I need your help!

Ik ben geen blogster die zo 10 artikelen uit haar mouw schudt. Nee, ik heb echt een paar uur nodig om een artikel te schrijven en zelfs dán is het nog niet perfect.

Zoals jullie weten kun je rechts onder de foto van mij, klikken om meer info over mij te lezen. Dan kom je op de ‘About Me‘ pagina. Ik ben al enkele dagen bezig deze te herschrijven, omdat de informatie die er nu in staat wel klopt, maar de tekst zit alleen tenenkrommend slecht in elkaar.

Maar toen kwam lezeres Anouk met een idee. Zij zei dat het misschien leuk was om andere mensen wat over mij te laten schrijven, of vragen te laten stellen. Dus…

Willen jullie mij helpen? Zet in de comments neer wat je van mij vindt, of wat ik écht in het About Me stuk moet noemen. Ook zijn’ Do’s en Dont’s meer dan welkom!

Twitter Facebook
Categorie: Site | 21 augustus 2010 | 45 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Anouk op 21 augustus 2010 10:03

Ah, leuk dat je het idee gebruikt :)

[Beantwoorden]


Door Jenieke op 21 augustus 2010 10:05

Vera is gewoon een leuke spontane meid die weet waar ze over schrijft!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 augustus 2010 10:08

leuk idee! maar ook ik schud niet zomaar iets uit mn mouw, dus ik denk er nog even over na ;)

[Beantwoorden]


Door *~Patries~* op 21 augustus 2010 10:08

Hey vera, wat een leuk idee zeg.. ik vind je een hele leuke `normale` meid die gewoon verteld wat zij doet en leuk vind! je scheert niemand over 1 kam en dat is zeldzaam {vind ik} keep on going Girl :D

*Kus Patries*

[Beantwoorden]


Door Loeder op 21 augustus 2010 10:08

Dat is wel een leuk idee zeg!

[Beantwoorden]


Door nina op 21 augustus 2010 10:09

in het kort vertellen hoe een (school) dag er bij jou uit ziet, daar kan je toch een aantal dingen over jezelf in vertellen, en het is origineel.

[Beantwoorden]


Door silja op 21 augustus 2010 10:11

hmmm erg lastig he.. ik heb hetzelfde probleem… weet ook niet echt wat ik er in moet zetten

[Beantwoorden]


Door Anke op 21 augustus 2010 10:12

Ik dacht er ook al aan om andere mensen over jou te laten schrijven. Ouders, broertje, friends… En je moet natuurlijk ook wel zelf een stukje tekst schrijven voor daarbij… Wat je ook kan doen is in zelf geschreven tekst deze mensen citeren. Als je dat op een leuke manier doet, kan het mega grappig worden. Geloof me, ik weet er alles van. Ik schijf de ‘About Teatchers’ colum bij ons in de schoolkant :)

[Beantwoorden]


Door leonie op 21 augustus 2010 10:12

Hoe je op het idee bent gekomen om ’n beauty site, en indd je school. Wat een grote droom voor je is.

waarom stellen wij hier niet gewoon wat vragen en maken er een soort interview van ? xD

[Beantwoorden]


Door RWNN. op 21 augustus 2010 10:16

ik vind je spontaan en normaal overkomen, en dit is niet gemeen bedoeld maar jij hebt gelukkig geen pérfecte huid, want hier leer je je juist meer van als lezer zeg maar.. haha :)

[Beantwoorden]


Door yara op 21 augustus 2010 10:20

vera is de vrolijkste,beste en mooiste webmiss dat ik ken!
ze weet wat ze doet!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 21 augustus 2010 10:25

je houd van pofmouwtjes, bloemenprint en sneakers!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 augustus 2010 10:33

@Danielle; haha, geweldig :P

Uhm; Wat doe jij het liefste als je met vriendinnen bent?

zoiets?

[Beantwoorden]


Door Frauke op 21 augustus 2010 10:38

Ik vind dat er zeker een paar van je grappige engelse uitspraken bij moeten! :D

[Beantwoorden]


Door RWNN. op 21 augustus 2010 10:38

@ danielle ; en streepjes ook tog? haha

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 augustus 2010 10:57

@RWNN. ; ook dit blog :) toch?

[Beantwoorden]


Door Alicia op 21 augustus 2010 11:11

Vera Camilla is een spontane, vrolijke meid die ondanks het succes van haar beautyblog nog steeds zo nuchter overkomt. Ze heeft haar passie voor make-up en schrijven weten te combineren en daaruit is haar spontane blog VeraCamilla.nl uitgekomen. (zoiets bedoel je? :P)
en anders misschien waarom je het zo leuk vind om te doen en iedereen aanraad? misschien een stukje over je (sneaker)verzameling? of over je favoriete merken make-up? ennehh idunno, succes haha! XX

[Beantwoorden]


Door Anniek op 21 augustus 2010 11:26

Wanner ik aan VeraCamilla denk, denk ik echt aan haar gekke humor, en vooral aan haar orginele titels boven haar artikels! Die vind ik echt heel leuk!
Daarbij komt dat je een hele spontane meid bent, die eigenlijk áltijd lacht (doe dat maar eens na people!).
Wat de blog betreft vind ik dat VeraCamilla nog niet zo commercieel is geworden, misschien klinkt dat raar, maar ik voel echt gewoon de passie waarmee je je blog schrijft (en dat is bij veel andere blogs ver te zoeken -zucht-).
Kenmerkend voor VeraCamilla?: dikke eyeliner, budgetproof :).

[Beantwoorden]


Door Samantha op 21 augustus 2010 11:28

– vrolijk.
– lief.
– grappig.
– jezelf.
– knap

[Beantwoorden]


Door jill op 21 augustus 2010 12:12

hoi vera!
ik las net je about me pagina, en we verjaren op dezelfde dag!

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 augustus 2010 12:22

Hai Vera ;)
Meestal vind ik het belangrijk dat jij jezelf moet blijven! Ik heb er ook moeite mee om de about te schrijven hoor. Meestal schrijf ik waarom ik dit wilde doen en een beetje over mijzelf.

Ik heb nog niet naar je About pagina gekeken maar wat je zeker niet moet doen is opscheppen over jezelf ;) bij sommige site’s doen ze dat wel! En dat vind ik eigenlijk niet kunnen!

xx Laura

[Beantwoorden]


Door Ilse op 21 augustus 2010 12:25

Ik vind dat je in je aboutme juist alles lekker kort en bondig vertelt, zou ik niks aan veranderen……Verder vind ik dat we al heel veel van jou weten eigenlijk, want al je filmpjes / teksten etc etc staan overal wel wat dingen in over jouw persoonlijk..Misschien leuk om een persoonlijk-vragen-dag-van-maand in te stellen, waar lezeressen dus inderdaad al hun persoonlijke vragen over jou kunnen stellen en dat jij de maand er op een deel vd vragen (waar je antwoord op wil geven ;-)) beantwoord. Net zoiets als boys about girls, maar dan lezeressen about vera?? Succes met brainstormen in ieder geval, en je bent zo lekker gewoon gebleven ;-)

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 augustus 2010 13:03

Ik heb het stukje even gelezen, en vind eigenlijk alleen het onderste deel irritant/niet goed/kritiek waardig ;)

Als ik jou was zou ik eerder een lijstje maken van alles waar via je kan volgen/abonneren/etc en de namen zelf de link laten zijn.

Bijvoorbeeld:
Volg me via Twitter (de hele zin is de link)
Voeg me toe op hyves Hyves (hele zin link)
en abonneer op mijn Youtube kanaal! (hele zin link)

en dan geen witruimtes ertussen.
Dan blijft het lekker overzichtelijk.

Qua tekst zit het als je het mij vraagt goed in elkaar :D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 augustus 2010 13:22

Je bent een doodnormaal meisje die super enthousiast en spontaan over dingen kan vertellen :D

[Beantwoorden]


Door samantha op 21 augustus 2010 13:28

haai misschien is het leuk om over je familie te vertellen.
en over je schooldag.
dan weten we wat jij elke dag doet enzoo
je kan ook je hyves link neer zetten dat is ook leuk
naja, ik hoor dat je er iets aan hebt<3
x

[Beantwoorden]


Door samantha op 21 augustus 2010 13:29

over jou:
ik vind je SUPER!
je kan dingen goed uitleggen en door jou kan ik nu eindelijk me eyeliner aan brengen,
ik krijg door jou beauty filmpjes veel inspiratie.
dankjewel!
x

[Beantwoorden]


Door Samantha Gallardo. op 21 augustus 2010 13:31

haha en om niet te vergeten.
je bent echt grappig en jezelf.
xx

[Beantwoorden]


Door Samantha Gallardo. op 21 augustus 2010 13:32

haai misschien is het leuk om over je familie te vertellen.
en over je schooldag.
dan weten we wat jij elke dag doet enzoo
je kan ook je hyves link neer zetten dat is ook leuk
naja, ik hoor dat je er iets aan hebt<3
x
ik heb deze reactie net gezet maar met me andere naam.
deze naam leek me beter;)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 augustus 2010 13:57

Je geeft eerlijke reviews, zelfs als je de producten gratis opgestuurd krijgt :)

[Beantwoorden]


Door lotte op 21 augustus 2010 14:21

Ik vind jou vooral je zelf. En dat is de beste eigenschap die je kunt hebben!
Je doet het harstikke goed meid.
x

[Beantwoorden]


Door ellyg op 21 augustus 2010 16:20

Ik vind jou juist heel bijzonder omdat je zo normaal doet. Je hebt een prachtige lach en leuke zelfspot, meiden kunnen zich makkelijk met jou identificeren en ik hoop dat ze er ook van leren dat je niet perfect hoeft te zijn, want niemand is perfect.

Zelfs die leuke Vera niet ;-)

[Beantwoorden]


Door Marge op 21 augustus 2010 16:27

een pretface die aanstekelijk werkt!:p

[Beantwoorden]


Door lot op 21 augustus 2010 17:02

ik heb een vraag ;
wat is je maandinkomen?
hoeveel zakgeld krijg je , heb je een baantje en zo ja wat verdien je ermee? :D

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 21 augustus 2010 17:32

@lot:

die vraag vind ik zeer ongepast.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 21 augustus 2010 17:48

Thanks voor alle ideeen en gedachten voor mij en over mij! :D

@lot: mijn maandinkomen? doet dat er toe? :P

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 21 augustus 2010 18:15

JULLIE ZIJN ECHT ZO LIEF!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Alicia op 21 augustus 2010 18:38

Jij ooook!!! :D

[Beantwoorden]


Door Marijke op 21 augustus 2010 19:05

Vere is een , spontane meid! Op het gebied van beauty weet Vera héél veel te vertellen en goede tips te geven! Kort om: je bent een topper, ga zo door!

Kusjes…

[Beantwoorden]


Door Marijke op 21 augustus 2010 19:05

Vera , ik met die stomme e!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 21 augustus 2010 19:10

Je bent volgens mij een hele aardige, spontane, vrolijke meid. Ik kijk er elke dag naar uit om weer een nieuw artikel te lezen! Je bent eerlijk en je bent duidelijk. Je weet ook heel veel, en ik heb zoooveel geleerd van jouw site! Ga zo door ! x

[Beantwoorden]


Door Eef op 21 augustus 2010 21:58

Hee!

Ik zelf vind dat je lekker vlot en ‘jong’ schrijft, hiermee bedoel ik dat je artikelen op een manier zijn geschreven waarop ik zelf er ook over zou kunnen praten met vriendinnen. Geen moeilijke woorden. Dat vind ik wel 1 van de beste dingen van Veracamilla.nl,Succes!

-XX

[Beantwoorden]


Door Danae op 22 augustus 2010 06:33

Vera Camilla is een leuke meid van 18 jaar die op 6 Februari 1992 is geboren en nu leeft in Arnhem. Vera vertelt leuke weetjes over make-up en andere cosmetica producten. Ze helpt je ook om websites te vinden waar goedkope make-up op te kopen is. Op filmpjes laat ze je zien hoe je bijvoorbeeld ‘Sunset eyes’ maakt. Ook geeft ze je tips over producten die je beter wel en niet kunt kopen. Ook heeft ze een shoplog waar ze haar nieuwste kleding laat zien en ze laat zien waar en kortingen zijn op cosmetica producten. Dus twijfel niet en kijk gauw op de website van VERA CAMILLA op http://www.veracamilla.nl
Veel plezier met de website!

xx

[Beantwoorden]


Door Danae op 22 augustus 2010 09:33

De vorige was een foutje in gemaakt hier is de goede!

Vera Camilla is een leuke meid van 18 jaar die op 6 Februari 1992 is geboren en nu woont in Arnhem. Vera vertelt leuke weetjes over make-up en andere cosmetica producten. Ze helpt je ook om websites te vinden waar goedkope make-up op te kopen is. Op filmpjes laat ze je zien hoe je bijvoorbeeld ‘Sunset eyes’ maakt. Ook geeft ze je tips over producten die je beter wel en niet kunt kopen. Ook heeft ze een shoplog waar ze haar nieuwste kleding laat zien en ze laat zien waar en kortingen zijn op cosmetica producten. Dus twijfel niet en kijk gauw op de website van VERA CAMILLA op http://www.veracamilla.nl
Veel plezier met de website!

xx

[Beantwoorden]


Door Natascha op 23 augustus 2010 09:18

Hmm ik heb daar zelf ook problemen mee :’)
Heb uren over de mijne, maar ook de contact pagina en disclamer gedaan.. xD
Ik weet niet of je er wat aan ga hebben maar ik vind je heel toegankelijk.

[Beantwoorden]


Door loes op 24 augustus 2010 12:41

Ik heb gister een op een paar andere sites gekeken, maar hun artikels zijn zó kort, dat het net lijkt alsof ze het afrafelen, of niet genoeg info er van krijgt. Tenminste, als je het met jouw site vergelijkt. Het geeft zoveel info, en het is duidelijk dat je veel tijd aan je site besteed, en daarom heb je ook zoveel lezers:-D

[Beantwoorden]