Essence Nail Art Glitter Topper

Nail-art is hot. Maar vaak is het veel werk en je hebt het niet 1-2-3 onder de knie, maar er zijn een boel meiden die bezwijken voor nagels met panterprint, bloemetjes, of nagels die eruitziet alsof je ze in een bak glittertjes hebt gedipt. Ikzelf ben niet zo van ingewikkelde nail-art. Zoals ik al eerder noemde, zijn mijn nagels heel dun en dus scheurt nagellak bij mij al snel. Maar toch lak ik mijn nagels meerdere keren per week en zoiets als een cute glitter top coat, vind ik dan wel heel leuk!

Image Hosted by ImageShack.us
Deze ‘Glitter Topper’ van essence hoort eigenlijk nog bij een ander lakje in een roze kleur, die je onder de topper hoort te dragen. Daarom ook de naam Nail Art Twins. Ikzelf vind dat een beetje onzin. De kleuren die ik erbij hoorde vond ik niet zo spannend, dus nam ik alléén de glitter topper mee. Ik koos voor de roze variant in 04 carrie, die me €1.99 kostte.

Image Hosted by ImageShack.us
Normaal is een topcoat transparant. Een topcoat draag je over een gekleurde lak heen, om deze te beschermen zodat hij minder snel scheurt (chipt). Maar zoals je ziet bevat de glitter topper van Essence een heleboel grote en kleine glittertjes. Een speciale topcoat dus!

Image Hosted by ImageShack.us
Hier draag ik de glitter topper over Rimmel 60 Seconds nagellak in Blue My Mind heen. Ik vind het zelf een leuk effect geven met die glittertjes. Ze glitteren mooi in de zon en maken je nagels nét wat specialer. Wellicht vind jij de glitters mooier over een roze of rode lak heen, maar ik vond ze roze gekleurde glitters juist erg mooi afsteken bij de blauwe nagelllak.

Image Hosted by ImageShack.us
Maar… wat is deze glitter topper een hell om eraf te halen! De Rimmel nagellak kreeg ik er makkelijk af, maar de glitters bleven zitten. Uiteindelijk heb ik de glittertjes eraf gepulkt, want met nagellakremover (of zelfs met een remover die gebruikt wordt om nep nagels te verwijderen, een tip die ik van een lezeres kreeg) bleven de glitters stevig op hun plek.

De glitter topper is leuk om mee te experimenteren, maar weet wel dat hij niet gemakkelijk van je nagels af gaat. De glitter toppers kosten €1.99 per stuk en zijn alleen in de grotere filialen van Kruidvat te verkrijgen. Wanneer je in een Kruidvat bent met de Sun Club en de Nail-Art artikelen, dan zit je goed.

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 4 september 2010 | 88 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Fredi op 4 september 2010 13:02

Super mooi!! wauw

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 4 september 2010 13:08

Mooi maar jammer dat ‘ie moeilijk af is te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Marge op 4 september 2010 13:15

whaha wat een heerlijk herkenbare foto heb je er ook weer opgezet :p
glitter-horrorrr!!!

[Beantwoorden]


Door Lara op 4 september 2010 13:15

Schattig! Wel jammer dat ze deze nagellak niet bij ons in de kruidvat verkopen!:O

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 september 2010 13:16

Ik heb ook de glitter topcoat, echt hij is erg vervelend om er af te halen!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 september 2010 13:18

Ik heb hem in het zilver and i love it <3

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 september 2010 13:19

Mooi! Maar ik ga ‘m niet kopen, omdat ‘ie er zo moeilijk eraf is te halen ;)

[Beantwoorden]


Door evatje op 4 september 2010 13:19

wauw mooi ik weet een manier om glitters er makkelijk af te halen je pakt wat folie en scheurt het in kleine stukjes dan leg je er een klein stukje keukerol in en dan mak je die nat met remover en dan die je de folie met de keukerol om je nagel heen zorg wel dat het nate stukje op je nagels zet en laat het 5 minuten zitten en dan eraf halen en dan zijn de glitters eraf

[Beantwoorden]


Door manon op 4 september 2010 13:30

ik heb ook de glitter topcoat van essence in het zilver ik ben er echt blij mee! alleen vind dat hij er ook heel moeilijk af gaat. eerst zat ik ook een uur te prutsen met die dingen er af te halen maar als je de nagelakremover er langer ophoud gaan ze er wel af.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 september 2010 13:35

Volgens mij heb je bij alle glitter/flaky nagellak dit soort dingen. Maar je hebt er trucjes voor zoals kunstnagellakremover :)

[Beantwoorden]


Door Mirjam de Wit op 4 september 2010 13:35

Leuk juist met die blauwe onderlaag. Top!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 4 september 2010 13:35

Mooi! Je kan glittertjes er af halen door je handen in kunstnagelremover te steken!

[Beantwoorden]


Door LieveMiekjuh op 4 september 2010 13:36

Hoi Vera,
Drama he, die glitternagellakjes. Althans, het eraf halen. Ik ben eigenlijk nog nooit een goede glitterlak tegengekomen die makkelijk van nagels af gaat.
Maar ik moet zeggen dat ik deze wel mooi vind op je nagels, vooral met die grote glimmers…..
Veel plezier ermee!
X LieveMiekjuh

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 september 2010 13:44

Dat heb ik ook met mijn flakes, echt irritant! Mooi glittar topcoat, maar ben niet echt fan van de combinatie met blue my mind van rimmel london

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 september 2010 13:46

Oh ik heb weer een beetje slecht gelezen enzie nu dat je kunstnagellakremover al hebt geprobeerd, haha. Dan is het wel kakspul :P

[Beantwoorden]


Door Kira op 4 september 2010 13:56

Ik had laatst ook zitten experimenteren met een glittertopcoat, had precies hetzelfde toen ik het eraf wou halen! Het resultaat is wel erg leuk trouwens!! :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 september 2010 14:21

Wauw, súpermooi effect met die Rimmel 60 seconds nagellak! Ik wil hem ook, ik wil hem ook, ik wil hem ook! :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 september 2010 14:28

Ik heb ze ook, en ik heb ook zo’n glittertopcoat van china glaze. Prachtig, maar het afhalen =(((

[Beantwoorden]


Door Tara op 4 september 2010 14:30

Ik heb die ook in pervies die zelfde kleur.
En bij mij gaat ie er wel beter af.
Etos zonder aceton.
Misschien een tip!

xx.

[Beantwoorden]


Door Floor op 4 september 2010 14:49

Hihi, het lijken net horrornagels op de laatste foto ;P De watjes lijken op spinnewebben!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 september 2010 14:50

Het gaat er heel makkelijk af als je je nagels in een potje met kunstnagelremover doet. Is te koop bij de kruidvat.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 4 september 2010 14:53

ik hem um in 02 julia, gaat bij mij heel makkelijk eraf hoor :$

[Beantwoorden]


Door A* op 4 september 2010 14:58

Ik heb ze alle 4 maar daar heb ik geloof in 1,79 voor betaald.

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 4 september 2010 15:00

Zoveel glitter, niet echt iets voor mij. Jou kleurencombi daarin tegen is wel heel mooi. Lastig dat het er moeilijk af gaat zeg!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 september 2010 15:17

Superleuk effect inderdaad!
Had ik nog helemaal niet bedacht om roze glitters bij blauw-paars te doen :P

En echt; Glitters are HELL! :O

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 september 2010 15:18

Heb ik ook wel eens gehad ! :S

Liefs,
Laura

[Beantwoorden]


Door DianaAPBL op 4 september 2010 16:00

Hmm de Sun club en nail art artikelen zijn er bij ons, maar dit is nergens te vinden.
En omg, is het ZO moeilijk om te verwijderen? Ik krijg er de kriebels van. Nee, dit is nks voor mij!

[Beantwoorden]


Door Touch of Make-up op 4 september 2010 16:02

Best wel leuk enkel jammer van het afhalen :)

[Beantwoorden]


Door Lara op 4 september 2010 16:09

het is inderdaad horror om die glitters eraf te krijgen! word ik helemaal gestresst van.

[Beantwoorden]


Door Teske op 4 september 2010 16:12

Heb inderdaad ervaring met die glitters eraf halen. Wat een rotwerk! Maakt het veel minder leuk om te gebruiken voor mij :(

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 september 2010 16:16

Ik heb de paarse en het eraf halen is inderdaad echt een hel! Maar ik vind het wel leuk om het bovenste deel van je nagels ermee te bestempelen (weet even niet meer hoe die techniek heet)!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 september 2010 16:22

Deze kan je ook bij sommige kleinere filialen kopen hoor, bij het dorp waar ik woon namelijk ook.

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 4 september 2010 16:26

Ik heb er zelf ook een paar van,
en ik vind ze heel leuk!,
Maar het eraf halen is minder. ;]

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 september 2010 16:28

Yep. Glittertop is echt een HEL om er af te krijgen :P Maar wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Loeder op 4 september 2010 16:34

Jammer idd dat ‘ie er zo moeilijk afgaat, maar hij is wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 4 september 2010 16:35

Het ziet er echt leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 4 september 2010 16:46

Ik had hetzelfde probleem :S

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 september 2010 16:56

@Sharon: zoals in de tekst staat, werkte dat niet :P

@Floor: haha inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 september 2010 17:06

Oh, wat apart.
Ik heb em ook, misschien slecht voor je nagels, maar met 90 procent alcohol krijg ik het er met gemak af. 1 veegje. (ook een tip van mijn nagelstyliste)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 september 2010 17:06

Dat heb ik ook wanneer ik er glitter wil af halen dat de watjes er blijven in hanger, wel jammer :-(.
Maar na een tijdje gaat het er wel af.

[Beantwoorden]


Door Sorayaa op 4 september 2010 17:15

Super leukee nagels:D.
Jammer van het er af halen zeg, lijkt een spinnenweb.whaahahah
xxx

[Beantwoorden]


Door Elisa, *.:thesweetbutterfly:.* op 4 september 2010 17:33

Door Kayla op 4 september 2010 17:45

Ik heb die glitter toppers ook en ze zijn idd erg lastig te verwijderen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 september 2010 18:45

het is inderdaad echt een hel om glitter nagellak er af te krijgen >.<

[Beantwoorden]


Door Rianne op 4 september 2010 18:54

aaah wat erg dat ze zo lastig te verwijderen zijn, t ziet er namelijk wel echt SUPER LEUK uit ..!

[Beantwoorden]


Door Manon- Iris op 4 september 2010 19:09

Haha, ook op mij komt de laatste foto erg herkenbaar over!
Ik heb zelf ook erg mijn best moeten doen om grote chunks of glitter van mijn nagels te krijgen!
Helaas grijp ik nu ook minder snel naar mijn glitternagellakjes omdat het gewoon zo’n gedoe is!

[Beantwoorden]


Door nina op 4 september 2010 19:19

niet erg handig om elke week over je nagellak heen te smeren dus, maar wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 september 2010 20:34

wel leuk voor een keer! ik vind het nail arten helemaal leuk nu ik geen nagels meer bijt. maar het is echt heel veel geduld en heel veel oefenen! het frustreert me enorm maar ik wil pér sé goed worden!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 september 2010 21:06

@Manon- Irs: Ja zo vervelend, echt jammer want zulke lakjes zijn echt tof!

@Suzanne: ik zag het al op je blog ja, superleuk :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 september 2010 21:34

VInd het jammer dat het vierkante glitters zijn. Wilde ze zelf eerst ook kopen!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 4 september 2010 21:46

Ik heb deze lak in 2 andere kleuren, maar ik heb ze dus nog niet gebruikt. Echt fuck dat het er zo moeilijk af gaat zeg! Ik heb hetzelfde probleem met die glitterlakjes van de Etos…ben meer dan een uur bezig om die glitters eraf te halen >.> en dan is amper wat over wat m’n vingers haha

[Beantwoorden]


Door Jessica op 4 september 2010 21:56

Ahhh pretty!! Love the color mix ;)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 4 september 2010 22:10

Jaaa i know the problem! It is horrible! maar het ziet er wel heel mooi uit!
liefs

[Beantwoorden]


Door tamara op 4 september 2010 22:27

dat met het folie is een hele goede tip. heb zelf alle vier de glitterlakjes van essence en gebruik ze regelmatig en ja is een crime eraf te halen maar als je folie gebruikt dan trekt de remover beter in en dan gaat het een stuk makkelijker. las die tip ergens op een site.
maar elk glitterlakje (wat ik so far heb) is moeilijker te verwijderen

[Beantwoorden]


Door Silvia op 5 september 2010 08:55

Ik heb ze alle 4, en alleen Mister Big erbij ( ik kon Carrie toch niet meenemen zonder mister Big? (A) ) Echt jammer dat ze er zo slecht af gaan, daardoor pak ik ze echt een stuk minder vaak!

[Beantwoorden]


Door Annelies op 5 september 2010 09:12

Ik had ze al gezien maar heb ze niet gekocht! misschien iets voor binnekort!

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 september 2010 09:17

Oh! Dat van die glitters die je er niet afkrijgt, heb ik ook gehad met wat nieuwe glitter topcoats van de Etos. Wat een HEL! Je moet ze er letterlijk afpulken. Sindsdien heb ik die topcoats ook niet meer gebruikt, teveel werk met removen ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 september 2010 09:18

Mooie topcoat! Met OPI Mad As A Hatter is het ook altijd een hell met erafhalen

[Beantwoorden]


Door Lieke op 5 september 2010 09:28

Het heeft wel iets ja, zo’n speciale topcoat, maar bij deze vind ik de glitters een beetje te groot. En jeeeeeeeh wat een gedoe om het er weer af te halen zeg :|

[Beantwoorden]


Door marjolein op 5 september 2010 09:42

ooe, ik vind het erg mooi. Wel super jammer dat je het er zo moeilijk af kunt halen, want dan zou ik hem dus niet kopen :(

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 september 2010 10:02

@tamara: Oeh, goede tip! dat ga ik proberen.

@silvia: is er ook een mister big? Omg! die wil ik :D

[Beantwoorden]


Door Ann op 5 september 2010 10:10

Ziet er echt leuk uit, had niet verwacht dat het zo goed zou passen bij blauwe nagellak. Alleen jammer dat het er niet sneller af wil.

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 5 september 2010 10:10

Over die nagellak is het echt prchtig!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 5 september 2010 10:14

bij mij ziet het er precies zo uit, die vezels van het wattenschijfje :( wel jammer want het is mooi

[Beantwoorden]


Door José op 5 september 2010 10:22

oooh dan met verwijderen had ik ook. ik had mijn hele nagels blauw gelakt en met die glitters alleen het witte randje van mn nagels gedaan en dat wilde er ook niet af.. maar hij blijft wel heel goed zitten haha

[Beantwoorden]


Door ariana op 5 september 2010 10:24

ik heb um in het zilver,
en ik heb het erafgehaald met nagellak remover ook van essence, en toen ging het er wel af, misschien vanwega de formule ofso, ?

x

[Beantwoorden]


Door Marlot op 5 september 2010 11:20

Hee die is wel leuk.
Ik denk dat ik hem ook ga kopen ;)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 5 september 2010 14:43

Ik heb hem ook, maar draag hem alleen niet omdat hij zo verschrikkelijk is om eraf te halen =P

[Beantwoorden]


Door Rachel op 5 september 2010 15:58

Ik heb toevallig laatst precies die en 1 in het zilver/doorzichtig gehaalt. Ze zijn echt super fijn en mooi, alleen het eraf halen .. maar wel leuk en goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Olga op 5 september 2010 16:17

Ik vind het wel een toffe combinatie. Alleen heel jammer van die glitters. Vind het zelf altijd heel vervelend als je met restjes blijft zitten die je nergens mee kunt verwijderen.. Lijkt me ook niet heel fijn voor je nagels om er zo hard op te moeten boenen..

[Beantwoorden]


Door Tamara op 5 september 2010 17:27

Wauuw wat doe jij je nagelak er altijd mooi op!! Bij is het echt altijd zo klieder boel… en moet ik later als het droog is met een wattenstaafje en remover er omheen afhalen… Wie o Wie heeft er tipzz?

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 5 september 2010 18:15

Ik heb er ook eentje, maar ik had meerdere laagjes zodat het glitter helemaal ‘dicht’ is en je niet het lakje eronder meer ziet, dan is hij echt zooo mooi dan glittert hij heel erg. Maar hij gaat er indd ZO rot af..

[Beantwoorden]


Door Lija op 5 september 2010 21:35

Oh, dit is inderdaad verschrikkelijk om te verwijderen! Ik had het zelf laatst ook met van die losse dingetjes die je op je nagels kan plakken. Horror! Vind deze lak wel erg leuk, ga die denk ik ook halen :D:D

[Beantwoorden]


Door steph op 6 september 2010 08:35

Grappig, ik heb deze onlangs ook gekocht (de zilvere) en meteen als ik de post zag wou ik een comment plaatsen of jy een goed trucje had om de glitters er deftig afte krijgen .. blijkbaar heb jij dus evenveel moeite als ik :( .. en toch ga ik hem opnieuw gebruiken ^^ just love the glitterzz

[Beantwoorden]


Door Lauwchen op 6 september 2010 09:30

Haha ja die glitters zijn een echte hel :D

[Beantwoorden]


Door Lola op 6 september 2010 14:50

Wauw!! ik ken het probleem met de glitters… Daarom koop ik dus never nooit glitter nagellak en sloof ik me liever 3 uur uit op mijn zebra nagels…:D

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 6 september 2010 20:26

aah die foto met die glitters eraf halen! zeer herkenbaar, komt wel vaker voor sowieso met nagelakjes met glitter erin, gaat er vaak moeilijk af!

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 7 september 2010 18:28

Aaaawhahaha die foto is TE herkenbaar! Wat een hel die glitters!
Maar leuk lakje, ik stond er gisteren nog mee in mn handen maar dat helse gedoe met die glitters weerhield me ervan hem te kopen ;)

[Beantwoorden]


Door Eva! op 7 september 2010 23:27

geweldig fijn altijd die glitters die er niet afgaan, wel leuke combo carrie over blue my mind! ook maar eesn doen!

[Beantwoorden]


Door Serena op 10 september 2010 18:47

WOW VEER WAT NETJES GELAKT!!!!!!!!!!

*trots*

en die Bourjois mascara is super pretty man! deze is echt superdepupermooi, ik ga hem ook halen want mn Boots No.7 is op en ik wilde bijna een nieuwe kopen maar deze wil ik ook proberen. Wist je dat Bourjois uit dezelfde fabriek komt als Chanel?

[Beantwoorden]


Door Angela op 11 september 2010 17:35

Heel leuk maar jammer van het afhalen :S

[Beantwoorden]


Door Benthe op 12 september 2010 17:31

Me wants! Jammer dat ie er zo lastig van af te halen is, maar dat heb ik er voor over haha

[Beantwoorden]


Door Marielle op 3 oktober 2010 12:55

Je kan die glitters eraf halen door eest een laagje topcoat over je nagel heen te doen, je nagellak die reonder zit zacht laten worden en dan vervolgens met een met nail polish remover doordrenkt watje er hard op drukken en dan met wat weerstand eraf trekken. Zo gaan die glitters er makkelijker af!

[Beantwoorden]


Door mara op 14 oktober 2010 18:45

heey wanneer komt er weer een niuwe nails en stuff? ik gebruik niet echt veel lipstick of oogschaduw XD

[Beantwoorden]


Door Mirte op 7 november 2010 12:52

Wauuw die is zo mooi!
Ik heb hem gisteren ook gekocht met een vriendin, en ik kan echt niet stoppen met naar mijn nagels te kijken!
Ik heb hem ook over een donkerblauwe nagellak heen gedaan, maar dan van essence.
I LOVE IT!!
echt bedankt voor de tip, deze site is mijn make-up bijbel haha.

[Beantwoorden]


Door Sophia op 17 februari 2011 11:41

Ik had dat lakje ook, maar dan in het zilver! Zag er súper mooi uit, alleen ik kreeg het er echt niet vanaf! Dacht dat ik de enige was ;)
En je site is echt te gek! Ik kijk er elke dag op en ik heb al je artikels tot nu toe gelezen! echt alles boeit me! en ik lees ook heel veel na! love you vera camilla! <3

[Beantwoorden]


Door mireille op 28 september 2011 11:55

ik een blauwe nagellak van essence, ook met van die glitters, het heeft dik een week gezeten zonder te chippen, maar nu probeer ik het er af te halen, maar dat gaat dus ook niet.. zit nu dus te pulken!
hahah

[Beantwoorden]


Door AlsoJessy op 7 november 2013 19:32

Ik had zoiets met kerst maar dan echt heel veel glitter nagellak…
ik werd gek, ik heb echt een hele avond gezeten met 4 verschillende nagellakremovers!
een hel! maar mijn nagels waren wel een eyecather met kerst (love)

[Beantwoorden]