A Touch Of Fasion: De ‘like’ button

1 keer in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar fashion column: A Touch Of Fashion. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

Jullie volgen allemaal Vera Camilla via Bloglovin’ toch? Als je antwoord nee is, dan nu gauw doen hoor! Bloglovin’ is namelijk de ideale manier om je favoriete blogs te volgen; je hoeft niet al je daily reads af te struinen maar ziet op één site –Bloglovin’ dus- of de site een nieuwe post geplaatst heeft. En dat is nog niet alles: je kunt posts namelijk ook ‘liken’. Op deze manier heb ik als het ware mijn eigen online plakboek gecreëerd: bij al het leuks dat ik tegenkom klik gauw even op de ‘like’ button, en onder de ‘like button’ kan ik deze dan weer anytime, anywhere bekijken. Vandaag deel ik totally random dingen die ik geliked heb met jullie.

Image Hosted by ImageShack.us
Deze outfit van Cats & Dogs vind ik zo leuk! Een beetje alternatief, maar niet té en bovendien ben ik helemaal gek op die H&M boots. Ook heb ik geloof ik een beetje een zwak gekregen voor iedereen die een hoedje draagt, dat geeft iedere outfit toch net wat speciaals.

Image Hosted by ImageShack.us Deze foto, gespot op knightcat, is gewoon lekker gek maar vooral heel mooi: dat haar en die en die sproetjes geven echt zo’n noncha lentelook en hij heeft een natuurlijk mooie uitstraling.

Image Hosted by ImageShack.us Deze outfit vind ik zo leuk omdat het bloesje een echte vintage feeling heeft en zo lekker kleurrijk is en omdat de lippenstift en het kapsel Melanie zo goed staan –al heeft dat weinig met de outfit te maken natuurlijk;).

Image Hosted by ImageShack.us Deze roze blazer van Kanye West, hij kan hem gewoon heel goed hebben en de kleur staat super bij zijn huidskleur. Foto is van de New York Fashion Week via Style by Kling.

Image Hosted by ImageShack.us
De wenkbrauwen van Raez van Cheap Thrills. Mag ik ze alsjeblieft een dagje lenen?

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
De Spring/Summer 2011 collectie van Anna Sui via knightcat. Sowieso heb ik al zoveel moois gezien aan fashion shows voor volgende zomer, dat ik bijna vergeet dat de winter als eerste nog in aantocht is. Het contrast tussen de hippie jurkjes en de stoere laarzen vind ik heel mooi.

Image Hosted by ImageShack.us Deze foto en combinatie afkomstig van Le blog de Betty vind ik zo gaaf! Ik denk dat ik in deze winter ook een keer de combinatie met (wit) bont en rode lippenstift. Chic in de sneeuw, wat had dat nou kunnen bedenken;)?

Image Hosted by ImageShack.us Toen ik deze foto zag wat het echt love at first sight! Alles aan deze schoenen van Alaia is perfect: de print, de zool, de veters, de hak. Jammer alleen dat ze $1920 kosten… en dus alleen bestemd zijn voor dames die Jane (Sea of Shoes) heten.

En ja, als je dan toch aan het blogloven bent, vergeet dan niet even deze blog te volgen ;). Thanks!

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 27 september 2010 | 28 reacties | Tags:

Reacties

Door Loeder op 27 september 2010 14:10

wow er zitten wel hele mooi fotos bij, leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 september 2010 14:21

Leuk om te zien! :D
Ik heb wel bloglovin, maar ik doe dat eigenlijk nooit hihi :$

[Beantwoorden]


Door Sabje op 27 september 2010 14:30

Ik heb zelf ook bloglovin’ maar i dont use it. Heb ook 2 weken pas een blog. Maar zal proberen om vaker erop te gaan. Volg mij ook :D:D:D Mn blog is: sappielove :P
Trouwens er zitten wat leuke kleding stukken bij!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 27 september 2010 15:10

leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 27 september 2010 15:17

Wat kan mode toch mooi zijn, en soms ook een beetje eng en soms een beetje wtf.. De leukste vind ik de foto van Kanye West :) Ik volgde je natuurlijk al lang op bloglovin.

[Beantwoorden]


Door Beautypurepassion op 27 september 2010 15:49

Leuke kleding! :D

[Beantwoorden]


Door nina op 27 september 2010 15:50

vooral die eerste outfit vind ik gaaf!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 september 2010 15:56

@ milou: thanks!

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 27 september 2010 16:03

Leuk artikel!
Ik vind sommige items Anna Sui mooi.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 september 2010 16:23

Leuk artikel, enne omdat ik alle foto’s hiervan zo mooi vind ga ik DIT ARTIKEL liken!

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 september 2010 16:58

Uiteraard volg ik veracamilla op bloglovin! Ik volg sowieso een stuk op 30 blogs. iedere dag weer. Mmmm mischien moet ik mijn tijd anders gaan verdoen :D

[Beantwoorden]


Door leonie op 27 september 2010 16:59

Zitten kei leuke dingen in

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 27 september 2010 17:00

Erg leuke foto’s! Die eerste look en de 2e foto vind ik echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Samanthaaa op 27 september 2010 17:30

mooi!
xxxxx

[Beantwoorden]


Door marie op 27 september 2010 18:30

Ik vind vooral die bolletjes mooi
x

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 27 september 2010 18:32

Mooie foto’s!!

[Beantwoorden]


Door Anja op 27 september 2010 18:33

Mooie foto’s zeg!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 september 2010 19:15

@Josephine. jeej jeej jeej!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 september 2010 19:57

Mooie foto’s!! En dat liken is net zoals het hearten bij weheartit.com, ook zo’n superleuke site!!

[Beantwoorden]


Door Avery op 28 september 2010 10:08

Ik vind de tweede foto helemaal geen natuurlijke uitstraling hebben door haar lippen, haha, ik weet niet, maar ze zijn zo groot ofzo? Ik vind het niet echt wat. De eerste foto is trouwens té awesome!

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 28 september 2010 10:13

Vuile zelfpromotor. ;) Ik like liever op Feestboek, Loekboek is hier nogal traag.

[Beantwoorden]


Door SUZANNE op 28 september 2010 10:28

@ Maaike; ja, ook leuk! maar daar ben ik nog niet zo in thuis..
@ Avery; ik snap wel wat je bedoelt, maar ik bedoel meer de sfeer van de foto dan de houding opzich. het nonchalante haar, natuurlijke make-up en het licht, snap je?

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 28 september 2010 11:41

De derde foto vind ik super leuk :-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 september 2010 23:03

Ligt het nou aan mij of zitten er veel spelfouten in de tekst. Ik dacht af en toe echt HUH wat staat er ?!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 september 2010 06:18

@ Kim; niet de bedoeling, maar roept u maar! daar leer ik alleen maar van

[Beantwoorden]


Door Noor op 1 oktober 2010 08:17

Ik ben overstag met bloglovin’ :D Eerst dacht ik, overdreven. Maar toen volgde ik alleen maar ‘grote’ beautyblogs als deze, beautygloss en mislipgloss. En nu volg ik ook allemaal kleine blogs, dan is bloglovin’ echt superhandig!

[Beantwoorden]


Door ChamaFashion op 2 oktober 2010 17:23

Zitten echt mooie foto’s tussen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 oktober 2010 20:03

love the pictures!

[Beantwoorden]