De leukste vakantiebaan

Image Hosted by ImageShack.us

We willen allemaal lekker uitgaan op de Korenmarkt en shoppen tot we erbij neervallen. En ja, voor de benodigde centjes willen we graag werken. De zomervakantie is voor jongeren uitermate geschikt om extra hard te werken en eens flink te cashen.

Vriendinnen van mij werken in een supermarkt, kledingwinkel, café of drogist en ze verwachten, net als praktisch iedereen om mij heen, dat ik ook zo’n soort gelijk baantje zou zoeken nadat mijn stage was afgelopen en de zomervakantie aanbrak.

En inderdaad, mijn baantje bij de plaatselijke supermarkt was al geregeld. Maar toen realiseerde ik me dat ik eigenlijk al genoeg geld verdien met mijn passie: mijn eigen website: Veracamilla.nl. Dus besloot ik om deze vakantie niet te gaan werken bij de buurtsuper, maar mijn tijd te besteden aan mijn eigen bedrijf, want dat is het ondertussen, sinds ik me vorige week officieel liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn website is mijn bedrijf geworden. En ook al heeft het even geduurd, ik verdien er nu geld mee. Ik heb de allerleukste baan van de wereld en ik kan er van leven!

Vriendinnen proberen me nog steeds over te halen, om dan tenminste één dag per week bij dat ontzettend leuke *schraapt keel* callcenter te gaan werken, waar zij ook een baantje hebben. Ze zien me nog steeds als ‘Vera met die gekke make-up blog van d’r.’. Maar ondertussen verdien ik met mijn gekke make-up blog bijna twee keer zoveel verdien als de meeste leeftijdgenoten die een vakantiebaantje hebben!

Dat je je dromen moet volgen, dat is je vast al vaak genoeg verteld. En hoewel ik het elke dag nog eng vind, vind ik het ook elke dag nog geweldig dat ik het mag doen. Ik volg mijn droom. Als je de kans hebt, doe het dan ook!

Dit artikel werd al eerder gepubliceerd op Arnhem Direct.


Reacties

Door RWNN. op 12 augustus 2010 14:08

ikga misschien bij kruidvat werken :d

[Beantwoorden]


Door RWNN. op 12 augustus 2010 14:10

en echt heel leuk dat je blog zo goed gaat. :)

[Beantwoorden]


Door Lara op 12 augustus 2010 14:36

echt super voor je!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 12 augustus 2010 14:50

Lijkt me superleuk om m’n site als bijbaantje te hebben, maar ik gok dat ik daar nog veeeel te klein voor ben :)

[Beantwoorden]


Door Martine op 12 augustus 2010 14:54

Ik zou graag willen weten hoe je met je blog geld verdient.
Want veel make-up koop je toch gewoon zelf, en als je dingen krijgt is het alleen make-up maar geen geld.
dus hoe verdien je dan geld???

Xx Martine

p.s. echt een goede site!!!

[Beantwoorden]


Door kim op 12 augustus 2010 14:56

hoe verdien je dan geld :D??

[Beantwoorden]


Door Susan op 12 augustus 2010 15:00

Super zeg! lijkt mij ook fantastisch een eigen bedrijfje, eige tijd indelen. We zijn er nu nog te klein voor en het is een leuke hobby, maar hopelijk worden we groter!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 12 augustus 2010 15:05

Gefeliciteerd met je bedrijfje! Ik werk nu heel gezellig bij de Albert Heijn dus dat vind ik ook erg leuk om te doen. Maar geld met je passie verdienen is eigenlijk nog veel leuker!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 augustus 2010 15:27

@Martine @kim: ik krijg geld voor de advertorials. Check de lijst met categorieen links om te zien wat advertorials zijn. Voor gewone artikelen krijg ik nooit geld! ik krijg soms producten toegestuurd, maar that’s it.

ook zit er rechts een lelijke google ad en voor het zoekvakje krijg ik ook geld, maar dat is niet veel. Het meest verdien ik met de advertorials.

@Aranka: Daar heb ik ook gewerkt, was hartstikke leuk!

[Beantwoorden]


Door nina op 12 augustus 2010 15:28

Een website als baan lijkt me geweldig, ik kan alleen maar heel erg hopen dat dat mij ook lukt!

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 augustus 2010 15:30

Tja.. nu verdien je geld. Als beginnende blogger moet je het daar niet om doen! Zelf ben ik sinds 3 weken begonnen met mijn blog. Heel erg leuk, heel tijd rovend en niks opleverend. Maar ik vind het superleuk om te bloggen en daarom doe ik het. Om de wereld een stukje van Laura mee te geven:) Hoop dat dat de insteek van iedereen is…

[Beantwoorden]


Door ava op 12 augustus 2010 15:50

leuk :)
ik ben daar nog veel te klein voor.
hoe krijg je eigenlijk die producten toegestuurd?

liefs

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 12 augustus 2010 16:14

Leuk geschreven!!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 augustus 2010 16:16

@laura: 3 weken nog maar? We praten wel minimaal als je een jaar verder bent ;)

@ava: bedrijven of webshops mailen me. En ook krijg ik persberichten via PR-bedrijven en dan kan ik producten aanvragen :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 12 augustus 2010 16:19

zo leuk voor jou :)
en ik heb die T-shirt van Marilyn ook.

yeah

[Beantwoorden]


Door Shar. op 12 augustus 2010 16:22

Ik heb heel veel respect voor je! Je steekt er zoveel tijd in, en dat kan je ook zien in je filmpjes en artikelen. De altijd lachende vera!
Heel veel succes nog!
liefs.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 12 augustus 2010 16:22

wauw echt super goed!

[Beantwoorden]


Door IlseJewels op 12 augustus 2010 16:24

Zo goed dat je zoveel hiermee verdient zonder dat je blog vol knetterende reclame staat :D

[Beantwoorden]


Door Esther op 12 augustus 2010 16:27

Wow, zoveel advertorialsplaats je toch niet? Moet zeggen dat ik ook wel wat ermee verdien. Maar niet zoveel als mmijn maandloon bij mijn bijbaan en dat ik ervan kan leven.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 12 augustus 2010 16:52

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 12 augustus 2010 17:06

GEFELICITEERD!!! het is echt een supersite!!

vooral geweldig dat je van je passie je bijbaan kan maken!

ik hoop dat je dit nog lang blijft doen!!!

Xx

[Beantwoorden]


Door Rubybeauty op 12 augustus 2010 17:10

Wauw !
Echt super vet dat jij zoveel kunt verdienen met je website, dat eigenlijk een hobby was !
Dat zou ik ook willen. Ik ben 13 en wil ook een site. Ik ben nog jong, i know.
Maar het gaat niet om het geld !
Hoe ben jij begonnen ?
Xxx

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 12 augustus 2010 17:12

Gefeliciteerd!
This een erg leuk stukje!
Die foto in het begin is ook supertof! :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 augustus 2010 17:33

@Esther: Nee, klopt. Ik probeer zeker niet meer als 2 advertorials per maand te plaatsen. Daarom vraag ik er misschien wel veel geld voor, maar heb niet veel advertorials.

@Rubybeauty: Ik ben begonnen met een weblog op web-log.nl en toen die steeds beter bezocht werd heb ik een .nl site gemaakt. Geld verdien ik via een mediabureau waar ik ben aangemeld (en een heeel klein beetje via Google Adsense)

[Beantwoorden]


Door Leontien op 12 augustus 2010 17:38

Ben het helemaal met je eens, het is super dat je je droom hebt nageleefd!
En nu je geld kan verdienen met je passie!
Het is wel jammer dat je vriendinnen er een beetje negatief over denken, of iedergeval het niet zo serieus nemen enzo, of zijn ze misschien jaloers?
Dat zou helemaal jammer zijn
maar ik vind dat je een hele leuke site hebt en ik kijk er graag op!

[Beantwoorden]


Door Jorien op 12 augustus 2010 17:56

Goed geschreven, en zeker waar. Super leuk dat je van je hobby je werk hebt gemaakt :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 augustus 2010 17:58

Ik begin morgen met bessen plukken..

Ben zooooo jaloers op je! :(
ik heb ook een beautyblog maar hij loopt voor geen meter..

Wel superveel succes met de jouwe (niet nodig eigenlijk, want je hebt het al ;))

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 augustus 2010 18:03

En oja (sorry voor nog zo’n bericht)
Ik heb dus een beautyblog, niet dat ik het voor het geld doe..maar,
ik krijg wel af en toe bezoekers, maar niemand reageert, dus weet ik niet wat mensen er nou van vinden :( dat is het vervelende eraan.
x

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 augustus 2010 18:03

haha woow, ik lees dat jij 2x zoveel verdient als jou leeftijds genoten :p daar ben ik best jaloers op, want ik doe een opleiding en moet dan 4 dagen in de week werken en ook nog naar school 1 dag (door vakantie geen school, maar wel werken!)
en ik verdien nog minder per uur dan mensen die gewoon mijn baan als bijbaantje hebben die 2 jaar jonger zijn dan ik :p en dan is 2x zoveel als jou leeftijdsgenoten voor mij heeeel erg veel!! haha
nou, dat wou ik even zeggen. maar heeeel erg leuk dat je van je hobby gewoon een bedrijfje kan maken :) het is je gegunt!
xxx kirsten.

[Beantwoorden]


Door Frauke op 12 augustus 2010 18:18

WOOOW stoer! Ik heb niet eens een bijbaantje :(

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 augustus 2010 18:25

ik zoek nog steeds een bijbaantje. echt vervelend! al die supermarkten en al die andere dingen hebben elke keer ineens mensen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 augustus 2010 18:25

en mooie foto trouwens! x

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 augustus 2010 18:29

@kirsten: begin eerst eens met je website in te vullen in het daarvoor bestemde vakje wanneer je een reactie achterlaat! En het kost ook gewoon tijd!.

@Leontien: Ze snappen het gewoon niet, i dont blame them. T is wel lastig soms, omdat ik me wel onbegrepen voel af en toe. Maar het komt wel goed! Ze doen allemaal niets met internet, ze snappen t wereldje gewoon niet.

@kirsten: ZOVEEL verdien ik niet hoor! heb t over een bijbaantje he, niet 4 dagen per week :) en misschien moet je een andere baan zoeken als je zo weinig verdiend ;)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 augustus 2010 18:39

haha ja alleen kan dat niet omdat het voor m’n opleiding is :p en dan kan ik geen andere baan nemen. Maar ik had een bijbaantje en ik verdien nu minder dan dat ;) dat bedoelde ik ook eigenlijk als vergelijking. Maar maakt ook niet uit!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 augustus 2010 18:45

Haha, sorry, dat is wel zo handig ja.
En er staat nu heel weinig op, maar dat komt omdat we vandaag overgestapt zijn naar Blogger. :)

En idd, leuke foto!

[Beantwoorden]


Door Denise op 12 augustus 2010 19:51

Door Linsie op 12 augustus 2010 20:08

Mag ik vragen hoeveel je ongeveer verdiend?

[Beantwoorden]


Door Samantha op 12 augustus 2010 20:30

Het lijkt me ook geweldig om wat bij te verdienen met mijn blog. Uiteraard zal ik een groot deel daarvan investeren in mijn blog aangezien ik een hoop dingen koop met de gedachte ‘leuk om over te schrijven’ Ik denk ook niet dat ik genoeg bezoekers heb per maand om me in te schrijven bij een media bureau. Ach wie weet in de toekomst :) de .nl domein is er al :P

[Beantwoorden]


Door Lee; op 12 augustus 2010 20:32

Superleuk en gefeliciteerd :D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 12 augustus 2010 20:32

Ik zou trouwens ook niet weten hoe ik zo’n mediabureau bereik. Tips Vera?? :)

[Beantwoorden]


Door Sharony op 12 augustus 2010 20:46

Echt super, het lijkt me echt leuk om geld te verdienen met je site

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 12 augustus 2010 21:03

Super leuk dat je je geld kunt verdienen met iets wat je leuk vind om te doen! Leuk geschreven ook ^^

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 augustus 2010 21:11

Super leuk!
Maar je zei in het ‘Juli Favourites’ filmpje dat je nog zou vertellen op de site waarom je toen geen gezichts make-up op had. Of heb ik soms iets gemist? :’)

[Beantwoorden]


Door Masja op 12 augustus 2010 21:26

Hmm.. als mijn blog zo bekend zou worden zou ik er denk ik toch een bijbaantje bij nemen, ik bedoel, dan ervaar je ook echt wat werken voor je geld is enzo..

Maarja, dat zeg ik nu, als het misschien uitkomt zal ik wel weer iets anders roepen, haha :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 augustus 2010 21:34

eigenlijk best raar, iedereen wil weten hoeveel ze verdient, en willen ook een site beginnen zeg maar.. dus eigenlijk doet iedereen het voor ’t geld? terwijl er bij, ik noem je maar even gewoon veracamilla, vanaf straalt dat het een hobby is!!
en even voor de duidelijkheid, omdat er meerdere kirsten’s zijn, ik ben de kirsten van dat werken 4 dagen etc.
maar ik wou ook nog even zeggen dat je echt een topwijf bent haha
x

[Beantwoorden]


Door Tessel op 12 augustus 2010 21:57

Mooi gezegd. Een super baan toch!? Het vragen hoeveel zij verdiend vind ik een beetje ongepast, folks…

[Beantwoorden]


Door Danique op 12 augustus 2010 23:30

Nou, super toch? Ik ben ook de enige van mijn vriendinnen trouwens die blogs volgt en op beautywebsite’s kijkt etc.
En die via internet besteld. Ach ja.
Maar hoezo moedigen zij jou zo aan op een baantje, als jij gewoon zegt dat je met je site ook geld verdient? Ik weet niet precies hoe het allemaal werkt, maar nu je site een bedrijfje is zal alles wel wat sneller gaan, qua geld ook(denk ik).

[Beantwoorden]


Door Lola op 13 augustus 2010 07:35

Als je vriendinnen het hebben over: ‘Die gekke make-up blog’ zijn ze volgens mij gewoon een beetje jaloers en willen ze gewoon dat je bij de supermarkt komt werken voor de gezelligheid. Ik vind het een super website!! Beter dan beautygloss.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 13 augustus 2010 11:02

Superleuk vera :D

[Beantwoorden]


Door Marleen op 13 augustus 2010 11:13

je verdient toch alleen je geld door ad’s enzo? kun je dat eens uitleggen?

[Beantwoorden]


Door paulien op 13 augustus 2010 11:28

ja hoe zit dat ben ik ook wel benieuwd naar!!

en super gefeliciteerd!! ik volg je al een paar maanden en dat blijf ik zeker doen. je bent zo enthousiast in je filmpjes, dat moet je zeker zo houden!!!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 13 augustus 2010 12:41

@Linsie: dat vertel ik niet, vind ik prive ;).

@Samantha: Op blogmij.nl kun je je inschrijven! dat mediabureau gebruik ik ook. Kan jij ook gewoon doen hoor :) en als je vragen hebt, mail me dan even.

@Vera: Klopt! komt morgen of overmorgen een update over.

@Masja: excuzes moi? ik heb veel baantjes gehad, maar waarom zou ik die nu nog nemen als ik hier genoeg mee verdien? En werken voor me geld? pardon, denk je dat ik uit mijn neus zit te vreten ofzo? onderschat niet hoe hard werken een site is.

@kirsten: ik doe het absoluut niet voor het geld, maar ik steek er zoveel tijd in dat ik er heel blij mee ben dat ik er geld mee verdien. En is ook wel terecht toch? Maar begin absoluut NOOIT een site om geld te verdienen. it wont work :) do it because its your passion!

@Danique: ja ze snappen t niet maar is niet erg, komt wel goed :)

@Lola: ah! :D ze snappen t gewoon niet, is niet erg komt vanzelf.

@Marleen: Klopt, door die advertorials vooral. Snap dat dat heel onduidelijk is voor jullie, zal er eens een artikel over schrijven hoe t werkt!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 13 augustus 2010 12:48

jaa dat bedoelde ik ook, ik bedoelde eigenlijk dat andere mensen het voor het geld doen, en het bij jou vet duidelijk is dat het een hobby is enzo ;)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 13 augustus 2010 18:47

Wat leuk dat je een bedrijf hebt. Echt knap van je dat je al zover bent gekomen. Ik zou ook van mijn passie een beroep willen maken, maar dat zie ik nog wel. Grappig wat mensen in de comments zetten. Als je het alleen voor het geld doet en het niet leuk vindt, gaat het vast niet lukken en het is even hard werken als een bijbaantje, want je moet iedere dag weer aan de verwachtingen van de lezers voldoen, dus respect..

[Beantwoorden]


Door Aurely op 13 augustus 2010 23:07

O mijn god. Je begint al net zo te reageren als dat mens van beautygloss (op bezoekster Masja). Je zegt dat je geld verdiend met je site door ads, maar daar hoef je toch niet voor te werken- voor die ads. Je krijgt er simpelweg geld voor om ze op je site te plaatsen. Oke, je moet 10 zinnen typen, dat is toch wat anders dan dat je een uur moet werken voor 4 euro of weet ik het. Ik snap best wat ze bedoeld en volgens mij wilde ze niet eens onaardig overkomen. Jij daarentegen… ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 14 augustus 2010 08:45

@kirsten: oh oke :D

@Aurely: ik ben blij dat deze reactie komt van iemand die eigenlijk alleen maar negatief op mijn site reageert.

Denk jij dat ik die ads kon plaatsen als ik niet zoveel tijd in mijn site stak? Ik kon er iig niet zoveel geld mee verdienen als ik nu doe. En je denkt dat ze het aardig bedoeld als ze zegt ze een bijbaantje zou nemen om te weten wat echt werken is? ik heb bijbaantjes gehad hoor en een site hebben is toch nog even harder werken :)

[Beantwoorden]


Door Anke op 14 augustus 2010 10:28

Haha, super leuk dat je nu een eigen bedrijfje hebt! Ik werk in het restaurant van mijn ouders, dat betekend dus veel ’s avonds werken. Echt veel verdien ik ook niet, maar een paar keer per jaar splitsen we de fooienpot op en dan weet je opeens niet meer wat je er allemaal van gaat kopen :D
Ik hoop in ieder geval dat je nog wel eventjes doorgaat met je site!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 14 augustus 2010 11:17

Ik vind jou site super mooi, en heel origineel. Ik zelf zit nu in het 2e jaar van Rechten, maar het lijkt me nog leuker om te werken als Stewardess! Dus inderdaad ook ik volg me eigen weg!

Trouwens ik vind dat je ook veel verstand hebt van make-up en goed advies geeft, volgens mij doe jij een studie ? Of je verdiept je zelf gewoon goed in de cosmetica, dat kan natuurlijk ook haha.

kusjes..

[Beantwoorden]


Door Benthe op 14 augustus 2010 13:10

Dat is pas geld verdienen :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 14 augustus 2010 13:55

@Marijke: Dankjewel! doe er geen studie in, heb me er inderdaad gewoon erg in verdiept :D

[Beantwoorden]


Door lisa op 14 augustus 2010 13:55

Maar hoe verdie jij je geld? Betaalt iemand je door dit te doen?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 14 augustus 2010 15:54

@lisa: Lees even de commnents. ik verdien geld met ads.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 augustus 2010 16:51

Je denkt misschien dat dit zwaarder is DAN een bijbaantje, maar er zijn ook zware bijbaantjes hoor! Niet alles is vakken vullen enz.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 augustus 2010 09:55

Supertof!

[Beantwoorden]


Door lisa op 15 augustus 2010 17:05

Okee Wel leuk dat je dit doet!!
Ik gebruik zelf geen make up.
Maar wel veel nagellak!!
Mar ik vind het gewoon wel leuk hoe je het doet.

[Beantwoorden]


Door Angela op 20 augustus 2010 19:20

Aah leuk zeg!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 augustus 2010 11:45

Ik vind je site echt mega leuk!
Nadat ik het in de girlz heb zien staan ben ik een kijkje gaan nemen!
Trouwens ook super grote en mooie kamer!

xx Ga zo door

[Beantwoorden]