L’oréal en Bourjois goodies

Afgelopen week kreeg ik een aantal leuke make-upjes binnen van Pink Lady Make Up, een cosmetica webshop met een ruime keuze uit make-up voor een lage prijs. Behalve drogisterij merken als L’oréal en Max Factor, verkoopt deze webshop onder andere ook e.l.f, Herome, NYX en Pupa.

L’oréal Glam Shine Blush in Rose Blush €4.95
Image Hosted by ImageShack.us
Over deze lipgloss heb ik al veel gehoord en hoe nieuwsgierig ik ook was, ik kocht hem nooit omdat ik hem te duur vond. In de drogist kost deze gloss toch al zo’n €11 terwijl ik al een boel fijne lipglossjes heb, de meesten nog goedkoper ook. Bij Pink Lady Make Up kost de lipgloss maar €4.95 een heel verschil dus. Ik hem de Glam Shine in de kleur Rose Blush.

Image Hosted by ImageShack.us
Het sponsapplicatortje is vrij apart. Het is een soort hartvorm met in het midden een kuiltje, waardoor je de gloss nog mooier aan zou moeten brengen. ‘Yeah right!’ dacht ik toen ik het applicatortje zag. ‘Vast weer zo’n verkooptruc’. Maar nee, de applicator werkt echt heel fijn! Ik durf wel te zeggen het meest fijne van alle glosses die ik heb. Hij smeert zacht, verdeelt de gloss goed en is ook nog eens buigzaam, waardoor je alle hoeken van je lippen meepakt. Top!

Image Hosted by ImageShack.us
De kleur is mooi lichtroze met mooie zilveren deeltjes. Ik denk dat deze kleur veel meiden mooi zal staan; lichte of donker huidskleur.

Image Hosted by ImageShack.us
Wat een fijne gloss! De kleur vind ik schitterend, hij bevat niet bizar veel pigment maar door de glitters vind ik hem echt heel mooi. De gloss is dik en blijft dus vrij lang zitten, maar plakken doet hij nauwelijks. Met de Glam Shine lipgloss ben ik echt heel blij.

Bourjois Ultra Black Mascara mini €2.95
Image Hosted by ImageShack.us
Ik kreeg deze super schattige mascara van Bourjois, die je aan je mobiel kunt hangen. Ik kan me nog goed herinneren dat ze deze mascara’s en lipglosses een aantal jaar geleden verkochten in drogisterijen (inmiddels zijn de mini mascara’s en lipglosses uit het assortiment gehaald) en ik wilde er zo graag een! Maar met het beperkte zakgeld dat ik toen had, zat het er niet in. We zijn nu een aantal jaar verder, maar ik heb eindelijk een mini mascara aan mijn mobiel hangen!

Image Hosted by ImageShack.us
Het borsteltje is vrij basic. Niet teveel poespas.

Image Hosted by ImageShack.us
Zonder mascara.

Image Hosted by ImageShack.us
Met de Bourjois Ultra Black mascara. Het is een prima mascara. Hij klontert niet, maar had je wimpers ook wel iets beter morgen separeren. Een leuke mascara om aan je telefoon te hebben hangen en handig om tussen de lessen door even je wimpers een extra laagje mascara te geven. Wat me wel opvalt is dat de mascara vrij snel leeg is. Ik heb hem nu een paar keer gebruikt, maar echt veel zit er niet meer in de verpakking. Maar als je naar de prijs-kwaliteit verhouding kijkt, vind ik dat je voor €2.95 een heel leuk mascaraatje hebt!

L’oréal Color Resist Cream Eye Shadow Waterproof in Baby Rose €4.95
Image Hosted by ImageShack.us
De Color Resist Cream Eyeshadow is een waterproof oogschaduw in een vloeibare vorm. De verpakking en de applicator lijken veel op een lipgloss, waardoor ik de oogschaduw eerst op mijn lippen smeerde… Ikzelf ben niet zo weg van creamy eyeshadows, de oogschaduw hoopt vaak op en trekt in de lijntjes van je ogen. Niet zo mooi dus en bovendien kun je er ook een stuk minder creatief mee zijn als met poeder oogschaduws. That all said, gaf ik de Color Resits oogschaduw in een mooie lichtpaarse kleur (ondanks de naam Baby Rose) toch een kans.

Image Hosted by ImageShack.us
Een vrij langwerpige applicator. Can you blame me dat ik dacht dat dit een lipgloss was? :$ Verder is er niet veel bijzonders aan de applicator te zien.

Image Hosted by ImageShack.us
Toen ik de oogschaduw swatchte, werd gelijk al duidelijk dat deze niet veel pigment bevat. Je ziet mijn huid er goed doorheen, wat dus ook zal gebeuren wanneer ik de oogschaduw op mijn oogleden heb aangebracht.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
En zoals je ziet is de oogschaduw slecht zichtbaar. Jammer! Wat wel een pluspunt is, is dat hij nauwelijks ophoopt en in de lijntjes trekt. Aan het eind van de dag zat de oogschaduw nog prima op zijn plek. Maar waterproof? Nah, didn’t think so. Even douchen en de oogschaduw is nergens meer te bekennen. Ook als je een paar keer met voorzichtig je vinger over de oogschaduw wrijft, wrijf je de oogschaduw er zo af. Leuk bedacht, maar de Color Resist Cream Eye Shadow is niet mijn ding.

L’oréal Jet Set nagellak in 001 €3.00
Image Hosted by ImageShack.us
Als laatste ontving ik de Jet Set nagellak die je nagels in 1 minuut een ‘diamanten glans’ moet geven. Ik kreeg 001, een witte kleur met glitters die me best wel aan diamant doen denken ;)

Image Hosted by ImageShack.us
Met twee laagjes dekt de nagellak net niet volledig. Ik vind de nagellak mooi, hij is vrij klassiek en basic. Anders als de felle nagellak die ik meestal draag, maar leuk voor de verandering. Een perfecte nagellak voor klassiekere meiden. En voor €3.00 vind ik hem zeker het proberen waard.

De namen en prijzen van de producten:
L’oréal Glam Shine Blush in Rose Blush €4.95
Bourjois Ultra Black Mascara mini €2.95
L’oréal Color Resist Cream Eye Shadow Waterproof in Baby Rose €4.95
L’oréal Jet Set nagellak in 001 €3.00

Zoals je kan lezen ben ik best tevreden over de make-up van de Pink Lady Make Up webshop. De prijzen zijn laag en ik zag nog wel een aantal mooie blushes en lipsticks die ik wel in mijn stash zou willen hebben! Ik vind de webshop zeker het nemen van een kijkje waard.


Reacties

Door Sharon op 6 september 2010 13:17

Leuke shopjes! Veel goedkoper inderdaad :)

[Beantwoorden]


Door loeder op 6 september 2010 13:22

wow de mascara heeft zijn werk goed gedaan, nice!

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 september 2010 13:27

Die bovenste lipgloss heb ik ook. Ben daar zelf niet heel tevreden over aangezien die niet heel lang blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door joosje op 6 september 2010 13:33

Leuke dingetjes!
Ikzelf heb de cream eyeshadow ook.
Ik heb hem omgepot en gebruik hem als een basis, werkt prima.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 september 2010 13:37

Leuke dingetjes :) en lekker goedkoop!

[Beantwoorden]


Door angela op 6 september 2010 13:37

Die mascara lijkt me wel goed inderdaad. Ik dacht ook dat die oogschaduw een lipgloss was haha!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 6 september 2010 13:44

leuke webshop! Ik vind die nagellak super mooi trouwens:)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 6 september 2010 14:01

@Laura: Welke lipgloss blijft wel echt lang zitten dan?

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 6 september 2010 14:01

De nagellak is supermooi! Ik zat vanochtend toevallig op deze webshop te kijken!

[Beantwoorden]


Door shna op 6 september 2010 14:09

Je schrijft echt super leuke revieuws en ik lees alles altijd graag, maar misschien is het een idee om swatches te maken aan de binnenkant van je arm?

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 september 2010 14:10

Leuke dingen , ik heb de blush lipgloss oook. Die is zo mooi <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 september 2010 14:11

Ik vind vooral de nagellak heel erg mooi! Misschien ga ik die ook wel kopen. :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 september 2010 14:12

Erg leuke producten! :D!
Ik vind de lipgloss wel mooi! :D

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 6 september 2010 14:32

Hele leuke make-up zeg!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 september 2010 14:40

die lipgloss ziet er wel mooi uit, leuk kwastje ook :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 september 2010 14:41

De mascara ziet er best goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 6 september 2010 14:44

Die lipgloss heb ik ook. Ben er zelf niet zo’n fan van maar het is wel een mooie kleur :D

[Beantwoorden]


Door katrien op 6 september 2010 14:51

mooie lipgloss!

[Beantwoorden]


Door nina op 6 september 2010 14:55

de lipgloss is mooi! En de mascara ook, ik had gedacht dat het echt prut was.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 6 september 2010 14:57

@shna: Haha ja is denk ik wel een goed idee!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 september 2010 14:59

die lipgloss heb ik in een aantal kleuren. zo fijn <3 en hij blijft zo lang zitten!

[Beantwoorden]


Door annemijn op 6 september 2010 14:59

1vraagje..
waar heb jij die lipgloss geswatsht?
zoveel haar?
hahaha

[Beantwoorden]


Door Savannah op 6 september 2010 15:18

NieuwsGierig inderdaad ja

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 6 september 2010 15:20

@annemijn: Mn hand. Het valt wel mee met hoeveel haar ik op mn lichaam heb, maar ik voel geen behoefte mn handen en armen te ontharen.

[Beantwoorden]


Door Lisan (beauty-princess) op 6 september 2010 15:28

Die lipgloss staat je heel goed!
(btw, klonterd moet met een t :p. In de zin van ‘deze mascara klonterT niet ;))

[Beantwoorden]


Door Eline op 6 september 2010 15:49

@ annemijn; zoveel haar??! Hoe oud ben jij? Ik kan me nog herinneren dat toen ik een pubermeisje was ik ook vond dat iedereen zoveel haar had. Heel wat jaren verder weet ik nu wel beter!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 september 2010 16:18

oeeh, nais things! Die mascara doet het bij jou goed, maar bij mij niet :(

[Beantwoorden]


Door Jenifer op 6 september 2010 16:18

@ Annemijn, zoveel haar heeft Vera niet. Lijkt misschien zo omdat het nu van dichtbij gefotografeerd is ;)

Ik vind de lipgloss en nagellak super!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 6 september 2010 16:54

Ik heb ook een mascara voor aan mn gsm maar van essence en die heb ik gwn in de kruidvat gekocht:) Ik geloof dat ze ook lipglossjes voor aan je gsm hebben:)
x

[Beantwoorden]


Door Svenja op 6 september 2010 17:18

Die mascara is echt superlief! :)

[Beantwoorden]


Door patricia op 6 september 2010 17:51

Die mascara is echt heeel erg cute! en de kleur van de nagellak vind ik echt super!
Liefs patricia

[Beantwoorden]


Door suzanne op 6 september 2010 18:15

euhh het is toch glam shine BLUSH? niet glam shine gewoon..?
ik begrijp dat je hem als lipgloss gebruikt maar je kan hem als ie een BLUSH is toch ook als blush gebruiken? misschien leuk nieuw artikel :-)

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 6 september 2010 18:18

Leuke spulletjes, die lipgloss is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 6 september 2010 18:21

@suzanne: ’t is gewoon een lipgloss ondanks Blush in de titel.

[Beantwoorden]


Door ellyg op 6 september 2010 18:34

Jeetje wat heb jij mooie wimpers!

Ik heb ook zo`n glamshine lipgloss gehad, die vond ik super, vond hem ook heel lekker ruiken maar weet niet of dat nog zo is.

De oogschaduw vind ik een beetje een aanfluiting idd, net alsof je niks op hebt.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 6 september 2010 18:53

Ahhh die mascara is echt mooi bij jou!
Mijn wimpers zijn anti Bourjois :P

[Beantwoorden]


Door Simone op 6 september 2010 19:25

heel natuurlijk allemaal (:

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle op 6 september 2010 19:30

Mooie spulletjes, vooral de mascara en die lipgloss :)

[Beantwoorden]


Door Lucille op 6 september 2010 19:46

De lipgloss is very nice ;)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 6 september 2010 19:58

Dat lakje heb ik ook, het is zeer mooi over een kleur!! :D En die mascara geeft wel een mooi effect zeg :;D

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 september 2010 20:09

Wat leuk en mooi! En dan wel zo goedkoop :D

Liefs,
Laura

[Beantwoorden]


Door Babette op 6 september 2010 20:32

Wauw! Wat een leuke site : )
Ik heb vandaag bijna al je filmpjes lopen bekijken, erg leuke dingen zitten er tussen! I’m a fan girl! x

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 september 2010 21:01

heee,
ik heb een vraagje,
waar kan je Bourjois make-up kopen in de winkel?
want ik ben er al een tijdje naar op zoek maar ik kan het nergens vinden.
alvast bedankt!

xoxo Roos

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 september 2010 09:01

@Roos: meestal te koop bij Etos!

[Beantwoorden]


Door Sidhe op 7 september 2010 10:54

Ik dacht dat die L’oréal Color Resist Cream Eye Shadow niet meer gemaakt werd? Hij staat ook al jaren niet meer op de website van L’Oreal.
Zou dat dan oude make-up zijn? :s

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 september 2010 11:54

@Sidhe: Ja, ze verkopen veel make-up die uit het assortiment zijn gehaald.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 september 2010 12:39

Wat grappig dat je ook op CherryFizz kijkt ;) !

Verder leuke make-upjes!

Kusjes..

[Beantwoorden]


Door Tessel op 7 september 2010 20:14

Die laatste nagellak heb ik ook. Ik doe van deze lak meestal 1 laagje, dan vind ik hem mooier.

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 september 2010 08:20

die mascvara krijg je ook bij de my live is sweet agenda. hij is superfijn :)

[Beantwoorden]


Door Dees'. op 10 september 2010 14:58

Wat een schattige mascara ! En natuurlijk superhandig ;’] . Die lipgloss is ook supercute [a]

[Beantwoorden]


Door Benthe op 13 september 2010 16:58

Die lipgloss is leuk :D

[Beantwoorden]


Door Angela op 18 september 2010 11:26

De mascara vind ik mooi!

[Beantwoorden]