij aan die nagels :O prachtig!!
ow en super leuke sieraden

[Beantwoorden]


Door isabelle op 23 september 2010 16:53

ik wil wel een filmpje zien over een natuurlijke look!:)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 23 september 2010 17:09

Ik draag altijd oorbellen, en dan vooral knopjes en me ring. En ook ik voel me ‘kaal’ zonder ;)

[Beantwoorden]


Door Hinke op 23 september 2010 17:13

Ik ben jarloers!
Ik draag ook altijd oorbellen en armbanden.

Xx. Hinkee!

P.S: kijk ook op mijn webblog!
http://www.hinkehaarsma.web-log.nl

[Beantwoorden]


Door nora op 23 september 2010 17:40

aah zo veel (A).
vet leuke spulletjess!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 23 september 2010 17:41

Wow je hebt zo veel sieraden, dat zal ik ook wel willen haha! :P

[Beantwoorden]


Door loes op 23 september 2010 17:51

Wauww, echt heel veel en mooie sieraden!
en je nagels, die zijn zo mooi:D
en ohja, wil je een keer iets schrijven over Eveline Cosmetics? ik hoorde er iets over, en ben er wel benieuwd over:)

[Beantwoorden]


Door linsey op 23 september 2010 17:58

nu heb ik de drang om heeeeeeeeeel veel sieraden te gaan kopen

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 23 september 2010 18:06

@Miranda: Ah das naar!

@Jessie: die heb ik heeeel lang geleden een keer gekregen.

@bar: klinkt als een goed initiatief, maar ik heb eigenlijk geen mooie sieraden meer die ik niet hoef… meeste sieraden die ik weggooi zijn verroest :(

@Hinke: niet spammen anders verwijder ik je comment.

@loes: Eveline Cosmetics? ga ik even research doen.

[Beantwoorden]


Door Ilona op 23 september 2010 18:10

ik zou wel een look willen zien met hele fellekleuren, en vooral veel kleuren? :$

[Beantwoorden]


Door Danique op 23 september 2010 18:22

Hee je hebt nepnagels op, of niet? Staat mooi!
OT: Jij hebt echt veel sieraden, zeg! Ik had ooit ook veel, maar ik heb een tijdje geleden echt super veel weggedaan omdat mijn stijl heel erg veranderd is. Ben nu weer langzaam aan het opsparen, haha. Ik draag sowieso altijd een ring, en oorbellen. Laatst had ik allebei niet ingedaan en toen voelde ik me echt kaal, en saai. Meestal ook nog een horloge dat mn vriend me gegeven heeft.

[Beantwoorden]


Door Lara op 23 september 2010 18:28

toe maar, jij hebt me nog eens veel sieraden! Wel erg mooie, precies waar ik ook van houd. Alleen heb ik minder lange oorbellen

[Beantwoorden]


Door Kim op 23 september 2010 18:51

Ik heb echt een brandende vraag! :D Waar heb je dat rekje gekocht dat naast je spiegel hangt? Die van ijzer, waar je zie dat je dat papier in had gestopt. Ik zoek ook nog ziets, lijkt me echt ideaal!

[Beantwoorden]


Door mirte op 23 september 2010 18:55

jij hebt echt veel leuke sieraden!
ik draag ook veel sieraden, ik heb eigenlijk altijd wel oorbellen in en een ketting, armband of horloge om. en echt leuk filmpje weer.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 23 september 2010 19:06

@Danique: Ja ik had ze inderdaad, inmiddels zijn ze er al weer af :(

@Kim: Long time ago, maar volgens mij komt ie van Praxis of van Ikea.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 23 september 2010 19:18

Leuk filmpje! veel sieraden heb je O.o XD die grote knopen komen die van Claire’s? ik heb dezelfde maar in roze.

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 september 2010 19:41

waauuw!
wat heb jij veel sieraden zeg!
Ik heb zelf ook wel wat sieraden liggen,maar wel minder dan jou!

Ik ehb zelf 3 oorbellengaatjes in mijn oren, en ik doe alleen in het 1e gat lange oorbellen, bij die andere 2 alleen maar knopjes.

En als laatste wil ik ook nog een navelpiercing, alleen dat doe ik pas over een paar maanden ofzo.

x

[Beantwoorden]


Door Elinee op 23 september 2010 19:46

ik draag zelf altijd een ketting, een met een hartje met een ‘l’ erin, van mijn bff die ik al 10 jaar ken, vanaf de peuterspeelzaal. en ook een ring, maar die ik ben helaas kwijt geraakt, voel me nu echt soort van ‘naakt’XD

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 23 september 2010 22:23

Even off topic- wat ziet je haar er mooi en gezond uit!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 september 2010 00:12

Hele leuke sieraden collectie heb je ! :D Thanks for sharing :) Zelf draag ik het liefst oorbellen, ringen en kettingen. Draag zelf ook niet zo vaak armbanden eigenlijk :/ Horloges dan wel weer :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 24 september 2010 10:40

Ik draag altijd mijn trouwring :) Voor de rest draag ik vooral juwelen als ik wegga, thuis en voor het werk draag ik ze bijna nooit. Mijn juweeltjes koop ik altijd via een suupergoedkope chinese webshop :)

[Beantwoorden]


Door Janne op 24 september 2010 13:02

leuke sieraden! Ik draag denk ik het meest armbanden. xx

[Beantwoorden]


Door Hinke op 24 september 2010 13:23

Sorry vera:$
Maar er komt nooit iemand op:$

[Beantwoorden]


Door Olga op 24 september 2010 13:36

Leuk filmpje weer :)

[Beantwoorden]


Door marijn op 24 september 2010 13:49

Ik draag eigenlijk het meeste oorbellen en armbanden.. Horloges draag ik nooit..

Wat voor look ik wel zou willen zien.. euhm.. Iets met herfstkleuren?
Mag wel met dit vieze weer!
Wordt je tenminste nog ergens vrolijk van.. Naar buiten kijken helpt toch niet!

Fijn weekend allemaal!

[Beantwoorden]


Door bar op 24 september 2010 16:08

haha oke maar we kunnen er wel dingen afhalen die we kunnen gebruiken :)
houd het maar even in je achterhoofd dan mag je altijd mailen :) mss is het leuk om een ketting voor een winactie prijs te geven die mn clienten zelf gemaakt hebben

[Beantwoorden]


Door Liselot op 24 september 2010 17:51

Je hebt echt hele leuke sieraden! Vooral je oorbellen en ringen vind ik echt lovely

[Beantwoorden]


Door Mariel op 24 september 2010 19:52

Leuke sieraden!

[Beantwoorden]


Door jasmine op 25 september 2010 19:26

HEY? JE HEBT NEPNAGELS!! ZO LEUK
ZE ZIJN ECHT PRACHTIG GA JE ER NOG EENS FOTO’S VAN MAKEN!! X GROETJES

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 september 2010 10:40

ik weet niet of je het al hebt gezien bij de H&M, maar je kunt nu ook armbandjes en oorbellen kopen die bij die ketting passen met dat wit “vrouwtje”.

groetjess.

[Beantwoorden]


Door Masja op 26 september 2010 12:21

Wauw, wat veel! Heel erg mooi, ik draag zelf niet zoveel sieraden, ik heb een set ringen en armbanden die ik heel vaak draag maar verder nit zo heel veel, haha

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 oktober 2010 18:38

Hi veer, hier ben ik weer, haha! Ben echt benieuwd naar je sieraden, denk dat je SUPERveel hebt! hihi leuk zwaaitje!*zwaait terug*. Aaaaaah die ankertketting, love! Haha, heel veel H&M, ik denk dat heel vele van de H&M komt! Awwwh, die pink ribbon heeft echt een hele mooie betekenis, hij is ook mooi! Wauwie, hoe je je oorbellen hebt hangen! AAAWWWH IK BEN ZO JALOERS OP JE OORBELLENSTASH! Serieus, J’adore them all <3. Aawwh die is ook leuk en die en die en die, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Ik word nu gek hier haha! Bij mij zie je grote oorbellen ook niet, mijn haar zit er ook voor -.-. Ja, nou je het zegt, hoe gaat het nu eigenlijk met Vera18? Wilde eigenlijk nog wel bestellen, maar nog steeds niet gevraagd :$. Ik vraag wel aan Sharon, dan geef ik haar geld terug. Awwh, die knopjes zijn cute met die roosjes <3. OMG LOVE JE RINGEN AAAAH DIE ZIJN ZO GAAAAAF! Ik vergeet altijd ringen te dragen, maar vind ze niet zo mooi bij me staan, vind het raar bij mij staan! Ben echt jaloers op je stashie ;'(.Hihi, toen je die ring vasthad om je vinger dacht ik echt dat die in de wasbak zou vallen! Maar gelukkig heb je een goed putje (Y) hahaha, die ketting! Is inderdaad wel leuk als versiering :D. heeeel koel joh :P. HAHAHA JE ARMBANDEN VERGETEN HAHAHAHAH! Huhu, ik vind hem wel stylish die horloge! Aaaawwwh die armbanden, ik ben zooooo jaloers! Superleuk om te zien hoor!

[Beantwoorden]


Door Debbie op 18 november 2010 09:04

Waar kan ik die hamburger ketiing vinden want vind hem zo ontzetten schattig

xx

[Beantwoorden]