NYX Round Lipsticks Fig & Christie

Goede make-up hoeft niet duur te zijn, dat heeft cosmetica merk NYX denk ik wel bewezen. NYX is mijn favoriete merk, ik heb er al vaak over geschreven. En ik ben zeker niet de enige! Mening beautyblogger/make-up lover heeft een stash vol met NYX. Dit merk heeft hele leuke en goede make-up en is bovendien niet duur! NYX durf ik zeker aan MAC te vergelijken. 1 van mijn favoriete NYX producten zijn de Round Lipsticks. Ik heb al een boel kleurtjes, maar bestelde onlangs weer twee nieuwe.

Image Hosted by ImageShack.us
Links Christie (naam doet me denken aan oude vrouwtjes) en rechts Fig (doet me denken aan fag!).

Image Hosted by ImageShack.us
Links Fig en rechts Christie. Ik wilde 2 lief/baby roze lipsticks bestellen, maar het nadeel van online bestellen is dat je niet weet hoe de kleuren eruit zien. Er staat wel vaak een fotootje bij, maar in real life pakken de kleuren soms toch echt heel anders uit. Christie en Fig zagen er ook anders uit als ik verwachtte.

Image Hosted by ImageShack.us
Fig (links) zit tussen rood en roze in, vrij apart. Deze kleur draag ik niet vaak. Zoals je ziet is Christie (rechts) een shimmery roze, ik houd niet zo van shimmer in mijn lipsticks. Creamy, matte lipsticks vind ik het mooist. Creamy zijn deze lipsticks wel, dat is ook wel te zien aan hoe ze glimmen.

Image and video hosting by TinyPic
Op mijn lippen vind ik Fig heel erg mooi. Ik was verrast! Deze lipstick past praktisch overal bij, met heftig opgemaakte oogschaduw is deze lipstick niet too much. Terwijl ik dat toch al snel vind. Afhankelijk van het pigment in je lippen is Fig toch best wel roze.

Image Hosted by ImageShack.us
Christie is niet mijn ding. Ik hou gewoon niet zo van shimmer en ik vind Christie me ordinair maken. Niet mijn ding!

Het enige nadeel van de lipsticks vind ik dat ze in de lijntjes van je lippen trekken. Velletjes zie je ook extra goed met deze lipsticks op. Zorg dus dat je lippen gescrubt zijn en heerlijk zacht. Lang blijven de lipsticks niet zitten, maar ik ken geen lipstick die dat wel doet. Hier vind je meer swatches van NYX round lipsticks.

Bij NonPareil Boutique kosten de lipsticks $2.25 = €1.70 per stuk, bij Boozyshop betaal je €2.59 voor een lipstick. Beiden prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij NonPareil Boutiquee liggen de verzendkosten hoger en is je pakje langer onderweg. Ik bestel bij beiden shops graag, maar bestelde deze keer de lipsticsk bij Boozyshop door de lage verzendkosten en de snelle leveringen. De dag na mijn bestelling had ik de lipsticks al in huis!

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 11 augustus 2010 | 42 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Laura op 11 augustus 2010 13:01

Ik vind ze beiden erg mooi, en vind ze je ook allebei staan! En boozyshop wordt mijn volgende bestelling..

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 augustus 2010 13:12

Ik kan de foto van je lippen met Fig niet zien :-( Die vind ik op je hand geswatcht in ieder geval het mooist. Ik heb zelf ook een aantal Round lipsticks. Het blijft inderdaad jammer dat je ze op de gok moet bestellen.

[Beantwoorden]


Door Lara op 11 augustus 2010 13:12

erg mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Aniek op 11 augustus 2010 13:14

Ik heb fig ook! Toen ik hem zag dacht ik, nee dat word hem niet.. Maar toen ik hem opdeed, was ie zo leuk!
Christie vind ik ook niet zo mooi, ag voor dat geld maakt het niet uit.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 augustus 2010 13:20

Ik zie de 1e swatchfoto niet helaas, maar die lijkt me wel mooi! En die 2e staat je eigenlijk ook wel goed! :D

[Beantwoorden]


Door Loeder op 11 augustus 2010 13:24

Ik heb dat ook met celine van nyx krijg er zon ordinaire look van met al die shimmer haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 augustus 2010 13:27

Fig is sinds kort mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 augustus 2010 13:37

Wauw, wat zijn ze mooi ! :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 11 augustus 2010 13:38

Nooh, hoe stom, ik was juist op zoek naar een swatch van fig, doet ie het niet :’] Ik zit te twijfelen of ik die zal kopen xD Misschien helpt het als je de foto als een ander bestand opslaat en die daarna upload? Ik wil hem ziieehieen :’] Christie vind ik niet zo mooi =[

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 11 augustus 2010 13:51

Ik vind hem je wel mooi staan,maarja…
Jammer van de foto,dat ‘ie het niet doet :(

[Beantwoorden]


Door Laurence op 11 augustus 2010 14:06

Zeer mooie kleurtjes!!!!

[Beantwoorden]


Door Ana op 11 augustus 2010 14:31

Ik vind ze allebei echt heel mooi, ik ga zelf deze vakantie nog naar Amerika dus zal ik zeker wat NYX dingen kopen!

[Beantwoorden]


Door Lilly op 11 augustus 2010 14:41

Ik ben ook niet zo’n fan van shimmery, maakt inderdaad een beetje ordinair. Jammer dat die andere foto het niet dood, maar ik denk dat ik die wel heel mooi vind!

[Beantwoorden]


Door Lilly op 11 augustus 2010 14:42

Ik bedoel natuurlijk ‘doet’ ipv ‘dood’ (Hoe kom ik daarbij?!)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 11 augustus 2010 14:44

Ik vind ze heel mooi :D

[Beantwoorden]


Door Ilse op 11 augustus 2010 15:23

ik wil tea rose!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 11 augustus 2010 15:43

Mooie kleuren!!

[Beantwoorden]


Door Elsemiek op 11 augustus 2010 15:54

Ik hou ook niet van die frosty lipsticks, inderdaad ordinair! Jammer dat de lipfoto van Fig het niet doet, volgens mij is het een erg mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 augustus 2010 16:01

oh ik vind die christie juist wel leuk denk ik!

[Beantwoorden]


Door Yara op 11 augustus 2010 16:21

haha foutje bij de tweede foto! : Links Fag<<< en rechts Christie.

maar ik ben wel benieuwd naar Fag/Fig! hoop dat de foto het snel weer doet!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 11 augustus 2010 16:30

Mooi! En fijn dat ze zo snel binnen waren :D

[Beantwoorden]


Door Joni op 11 augustus 2010 16:36

Ziet er leuk uit, vooral voor die prijs! Ik hou wel van kleurtjes die tussen rood en roze zitten :)
Benetint van benefit blijft echt héél lang zitten, maarja, dat is geen lipstick natuurlijk…En die kost helaas ook heel wat meer :(

[Beantwoorden]


Door Kim op 11 augustus 2010 17:04

Yaay de foto doet het! =D Fig is moooi! Ik wil hem hebben! *Zet op wishlist* =D

[Beantwoorden]


Door Amanda op 11 augustus 2010 17:20

Erg mooie kleurtjes! Fig is een mooi kleurtje =D

[Beantwoorden]


Door loeder op 11 augustus 2010 17:50

Twig is ook mooi!

[Beantwoorden]


Door heleen op 11 augustus 2010 17:54

ik heb Christie ook en ik vind hem wel mooi:)
maar Fig is idd ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 11 augustus 2010 18:44

ik vind ze beide supermooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 augustus 2010 19:27

Kleuren tussen rood en roze in (iets meer de rode kant op) staan wel goed bij me. :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 11 augustus 2010 19:48

Fig lijkt me heel mooi, maar een tip als je nyx round lipstick swatches intypt op youtube of google kun je er best een aantal vinden. Zo heb je meer een idee hoe ze eruit zien. En bij youtube heb je vaak een hele rits achter elkaar. Trouwens ook op de site van Linda ( ik wil geen reclame maken, dus zet de naam maar neer) zijn er ook veel. Ik wil ook nog steeds een lipstick van nyx!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 augustus 2010 20:49

Mooie kleurtjes ! :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 11 augustus 2010 20:55

@Danielle: Klopt! maar dan nog! kleuren zien er toch altijd anders uit als op de foto. En ook op je lippen omdat kleuren in lippen verschillen. En bovendien kan je de kleur niet testen om te zien of hij bij jou staat. Je kunt wel ongeveer gokken, maar toch is t nooit zeker.

[Beantwoorden]


Door sharon op 11 augustus 2010 21:20

Daarom ben ik zo blij dat ze ongelooflijk goedkoop zijn. Voor dat geld kan je ze in principe allemaal wel kopen gewoon om te kijken of het wat is.. hihi

Van de NYX lakjes die ik kocht draag ik ongeveer 85% dus heb redelijk goed gegokt. Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar strawberry milk waar je zo enthousiast over was! Ik zoek een lief roze kleurtje
xx

[Beantwoorden]


Door nina op 11 augustus 2010 22:06

Fig vind ik mooi, alleen jammer dat je ze zo in die lijntjes ziet zitten. Maar voor zo’n goedkope lipstick!

[Beantwoorden]


Door Tessel op 11 augustus 2010 23:26

De NYX lipsticks zijn fijn! Fig vind ik mooi, die ga ik onthouden!

[Beantwoorden]


Door anoniem op 11 augustus 2010 23:55

ik vind ze allebei heel mooi!
waar kun je ze kopen :$?

[Beantwoorden]


Door esther op 12 augustus 2010 07:13

ik wil fig ook al een tijdje. ik ga snel maar weer een lading bestellen, waarschijnlijk gewoon bij boozyshop. Geen zin om zes jaar te wachten op een bestelling :P

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 augustus 2010 11:59

@Sharon: inderdaad, dat is dus ook ongeveer wat ik doe. ik kijk een beetje welke lipstick in eventueel mooi zou kunnen vinden en die bestel ik! heb al heel wat round lipsticks besteld, maar een groot deel heb ik weggeven. Maar ook niet uit verder, ze kosten niets :D

Strawberry Milk staat tussen de andere swatches! Linkje staat in het artikel :)

@esther: haha precies. ik haat wachten!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 12 augustus 2010 12:54

fig is erg mooi maar op een of andere manier droge deze lipsticks mijn lippen uit.

[Beantwoorden]


Door Anke op 12 augustus 2010 13:05

I love Fig!

[Beantwoorden]


Door ava op 12 augustus 2010 18:44

ik vindt de fig het mooist staan :-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 augustus 2010 18:10

Fig is mooi!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 augustus 2010 12:25

Jammer van de nadelen, maar fig is o zo mooi!

[Beantwoorden]