Dermalogical Special Cleansing Gel

Image Hosted by ImageShack.us
Een tijdje geleden ontving ik van Skin Products een grote 250 ML fles Dermalogica Special Cleansing Gel. Een cleansing gel die geschikt is voor alle huidtypen, zeep-vrij is en speciaal ontwikkeld is om onzuiverheden te verwijderen zonder de vochtbalans van de huid te verstoren.

Dermalogica staat bekend om zijn relatief dure, maar erg goede producten. De Special Cleansing Gel kost €37.90 wat een fiks bedrag is. Maar als de Dermalogica producten echt zo fijn zijn als iedereen beweert, is hij zijn zevenendertig euro en negentig cent zeker waard ;)

Image Hosted by ImageShack.us
Op de bovenkant van de fles zit een handige dop.

Image Hosted by ImageShack.us
Even indrukken…

Image Hosted by ImageShack.us
En dan komt er een opening tevoorschijn, waar je een kleine hoeveelheid -maar precies genoeg- gel uit kunt laten lopen (uiteraard wel wanneer je de fles op zijn kop houdt).

Image Hosted by ImageShack.us De gel is doorzichtig, hij ziet er gewoon uit zoals de meeste gels.

En wat vind ik ervan? Ik heb hem een aantal weken gebruikt en ik vind het een prettig product. Wanneer ik de gel gebruikt heb, voelt mijn huid schoon, zacht en niet trekkerig aan (iets wat bij mij vaak het geval is na het gebruik van een cleansing gel). Het is een prima product, hij is fijn om je huid mee schoon te maken, maar dat is het ook wel. Hoewel de Special Cleansing Gel belooft onzuiverheden te verwijderen, kijk ik elke dag nog steeds tegen mijn onzuivere huid aan. Ik gebruik de gel dagelijks, omdat hij mijn huid een fris gevoel geeft. Maar zou ik er bijna 40 euro voor neertellen? Nee.

De Special Cleansing Gel komt uit de Skin Health lijn, die nog veel meer producten bevat. Mijn ervaring zegt me dat het ’t beste werkt om een volledige (of in ieder geval een paar producten uit een) verzorgingslijn te gebruiken. Dus wellicht dat wanneer je de Special Cleansing Gel in combinatie met meerdere producten uit de Skin Health lijn gebruikt, je huid echt verbeterd. Maar dat kan ik niet beoordelen, aangezien ik alleen de Special Cleansing Gel getest heb.

Dermalogica Special Cleansing Gel kost €37.90 en is te koop bij Skin Products.

Skin Products verkoopt nog veel meer Dermalogica producten, dus wanneer je geïnteresseerd bent in Dermalogica, dan ben je bij de Skin Products webshop zeker aan het juiste adres.


Reacties

Door Frauke op 25 september 2010 14:20

Klinkt wel fijn :) Maar Dermalogica is zoals je zegt best duur :)

[Beantwoorden]


Door Martine op 25 september 2010 14:33

Wow, dat spul is inderdaad behoorlijk duur.
Zelf gebruik ik zo’n reiningstonic van mijn moeder, maar die voelt ook zo trekkerig aan, dus ik was altijd mijn gezicht daarna.

[Beantwoorden]


Door Loeder op 25 september 2010 14:47

klinkt wel heel goed..

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 september 2010 15:03

Lijkt me erg fijn en er is goed over de verpakking nagedacht! Helaas dat het zo duur is :(

[Beantwoorden]


Door inge op 25 september 2010 15:11

ik heb deze ook gebruikt, samen met een scrub en toner tegen onzuiverheden van dermalogica. Ook heb ik de creme “oil control lotion” van dermalogica gehad, alles speciaal voor de volwassen acne huid.
Ik heb TOTAAL geen verschil gemerkt! behalve in mijn portemonnee. Ik denk dat dermalogica prima is voor als je geen moeilijke huid hebt, want het spul doet gewoon te weinig om je problemen(puisten) op te lossen.

Ik heb sinds anderhalve week de nieuwe normaderm creme van vichy en deze is GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door inge op 25 september 2010 15:11

p.s. ik zou dus niet hier je geld aan gaan besteden!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 25 september 2010 15:24

Klinkt al een fijne cleansing gel al vind ik 40 euro wel duur voor een gel die wel schoonmaakt maar verder geen onzuiverheden verwijdert..

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 25 september 2010 15:25

Als ik het goed heb kun je wel heeel lang doen met zo`n grote fles, dus dan wordt de verhouding prijs/hoeveelheid ineens anders. Volgens mij zei Cynthia dat ze er een half jaar mee kon doen bij 2 maal daags gebruik, dat zou bijna 3 keer zo lang zijn als een ander product.

Dan is het ineens een stuk minder duur ;-)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 25 september 2010 15:35

Inderdaad nogal duur maar ziet er wel heel geoed uit.

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 25 september 2010 15:37

Da’s waar @ Ellyg, als je er zo lang mee doet valt de prijs wel mee. Ik bedoel maar hoeveel meiden tellen 30 euro neer voor hun foundation van MAC ;)

Jammer dat het niet zo goed tegen onzuiverheden werkt! Vernauwd het je porieen ook niet?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 25 september 2010 15:44

@Ellyg: das waar, maar er zijn merken die ook zulke grote flessen (of ongeveer zo groot) verkopen, voor veel minder geld.

@Tamarah: ik vind niet dat je een cleansing gel met een foundation kunt vergelijken.

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 25 september 2010 15:53

Ja dat is waar, maar meestal heb je van die producten meer nodig dan van zulke geconcentreerde prodcuten als Dermalogica.

De vergelijking met foundation gaat misschien niet helemaal op, maar ik persoonlijk geef meer geld uit aan huidverzorgingsproducten dan aan make-up.

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 25 september 2010 15:59

trouwens ik heb het product niet zelf gebruikt dus kan niet met zekerheid zeggen of het echt zo is dat je er een half jaar mee doet, dan zou ik het eerst moeten proberen ;-)

[Beantwoorden]


Door Maxime op 25 september 2010 17:15

heb jij niet ook dat boek gelezen, the secret voor jongeren. Want nu ik zo lees dat je elke dag tegen jou ‘onzuivere huid’ aan kijkt moet ik terug denken aan een stuk uit het boek. Je denkt negatief over je huid waardoor je ook een negatieve reactie terug krijgt, je blijft een onzuivere huid houden. Als je het nou op een positieve manier gaat bekijken, dan krijg je ook een positieve reactie. The secret werkt dus met het stappenplan, willen, geloven en krijgen. Jij wilt een zuivere huid, dus je moet er ook in geloven dat je het eigenlijk al hebt. Dus inplaats van dat je voor de spiegel staat en denkt ‘grr had ik maar..’ moet je eens bij jezelf gaan denken (elke keer als je voor de spiegel staat) ‘sow wat heb ik een mooie egale huid’. Als je dat blijft geloven en je gebruikt de goede producten bij dan krijg je dat resultaat. Willen, geloven en krijgen.
Nu wil ik echt geen reclame maken voor het boek ofzo, maar het heeft mijn leven wel veranderd zo is mijn lieve vriendje een voorbeeld daarvan.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 september 2010 18:16

Bedankt voor de review :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 25 september 2010 18:48

@Ellyg: goede huidverzorging is zeker belangrijk, maar ik durf niet te zeggen dat je van deze gel minder hebt als van een andere gel.

doet er ook niet toe, gebruik hem als jij wilt; t is een prima product :).

@Maxime: Ik ken the secret, heb er al 2 keer over geschreven.

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 september 2010 19:04

Beetje duur voor een cleansing gel inderdaad :O. Wat is trouwens die laatste foto je hand ofzo (het ziet er zo bijzonder uit xD)

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 september 2010 20:17

Klinkt goed! maar wel prijzig!

[Beantwoorden]


Door Beautypurepassion op 26 september 2010 11:52

Als het een fris gevoel geeft is het altijd fijn, alleen wel jammer dat je onzuiverheden er niet echt van weggaan.

[Beantwoorden]


Door Ikrame op 26 september 2010 13:48

Ik ben er onlangs achter gekomen, dat een gel alleen niet genoeg is. De laatste tijd gebruik ik vaker foundation, concealer etc. maar gebruikte wel dagelijks een cleansing gel en dagcreme. Toch zag ik elke keer weer nieuwe puistjes tevoorschijn komen. Nu heb ik een aantal dagen een tonic (lotion) gebruikt. Resultaat: geen nieuwe puistjes meer! Op watje waar ik de lotion mee opdoe, blijven ook altijd restjes foundation e.d. achter, terwijl ik mijn gezicht toch echt goed was met de cleansing gel.

Naar mijn mening (althans in mijn geval) is dus beter om meerdere producten te gebruiken, om onzuiverheden te voorkomen.

[Beantwoorden]


Door katrien op 26 september 2010 18:31

goed product maar bijna 40eur zou ik er niet voor neertellen.
misschien een goed alternatief: van the bodyshop: van de Seaweed-lijn de Purifying Facial Cleanser. geeft ook goed resultaat, niet trekkerig ofzo en voor een pak minder geld!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 2 april 2012 15:31

[…] reinigen gebruik ik de Eye make-up remover van Ici Paris XL en Dermalogica Special Cleansing Gel (review). De Eye make-up remover van Ici Paris XL vind ik erg prettig. Dit is al mijn tweede […]


Door Wendy | onestopbeautyshop.nl op 18 januari 2015 20:37

Heel fijn die Special Cleansing Gel!! Wellicht wat kostbaar in aanschaf, maar je doet er wel heel lang mee. Online te bestellen bij http://www.onestopbeautyshop.nl

[Beantwoorden]