De vernieuwde Boozyshop. Deel 2

Zoals ik jullie gisteren al vertelde is één van mijn meest favoriete beauty webshops, Boozyshop compleet vernieuwd. In augustus was de webshop een tijdje gesloten, maar de online shop is sinds 1 september gelukkig weer open! De webshop ziet er niet alleen mooier uit, hij is nu ook gebruiksvriendelijker én er zijn een boel merken en producten aan de shop toegevoegd.

Gisteren liet ik jullie in deel 1 reviews over huidverzorgingsproducten afkomstig uit de webshop zien, en vandaag is het tijd voor deel 2 met make-up!

Image Hosted by ImageShack.us
Ik kreeg deze prachtige Sleek Eye Dust in Livid Lilac. Een groot potje met pigment (losse oogschaduwpoeder), wel zo’n 6,5 gram! Dat lijkt misschien niet veel, maar je hebt maar heel weinig nodig poeder nodig om je ogen mee op te maken. Er is een hele kleine kans dat je zo’n eye dust ooit op zal maken en dus vind ik de €5 die hij kost ook zeker niet veel.

Image Hosted by ImageShack.us
In het potje zit een plastic ‘kapje’ met gaatjes. Wanneer je zo’n losse oogschaduwpoeder gebruikt, kun je het beste de rand van het potje tegen de rug van je hand tikken. Zo komen er een aantal korrels oogschaduw op je hand, waarna je vervolgens je kwast in de oogschaduw dipt en je ogen ermee opmaakt. Ik vind die manier persoonlijk het fijnste werken.

Image Hosted by ImageShack.us
Het kapje kun je er ook afhalen als je dat handiger vindt. Maar kijk uit, voordat je het weet ligt er overal oogschaduwpoeder! Wees hier heel voorzichtig mee.

Image Hosted by ImageShack.us
Wauw, de oogschaduw bevat veel pigment en de kleur is ook echt schitterend, met een mooie metallic glans. Ik vind paars heel mooi, het misstaat geen enkele blondine :)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Op mijn ogen pakt de oogschaduw iets anders uit, minder donker. Echter vind ik niet dat de oogschaduw tot zijn recht komt op de twee bovenstaande foto’s. In real life is de kleur paarser en is de metallic glans ook goed zichtbaar. Zeker met een donkerdere kleur paars in de arkadeboog zal de oogschaduw schitterend staan.

Sleek Eye Dust in Livid Lilac €4.95

Image Hosted by ImageShack.us
Ik sprong een gat in de lucht toen ik eindelijk dit Diamond Cosmetics in Chainmail Charm nagellakje in mijn handen had. Ik wilde hem al zo lang en EINDELIJK had ik hem dan! Deze nagellak bevat holographic glitters. Het is moeilijk uit te leggen wat dat precies inhoudt, het zijn een soort 3D glitters. Heel erg mooi!
Image Hosted by ImageShack.us
Check die glitters!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
De antraciete nagellak is heel erg mooi, een lak met ‘normale’ glitters is er saai bij. Het effect van de glitters is nog veel mooier in zonlicht, maar dat kan ik helaas niet laten zien dankzij het gebrek aan zonlicht de afgelopen dagen. Met deze nagellak ben ik ontzettend blij. Hij ;akt ook erg prettig en dekt met 2 lagen goed. Edit: ik ben er net achter dat Diamond Cosmetics de namen heeft veranderd. Dit is 310 Chainmail Charm, in tegenstelling tot de ‘gewone’ Chainmail Charm is deze nagellak niet holographisch. Vandaar ook dat ik het holografische effect niet kon laten zien. Helaas! :(

Diamond Cosmetics Chainmail Charm €3.95

Image Hosted by ImageShack.us
Als laatste testte ik de budget LA Girl Immense Mascara in Black. De verpakking vond ik in ieder geval al heel gaaf. Zo’n plastic doosje om de mascara heen, dat zie je niet vaak. Op het doosje staat ”Maximize & Thickens Every Lash” en ”Extreme Length & Brilliant Volume”. Over het algemeen vind ik LA Girl een erg fijn merk, dus ik was zeker benieuwd.

Image Hosted by ImageShack.us
De huls is vrij dun, paars en bedrukt met glimmende letters. Ik vind het er mooi en niet te goedkoop uitzien, terwijl de mascara net geen 6 euro kost.

Image Hosted by ImageShack.us
Check even hoe groot de mascara is. Ik heb vrij grote handen, maar de mascara past er nauwelijks in. Wowsa!

Image Hosted by ImageShack.us
In de mascara zit een kleine bolling, wat best prettig en makkelijk werkt. Deze foto is gemaakt toen ik de mascara voor het eerst opende. Hier zit het borsteltje er nog mooi uit, maar inmiddels is dat een heel ander verhaal.

Image Hosted by ImageShack.us
Op sommige plekken zie je het borsteltje niet eens meer, alleen maar mascara. Ik doe echt geen rare dingen met de mascara, maar als je borsteltje er zo uitziet kun je er moeilijk een beetje degelijk mascara mee aanbrengen…

Image Hosted by ImageShack.us
En dit gebeurd er wanneer je het borsteltje terug in de verpakking doet. De mascara hoopt zich op bij de opening en dat zorgt voor veel geknoei. Bovendien is het zonde van de mascara, want zo verspil je een heleboel.

Image Hosted by ImageShack.us
En helaas krijg je ook geen mooi effect met de mascara op je wimpers. Ik overdrijf niet, ik heb deze mascara meerdere keren gebruikt maar telkens eindigde ik met kleine spinnenpootjes. Op deze foto’s kon je het ook al zien. Dan de prijs nog zo fijn zijn, de verpakking is op zijn zachts gezegd een ramp en spinnenpootjes wil ik ook echt niet.

LA Girl Immense Mascara in Black €5.95

Jammer van de mascara, maar over de oogschaduw en nagellak ben ik heel erg tevreden. En
Boozyshop
heeft nog veel meer schitterende merken en producten. Het is niet voor niets mijn favoriete nederlandse webshop. En omdat ik er nog vaak vragen over krijg; de webshop is 100% safe. Zeker een kijkje waard dus!


Reacties

Door Sanne op 17 september 2010 14:10

Wat een bagger mascara.Maar die andere zijn wel erg mooi. Vooral die nagellak <3

[Beantwoorden]


Door Sanne op 17 september 2010 14:12

Ik ben echt heel benieuwd naar sleek producten ik denk dat ik binnenkort daar wat van ga bestellen.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 17 september 2010 14:25

Oeh die nagellak is echt gaaf! Jammer van die mascara..

[Beantwoorden]


Door Lee; op 17 september 2010 14:28

Chainmail Charm had ik heel lang terug besteld! Nu is ‘ie heel dik geworden, maar ik wil graag eens een nieuwe aanschaffen, want ik vind ‘m prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 september 2010 14:34

jammer van de mascara maar de oogschaduw is echt super!

[Beantwoorden]


Door Amber op 17 september 2010 14:46

Die Eye Dust is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sabje op 17 september 2010 14:52

Hmmm wordt niet warm van Boozyshop nieuwe producten. :)

[Beantwoorden]


Door Dees'. op 17 september 2010 14:52

die oogschaduw lijkt me heel handig ! En hij’s ook nog eens heel mooi ;’].
Ik ben nu al een fan van Boozyshop.’

[Beantwoorden]


Door M op 17 september 2010 14:57

Van essence heb je nu ook zo’n nagellak in een hele mooie kleur in het licht veranderd ie een beetje van kleur echt super mooi hij heet: 38 choose me.
voor maar 1.30 echt zooo mooi

[Beantwoorden]


Door Benthe op 17 september 2010 15:40

Jammer van de mascara. misschien is het flesje te vol

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 september 2010 15:47

Jammer van die mascara, zeg :O!
Dan ken ik wel betere goedkopere mascaras! :O!

Die oogschaduw en nagellak zijn wel supermooi zeg :O! En inderdaad met een potje kun je al heel lang :O! Dus in verhouding is het best wel goedkoop! :)!

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 september 2010 15:56

Die oogschaduw is echt tof!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 17 september 2010 15:58

Wauw! Die oogschaduw is echt heel mooi net als dat lakje! Vind ik heel speciaal, net niet grijs, net niet zwart met glitters! Dat met die mascara heb ik ook bij zo’n andere mascara, werkt inderdaad niet fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 september 2010 16:00

Ik wil ook nog steeds een DC lakje proberen!

[Beantwoorden]


Door Floor op 17 september 2010 16:26

Oh god, die mascara is een ramp! Het lakje is wel supervet :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 17 september 2010 16:28

Oh die mascara wat een disaster. Chainmail charm is wel liefde zeg.

[Beantwoorden]


Door evatje op 17 september 2010 16:39

wauw die oogschaduw en die nagellak zijn super mooi

[Beantwoorden]


Door Loeder op 17 september 2010 16:42

wat jammer van de mascara de andere spulletjes zijn wel heel gaaf zeg!

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 17 september 2010 17:06

Waaauuw die oogschaduw en nagellak zijn echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 17 september 2010 17:21

Die nagellak is wow! Had er al heel vaak wat over gehoord maar heb nog nooit zo mooi gezien. :)

[Beantwoorden]


Door Danique op 17 september 2010 17:43

Ik heb die nagellak ook, hij is echt super, maar inderdaad jammer dat er zo weinig zonlicht is de laatste dagen, dan kon je veel beter zien hoe ‘ie echt is. Ach ja, helaas.
Die mascara zag er op het eerste plaatje wel okee uit, misschien ligt het echt alleen aan de verpakking?

[Beantwoorden]


Door Frauke op 17 september 2010 17:51

Die eye dust! en die nagellak! ♥

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 17 september 2010 18:05

Leuk om te zien, heb ook net Eye dust besteld in 2 kleurtjes, ben benieuwd!

De lak is ook leuk zeg, echt een kleurtje die je niet vaak ziet!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 september 2010 18:36

Jammer van de mascara. De oogschaduw en de nagellak is wel mooi(A)

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 september 2010 19:08

Wouw, dat pigment en die nagellak zijn echt heel mooi! Jammer van die mascara, maar ik denk dat ik daar ook eens wat moet gaan bestellen!

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 17 september 2010 19:56

Dat lakje is echt zó mooi! Ik vind de glans van dat pigment ook gaaf.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 17 september 2010 20:14

Mooi kleurtje nagellak! Echt wat voor mij :-)

[Beantwoorden]


Door Tine op 17 september 2010 21:25

Inderdaad jammer van de mascara! Al ziet de oogschaduw er héél goed uit
x

[Beantwoorden]


Door Lara op 17 september 2010 21:46

wauw, die oogschaduw is echt prachtig! alleen ben ik nogal een kluns dus die verpakking is niets voor mij

[Beantwoorden]


Door Ashley op 17 september 2010 22:05

Staat je erg mooi, die oogschaduw! Op de een of andere manier durf ik zelf vaak niet echt voor felle kleurtjes te gaan en kom ik vaak bij aardetinten uit. Misschien toch maar eens paars/roze proberen voor een feestje :-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 september 2010 23:26

ieeel.. die mascara is best lelijk ja :$ maar dat diamond lakje vind ik echt heel mooi <3

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 18 september 2010 00:57

Je hebt echt je nagels prachtig gelakt en supermooie foto’s.

[Beantwoorden]


Door Lauwchen op 18 september 2010 08:42

Wat een geknoei met die mascara!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 september 2010 10:50

echt mooie oogschaduw!
jammer van die mascara, dat is zonde van je geld!
x

[Beantwoorden]


Door Suzy op 18 september 2010 11:22

OMG! Chainmail Charm! <3 Wow, die is echt heel mooi!!

[Beantwoorden]


Door nina op 18 september 2010 13:29

de nagellak, super!

[Beantwoorden]


Door zsuzsa op 19 september 2010 08:27

Ik had die Chainmail Charm ook een tijdje terug besteld. Hij is echt zo super mooi! Je zei dat je geen foto kon maken met zonlicht omdat er geen zon is maar als je hem onder een lamp houd, krijg je hetzelfde effect. Xxx

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 september 2010 11:27

Die nagellak van DC… :o *liefde*

[Beantwoorden]


Door marie op 19 september 2010 14:12

meestal vind ik roze oogschaduw heel fout staan. Jammer dat je geen full face foto hebt.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 19 september 2010 19:20

Die nagellak wil ik! nice!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 20 september 2010 10:21

Ze hebben ook nyx, voor weinig geld! En de bezorgkosten zijn laag, dat mag je er ook bij zeggen. Bij sommige webshops moet je 7 euro bezorgkosten betalen, hier niet gelukkig

[Beantwoorden]


Door Rianne op 21 september 2010 20:22

ik vind dit lakje en die oogschaduw dus echt gewoon prachtig !!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 8 oktober 2010 14:39

[…] Ik heb al een losse oogschaduwpoeder in de kleur Livid Lilac van dit merk (klik hier voor een review), maar bestelde een tijdje terug ook nog een Divine oogschaduwpalette en een […]


Door venish op 8 oktober 2010 15:20

mooie oogschaduw

[Beantwoorden]


Door Ikram op 10 oktober 2010 13:53

Waar kan je zo’n oogschaduw pallet kopen?
X

[Beantwoorden]


Door Lara op 16 oktober 2012 15:13

Heey! Heel leuk review! Ik hou ook echt van de boozyshop.nl omdat ze daar veel producten hebben die ze ook in Amerika hebben! (en die verkopen ze helaas niet altijd in de winkels..) Ik heb zelf een blush, foundation en 4 lippenstiften van NYX en een flat top brush van Sigma. Ik heb ook een review geplaatst op http://www.makeupworld.nl misschien vind je het ook wel leuk om daar een kijkje te nemen? Ik ga ook nog wat schrijven over mijn ervaring met de sigma flat top brush! Liefs Lara

[Beantwoorden]