De vernieuwde Boozyshop. Deel 1

Image Hosted by ImageShack.us Één van mijn meest favoriete beauty webshops, Boozyshop is vernieuwd. In augustus was de webshop een tijdje gesloten, maar is sinds 1 september gelukkig weer open! De webshop ziet er niet alleen mooier uit, hij is nu ook gebruiksvriendelijker én er zijn een boel merken en producten aan de shop toegevoegd.

Ik heb een aantal nieuwe producten van Boozyshop, die ik allemaal ga reviewen. Ik wilde niet voor elk product een apart artikel maken, maar één artikel voor alle producten vond ik ook wat veel. Daarom verdeel ik de producten over twee artikelen. Deel 1 bevat reviews over huidverzorging en deel 2 over make-up. Vandaag deel 1!

Image Hosted by ImageShack.us
Ik ontving de Salt Body Scrub Guava van het merk Freeman, die €4.95 kost. Ik kende dit merk al, mijn moeder heeft een aantal van hun bodylotions gebruikt. De scrub komt in een vrolijke, typisch Amerikaanse tube. De roze kleur en het afgebeelde fruit op de tube vind ik heel leuk. Op alle Freeman producten staan groentes en fruit afgebeeld die het product bevatten.

Image Hosted by ImageShack.us
De scrub bevat Guava en belooft je huid te polijsten, te beschermen en te hydrateren. Voordat je je huid -benen, oksels, bikinilijn et cetera- gaat scheren, is het van belang maximaal 1 dag van te voren je huid te scrubben. Ik gebruik hiervoor het liefst een scrub met zout, zoals deze. Dat werkt het allerbeste en zorgt ervoor dat je zo min mogelijk ingegroeide haartjes en geen geïrriteerde huid krijgt.

Image Hosted by ImageShack.us
Een mooie klodder scrub.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Zoals je ziet is de scrub vrij grof, met grote korrels.

De scrub is perfect voor de droge huid, die ik helaas ook heb. Wanneer het kouder wordt, wordt je huid ook vaak droger. De scrub ruikt heerlijk zoet. Ik wist niet hoe Guava rook, maar het ruikt echt delicious. Vooral erg tropisch en zoet, heerlijk. De scrub zelf vind ik ook heel fijn, hij is lekker grof en doet zijn werk goed. Wanneer je je huid scheert heb je een grote kans dat je hem erg uitdroogt, maar wanneer je eerst je huid gescrubt hebt, voorkom je dat al een stuk.

Duur vind ik de scrub niet. Je krijgt een grote tube met 150 ML en je hebt niet veel nodig om een groot oppervlak te scrubben. Wanneer je nog geen scrub hebt, dan lijkt de scrub van Freeman me een goede. Maar ook als je al een ervaren scrubber bent, hoort deze scrub in je badkamer. Ik heb er gewoon niets negatiefs over te melden!

Freeman Salt Body Scrub Guava €4.95.

Image Hosted by ImageShack.us
Ook ontving ik de Inecto Cocunut Oil Body Lotion, waar je €4.95 voor betaald. Eerlijk gezegd ben ik geen grote fan van kokos. Maar ondanks dat kokos niet mijn favoriete geur is, heb ik toch met de lotion gesmeerd en hem voor jullie getest.

Image Hosted by ImageShack.us
De bodylotion bevat 100% kokosolie en maakt de droge huid weer heerlijk zacht. Ik moet het toegeven, deze body lotion is echt perfect voor de droge huid. Een Hindoestaanse vriendin van me gebruik ook altijd kokos voor der haar, het maakt haar haar heerlijk zacht.

Fijn is dat de lotion vrij dun is, waardoor je maar heel weinig nodig hebt om je lichaam in te smeren. Vaak zijn dunne lotions erg waterig en doen ze weinig voor je huid, maar de Inecto body lotion werkt wel heel goed en fijn. Wanneer jij een droge huid hebt en kokos heerlijk vind ruiken, is dit zeker een aanrader!

Inecto Cocunut Oil Body Lotion €4.95.

Beiden producten zijn gloednieuw bij Boozyshop. Maar er zijn nog veel meer nieuwe merken en mooie spulletjes aan de webshop toegevoegd. Morgen laat ik in deel 2 een aantal mooie nieuwe make-up producten afkomstig uit de webshop zien.


Reacties

Door Susan op 16 september 2010 14:13

De scrub van Freeman (en andere prducten) zijn ook te koop bij De Tuinen! En de bodylotion is te koop bij de Etos of Op=Op. Dit zou ik dus niet bij Boozyshop online bestellen. Beide producten zijn echt super lekker!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 16 september 2010 14:18

Die scrub ziet er een beetje vies uit op je foto haha! :P net een kwallenvelletje!

[Beantwoorden]


Door Lara op 16 september 2010 14:25

haha een kwallenvelletje, wat toepasselijk! Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar die coconut oil

[Beantwoorden]


Door Amanda op 16 september 2010 14:25

Oeh die bodylotion ziet er fijn uit zeg, ik ben echt fan van kokosgeurtjes

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 september 2010 14:28

Niet dol op kokos maar toch een lotion kopen! Heel toegewijd voor site hoor :D:D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 16 september 2010 14:43

super lekkere producten!
en een scrub is altyd goed toch?
x

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 september 2010 14:49

Ik heb nu een fijne scrub van de Hema, maar die je hier reviewt van Freeman klinkt ook supergoed!
Ik ben trouwens ook niet echt fan van Kokos! Dus die bodylotion is niet iets voro mijdenk ik! :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 september 2010 15:16

aaaah, deze 2 dingen lijken me echt heel fijn! hmmm kokosnoot :D

[Beantwoorden]


Door Amber op 16 september 2010 15:20

De scrub lijkt me niet zo. Ik hou net niet van een grove scrub met mijn droge huid. De bodylotion lijkt me wel erg fijn. :)

[Beantwoorden]


Door Aniek op 16 september 2010 15:24

@Eline, volgens mij heeft ze deze producten ontvangen van boozyshop (:

Een erg leuke online shop, en ik ga binnenkort zeker weer wat productjes bestellen.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 september 2010 15:30

Boozyshop is echt mijn favoriete webshop… De service is echt super, en als je vragen hebt, reageert Maaike altijd direct op Twitter. Ge-wel-dig. En webshop waar ik zeker nog veel dingen ga kopen, want mijn bankrekening is niet zo blij met deze webshop, hahaha!

Leuke spulletjes – ik ben alleen niet zo’n kokos fan. Ik word er echt misselijk van… Maar die scrub lijkt mij heerlijk!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 16 september 2010 15:37

die scrub ziet er gek uit zeg

[Beantwoorden]


Door Julia op 16 september 2010 15:38

Van dat kokosmerk heb ik een conditiner. Hij is heel lekker en ruikt ook verukkelijk!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 16 september 2010 15:38

I love kokos, zo lekker! :D

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 16 september 2010 15:44

Mooie producten!;)

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 16 september 2010 15:54

Nice stuff :D! Ik ga ook snel weer eens iets bestellen bij de nieuwe Boozyshop :D

[Beantwoorden]


Door Nanda op 16 september 2010 16:11

Ik ben verslaafd aan alles met koko’s! Heb de shampoo en conditioner van dit merk bij kruidvat gehaald, bodylotion zullen ze er dan vast ook wel hebben.

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 16 september 2010 16:13

De nieuwe site is heel mooi geworden, die coconut oil vind mijn moeder geweldig.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 16 september 2010 16:18

Wat leuk dat ze nu ook body en beauty spulletje erbij verkoopt van Inecto en Freeman.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 september 2010 17:14

Helemaal gelijk. Je kon er een tijdje niet opgaan omdat die dus gesloten was ;-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 september 2010 18:09

Die scrub heb ik al een tijdje, geweldig! Je huid voelt zo lekker als je je ermee gescrubt hebt <3

[Beantwoorden]


Door Feli op 16 september 2010 18:26

Die scrub vindt ik echt horrible! Als je hem gebruikt blijft er af en toe een blauw laagje over je lichaam hangn echt verschrikkelijk en btw gewoon te krijgen bij de tuinen,etos etc deze producten.. zou ik niet zo snel bestellen.

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 16 september 2010 20:19

Hmmmm Kokos!

[Beantwoorden]


Door Sabje op 16 september 2010 20:37

Deze produkten zijn heel makkelijk in de winkels te verkrijgen.
Dus het is niet iets wat nieuw is.
Maar ik zag laatst zelf dat ze idd veel meer merken hebben dan voorheen dus dat is wel fijn. :D

[Beantwoorden]


Door bar op 16 september 2010 21:59

de lijn van inecto hebben ze bij het kruidvat ook
en freeman bij de afrowinkel of de tuinen
zonde dus om te bestellen want het kruidvat is zoieso goedkoper en er komen geen 4,95 verzendkosten bij
want daar is maaike ook nog eens duurder in geworden alles was eerst 1,95

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 september 2010 07:04

heb het gezien ja! ziet er veel beter uit :) maar ja… shopverbod hè ;)

[Beantwoorden]


Door W. op 17 september 2010 11:49

De bodylotion is heel fijn.. Maar als je gevoelig bent voor puistjes op je rug en decollete dan zou ik deze daar niet gebruiken. X

[Beantwoorden]


Door anne op 17 september 2010 14:00

ik heb de jip & janneke scrub van de hema haha :D

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 17 september 2010 14:01

[…] De vernieuwde Boozyshop. Deel 1 […]


Door Laura op 17 september 2010 17:45

Ik ben er heel blij mee!
want nu kun je ook met ideal betalen :D

[Beantwoorden]


Door Lauwchen op 18 september 2010 08:39

Die bodylotion vind ik ook in de winkel, ik vond hem wel een beetje chemisch ruiken.. ik weet niet hoe het komt, maar als ik producten zoek waarin kokosnoot of vanille of fruitsoorten in verwerkt zijn vind ik al snel dat het een chemisch toontje heeft.
Maar die scrub ziet er goed uit! Ik hou van scrubs met grote korrels omdat die kleintjes voor mij niet werken. ^^

[Beantwoorden]


Door Mij ;P op 20 september 2010 07:44

Heey! Deze Lotion en de andere producten van dit merk zijn ook te koop bij de big bazar. voor maar €2,99. Ik vind ze ook heel fijn. En de boozyshop is ook geweldig :)

[Beantwoorden]